Me emme pyydä, me vaadimme - Sheddenille kenkää!

  • 69 741
  • 259

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Varmasti olet perillä asioista, että tiedät Puurulan siirron taustat, mutta ainakin itse ymmärsin asian niin, että Puurula hankittiin vain avaamaan luukkua, jotta Hovinen pääsee A-junnuihin pelaamaan. Halpa hankinta ja ilmeisen turha, muttei Jamppa syrjäyttänyt Hovista siksi, että olisi parempi, vaan siksi että Nikokin saa pelata. Voi tosin olla, että olen väärässä.

Tuskin olet väärässä, kyllä Hovisen tarkoitus oli saada otteluita alle. Ja kun niitä ei saanut SM-liigassa, sitten junnuissa.

Oma pointtini on edelleen yksinkertainen: miksi käyttää vajaat 4 000 000 euroa joukkueeseen ja valmentajaan lähes pakonomaisena päämääränä finaali jos ei ole valmis investoimaan niitä viimeisiä tuhatlappusia päämäärän mukaisesti? Jarrettin ulostaminen, Rontin tai Puurulan hankkiminen ei ole linjassa muiden investointien ja päämärän kanssa.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Ongelmat ovat organisaatiossa. Kuten kaiketi jokainen jo vähitellen huomaa. Mutta kyllä se niin myös menee, että organisaation ongelmat heijastuvat suoraan kakkosmaalivahtien politiikkaan.

Organisaatioon on tulossa muutosta, Wadesta leipoi eilen Linkku UTJ:tä ja hän sentään omien sanojensa mukaan tiesi Sheddenin Zug siirrosta jo kaksi viikkoa sitten.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Jokerit on levinnyt seuraaviin asioihin:
Tällä kaudella ehkä noihin, aiemmin muihin ja ensi kaudeksi löytyy taas uudet ongelmat. Ainoa todellinen ongelma on kiekko-osaamisen puute organisaatiossa. Se nyt vaan on niin, ettei sellaista seppää ole syntynytkään, joka hoitaa kokonaisen jääkiekkojoukkueen / -organisaation. Virmanen ja Harkimo luulevat siihen pystyvänsä.

Shedden on pätevä äijä, mutta hänelläkin on puutteensa. Toisin kun täällä yleisesti väitetään, Immosellakin on annettavaa SM-liigajoukkueen valmennuksessa/organisaatiossa vaikka kuinka paljon. Suutanne paukutatte, mutta päivääkään ette ole SM-liigassa valmentanut tai pelannut.

Jokereiden ongelma on siis se, että kun valmennus tai johto tekee virheitä, ei taustalta löydy osaamista identifioida ja puuttua niihin virheisiin. Organisaatio kaipaa edelleen tuuletusta ja vuosi toisensa jälkeen ilmenee, kuinka isosta ja kasvavasta tarpeesta onkaan kysymys.

Selkääntaputtelulla ja Virmasen kehumisella yksittäisistä pelaajahankinnoista, asia ei ainakaan parane.
 
Sheddenin ja Jokerien jonkinmoinen pelastus lienee kuitenkin se, että nuo huippupelaajat kyllä tarvittavat voitot ottavat pitkässä sarjassa. Markkanen, Leino, Stapleton, Santala, Rita jne. ja painimiskykyiset pakit yhdessä playoffien tuomarilinjan kanssa takaavat finaalipaikan. Ihan sama ketä tulee vastaan.

Mutta kieltämättä olisi hieno kuulla Kummolan selitykset, jos Shedden potkut narreista saisi!
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Tällä kaudella ehkä noihin, aiemmin muihin ja ensi kaudeksi löytyy taas uudet ongelmat. Ainoa todellinen ongelma on kiekko-osaamisen puute organisaatiossa.

Näinhän se pääosin on. Osaamattomuuden takia ongelmat ilmenevät eri tavoin. Mutta kyllä mä pistän ison osan ongelmista juuri nyt Sheddenin piikkiin.

Tiedän aivan varmasti - siis 100 prosentin varmuudella - Sheddenin olleen yhteydessä tiettyihin suomalaispelaajiin Zugin asioissa kesken Jokerien toistaiseksi kauden tärkeimmän osan eli runkosarjan lopun.

Lähde: pelaaja-agentti.

Ei tuosta voi Virmasta syyttää, että häiskä on noin moraaliton. Juuri siksi taistelumoraali falskaa oikein kunnolla kun Sheddenin puheet ja teot ovat isosssa ristiriidassa keskenään.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Mutta kyllä mä pistän ison osan ongelmista juuri nyt Sheddenin piikkiin. Tiedän aivan varmasti - siis 100 prosentin varmuudella - Sheddenin olleen yhteydessä tiettyihin suomalaispelaajiin Zugin asioissa.
Ihan vain vertailun ja perspektiivin takia, sä et usko vaikkapa Kari Jalosen olleen yhteydessä suomalaispelaajiin ja jopa oman joukkueensa pelaajiin, ensi kauden joukkueensa asioissa?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ihan vain vertailun ja perspektiivin takia, sä et usko vaikkapa Kari Jalosen olleen yhteydessä suomalaispelaajiin ja jopa oman joukkueensa pelaajiin, ensi kauden joukkueensa asioissa?

On tai ei, Jalonen on ainakin hoitanut Kärppien asiat siihen kuntoon, että hänellä olisi tuohon varaakin. En kuitenkaan usko Jalosen olleen, vaan sen työn hoitaa Jalosen puolesta eräs UTJ ja nykyinen toimitusjohtaja HIFK:ssa.
 

Fordél

Jäsen
Kyllähän ne Jokereiden ongelmat ovat muualla kuin Puurulassa, Markkasessa, Wadessa tai pelkästään Sheddenissä. Toki Shedden kantaa pelillisen vastuun ja niistä asioista voi hänelle kyllä kritiikkiä antaa. Jätän sen kuitenkin niille, jotka tietävät asiasta enemmän.

Ne ongelmat ovat Jokereiden organisaatiossa, jolta puuttuu ammattitaitoa. Tähän suht hyvään menestykseen on päästy lähes pelkillä resursseilla, mutta jotta siitä menestyksestä saataisiin kärppämäisesesti tai kerhomaisesti (poislukien tämä kausi) jatkuvaa, täytyy organisaatiossa olla tarpeeksi osaamista. Pelkällä rahalla kun ei valitettavasti pärjää. Sen on näyttänyt moni seura, esim. Mestiksessä Sport. Toisaalta taas moni pienellä budjetilla porskuttava seura on näyttänyt, että kun osaamista löytyy, voidaan sillä korvata puutteita resursseissa (Pelicans, Hokki jne.).

Jokereilta tuntuu puuttuvan selkeä idea, millaista kiekkoa se haluaa joukkueen vuodesta toiseen pelaavan. Pelaajahankinnassa tunnutaan keskittyvän vain valmiisiin tähtiin, mutta siinä samalla jää huomioimatta kokonaisuus. Jokerienkin toimistolla kannattaisi miettiä esimerkiksi sitä, että miten tämä joukkue sopii valmentajan pelityyliin? Tässä ollaan varmasti menty metsään. Shedden on hyvä valmentaja ja sitä ei käy kiistäminen. Mutta hän ei ole oikea valmentaja Jokereille, tai ainakaan tämän hetkiselle Jokereiden rosterille. Ja miksi ihmeessä hankitaan maailmanluokan maalivahti ja hyökkäys miehitetään neloskenttään asti kovilla pelaajilla, mutta sitten jätetään kakkosmolken paikka lähes miehittämättä?

Toiseksi mua ihmetyttää Jokeriorganisaation kyvyttömyys jalostaa omista junnuista hyviä alempien kenttien pelaajia ja miksei ylempienkien. Kyllä tuolla junnumateriaalilla pitäisi saada vuodesta toiseen joku nuori nälkäinen pelaaja nostettua edustukseen. Nyt siellä pelaa sieltä täältä koottu muukalaislegioona kiekkoa, jolla ei pakosti ole mitään tekemistä Jokereiden kanssa ja samalla lehteröille yms. ei ole käyttöä. Aina se pelkkä muhkea tilipussi ei riitä siihen, että jaksaa viilettää kaukalossa sata lasissa.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Espoosta päevee

Tällainen objektiivinen (toivottavasti) kommentti: Teitin ongelma ei ole valmennus, ei maalivahtipeli, eikä varsinkaan hyökkäys vaan PUOLUSTUS. Melkoinen epätasapaino hyökkäyksen ja puolustuksen laadun suhteen.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Lähe menee kun vielä.....

Normaalisti en kannattaisi valmentajan kenkäämistä tässä vaiheessa kautta. Sitäpaitsi The Penaan verrattuna tämä on vielä aikaista, Sir Pena pystyy fudaamaan valmentajan mäkeen kesken playoffien puolivälieräkierroksen ja kruunaa tämän menemällä itse boxiin. No, se oli tietoinen katastrofin maksimointi.

Normaalisti en siis näkisi valmentajan vaihtoa kauden tässä vaiheessa järkevänä. Mutta Jokerien kannattajana juuri nyt Shedden olisi minulle totaalisen punainen vaate. Onko organisaation pakko katsella vierestä, kun kolmella jakkaralla seisova mies yrittää vain yhtenä näistä projekteistaan keskittyä Jokereihin? Ei jumalauta, äijällä pitäisi olla otsaankin tatuoituna SM-liigan kevään ohjelma ja Jokerien hinaaminen tappiin. Kiitos Kummolan ja Hjalliksen, noiden kahden kiekkoneron pelisilmän, Shedden joutuu kuitenkin keskittymään koko ajan koko kansan MM-kisoihin. Suomi on täynnä Karjala-lippispäisiä heeboja, joiden mielestä on aivan sama, kuinka Jokereille käy SM-liigassa, kunhan Suomi pelaa mitaleista MM-kisoissa. Jokerifanin kannalta tämä tuntuu naurettavalta ja epäreilulta, mutta siitäkin huolimatta Shedden on palkattu myös tämän lippisjengin päävalmentajaksi ja keväällä häntä odottaa itse asiassa paljon jokerifaneja suurempi fanilauma mankumassa menestystä. Jos ovat Kummola ja Hjallis idiootteja kuvitellessaan Sheddenin klaaraavan sekä Jokerit että maajoukkueen, on Sheddenkin vähintään tampio ottaessaan molemmat duunit vastaan. Nyt on varmasti huono fiilis, sen kertoo kehonkielikin: Shedden näyttää enemmän pelästyneeltä kuin vihaiselta lehdistötilaisuuksissaan. Mutta sorry hei Doug, sitä saa mitä tilaa.

Sheddenillä ei pitäisi myöskään olla aikaa pohtia Sveitsin mukavuutta maana ja lasten koulukuvioita siellä. Mutta tätäkin hän tekee. Lisäksi hän on aloittanut Zugin ensi kauden joukkueen rakentamisen ja voin vahvistaa liigajyrän tiedot, että ainakin Stapleton ja Vesce ovat Sheddenin kiikarissa ja kummasti hän löytää aikaa neuvotella näidenkin kanssa ensi kaudesta. Hirsoa huudellaan meille, mutta Sheddenin Zugissakin hänelle olisi tietojen mukaan käyttöä. Ja tokihan Doug tästä Hirsonkin kanssa palaveeraa.

Tätä taustaa vasten nyt keväällä -08 pitäisin Jokeri-organisaatiolta ryhdikkäänä eleenä sitä, että Sheddenille sanottaisiin "Lähe meneen kun vielä ehdit" , meillä olisi tässä playoffit nimittäin menossa. Hanlon kehiin tutustumaan uuteen duunipaikkaansa. Mutta Kummola ja Hjallis estänevät tämän kuvion, koska pelkäävät menettävänsä oman uskottavuutensa. Voisikohan joku kertoa tälle Dynamic Duolle, että heillä ei ole ennestäänkään minkäänlaista uskottavuutta kiekkobisneksessä? Ei siis mitään menetettävää.
 
Viimeksi muokattu:

peluri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tätä taustaa vasten nyt keväällä -08 pitäisin Jokeri-organisaatiolta ryhdikkäänä eleenä sitä, että Sheddenille sanottaisiin "Lähe meneen kun vielä ehdit" , meillä olisi tässä playoffit nimittäin menossa. Hanlon kehiin tutustumaan uuteen duunipaikkaansa. Mutta Kummola ja Hjallis estänevät tämän kuvion, koska pelkäävät menettävänsä oman uskottavuutensa.

Olen samoilla linjoilla. Peli on pitkään ollut heikkoa, koko kauden aikana peli on takkuillut hyviä vastustajia vastaan ( esim Kärpät, Blues, Pelicans, Jyp) jne. Tämä kertoo yksinkertaisesti siitä että kun vastassa on tasokas materiaali ja hyvä valmennus Jokereiden yksilöt eivät voi yksin voittaa otteluita.

Monessa tammi-helmikuun ottelussa on ollut silminpistävää miten selkeästi avainpelaajat kuten Stapleton tai Leino yrittävät yksin pujotella vastustajien puolustuksen läpi, ja jopa silloin tällöin onnistuvat tässä. Näihin maaleihin valmennuksella ei ole osaa eikä arpaa! Koko kauden yli ja alivoima on ollut surkeaa - siihen valmennuksella on selkeä rooli!

Olisiko Jokerit alempana sarjassa jonkun muun valmentamana tällä materiaalilla tällä hetkellä kuin Sheddenin valmennuksessa? En usko!Katsokaa nimilistaa - milloin Jokereiden joukkue on ollut kovempi?

Puolustusta parjataan. Ok, se ei ole huippu, muttei niin huonokaan kuin mihin nyt halutaan uskoa. Ongelma on heikko viisikkopelaaminen
joka tuo esiin monia muita heikkouksia.

Shedden ulos, Hanlon sisään. Ottaisiko Jukka Jalonen haasteen vastaan Jokereissa reiluksi kuukaudeksi, hänhän on vain kakkosvalmentaja maajoukkueessa......
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Osaamattomuuden esimerkki

Mikä tällä hetkellä eniten mättää?

Suurin syy on joukkueen surkeassa puolustuspäässä. Tiistaina joukkueen ykkösparin pakki Mika Strömberg lahjoitti kirvesrinnoille harhasyötöillään kaksi maalia kolmannessa erässä. Paljon paremmin ei mennyt koko ottelun kuutamolla olleella Marko Kauppisella.

Hetkinen, voivatko Strömberg ja Kauppinen pelata SM-kultaa janoavan joukkueen ykkösparissa?

Eivät.

- Puolustajia ei vain yksinkertaisesti ole ollut tarjolla koko kaudella, selvitti Virmanen Jokerien hankintapolitiikkaa,


Lähde: Iltalehti 20.2.2008

Virmanen jatkaa perinteisellä linjallaan. Hän kantaa vastuun joukkueen rakentamisesta, mutta se rajoittuu nyt siihen "ettei puolustajia ole ollut tarjolla koko kaudella." Sekin on silkkaa kusetusta, sillä Jarrett oli tarjolla, pelasi Jokereissa, oli kiekollisena joukkueen paras puolustaja ja oli erittäin halukas tekemään sopimuksen. Jarrettin sopimusta toivoivat erittäin harvinaisesti julkisuudessa Ströba ja Shedden, mutta sopimusta ei tehty. Hinta oli try outin loppuvaiheessa noussut kun uusi maksaja oli jo tiedossa.

Juuri tätä on osaamattomuus Jokereissa. Se joka on vastuussa joukkueen rakentamisesta viime kauden päätyttyä, valittaa ettei puolustajia ole kauden aikana ollut tarjolla ja unohtaa samalla mainita lähettäneensä joukkueen ykköspakin try outilta Ruotsiin.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Virmanen jatkaa perinteisellä linjallaan. Hän kantaa vastuun joukkueen rakentamisesta, mutta se rajoittuu nyt siihen "ettei puolustajia ole ollut tarjolla koko kaudella."

-----

Juuri tätä on osaamattomuus Jokereissa. Se joka on vastuussa joukkueen rakentamisesta viime kauden päätyttyä, valittaa ettei puolustajia ole kauden aikana ollut tarjolla ja unohtaa samalla mainita lähettäneensä joukkueen ykköspakin try outilta Ruotsiin.

Vähän tönimistä se vaati, mutta nyt ollaan taas asian ytimessä ja oikea kohde pettymykselle ja vitutukselle. Osa tosin oli muuta mieltä TJ-ketjussa vielä parisen viikkoa sitten.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vähän tönimistä se vaati, mutta nyt ollaan taas asian ytimessä ja oikea kohde pettymykselle ja vitutukselle. Osa tosin oli muuta mieltä TJ-ketjussa vielä parisen viikkoa sitten.
Ei Masaa kyllä pääsyylliseksi saa tähän katastrofiin millään. Jarret olisi ilman muuta kannattanut pitää, mutta ihan perusteltua oli myös odottaa, että saikulta palaavaa Tuulolaakin vielä kiinnostaisi jääkiekko. Sitä en tiedä onko Tuuskilla jalka poikki vai missä mättää, mutta tason putoaminen on kyllä ollut täysin käsittämätön. Jos Jokerien pakit pelaisivat edes suunnilleen tasollaan ei puolustus olisi mitenkään erityinen ongelma. Sitä voi sitten kysellä missä ja kenessä vika kun ei pelaaminen maistu, tuskin ainakaan Masassa.

Sheddeniä on kuten todettua turha enää kenkiä. Muutama pelaaja sen sijaan voitaisiin mun puolesta mielellään kenkiä, jos ei pelaaminen kerran maistu.

Tämän monottamisketjunkin yhteydessä on kuitenkin todettava, että minulla riittää vielä luottoa niin valmennukseen kuin joukkueeseenkin. Nyt vaaditaan asioiden/pelimotivaation kunnollinen selvittäminen ja sen jälkeen tarvittavat toimenpiteet eli uusi yritys kunnon asenteella tai monoa perseelle.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Vähän tönimistä se vaati, mutta nyt ollaan taas asian ytimessä ja oikea kohde pettymykselle ja vitutukselle. Osa tosin oli muuta mieltä TJ-ketjussa vielä parisen viikkoa sitten.

Virmanen ja Hjallis eivät ole osaamiseltaan sillä tasolla, jolla saavutettaisiin pysyviä tuloksia niin edustuksen osalta kuin mm. junnujen nostamisessa mukaan edustukseen ja tällaisen Jokeri-ilmeen ja -leiman vaalimisessa.

Mutta kyllä mun on sen verran heitä puolustettava, että Shedden on ryssinyt pelitavan ja tähän kauteen valmistautumisen aivan itse. Shedden vaati isoja kavereita pakeiksi ja taitavia hyökkääjiä ketjuihin. Kun Shedden saapui kesällä Suomeen, mitään pelitapamuutoksia hän ei ollut suunnitellut perinteiseen Shedden-kiekkoon. Tämä näkyi Ärrässä ja kauden alussa. Perseelleni olin lentää kun tämä tajusin ja kirjoitinkin siitä noin 100 kertaa Jatkoaikaan... Pelipaongelmat oikeastaan alkoivat jo ennen kauden käynnistymistä ja vaikka välillä on saatu pelitapaa kuntoonkin, se ei ole kestänyt koutsin tai pikemminkin koutsien eli Shedden+Wade osaamattomuuden vuoksi.

Virmanen ja Hjallis taas kantavat päävastuun tässä vaiheessa ensi kauden ja tulevienkin kausien ryssimisestä, jos Wade jatkaa ja Ikaa tai jotain muuta pätevää valmentajaa ei Jokereihin kelpuuteta liian hyvänä kakkoskoutsina kuten siitäkin, jos linjaa ja päävalmentajaa vaihdellaan kerran parissa vuodessa tai useammin.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Sheddeniä on kuten todettua turha enää kenkiä. Muutama pelaaja sen sijaan voitaisiin mun puolesta mielellään kenkiä, jos ei pelaaminen kerran maistu.
Kyllä, juuri näin. Se asia joka minua hiukan Sheddenissä vituttaa ja on vituttanut aiemmissakin valmentajissa, on se että julkisesti puhutaan vaikka mistä motivaation palauttamisesta ja palautteen antamisesta ja ryhdistäytymisestä, mutta kuitenkan ei ole munaa istuttaa niitä surffaajia. Kylmästi vaan äijiä lainaksi Salamiin tai jonnekin, jos pelaaminen liigassa ei maistu. Yrittäköön vittu siellä antaa näyttöjä eurooppaan tai muille liigajoukkueille.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se asia joka minua hiukan Sheddenissä vituttaa ja on vituttanut aiemmissakin valmentajissa, on se että julkisesti puhutaan vaikka mistä motivaation palauttamisesta ja palautteen antamisesta ja ryhdistäytymisestä, mutta kuitenkan ei ole munaa istuttaa niitä surffaajia. Kylmästi vaan äijiä lainaksi Salamiin tai jonnekin, jos pelaaminen liigassa ei maistu. Yrittäköön vittu siellä antaa näyttöjä eurooppaan tai muille liigajoukkueille.
Tämä kuuluu nykykiekon suurimpiin mysteerioihin. Tuntuu vieläpä siltä, että mitä isompi nimi valmentaja on sen vähemmän hän uskaltaa muutoksia tehdä. Ja tässä P-Amerikkalaiset taitavat olla pahimpia.

Ei niitä kovaa liksaa nauttivia pelaajia ole pakko kultalusikalla ruokkia, jos ei kelpaa. Koutsien pitäisi olla paljon kovempia, jos on motivaatio-ongelmia niin kylmästi vaan alasarjoihin tai katsomoon. Se on juuri niin kuin kirjoitit, anna sieltä sitten näyttöjä seuraavaa kovapalkkaista duunia varten. Täältä ei ainakaan heru tippaakaan sääliä, jos yli 10 000 euron kuukausiliksaa nauttiva pelaaja ei jaksa duunistaan innostua. Vittu mitä "ammattilaisia".
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tämä kuuluu nykykiekon suurimpiin mysteerioihin. Tuntuu vieläpä siltä, että mitä isompi nimi valmentaja on sen vähemmän hän uskaltaa muutoksia tehdä. Ja tässä P-Amerikkalaiset taitavat olla pahimpia.

NHL:ssä tähän mysteeriin on käytännön syy. Useimmilla tähtipelaajilla on sopimus, joka sisältää palkan lisäksi tietyt takuuminuutit jäällä. Tämä on joukkueurheilussa aivan käsittämätöntä valmentajan yli kävelemistä. Mutta SM-liigassa ei tietääkseni kukaan kotimainen pelaaja ainakaan omaa sopimuksensa nojalla oikeutta pelata ykkösketjussa / ykkösyv:ssä vähintään x minuuttia per ottelu. Täällä valmentaja on kunkku ja hänen pitäisi myös käyttää oikeuksiaan. Suomessa valmentajat ovat siinä mielessä selkärangattomia, että koirankopittavat ja dissaavat mielellään kyllä 3-4 -ketjun pelaaja, mutta tähtiin ei uskalleta koskea.
 

Carey Wilson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sen verran täältä naapurileiristä pelonsekaisia ajatuksia että vapailla markkinoillahan on valmentaja- sekä tj-legenda Pentti Matikainen joka hyvinkin voisi luovia Jokerit vastatuulesta sivumyötäiseen.

Juuh, tämä ei ole mikään provo vaan hieman huumorimielessä heitetty kommentti mutta toteutuessaan ja natsatessaan kauhuskenaario!
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Juuh, tämä ei ole mikään provo vaan hieman huumorimielessä heitetty kommentti mutta toteutuessaan ja natsatessaan kauhuskenaario!
Niin, samaa kauhuskennariota mietin itsekin tuossa viime sivulla.

Hyvä, jos Shedden tajuaa tehdä nyt muutoksia ketjuihin ja penkittää Hirson. Voisi myös kokeilla sitten pelata pari matsia muuttamatta ketjuja kesken pelin koko ajan. Hot players play ei nyt ihan sillä tavalla toimi, kun Dogi tällä hetkellä pyörittää. Ilves-pelin jälkeen Shedden oli kuitenkin tyytyväinen joukkueeseen, kun eilen ei enää ollut.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Melko järjetöntä enää tässä vaiheessa lähteä koutsia vaihtamaan, varsinkaan jos Hanlon ei nyt jo ihan oven takana venaile vuoroaan. Yhtä järjetöntä olisi kiistää, etteikö Shedden olisi ollut pettymys, sillä vaikka Jokerien pakkimateriaali kuinka on ”epäbalanssissa” hyökkäykseen verrattuna, niin todennäköisesti Arat, Jaloset yms. tappelisivat Jokereiden pakeilla ja rosterilla runkkarin voitosta.

Shedden näyttäköön jenginsä kanssa, että finaaliin kaikesta huolimatta pääsevät. Mestaruutta ei tuolla vuoristoradalla saavuteta. Tosin se finaalipaikkakin alkaa epäilyttää. Sheddenin vahvuuksia piti olla nimenomaan henkilöjohtaminen ja psyykkaaminen, nyt ei näytä toimivan nekään.

Ensi kaudelle sitten koko valmennusremmi vaihtoon, eli myös Waden puuhasteluille on tultava loppu. Oli sinänsä ihan jees antaa seuraikonille mahdollisuus, mutta ei vaan taida olla Waltterista valmentajaksi, ei edes apukoutsiksi - ainakaan tälle tasolle. Toivottavasti H&M vihdoin myöntävät tämän ja lopettavat tunnepohjaisen suojaduunailun.

Eli lyhyesti: Mennään näillä loppuun, mutta ikävä ei Sheddeniä(ja koutsi-Wadea) tule. Tapahtui pleijareissa mitä hyvänsä.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tiedän aivan varmasti - siis 100 prosentin varmuudella - Sheddenin olleen yhteydessä tiettyihin suomalaispelaajiin Zugin asioissa kesken Jokerien toistaiseksi kauden tärkeimmän osan eli runkosarjan lopun.

Lähde: pelaaja-agentti.

Jos tämä pitää todellakin paikkansa niin mä pistäisin tilanteesta riippumatta äijän menemään. Käytännössähän tämä ei kalelandiassa maajoukkueen ykköskoutsin kohdalla toteudu, mutta on tuolla palkalla operoivalle herralle melkoisen sikamaista touhua. Siinäpä työnäyte jota miettisin ihan Zuginkin päässä.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Pidän aivan luonnollisena, että Shedden miettii jo myös ensi kauden joukkuettaan. Tässä vaiheessa työpaikkoja haetaan ja jaetaan. Se on osa tätä bisnestä. Miten tilanne muka eroaa Nenän kohdalla? Totta kai hänkin jo pohtii keitä hänen ensi kauden joukkueessaan pelaa. Aivan varmasti juttelee joidenkin pelaajien tai heidän agenttiensa kanssa mahdollisesta HIFK-pestistä.

Nenän kohdalla vaan on työrauha, koska pelit sujuvat Kärpissä. Sheddenin Jokereilla menee juuri nyt paskasti, joten kaikki kaivetaan miestä vastaan. Täytyy myöntää, että olen itsekin pettynyt ja varsinkin yllättynyt siitä, että joukkue on niin sekaisin kuin se juuri nyt on. Materiaali ei silti ole muuttunut miksikään. Palikat voivat edelleen kolahtaa kohdalleen. Kyllä Sheddeniä kiinnostaa Suomen mestaruus. Se olisi kova meriitti miehelle.

Ei paniikkia vieläkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös