MM 2015: Suomi

  • 692 727
  • 3 037
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei voi, ei vaan voi olla, että Jalonen tiputti Risolaisen pois parin heikomman, aikaerorasituksessa pelatun pelin jälkeen. Kokoonpanossa on jumalauta YKSI rightin pakki.

Tämän tiputuksen takana on pakko olla jotain muutakin.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Itse olisin valinnut Ristolaisen omaan joukkueeseeni, mutta kyllähän Rasse teki tämän ihan itse itselleen olemalla jatkuvasti Suomen huonoimpia puolustajia. Oma leikkurini olisi puolustajien osalta ollut Salmelan, Mäntylän ja Ristolaisen kohdalla. Näistä yksi olisi pudonnut, itse olisin pudotellut Mäntylän pois, sillä hänellä oli myös paikka paikoin vaikeuksia harkkamatseissa.

Edit. Yksi rightin pakki mukana. Voi olla, että Immonen pelaa ylivoimassa toisen viivamiehen paikkaa.
 

Massimo 1897

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
En oikei ymmärrä! Ristolaisen ei olisi pitänyt päästä kisoihin pelkillä änäri näytöillä 78ott 21 min/ott
Muttta mäntylä ja ohtamaa pelas ihan hyvät kisat viime ja sitä edellisenä vuonna???

Sen myönnän että yhtään harkka peliä en katsonut, mutta onhan tuo nyt kumma, onko mäntylän taso noussut viime vuodesta noin paljon että menee änäri pakin edelle?

Voi tietenkin olla että rassella on noussut hattuun, ja jäi siksi nokan joukkueesta pois. Rassea enemmän tuntevat? onko miehellä taipumusta ylimielisyyteen?


Tovottavasti lehterä ja Rinne pääsisi mukaan, aika HMV- joukkue, ainakin meikäläiselle
 

Pallister

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Ristolaisella oli ongelmia oman pään pelissä koko kauden,itseasiassa ollut koko uransa ajan.. Eli sinänsä riski turnausmuotoisessa formaatissa jossa joka peli on tärkeä.
Toivotaan että tulevaisuudessa Ristolainen on tärkeä pala Leijonia mutta sen aika ei ollut vielä.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Turhahan noita näyttöpaikkoja valmistavissa otteluissa olisi kenellekään antaa jos niillä ei olisi merkitystä valintoihin. Ristolainen kusi omat mahdollisuutensa olemalla noissa peleissä aivan lapanen. Piste. Melkoista munattomuutta olisi Jalonen osoittanut valitsemalla hänet mukaan pelkän NHL-statuksen takia.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaipa Jalonen sitten kokee pakkien tärkeimmäksi ominaisuudeksi tuon kiekon pitämisen / kontrollin / oikeat syöttövalinnat... Ei sillä, etteikö se voisi olla MM-kisoissa ihan fiksua. Mutta olettaisi kyllä Ristolaisenkin pystyvän mukautumaan tuollaiseen. Eiköhän sieltä joku perustelu saada...
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jes, kiintiö-Mäntylä jälleen mukana. Ainahan tuollaiset nyt jonkun änäri-Ristolaisen edelle menevät. Kumma kun ei vielä Kukkonen syrjäyttänyt Jokipakkaa ja Väänänen vaikka Lindelliä.

Ihan ensimmäiseksi on pakko sanoa, että Juuse Saros ilmeisesti noiden treenipelien perusteella sitten Engrenin pariksi tuonne, mutta ei kyllä voi itse ymmärtää, että miten Juha Metsola ei siellä ole Saroksen tilalla. Juha Metsolan näytöt playoffeista on sellaiset tänä vuonna, että kyllä on iso vääryys, että Juha ei mukana ole.
Miksi hyvät maaottelut pelannut Saros olisi pitänyt syrjäyttää about samantasoisen Metsolan tieltä? Saros on sitä paitsi ollut mukana koko leirin, joten kyllä tässä vaiheessa joukkueeseen mukaan tulevan on tuotava jotain selkeästi parempaa.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eihän Suomen kisat siihen nyt kaadu että Ristolainen ei mahtunut, mutta alkaa vaikuttamaan siltä että KHL:n "taso" on sokaissut jo ihan ammattivalmentajiakin. Kaipaan vanhoja aikoja, ennen ei tullut kuuloonkaan että joukkueesta pudotetaan pakki mikä on pelannut täyden kauden NHL:ssä.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Tosiaan näitä valmistelevia höntsiä en nähnyt kuin ihan paloja sieltä sun täältä.

Kuitenkin niiden perusteella ei kyllä Jokipakkakaan kovin kummoisesti pelannut. Siihen kun huomioidaan vielä ihan eri otteet NHL:ssä sekä kätisyys, niin taisi Ristolainen vetää sitten todella päin vittua pelit tai yksinkertaisesti käynyt suhaseen K.Jalosen tytärtä tms.

Noh, eiköhän Ristolainen saa tästä kunnon apinanraivot kesää varten ja Buffalo-fani kiittää. Joskin kyllä se edelleen ihmetyttää, että oliko ny tosiaan kaikki listalla olijat niin tärkeitä kavereita, ettei yhtään enempää aikaa sille pelin sopeuttamiselle Ristolaisen osalta voinut antaa.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Tovottavasti lehterä ja Rinne pääsisi mukaan, aika HMV- joukkue, ainakin meikäläiselle
Jorilla käsi paskana, 99,7% varmuudella out. Rinnettä puolestaan toivoisi, mutta pitkä kausi ja loukkaantuminen takana voivat olla syynä kieltäytymiseen.
 

Heijastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Sibir Novosibirsk, Pittsburg P
Jou, eihän ne harkkamatsit vahvasti menny Ristolaiselta.... tosin en nyt tiiä menikö Jokipakaltakaan. Lindellistä ja Saroksesta oon ilonen. Varsinki Lindell teki just ittestään niin hyvän ettei ollu varaa tiputtaa. Pelas omat näyttöpaikkansa mallikkaasti. Voi vaan kuvitella mitä Rassen päässä liikkuu. Voi toki olla, että ois tullu Eurooppaan muutenki mutta lennät toiselle puolelle Globusta ja sitten sua ei valitakaan.

Sanotaanko näin, että näillä Tapparan kärkijätkillä ei menny loppu ihan putkeen. Ensin tuli pataan finaaleissa, Jormakalle tais olla jo 3 kerta ja oisko Palolalleki? Ois nyt luullu että ainaski Palolan olisivat ottaneet
 

Chickendinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
En ymmärrä tätä Ristolaisen perään itkemistä. Pelaa Nhl:ssa joo, mutta +/- saldo reilut 30 pakkasella ja joukkueen huonoimpia ellei jopa huonoin pakki harjoituspeleissä. Muutenkin jatkuvasti ongelmissa omissa ja sitten vielä hyppy isoon kaukaloon. Ens vuonna uutta yritystä paremmilla näytöillä.
 

Ralph

Jäsen
Itse heittäisin tällaiset ketjut näillä pelaajilla:

Jussi Jokinen - Alexander Barkov - Juhamatti Aaltonen
Janne Pesonen - Jarkko Immonen - Leo Komarov
Tuomo Ruutu - Joonas Kemppainen - Joonas Donskoi
Teemu Hartikainen - Petri Kontiola - Ossi Louhivaara
+ jämät

Sami Lepistö - Juuso Hietanen
Jyrki Jokipakka - Atte Ohtamaa
Anssi Salmela - Tuukka Mäntylä
Esa Lindell - Topi Jaakola

Juuse Saros
Atte Engren
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Olisiko Puljujärvi, S. Aho ja Aleksi Saarelakin pitänyt nimetä joukkueeseen, koska he tulevat "vielä joskus" olemaan leijonapaidassa todellisia liidereitä ja ratkaisijoita?
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Kärppäkannattajille mukava juttu toki se, että kunhan Rinnekki saadaan mukaan, on Kärppäläisiä melkoisesti. Toki molemmat valmentajat myös täällä varsin tuttuja. Huikeaa.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Aina riittää itkua Jatkoajassa kun maajoukkue arvoturnauksiin valitaan. Jos nyt Ristolainen olisi mukana, poru syntyisi jostain muusta valmennuksen tekemästä valinnasta, näin se vaan menee. Katkeruuden ja vitutuksen määrä tällä palstalla on aina vakio.

Toivottavasti Rinne suostuu ykköskassariksi, toisaalta ei Koskinenkaan huono vaihtoehto olisi. Eniten vituttaisi se, jos Komarovin terveystilanne estää pelaamisen. Olisi pirun tärkeä palanen joukkueessa. Silti vähintään välieräpaikkaa on lupa odottaa, kun kokonaisuutta tarkastelee ilman isompia värilaseja.
 
Ei nämä jutut yhteen tai kahteenkaan rajatapausvalintaan kaadu, mutta nyt on kyllä aika vahva wtf-fiilis. Mutta jos Suomella on kahdeksan Ristolaista parempaa pakkia, hienoa.
Case Palola ei oikeastaan yllätä; etukäteen tuli uumoiltua, että jos joukkueessa on Donskoi ja Janne Pesonen, siinä meni ne roolit, joissa Palolasta on hyötyä.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Millä eväillä Hartikainen tuonne mahtui? Kahdessa näkemässäni pelissä täysin sukka, eikä ole vakuuttanut maajoukkueessa koskaan. Ristolainen teki sen ihan itse, täysin oikeutettu pudotus. Toivottavasti tulevaisuudessa kypsyy maajoukkuetasolle sopivaksi, NHL:n paskimmassa joukkueessa ei näköjään kummoinen tarvi olla, että peliaikaa tulee runsaasti.

Joku ihmetteli olisiko Metsola ollut upgrade Sarokseen? Kannattaisi varmaan joskus katsella pelejä, niin itsestäänselvyydet ei ihmetyttäisi - ja tämä ei tarkoita etteikö Saros olisi pirun hyvä. Toki sieltä varmaan Rinne tulee, joten se on sinällään ihan se ja sama ketkä ne muut vahdit on.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
Yllätti, että kovissa tshekki-harjoituspeleissä jälleen kerran jäähyillyt ovenpotkija Salmela otettiin mukaan, mutta Ristolainen tippui. Olisin kuvitellut asian menevän toiste päin. Se olikin ainoa valituksen aihe tällä kertaa. Harri Pesosen tilalle olisin ottanut Huhtalan, mutta oikeastaan aika marginaalimuutos, koska marginaaliroolia tarjolla, joten se ja sama. Pääasia, että Donskoi ja Lindell ovat mukana.

Näillä mennään. Toivottavasti Rinne tulee.
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miten Kontiola ja Aaltonen ovat pelanneet harkkapeleissä? Onko mitään viitteitä siitä, että veljet olisivat edes lähellä sitä iskua, mitä esim. v 2013 kisoissa nähtiin(alkulohkopelien osalta)?
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Aina riittää itkua Jatkoajassa kun maajoukkue arvoturnauksiin valitaan. Jos nyt Ristolainen olisi mukana, poru syntyisi jostain muusta valmennuksen tekemästä valinnasta, näin se vaan menee. Katkeruuden ja vitutuksen määrä tällä palstalla on aina vakio.
Jos palataan ajassa taaksepäin ja tehtäisiin swäp Ristolaisen ja Mäntylän välillä, uskon ettei paljon porua olisi täällä. Muut valinnat varsin järkeviä, lähinnä KJ:n ajatusmaailmassa varmaan pyörivät Lindell ja Ristolainen aikalailla samoissa kuvioissa, kuten MTV:n studio-osuuksissakin aavisteltiin. Mutta Ristolainen ulkona, Tuukka Mäntylä sisällä? Ei tuota nyt helppo ole sulatella. Teki virheitä kiekollisena joo, mutta oli joukkueen fyysisyyden ruumiillistuma noissa muutamassa matsissa kun pelasi. Eipä paljoa olisi varmaan haitannut ottaa mukaan kisoihin ja katsoa miten suoriutuu. Mäntylä kiekon kanssa pelottaa vielä enemmän kuin Ristolainen.

Ainahan näistä itkua riittää, mutta ei ole yhden käden sormissa käyttäjät laskettavissa täällä, joiden mukaan RR olisi pitänyt ottaa mukaan. Hänen pudottamisensa on ihan oikein kyseenalaistaa täällä "itkien".
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En ymmärrä tätä Ristolaisen perään itkemistä. Pelaa Nhl:ssa joo, mutta +/- saldo reilut 30 pakkasella ja joukkueen huonoimpia ellei jopa huonoin pakki harjoituspeleissä. Muutenkin jatkuvasti ongelmissa omissa ja sitten vielä hyppy isoon kaukaloon. Ens vuonna uutta yritystä paremmilla näytöillä.

Voi olla että menen miinaan mutta: Ristolainen (NHL): 78 8+12 -32, okei reilusti pakkasella mutta Buffalo oli muutenkin aika paska. Ja sitten joukkueeseen mahtuu Mäntylä (KHL): 25 2+4 -14, joukkueessa millä olisi kotoisessa Liigassakin tekeminen päässä Top6:seen. Että näin.

PS. Ja en tiedä kilpailivatko samasta pelipaikasta ja toki Mäntylä pelasi myös Tapparassa, mutta hei Kamoon!
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Täällä taas nostetaan Ristolainen "NHL-näyttöjä" aivan liian korkealla. Tosijuttu on se, että Buffalon rosteri on sarjan huonoin ja sen vuoksi Ristolainenkin sai niin paljon vastuuta, kun muitakaan ei ole kentälle laittaa. -32 kertoo kaiken.

Jaloselta aivan oikea pudotus. Taso oli nyt harkkapeleissä nähdyn kaltainen, eikä MM-kisoissa ole varaa ihan tottumuksesta katsella, kun kiekko on omassa maalissa. Tämä siis Ristolaisesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös