Kalsari-gallup.

  • 9 838
  • 83

Minkälaisiin kalsareihin pukeudut? (Lyhyet vai pitkät)

  • Aina lyhyet kalsarit

    Ääniä: 214 47,6%
  • Kalsarit vuodenajan mukaan

    Ääniä: 236 52,4%

  • Äänestäjiä
    450

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Munasillaan kesät ja talvet. Paitsi juhannuksena, silloin tarvitaan pässinpökkimät välihousut ja Helly Hansenin kelluntapuku.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Viestin lähetti Predator
Munasillaan kesät ja talvet. Paitsi juhannuksena, silloin tarvitaan pässinpökkimät välihousut ja Helly Hansenin kelluntapuku.

Eli siis ns. Agenttina...Timo Peltomaa on muuten myös agenttimiehiä nim. kerran samoissa polttareissa Tinken kanssa

teemu_s: ma olen myös sitä mieltä että ei nainen kieltäydy viime hetkellä vain siksi että joku pitää pitkiä tykkejä jalassa.
Siihen, miten nainen jatkossa suhtautuu voivat erittäin negatiivisesti vaikuttaa törkeänväriset lyhyet tai pitkät alkkarit, sekä erityisesti jarrutusraidat tai tangat, joita jotkut naiset todella inhoavat.


Yleisesti - juttuhan on näin että ei se siitä ole kiinni kuka saa, vaan kuka saa uudestaan ;)
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Pitkiä en edes omista. Boksereita käytetään aina ja kaikkialla..paitsi nukkuessa, sillä nukkuuminen tulee suorittaa Aatamin asussa ilman häiriötekijöitä hiertämässä.

-ipa rules
 

jta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Asusteethan valitaan tilanteen mukaan.

Jos on tarkoitus viipyä talvikelissä, eli siis kun pakkasta on 10 astetta tai enemmän, pidempiä aikoja ulkoilmassa kiskotaan jalkaan sovinnolla pitkät kalsarit.

Muuten viihdyn parhaiten boksereissa.
 

Boomhauer

Jäsen
En suuremmin pidä pitkistä kalsareista. Yhdet pitkät kalsarit taidan omistaa, ja kaytän niitä silloin kun on tarpeeksi kylmä ilma. Tänä talvena niin ei tosin ole vielä kertaakaan tapahtunut.
 

juppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Chelsea, Fulham
Kun menee lämpötila alle 5 niin sitten pitkät kalsarit jalkaan ja jos laskee vielä alle 0 niin sitten välihousut.

Sukkahousuja ei ole tullut kokeiltua, mutta mieli oikeestaan tekis.. nyt kun akakkin on vielä
reissussa ;-) Olikos jollain vinkkejä niiden käyttöön, pieniltä näyttävät ?
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti Janos
Ensimmäisen vaihtoehdon ruksasin. Mielestäni asia on niin, että pitkät kalsarit ovat vain LANDEILLE.

Näyttääpä äänestystuloksen perusteella että landet jyrää;)

Tosin tuossa ei ollut minullekaan oikeata vaihtoehtoa. Aivan kelin mukaan, kyllä käytän talvellakin lyhyitä kalsareita, mikäli mittari on lähellä nollaa. sitten kun laskee -15 asteeseen tai alemmas, niin kyllä ne erotiikantappajat sieltä löytyvät.
 

Miguel

Jäsen
Yleisesti olen ajatellut, että 5-10 pakkasasteen tienoilla kulkee pitkien ja lyhyiden kalsareiden välinen raja. Valintaan vaikuttaa toki myös ulkonaoloajan arvioitu pituus. Suurpiirteisyys tuossa hommassa katosi viime viikolla, kun en aamulla tajunnut katsoa lämpömittariin. Ei siellä ollut kuin vähän toistakymmentä astetta miinusta, mutta tuuli puhalsi kovaa. Kouluun on matkaa vajaat pari kilsaa ja osa matkasta järven reunaa myöten, niin olipahan vyötärön alapuolinen iho turtana kävelyn jälkeen. Koulusta lähtiessäni pakkanen oli vielä vähän kiristynyt, ja kotiin saavuttuani jalat olivat kuin neulalla pistellyt.

"Lyhyistä" alusvaatteista sen verran, että vanhanmallisia kalukukkaro-kalsareita en ole käyttänyt sitten ala-asteen. Boksereilla mennään.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Itse en voi ketjun otsikkoon suoraan vastata, koska käyttäytyminen on erittäin vaihtelevaa.

Normaalissa arjessa käytän vain ja ainoastaa boksereita kesät talvet. Helsingin keskustasta 7 kilometrin säteellä liikkuvana ulkona ei tarvitse olla kuin muutaman sadan metrin kävelymatkoja varten, joten sisällä ollessa tulee "mamikset" päällä kuuma myös talvella.

Poikkeus on kuitenkin rakas kalastusharrastukseni. Joka kevät ja syksy tuolla palellaan Busterissani kelluntahaalareissa, joiden alla on pakko olla joko pitkät kalsarit tai lämpökerrasto tai nollakelillä ollessa joskus jopa molemmat.

Lisäksi oikeasti kylmällä ulkoillessa (muutama kerta talvessa), pidän pitkiä alushousuja, jos katson tarpeelliseksi. Esimerkiksi pilkillä käydessä on pakko pitää.

Eli lyhyesti. Normaalisti "arkena" en käytä kuin boksereita, mutta tarkoituksellisesti pidempiä aikoja talvisin ulkona ollessa mamikset on jalassa.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tällainen ketju muutama vuosi sitten tuli aloitettua, joten nostetaan taas ylös kun on ajankohtainen. Eli moniko Jatkoajan urhoista on viime päivien paukkupakkasilla pitänyt uskollisesti lyhkäisiä alkkareita ja moniko taas tunnustaa että pitkät ne olla pitää kun kerta mittari näyttää alun kolmatta kymentä miinuksella?
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Eino_Mies kirjoitti:
Eli moniko Jatkoajan urhoista on viime päivien paukkupakkasilla pitänyt uskollisesti lyhkäisiä alkkareita ja moniko taas tunnustaa että pitkät ne olla pitää kun kerta mittari näyttää alun kolmatta kymentä miinuksella?
En tiedä olenko jotenkin poikkeava, mutta käytän aina sopivan mittaisia, en koskaan lyhyitä enkä pitkiä.

Asiaan, kyllähän kylmällä ilmalla toki kuuluu käyttää kunnon talvivaatteita, eli lämmin kerrasto alle ja siihen sellainen vaatetus, että jää tavallaan ilmarako edellisten väliin, niin alkaa tarkenemaan. Jos tekee liian tiukan paketin, käy helposti niin, että alimmaiset kastuvat hiestä, ja kylmettyminen tulee nopeasti.
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Äänestin vaihtoehtoa "Aina lyhyet kalsarit". Käytän läpi talven oikeastaan. Ihan kovimmilla pakkasilla vaihdan äijiksiin, tai jos tulee ihan vaan ulkoiltua. En muuten.
 

smasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
Ehdottomasti vuodenaikojen mukaan. Sopivan lämpötilan säätelyyn on neljä eri lahjevaihtoehtoa: munakassit, boxerit, puolipitkät eli polveen asti ulottuvat sekä täysmittaiset tykit. Tässä iässä ei vielä kiinnostaisi deaktivoida veitikkaa jäädyttämällä, joten voin rohkeasti myöntää käyttäväni myös mamiksia lämpötilan sitä vaatiessa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
-30 on raja.

Silloin luistelemaan ja lenkkeilemään mennessä voi jo harkita pitkien kalsarien käyttämistä. Joopa joo, eli kelien mukaan. En ole niin kova jätkä, että palellun tahallani.
 

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Boxereilla on ihan kohtuullisesti pärjännyt aina viime viikkoihin asti näilläkin korkeuksilla, mutta nyt kun elohopea on ollut reilusti kolmannella kymmenellä, on ollut jo pakko antautua mamareiden käyttäjäksi. Mikäs niissä muuten, mutta sisätiloihin tultua ne tuntuvat kyllä hiostavilta, eikä niitä joka välissä tietenkään jaksa renkkailla päälle ja pois. Ulkoillessa tulee toki käytettyjä pitkiä alusasuja pitkien talvea hiihtäessä jne. mutta se ei kuulunekaan ainamielenkiintoisten (™Jussi Saarinen) kalsonkikysymysten piiriin.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Pitkät kalsarit sopii ainoastaan siihen, kun ollaan esim. hiihtämässä tai laskettelemassa. Muuten pk-seudulla kyllä pärjää täydellisesti lyhyilläkin.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Nuorna poikana ei sitä tarvinnut kuin lyhyet kalsarit. Nyt otan toiset pitkät kalsarit pois juhannuksen tienoilla.

Ei vaan: lyhyet + pitkä pakkasella. Tällä viikolla aamuisin on pakkasta ollut -25... -38 asteeseen. Ei ole tällä viikolla jäänyt paljoa vaihtoehtoja, jos ei halua, että munat jäätyy!
 

Sabres #81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, HIFK, Sabres & AC Milan
Itse en tykkejä taida edes omistaa. Boxereissa mennään ympäri vuoden. Jos ulkona on -30 niin silloin meikäläinen on peiton alla katsomassa telkkaria.
 

scholl

Jäsen
Eino_Mies kirjoitti:
Olen kuullut joidenkin sanovan, etteivät koskaan käytä pitkiä kalsareita. Huh.. miten voi tarjeta paukkupakkasilla jos alla on pelkät lyhyet alkkarit?

Olemalla valtaosan ajasta sisällä ja kannattamalla IFK:ta.
Itse käytän käytännössä samoja vaatteita ympäri vuoden. Talvella toki takki on paksumpi ja kengät saattavat myöskin olla pitävämmät, jos on liukasta, mutta muuten ei mitään eroa. Kroppa sopeutuu aika hyvin kyllä. Tosin viime tiistaina jouduin vähän seisoskelemaan ulkona parinkymmenen pakkasessa ja silloin kyllä paleli kieltämättä korvia hieman.

En tajua pitkäkalsarijengiä siinä mielessä, että heillä ei ilmeisesti tule epämiellyttävä olo sisällä, kun on liikaa päällä.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
scholl kirjoitti:
Itse käytän käytännössä samoja vaatteita ympäri vuoden.
Siis mitä? Luulin, että kaapissasi roikkuu jo paitoja 200 kappaletta.

Yksi asia herättää ihmetystä. Se, kun monet vetoavat siihen, että pitkissä kalsareissa tulee kuuma sisällä. Siis eikö niitä voi ottaa pois ja eivätkö miehet pidä pitkisten alla tavallisia kalsareita? Itse en todellakaan pukisi pitkiä kalsareita suoraan paljaalle pepulle, vaan laittaisin toki pikkarit alle.
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin, tuossa mittarin näyttäessä -23, nöyrryin käyttämään noita neanderthalien aikuisia vaatekappaleita kolmisen kertaa. Siinä sitten asioidessani eräässä Vaasalaisessa "Pohjoismaiden suurimmassa kuntokeskuksessa" joku metroseksuaalia muistuttava Björn Borg-bokserimies tokaisi: " Siis käytätsä pitkiä kalsareita joissa Aku Ankka pelaa jääkiekkoa?". Housujen ulkoasun huomatessani palasin takaisin bokserikantaan. Tosin pakkasetkin kääntyneet laskuun niin mikäpä tässä ollessa.
 

scholl

Jäsen
Alamummo kirjoitti:
Siis mitä? Luulin, että kaapissasi roikkuu jo paitoja 200 kappaletta.

Siis ei välttämättä samoja vaatekappaleita, vaikka kaikki ovatkin ympäri vuotiseen käyttöön noin pääsääntöisesti. Tottakai kaapissa on myös lyhythihaisia kauluspaitoja, mitä harvemmin talvella pitää, mutta idea kuitenkin tullee selväksi.
 

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Alamummo kirjoitti:
Yksi asia herättää ihmetystä. Se, kun monet vetoavat siihen, että pitkissä kalsareissa tulee kuuma sisällä. Siis eikö niitä voi ottaa pois ja eivätkö miehet pidä pitkisten alla tavallisia kalsareita? Itse en todellakaan pukisi pitkiä kalsareita suoraan paljaalle pepulle, vaan laittaisin toki pikkarit alle.
Siis silloin harvoin, kun pitkiä tulee käytettyjä, ei niitä jaksa esim. kouluun tultua vaihdella pois ja taas päälle kun lähtee. Hiostavaa se toki on sisätiloissa, kun vain pakon edessä tulee pitkiä käytettyä, mutta ennemmin sitä säilyttää kaluston toimintakunnossa, kuin palelluttaa paikat. Boxerit on aina alla.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kyllä se lyhyihin malleihin menee tai nyt pari vuotta olen huomannut, että ympäri vuoden pärjää lyhyillä kalsareilla. Pitkiä, sakko-mallisia kalsareita ei tule käytettyä kuin extreme-pakkasilla munien jäätymisen pelossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös