Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Junttimaisinta mitä tiedät

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana HLe, 17.10.2010 klo 19.59.

 1. Panther Claw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Ei pidä sekoittaa Popedaa Mambaan. Tero Vaarahan se on Suomen näkyvin halla-aholaisuuden lipunkantaja muusikkojen joukossa ja bändinsä on soittanut Persujen puoluekokouksessakin. Vanha Korroosio-punkkari Joel "kuurankukka" Hallikainen on myös kunnostautunut maahanmuuttokriitikkona.
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2017 klo 02.28
 2. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei liity legendaarinen Ratsia tähän mieheen (taikka ketjuun vaikka olivatkin Pihtiputaalta kotoisin) kyllä mitenkään. Hallikaisen punk-bändi, joka pohti sitä "kuka kovaan punkkariin vois rakastua", oli Korroosio.
   
 3. Panther Claw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  TÄMÄ oli olennainen korjaus. Kiitän. Sen verran toki puolustaudun häpeänkin kourissa, että tietoa oli mutta sekoitin Korroosion ja Ratsia. Hienoja bändejä molemmat.
   
 4. Radiopää Jäsen

  Äänestämättä jättäminen tai sen esilletuominen, joskus jopa sillä ylpeily.
   
 5. SamSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikurin Vire
  Lainaus:
  Tämä. Jos jättää äänestämättä on mielestäni turha vaatia/itkeä/valittaa siinä vaiheessa kun päätökset eivät miellytäkkään.
   
 6. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Ei junttimaista, vaan junttimaisinta on pitää hattua, lippistä tai pipoa sisätiloissa. Marvel-sarjakuvat yllyttävät mielenkiintoisiin asioihin? Samat infantiilit varmankin pitävät slimfit-farkkujensa päällä ruudullisia sisäraitaisia bjornborg-boxereita?

  Kapinahenki ja sen mukainen usko, epäusko sekä niiden mukana tuoma epäilys ovat aiheuttaneet vallankumouksia, uusia löytöretkiä. Kenties se uusien asioiden löytäminen kannustaisi myös silti iltaisin äidin käskyjen mukaisesti siivoamaan huoneen, olemaan jättämättä kurahousuja tuulikaapin lattialle, olemaan puremaan purukumia suu auki.
   
 7. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tietysti on oikeus kritiikkiin vaikkei kävisikään äänestämässä. Kritisoidaan täällä Trumpiakin vaikka harva häntä vastaan on äänestänyt. Yhden äänen merkitys on hyvin hyvin pieni ja eduskunnassa/valtuustoissa/presidenttinä istuisivat ihan samat ihmiset riippumatta siitä missä vaaleissa olen äänestänyt ja missä en. Kuntavaaleissa toki joskus harvoin jonkun yksittäisen kunnan yksittäisen ehdokkaan läpimeno voi riippua yhdestä äänestä, mutta omissa kotikunnissani tällaista ei ole tapahtunut kertaakaan.
   
 8. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Laine ja Puljujärvi.
   
 9. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Itse asiassa ainakin pienissä "tuppukyläkunnissa" on aika monessa se tilanne, että ehdokkaita on varsin vähän per valtuustopaikka ja yksittäinenkin ääni voi ratkaista paljon, muistaakseni pienimmällä äänimäärällä kunnanvaltuustoon päässyt sai Suomessa alle kymmenen ääntä. Ehdokkaiden suhteesta valtuustopaikkoihin oli Iltalehdessä artikkeli.

  Lainaus:
  Top20-listaus ns. käpykylistä (sori vaan noissa asuvat) osoittaa, että todella suppean ehdokasmäärän takia parikin ääntä ratkaisee, kun taas elinkelpoisissa... korjaan, isommissa kunnissa tarvitaankin sitten jo eri tavalla ääniä.

  Tosin heitän mutu-pohjalta, että yksi ja samahan se näissä pikkupaikoissa kuitenkin on, kuka yksittäinen valtuutettu läpi pääsee koska kepu dominoi kumminkin koko paikkakuntaa ja mikään ei kumminkaan muutu, vaikka Lauri Lestadiolainen jäisi rannalle ja Liisa Lahkolainen-Maataloustukiainen pääsisi hänen tilalleen. Listalla olleessa Närpiössä sama homma på svenska och SFP/RKP.
   
 10. Waqu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Dallas Stars
  Lainaus:
  Lisäksi demokratiasta on aika turha puhua, kun Liisa Lahkolainen-Maataloustukiainen pääsee suhmuroimaan valtiolta tulevia elivoimaisten tekemiä rahoja lähipiirille / jonkun kuolleen alueen infran uusimiseksi ennen pakkoliitosta vain saamalla äänet tyyliin perheeltään.

  Noh, nyt saadaan vielä maakuntavaalit, että saadaan maakuntien elinvoimaisista hyvässä tapauksessa ylijäämäisistä kaupungeista vietyä rahat kepulaisiin pikkukyliin. Kaupunkien äänivallan pienentyessä näissä.
   
 11. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Finland, KÄR&KAL, ManU, Wigan
  KalPa-JYP -välieräsarjan ketju tuolta Liiga-osiosta.
   
 12. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Yllätyitkö? Kuopion "lupsakat" juntit saa kyllä veren kiehumaan ja siihen vielä päälle JYP:in äijät niin soppa on valmis.
   
 13. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Finland, KÄR&KAL, ManU, Wigan
  Lainaus:
  En varsinaisesti. Ja ei kai se sinänsä haittaa, minähän olen myös Kuopion lupsakka juntti. :) Ja itse asiassa kotoisin Pieksämäeltä, eikö olekin aika HC-yhdistelmä?
   
 14. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
 15. canttig Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Painaisivat vielä 36 kg pakkaukseen pääty-leijonan, se loisi jämäkkyyttä ja toisi kantajansa marssiin lisää motivaatiota.
   
 16. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lentokoneessa, ollaan paikalla 20+. Kun kone laskeutuu, niin markkinahenkinen mikkihiiri nousee ylös, ottaa laukun hyllyltä, kuvittelee pääsevänsä jonon ohi, ja sen jälkeen mielenosoituksellisesti puhuu kännykkään, että " täällä joudun odottaan jotain vitun juntteja" ennen juin pääsen tästä ..tun tuubista ulos.
  Ihminen, joka tittelistään huumaantuneena etuilee jonossa kuin jonossa.
   
 17. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Tuotteeseen liittyvä kuva tuli vastaan FB:ssa ja sopii siis ehdottomasti ketjuun.
   
 18. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
  Perussuomalaisten vaalianimaatio, jossa hippi vie duunariperheen rahat. Junttia sekä noloa.
   
 19. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  "Vain äänestämällä voit vaikuttaa."
   
 20. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  On niitä sit sellaisiakin maita kuten Venäjä, jossa ääni ei vaikuta mihinkään, tai ääni vaan mystisesti muuttuu "ääntenlaskussa" :)
   
 21. Sisäliitin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tämän päähineen sisälläpitokieltoa hyvän käytöksen hengessä vaativat ovat kokemuksen perusteella niitä keski-ikäisiä infantiilejä jotka ottavat aina hatun pois sisätiloissa mutta pienessä kännissä huorittelevat taksikuskin,hakkaavat kebabbilan turkkilaisen,vetävät viimeiset savut röökistä kaupan tuulikaapissa ja kusevat kulli heiluen päiväkodin keinunkulmaan.

  Ne käytöstavat saatanan nuoriso!

  ps. Olen yli kolmekymppinen ihan hyväpalkkaisessa päivätyössä oleva heteromies.
   
 22. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Kyl Raum o ain Raum.

  Sisällä voi hattua tietyissä tilanteissa pitää, mutta aidot juntit syövät lätsä päässä. Ei jatkoon.
   
 23. Sisäliitin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tätäkin on kiva toteuttaa välillä ihan kapinahengessä. Syön muutenkin ruokani mieluummin ilman omia tai toisten hilseitä,irtohiuksia sun muuta epämiellyttävää tauhkaa.
   
 24. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Jes, anarkiaa. Pidä tuo asenne.

  linkit: Ruokaa voi syödä ilman omaa tai toisten hilsettä, irtohiuksia tai muuta epämiellyttävää tauhkaa + Neil deGrasse Tyson.
   
 25. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  En ole koskaan ymmärtänyt missä kohtaa irronnut hiuksi muuttuu saastaiseksi tauhkaksi. Jos se oli äsken jonkun aivan ihanan tytön päässä, niin miten se on sekuntien päästä saastaa.