Peksille kenkää!

  • 256 996
  • 1 011

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Kieltämättä hiukan hiipi myötähäpeä puseroon. Vaikka nyt miten paljon tuntisi kokevan vääryyttä niin tietynlainen käyttäytyminen tulisi säilyttää.

Joo, onhan reaktio joka tapauksessa aivan käsittämätön. Teki ns. harriaholat. Eiköhän tästäkin kuulla anteeksipyyntö myöhemmin.

Kotijoukkueen valmentajan turinat toki kertovat, että ihan tyhjästä näitä ei tule. Tanssiin tarvitaan silti kaksi. Mestiksen resursseilla muutosta tuskin nähdään, eivätköhän lähimmät jannut vihellä edelleen.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Tulee elävästi mielee Summanen, Jortikka ja Tamminen....

No Tamminenkaan ei silti huuda lapsellisesti vittua vaikka riehuisi. Tamihan avautui karsintojen jälkeen aika komiasti mutta hän säilytti siinäkin tunnekuohussa tietynlaisen hyvän käytöksen. Mielestäni tuollaisten vittuperkeleiden huuto ainoastaan nolaa koko äijän.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Kahden valmentajan vaihtaminen = projektin aloittaminen alusta. Projektit tarvitsevat johtajansa. Pelaajat eivät niitä ole.

No nyt Ässiin tuli Ketolan mukana henkistä johtajuutta ja ihmisjohtamistaitoa, jota nykyiseltä valmennukselta on puuttunut sekavan pelitavan lisäksi. Aika näyttää, mikä Vellun todellinen rooli tulee olemaan ja onko Virta valmis mukautumaan ja korjaamaan omia käsityksiään, vai jääko historiaan keisariksi ilman vaatteita. Virhe sanoa, etteikö kokeneilla ja johtavilla pelaajilla olisi myös oma roolinsa välittää valmennuksen ja johdon ajatuksia joukkueelle. Mestaruusjoukkueessa esim. Uusitalo ja Uusikartano. Johdolta ja valmennukselta oli iso virhe päästää kokenut Uusikartano menemään.

Selevä. Aiheesta turha jatkaa kanssasi enempää.

Meidän kantamme on tullut asiassa jo selväksi, mutta tästä aiheesta ei debatti ole millään muotoa turhaa, ongelmista vaikenemalla ja maton alle lakaisemalla Ässien ongelmakohdat eivät tule muuttumaan mihinkään.

Puolustamisen merkitystä jääkiekossa ei tarvitse sen enempää vakuutella. Kunhan tartuin kaupungin nimestä pohjautuvaan perusteeseen.

Hyvään viisikkopuolustukseen pohjautuva pelaaminen on kaiken perusta myös hyökkäämiselle. Vanha sanonta kuuluu: ”Pelit voitetaan hyökkäämällä, mestaruudet puolustamalla”

Ei se Rautakallion ensimmäinen kausi ollut mitään näytöstä, vaikka pitkään roikuttiinkin mukana. Karrilla alkaa olemaan sellaiset näytöt, ettei Ässät häntä tuosta noin vaan palkkaa. Toisekseen, hänellä on olemassa oleva sopimus ja muistaakseni ei ollut aikeissa ottaa toista tehtävää samanaikaisesti. Lisäksi Karri nauttii tällä hetkellä messiaan roolia Porissa, jossa hänellä olisi vain menetettävää. "Sielläkö se nöpönenä taas seisoskelee kädet taskussa."

En itsekään pidä kovin todennäköisenä, että Karri välttämättä vähään aikaan valmentaa Ässiä, kenties joskus tulevaisuudessa. Jos hänen luotsaamansa u-20 pikkuleijonat jonkun värisen mitalin mm-kisoista ottaa, on se kova juttu suomalaiselle jääkiekolle ja luo uskoa tulevaisuuteen. Hänen pestinsä taitaa olla kisojen jälkeen katkolla, mielenkiintoista nähdä, mihin tie vie.

En missään tapauksessa väheksy hänen rooliaan. Siinä roolissa hän on erinomainen. Päävalmentajuus on kuitenkin aivan eri rooli.

Ässien A-junioreilla Pade & boys, on realistiset mahdollisuudet menestykseen tällä kaudella, jossain sarjatasolla on sentään edes lupa odottaa Ässiltä menestystä.

Ei kyse ole pelkästä ulkokuoresta, vaan siitä että antaa kakkoskoutsin kävellä ylitseen ja toisaalta ei pysty sanomaan vastustajan koutsille vastaan.

Eikohän Hjallis kuitenkin päätä, tai tässä tapauksessa Kurri, Jokereiden valmentajasta. Lämsä on Westerlundin koulukunnan kasvatteja, hänellä on tulevaisuus edessään valmentajana.

Ei tarvitse luetella Aran meriittejä. Oletan, ettei myöskään tarvitse luetella Aran viimeisia epäonnistumisia liigassa?

En sanoisi, että Ara suoranaisesti on epäonnistunut valmentamissaan liigajoukkueissa, vaikka menestys on viimevuosina kiertänyt. Arakin on sen ikäinen valmentaja, että hänkin joutunut tarkistamaan pelikirjaansa ja omaksumaan uutta urallaan.

1988–1989 SM-hopeaa (JYP)
1991–1992 SM-hopeaa (JYP)
1992–1993 SM-pronssia (JYP)
1993–1994 SM-kultaa (Jokerit)
1994–1995 SM-hopeaa (Jokerit)
1995–1996 SM-kultaa (Jokerit)
2003–2004 SM-pronssia (HIFK)
Talviolympialaiset 1994 – Pronssia (kakkosvalmentajana)
MM-1994 – Hopeaa (kakkosvalmentajana)
MM-1995 – Kultaa (kakkosvalmentajana)
Talviolympialaiset 1998 – Pronssia
MM-1998 – Hopeaa
MM-1999 – Hopeaa
MM-2000 – Pronssia
MM-2001 – Hopeaa
U20 MM-2004 – Pronssia
U20 MM-2006 – Pronssia

Mahdollista, mutta Ramillakin lienee ottajia siinä määrin, ettei hänen tarvitse edes harkita jotain Ässien tarjouksia.

Ottajia varmasti Ramilla on, muissakin liigoissa. Ramin akilleen kantapää vaan on hänen hankalan miehen maineensa, mies kun ei valmentajana kuvia kumartele ja intohimoisena laji-ihmisenä kielenkäyttö ja valmennusmetodit eivät ole sieltä kaikkein inhimillisemmästä päästä.

Toivolan-Kiven projektin alkaessa Ässät pääsi kolmannella kaudella säälipoffeihin ja neljännellä kaudella finaaleihin. Rautakallio-Kivi projekti jäi poffien ulkopuolelle ensimmäisellä kaudella.

Palaan tässäkohtaa edelleen kysymykseen, minkä takia Ässissä pitää aina menestyksen jälkeen palata alkupisteeseen? Vastaan itse: Pienehkö seura ja rajalliset resurssit, parhaimpia pelaajia lähtee, joukkueet vaihtuu, pelaajien kasvatus omista junioreista. Ässät ei kuitenkaan tule pääsemään irti pikkuseuran statuksestaan jos strategia on sama vanha. Täksi kaudeksi joukkue ei kuitenkaan niin paljoa muuttunut, etteikö suoritustaso pitäisi olla huomattavasti parempi.

Ehkä sinulle. Ammattimiehet Ässien organisaatiossa ovat ilmeisesti vielä eri mieltä.

Jostain ne ns. ammattimiehetkin ovat uransa aloittaneet ja virheitä tulee heillekin. Valmentajakysymys on Ässissä hyvin pitkälle taloudellinen. Tuulisessa ammatissa valmentajat myös pistävät sopimuksiin nykypäivänä kovat pykälät irtisanomisten varalle.

Joskus on kuitenkin niin, että joukkue menestyy paremmin ilman omaa pistesaldoa korostavia palkkakeisareita.

Kuka Ässien ns. "palkkakeisareista" on korostanut omaa pistesaldoa? Palkkakeisari kantoi joukkuetta lähes yksin alkukaudella. Eilisessä voitokkaassa pelissä palkkakeisari & ruotsin jugoslaavi olivat Ässien voiton takuumiehiä.

Tuosta voidaan olla samaa mieltä. Virran palkkapäätös on kuitenkin tehty ja sen kanssa on elettävä. Hänen palkanmaksunsa ei poistu, vaikka mies kengittäisiin.

Kirjoitin jo ylempänä, että valmentajakysymys on rahakysymys. Mielenkiintoista nähdä, miten vahvaksi synnynnäisenä johtajana tulee muodostumaan Vellun rooli valmennuksellisesti Ässissä. Hän voisi hyvin vetää myös lehdistötilaisuudet ja olla seuran kasvot julkisuuteen.
 
Viimeksi muokattu:
Virhe sanoa, etteikö kokeneilla ja johtavilla pelaajilla olisi myös oma roolinsa välittää valmennuksen ja johdon ajatuksia joukkueelle.
Ehkä on virhe sanoa. Siksi en niin sanonutkaan. Pelaajat eivät vedä näitä projekteja.

ongelmista vaikenemalla ja maton alle lakaisemalla Ässien ongelmakohdat eivät tule muuttumaan mihinkään.
Kyse onkin siitä, kuka pitää noista ongelmista keskustelua yllä ja missä ja mitä ratkaisukeinoja tarjotaan. Nyt Ässät palkkasi Vellun mentoriksi. Pidän tuota parempana ratkaisuna kuin monien kannattajien vaatimia valmentajapotkuja.

Hänen pestinsä taitaa olla kisojen jälkeen katkolla, mielenkiintoista nähdä, mihin tie vie.
Muistaakseni kyseessä on kahden vuoden diili.

Ässien A-junioreilla Pade & boys, on realistiset mahdollisuudet menestykseen tällä kaudella, jossain sarjatasolla on sentään edes lupa odottaa Ässiltä menestystä.
On aivan eri asia olla valmentajana A-junnuissa kuin edustusjoukkueessa. Kaukorannalla on osaamista, mutten silti näe häntä sopivana edustusjoukkueen päävalmentajaksi.

Eikohän Hjallis kuitenkin päätä, tai tässä tapauksessa Kurri, Jokereiden valmentajasta...
En tarkoittanut Lämsän potkuja.

Ja kuten totesin Arasta, niin meriittejä ei tarvitse luetella. Ja edelleen oletan, ettei tarvitse luetella näitä kaikkia viimeisiä kausia, jolloin Aran joukkue on alisuorittanut.

Täksi kaudeksi joukkue ei kuitenkaan niin paljoa muuttunut, etteikö suoritustaso pitäisi olla huomattavasti parempi.
Kausi on kesken vielä ja kyllä joukkuekin muuttui paljon ratkaisevilla osa-alueilla.

Valmentajakysymys on Ässissä hyvin pitkälle taloudellinen.
Varmasti pitkälti taloudellinen, mutta uskoisin Virran saavan lähteä, jos häneen ei enää uskota. Toistaiseksi uskoa näyttää löytyvän.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Toivolalta tuli äsken kommentti Nelonen pron haastattelussa, että Peksi valmentaa sopimuskauden loppuun. Noh onneksi Mika ei sitä kokonaan päätä, katsotaan..
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Toivolalta tuli äsken kommentti Nelonen pron haastattelussa, että Peksi valmentaa sopimuskauden loppuun. Noh onneksi Mika ei sitä kokonaan päätä, katsotaan..

Lisätään vielä sanat "ainakin sopimuskauden loppuun". Voihan olla että Virta tekee parin vuoden jatkot jossain välissä.
 

jukero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuo nyt oli Toivolalta tuollainen urheilujohtajamainen vastaus. Miehellä loppuu itsellään sopimus kesällä, jonka jälkeen tuskin pystyy pahemmin Virran tilanteeseen vaikuttamaan ellei ole itse jatkoa jo tehnyt.
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Miten joku voi toivoa että menisi niin huonosti että valmentajalle annettaisiin potkut? En käsitä. Toivottavasti Virta todellakin valmentaa vähintään sopimuskautensa loppuun.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Tuo nyt oli Toivolalta tuollainen urheilujohtajamainen vastaus. Miehellä loppuu itsellään sopimus kesällä, jonka jälkeen tuskin pystyy pahemmin Virran tilanteeseen vaikuttamaan ellei ole itse jatkoa jo tehnyt.

Ympäripyöreä vastaus kysymykseen. Viimeaikaisiin spelulaatioihin liittyen ja kysymykseen, että olisiko mies eronnut itsekin jos Virta saisi lähteä? Toivola vastasi, että hänet käsitettiin osittain väärin. Hän tarkoitti, että jos hallitus olisi erottanut Virran kysymättä häneltä tai Hirsimäeltä kantaa asiaan, niin hänenkin olisi pitänyt pohtia, onko hän oikea mies hoitamaan hommaansa.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivolalta tuli äsken kommentti Nelonen pron haastattelussa, että Peksi valmentaa sopimuskauden loppuun. Noh onneksi Mika ei sitä kokonaan päätä, katsotaan..
Veikkaisin, että jos Toivola jatkaa, jatkaa myös Virta ja jos Toivola lähtee, lähtee myös Virta. Luulen asian olevan juuri näin.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mitä helvettiä? Olisiko Toivola voinut vastata jotain muuta? Miettikääs nyt itsekin hetki.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
No Tamminenkaan ei silti huuda lapsellisesti vittua vaikka riehuisi. Tamihan avautui karsintojen jälkeen aika komiasti mutta hän säilytti siinäkin tunnekuohussa tietynlaisen hyvän käytöksen. Mielestäni tuollaisten vittuperkeleiden huuto ainoastaan nolaa koko äijän.

Olet tuossa kyllä aivan oikeassa. Tami ja Rocky osaavat tuomareille vittuilun taidon ilman näitä maagisia voimasanojakin. Rami ja Jortsu sitten lataavat aivan estoitta kun kuppi menee nurin.

Joresta muistuu mielee yx TPS:n vierasmatsi Hämeenlinnaan ja se kuinka tuo lataa jollekin HPK:n johtoryhmään kuuluvalle suunnilleen että "mitä vittua se Mylläri siellä pulla suussa nassuttaa?" Tai kun tämä pyytää tuomarilta/otteluvalvojalta selitystä ja saman tien kun toinen aukaisee suunsa, Jore karjuu takaisin että "Älä vittu selitä...".
Tuoreessa muistissa on myös Ramin poskihoito-avautuminen Lämsälle....
 

Jarsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hertat
Mitä helvettiä? Olisiko Toivola voinut vastata jotain muuta? Miettikääs nyt itsekin hetki.

Juuri näin. Ei Toivola voi sanoa, että "Ollaan uutta valmentajaa haettu, mutta vielä ei olla saatu sopimusta aikaan. Muutaman päivän kuluttua saadaan nimet paperiin."

Toivottavasti Mentorin ja nykyisen valmentajan johdolla jatketaan, eli kelkka olisi saatu nyt käännettyä.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Veikkaisin, että jos Toivola jatkaa, jatkaa myös Virta ja jos Toivola lähtee, lähtee myös Virta. Luulen asian olevan juuri näin.

Kesken kauden ei varmaan enää ihan helposti tapahdu vaihdoksia mutta jos kauden jälkeen ollaan sijoilla ynnä muut, niin IMO Virran (ja tarpeen niin vaatiessa myös Toivolan) PITÄÄ saada monoa perseelle.
Toivolalle on helppo löytää ihan yhtäläisen pätevä korvaaja ja eiköhän se Virrankin korvaaja jostain maailmalta kyettäisi kaivamaan.
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
Kesken kauden ei varmaan enää ihan helposti tapahdu vaihdoksia mutta jos kauden jälkeen ollaan sijoilla ynnä muut, niin IMO Virran (ja tarpeen niin vaatiessa myös Toivolan) PITÄÄ saada monoa perseelle.
Toivolalle on helppo löytää ihan yhtäläisen pätevä korvaaja ja eiköhän se Virrankin korvaaja jostain maailmalta kyettäisi kaivamaan.


Ja toivottavasti kukaan ei nyt kahden perättäisen voiton jälkeen ole sitä mieltä, että kaikki on taas hyvin ja Virta voi jatkaa.
Joukkue on edelleen pahasti sekaisin. Se oli myös tänään pienestä kiinni, ettei paniikki iskenyt. Eikä voitto Jypistä ja Lukosta ole mikään mittari,
sillä molemmat joukkueet ovat pelanneet viime aikoina alle omien kykyjensä. Lukolla perjantailta alla kotitappio Pelsuille ja Jyp pystyi lauantaina
vain vaivoin voittamaan toisen "alkukauden yllättäjän", Kalpan.

Keskiviikon ottelu Jokereita vastaan tulee olemaan vedenjakaja. Jos ei voiteta, niin joukkue jatkaa taaperrustaan mudassa koko kevään. Mutta jos
Jokerit kaatuu, niin se voi olla se sytyttäjä ja uskon antaja, jota on jo pidempään kaivattu. Varmaa on, että vastustaja on myös pari pykälää kovempi
kuin edelliset kaksi.

Muuten juuri nyt on aika hyvät kutinat Ketolan mukaan tulosta. Myönnän edelleen olevani skeptinen hänen valmennusvastuutaan ajatellen, mutta
kyllä sieltä sellaista isällistä auktoriteettia mentori-hommiin löytyy, millä joukkueeseen valetaan uskoa sen omaan tekemiseen.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ja toivottavasti kukaan ei nyt kahden perättäisen voiton jälkeen ole sitä mieltä, että kaikki on taas hyvin ja Virta voi jatkaa.

Joo ei. Tarvitaan vähintään 15 ottelun voittoputki, että voidaan edes keskustella Pekan jatkamisesta Ässissä.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Kesken kauden ei varmaan enää ihan helposti tapahdu vaihdoksia mutta jos kauden jälkeen ollaan sijoilla ynnä muut, niin IMO Virran (ja tarpeen niin vaatiessa myös Toivolan) PITÄÄ saada monoa perseelle.
Toivolalle on helppo löytää ihan yhtäläisen pätevä korvaaja ja eiköhän se Virrankin korvaaja jostain maailmalta kyettäisi kaivamaan.

Kyllä Toivolankin asema pitää tällöin kyseenalaistaa, koska hänen arkkitehtuuriaan ja kasaamansa on valmennus ja pelaajisto.

Nykyisen valmennuksen yksi suurimmista puutteista ja kompastuskivistä on ollut henkisen johtamisen ja joukkueen ilmapiirin luomisen taito, jota mm. Karri Kivi pitää valmentamissaan joukkueissa yhtenä tärkeimmistä seikoista. Näin rakentui Nuorten leijonien menestysresepti – "Se oli todella erityistä" Toivottavasti V-P Ketolan nimitys joukkueen menttoriksi tuo avun tähän, ainakin viimeisimmässä ottelussa Ässien pelaajat näyttivät jälleen nauttivan pelaamisesta, mitä ei ole ollut nähtävissä aikoihin otteluissa.

"- Kun hommaa kaksi unista apuria, niin näyttää itse hyvältä. Ilmapiirin luominen on minulla isossa roolissa. Pyrin hommaamaan johtoryhmään sellaiset tyypit, joihin pystyn luottamaan ja jotka hoitavat omat ruutunsa, Kivi kertoi."

"- Se on erittäin tärkeää pelaajien kannalta. Kun on hyviä johtavia pelaajia, jotka pelaavat joukkueelle, se vie ryhmää mukanaan, hän jatkoi."
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ja toivottavasti kukaan ei nyt kahden perättäisen voiton jälkeen ole sitä mieltä, että kaikki on taas hyvin ja Virta voi jatkaa...

Eikö tässä nyt pitäisi olla jo jokaiselle fanillekin selvää, että tuli sitten voittoja tai tappioita, niin Virta jatkaa vähintään kauden loppuun.

Mielestäni on varsin hedelmätöntä mankua enää tästä kaudesta.

Keskustelun kannalta oleellisempaa on se, mitä tapahtuu kauden jälkeen.

Jos Virta korjaakin kurssin ja joukkue pääsee sääleihin? Tämä on oikeasti ihan mahdollista vielä, otteluohjelma on lähiviikkoina suosiollinen tätä tavoitetta ajatellen.

Se on selvää, että jos jäädään sijoill 11-14 tällä jengillä, niin Virran pallin luulisi heiluvan. Siis ensi kautta ajatellen.
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
Eikö tässä nyt pitäisi olla jo jokaiselle fanillekin selvää, että tuli sitten voittoja tai tappioita, niin Virta jatkaa vähintään kauden loppuun.

Mielestäni on varsin hedelmätöntä mankua enää tästä kaudesta.

Keskustelun kannalta oleellisempaa on se, mitä tapahtuu kauden jälkeen.

Jos Virta korjaakin kurssin ja joukkue pääsee sääleihin? Tämä on oikeasti ihan mahdollista vielä, otteluohjelma on lähiviikkoina suosiollinen tätä tavoitetta ajatellen.

Se on selvää, että jos jäädään sijoill 11-14 tällä jengillä, niin Virran pallin luulisi heiluvan. Siis ensi kautta ajatellen.

Kai täällä saa käydä mankumassa, jos kerran ketjun nimi on "Peksille kenkää"? Joukkueen rakentaminen on aiheena siihen avatussa ketjussa.
Tänään nähtiin taas sen tyylin taktisia munauksia, että koen lähinnä velvollisuudekseni pitää tämän ketjun ylhäällä. Ihan sinun kiusaksesi. :)
Jos joukkue alkaa nyt voittamaan, pääsee play offeihin ja voittaa mestaruuden, niin voin hieman peruuttaa vaatimuksestani, mutta torijuhlan
jälkeen Peksi voi pakata kapsäkkinsä.

Peksi on Ässille liian kallis mies.
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
SaiPaa vastaan taas taktisesti paska peli ja kahden pisteen menetetys. Olisiko siinä loppupuolella voinut kenties
edes harkita aikalisää ja niiden parhaiden sotureiden laittamista ensin kolmeen ja sitten kahteen kenttään? Siis
siinä vaiheessa, kun oltiin vielä johdossa ja SaiPa alkoi tulla päälle?

Viimeisestä kolmesta pelistä piti ottaa 6-9 pistettä mutta saatiin vaivaiset kolme (3). Bueno homma, tattis Peksi.


.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
SaiPaa vastaan taas taktisesti paska peli ja kahden pisteen menetetys.

Olet varmaan pahiten pihalla koko lajista tällä hetkellä. Jutut on uskomatonta jöötiä ketjusta toiseen. Ässät pelasi tänään nimenomaan taktisesti kypsästi, SaiPa sai koko pelissä kourallisen maalipaikkoja vaikka on kotona jyrännyt melko lujaa tämän kauden. Väkisinkin vastustaja saa jotain paikkaa loppua kohden kun hakevat väkisin maalia. Tänään jos Hagman tekisi edes Mutasen varmuudella maaleja olisi pisteet matkanneet Poriin, Virtaa on turha syytellä illan pelistä.

Jos ei näe puolustuspelin selkeytymistä kannattaa varmaan vaihtaa lajia.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Uskon vahvasti siihen, vaikkakin tämä kausi nyt meni miten meni, ensi kaudella menee jo paljon paremmin ja siihen ei vaikuta edes se, että joukkuetta valmentaa edelleenkin Pekka Virta. Tämä ketju voidaan vaikka sulkea tämän kauden osalta, koska Pexi täällä pysyy (tämän kauden ja ens kaudenkin) ja avataan tämä ketju sitten vaikka syyskuussa uudelleen ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös