Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

SaPKo 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 21.12.2016 klo 09.49.

 1. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Lainaus:
  Onneksi minun ei näitä tarvitse päättää. Tottakai, jos Hämäläisen day to day venyy niin siksi aikaa olisi otettavissa ja jopa YV ajalla. Muuten on vaikea löytää esim YV aikaa parin pelin takia, mutta mistä näitä tietää. Tällä hetkellä on vaikea nähdä kolmessa ekassa ketjussa ja YVllä pelipaikkaa. Loukkaantumisia tietenkin tulee aina lisää ja pitäähän näitä tilanteen mukaan katsoa.

  Lainaus:
  No tuskin sen jatkamisessa mitään estettä näkyy niin Ässien, SaPKon ja Kiilholman puolesta. Kiilholman tilannehan on sinänsä aika ainutlaatuinen ja SaPKo on vain näyttöpaikka, että ulkomailta tai ehkä Liigasta se soppari ulosostetaan. Yksi iso muuttuja on se, että kannattaako Ässien päästää Kiilholmaa ilman koko sopparin ulosostoa toiseen Liigaseuraan, jos se toinen seura samoista playoffsijoista taistelee. Sehän olisi omalla tavallaan hauska käänne, jos Kiilholma pelaa loppukauden liigaseurassa x ja ko seura pudottaa Ässät pleijareissa ja Ässät vielä osan maksaa Kiilholman palkasta. Kirsikaksi voidaan heittää, että Kiilholma sen ratkaisumaalin tekee. Ässissä käsittääkseni ei tulevaisuutta ole tiedossa, koska muistaakseni Aho jo sanoi ettei hän pelaa ja sen päätöksen pyörtäminen voi päävalmentajan auktoriteetin kopissa romuttaa ja se on taas tie mitä Ässät tai mikään joukkue tuskin haluaa kulkea.

  Itse mielelläni Kiilholman näen koko loppukauden SaPKossa, mutta sen toteutuminen on taas niin monen mutkan takana ettei siitä edes kannata keskustella.
   
 2. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Jep Kiilholma ei Ässissä enää pelaa, se on jo tullut selväksi. Eikä ole enää teoreettista tonttiakaan kun juuri hommattu Kärki & Salminen. Ulkomailtakin oli vissiin jotain sopparia tarjottu mutta vanhaa sotaratsua ei napostellut, lieneekö tämä viimeinen kausi ammattilaiskiekossa.....ikävä päätös pitkälle uralle jos se päättyy kotisohvalla eikä kaukalossa.
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Ei ihan tarkkaan liity tämän kauden SaPKoon, mutta harjoitushallitoimet alkavat tänään, tai taisivat alkaa jo klo. 9:00.
  Puuta kaatuu ja kaukalo lähtee, kuokka maahan ja sitä rataa. Mitään muuta siellä ei varmaan sitten tapahdukaan, mutta ilmeisesti aloittamalla tänä vuonna varmistaa myönnetyn rahoituksen säilymisen.
   
 4. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Paikallislehti tietää kertoa että Niko Lönroos Jokereiden A:sta olisi liittynyt joukkueeseen joulutauolle kestävällä koeajalla.
  Niko Lönnroos - Eliteprospects.com (EP)

  Nyt täytyy sanoa, että tällä kertaa on kyse pelaajasta josta minä en tiedä yhtään mitään. Tietääkö joku muu minkälainen pelaaja SaPKoon siirtyi?
   
 5. Linnankundi Jäsen

  Kaveri saa ainakin mahdollisuuden onnistua, on laitettu ykköskenttään Salon ja Lahtelan kanssa.
   
 6. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Lainaus:
  Mitään en osaa sanoa, kun en junnuja Jokereissa yhtään seuraa. Sen verran kumminkin itseluottamusta löytyy, että Jokeritjunnuna on 8 ottanut selkään, joten odotukset sen puolesta on kovat.
   
 7. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Kun kerran lainapelaajia otetaan niin olisi toivonut niitä otettavan Ässistä, koska siellä on ylimääräisenä useampia hyökkääjiä ja pakkikin olisi mahdollinen. No onhan tässä vielä kautta aikaa ja ehkä liikehdintää vielä tapahtuu...
   
 8. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Lainaus:
  Kyseessähän ei ole lainapelaaja vaan try outilla sopimusta hakeva pelaaja ja jos oikein olen ymmärtänyt niin seuralla olisi intressejä sitten 1+1 soppariin.
   
 9. Linnankundi Jäsen

  SaPKon valmentajan Räsäsen mukaan tässä koeajassa on kyse tulevaisuuden suunnitelmista eli ymmärsin niin, että jos kaveri pärjää, niin hänelle tarjotaan loppukauden ja kenties seuraavan kauden sopimusta. Ei siis mikään loukkaantuneiden paikkaus.

  Edit. Olin taas tuota v...n vesilintua hitaampi ;)
   
 10. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Ok luin kiireessä väärin. Ilmeisesti siirtosopparit eivät koske Mestistä, Liigaahan ei saa Jokereista ottaa pelaajia ilman sanktioita.
   
 11. Linnankundi Jäsen

  Koskeekohan tuo kielto myös Jokereiden a-junnuja. Ja kieltohan on saunaseuran oma keksintö. Tuskin se laillinen on, mikäli muistan oikein noita aikaisempia tapahtumia liigan puolelta.
   
 12. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Lainaus:
  Kieltohan on Liiga OYn sisäinen osakkaita koskeva "herrasmiessopimus". Laillisuus taas on oma asiansa ja sehän onkin selvityksessä eikä edes Jokereiden vaan pelaajayhdistyksen toimesta. Mestis on Jääkiekkoliiton alainen jääkiekkoliiton mestaruussarja ja Jokerit pelaa KHLssä jääkiekkoliiton siunauksella. Esim KiVa on Jokereiden farmi ja esim Mäkiset ja Gymer pelasi viime kaudella ihan Jokereiden sopimuspelaajina KiVassa ja Jokereissa. Tällä kaudella Juho Rautanen on Jokereiden sopimuspelaajana pelannut KiVassa.

  Olisi sen puolesta hyvin erikoista, jos A-junnuissa sopimuspelaajana ollut pelaaja sopimuksenpurkamisen takia toisi seuralle sakot.
   
 13. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  No ei varmasti tuokaan sakkoja, onhan asia selvitetty jo ennen siirtoa. Omasta puolesta tuo "herrasmiessopimus"kin voitaisiin purkaa, hyödyntäisi Liigaa jos sieltä tulisi joku Jokereiden ylijäämämies Liigaan pelaamaan. On kuitenkin lähtötasoltaan perusliigajyrää parempi pelaaja.
   
 14. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Ja myös Kivilahti, Ratilainen, Nurmikanta, Rantaeskola ja Embrich on Jokereiden sopimuspelaajia Vantaan riveissä.
   
 15. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Lainaus:
  Kyllähän tuon tiedän, mutta esimerkkeihin halusin nimenomaan nostaa molemmissa joukkueissa sarjapelejä pelanneeita pelaajia.
   
 16. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Noinkohan Siiki enää palailee SaPKoon. En ole kyllä nähnyt miten Liigaa on pelannut mutta pelkkää tulos ja tilastosivua tuijottamalla sanosin että on pelaajalle perseennäyttö laittaa takasin Mestikseen.