Liverpool FC 2013–2014

  • 145 057
  • 708

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Nojoo. Juuri sellainen reaktio Liverpoolilta kuin pitikin tuon viikonlopun pupelluksen jälkeen. Matsista olisi tottakai voinut tulla vaikeampikin mutta kuten hieman haistelin niin Suarez on aikamoinen peikko Norwichille, eikä mies jättänyt mitään sattuman varaan vaan pisteli komeat 4 maalia ja syötön Sterlingin osumaan. Nyt Luisilla kasassa siis 4 liigamatsissa Norwichia vastaan komeat 11 maalia ja se on muuten käytännössä viidennes miehen kaikista liigamaaleista.

Pelaajista Luis tottakai pelasi kuten tuolla 7 numerolla pitää Liverpoolissa pelatakin. Lisäksi Sterlingiltä parempi esitys kuin viimeeksi, mutta silti on junnulla vielä paljon parannettavaa. Allenilla ei oikein kulje vieläkään, ja ihmeellisiä hasseja tulee jopa helpoissa safety-syötöissä.

Norwichin maali oli mielestäni jälleen hyvä varoitus Rodgersille. Suht vaarattoman näköisestä tilanteesta keskitys luukulle, jossa Agger häviää 100-0 pääpallon ja omissa soi.

Loppujen lopuksi on oltava tyytyväinen sillä tuolla tuloksella on hyvä lähteä Hammersin kaatoon.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
No, kivempi voittaa 5-1 kuin 1-0, pakko myöntää. Suarezilla on nyt uskomattomat 13 maalia 9 pelissä, kun jäi tunnetusti viisi ensimmäistä peliä väliin.

9 pelissä 13+5. En ole koskaan tuosta rottanaamasta pitänyt mutta kyllä nyt pitää arvostaa korkealle, järjettömät lukemat.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
9 pelissä 13+5. En ole koskaan tuosta rottanaamasta pitänyt mutta kyllä nyt pitää arvostaa korkealle, järjettömät lukemat.
Ei pitäisi piruja maalata seinälle, mutta lähellä kuitenkin varmasti on se että Luis lähtee kesällä Liverpoolista, ja nuo yllä kuvatut otteet takaavat luultavasti sen että siirtosumma on jotain aivan muuta kuin kesällä kaavailtu £50m. Edellyttäen että hölmöilyjä ei tässä synkän talven aikana tule vaan mies keskittyy siihen missä on yksi maailman parhaista.
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huipputulos keskinkertaisella esityksellä + huippuvireisellä Suarezilla. Rittää hienosti johonkin asti, mutta TOP4:een on pitkä matka tällä puppeloinnilla. Ekalla puolikkaalla ei kuitenkaan peli ennen Suarezin pelin ratkaisutta 3-0-maalia ollut missään määrin lapasessa. Hassua, mutta näinkin reilusta voitosta huolimatta peli olisi voinut kääntyä ekalla jaksolla myös Norwichille. Nyt (alkukauden) heikosti pelannut vastustaja ei omannut sellaista itseluottamusta, että olisi kestänyt Suarez-myrskyn seuraukset ja saanut "oman pelin" sen jälkeen käyntiin.

Edelleen jaksan ihmetellä Skrertelin peluutusta. Juuri tällaista "heikompaa" vastustajaa vastaan varsinkin kotona pitäisi pyrkiä voimakkaaseen pallonhallintaan, johon ei slovakin taidot kyllä riitä. Lisäksi jatkuvia alkeellisia sijoittumisvirheitä tulee liukuhihnalta ympäri kenttää. Miehen vahvuudet eivät ole kyllä minulle missään vaiheessa selvinneet... mistä lie löytyvät?

Mitähän Sakho ja Cissokho ovat tehneet ansaitakseen jatkuvan penkityksen? Ok, hyvähän se on Flanaganille antaa mahdollisuus ottaa roolia, mutta jo nyt pelottaa kohta vastaantulevat Tottenhamit, Chelseat ja ManCit kun ei tahdo jalka riittää näitä norwichejäkään vastaan...

Pelottavasti alkaa muistuttaa viime kautta, jolloin otteet ailahtelivat vallattomasti laidasta laitaan. Harmi, että hyvä, tasapainoinen alkukausi on muisto vain. Ai niin, silloinhan Skrtel istui penkillä / katsomossa. Onpas sivullekirjoittaneella muuten näköjään hampaankolossa tuota kaljua kostajaa vastaan... No pessimisti ei pety; odotan todella hankalaa West Ham-peliä lauantaina.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
No pessimisti ei pety; odotan todella hankalaa West Ham-peliä lauantaina.

Olen pakotettu Hammers-fanina tarttumaan tähän. Nimittäin "oma" jengini ui tällä hetkellä niin tavattoman syvissä vesissä, että en näkisi tuolla poppoolla minkäänlaista saumaa Poolia vastaan. Uskoisin että Rodgerskin tietää tämän ja rotaatio pyörii varsinkin jos avainpelaajilla on pientä kolhua. Hammersin loukkaantumistilanne ja kärjettömyys on tuhonnut kaiken orastavan positiivisuuden pelistä ja väitän että Liverpool vie tuon ottelun reservijoukkuellakin ihan pystyyn. Hammers hävisi juuri Norwichille ja Crystal Palacelle, joten Liverpoolin toinen neljän maalin voitto on hyvinkin lähellä.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
pelottaa kohta vastaantulevat Tottenhamit...

disco-stuta vapaasti mukaillen: juuri kukaan täysjärkinen ei pelkää spursia tällä hetkellä. Lähinnä teidän pitäisi suu kuolaten toivoa, että pääsisitte mahdollisimman nopeasti kimppuun, ettei ne vaan saa peliään kuntoon. Ei sillä, ettei se kyllä mitenkään todennäköiseltä näytä.
 

Betoz

Jäsen
Tärkeät pisteet kotiin Norwichilta. Entistä tärkeämmäksi tämän teki ManUn häviö Evertonia vastaan.

Toivoisin tosin, että Suarez tekisi yhden tärkeän maalin Hullia vastaan tiukassa pelissä kuin 4 maalia näitä norwicheja vastaan.

Skrtel varmaan iskee pari omiin West Hamia vastaan. Tätä tukee nimimerkki disco-stun raportti Gunnersin tämän hetken tilanteesta. Alla murskavoitto paskalla pelillä, joten shokkitappio kuulostaisi ihan puulimaiselta tulokselta.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Tänään West Ham kotipelissä ja edessä kolmen pisteen voittopeli. Suarezin maalivireen jatkuessa peli voitetaan, mutta Sturridgelle saisi löytyä paikkaajia enemmän kuin on nähty. West Ham kykenee Jääskeläisen torjunnoilla välillä yllätyksiin, kuten Tottenhamin vieraana lokakuussa, mutta tänään juhlii Liverpool, ei Jääskeläinen.
 

Betoz

Jäsen
Näin niitä pisteitä pitää ottaa näistä pakkopeleistä. Vielä kun joku siirtäisi Skrtelin katsomon puolelle kiillottamaan Suarezin kenkiä, niin ei menisi yhtään omiin.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Skrtelillä on nyt niin hurja maaliputki päällä että Carran rekordi omissa maaleissa rikkoontuu vajaassa kaudessa jos mies tuota jatkaa. Aggerin sairastumisen takia Sakho sai tänään vastuuta ja pelasi hyvin. Saisi BR laittaa noihin pahempiin matseihin mielellään Aggerin ja Sakhon yhtäaikaa kentälle.

Tärkeät pisteethän nuo olivat varsinkin kun jälleen kärkiporukoiden kohdalla tuli kiitettävästi pistemenetyksiä. Tukkoiselta meno näytti välillä ja päätä hakattiin sitkeästi Hammersin bussiin, mutta pienellä onnellakin tuosta sitten selvittiin.

Viikon päästä on sitten tiukka paikka kun Spurs on vieraissa vastassa. Kovin paljoa odotuksia en tuohon matsiin lataa, mutta onhan Spurs mahdollista myös kukistaakin jos asiat menevät nappiin. Kapu saattaa olla sivussa tämän päivän vamman vuoksi ja se saattaisi laittaa hyvällä tavalla uusiksi keskikentän ryhmitystä.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
...Ja taidan itse katsella seuraavan Poolin pelin vasta joskus kaukaisessa tulevaisuudessa, josko se auttaisi. Paha karma

Vitun siistii. Sen kerran, kun pääsen katsomaan Poolin peliä rauhassa, hyvin pitkästä aikaa, niin seurauksena on aivan karmea esitys, ja siitä johtuva avautuminen hirveässä vitutuksessa tällä osastolla. Ja loppuun em. kommentti, koska edelliset näkemäni pelit olivat osastoa Hull-peli.

No, mitäs sitten tapahtuukaan!? Parit seuraavat pelit jäävät meikäläiseltä pakosti väliin vs. sitten Poolin esitykset niissä peleissä. Vitun vitun vittu!!! Suarez nakkaa uran kolmannen hattunsa Kanarianfogeleita vastaan ja Hammers saa kyytiä Anfieldillä selvin luvuin.

Rehti peli on perseestä. Kiitos Pool! Haluatteko, että katson seuraavan pelin???
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
FA Cupin arvonnassa saatiin sitten 3. kierrokselle vastaan joko kakkosliigan Mansfield Town tai ykkösliigan Oldham Athletic (pelasivat 1-1 tuloksen 2.kierroksella, ja ovat uusinnassa). Täytyy toivoa Mansfieldia jatkoon, koska Oldhamista on ihan tarpeeksi huonot muistot alle vuoden takaa. Kuluvan vuoden tammikuussahan FA Cupissa tuli noutaja juurikin Oldhamia vastaan.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Liverpool FC Steven Gerrard out for up six weeks with hamstring injury - Liverpool Echo
Gerrardin ennuste on 6 viikon poissaolo peleistä ja Hendersonilla on myös vaivoja, ehkä pois lähiaikojen peleistä, ehkä ei, kun tietolähde on Daily M...
Jordan Henderson injury leaves Liverpool with two central midfielders for five games in 15 days - Mirror Online
Kapteeni on kyllä varmasti tuon verran sivussa, mutta Hendon uskon tulevan jo sunnuntaina kentälle jos edes kävelemään pystyy. Muuten tulee aika autioksi tuo keskusta Liverpoolilla.
 

Betoz

Jäsen
Henderson voi olla poissa vaikka loppuelämänsä, ei kiinnosta. Kapun poissaolo on kyllä kova menetys. Joukkue ei kestä yhtäkään loukkaantumista ja nyt on jo kaksi tärkeää palasta poissa. Sopivasti juuri ennen kauden tärkeimpiä pelejä Citya ja Chelseata vastaan. Myös surkealta Spursilta on pakko ottaa täydet pisteet.

Huonolta näyttää.
 

Liverpooligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Henderson voi olla poissa vaikka loppuelämänsä, ei kiinnosta. Kapun poissaolo on kyllä kova menetys. Joukkue ei kestä yhtäkään loukkaantumista ja nyt on jo kaksi tärkeää palasta poissa. Sopivasti juuri ennen kauden tärkeimpiä pelejä Citya ja Chelseata vastaan. Myös surkealta Spursilta on pakko ottaa täydet pisteet.

Huonolta näyttää.
Niin näyttää. Ihan vitun huonolta. Täyttä paskaa suorastaan koko kausi.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Suarez on tehnyt sittenkin jo 15 maalia kauden 13-14 Valioliigassa, kun yksi West Hamin omista maaleista on korjattu Suarezin tekemäksi.

Tottenhamia vastaan vieraspeliin sunnuntaina ja pieni etu tulee siitä, että kotijoukkue pelaa tänään Euroopan Liigan pelin. Gerrard ja Sturridge ovat pois sunnuntain pelistä, mutta voittoa hakemaan, koska kyllä nykyinen ryhmä onnistuessaan voittaa kenet hyvänsä Valioliigassa, kun ei osu mikään "Hull-peli". Rodgers valitsee oikeat pelaajat kentälle ja oikeille pelipaikoille. niin 1-3 pistettä mukaan White Hart Lanelta.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Kovia pelejä on Liverpoolilla tiedossa loppuvuodesta: Su 15.12. vieraissa Tottenham, la 21.12. kotona Cardiff ja lopuksi pahat vieraspelit, to 26.12. Machester City ja su 29.12. Chelsea. Ja vielä uudevuoden päivänä Hull kotona.
Voipi olla, että aika passiivista ja puolustusvoittoista peliä pelataan vieraskentillä. Toivottavasti Henderson on jo sunnuntaina kehissä. Ei tuonne keskikentälle ole oikein ketä laittaa, kun Gerrard on sivussa. Vähän hirvittää tämä loppuvuosi loukkaantumisten ja puolustuspään sekoilujen takia. Suarezin harteilla on todella paljon.
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kapun poissaolon myötä tulee nyt Rodgersille itse asiassa mielenkiintoinen mahdollisuus kokeilla mille keskikenttä näyttää ilman Gerrardin panosta. Kapun sivuun siirtämistä on Briteissä jotkut vaatineet jo kovaankin ääneen - vaikka ehkä viime aikoina äänet ovat hieman vaimentuneet - perustuen siihen, ettei Gerrardista ole tällaiseen deep-lying-playmaker-rooliin. Vahvana box-to-box-miehenähän Gerrard on tullut tunnetuksi juoksuvoiman ja vahvan hyökkäyshalun vuoksi, ja selvää on, että vahvuudet eivät löydy edelleenkään puolustuspelistä. Lähinnä sijoittumiseen SG:n ongelmat ovat nähdäkseni aikaisemmin liittyneet, MUTTA kehitystä on selkeästi vanhallakin iällä tapahtunut.

Nyt keskikenttä saatetaan rakentaa muotoon Lucas, Allen, Henderson, joka ei kyllä etukäteen lupaa kovin paljon. Lucasiin olen ehkä eniten pettynyt tällä kaudella: tuntuu, että pelaaminen on välillä yllättävän väliinpitämätöntä. En sitten tiedä, olisiko siellä(kin) jotain vammaa taustalla.

Tammikuun siirtoikkunakin tuossa kutittelee jo ja viime vuosien osumat juuri tammikuussa antavat odottaa aika paljonkin. Leveyttä kaivataan varmasti juuri keskikentälle ja miksei myös laitapakkiosastolle. Todennäköisesti kuitenkin hankitaan myös hyökkäyspään pelaaj(i)a jos Rodgersin viestejä oikein tulkitsee.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Rodgersilla riittänee tänään todella miettimistä siitä miten keskikenttä WHL:n nurmella asetellaan. Keskikentällä tuo matsi todennäköisesti ratkaistaan, kuten on usein aiemminkin tehty näiden joukkueiden välillä viime vuosina. Lucas-Allen-Hendo lienee se todennäköisin vaihtoehto keskelle. Toivottavasti kuitenkaan ei sillä kustannuksella että puolustus pelataan viisikolla. Lisäksi voisi myös ajatella että piikkinä pelaamisen sijaan Suarez otettaisiin pykälän alemmas Coutinhon rinnalle ja laitettaisiin Aspas omalle paikalleen piikkiin. Suarez voisi tukea tällöin paremmin keskikentän prässiä. Luisin pelaaminen on tällä hetkellä niin lennokasta, että mies mielellään juoksee vaikka Mignolet`n syliin saadakseen pallon vastustajalta itselleen. Lisäksi Aspasin olisi aika näyttää kykyjään nimenomaan niin että pääsee omimmalla paikallaan pelaamaan. Mutta en kyllä millään usko että Aspas aloittaisi kun ei ole hetkeen kunnon minuutteja pelannut.

Puolustuksessa tässä kai toivoisi näkevänsä Aggerin ja Sakhon, mutta veikkaisin että Agger on penkillä ja Skrtel avaa Sakhon kanssa.

Liverpool ei ole viiteen vierailuun voittanut Tottenhamia, joten tuohon tilastoon olisi hyvä saada korjausta tänään. Samoin se voisi antaa lisää uskoa loppuvuoden peleihin missä vastustajan kaliiberi vain kovenee.

EDIT: Avaus tänään:
Mignolet, Flanagan, Sakho, Skrtel, Johnson, Allen, Lucas, Henderson, Sterling, Coutinho, Suarez (C).

Subs: Jones, Kelly, Agger, Toure, Moses, Aspas, Alberto.

Aika odotettu kokoonpano siis jälleen jalkeilla, mutta onhan tuo yllätys että Luis Suarez kantaa kapteenin Liverpoolissa.
 
Viimeksi muokattu:

Betoz

Jäsen
Pakko kehua kun on aihetta: Hendersonilla aivan huikea peli menossa. Esittäisipä mies useammin näin hyviä otteita, niin kelpaisi mainiosti avaukseen.
 

solamnic76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlos Tevez... siis punaistako pitää kumartaa?
R
Liverpool ei ole viiteen vierailuun voittanut Tottenhamia, joten tuohon tilastoon olisi hyvä saada korjausta tänään. Samoin se voisi antaa lisää uskoa loppuvuoden peleihin missä vastustajan kaliiberi vain kovenee.

Aika odotettu kokoonpano siis jälleen jalkeilla, mutta onhan tuo yllätys että Luis Suarez kantaa kapteenin Liverpoolissa.

Tulihan siihen tilastoon korjaus. Ja millä tavalla. Suarez oli melkein kaikessa mukana. Huikean kovassa vireessä mies. Milloin ei tee maaleja niin syöttää niitä.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On Suarez kyllä hirmuisessa vedossa tällä hetkellä - tulee mieleen Torresin parhaat ajat Liverpoolissa kun laittoi periaatteessa joka paikasta pallon maaliin. Veikkaan, että seuraava tarjous (arsenalilta) Suarezista on hiukan korkeampi kuin se edellinen, joka muistaakseni oli 40 miljoonaa puntaa ja yksi punta päälle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös