Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

SaPKo 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 21.12.2016 klo 09.49.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Avataanpa ihan uusi ketju kun viimeisimmät uutiset koskettavat enemmän seuraavaa kautta vaikka sen alkuun on vielä pitkä aika. Seuraillaan sitten tässä ketjussa uuden joukkueen koostumista.

  Kuten tuolla toisessa ketjussa todettu niin jatkosopimuksen SaPKo on saanut sorvattua Elon, Pavenin ja Saramäen kanssa.
  Paven pääsee ottamaan uuden alun SaPKossa ja hyvä niin.
  Saramäki on hyvä jääkiekkoilija ja Elossa näkisin kovan potentiaalin kun pelistä saadaan turha höntyily pois.

  Ennestään ensi kautta koskevat sopimukset taisi olla Piitulaisella ja Hämäläisellä niin lähtökohtaisesti ovat joukkueessa.
   
 2. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Hämäläisestä voidaan olla kiinnostuneita, mutta sitten se kuuluisa kolikon kääntöpuoli...Maaleja tullut paljon SaPKo:n vahvassa yv:ssä, joten jäänee kuitenkin ja kehittää kokonaisuutta, niin sitten ehkä tie vie kohti Liigaa! Eloa pitäisi peluuttaa ja sen suhteen nämä lainat ovat ikäviä. Piitulaiseen oma uskoni ei riitä! Harmi sanoa näin, mutta tällä kaudella ei ole saanut mitään aikaan edes A:n Mestiksessä. On syynä tarpeeksi hyvien pelikavereiden puutekin, mutta silti. Yksi peli Tanuksen kanssa, maali, mutta siinä pitääkin onnistua!

  En kesällä pitänyt Itä-Savolla sopimusta mitenkään miesten peleihin vielä kykeneväksi. Jos SaPKo jatkaa samaan malliin joukkueen kokoamista, niin ei mahdu ensi kaudellakaan. Pitää olla kärkiketjuissa, yv:ssä, siellä vahvuudet. Muuten ei käyttöä, kuten Paalanen, Elo, Saramäki, 5 vs. 5-pelissä! Toki nuori poika, mutta pitäisi hänenkin saada pelejä alle, että voisi edes kehittyä! Odotan mielenkiinnolla, mitä tekee Jukureiden A:ssa oleva Tatu Vihavainen. Tuskin Liigaan mahtuu ja on kuitenkin meidän oma poika! Aksilan ja Jakosen pojat ovat myös siellä, mutta Vihavaiselta voisi odottaa tulosta Mestiksessä! Näkisin Piitulaiselle A-Nuorten Liigan nyt loppukaudeksi parhaana paikkana, kun hyökkääjiä on paljon...!
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  On jäänyt vähän huomioimatta, että Marva on mukana myös tänä vuonna alkavalla kaudella. On ollut mielestäni melko virheetön kelpopelaaja. Mailan kanssa ei ole mikään taikuri, mutta peruspelaaminen on hyvää. Eniten huolimattomuusvirheitä tulee hyökkäyspäähän syvään pelatessa. Siihen viimeiseen kiekonsiirtoon viivan yli tai viivan alla pitäisi keskittyä niin että se onnistuu 100/100.
  Edelleen joukkue rakentuu varsin mieluisasti ensi kautta ajatellen.
   
  Viimeksi muokattu: 29.01.2017 klo 19.56
 4. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Mikko Lahtela aloittanut hiljattain opiskelemaan fysioterapeutiksi ammattikorkeakoulussa Savonlinnassa eli Saramäen ja Hämäläisen jalanjäljissä kulkee. Näinköhän jatkaisi SaPKossa kun opinnot kuitenkin sen kolme vuotta kestävät? Olisi kyllä hyvä jos jatkaisi. On pelannut tosi hyvin viime aikoina.
  Lämsäkin ilmeisesti jatkaa SaPKossa kevään, koska ei ole lähtenyt kaupungista pois.
   
 5. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Lahtela voi täällä jatkaa ja yrittää Liigaan, kuten Nuutinen. Saa SaPKo:ssa paljon vastuuta, hyvä opiskella samalla ja viisi kautta Nuutinen pelasi, kunnes sai sopimuksen Liigaan. Lahtela menisi kyllä puolustavassa roolissa Liigajoukkueissakin, mutta rauhassa täällä kehittyen, isommalla peliajalla, koulu samalla, niin sitten voi harkita ulkomaitakin, kun koulu käyty ja jos Liigapaikka ei aukene. Olisi ihan järkeen käypä systeemi! Toivotaan näin, koska Lahtelan ympärille saa aina koottua hyvän ketjun. Monipuolinen keskushyökkääjä ja pystyy pelaamaan kenen kanssa tahansa.

  Tasaisesti pelannut, kuten viime kaudellakin. Välillä saa tehoja, mutta pelaa hyviä otteluita ilman pisteitäkin. Arvokas joukkuepelaaja!
   
 6. Linnankundi Jäsen

  Tänään pitäisi tulla sopimusuutisia. Näin oli Linden Itä-Savossa kertonut. Saa nähdä, minkälaisia pelimiehiä sopimuksen tekee. Ilmeisesti kuitenkin jatkajia.
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Sieltähän ne ensi kauden sopparit tuli. Hyökkääjistä jatkaa Mikko Lahtela ja Niklas Salo, puolustajista Elmeri Laamanen ja Matias Pulli sekä maalivahti Joonas Toivonen.
  Erittäin hyvältä näyttää ensi kautta ajatellen. Mikko Lahtela olisi erittäin hyvä ja tärkeä pelaaja mille tahansa Mestisjoukkueelle. Elmeri Laamasen kehitystä tulen seuraamaan mielenkiinnolla. On minusta sellainen Jukurikasvatti jolla on rahkeet pelata tulevaisuudessa Liigaa kokonsa, malttinsa ja pelinlukemisensa vuoksi.
   
 8. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Hyvältä tosiaan näyttää ensi kausikin jo tässä vaiheessa.
  Minua kuitenkin lämmittää enemmän nuo kolme muuta sopimusta. Toivonen on ehjänä pysyessään ollut tosi hyvä, Pulli rightin kiekkotaitava pakki ja Salo painanut koko kauden täysillä väsymättä, loukkaantumatta ja periksiantamatta. Hyviä nuo kaksi muutakin, ei sen puoleen.
  SaPKon tekemisessä on nykyään uskottavuutta ja jatkumoa.
   
 9. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Pulli ja on vielä Pavenkin ensi kaudella right:n puolustajia! Laamanen on kehittynyt tai ei sitten vain tullut J.Poikien paidassa katsottua hänen pelaamistaan niin tarkasti. Salon jääminen ei ollut edes yllättävä ja Lahtelan koulupaikka jotenkin oli lupaava myös pelaamista ajatellen.

  Puolustus jää hyvin kasaan, sillä "varmoja" poistujia lienee vain Jurgens. Toivonen on ihan ykkösmaalivahdiksi asti pätevä ja ei tämän Yrjölän jatkostakaan tiedä. Ahon kohdalla nyt vammat sotkevat miehen läpilyöntiä pahimman kerran. Toinen kausi peräkkäin osaltaan piloille!

  Ensi kaudella on ihan iskukykyinen joukkue ja taistelu sijoituksista on sitten näiden uusien "Tanuksien ja Lepauksien"/kärkipelaajien löytyminen joko nykyisistä tai tulevista pelaajista! Salo on potentiaalinen pelaaja ensi kaudella ottamaan isonkin harppauksen eteenpäin..! Hämäläinen vielä tietenkin!

  Laamasen kohdalla olen samaa mieltä Murkula:n kanssa jopa tulevaisuuden Liigapakista..!

  Marvan unohdin kokonaan, joten neljä ihan kelpo puolustajaa+maalivahti ensi kaudeksi jo kasassa! Hyökkääjistä kaikki osoittaneet kykynsä pelata hyvin! Hämäläinen, Lahtela, Salo, Saramäki, Elo, ovat vahva runko! Piitulaisen kehittyminen kesän aikaan jää nähtäväksi. Matkaa Mestiskaukaloon on vielä paljon!
   
  Viimeksi muokattu: 17.02.2017 klo 12.57
 10. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Jaahas kerrankin voin sanoa, että jatkoajan uutiseen viitaten, SaPKon ensi kauden joukkueeseen mukaan Jaakko Lantta, Henri Keskilohko ja Jimi Kuronen.
  Lantasta ensimmäinen mielikuva, että pelasi runkosarjan lopulla SaPKoa vastaan hyvin, muuta en tuosta irti saa.
  Keskilohkon olisin halunnut kauden alla SaPKoon kun oli hetken vapaana. Sitten kun pelaamista vähän seurasi niin näkyi, että hyvä pelaaja olisi ollut ja on. No ensi kaudella pelaa sitten Talvisalossa.
  Kurosella on edellytykset ottaa pari askelta eteenpäin ja olla joukkueessa kantava pelaaja. Oletan, että saa tuon roolin lunastettua.
   
 11. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  SaPKohan on mukavassa aikataulussa jo ensi kauden joukkueen kokoamisessa. Murkulalla näköjään näistä pelimanneista tietoa oli jotain itsellä aika vähän.
  SaPKo on kuitenkin viime kausina onnistunut todella hyvin joukkueen kokoamisessa enkä epäile etteikö nämäkin veijarit paikkaansa pässipaidassa ansaitse ja tulevat sen lunastamaan. Kuronen ja Lantta ovat nimenä vielä tuttuja mutta tämä Keskilohko on mulle uusi tapaus. Mutta koska palstaveli Murkula miestä kehui niin luotan. Ensi kaudellahan se nähdään mitä nämä uudet pässipaidat saa aikaan.
   
 12. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa HT
  Keskilohko on kyllä erittäin hyvä haku SaPKolta, tunnollinen kahden suunnan sentteri. Harmittavasti katkesi tämä kausi loukkaantumisen jo joulukuussa, samassa kuussa mies valittiin Mestiksen kuukauden tulokkaaksi. Potentiaalinen tulevaisuuden liigapelaaja, onnittelut SaPKolle sainauksesta.
   
 13. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Loistavia hankintoja, uskon näin jo nyt! Kaikki urallaan eteenpäinpyrkivä "SaPKo-tyylisiä" pelaajia. Puolustus on todella hyvällä mallilla! Paven, Pulli, Kuronen, Laamanen, Marva..! Nyt jo runko erittäin vakuuttava koko joukkueen osalta. Lahtela, Keskilohko, Elo, Piitulainen ovat kaikki hyviä senttereitä. Piitulaisen ja Elon aika tulee ja Lahtela, sekä Keskilohko ovat näyttäneet pystyvänsä pelaamaan hyvää Mestiskiekkoa. Osaltaan jo Elo, sekä Piitulainenkin. Varsinkin, kun kesän kehittävät vielä fysiikkaa, niin ensi kaudella parannusta odotettavissa. Toivonen jatkaa maalilla, siltäkin osin hyvää jatkumoa, hyvissä ajoin sopimuksia ja näin jatko menestyksenkin suhteen taataan!
   
 14. Linnankundi Jäsen

  Hyviä pelaajia tulevalle kaudelle on saatu jo tässä vaiheessa mukaan. SaPKon toiminta on kehittynyt vuosien saatossa. En tiedä, millä tavalla nämä pelaajat löydetään ja saadaan joukkueeseen, mutta nykyisin on aika vahva usko siihen, että yhtään täytemiestä syksyllä joukkueessa ei ole.
   
 15. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Otetaas tässä Mestareiden Liigaa katsellessa päivitys ensi kauden joukkueen tilanteesta, vaikka tämä kautinen vielä juhlii kannattajille on torijuhlaa tiedossa. Mutta kuten todettua, itse urheilu ja sen mukana jokapäiväinen tunteiden vuoristorata juhlineen ja vitutuksineen on se mikä itseäni kiinnostaa, ei niinkään jälkimainingit, eikä kenenkään glorifiointi.

  Mutta 2017-2018 SaPKossa on vähintäänkin seuraavanlaisia pelaajia.

  MV: Joonas Toivonen (juuri äsken jatkoaikaan tulleen uutisen mukaan Roope Urpolahti, ei seuran puolesta julkaistu)

  D: Jarno Paven, Matias Pulli, Elmeri Laamanen, Julius Marva, Jimi Kuronen

  F: Kasper Piitulainen, Kasper Elo, Rasmus Hämäläinen, Mikko Lahtela, Niklas Salo, Jaakko Lantta, Kalle Saramäki ja Henri Keskilohko


  Ensinnäkin, aivan perkeleen hyvä runko jo näin ajoissa kautta. Maalivahteihin ei kaaduta, sen voin jo luvata. Puolustuksessa kolme voitetuissa finaaleissa pelannutta puolustajaa, kauden todella hyvin aloittanut Paven sekä kaikki edellytykset 1. korin pakiksi oleva Kuronen.
  Hyökkääjistä jatkamassa mestarijoukkueen 2. paras sekä 3./4. paras maalintekijä. Mestarijoukkueen paras kahden suunnan sentteri ja kolme hyvää tulokaskauden pelannutta miestä. Lantta ja Keskilohko jotka ennakkoon molemmat hyviä sopimuksia.

  Kerrankin tilanne, että ei tarvitse tehdä mitään jatkoon - ei jatkoon koreja kun ihan jokaisen 2016-2017 pelaajan jatko olisi mukava nähdä. Ennenkaikkea toivoisin kuitenkin Jekusen ja Henttosen jatkoa. Matias Lehtonen olisi hyvä jatko, samoin tietysti vaikkapa Joona Monto ja C Foppa. Muutama mies jokatapauksessa lähtee Liigajäille ja se on aivan varma homma.

  Jos tuohon runkoon saadaan pari kovaa pelimiestä ja loppujoukkue saman tason jätkiä niin ainakaan heittopussia joukkueesta ei tule. Tulee nimittäin aivan potentiaalinen mitalijoukkue mutta sen aika näyttää.
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2017 klo 22.06
 16. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Vai Urpolahti. Salaa toivoin että Yrjölä olisi saanut paperin eteensä, kun hoiteli hommansa kovinkin mallikkaasti häviämättä peliäkään pässipaidassa maalilla ollessaan. No Urpolahti on kyllä ihan lupaava veskari, ja pelasi KeuPassa hyvin, mutta ei aivan edeltäjänsä Karjalaisen tasolla. Mutta varmasti Jamo tietää mitä saa.
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  En ole ihan täysin varma, mutta eikä Keskilohkokin ole sentteri? Jos on niin tuossa joukkueessahan on jo neljä sentteriä, eli se osasto ei enää monella miehellä kasva. En osaa sanoa, onko tuossa kolmikossa Elo, Keskilohko, Piitulainen kuka voisi Lahtelan takaa ottaa isot saappaat. Piitulainen tuskin, Elo ei ehkä vielä ja Keskilohko mahdollisesti. Jos tohon saadaan yksi tekijämies keskeen niin hyvä tulee. Silloin ei lähtökohtiasesti joukkueen keskikaista heikkenisi yhtään.
  Voisi käyttää jopa sitä viisasta sanontaa "hyvä joukkue on keskeltä vahva"

  Samoin tuo pakisto näyttää todella lupauksia herättävältä.
   
 18. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  On Keskilohkokin sentteri, mutta pelannut myös laidassa. Räsänen ottaa joukkueeseen ainakin 5-6 keskushyökkääjää, kuten tällekin kaudelle lähtiessä. Keskellä tarvittaessa pelaamaan pystyviä hyökkääjiä. Lahtela, Monto, Wacklin, Elo, Piitulainen, sitten Lämsä, Kettunen ja Siiki vielä kauden aikana! Forsström aloitti kauden laidassa!

  Lanttakin on tainnut pelata keskellä, mutta on enemmän laitahyökkääjä. Sentterit pystyvät pelaamaan laidassa, mutta yleensä laitahyökkääjän vaikeampaa pelata keskellä. Ns. "umpisenttereitä" noista ei ole, kuin Lahtela. Muut pystyvät pelaamaan kumpaakin pelipaikkaa.

  Lahtelan taakse tulee varmasti joku enemmän ns. pisteitä tekevä/hyökkäysvoittoisempi sentteri, kunhan syksy häämöttää ja Liigajoukkueet saavat ryhmänsä lopulliseen muotoon. Forsström tietysti yksi vaihtoehto, Monto ja miksei Siikikin. Siiki oli parempi sentterinä, kuin laitahyökkääjänä! Taitaa "Foppa" kytätä mahdollisuutta Keski-Euroopan "rahakaukaloihin"? En oikein usko miehen ainakaan muualle Mestiksessä siirtyvän.

  Olen Vihavaisen Tatua toivonut tänne useassa kirjoituksessa. Olisi yksi oma kasvatti ja Liigaan vielä tuskin sopimusta saa. Henttonen ja Jekunen tietenkin toivottuja jatkajia. Hämäläinen saattaa saada ainakin try out-paikan jonkin Liigaseuran riveistä.

  Puolustus on loistava jo nyt ja tulijoita ensi kaudelle riittää. Räsäsen valmennuksessa molempien kausien aikana pelaajat ovat pääsääntöisesti menneet eteenpäin. Muutama poikkeus, mutta kaikki eivät voi onnistua tai saada tarvitsemaansa roolia (Wacklin).

  Kova joukkue on tulossa ensi kaudellekin!

  P.S. Taisi olla Wacklin, joka aloitti kauden laidassa ja Forsström keskellä. Pointti kuitenkin, että keskushyökkääjiä oli joukkueessa jo ennen yhtään lainaa viisi+Piitulainen A-Nuorissa.
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2017 klo 11.37
 19. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Vihavaiselle odotan itse paikkaa Jukurien harkkaringissä ja ainakin muutamaa harjoitusmatsia syksyllä. Sopisi tähän "maakunnan tiimi" teemaan ja kyllähän tuo sen verran monta kautta Jukurien A:ssa on ehtinyt tahkota että puoliksi on omittu.

  Laamasen Ellun suhteen on itselläni suuret toiveet, oli jossain vaiheessa jopa potentiaalisimmaksi mikkeliläislähtöiseksi rankattu (samoihin aikoihin Epi Ripatin kanssa, sittemmin toki tullut Turkulainen ja luonnollisesti Kokkonen&kumpp. ihan viimeisimpinä aikoina), mutta kehittyminen tuntui hieman hyytyneen b-junnuvuosista (Elluhan debytoi jo keväällä -12 Suomi-sarjassa HydO:n riveissä vuotta nuoremman Ripatin kanssa). Tosin onhan noita myöhäisheränneitä huippupakkeja ja tämä kausi oli jälleen selkeästi nousujohteinen edelliseen verrattuna joten eiköhän Elmerikin vielä ole seuraavalle tasolle ponnistamassa.
   
 20. Linnankundi Jäsen

  Laamanen petrasi kauden aikana melkoisesti peliään ja pelasi pudotuspelit mielestäni erityisen hyvin. Perusvarmaa pelaamista ilman taidot ylittäviä temppuja. Jos kehitys jatkuu samanlaisena, on ensi kaudella Mestikseen kova luu.
   
 21. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  @Murkula
  Lisätään hyökkäykseen vielä Saramäen soppari

  Olet siinä oikeassa, että mestaruusjoukkueesta on turha tehdä mitään listoja ulos/jatkot periaatteella, koska jokaisen panos on tarvttu mestaruuteen. Henttonen ja Jekunen olisi pakko saada kiinnitettyä ensi kaudeksi, että olisi edes joitai SaPKotaustaisia (Piitulaisen lisäksi) pelaajia. Monto ja Forssrtöm saisi jatkaa, mutta ainakin Fopan jutuista sain kauden aikana kuvan, että Mestis on jo nähty. Katsellaan torin ja ensi viikon sopparien jälkeen mitä joukkue vaatii. Voisin jo heittää helpot täkyt toimistolle, että Gymer&Mäkiset isolla riskillä kiinni.
   
 22. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Lainaus:
  Yes, muokkasin mukaan. Miksi lie unohtunut, vaikka varmasti tiesin sen olevan mukana.
   
 23. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Lainaus:
  Näitä sattuu kaikille. En muistele pahalla ;D

  Joukkue näyttäisi seuraavanlaiselta varmistettujen sopparien ja huhujen jälkeen:

  Hämäläinen - "Forsström"/Keskilohko - "Maslovskis"
  "Henttonen" - Lahtela - Salo
  Saramäki - Keskilohko/Lantta - Lantta/"Lehtonen"
  "Paalanen" - Elo/Piitulainen - X/"Lehtonen"

  Pulli - Marva
  Paven - Kuronen
  Laamanen - "Jekunen"

  Toivonen- "Yrjölä/Urpolahti"

  Voinee sanoa, että mestaruuskrapulasta huolimatta, kaikki muu kuin mestaruus on pettymys. Vittu että on kova joukkue paperilla.
   
 24. Portier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Lainaus:
   
 25. UniqueSputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Mitä tarkoitat noilla koodinimillä? Kyllä luulisi sen verran halukkuutta olevan pelaajien keskuudessa liittyä joukkueeseen, että nuo puuttuvat paikat saadaan korvattua ainakin osittain paremmilla pelaajilla.

  Henttonen ja Forsström hyökkäyksestä jatkosopimuksen arvoisia, sillä täyttäisivät paikkansa laidassa varsinkin hyvin. Joona Monto voisi jatkaessaan sopia tuohon keskelle.

  Hämäläinen - x - x
  x - Lahtela - Salo
  x/Saramäki - Keskilohko - Lantta
  Saramäki/x - Elo - Piitulainen