Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Mikä lätkämaila sinulla on?

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Titaanin Pukuhuone, 17.10.2004 klo 13.47.

 1. Titaanin Pukuhuone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Titaanit, Detroit Red Wings, Calgary Flames
  Eli minä en harrasta lätkää missään seurassa, mutta käyn talvisin lähes joka päivä pelaamassa ulkolätkää. Ja kun nyt sain uuden lätkämailan, haluan kysyä teiltä, että mikä jääkiekkomaila teillä on? Minä sain Kouvolan Top-Sportista sinisen CCM Vectorin ja maksoi alennuksissa vain 14 euroa. Entinen maila oli Lehtisen Bauer.
   
 2. Fläppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Mulla taitaa olla KOHO. Se on pikaisen haljennut lavasta, mutta olen sitonut sen eritysnauhalla. Sillä pelaa ehkä vielä yhden talven!!11
   
 3. costi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, #33 Timo Hirvonen
  Ensimmäinen mailani oli Montreal, se kesti 3 talvea, sen jälkeen olen käyttänyt vain "Monttuja", nyt on menossa 5 monttu, jonka ostin viime talvena City Marketista 20 eurolla.

  Niin, en pelaa missään seurassa, vain huvikseni kavereiden kanssa talvella.
   
 4. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Mulla on vähäisessä käytössä pari Venäjän reissulla mukaan jäänyttä hienoa mailaa: KARJALA Sortavala Sport.

  Näitä tehdään tai tehtiin Suomesta ostetuilla vanhoilla Kohon koneilla.

  Mitä nykynuorison mailoihin tulee, esitteli työkaverini viime viikolla poikansa (C-junnu) uuden CCM "Vincent Lecavalier" -mailan, jonka kanukkituttavansa oli tuonut ison veden takaa, erikoishinta siellä kuulemma "vain" n. 200 €, kun kaupassa täällä kuulemma vähintään 350 €. Tiedä häntä.

  edit: Hienohan se maila kyllä oli, ei voi kieltää.
   
  Viimeksi muokattu: 17.10.2004 klo 16.35
 5. hockeym0n Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal ja NY Rangers
  Mihin muuten kaupoista on hävinnyt nämä ylärimaakin kestävämmät mailat eli Torspot?
   
 6. Paitselo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
  Eix modet joskus sanonu, notta tämäntyyppiset nimenhuudot on kielletty palstan säännöissä?

  Jottei tulisi penalttia, kun menee off vautsi topic, niin vastaan KOHO.

  Mullon kyll kaapissa(kaapin sivussa/kaapin takana) se kuuluisa Torspo ja punainen Titan Esa Peltosen nimmarilla. Siinä Titanissa on jopa poliisin sormenjälkijauhetta mukana.
  Nii ja on mulla yks Louisvillen Sluggerin staga 70-luvulta superkäyrällä lavalla.
   
  Viimeksi muokattu: 17.10.2004 klo 17.58
 7. costi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, #33 Timo Hirvonen
  Lainaus:
  Olet varmaan katsellut komposiitti mailoja, nehän maksavat ~80e, eikä Intersport ole varmaan se halvin paikka, itse viime talvena mailaa etsiessäni kävin Intterissä, halvimmat mailat ~30e, sitten menin City Markettiin ja bongasin nykyisen mailani 20e, komposiittilavalla varustettu, riittää loistavasti kavereiden kanssa pelailuun.
   
 8. Svante Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, FC Bayern
  Tällä hetkellä ei ole mailan mailaa, mutta muista sen ensimmäisen mailani, jonka ostin Suomen Urheiluliikkeestä (?) Stockan vierestä.
  Se oli Fighter Pro, samanlainen kuin "Linkku" Lindegrenillä oli kun pelas IFK:ssa. Kun erkka kului lavan alla sitä ei poistettu, vaan pantiin uutta erkkaa päälle. Lopuksi lapa oli paksu kuin pesismaila eikä sillä saanut mitään vetoja.
  Tämä oli 60-luvulla ja siihen aikaan lavat oli suoria.

  Myöhemmin kävin ostamassa mailani Urheilulinnasta (linnankoskenkadulta) kunnes budju pani ovet kiinni lopullisesti.
  Linnonmaan Harri myi muutaman mailan ja se oli silloiselle pikku nassikalle kova juttu.
   
 9. Ässät #12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Näin harrastelijapelaajalle riittää CCM Vectorin varsi ja Kohon lapa käyrällä 10. Oiskohan maksanu joku 45 eskoo..ostin yhen urheiluliikkeen "shokkipoistoista". Siinä mielessä tuo varsi ja lapa systeemi on hyvä, koska harrastepelaajilla pakkaa tuo lapa kulumaan/katkeamaan ennen kuin varsi menee poikki.
   
 10. Random Hero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  En pelaa missään jääkiekko seurassa mutta pelailen kavereiden kanssa lähes joka päivä (kunhan nyt tulis vain jäät ensin...), mutta asiaan pelailen CCM GrooveLite:llä maksoi "vain" 50 erkkiä...
   
 11. Erling Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Blues, Arsenal, Honka
  Meille vähän vanhemmille aktiivi junnuille mailat ovat áivan liikaa rahaa vievä bisnes.
  Onneksi en oikein tykkää noista komposiittimailoista ja pelaankin lähinnä KOHOilla. Niitä menee kaudessa lähemmäs kakskymmentä.
  Varalla on kyllä Eastonin komposiitti, mutta se tosiaan tuntuu hirveeltä.
   
 12. scholl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Matikainen joutui Siperiaan!
  Olin viimeksi luistimilla joskus 1987 kevättalvella. Mailana syksyllä 1986 ostettu oliko se Cooper. Sellainen musta, jolla IFK:kin pelasi. Siis tuskin yhtä hyvä versio, mutta sama merkki ja näytti samalta. Näin muuten kesällä sen mailan jossakin. Vähän pölyttynyt jne. sitten viime näkemän.
  Mutta se on tosiaan se maila, joka mulla edelleen on.
   
 13. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Jos nyt vaan muistan oikein:

  1981-82 Koho
  1982-83 Toinen Koho, vähän pidempi.
  1983-84 Titan Gretzky
  1984-85 Titan Pro (tai joku Titan kuitenkin missä oli punainen teksti valkoisella pohjalla)
  1985-86 Torspo (oli ihan paska maila)
  1986-87 Montreal

  Sitten ei enää mennyt maila/talvi. Pari Kohoa ja joku Cooper on tuon jälkeen tullut hankittua. Luistimet jalassa olen viimeksi ollut 9 vuotta sitten.
   
 14. smasa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
  Pelaan paikkakuntani harrastekiekkojoukkueessa, ja maila on taitojeni ja sarjan tason edellyttämä: Titanin beisik-puumaila. Maksoi Intersportin alennusmyynnissä muistaakseni 16€. Kyllä sillä meikäläinen läpsii sen mitä tarviikin, kun sarjassa ei saa edes lämätä. Saa nähdä mihin hankintoihin joutuu kun pääsee ulkojäille kikkailemaan.
   
 15. Hamilton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  CCM Vector

  CCM Vector hiilikuituvarsi (ovh ~85eskoa) muistaakseni keskimmäisenä jäykkyytenä. Ammattimiehenä en nykyään muita käytä kuin hiilikuitupinnoitettua CCM-lapaa. Lavan hinnat on tarjouksessa 25-30e. Ranteet löytävät tällä yhdistelmällä tiensä useimmiten yläböögeliin...
   
 16. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Louisville Gold -alumiinivarsi ja joku, oliko nyt Niken lapa.
  Ihan ulkojäät mielessä. Sama varsi ollut jo kauan, mutta lapaa
  vaihdeltu kun hajoaa.

  Jos oikein liiga pelaisin niin tällainen komposiitti Easton lähtisi välittömästi mukaan,
  jollain noista käyryyksistä. Siinä on tähän asti paras pinta jääkiekkomailassa
  mitä eteen on tullut ja kevytkin on kun mikä. Tosin myös hintava se on.
   
 17. costi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, #33 Timo Hirvonen
  Tuntuu nykyään olevan junnuilla(ei kaikilla, ei herneitä) jonkinlainen pakko olla "hieno" maila, sen kyllä ymmärrän että ei se maila mikään 5 euron lösyä keppi voi olla, mutta yli 100 euroa mailasta on jo aika iso hinta, en kyllä sitten tiedä mailojen kestävyydestä jne. kun en ole koskaan itse pelannut joukkueessa, mutta en kyllä ihan tuosta vaan ostais satasen mailaa.
   
 18. Taskulamppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  No sehän on vahan niin että isukki maksaa...itselläni löytyy 2 noin 30e arvoista mailaa toinen on koho ja toinen tac
   
 19. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Montreaaleja ne mailat junnuna oli, mutta sitten alkoi kyllästyttää ainainen lapojen halkeaminen ja muutenkin joskus tuntui, että ne oli niitä kakkoslaadun mailoja.
  Pari jofaa ostin tämän jälkeen.

  Sitten muistuukin mieleeni tälainen tapaus:

