Liigan kurinpitopäätökset kaudella 2023–2024

  • 275 696
  • 2 260

pikkusikaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kapteenit tanskalaisen taxin takapenkillä
Ikävä kyllä, näin toivon! Eihän tähän paskaan tule mitään järkeä koskaan muuten kuin että joskus menee yli, ja huolella!
Ja nyt jos mailalla hakkaava rottapelaaja sattuu olemaan osuvin uhri niin mikäs siinä. Meni oikeaan osoitteeseen?

Joku helvetin syy/seuraus suhde näihin penalteihin on tultava, ennemmin tai myöhemmin.

Vai kumpi on parempi?
10 hienoa pelaajaa/tulevaisuuden lupausta, jotka telottiin "puhtaasti tai vahingossa päähän" parempi kuin yks idiootti pikku mylly jossa ei tullut edes nokka kipeeks, parempi?
Kumpi? Kumpi on oikein? Kumpi menee oikein, nyt?
Onhan meitä kaikenlaisia. Joku toivoo kansanmurhaa, toinen lätkäpelissä sen verran likaista taklausta, että pillillä eväänsä nauttii tulevaisuudessa. Sitten on Markus Nurmi ja Nick Ritchie, joista kumpikaan nyt ei ihan näin sairas kuitenkaan ole. 8 peliä mielestäni ok, Kärpät varmaan tekee omat johtopäätöksensä ukon tarpeellisuudesta. Se ei enää minulle kuulu ja onhan niitä mielipide-eroja muutenkin ihmisillä.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

pikkusikaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kapteenit tanskalaisen taxin takapenkillä
Yllättävä 8 ottelua! Olin aivan varma, että jää kahteen...vielä kun löydätte siellä norsunluutornissanne tutkittavaksenne muut jopa loukkaantumisiin johtaneet rottailut/"vahingot" ja annatte niistä linjakkaat bannit, niin alan olemaan tyytyväinen. Näiden "ammattiseeprojen" ja muiden tarkkailijoiden tutkintapyyntöjen varaan ei kannata laskea, se on nyt tälläkin kaudella nähty!
Jatkoajan keskustelupalstalla heitetty linjaveto pyörätuolit ja pillisafka ratkaisi tämän kyllä. Ne pelaa, ketkä saa poffeihin invataksillisen pelaajia jalkeille. Vankilasäännöillä tuomareita ei tarvita.
 

pikkusikaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kapteenit tanskalaisen taxin takapenkillä
Ihan ilman mitään ironiaa ja tähän asiaan kuulumattomana niin suosittelen huomenna katsomaan Kärpät - Tappara pelin, on tuo tuomaritoiminta ollut semi outoa viime aikoina Kärppiä vastaan.

Onhan tuo onnetonta paskaa ollut koko liigassakin mutta ensimmäistä kertaa omassa elämässä on olo että nyt menee jotenkin hassusti kaikki tuomiot.
Ei ole tarvetta. Tappara top 6 jengi, niin voittaa varmasti ilman apujakin.
 

Khoenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat
Rottahan se on, ei ehkä ihan Åsten mutta lähelle. Ja sitten kun ei tuomarit välitä niin kopisee.
Mörssäri ois voinut hoitaa järkevämminkin tuon koulutuksen mutta nyt meni tuuppimiseksi ja siitä 8 peliä ansaitusti, median avustuksella.
Montakohan rannetta on tämäkin siveyden sipuli ja apostoli murtanut tuolla mailan hakkuulla urallaan ilman rangaistusta?
Kyllä nämä pitäis tuomarien hoitaa heti ennen kuin homma pääse tuohon pisteeseen.
Itse tässä ensisijaisesti hain sitä ajatusta kun täällä kokoajan huudetaan miten Nurmi hamepäällä juoksee kaikkia tilanteita karkuun.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aah, tuli ihan maukas pääruoka, pillin kautta nautittava versio tällä kertaa, ja nyt ollaankin sitten jo jälkiruokien äärellä. Jatkoaika ei petä, se on aina 6/5.
 

pikkusikaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kapteenit tanskalaisen taxin takapenkillä
Otan ihan mielelläni vastaan. Tällaiset pikkusikaa pelaavat nauttii, jos kaveri hermostuu ja tulee väkivaltafantasioista pidempää kakkua.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jahas, kurinpito sitten julkisuuden keskellä jakoi extraa. 4-5 peliä olisi ollut ok, tämä 8 nyt meni jo naurettavuuden puolelle ja kertoo taas miten lehtiotsikoilla saa lisäkakkua.
Ei tuo ole sen kummempaa kuin sekään että Nurmi saa niin paljon paskaa niskaansa. Aikansa kun lehdistö, varsinkin Maikkari hänestä kirjoittaa filmaajana ja täällä jengi tyrkyttää samaa "faktaa" niin todeksi se muuttuu. Väitän että suurin osa näistä vittuilijoista ei ole nähnyt Nurmen edes pelaavan, mutta kun leima joskus annettiin, se on ja pysyy.
Lehdistön kirjoituksilla ja keskustelupalstojen kirjoituksilla on suuri valta, näin se on ja näin se tulee aina olemaan.
 

MaxM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vaikea ymmärtää mistä noin suuri rangaistus tuli. Mielestäni muutaman pelin huili olisi ollut paikallaan mutta kahdeksan on jo kovasti ylireagointia varsinkin kun kukaan ei loukkaantunut tilanteessa.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Vähän alakanttiin meni Ritchien tuomio mielestäni. Mutta toisaalta pelkäsin kurinpidon vellihousujen tyytyvän johonkin 3-4 peliin, joten siihen nähden kahdeksan on ihan tyydyttävä. Toivottavasti tämä oksettava nilviäinen ei enää pelaa Suomen kaukaloissa.
 

Mr. Tasuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Palloseura, Avalanche
Tyytyväinen annettuun tuomioon, vaikka isompi olisi saanut olla. Sen luokan paha pimahdus oli ja katseesta näki että päässä apinat hakkaa pelleistäkin ohi. Nyt on kuukausi aikaa kiertää kaupungin baarit ja pikaravintolat, josko sieltä löytyisi apua miehen ongelmiin. Toisaalta veikkaan että Oulu on nähty, pakkaa kamansa ja lähtee kotiin.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
En voi ymmärtää miten miehellä noin helposti pimahti ja olihan tuo nyt aivan törkeää takomista vaikkei nyt onneksi mitään tapahtunutkaan.
Uskomaton pimahdus. Pari yötä kulunut ja entistä typerämmältä näyttää. Miten voi noin pahasti seota? Vaikea uskoa, että Nurmikaan olisi noin hyvä ärsyttämään. Sen verta älyvapaata takomista, että raja on vedettu juuri tähän.

Yksikin törkyily lisää niin se on kiitos ja näkemiin. Oli se sitten joku törkypommi, hakkaaminen tai muu kilahdus.
 

zelro

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ihan oikeutettu tuomio.

Kypärättömän pelaajan hakkaaminen jään pintaa vasten on niin vaarallista puuhaa, että siitä ei todellakaan pitäisi jatkossakaan selvitä parin pelin kakulla. Täydellinen pimahdus Ritchieltä.
Juurikin näin. En voi mitenkään ymmärtää niitä jotka tätä puolustavat. Jos otetaan reilusti mies miestä vastaan että molemmat on hommassa mukana niin antaa poikien nujakoida mutta puolustuskyvyttömän pelaajan hakkaaminen päähän on täysin raukkamaista, oli vastapuolen status mikä tahansa. Paljon on spekuloitu ja osittain puolusteltukin että pelkkä nimi toi tuomioon extraa. Tiedä häntä mutta toivottavasti samanlaisia älynväläyksiä ei tarvitse katsoa yhdenkään Liigassa (tai muualla) pelaavan toimesta. Ei tuollainen kuulu jääkiekkoon.
 

Jägen_pelsut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jaahas, osaat varmasti sitten myös löytää ja linkata nämä missä Kukkonen on naureskellut omalle rottamaisuudelle kerta tämmöistä suustasi päästät, itse kun en tämmöistä muista enkä nopeasti löydä.
Eihän tämä minulle kuulu mutta, joskus liiga studiossa keskusteltiin puolustajien maalinedusta poikkareista. Siinä keskustelussa Kukkonen sanoi, että urallaan käytti sitä todella runsaasti ja eihän siitä silleen jäähyjä vihelletty (sanatarkasti en muista). En kyllä pidä Kukkosta mitenkään rottana vaikka maalinedustalla puolusti jämäkästi.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jatkoaika ei petä, se on aina 6/5.
Juu ei kyllä petä.

Olisi varmasti ihan paikallaan visiitti kuntoutuskeskukseen vierailemaan pyörätuolissa olevia ihmisiä, jotka eivät itsenäisesti pysty syömään ja sitten miettiä uudestaan, toivooko sellaista toiselle ihmiselle.

Ymmärrän kyllä tunteenpuuskissa lähetetyt viestit, mutta joku raja niilläkin saatana. Eikä edes lapasta ole virheen merkiksi nostettu pystöön, niin se kertoo vieläkin enemmän.

Monta sairasta viestiä läpi historian olen täältäkin lukenut, mutta kyllä tällä tunteenpurkauksella taistellaan kärkisijoista.

Mutta tapansa kullakin.
 

PronssiRanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & KOOVEE
Edelleenkin NHLssä tuosta olisi saanut 2 minuutin rangaistuksen. Liigassa 8 peliä.. en voi ymmärtää. No onneksi Ritchie pelaa jo tuossa seuraavassa TPS pelissä, jos silloin Nurmi uskaltaisi jo vastata puhelimeen tai edes se suuri ja pelottava Lauridsen. Lauridsen kylläkin tulee saamaan Ritchieltä elämänsä koulutuksen, jos uskaltaa hänet haastaa.
Nimeni on koulu. Elämänkoulu.
 

Animal

Jäsen
Ehkä se 4-5 peliä olisi ollut riittävä, mutta entisen NHL-pelaajan esittämästä idiotismista voi hyvin antaa 3 lisää ja tämä on myös eräänlainen linjanveto mikä on Liigassa ei toivottua käytöstä. Erittäin epäkypsä ja epäammattimainen siirto Ritchieltä tämä teko, vaikkei tuo nyt oikeasti ollut niin vaarallinen tilanne mitä täälläkin jotkut hysterisoi.

Vähemmällä olisi Ritchie selvinnyt, jos olisi antanut Nurmen nousta ylös, paininut hetken hanskat kädessä, sen jälkeen pudottanut hanskat ja iskenyt muutaman kerran pystykilpikonnaan.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Seitsemän lyöntiä tuossa taisi olla ja Nurmi veti heti kärkeen full on jarkkoruutu-moden päälle ja suojasi itseään siten, että pää ei osu jäähän. Aivan älyvapaa päälle karkaaminen, mutta loppu viimein tunteet taisivat olla ainoat mitä tuossa loukattiin.

Miten näistä lähtökohdista määrätään kahdeksan peliä pelikieltoa, kun kaiken maailman sisupetterit saa polvitaklailla pelaajia sairaslomalle ja ohkaisella kasetilla varustetut jenkit saa huitoa käsille loukkaannuttamistarkoituksella ilman seuraamuksia? Ei ole linjaa tässä touhussa sitten yhtään.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Toivottavasti seraavassa vedetään tää Nurmi "puhtaalla" (S&M liigan spekseillä) taklauksella syömään pillillä loppu elämän eväät rullatuolissa... Tai vaikka suoraan kyynärpäällä päähän "vahingossa", sehän on ihan normaalia kiakkoa, eikö?
Oot sä kyllä sairas ihminen.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Eli kun oletettavasti hyväksyt taklaukset kaukalossa, niin onko sinusta sitten ok jos keskellä kirkasta päivää joku vetää kadulla ohikulkijaan voimakkaan vartalotaklauksen? Joku logiikka näihin juttuihin nyt oikeasti.
Lähinnä se, että tuollaista yksipuolista niskaan hakkaamista puolustellaan sillä että toinen on "rasittava" tai "ärsyttävä" on valitettavan usein kuultuja argumentteja väkivaltaiseen käytökseen niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös