Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Keltainen Jaffa
Viimeksi havaittu:
19.01.2018 klo 20.14
liittynyt:
11.01.2011
Viestejä:
1 603
Kaupunki:
Tammela
Ammatti:
Opiskelija

Keltainen Jaffa

Jäsen, sijaintina Tammela

Keltainen Jaffa nähty viimeksi:
19.01.2018 klo 20.14
 • Jäsenen Keltainen Jaffa profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Kaupunki:
  Tammela
  Ammatti:
  Opiskelija
  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, NHL:n ja KHL:n suomalaiset, Jokerit
  Valmistun ensi vuonna agrologiksi HAMK:ista. Asun opiskelijasolussa. Harrastan kaikkea luontoon liittyvää ja seuraan jääkiekkoa ahkerasti.

  Jääkiekon seurantaa, ammuntaa, kuntoilua, pleikkaria.

  Allekirjoitus

  Grunge, Alice In Chains, Led Zeppelin, Guns n Roses ja Chris Cornell forever!