  Viime talvena alennusmyynnistä muistaakseni jonku louisvillen tms ostin. Kaks kertaa kävin jäällä ja lapa kahdessa osassa. Tämän jälkeen tietysti kauppiaalle valittamaan, että uutta mailaa kehiin. Selittelyiksi sain mm. "se on ollut varastossa niin kauan, että on päässyt kuivumaan", "alennustuote, ei me sille mitään takuuta anneta" ja "Tää on varaston loppuunmyynti, kauppa lopetetaan".
  Kysyinkin mieheltä, että eikö se ole myyjän aiheuttama vahinko jos tämä varastoi mailaa liian kuivassa liian pitkään. Vastaukseksi änkytystä ja epäselvää muminaa. Missään eivät ilmoittaneet, että alennustuotteelle ei ole takuuta. Ja miten asiaan vaikuttaa, että kauppa lopetetan? Olihan liike vielä pystyssä, kun minä siellä asioin.
  No, mies tutki lapaa ja sanoi, että kyllä se ihan vedosta rikki on mennyt, mutta millään ei suostunut uutta hankkimaan. Jatkoi vielä selitellen, että menisi kauan, kun joutuisi maahantuojalle lähettämään ja he päättäisivät saako uuden mailan vai ei. Minä otin mailan mukaani hirveän vitutuksen vallassa ja menin kotiin.
  Seuraavana päivänä menimme kauppaan isän kanssa. Alkoi ääni kellossa muuttua. Toki isä osasi vedellä oikeista naruista uhkaillessaan lehtikirjoituksilla ja muisteli ääneen, että eikös kaupiaalle ole muitakin liikkeitä, jotka saattaisivat kärsiä moisesta huonosta julkisuudesta. Mies lupasi lähettää mailan tehtaalle ja selvittää asian.
  Kului kaksi päivää ja postissa saapui kirje, että postia olisi matkahuollossa. Minä hakemaan ja uusi mailahan siellä. Eli ei siinä hirveän kauan kuitenkaan mennyt. Jotenkin vaan tuntui, että varsi oli astetta tai kahta löysempi, kuin se ostamassa mailassa oli ollut. Ei silti jaksa enää valittaa, uuden kuitenkin sain.


  Vituttaa, kun kauppiaat ja ihmiset eivät ota tällaista parikymppistä, ihan miehen kokoista kaveria tosissaan. Aina saa mennä vanhemmille sanomaan, että ei ne perkeleet usko. Sama autokaupoilla. Autoa olin ostamassa ja isän kanssa renkaita potkittiin. Aina myyjä meni isän pakeille. Tämän vielä ymmärrän, sillä minä tuskin näytän siltä potentiaalisimmalta ostajalta. Mutta jos isä sanoo myyjälle, että koita myydä autoa minulle ja kysele minulta mitä/millaista autoa olen etsimässä, niin sama juttu jatkuu edelleen. Jäi monessa paikassa asiointi osin senkin takia puolitiehen, kun myyjä kyseli katsoen isä silmiin ja minun olisi muka pitänyt vastata. Muutama pikkuliike osasi sitten palvella jo paremmin.

  Hieman meni off-topiciks
   
 20. ipanmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canadiens
  Eastonin hiilikuituvarsi ja CCM:n lapa. Olen todennut yhdistelmän varsin mainioksi ja kestäväksi vaihtoehdoksi. Eastonin puulapoja en tule varmasti koskaan enää ostamaan. Sen verran helposti ne paukahtavat muutaman vedon jälkeen rikki. One-piece komposiittimailoja en ole vielä testannut ja tuskin tulen koskaan sellaista itselleni ostamaan suuresta hinnasta johtuen ja kuitenkin kun pelailee vaan talvella omaksi ilokseen ulkojäillä niin mailasta ei viitsi maksaa itseään kipeäksi.
   
 21. BOFH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pietarinkadun Oilers, Toronto Maple Leafs
  N. 25 vuotta vanha Kohon 220. Alkaa kyllä olla jo pikkaisen
  lahossa kunnossa.
  Noh, kestää sen minkä kestää.
   
 22. LaCew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  CCM:n joku puumaila, X-stiff jäykkyydellä. On muuten hyvä maila, ensimmäinen pitkään aikaan, joka kestää enemmän kuin muutaman viikon.

  Sitten on myös Eastonin hiilikuituvarsi Montrealin lavalla, mutta en siitä niin välitä.
   
 23. Tatzka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Joku Kohon, vanhempi hyvä komposiitti ja toinen komposiitti hieman aikaisemmalta ajalta Hyvin ovat kestäneet ja toimineet. Jäykkyydeltään mailat ovat keskitasoa, en sitten tiedä, mikä olisi optimaalinen maila minulle. No mailastahan se peli on kiinni.
   
 24. Tepe#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport/Real Madrid
  Tällä hetkellä käytössä vartena komposiitti Exel Matrix varsi Stiff (sain hyvällä alennuksella pari vuotta sitten). Lapa Kohon 31 SR. Hyvin toimii. Muuten ollut puumaila Tacklat, Titan ASD ja Canadien. Viimeisimpään tosi tyytyväinen.
   
 25. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Omistan Titanin, mutta mallia en nyt muista. Nuorempana sai omistaa vain Koho- tai Titan-merkkisen, koska Ilves käytti näitä merkkejä. Erkatkin laitettiin ristosiltasmaisesti jo varresta alkaen.

  Mutta muistaako kukaan pihapelien kruunaamatonta kuningasta, nimittäin Artista vai mikä sen nimi nyt oli? Toinen hyvä pihapelitikku oli legendaarinen Torspo.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  HIFK - Jukurit
  • 1.45
  • 4.70
  • 5.40
  Lukko - KalPa
  • 1.80
  • 4.20
  • 3.40
  Pelicans - SaiPa
  • 1.63
  • 4.50
  • 4.00
  Sport - Ässät
  • 2.13
  • 4.00
  • 2.70
  TPS - Kärpät
  • 1.88
  • 4.00
  • 3.30