To 25.1.2007 HIFK - Jokerit

  • 40 764
  • 219

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
3-2 rl-kisa

En pidä rl-kisasta. Vaikka tulee voitto, niin tulee vääränlainen mielihyvän tunne tasapelistä ottelussa. Tibbetts hoiti tyylikkäästi rl-kisan laukauksen maaliin, muuten hänen pelinsä oli vielä aikamoista hakemista ketjukaverien kanssa. Ainoa valopilkku oli loistelias syöttö Kuhdan 2-2 tasoitukseen. HIFK pelasi 2. erän ihan koomassa. 1. erä oli molemmilta huono ja 3. erässä HIFK rankaisi 2 kertaa ylivoimalla. Ei ollut hyvä peli kummaltakaan, tilastotasapeli, koska 7. paikallispeli, eikä aikaisemmin yhtään ristiä. Baxter-Shedden on kuitenkin 3-0.
 

Dastrike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Snaipperi #16 kirjoitti:
Turha on valittaa Jokerien jäähyistä, nyt neljäs tappio putkeen niin voi katsoa vain ja ainoastaan peiliin. Komea nousu 0-2 tappiosta 3-2 voittoon ja mitä vielä Billy onnistui heti ensimmäisessä matsissaan. Tärkeää myös että vaikka yv ei ensin toiminut niin kolmannessa erässä sekin alkoi kulkemaan. Laakkonen missas avopaikan ja jatkoaika meni av:lla.

Otteluketju täynnä itkua jäähyistä, mutta voiko kotisohvalta tietää menikö jäähyt muka epäoikeudenmukaisesti.

Edit: Stadin kingejä jo toista vuotta putkeen! mamammamamamam

Levosen tapauksessa siellä on täytynyt tulla jokerilisää. No onnittelut voitosta kuitenkin. Eniten ratkaisi Jokerien pelin täydellinen floppaaminen kolmannessa erässä. Tappamisen meininkiä ei ole 60 min. Shedden ei ole minkäänlainen taktikko tämä on nähtävä viimeistään nyt totuutena.
 

wabbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KiVa
Jeffrey kirjoitti:
Hehe. Tossa toissakaudella kun Jokerit voitti vissiin pari peliä rankuilla oli loppu tulos stadin herruudessa "tasapeli" koska rankkarivoitot lasketaan tilastoihin tasureina.

Mutta ei siinä mitään, antaa teidänkin välillä nauttia.

To 15.09.05 18:30 Jokerit HIFK 6-5 rl
Ti 11.10.05 18:30 HIFK Jokerit 2-4
La 22.10.05 17:00 Jokerit HIFK 2-4
To 17.11.05 18:30 HIFK Jokerit 5-1
Ke 28.12.05 18:30 Jokerit HIFK 5-3
Ti 10.01.06 18:30 Jokerit HIFK 2-5
To 26.01.06 18:30 HIFK Jokerit 1-0
Ti 28.02.06 18:30 HIFK Jokerit 1-0

Voitot IFK 5
Voitot Jokerit 3

Siinä viime kaudelta, en ymmärrä mistä revit nuo rl. voitot.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä nousu kahden erän jälkeen takaa ohi. Makeat pisteet.

Katsokaa jostakin illan TV-koosteesta Tibbettsin syöttö 2-2 tasoittavassa maalissa. Mies saa kiekon kulmassa, odottaa rauhassa, että Kibe ehtii muilta kiireiltä maalin viereen vasemmalle vapaaseen paikkaan ja millintarkka syöttö, josta paloposti laittaa "tyhjiin".

Ei isoa sanomista ollut Billyn rankkarissakaan. Reilu vauhti ja nasakka veto ilman turhaa "vettä korvassa/lihaskramppi pohkeessa" -tyyppistä kikkailua. Miehellä oli tänään merkittävä panos saavutetuissa pisteissä. Olkoon sitten muuten miten dille hyvänsä.
 

Feenix

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Phoenix ja San jose
Mahtava peli ja itse pelissä olleena voin kertoa, että tunnelma oli todella hyvä. IFK jyräsi Jokerit pelissä ja erityisesti fyysisyydessä. Levonen oli aivan pihalla puolet pelistä, mutta minkäs teet. Pikkaraiselta mielestäni todella hyvä peli, kynäili ja taklasi. IFK oli parempi!
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ikijokeri kirjoitti:
No vittuako noista itkemään? Omaa kypsyyden puutetta ja ilmeistä voittamisen pelkoa, että tuollainen määrä jäähyjä jälleen. Edelleen paikallaolijoiden kommentteja odotellessa.

Aivan. Ei kaikki vika voi Levosessakaan olla, joten jotain häikkää Jokereiden pelikurissakin on. No Tibbettsin räjähtämistä odotellessa, jota ei todennäköisesti tapahdu, koska jos täälläkin kyseinen herra sekoaisi, niin voi olla aika hankala löytää seuraa Euroopasta tai Jenkeistä kuka kyseisen herran uskaltaisi ottaa joukkueeseensa.

Ja onhan se hyvä, että IFK:kin näitä voittoja välillä saa, jotta pääsee suoraan playoffeihin.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
wabbit kirjoitti:
Siinä viime kaudelta, en ymmärrä mistä revit nuo rl. voitot.

Ehkäpä siinä puhuttiinkin toissa kaudesta. En ymmärrä mistä revit tuon viime kauden.

Narripakka menossa nyt aivan väärään suuntaan. Herätys, koska olette ainoa joukkue, joka voi Kärpiltä mestaruuden viedä. Ja emmehän halua pokaalia Ouluun, emmehän?
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
wabbit kirjoitti:
T
Siinä viime kaudelta, en ymmärrä mistä revit nuo rl. voitot.

26.1 peli Nordiksella meni vasta rankkareilla IFK:lle. Miten se sitten liittyy tähän kauteen? En tiedä. Viime kautta ei ollut olemassa, sovitaan näin.
 

Dastrike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Feenix kirjoitti:
Mahtava peli ja itse pelissä olleena voin kertoa, että tunnelma oli todella hyvä. IFK jyräsi Jokerit pelissä ja erityisesti fyysisyydessä. Levonen oli aivan pihalla puolet pelistä, mutta minkäs teet. Pikkaraiselta mielestäni todella hyvä peli, kynäili ja taklasi. IFK oli parempi!

No odotellaan kuitenkin analyyttista kirjoitusta tämä sinun versiosi haiskahtaa kovin punalasein väritetyltä. Tuskin koko 60 min mentiin suvereenisesti kotijoukkueen merkeissä.

Sumsummarum IFK:lla on nyt henkinen ote joka sille annettiin ihan itse vuoden vaihteessa.
 

El Crushero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eisbären Berlin, Kühnhackl
Aikamoista koomailua, IFK kuitenkin lopulta näytti kuka on isäntä stadissa, vei myös fyysisen pelin kokonaisuudessaan vaikka Sihvonen varmasti näkee tämänkin asian toisin. Pakko nostaa hattua Baxterille, mies saa äijät pelaamaan vielä enemmän joukkueena kuin Shedden viime kaudella. Tibbetts oli hyvä, vähän hakusessa oli vielä joukkueen systeemi mutta ensimmäiseksi peliksi kuitenkin hyvin mukana.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Normilätkäähän tuo oli. Eka erä tasaista surffailua, molemmilla jokunen paikka. Toinen erä selkeästi Jokerien ja Baxter joutui jopa ottamaan aikalisän. Tuossa erässä Jokerien olisi pitänyt peli ratkaista.

Kolmas erä sitten selkeästi Hifk:n. Jokereilta loppui liike kuin seinään, tämä johti jäähyihin ja kahteen YV maaliin. Meni siis oikeastaan täysin niin kuin etukäteen ajateltiin, pysymällä pois boxista Jokereilla on mahdollisuus (2 ekaa erää), ottamalla jäähyjä (3 erä) Hifk rankaisee.

Molemmat veskarit pelasivat hyvin. Ahonen otti pari haamua ja Lundell taas pelasti Hifk:n jatkoajalla. Jokereista oli seurannan alla tänään Clark Wilm ja odotukset olivat kohtuullisen alhaalla. Oli todella positiivinen yllätys, että Wilm onkin pelimies tai sitten vain tänään onnistui. Hyvää työtä joukkueen eteen, putki kulki ja kiekko pysyi mukana. Oli erilainen kuin etukäteen ajattelin, onneksi hyvässä mielessä.

Tibbetsistä sen verran, että vahva kiekon kanssa, mutta ei juuri muuten erottunut. Jokerit yrittivät miestä kuumentaa, ei kuitenkaan ottanut tyhmiä jäähyjä. Kyllä mies silti selkeästi on kuumennettavissa, kun joukkueet tulivat kolmanteen erään kentälle tuli Billy heti ennen erän alkua avautumaan tuomareille. Noin ei toimi pelaaja, joka on kyennyt työntämään syrjään häneen kohdistuvat kuumentamisyritykset.

Jää näytti ja oli jostakin syystä perkeleen huono. Etenkin toisessa erässä kiekot pomppivat puolin ja toisin miten sattuu, eikä edes pitkiä pystytty laitojen kautta vetämään kun kiekko pysähtyi aina hankeen. Käännä bogo niitä jäähdyttimen nappeja kaakkoon.

Rankkariuudistus eli jäänajo on loistava uudistus. Jo kahdesta matsista olen saanut rauhassa ilman ruuhkaa ajella kotiin, kun olen tuon spektaakkelin jättänyt väliin. Siinä välissä kun kone pörrää pari minuuttia jäädyttämässä jäätä kerkeää jo pitkälle.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tyytyväinen täytyy olla pisteisiin tietysti...

mutta paikanpäällä olijoilta sellainen kyssäri, että mikäs IFK:n yv:ssä tänään tökki? Puolet tokasta erästä vedettiin ylivoimalla, mutta maaleja ei tehty!!!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tibbets tuli, näki ja ratkaisi ottelun. Pelimiehen syöttö Kiben maaliin (syöttö lähti tyhjään paikkaan maalin eteen jo siinä vaiheessa kun Kibe oli vielä maalin takana) ja maalintekijän ratkaisu rankkareissa. Tämän lisäksi hermo piti hyvin, sillä Sheddeniltä oli selvästi tullut käskyä hiillostaa Billya. Näistä aiheutikin vain Jokereille pari kahden minuutin jäähyä.

Jokereiden vahvuus pelissä oli käsittämättömän agressiivinen karvaus. Käytännössä kaikki 5 miestä olivat hyökkäyssinisen paremmalla puolella aina kun IFK:lla oli kíekko oman maalin takana. Täysin poikkeava tapa pelata muista liigan joukkueista.

Jokereiden heikkous oli puolestaan armoton kahvaaminen. Kyllä, luitte oikein. Levonen vihelsi ehkä joka kolmannen jäähyn arvoisista koukuista kun ei kehdannut koko ajan pitää kättä ylhäällä. En ole ennen moista nähnyt Jokereilta. Toivottavasti playoffseissa ei palata vanhaan kahvakiekkoon, sen verran kauheata katsottavaa oli.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
1. erä

Tasaista koomailua. Hermostunutta pelailua. Syöttö omille oli saavutus molemmilta. Jokerit taklasi ja Kankaanperä rääkkäsi tönimisin ja pikkulyönnein Tibbettsiä, joka ei vastannut. Koko HIFK käänsi toisen posken.

2. erä

Jokereille kaksi maalia paikoista, joita ei olisi pitänyt tulla. Wilm vastahyökkäyksestö tyhjiin ja Staple jäähyltä tultuaan Länki-Lundellin erikoiset. Wilmin maalia edelsi selvä Jokerien rike Jokerien maalilla ja HIFK jäi odottelemaan Levosta. Ei viheltänyt. HIFK täysin sekaisin, Tibbetts seilasi missä sattui.

3. erä

HIFK nousi heti peliin hyvällä ylivoimalla. Mun silmin Murphy oli oikea maalintekijä. Sitten jälleen IFK yv:lle ja Tibbets avasi hyvällä syötöllä tyhjän maalin Kuhdalle ja kiekko reppuun. Jokerit koomaili HIFK:n kavennuksen jälkeen ja oli vain ajan kysymys tuo tasoitus.

Vituttaa hukata 2-0 johto tuolla tavalla. Vastustaja päästettiin täysin peliin mukaan ja ojennettiin vielä rankkareilla voitto.
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
bozik kirjoitti:
Tibbetsistä sen verran, että vahva kiekon kanssa, mutta ei juuri muuten erottunut. Jokerit yrittivät miestä kuumentaa, ei kuitenkaan ottanut tyhmiä jäähyjä. Kyllä mies silti selkeästi on kuumennettavissa, kun joukkueet tulivat kolmanteen erään kentälle tuli Billy heti ennen erän alkua avautumaan tuomareille. Noin ei toimi pelaaja, joka on kyennyt työntämään syrjään häneen kohdistuvat kuumentamisyritykset.

Kuka jokereista yritti Billy Boyta kuumentaa (paitsi tietenkin maailman ilkein kiekkoilija Kankaanperä, kuten Cobol yllä kertoilee) ? En itse huomannut. Muisteletko itse edellistä HPK peliä, jonka jälkeen Valtonen ei tänään uskaltanut kaukaloon.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voitto tuli vaikka vasta rankkareilla!

Pellehatuilla lienee Training camp II edessä huomenna. Mikäs siinä, ulkojäitä piisaa kelien puolesta. Ei kannata kuitenkaan ottaa tavaksi. Sulkeiset menettää pikku hiljaa merkityksensä.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Levonen oli huono! Ei uskaltanut viheltää läheskään kaikkia selviä Jokeri-jäähyjä. Uskomatonta, että on joku kiintiö jota ei voi ylittää....

En koskaan aiemmin ole nähnyt samanlaista Jokeri-joukkuetta kuin tänään. Pahinta koukkimista mitä muistan nähneeni pitkään aikaan.

Levonen oli surkea. HIFK:n ylivoima oli surkeaa. Ahonen oli hyvä. Tibbets todella hyvän oloinen ja parantaa varmasti vielä. Jokerit yritti jotain fyysistä peliä, mutta ei se HIFK:ta vastaan toimi. Shedden on varmasti tyytyväinen. Toivottavasti Shedden ja Hirso nauttivat kaikin siemauksin Jokeri-ajastaan...

Kiitos HIFK! Nyt vain odottamaan wezq:n raporttia....
 

Dastrike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Q kirjoitti:
Kuka jokereista yritti Billy Boyta kuumentaa (paitsi tietenkin maailman ilkein kiekkoilija Kankaanperä, kuten Cobol yllä kertoilee) ? En itse huomannut. Muisteletko itse edellistä HPK peliä, jonka jälkeen Valtonen ei tänään uskaltanut kaukaloon.

Oliskohan jotain peliä tärkeämpi elämän osa-alue kyseessä. Voi olla pienellä sielullasi vaikea ymmärtää.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
cobol kirjoitti:
1. erä

Koko HIFK käänsi toisen posken.

[

Miksi sitä viitsisi vaivautua kun pikkutytöt leikkivät fyysistä peliä? Erittäin fiksua HIFK:ta sanon minä. Joskus on ihan hyvä jättää pikkusten provot omaan arvoon.
 

Jeffrey

Jäsen
Q kirjoitti:
Muisteletko itse edellistä HPK peliä, jonka jälkeen Valtonen ei tänään uskaltanut kaukaloon.

Nyt poeka turpa kiinni, kun et mistään mitään ymmärrä.

Onhan se ihme juttu, että ei pystytä tällähetkellä edes johtoasemaa pitämään. Toisaalta viimepelien vastukset on ollut ihan kovia, joten tappiot sikäli ymmärtää. Katsotaanhan nyt. Kunhan ollaan pleikkareissa kunnossa.
 

Dastrike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
tiki10 kirjoitti:
Miksi sitä viitsisi vaivautua kun pikkutytöt leikkivät fyysistä peliä? Erittäin fiksua HIFK:ta sanon minä. Joskus on ihan hyvä jättää pikkusten provot omaan arvoon.

Ihan oikeassa olet. Mutta kyllä tämä IFK on erittäin kaukana kauhukabinetista eikä tuo fyysisyys kyllä vieläkään vakuuta. Aika näyttää. Helsinkiläisistä se valmiimpi paketti, ikävä kyllä näin.

Taistelun voititte mutta ei sota vielä ole ohi...
 

El Crushero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eisbären Berlin, Kühnhackl
Dastrike kirjoitti:
Ihan oikeassa olet. Mutta kyllä tämä IFK on erittäin kaukana kauhukabinetista eikä tuo fyysisyys kyllä vieläkään vakuuta. Aika näyttää. Helsinkiläisistä se valmiimpi paketti, ikävä kyllä näin.

Taklaukset meni IFKlle, 1 vs 1 tilanteet IFKlle, tappeluja ei ollut joten mikä osa ei vakuuttanut? Se ettei IFK pelleile on näköjään todella kova paikka muille, fyysinen joukkue liigan mittakaavassa IFK on edelleen, kommentoin kuitenkin että kaikkiaan liigassa taklataan aika vähän, koskien ihan kaikkia joukkueita.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Dastrike kirjoitti:
Ihan oikeassa olet. Mutta kyllä tämä IFK on erittäin kaukana kauhukabinetista eikä tuo fyysisyys kyllä vieläkään vakuuta. Aika näyttää. Helsinkiläisistä se valmiimpi paketti, ikävä kyllä näin.

Taistelun voititte mutta ei sota vielä ole ohi...

Ei vakuuta HIFK:n fyysisyys....todellakaan.

Sheddenille voisi myös kertoa, että turha siellä on yrittää mitään "gooni-kiekkoa" pelata, kun joukkue on täynnä mikki-hiirejä. Se ei vaan toimi! Jotenkin tuntuu siltä, että tämä Jokerit on enemmän Virmasen ja Hjalliksen näköinen kuin Sheddenin. Siinä ehkä suurin ongelma?!?

Edit: Välillä Jokerit vei kyllä HIFK:ta todella pahasti ja hyvä joukkuehan Jokerit on. Hirson voisi kyllä joku vetää edes kerran levyiksi....ihan kiitokseksi kaikista junnuvuosista ja menneestä HIFK-taustasta.
 

Jämerä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Oranje
Huomenna voidaan mun puolesta aloittaa training camp II vaikka aamuviideltä. Ei yhtätoista kahden minuutin jäähyä voi selittää edes Levosen tuomaroinnilla. Jossain muualla täytyy olla vikaa. Vertailuna HIFK:n viisi kakkosta. Onko jätkät olleet niin puhki ulkojäähöntsäilyjen takia, ettei ole muuta jaksettu kuin kahvata, vai onko asennepuolella vielä vikaa? Jäähyjen määrä on pakko saada puolitettua, jos meinataan keväällä mennä ensimmäistä kierrosta pidemmälle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös