Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

NHL-lähetykset netissä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Daespoo, 10.10.2006 klo 22.36.

 1. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tsekkaa onko F-Securen Freedomessa joku ilmainen triali, jolloin voit tsekata Viaplayta sen kautta. Freedomen pystyy myös irtisanomaan ja rahat saa takaisin suht vaivattomasti (teimme näin kun kävimme Malagassa ja halusimme katsoa jääkiekon MM-kisat keväällä).
   
 2. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Lainaus:
  Hei hitto tämä olikin hyvä vinkki! ja toimii varmasti samalla tavalla euroopan ulkopuolella?
   
 3. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Käsittääkseni. Pystyt pistämään Freedomesta locationiksi Suomen ja olen ainakin ymmärryksessä, että se toimii tietokoneen kautta olit sitten missä tahansa päin maailmaa.
   
 4. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Lainaus:
  Tuhannet kiitokset! Tosiaan vuodeksi siihen pitää sitoutua kerralla, kun tilaa. Jos jollain on ehdottaa vastaavanlaista halvempaa ohjelmaa, otetaan tieto ilomielin vastaan.
   
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  On olemassa ilmaisia, mutts käsittääkseni eivät ole yhtä turvallisia. Ja lue ihmeessä Freedomen irtisanomisesta, muistaakseni siellä oli 30 päivän tyytyväisyystakuu?
   
 6. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ilmaisiin tosiaan ei kannata sekaantua kun ovat huonoja ja epäilyttäviä.

  Isoimmat maksulliset on turvallisia eivätkä keräile ja luovuta logeja kuten freedom. Näitä saa myös kk-perusteisesti.
   
 7. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Entäs tabletilla? Olen olympialaisten aikaan USA:ssa ja ajattelin että Freedomen ilmaisella viiden päivän kokeilulla voisi katsoa Areenasta kisoja. Tabletti olisi sikäli läppäriä mukavampi matkalla, että sillä voi katsoa lentsikassa Viaplaytä.
   
 8. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Jos oikein muistan, niin sen pitäis saada iOSille ja Androidille. Eli eiköhän tabletille?

  Tosin itse ehkä isolla mantereella katselisin ihan paikallista lähetystä, luulisi näkyvän hiihtojakin ihan hyvin!
   
 9. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, Ässät
  Lainaus:
  Juuri näin, hinta on maksimissaan noin kymppi kuussa. Toimii tabletissa, jos vain löytyy sovelluskaupasta vastaava appi. Itse katselin viime kesänä Android tabletilla Areenaa Sveitsissä.