Minkä CD:n ostit viimeksi?

  • 197 480
  • 2 166

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Avenged Sevenfold: Live in the LBC & Diamonds in the Rough

12 biisin live-DVD + CD:llä b-puolia, covereita ja pari remixiä. Play.comissa hintaa 12,49€, joten hinta/laatusuhde on mielestäni kohdallaan.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Robbo Robertsonhan on dokannun enemmän kun varmaan kukaan, ikinä. Jos joku rocktähti joi pullon viskiä päivässä niin Robbo joi varmuuden vuoksi kaksi.
Kuuppa sillä ainakin oli ihan himmeä. Pomppi lavalla jossain shortseissa ja balettitossuissa ihan vaan Lemmylle keljuillakseen. Lemmy keljuili takaisin ja antoi ääliölle kenkää.

Tuota Power Windowsia en oikein itse jaksa ihmeemmin noteerata. Omalla arvosteluasteikolla aika vaatimaton esitys koko Rush-tuotantoon suhteutettuna. Terä puuttuu, liikaa koneita. Tiedän että jotkut tykkäävät silti.
Ei se kummoinen olekaan. "Synakauden" kovin Rush-platta on ehdottomasti Grace Under Pressure.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Anttilan kaavalla 2 x CD = 15 €

Happoradio: Vuosipäivä
Mew: And The Glass Handed Kites
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Swallow The Sun - Plague Of Butterflies EP

Taattu swallow laatua. Levyn avaus biisi kattoo kolme chapteriä jotka muodostaa yhden biisin jolla mittaa kunnioitettavat puolisen tuntia. Mukana myös 4 muuta vanhempaa biisiä mm. Swallow.
Hyvä maistiainen ennen varsinaista uutta levyä.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuvittelin saaneeni halvallakin äsken Anttilasta Bob Dylanin viimevuotisen triplakokoelman deluxe-version, kun se maksoi 14.95. Mutta näkyypä samainen loota olevan CDON:issa vielä 5 euroa halvempi. Koomisia kyllä nämä isojen yhtiöiden "rajoitetut painokset". Jos tästä olisi viime vuonna pulittanut täyden hinnan (40 rapiat), niin olisi varmaan kuvitellut saaneensa jotain tulevaisuudessa harvinaista.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Beatlesin sininen tupla. Edellinen, vuonna 1995 joululahjaksi saatu oli liian naarmuinen.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Magenta Skycoden ||| tarttui mukaan halvalla Anttilan alelaarista. Tykkäsin aikoinaan, kun kirjastosta lainasin.
 

Fat Mark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Boston Bruins, Nott'm Forest
Mustaa jäätä havaittu Tuurissa.

Keskiseltä mukaan tarttui AC/DC:n Black Ice kun hintaakin oli vain 15,95€.
Saa muuten nähdä onko Vesalle tulossa tästä tempusta palautetta, sillä levyn virallinen julkaisupäivähän on vasta ensi viikolla. Tuoreessa muistissahan on, että Keskinen myi myös Metallican viimeisintä ennen virallista julkaisupäivää.
 

Jindebyne

Jäsen
Jesse - Kaikki!

Kotimaista syntikkaelektroa, johon ammennettu vaikutteita mm. 80-luvun soudeista, Miami Vicesta, sekä videopelien alkuajoista.

Jokaiselle biisille tehty oma selitys ja kun lukee CD:n lehtiöstä Kalifornia Keken ja Stiletti Anan tarinan Sörkan vankilasta vapaalle, voi hyvinkin biisien aikana aistia tunnelman.

Ei varmasti, ihan joka jampalle uppoa, mutta ehkä tälläiset hieman epäkaupallisemman konemusiikin ystävät ja muuten laajakatseiset musiikinharrastajat voivat tästä minun lisäkseni pitää.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Teknisten loppuunmyynnistä tarttui pari kokoelmalevyä:

Nick Cave & The Bad Seeds - ihan vain mielenkiinnosta kun ko. bändiä en tunne kuin maineeltaan(ei kuulu varsinaisesti omaan "perusmakuun"). Yllättävän mielenkiintoisen/omalaatuisen kuuloista musiikkia :) Pitänee tutustua lisääkin.

Pavarotti Forever - no tätä ostaessani tiesin mitä tulen kuulemaan. Ooppera-aariatunnelmaan kelpolevy.

Heikkoakin heikompi valikoima oli kyllä. Mutta halpaa; ylläolevat levyt 6€/kpl.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Pitkästä aikaa tuli ostettua cd, kun nuo levyostokset ovat yleensä 12 tuumaisia vinyylikiekkoja.

Eli...

Sielun Veljet: Kansan parissa 1

Ensimmäinen Siekkareiden neljän levyn livesarjasta. Raivokas, hypnoottinen tallenne Ilokivestä 24.5.1999. Jukka Orma ja ilmeisesti Alankokin siinä on ollut mukana, on käynyt läpi valtaisan kasan livenauhoitteita, josta sitten masteroi ainakin tämän ekan cd:n.
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jesse - Kaikki!

Jees. Itselleni Jesse tuli aika puun takaa joskus alkuvuodesta, kun vähän puolivahingossa heidän keikalleen eksyin. Oli kyllä aika erikoinen kokemus, välillä nauratti poikien meno ja välillä ihasteli hienoa elektrosoundia. Sen jälkeen tullutkin nähtyä aika monta kertaa livenä. Liveistä huolimatta myös levy yllätti positiivisesti ilmestyessään, kun en uskonut tuon livemeiningin oikein toimivan levyllä. Loppujen lopuksi levy onkin osoittautunut pitkäikäisemmäksi kuin tuo puolihumoristinen livemeininki ja on tasaiseen tahtiin pyörinyt soittimessa. Ehdottomasti tämän vuoden parhaita kotimaisia julkaisuja.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Ludwig van Beethovenia levy jolta löytyvät Pathétique, Moonlight Sonata & Appassionata, pianistina Freddy Kempf. Miellyttävää kuunneltavaa.

vlad.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Amon Amarth - Twilight Of The Thunder God
The Haunted - Versus

Suosittelen lämpimästi molempia!
 

Höylä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viimesin taitaa olla viime vuoden syksyltä: Laibach - Wat

Aluksi oli hyvä, sitten vähän lopahti ja nykyään en oikeastaan kuuntele juuri ollenkaan. Köyhän miehen Rammstein.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Täällä kanssa pakollinen Metallica:Death Magnetic. Levymessuilta jäi käteen vanha alternative-helmi Transvision Vamp:Velveteen sekä R.E.M.in Accelerate. Anttilan alesta Placebo:Once more with a feeling-kokoelma ja Bob Dylanin komeasti paketoitu kolmen levyn deluxe box set kokoelma. Mukavasti kaikki sopuhintaan.
 

rautis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uusimmat ostokseni ovat,Metallican ja Vol beatin uusimmat kiekot,joista erityisesti Vol beat saa erityis maininnan.Todella hyvä levy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös