Me emme pyydä, me vaadimme - Sheddenille kenkää!

  • 69 725
  • 259

Maflon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
. Tiedän itsekin tilanteen muutaman kerran kun olen duunia vaihtanut, motivaatio tippuu tasolle, jolla tehdään vain välttämättömät. Asioiden parantamiseen on aika vaikea motivoitua, kun tietää, että sillä ei ole merkitystä.

Juurikin näin. Itse kokenut aivan saman. Ei vaan enää jaksa senaikainen työnantaja enää napata, kun tietää, että se on kohta mennyttä, eikä tulevaisuutta.

Sheddenin kohdalla luulisi kuitenkin olevan toisin. Kuitenkin Suomen Mestaruus olisi vielä mahdollista saavuttaa, jos hoitaa hommansa täysillä loppuun asti, eikä tee kuten minä; hoitaa vain välttämättömät työt. Kyllä itsekin olisin edellisessä työpaikassa tehnyt hommat loppuun asti täysillä, jos olisi ollut jotain mitä olisi voinut vielä saavuttaa.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vahvojen huhujen mukaan mies on siis haluamassa ainakin Stapletonin ja pari muuta nykymiestään mukaansa ja kokoaa myös ketjuja sen mukaan, keille haluaa antaa näyttöpaikkoja. Siis näyttöpaikkoja ensi kaudeksi. Tunnen paljon pelaajia, siis myös jokeripelaajia, ja tämä kokoonpanoihin liittyvä asia on melkoisen kuuma puheenaihe juuri nyt.

Ei ole yllätys, että Shedden kosiskelee Stapletonia ja mahdollisesti myös Santalaa ensi kaudeksi Sveitsiin. Myös Wilm voi olla tuolla listalla. Luulen myös, että Jokerit on kiinnostunut tekemään jatkosopimuksen Stapletonin ja Santalan kohdalla, mutta nyt Shedden on tullut tähän väliin ja tarjonnut pojille mahdollisuutta pelata Sveitsissä (kyllä he muutenkin Sveitsiin pääsisivät), Sheddenin alaisuudessa.

Mutta ei ole mitään syytä uskoa, etteikö pelaajat pelaisi täysillä Jokereille. Sheddenin kuviot hieman huolestuttaa, sillä tällä hetkellä hän ei anna itsestään kaikkea Jokereille. MM-kisat varmasti mielessä ja hän tietää, että siellä pitää onnistua jos NHL:ään mielii. Jos taas epäonnistuu, niin hänellä on plan B eli Zug, jota hän kasaa siltä varalta, että MM-kisat eivät mene hyvin. Joten epäilemättä Jokerit on kärsijänä. Ei olisi ikinä pitänyt päästää Sheddeniä maajoukkueeseen, mutta kun Hjallis löisi keinon säästää, niin se toteutettiin.

Toivottavasti Sheddeniltä löytyy ammattiylpeyttä ja hoitaa hommansa Jokereissa kunnolla loppuun asti. Jokerit on edelleen palkanmaksaja ja olisi aika kylmää, kun tässä vaiheessa kautta näyttäisi Jokereille persettä (huomioidaan mitä Jokerit on Sheddenille antanut) eikä hoitaisi hommia kunnialla loppuun. Mutta tällä hetkellä tilanne näyttää ikävältä.

Potkuja ei voi antaa, koska Immonen on kakkosena. Se ollaan nähty mitä Immonen saa aikaan. Maaottelutaukojen jälkeiset pelit ovat olleet sellaista paskaa, että huhhuh. Mutta jos pelit jatkuvat samanlaisena ja tulosta ei tule, niin pitäisikö silloin päästää jo Hanlon peräsimeen?
 
Sheddenin Nhl-pesti on kyllä paljon kauempana mitä täällä monet uskovat. Jos Suomi nyt sattuisi voittamaan MM:den niin joku onneton voisi hänet hätäpäissään palkata mutta muuten en usko että mahdollisuuksia on.

Joo en usko minäkään, näytöt eivät vain vakuuta. Sheddenillä vaan itsellään tuntuu olevan voimakas usko että jonain päivänä hän on siellä, ja MM:t antaa siihen mahdollisuuden. Voi olla että hopeakin riittää jos on tarpeeksi nimetön joukkue Pohjois-Amerikkalaisittain. Eli oisko kisoissa mukana Pesonen-Santala-Leino ketju, joka tuo glooriaa Dogille pärjäämällä yllättäen rapakon takana.
 

