Ilmoitukset

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Sekalaisten kysymysten ketju II

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Ruutiveijari, 16.02.2005 klo 14.27.

 1. RexHex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kyllä tuo hypoteettinen tilanne vaikuttaa minusta siltä, että hyppäys sukupolven verran olisi ihan järkevä. Toki tässä tulee juurikin se ongelma, että jos yksikin siellä seuraavassa polvessa päättää ruveta hankalaksi ja haluaa myydä kämpän vaikka hintaan 320k vs että kaikille muille kelpaa summa 300k. Sitten ollaankin jumissa.
  Mikäli tosiaan tämmöinen tilanne tulee vastaan, niin kannattaa etukäteen tiedustella omilta lapsilta, mitä ovat mieltä asiasta ja jos välit ovat hyvät, niin tuskin tästä hirveätä ongelmaa syntyy. Ikinähän ei voi tietää ihmisistä, jos mieli muuttuu jossain kohtaa ja mieltään saa jokainen muuttaa vaikka olisi tuommoisessa alustavassa keskutelussa jo sanonut että "joo näin tehdään".

  Ja tuohon ns. paperisotaan liittyen, että jos kyseessä on vain yksi osakehuoneisto, niin tuo ei ole vielä liian paha rasti, etteikö sen vetäisi vs. että veroja menisi joitakin tonneja. Eli ihan hyvä tuntipalkka jokaiselle siitä silti jää.

  edit: ja myös tuo mitä Tuamas sanoi.
   
 2. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä oma vastaukseni on myös vastaava kysymys, että teilataankohan tämä. Luulen, että voi tehdä myös niin, että lapset lainaavat sinulle rahaa (täysi-ikäisenä ainakin mahdollista) ja takaisinmaksusta ei sovita mitään tai alkaa kymmenen vuoden päästä 1% pääomasta vuosittain tyyliin. Näin parhaillaan isommilla summilla, lapsesi ovat aikanaan perijöitä sekä velkojia perinnönjaossa, mikä auttaa varmasti veroasioissa, sillä onhan se eri asia saadaa velalilliselta rahaa kuin perintöä.
   
 3. Johnny B. Goode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Saattaa olla että menisi tyhmien kysymysten ketjuunkin, mutta mistäköhän löytäisi mm-kisojen kaikkien maiden kokoonpanot? Huomenna alkaa skabat eikä löydy niin mistään muuta kuin suomen. Edes vanha kunnon teksti-tv ei palvele enää toisin kuin ennen. Ei löytynyt jumankauta edes kisojen virallisilta sivuilta. Vai enkö vaan osaa...?
   
 4. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Kirjoitin googleen "iihf 2017" ja kahden jatkoklikkauksen jälkeen olin tällä sivulla:
  Teams - 2017 WM - International Ice Hockey Federation IIHF
   
 5. Johnny B. Goode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tokihan tuolta katsoin ensimmäisenä ja ihmettelin suuresti kun firefoxi(ni) ei näyttänyt mitään. Vastauksesi jälkeen kokeilin Edgellä ja kas perkele. Joskus näinkin päin.

  Kitokset silti.
   
 6. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jos taskusta löytyy älypuhelin niin IIHF:n sovelluksella näkyy myös kätevästi.
   
 7. Johnny B. Goode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Juu vois asentaa. Näkyihän nuo löytyvän Eliteprospectistakin...
   
 8. Dactyl Spondee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Huddersfield Town, Green Bay Packers
  "Muistaako joku ysäriltä sellaisen elokuvan kuin Wolverines tms? Muistan hädin tuskin millainen leffa on kyseessä, mutta mistään en löytänyt infoa."

  Voisiko olla vuoden -96 Code Name: Wolverine (TV Movie 1996) - IMDb

  tai sitten kasarilta jenkki-yöhötysklassikko Punainen vaara (1984) - IMDb siinä ainakin mylvittiin tuollaista "Wolverines!" huutoa jatkuvasti.
   
 9. petzku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Olen kai tyhmä, mutta kysytään silti. Miten mahtaa modeemiin liitettävät sisäantennit toimia? Lievähkö lisäsignaali n. 150 metrin päässä sijaitsevalle tukiasemalle olisi ihan kiva ominaisuus, talon muut ominaisuudet ilmeisesti hidastavat yhteyttä. Katolle ei jaksaisi mitenkään kiivetä laittamaan ulkoista, joten jos tuolla sisäisellä saisi nykyisellä modeemin paikalla (aivan ikkunan vieressä) edes jonkinlaisen lisäsignaalin niin olisin tyytyväinen, vai meneekö tämä katolle kiipeilyyn?
   
 10. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Ilmeisesti syy on Adblockin, koska kokeillessani se päällä tapahtui juuri noin. Ärsyttävästi on alkanut ilmaantumaan sivuja, jossa se blokkailee ihan tieto-osioitakin sivuilta.
   
 11. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  Mikä se oli se ehkä Moon-TV:n musiikkiohjelma, jossa eri musiikkigenren edustajat kohtasivat jollain stadilaisella kioskilla ja keskustelivat musiikista? Muistelisin, että tuossa ohjelmassa kohtasivat Notkea Rotta ja Rane Raitsikka ja siitähän alkoi heidän musiikillinen yhteistyö, mikä tällä hetkellä jatkuu Atomirotan muodossa.
   
 12. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Varmaan tarkoitat tätä: Music On Wheels - Rane & Pelle - YouTube
   
 13. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
 14. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  Lainaus:
  Ei se muuten ollut sitten tämä ollenkaan.
  Siinä tv-ohjelmassa keskusteli kaksi täysin eri genreen kuuluvaa muusikkoa jollain stadilaisella kioskilla.
   
 15. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Olen aika varma että olen tuota ohjelmaa myöskin katsonut, ainoa nimi joka tuli mieleen oli toi Music On Wheels... Muistaakseni kioski oli Käpylän lippakioski, mutta ohjelman nimi ei vain tule nyt mieleen.
   
 16. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kukahan mahtaa olla seuraava tai muuten todennäköinen ei-poliitikko, jolle järjestetään valtiolliset hautajaiset? Löytyykö urheilijoista tai esim taiteilijoista ketään, vai onko tällainen perinne mennyttä aikaa?
   
 17. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tami tai Marjamäki?
   
 18. Germanicus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  *HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
  Lainaus:
  Naapurin isännän mielestä kyseessä on villisian jätökset. Tämä yllätti ainakin minut totaalisesti. Itse olin melko varma supikoirasta, sillä jätökset olivat melko pienikokoisia. Naapurin mielestä esim. karhu jättää yleensä ison läjän paikalle. Villisialla on kuulemma tietyt reitit joita käyttävät ja ulostavat samoihin paikkoihin. Se selittää myös vanhan ulosteen olemassaolon. Vittu, pitäisikö hommata riistakamera tuonne skuugeen? Saisi ainakin lopullisen selvyyden asialle.
   
 19. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Joo, Marjamäki voi olla aika liki varsinkin jos kisafani ei sitä kaljaa hallista saa ja joukkueen otteet säilyy nähdyn kaltaisina.
   
 20. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Kuka on se edellinen ei-poliitikko, joka on saanut valtiolliset hautajaiset? Tai viimeinen taiteilija tai urheilija? Ei tule mieleen yhtään tuoretta tapausta. Syynä voi tietysti olla sekin, ettei valtiollisesti merkittäviä taiteilijoita enää ole olemassakaan, kuten ei urheilijoitakaan.

  Ellei sitten Juha Miedon siirtyessä taivaalliseen hiihtoseuraan järjestetä valtavaa koko kansan hautajaissaattoa, jossa Mietaa-vainaa saatellaan Järvisen puusuksista kootussa arkussa hautaan jonne on jo etukäteen laskettu 148 ropposta mämmiä ja asianmukainen litramäärä piimää.
   
 21. Joe Plop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  En tiedä onko viimeisin mutta Adolf Ehrnrooth käsittääkseni sai valtiolliset hautajaiset... Mielestäni sopii tuohon määritelmään ei-poliitikko.
   
 22. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Sopii toki, ja nuo olivatkin ihan sikäli ansaitut valtiolliset hautajaiset koska kyseessä oli korkea-arvoinen sotaveteraani ja sotaveteraanien puolestapuhuja, jota iso osa suomalaisista arvosti. Mutta jos jätetään sotilaat ulkopuolelle, niin ei tule kyllä mieleen valtiollisia hautajaisia kovin paljon 2000-luvulla. Tyhjää lyö Ehrnroothin jälkeen/lisäksi.

  Tulevia mahdollisia valtiollisia hautajaisia miettiessä voisi tarkastella vuoden 2004 Suuret Suomalaiset -äänestystä ja sen tuloksia. Tämän listan kärkipäästä voi ensin sulkea poliitikot ja jo vainajat pois ja katsoa mitä jää jäljelle.

  Kymmenen kärjessä ovat kaikki jo vainajia paitsi Tarja Halonen, joka poliitikkona ei kelpaa tähän kategoriaan. Sijoilla 11-20 on sentään jo eläviä ihmisiä vainajien ja poliitikkojen (jotka eivät ole ihmisiä) lomassa: Matti Nykänen, Ville Valo, Linus Torvalds ja Pentti Linkola. Ei noista yksikään olisi valtiollisten hautajaisten väärti. Nykänen muuten lähimpänä, mutta vuodet Seiskan mannekiinina, vankilakundina ja laulajana estävät sen, minkä urheilu-ura olisi mahdollistanut.

  Seuraavassa kympissä on joku rullalautailija, sitä seuraavassa Mika Häkkinen. Sitten löytyy viidenkympin sijoituksien alla vielä Litmanen ja Katri Helena.

  Ei kyllä noillekaan mitään isompia valtiollisia hautajaisia voi myöntää.
   
 23. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Valtiollisia hautajaisia koskeva toimintaperiaate muuttui vuonna 1989, ja sen jälkeen ko. tilaisuuksia on järjestetty harvakseltaan.

  Valtiolliset hautajaiset – Wikipedia
  Luettelo Suomen valtiollisista hautajaisista – Wikipedia
   
 24. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Wikipediastahan nuo näkee. 1992 Väinö Linna on edellinen ei-poliitikko tai ammattisotilas ja 1989 Tapani Niku edellinen urheilija. 1980-luvulla haudattiin valtion varoin vielä selvästi useammin kuin 1990- ja 2000-luvulla.
  Luettelo Suomen valtiollisista hautajaisista – Wikipedia
  Kyllähän joku Pertti Karppinen ansioiden puolesta voisi tulla kyseeseen, jos Niku, tai Armas Taipalekin, mutta ehkä maailma ja tämä perinne on jo liiaksi muuttunut. Vaikka eihän tuon tietenkään tarvitsisi mitään televisiointeja yms tarkoittaa.
  edit: Ja laki tosiaan muuttunut, vaikka mikä minä olen sanomaan, kummassa on enemmän "erityistä kansallista merkitystä", kolminkertaisessa olympiavoitossa tai vaikka taloustieteen Nobelissa.
   
 25. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Kiitos mielenkiintoisesta kommentistasi. Kesämökkimme lienevät kumminkin noin 800 kilometrin päässä toisistaan, joten arvailun varaan saattaa jäädä useampikin asia. Karhunjokerijoukku... Anteeksi, karhunpaska on todellakin sellainen parin kilon satsi, joten sitä ei voi sekoittaa supin tuotoksiin.
  Supihan painaa itsessään jo tuon verran.
  Willisikoja en ole elämäni aikana nähnut kertaakaan.

  Anegdootti: Tanskan reissulla näin ensimmäiset mäyrät. Yöajossa löysimme toisemme: kaksi teki pingispalloefektin asvaltin ja auton pohjan kanssa ja tuttavallisin mörrimöykky tuli melkein tuulilasin läpi.
  Mitähän jalo Jumalamme Charles Darwin mietti luodessaan yöeläimet? Miksi yöeläimillä ole heijastavaa otsalamppua tai aktiivisia tarranauhoja?