Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

NHL-lähetykset netissä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Daespoo, 10.10.2006 klo 22.36.

 1. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mistä katsotte nykyään koosteita aamukahvin äärellä? NHL.comin recapit ovat melkoisia tynkiä nykyään ja taustalle on vieläpä laitettu musiikki soimaan...
  Itse katsellut nyt tuolta parina aamuna, kunnon pituiset koosteet ja löytyy myös nyrkkihippasia (ja niitä edeltäneet taklaukset) erillisistä(kin) pätkistä:
  https://www.youtube.com/channel/UChGJECFxl7TSKQSD1P0UIxg/videos
   
 2. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kiitos tästä linkistä! NHL.comin recapsit kuvan laadultaankin paskaa, mutta tuolla Youtube-kanavalla oli hyvälaatuiset koosteet.
   
 3. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Lainaus:
  Spoiler Free NHL Highlights Tässä toinen hyvä paikka koosteille, jota olen kuullut kehuttavan.
   
 4. Mängimies Jäsen

  NHL Highlights

  Tuossa vielä yksi asiallinen sivusto ottelukoosteisiin. Pääsivulle tulee aina tuoreimmat koosteet ja navigaatiopalkista voit valita haluamasi joukkueen koosteet.
   
 5. WildThing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minnesota Wild ja Helsingin Jokerit
  Onko kellään näkemystä miten sais täällä lattareissa näkymään änärimatsit Iphonella? Vai pitääkö tässä alkaa läppärin ostoon..
   
 6. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Lainaus:
  En oikein muuta keksi kuin livenä streamien kautta --> reddit.
   
 7. WildThing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minnesota Wild ja Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Kiitos, on tuokin tyhjää parempi vinkki :)
  Redditiä en oo ikinä ees käyttänyt, mutta täytyy tutustua. Striimejä en oo saanu näkyyn puhelimesta..
   
 8. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Itse olen useasti juurikin iphonen kautta redditin streami tarjonnasta etsinyt haluamani pelin duunissa. Aina löytynyt joku mikä toimii iphonella ja laatukin ollut aina hd.
   
 9. tiilk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Onko muilla nhl.tv:n kuva ja ääni (Viaplayn kautta) pätkivää? Ei vaikutusta vaikka laadun laittaisi matalimmalle. Onko se playeri vain umpisurkea vai onko vika läppärissäni? Millään muulla sivustolla/playerilla en kohtaa vastaavaa. Olisi mukava katsoa tiettyjä pätkiä kun saa valita koti- tai vierasfeedin, mutta lähetys pätkäisee säännöllisesti muutaman sekunnin välein, ja tuntuu että hämmästyttävän usein se pätkäisy on juuri maaliin johtavan laukauksen, tai muun sellaisen kohdalla, jonka juuri haluaisi nähdä tai kuulla. Hyvällä tuurilla näet kohdan pätkäisemättä, kun muutaman kerran kelailet.

  Toinen ärsyttävyys ilmenee Chromecastin kautta heijastettaessa. Kuva ja ääni eivät pätki, mutta aina jossain vaiheessa TV-ruudun alalaitaan ilmestyy itsestään videon aikajana play-nappuloineen ja kuva hämärtyy hiukan. Ikään kuin liikuttaisi kursoria videon päällä. Ja tämä ei lähde pois muuten kuin pysäyttämällä castauksen ja heijastamalla uudelleen. Tätä saa sitten tehdä säännöllisesti jos nhl.tv:n kautta haluaa katsoa.

  Viaplayn kautta hommat pelaa onneksi moitteetta, mutta siellä on tarjolla vain kotijoukkueen lähetys.