Dominator131

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei vaan enää jaksa senaikainen työnantaja enää napata, kun tietää, että se on kohta mennyttä, eikä tulevaisuutta.

Tähän eri. Riippuu ihmisluonteesta, että viitsiikö sitä tehdä työpaikassaan hommat täysillä loppuun asti vai ei. Jos on "taiteilijaluonne" niin ei yleensä jaksa, jos taas on tunnollinen yms niin hommat hoituu vaikka vitutus olisi suuri, eivätkä kanadalaiset tuo minulle ainakaan mieleen mitään lepsuilijoita.

Itse veikkaan että tämä pelaajien värväystoiminta ja muu Sheddenin osalta on saavuttanut nyt kliimaksinsa - playoffien alettua hän haluaa varmasti voittaa mestaruuden Suomessa 100% yritys lasissa, eihän hän nyt pelkän rahan takia valmenna, on pakko rakastaa lajia mikäli tälle tasolle on päässyt. Ongelmana vaan on se, että hän ei ole tehnyt 100% panoksella työtä koko kautta mestaruutta ajatellen ja tästä saadaan maksaa viimeistään hankalina playoff-otteluina. Mikäli Shedden kenkäistäisiin tämän takia, niin samalla olisi kenkäistävä Wade ja otettava ensi kauden valmennus jo nyt sisään, mikä taas johtaisi siihen, että kuvion epäonnistuessa myös ensi kausi olisi vaarassa ja sekava.
 

Maflon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Riippuu ihmisluonteesta, että viitsiikö sitä tehdä työpaikassaan hommat täysillä loppuun asti vai ei. Jos on "taiteilijaluonne" niin ei yleensä jaksa, jos taas on tunnollinen yms niin hommat hoituu vaikka vitutus olisi suuri, eivätkä kanadalaiset tuo minulle ainakaan mieleen mitään lepsuilijoita.

Tuo on myös totta.

Itseäni arveluttaa tämän hetkinen kolmoispesti. Voiko se olla vaikuttamatta, että Jokerit tulee kuitenkin olemaan kohta "se edellinen" työnantaja Sheddenille? Kyllä se varmasti jotenkin vaikuttaa, mutta sinisilmäisenä uskon Sheddenin olevan ammattimies, joka hoitaa hommansa loppuun asti.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kyllä se varmasti jotenkin vaikuttaa, mutta sinisilmäisenä uskon Sheddenin olevan ammattimies, joka hoitaa hommansa loppuun asti.

Toivotaan ja uskotaan näin. Se ei kuitenkaan ole Jokerien osalta ratkaisevaa. Tärkeintä on se, uskooko joukkue eli pelaajat ja se Jortikan esille nostama viimeinen mailapoika tähän. Mikä on syynä kun kauden tärkeimmät pelit toistaiseksi (Tappara Tampereella) vedetään täysin puolivaloilla. Sheddeniä lainatakaseni:

"Pelaajat saavat hävetä, että pukeutuivat tänään univormuihinsa. Olen erittäin turhautunut, sillä en nähnyt lainkaan yritystä kentällä. Tämä oli ehkä huonoin ottelumme tänä kahtena vuotena, jotka olen viettänyt seurassa. Tämä oli playoff-ottelu eikä kukaan taistellut."

Kaiketi jokainen arvaa, että jokin mättää joukkueen sisällä. Ei tuollainen perseily ole normaalia. Varsinkaan kun tämä ei ollut ensimmäinen peli.

Jokerien vuoksi toivon, että palikat saadaan kuntoon ja nähdään keväällä todellista taistelua ja myös palkinto siitä. Jokerit ovat sen ansainneet.

Mutta Shedden saa minun puolestani painua sen jälkeen vaikka helvettiin. Kyllä hänen toimistaan Zugin eteen johtuu ainakin suuri osa tästä kriisistä.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Kyllä hänen toimistaan Zugin eteen johtuu ainakin suuri osa tästä kriisistä.

Tuo on sinun olettamuksesi, ei mikään fakta. Se ei muutu faktaksi sillä, että sitä toitottaa joka toisessa viestissä. Ymmärrän kyllä JHagin, cobolin ja monen muun esittämät näkökulmat, mutta minusta ne ovat rajua liioittelua. Pitää muistaa, että Shedden on kiireestä kantapäähän kanadalainen "lätkäjätkä" ja helvetin kunnianhimoinen. Ei hän suosiolla häviä yhtään ottelua, varsinkaan playoffeissa. Ihan turha puhua mistään hanskojen tiskiin heittämisestä. Jos hänellä on ongelmia joukkueen kanssa, se johtuu sitten enemmän hänen kyvyttömyydestään valmentaa ja etenkin roolittaa noin nimivahvaa joukkuetta. Se jää nähtäväksi, kunhan tosipelit alkavat. Ketjulotto antaisi ymmärtää, että palikat ovat juuri nyt vähän hukassa.

Puhutaan kolmoispestistä tällä hetkellä. Tosiasiassa Sheddenillä on tällä hetkellä kaksi työnantajaa, joista juuri nyt Jokerit on se tärkeämpi. Jalonen hoitaa maajoukkuetta päätoimisena. Varmaan äijät kilauttelevat toisilleen päivittäin ja juttelevat pelaajista, mutta ei Sheddenin tarvitse olla fyysisesti läsnä maajoukkueessa, kun ei sellaista edes tällä hetkellä ole koossa. Kysymys on juuri nyt pelaajien kartoituksesta ja sen hoitaa pääasiassa Jalonen.

Zugin pesti on siinä mielessä olemassa, että varmasti Shedden miettii ensi kauden kokoonpanoa. Voi pitää paikkansa cobolin väite, että Shedden haluaa joitakin Jokeri-pelaajia ensi kaudeksi Zugiin. Ratkaisun asiasta kuitenkin tekee pelaaja itse, ei Shedden. Jos joku on haluamassa ulkomaille, sieltä kyllä pestejä löytyy, vaikka Shedden olisi ihan hiljaa. Eli tässäkään en näe ongelmaa. Ennemminhän tuo on luottamuslause pelaajalle, jota värvätään.

Tietenkin minäkin pitäisin mieluummin Stapletonin ja Santalan Jokereissa, mutta päätös on pelaajien itsensä.

Tänään aloitetaan nousu ;).
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Tuo on sinun olettamuksesi, ei mikään fakta.

Toki kyse on olettamuksesta. Mulla on päässä sellainen vika, että ajattelen. Ja esitän kysymyksiä, joihin haluan vastauksia. Esitin kysymyksen itselleni:

voiko joukkueen todellinen perseily (Shedden: "pelaajat eivät yrittäneet, vaikka kyse on playoff-pelistä") kauden toistaiseksi tärkeimmässä pelissä johtua siitä että pelaajia ei kiinnosta pelata Jokereille vai siitä, että Sheddenin arvostus on murenemassa joukkueen sisällä?

Voi olla muitakin syitä. Itse veikkaisin jälkimmäistä.

Kun on seurannut Jokereita vuodesta 1970-luvulta alkaen ja nähnyt todella ison määrän Jokerien pelejä niin SM-liigassa kuin nykyisessä Mestiksessäkin, kyllä tässä on kokemusta nähdä jotain. Ja arvioida sen mukaan.

Ei tämä tilanne ole normaali edes Jokerien mittapuulla. Vaikka kaikenlaista sukankuluttajaa olikin puikoissa 1970-luvulla ja sen jälkeen. Kyllä joukkue on lähes aina sentään yrittänyt. Usein on ollut palkkojakin saamatta, mutta silti on menty jäälle tosissaan. Paitsi silloin kun asiat ovat olleet sekaisin. Ja niitä vaiheita toki riittää Jokereilla. Virmasen valmentajakaudesta alkaen.
 

BigRedKoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sheddenin motivaatio...

...tuskin on minkäänlainen ongelma. Kyseessä on voitontahtoinen ammattilainen.

Tavallinen perusinsinööri voi ehkä ottaa viimeisen kuukauden työnantajaa vaihtaessaan rennosti. Näytöt on jo annettu eikä kukaan muista "löysäilyä" kahden vuoden päästä. Lätkävalmentajalle CV muodostuu menestyksestä. Shedden varmasti haluaa CV:n jatkoksi menestystä niin Jokereista kuin MM-kisoista ja tuntuu olevan muutenkin sen verran fanaattinen lätkämies että tekee varmasti kaiken sen mihin kyvyt riittää loppuun asti.

Mutta voishan Jokerit toki kenkiä sen pihalle. Hiljattainhan vapautui eräs kotimainen kansainvälistäkin menestystä saavuttanut valmentaja joka on ennenkin hypäännyt aitioon haalarihommiin kauden lopussa kriisi hetkillä...
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Kun on seurannut Jokereita vuodesta 1970-luvulta alkaen ja nähnyt todella ison määrän Jokerien pelejä niin SM-liigassa kuin nykyisessä Mestiksessäkin, kyllä tässä on kokemusta nähdä jotain. Ja arvioida sen mukaan.

Yhtä pitkä tausta meillä on Jokerien seuraamisessa, joten kaikenlaista on tosiaan nähty. En tosin ole samalla tavalla sisäpiirissä.

Tätä tämän hetkistä "kriisiä" suurempana kuvana näkisin sen, että Jokereissa käy näin käytettävissä oleviin resursseihin nähden turhan usein, mikä kovasti ihmetyttää. Mutta tämä on eri keskustelun paikka.

Nyt ei ole hävitty vielä mitään. Pelaajien on ryhdistäydyttävä, vamentajien on ryhdistäydyttävä, fanien on jaksettava kannustaa ja uskoa siihen mestaruuteen.

Kriisipalaverien paikka on kauden jälkeen, jos on tarvetta.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kyseessä on voitontahtoinen ammattilainen.

Tätä ei kaiketi kukaan ole epäillyt? Shedden haluaa menestystä siinä kuin jokainen valmentaja ja pelaaja.

Mutta kun Shedden ei ole mikään taktinen nero pelikirjojen kanssa, vaan hänen koutsaamisensa perustuu pääosin psyykkaamiseen ennen peliä ja pelin sisällä, niin äijän puheilta menee helposti näissä tilanteissa teho. "Sitoutukaa joukkueseen", "eläkää Jokereille tässä ja nyt", "antakaa kaikkenne Jokerien ja itsenne puolesta" ei oikein välttämättä pure, jos samaan aikaan soittelee pelaajia Zugiin eri SM-liigan joukkueista.

Menee uskottavuus, jos ymmärrät mitä se on.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Yhtä pitkä tausta meillä on Jokerien seuraamisessa, joten kaikenlaista on tosiaan nähty. En tosin ole samalla tavalla sisäpiirissä.

Tätä tämän hetkistä "kriisiä" suurempana kuvana näkisin sen, että Jokereissa käy näin käytettävissä oleviin resursseihin nähden turhan usein, mikä kovasti ihmetyttää. Mutta tämä on eri keskustelun paikka.

Nyt ei ole hävitty vielä mitään. Pelaajien on ryhdistäydyttävä, vamentajien on ryhdistäydyttävä, fanien on jaksettava kannustaa ja uskoa siihen mestaruuteen.

Kriisipalaverien paikka on kauden jälkeen, jos on tarvetta.

Juu, itse toivon Jokerien menestystä. Samalla tavalla kuin sinä ja jokainen kannattaja. Sen takia tästä meuhkaankin. Jokerien menestys seurana on se, mikä minua kiinnostaa. Ei mikään muu. Ja näen, että Jokerit on Sheddenin, Virmasen ja Hjalliksen yläpuolella. Heidän tehtävänsä on tavallaan palvella Jokereita...

Enkä mä missään sisäpiirissä ole. Ei tällaisilla avautumisilla joukkueen tilasta saada kuin se, että Virmanen yrittää sulkea kaikki ovet :)

Mutta palataas töihin. Nekin pitää hoitaa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
"Pelkään" puolestanne pahoin, että Jokerien kausi on ohi, jos ajatellaan mestaruutta. Pari vuotta sitten HIFK:ssa Sheddenin hanskat putosivat 5%, kun sopimus Jokereihin varmistui seuraavaksi kaudeksi joskus joulun aikoihin 2005. Se riittää, kun Sheddenin vahvuudet ovat Cobolin kuvailemassa psyykkamisessa, eikä pelikirjoissa. Miehellä on muutenkin liian monta rautaa tulessa juuri nyt; Jokerit, maajoukkue, Zugin kuviot ja mahdollinen NHL-pesti.

Tämä ei ole naapurin kettuilua, mutta en haluaisi HIFK:n valmentajan olevan samanlaisessa uran ristikohdassa kuin Shedden on keväällä 2008.
 

strato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos kerran Sheddenille on kynnyskysymys NHL-pykälä, se lienee hänen selkeä tavoitteensa. Täytyyhän miehen olla täysi torpeedo, jos olisi lyönyt hanskat tiskiin Jokereiden osalta tässä vaiheessa. Koska Shedden saa paremman näyttömahdollisuuden kuin tänä kautena. Materiaaliltaa Jokereiden kaltainen joukkue ja mm-kisat edessä.

Mikä järki Sheddenillä olisi antaa tämän tason joukkueen lipua suohon ja pudota pleijareiden ekalla kierroksella? Ei kovin vahva näyttö CV:seen. Eiköhän Sheddenille ole edullisempaa koittaa valmentaaa Jokerit mestaruuteen ja Suomi mitaleille, kuin pudottaa Jokerit ja valmentaa Suomi maailmanmestaruuteen. Puhumattakaan se, että ryssii molemmat ja yrittää ponnistaa Sveitsistä änärikaukaloihin.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ole yllätys, että Shedden kosiskelee Stapletonia ja mahdollisesti myös Santalaa ensi kaudeksi Sveitsiin. Myös Wilm voi olla tuolla listalla. Luulen myös, että Jokerit on kiinnostunut tekemään jatkosopimuksen Stapletonin ja Santalan kohdalla, mutta nyt Shedden on tullut tähän väliin ja tarjonnut pojille mahdollisuutta pelata Sveitsissä (kyllä he muutenkin Sveitsiin pääsisivät), Sheddenin alaisuudessa.
Niin no, mahdollisuus pelata Sveitsissä Sheddenin alaisuudessa, ellei hän saa parempaa pestiä, lähinnä NHL:stä. Ja nyt osa saattaa miettiä "mennäkkö Sheddenin kanssa Sveitsiin vai ei, se on siellä ehkä valmentajana, jos ei pääse NHL:ään". Joku (Hirso=?) voi kelailla "vittu, se halus mut HIFK:sta messiin eikä enää Sveitsiin". Sitäpaitsi, tämmöiset tarinat lähtevät joukkueen sisällä varmasti liikkeelle. Enkä kyllä ymmärrä Sheddenin järjenjuoksua miksi hän haluaa hoitaa hommat itse, olisi antanut jätkien nimet Zugin johtoportaalle, jotka olisivat ottaneet yhteyttä pelaajien agentteihin.

Ei kai monikaan epäile Sheddenin tahtoa voittaa mestaruus Jokereille. Varmasti tahtoo. Mutta ei hän omaa hommaansa helpota näillä touhuilla. Luulisi Sheddeninkin haluavan minimoida kaikki mahdolliset hämmennystä aiheuttavat seikat joukkueessaan tässä vaiheessa kautta.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Markkanen, Leino, Stapleton, Santala, Rita jne. ja painimiskykyiset pakit yhdessä playoffien tuomarilinjan kanssa takaavat finaalipaikan. Ihan sama ketä tulee vastaan.

Ihan näin en uskaltaisi olettaa. Jos Jokerit jää neljänneksi, vastaan saattaa tulla Kärpät jo välierissä, ja silloin todennäköisesti alkaa kesäloma.

Jokereiden pelastus saattaisi olla siinä, että kolmanneksi sijoittuva Tappara saa vastaansa kuudenneksi nousevan HIFK:n, ja nuori joukkue onnistuukin yllättäen häviämään! Tällöin HIFK tulisi pelastaneeksi Jokerit uhrautumalla oululaisten alttarilla. Koska kyllä Jokerit Bluesin hoitelee - kunhan pelaajien ammattiylpeys heräilee talviunilta...
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Mutta ei hän omaa hommaansa helpota näillä touhuilla. Luulisi Sheddeninkin haluavan minimoida kaikki mahdolliset hämmennystä aiheuttavat seikat joukkueessaan tässä vaiheessa kautta.

Tästä on nyt yhden kirjoittajan välikäden kautta saamaa tietoa. Jos oikein käsitin, pelaaja-agentti oli kertoillut tätä juttua. Jostain syystä olen tullut siihen käsitykseen, että pelaaja-agentitkin laskevat liikkeelle kaikenlaista tarinaa tarkoitushakuisesti. Tällä en tietenkään kenenkään kirjoittajan vilpittömyyttä halua asettaa kyseenalaiseksi. Jokainen kuitenkin uskoo mitä haluaa.

Nämä tarinat yhdistettyinä Jokerien luokattomiin peliesityksiin saavat tietysti monet laskemaan yhteen 1+1 ilman, että on näyttöä siitä mitä oikeasti on tapahtunut tai puhuttu.

Joukkuekemiat ovat niin mystisiä asioita, että ne eivät tietenkään isoja häiriötekijöitä tarvitse. Sikäli tämä Sheddeniin kohdistettu väite voi pitää paikkansa ja olla yksi osatekijä isommassa vyyhdessä. Yhtä lailla ongelma saattaa kuitenkin olla Jokereille tyypillinen pöhötauti. Hyökkäyksessä on yksinkertaisesti liikaa nimekkäitä pelaajia, jotka elävät peliajasta. Koska sitä ei kaikille voida tarpeeksi antaa, osa ei ole tyytyväisiä. Vastaavasti puolustuksessa on liikaa syystä tai toisesta alisuorittavia pelaajia. Etenkin kiekolliset pakit Tuulola, Kauppinen ja jopa Strömberg koomailevat omassa päässä. Kuparinen on täysin keskenkuntoinen jne.

Myös maalivahtipeli ontuu. Ongelmia on ratkottavaksi, mutta kaiken syyn vierittäminen Sheddenin Zugin pestille on minusta liioittelua ja jopa harhaanjohtavaa.
 
Ihan näin en uskaltaisi olettaa. Jos Jokerit jää neljänneksi, vastaan saattaa tulla Kärpät jo välierissä, ja silloin todennäköisesti alkaa kesäloma.

Jokereiden pelastus saattaisi olla siinä, että kolmanneksi sijoittuva Tappara saa vastaansa kuudenneksi nousevan HIFK:n, ja nuori joukkue onnistuukin yllättäen häviämään! Tällöin HIFK tulisi pelastaneeksi Jokerit uhrautumalla oululaisten alttarilla. Koska kyllä Jokerit Bluesin hoitelee - kunhan pelaajien ammattiylpeys heräilee talviunilta...
Uskonkin juuri noin, että joko Tappara tai Blues (ollessaan 2. ja 3.) putoaa heti ja täten Kärpät ja Jokerit eivät kohtaa välierissä. Vaikka kohtaisivatkin, niin silti sanon, että narrit finaaliin menevät. En sitä tietenkään toivo.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Jokereiden pelastus saattaisi olla siinä, että kolmanneksi sijoittuva Tappara saa vastaansa kuudenneksi nousevan HIFK:n, ja nuori joukkue onnistuukin yllättäen häviämään! Tällöin HIFK tulisi pelastaneeksi Jokerit uhrautumalla oululaisten alttarilla. Koska kyllä Jokerit Bluesin hoitelee - kunhan pelaajien ammattiylpeys heräilee talviunilta...

Tämä onkin ihan mielenkiintoinen skenaario.
Ainoastaan HIFK voi pelastaa Jokerit. HIFK kohtaa näillä näkymin Bluesin tai JYPin. Mutta jos ja kun kaikki TOP-3 joukkueet (Kärpät, Blues, Tappara) selvittävät omat vastuksena niin välierissä kohtaavat jo Kärpät ja Jokerit, MIKÄLI siis Jokerit pystyy peittoamaan Pelicansin.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ongelmia on ratkottavaksi, mutta kaiken syyn vierittäminen Sheddenin Zugin pestille on minusta liioittelua ja jopa harhaanjohtavaa.

Vielä kun kertoisit kuka näin on tehnyt :)

Moneen kertaan - Ärrästä saakka - toitottamani oma lista:

1. Pelitapa kuntoon
2. Pelitapa kuntoon
3. Pelitapa kuntoon
...

9. Sheddenin multipestien vaikutusten minimointi Jokereille.

Vilkaisin nopeasti ja kauden aikana olen tuottanut vaatimattomat yli 250 kirjoitusta kohdista 1-3. Se että juuri nyt puhutaan paljon tuosta viimeisestä johtuu tietenkin siitä, että Jokerit halusi Sheddenin jatkavan, mutta Shedden halusi Zugin ja Zug julkaisi sopimuksen. Miksi Sheddenin Zug-sopimuksen, maajoukkuevalmennuksen ja NHL-haaveilun vaikutuksia Jokereille ei saisi muuten käsitellä?
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Vielä kun kertoisit kuka näin on tehnyt :)

Moneen kertaan - Ärrästä saakka - toitottamani oma lista:

1. Pelitapa kuntoon
2. Pelitapa kuntoon
3. Pelitapa kuntoon
...

9. Sheddenin multipestien vaikutusten minimointi Jokereille.

Vilkaisin nopeasti ja kauden aikana olen tuottanut vaatimattomat yli 250 kirjoitusta kohdista 1-3. Se että juuri nyt puhutaan paljon tuosta viimeisestä johtuu tietenkin siitä, että Jokerit halusi Sheddenin jatkavan, mutta Shedden halusi Zugin ja Zug julkaisi sopimuksen. Miksi Sheddenin Zug-sopimuksen, maajoukkuevalmennuksen ja NHL-haaveilun vaikutuksia Jokereille ei saisi muuten käsitellä?

Kirjoitit itse tänään tämän: "Kyllä hänen toimistaan Zugin eteen johtuu ainakin suuri osa tästä kriisistä."

Vaikka tuo lause on rakenteeltaan vähän vaikea tulkittavaksi, ymmärrän sen niin, että sinun mielestäsi pääsyy Jokerien tämän hetkiseen kriisiin on Sheddenin Zug-pesti. Se taas on ristiriidassa tämän viimeisen viestisi kanssa, jossa mainittu asia on sijalla 9.

Totta kai tätä asiaa saa käsitellä. Tämä on mielipidepalsta ja ilman muuta kaikki mielipiteet ovat silloin sallittuja. Jos kuitenkin esittää niinkin jyrkkiä mielipiteitä kuin joissain aiemmissa viesteissäsi esitit, pitää olla valmis siihen, että kaikki eivät ole tasan samaa mieltä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Mutta kun Shedden ei ole mikään taktinen nero pelikirjojen kanssa, vaan hänen koutsaamisensa perustuu pääosin psyykkaamiseen ennen peliä ja pelin sisällä, niin äijän puheilta menee helposti näissä tilanteissa teho. "Sitoutukaa joukkueseen", "eläkää Jokereille tässä ja nyt", "antakaa kaikkenne Jokerien ja itsenne puolesta" ei oikein välttämättä pure, jos samaan aikaan soittelee pelaajia Zugiin eri SM-liigan joukkueista.

Olen täsmälleen samaa mieltä tästä. Shedden ei ole kliininen pelikirjamies, joka tulee fläppitaulujen kanssa joukkueen palavereihin. Hän on kävelevä tunne- ja tahtotila ja mielestäni Jokereissa on ollut koko kauden nähtävissä se, että tietyllä tasolla Shedin ja joukkueen kemiat eivät kohtaa. Aivan toisin kuin viime kauden "duunari" -Jokereissa, missä Sheddenin näköisiä pelaajia olivat Valtonen ja Kankaanperä. Nyt hänellä on nippu taitavia yksilöitä ja tämän lisäksi hänellä ei käytännössä ole 2-valmentajaa. Erittäin vaikea yhtälö, joka ei kestä kyllä minkäänlaista ylimääräistä ulkoista painetta.

Nyt on lisänä mukana ulkoista painetta; maajoukkue, Zug ja NHL. Ja kyllä Shedden halutessaan ajatella ettei polta siltoja Suomeen tarvitsee helvetin paljon enemmän maajoukkueen menestystä kuin Jokerien menestystä. Hänellä on vielä tilaisuus pelata itsensä nappiverkkarisuomen guruksi ja maajoukkueessahan hänellä on tukenaan nippu ammattilaisia Jalosesta alkaen. Jokereissa on Wade. Joku on nyt mättänyt todella pahasti sektorilla Kummola-Harkimo. Ahneella on paskainen loppu ja on täysin naurettavaa ajatella, että Jokerien kaltaisen suurseuran valmennus hoituisi maajoukkueen ohella. Tämähän on Hjalmarilta ainakin suoraan omaan pesään kusemista ja Jokerien rankkaa aliarvostusta. Eikö hänen joukkueensa muka ansaitse asialleen omistautuneen valmentajan, jolla on tukena ammattitason kakkonen? Nyt koko soppa eli maajoukkue, Wade, NHL, Zug on räjähtämässä kerralla käsiin. Tilanteessa on samaa surkuhupaisuutta kuin HIFK:n pakisto & mv -osastolla. Ystävämme The Pena on myöskin erikoistunut pään pensaaseen painamiseen ja hänellä oli lapsenusko siihen, että kyllä Lunkka ja pakit kuitenkin jotenkin riittävät keväällä. Eivät riitä. Samaa vilpitöntä lapsenuskoa on siinä, että maajoukkue + Jokerit hoituvat kyllä yhtä aikaa. Eivät hoidu.

Jos pelaajien tunteminen lasketaan sisäpiiriksi, olen hieman jopa Jokerien sisäpiirissä, jee! Eivät huhut ketjupainotuksista sun muista ole pelkkää agentin jorinaa, pelaajatkin avautuvat tästä. Tsekatkaa esimerkiksi Louhen saama peliaika - siis viime aikoina. En tiedä miten ketjut on koottu tänään.

Vakio: Lupaan välittömästi tulla tänne kertomaan, että puheet Jokerien ja Sheddenin kriisistä ovat liioittelua, kun Jokerit ryhtyy pelaamaan muutaman ottelun ajan tasollaan. Kenties tämä nykyinen tyytymättömyys (tarkoitan teidän omia fanejanne, tämäkin ketju on jokerifanin avaama) aiheuttaa sen, että Sheddenin ja Jokerien on pakko pitää pitkää palaveria ja koettaa pelastaa laiva. Siihenhän on vielä aikaa. Jos playoffeissa menee putkeen, kukaan ei muistele huonoa runkosarjan loppua - vrt. Summasen legendaariset 6 tappiota ennen mestaruutta.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tsekkaa otteluketju! Ei Hirsoa, ei Salmelaista. Louhi nelosessa, Stappi ykkösessä. Koivisto ja Saarinen nostettu kokoonpanoon. Jes! Tästä se lähtee ;).
Lisää vaan monoa Sheddenille, jos se johtaa tähän. Tänään kentälliset on koottu juuri sillä lailla mistä olen nähnyt kauniita unia. Tähän pääsemiseen tarvittiin kuukausien ketjulotto ilman lisänumeroita, muutama sysipaska peli ja julkisuuden huhut Sheddenin potkuista. Johan aukesi ukolla silmät. Täytyy kyllä sanoa, että harvinaisen kovapäinen äijä, yläkerta lähinnä umpiluuta.

Markkasen osalta toivon, että pelataan vain varman päälle. Jos on pientäkään vammaa niin lepoa vaan, ei runkkarin lopulla niin suurta väliä. Pari peliä olisi tuntuman johdosta hyvä saada, mutta muutoin lepoa vaan.

Jos Shedden olisi tajunnut tämän kentällisten uudistamisen edes pari kuukautta sitten voisi tuota kiittää. En kiitä vaan jatkan pelonsekaisin tuntein odottelua millä kentällisillä kakkoserästä eteenpäin pelataan.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Markkasen osalta toivon, että pelataan vain varman päälle. Jos on pientäkään vammaa niin lepoa vaan, ei runkkarin lopulla niin suurta väliä. Pari peliä olisi tuntuman johdosta hyvä saada, mutta muutoin lepoa vaan.
Toivotaan näin että tällä peluutuksella Shedden varmistaa Markkasen pelikunnon tärkeissä peleissä. Ja jos loukkaantuminen olisi vakava, niin Hovinen olisi Markkasen tilalla kokoonpanossa. Sitä tosin ihmettelen, miksei Hoviselle anneta peliaikaa, kun nyt sitä voisi surutta antaa?

Mikäli Markkasella on jotain pidempikestoisempaa vammaa, niin silloin katseet kääntyvät kyllä pakostikin Virmaseen ja siihen miksi Jokereilla ei ole mitat täyttävää kakkosmaalivahtia.

Mutta Sheddenille plussat tuosta uudistetusta kokoonpanosta! Koivistolla ja Saarisella ainakin luulisi virtaa löytyvän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös