Minkä CD:n ostit viimeksi?

  • 197 843
  • 2 165

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Pakko kehuskella tännekin, sillä tänään tuli postia Australiasta ja paketissa Karnivoolin Sound Awake-albumi. Matalalla profiililla todettakoon, että kyseessä on ehkäpä paras kokonaisuus sitten vuoden 2001 ja Lateraluksen. Ihanaa musiikkia, eikä aiempi Themata-levykään huono ole!
 

Red Devil

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, TPS, HC Boners
Stratovariuksen uusin tuli postista tänään. En ollut muistanut peruuttaa musiikkikerhon kuukauden levyä, vaan eipä tuo haittaa.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Viimeksi levykaupasta tarttui mukaan suosikkibändini, AC/DC:n, toisiksi varhaisin levy ja yksi bändin kovimmista levyista, TNT. Tämän hankin siis ennen keikkaa, joten aikaa kulunut maiskutellessa. Hieno levy! Hail hail rock'n roll!
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Dream Theater: Black Clouds & Silver Linings. 3CD Limited Edition.

Play.comista tilattuna tuli muutama päivä julkaisun jälkeen. Muutaman kuuntelukerran jälkeen voin kommentoida, että on mainio jatkumo Systematic Chaos:lle.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Posti kulkee ja kusti.. toi mielenkiintoisen uuden tuttavuuden: Rishloo - Eidolon.

Iiihan ok levy ja kehityskelpoisen oloinen orkesteri kaiken kaikkiaan. Julkaisevat uuden plätyn tänä kesänä, joten mielenkiinnolla odotellaan miltä uusi materiaali kuulostaa. Mutta kyllähän tämä Eidolon-levy huokuuu Tool-vaikutteita ja yhtäläisyysviivoja on jotkut vetäneet myös mm. The Mars Voltaan ja Dregdiin.. Suosittelen tutustumista esim. orkesterin myspacen kautta.
 

Sinom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ylimieliset oululaiset
Levyhyllyä tuli kasvatettua taas W.A.S.P. debyytillä ja Social Distortionin - Somewhere Between Heaven and Hellillä.

Levyhyllystä puuttui W.A.S.P. joten oli aika tehdä liike ja ostaa W.A.S.P:n levy.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Himanes: Retropunk
Motörhead:1916

Ensi vuonna 20-vuotisjuhliaan viettävän Himanesin uutukainen on hiukka erillaista Himanesta. Mukana muutama cover-vetäisy, eli Ramo-käännös Mä Haluun Elää ( I Wanna Live) ja Ratsian Ole Hyvä Nyt, lisäksi Sä Puhuit Puille biisistä voi ramonsa kuunnellut löytää jotain tuttua.. Aika retrolevy, sillä mukana myös lähes iskelmää oleva Reissuromantiikkaa, sekä peruspunkit Yhteiskunta Pysyy Pystyssä, Retropunk, Raha ja Valta. Kotipaikkakunnalle omitettu biisi löytyy joka levyltä ja nyt mukana on Se Tulee Sydämestä.

Motörheadin 1916 tarttui nyt mukaan kun halvalla sai, aiemmin toi oli vaan poltettuna, mut nyt sit ihan ostettuna levynäkin.
 

Blasph

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Marduk - Nightwing
sekä
God Dethroned - Bloody Blasphemy

Hyviä kiekkoja molemmat, varsinkin GD jonka nappasin vakuuttavan kannen perusteella mitään bändistä tietämättä. Onnekseni sattui miellyttämään, vaikkakaan eipä jo nimestäkään voi harhautua genrestä kovin harhaan. Lisäksi molemmat sai halvalla (käytettynä) ja vieläpä moitteettomassa kunnossa koteloineen päivineen.
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Scamp - Mirror faced mentality jäi käteen yhestä kojusta Roskildestä..
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Lynyrd Skynyrd - Second Helping
Aerosmith - Night In The Ruts
Black Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
David Bowien Best Of Bowie -tupla-CD irtosi perjantaina kympillä mid price-hyllystä.
 

Blasph

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Tänään vierailin pitkästä aikaa ihan ostoaikeissa tuolla Levykauppa Äxässä ja tottahan toki sieltä pari albumia käpälään tarttui.

Ensimmäisenä silmiini osui iki-ihanan Deiciden The Stench of Redemption joka ei ensimmäisellä kuuntelukerralla kuulostanut yhtään hullummalta.

Toisena ostoksena löytyi erinomainen Sotajumalan Teloitus -albumi, jonka biisejä tässä kesän aikana olenkin jonkun verran kuunnellutkin.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Keltaisessa jäänsärkijässä tuli käytyä ja sieltä tarttui nämä:

Kraftwerk: The Man Machine
Tämä klassikko tuli vihdoin ja viimein hankittua, halvallakin kun sitä saa. Aivan verratonta elektronista musiikkia ja outoa saksalaista kuivaa huumoria. Torstain keikkaa odotellessa.

Amorphis: Skyforger
Ehkä vuoden paras levy tähän mennessä. Oli korkea aika jo hankkia. Digipak tietysti, vaikkei se bonusbiisi ihan mikään huikeus olekaan. Komea pakkaus kuitenkin ja digipakeissa on aina jotain omaa viehätystään, vaikka toki hajotessaan ärsyttäviä. Juuri nyttenkin kuuntelussa, en ole vielä onnistunut väsymään tähän levyyn.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Amorphis - Skyforger
Ablaze In Hatred - The Queitude Plains
Stormwarrior - Heading Northe
The Sounds - Living In America

Nuo tuli viime kuun lopulla ostettua.
 

Dolgor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Rags
Pari päivää sitten tuli ostettua Äxästä Ghost Brigaden Isolation Songs ja siitä lähtien tullut luukutettua tauotta. Yksi vuoden tähän mennessä parhaimpia albumeja Mastodonin ja The Mars Voltan julkaisujen rinnalla!
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Borderline Records:
Machine Head - Beautiful Morning - live 10€

Osaakos joku kertoa että mikä tää tälläinen levy oikein on kun ei tunnu mistään mitään tietoa löytyvän, onko kyseessä bootleg vai joku virallinen vain kiertueella myyty levy, kotelossa väitetään olevan rajoitettu ja numeroitu 500 kpl painos.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Ostin QOTSA:n Songs For The Deafin (korvaamaan ikuiseen lainaan jääneen kappaleeni) ja Mink DeVillen kokoelman kirpparilta tänään, 1€/levy. Hyväkuntoisiakin olivat.
 

Blasph

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Puolison kanssa hankittiin talouteen Taaken Doedskvard. On perkele mahtavaa bläkkistä koko levy ollut tähän asti. Hyvälle maistuu pitkästä aikaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös