Paljonko tuhlaat ilotulitteisiin?

  • 33 447
  • 348

Paljonko tuhlaat ilotulitteisiin?

  • En yhtään, aivan turhaa

    Ääniä: 467 66,2%
  • alle 20 €

    Ääniä: 99 14,0%
  • 20-50 €

    Ääniä: 88 12,5%
  • Yli 50 €

    Ääniä: 51 7,2%

  • Äänestäjiä
    705
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Jos tähtisadetikut lasketaan, niin meni 1,40€. Kun asuu täällä Suomen 0-alueella, niin riittää kun katsahtaa ulospäin ja siellä ne vandaalit ampuu dynamiittejään tavan takaa..
 

Maastomasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vastaan, että yli 50 erkkiä, vaikka en omia rahoja tänä vuonna ole noihin senttiäkään upottanut. Firman kautta sain vähän lahjaksi. Siis kivahan noita on ampua. En ees muistanut kuinka hauskaa se on... Aivan eri asia kuin katsella. Vähän kuin panemisessa...
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No niin, peräti 15 € tuli rakettien hinnaksi ja niistäkin käytännössä puolet meni piloille. Ei ollut sytkäriä, joten kovassa tuulessa aski tikkuja piti raapia ennen kuin sai edes yhden sytytyslangan palamaan. Sitten kun lanka sai kipinää niin useimmat ammukset ehti kaatua tuulen voimasta ja jäivät suutareiksi. Vittu mitä amatöörien puuhastelua! Oli saatana viimeinen kerta mun osalta tämä pelleily. Olenhan amatööri!
 
Viimeksi muokattu:

Ignoramus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden Pallo
Uusi vuosi, samaa paskaa. En ole kyllä koskaan ymmärtänyt tämän "juhlan" tarkoitusta. Jippii, saadaan vittu uusi kalenteri seinälle, ja siinäpä ei enää seisokaan numerosarja 2367 vaan 2368.

Äänestin siis vaihtoehtoa "En yhtään, aivan turhaa", koska en vaan ymmärrä.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Ostin kaksi tähtisädetikkupakkausta, reilu euro meni siis. Tutuista muutamat olivat ostaneet, joten muksut näkivät pari paukkua sitä kautta. En kuitenkaan koe itseäni kaksinaismoralistiksi tai hauku muita pohjasakaksi tämän vuoksi, vaikken itse raketteihin tuhlaamista ymmärräkään.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tasan 20 euroa. Sillä hintaa ostin noin kymmenkunta "pommia" paikallisen marketin rakettikauppiaalta tänään. Eiköhän sitä kerran vuodessa tuon verran ole varaa tuhlata savuna ilmaan.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Tasan nolla €uroa menee. Perheeni junnuosasto on kasvanut omasta mielestään niin isoksi, ettei ilotulitteet enää kiinnosta.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Taasen meneepi se nolla euroa. En perusta rahan ampumisesta taivaalle, mutta tykkään toki katsoa, kun muut värittävät pimeän tähtitaivaan omine rahoineen. Uusi vuosi on hieno juhla.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Voisin laittaa 50 € puhtaana käteen kaikille, jotka paukuttelevat jo nyt ostamiaan ilotulitteita. Ehtona on se, saan tunkea ne raketit ja pommit syvälle paukuttelijan perseeseen. Ei mulla ole mitään ilotulituksia vastaan vuoden vaihtuessa. Ja lapsiperheillekin suon muutaman tunnin varaslähdön. Mutta tuolle random-paukuttelulle jyrkkä EI!
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
0 euroa menee. Katselen kyllä vuoden vaihtuessa toisten ampumia raketteja, mutta itse en viitsi niihin tuhlata.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nolla euroa. Joskus kakarana noita on ostettu toisinaan enemmän ja toisinaan vähemmän, mutta ei jaksa enää kiinnostaa. Tai no, mennään vaimon kanssa syömään ravintolaan jonka edestä on hyvä näkyvyys taivaan niille kohdille joihin kaupungin järjestämä ilotulitus ammutaan, joten eiköhän sitä sen verran tule paukuttelua seurattua.

Näköjään olen joskus äänestänyt vaihtoehtoa "En yhtään, aivan turhaa". Tämä ei kyllä ihan pidä paikkaansa, koska vaikken rahaa raketteihin tuhlaakaan, en pidä niitä ollenkaan turhina. Kyllä mä ihan mielelläni olen aina katsellut, kun joku toinen ampuu rahojaan taivaalle.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Käyn itseni kanssa asiasta keskustelua. Henkilökohtaisesti olen menettänyt kaiken kiinnostukseni paukutteluun ja pidän sitä melkoisen yhdentekevänä.

Kolmen vanha skloddi toisaalta varmasti haluaisi mennä vähän ampumaan raketteja, joten ehkä minäkin muutaman joudun ampumaan. Jos ostan paukkuja, niin maksimissaan 20 eurolla.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Nollabudjetilla mennään. Kaupunki tuntuu tosin järjestävän tenaville bakkanaalit ilotulituksineen, joten jonkun sentin kai joutuu siitä lystistä maksamaan.
 

Paulig

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ysit, JoKa
Täälläkin menee muksujen tähtisadetikkuihin pari euroa.
Käydään katsomassa kaupungin järjestämä ilotulitus, nuoremmille jo vaille kahdeksan.
 

Bacon

Jäsen
Nuorempana näitä oli kiva paukuttaa ja keksiä kaikkea järkyttävän tyhmää. Tässä vähän enemmän vanhana nuorena miehenä on tullut toi alkoholi mukaan tähän juhlaan ja vaikka raketteja olisikin varmasti vielä ihan kiva paukutella menemään niin tuo alkoholin nauttiminen on vielä vähän kivempaa. Alkoholin vaikutuksen alaisena en ole näihin paukkuviin juttuihin koskenut ja ehkä parempi kun ei koskekaan. Vastaan siis 0e.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Tänä vuonna ei valitettavasti voi sijoittaa penniäkään. Yksi Tukun myyntipiste on kuitenkin minun vastuullani Turkkuses.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Ei centtiäkään. En ole raketteja koskaan ostanut ja en tule omaan käyttööni (*) ostamaan. Sitä en tiedä mihin nuo säästyneet rahat (=sadat eurot) ovat menneet...

*) Jos kummilapset tai mahdolliset omat mukulat joskus niitä vinkuvat, joudun luultavasti ottamaan rakettikatalogin kauniiseen käteen minäkin.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Noin 20 euroa mutta en pidä tuota tuhlauksena. Mieliteot vaan maksavat aina summan x.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kymppi meni. Sillä saa tarpeeksi Thundereita yms. omiin tarpeisiin.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Senttiäkään en pistä paukkuihin, saisivat kieltää ainakin lähiöissä ilotulitteiden tai lähinnä pommien ja paukkujen räjäyttelyn. Näitä paukutellaan pisin viikkoa ja aattona aamusta iltaan. Kaupungin ilotulitus ja lähiöiden omat ilotulitukset riittäköön, niitä katselee toki hetken mielellään, mutta asuinalueen ei tarvitsisi olla ruudinkatkuinen sota-alue. Lemmikitkin pelkäävät, joka joulu karkaa satoja koiria ja kissatkin kavahtavat pauketta.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä se taitaa olla, että nolla egee menee jälleen. En muistakaan milloin viimeksi olisin ilotulitteita ostanut. Kyllähän niitä katsoo jos joku ampuu, mutta eipä sen kummemmin kiinnosta.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Ehkä noin 5€. Kavereiden kanssa ostetaan kimpassa joku rakettipaketti uudenvuodenbileisiin.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tasan 20 euroa. Sillä hintaa ostin noin kymmenkunta "pommia" paikallisen marketin rakettikauppiaalta tänään. Eiköhän sitä kerran vuodessa tuon verran ole varaa tuhlata savuna ilmaan.
Ja samanlainen setti tänä vuonna. Perustelutkin ovat samat. Parikymppiä menee taivaantuuliin, mutta menköön.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös