Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Junttimaisinta mitä tiedät

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana HLe, 17.10.2010 klo 19.59.

 1. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Samassa viestissä totean, että kyseessä on sairaus eikä rationaalinen valinta.

  Enkä tiedä onko tuollaisen tarinan kertominen hauskaa, mutta ei kai sitä pakkokaan ole kertoa. Ainakin rahat kelpasi.
   
 2. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Tämäkin kirjaprojekti lähti muistaakseni kirjoittajan aloitteesta, kuten yleensä. Elämäkertahan voidaan tehdä myös ilman kirjan aiheena olevaa henkilöä. Aina löytyy haastateltavia, varsinkin jos vähän palkkioista vihjaillaan. Ihan sama kuin lehtijutuissa: jos et itse kommentoi, niin joku muu kyllä kommentoi. Näissä on siis parempi olla itse mukana, jotta saa kerrottua asiat niin kuin on ne itse nähnyt. Siitä saa vielä rahaakin. Silloin ei saa, jos ei ole itse mukana.
   
 3. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Moraalitonta tai ei, niin eiköhän leijonan osa tuloista mene useimmilla voudin kautta valtiolle tai vahingonkorvauksiin. Sitä piikkiä tuppaa yleensä noissa hommissa kertymään.

  Minä en ainakaan palkkaisi näitä jätkiä tekemään kylpyhuoneremonttia, joten hyvä että jotain osallisuutta heille järjestyy.
   
 4. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Liekö tuo nyt sitten sitä järkevää "osallisuutta"? Heittäytyä julkisuuden ryöpyteltäviksi niistä teoista, jotka olisi tarvis jättää taakseen. Tiedä häntä.
   
 5. Bunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Coyotes, Thrashers
  - 9/11 salaliittoteoriat
  - Remontti Reiska
  - Maajussi vaatteet
  - Kansainvälisyyden kritisoiminen
  - EU:sta eroaminen
  - pitkät kalsarit nostettuna ylös asti niin että pursoavat näkyviin esim farkkujen alta
  - V10 moottorit Formuloissa
   
 6. Pekkis Jäsen

  Lainaus:
  Matti Nykänen oli aikanaan ylivoimaisesti maailman paras lajissaan. Oletko tästä tietoinen?
   
 7. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Jarnakin oli erittäin lahjakas omassa lajissaan. Ei voi verrata Mattiin, niin erilaiset lajit. Tarkoitin, että tyyppinä heissä on samaa. En vain tiedä, onko tätä keskustelua syytä jatkaa. Sinä et yksinkertaisesti siedä Jarnan (tai Matin) kaltaisia hahmoja, minä yritän ymmärtää heitä.
   
 8. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Kyllähän Jantunen vaikuttaa kuitenkin sellaiselta ns. normityypiltä, vähän veijari, mutta toisaalta ihan terävä kaveri. Matti nyt on Matti, hieman, noh, yksinkertainen tapaus, turha sitä on kieltää. Molemmat ovat sortuneet päihteisiin ja päässeet niistä ainakin pääpiirteittäin eroon, mutta siihen yhtäläisyydet ainakin tällä keittiöpsykologialla jäävätkin, jos miettii persoonia. Ja ei pidä ymmärtää väärin, arvostan Matti suuresti urheilijana ja vielä enemmän filosofisena ajattelijana.
   
 9. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  On niitä yhtäläisyyksiä enemmänkin. Jarna ja Matti vaikuttavat molemmat sosiaalisesti lahjakkailta. Vaikka jäisivät mokailusta kiinni, niin ihmiset ymmärtävät ja yleensä naureskelevat. Monet asiat on noille kavereille annettu anteeksi, koska ovat niin mukavia veijareita ja vielä lahjakkaitakin, ainakin olleet.
   
 10. Ramchester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Chicago Blackhawks
  Jatkoajan klikkihuorausotsikko:
  "Tomi Kallio: "Tepsi oli umpisurkea ja vitsi""

   
 11. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Suurin osa toimittajista ja "toimittajista" sopii kyllä loistavasti tämän ketjun otsikon alle. Tuo (nyt jo vähän ihmisälyä kunnioittavaan muotoon korjattu) otsikko hyvänä esimerkkinä.
   
 12. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Klikkipaskaa tehdään pakon edessä. Kaikki täällä arvostelevat olkaa hyvät ja lähtekää vaikka ip-lehtiin töihin. Ei siellä tartte olla fiksu.
   
 13. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tähän lisäisin koko Formulat, oli siellä minkälainen moottori tahansa.
   
 14. RauMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tämä. Oireyhtymään kuuluu myös se että mielipide on silti joka vitun asiaan. Just luin iltapaskan otsikon, siinä on uutista riittävästi.
   
 15. RauMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Detroit Red Wings
  Tulipa tämän ketjun asiasta mieleen vanhan työpaikan kanta-asiakas: kävelykengät, verkkarit, liekkipaita, paskat tribalit esillä koska hiaton paita päällä. Leijonakoru roikkumassa hiattoman etumuksessa. Kaikki kehissä siis. Jännä kyllä, kun pääsi tyypin kanssa juttuihin ja ennakkoluuloista yli ni helkkarin asiallinen kaveri näin pintapuolin. Moikkaa vieläkin kun joskus harvoin kaupungilla näkee.

  Edit: typo
   
 16. Panther Claw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Äkkiseltään on kyllä helppo keksiä kymmeniä reilusti juntimpia moottoriurheilumuotoja kuin F1 tai formulat ylipäätään.
   
 17. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Sinä et vain ymmärrä, että monille ajankohtaisuutta edustaa julkkisten parisuhteet ja Tanssii tähtien kanssa -televisio-ohjelma. Jos opettelee istumaan esimerkiksi bussissa tai lounasravintoloissa ilman kuulokkeita on helppoa huomata, miten moni ihminen keskustelee päivittäin ajankohtaisista asioista.
   
 18. Luke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Manchester United, Huuhkajat
  Lainaus:
  Ei itseänikään Formulat tai moottoriurheilu ylipäätään kiinnosta, mutta ei niistä kiinnostuminen kenestäkään junttia tee. Futisforumin perusteella kaikki jääkendoiluun liittyvä on junttia. Monen lätkäfanin mielestä kaikki potkupalloon liittyvä on junttia. Ja molempien ryhmien mielestä brömbröm on junttia. Onko sitten joku urheilulaji, joka ei ole junttia?

  Käyttäytyminen tekee ihmisestä juntin, ei kiinnostuksen kohteet.
   
 19. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Hevospoolo, siitä on juntit ja junttius niin kaukana kuin vaan olla voi.
   
 20. Waqu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Dallas Stars
  Pate Mustajärvi: Ylpeästi juntti ei ole ahdasmielinen tai typerä

  Monesti täälläkin mainittu joko erikseen tai juntin orkesterinsa kanssa Mustajärven Pate, joka tuossa jakaa mietteitä junttiudesta. Patella ihan kauniita ajatuksia tällaisista Popedan keikalla ryyppäävistä junteista, mutta väittäisin näiden pääsääntöisesti olevan aika ahdasmielisiä. Hieman yllätti Paten mielipiteet, hänhän olisi täälläkin tietyissä ketjuissa kommarisuvakki noilla lausunnoilla.

  Onko tämä osaltaan positiivista junttiutta? Vaikea sanoa.
   
 21. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  Posistiivasta tai negatiivista juntteutta. Who cares?
   
 22. Panther Claw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Ei pidä sekoittaa Popedaa Mambaan. Tero Vaarahan se on Suomen näkyvin halla-aholaisuuden lipunkantaja muusikkojen joukossa ja bändinsä on soittanut Persujen puoluekokouksessakin. Vanha Korroosio-punkkari Joel "kuurankukka" Hallikainen on myös kunnostautunut maahanmuuttokriitikkona.
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2017 klo 02.28
 23. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei liity legendaarinen Ratsia tähän mieheen (taikka ketjuun vaikka olivatkin Pihtiputaalta kotoisin) kyllä mitenkään. Hallikaisen punk-bändi, joka pohti sitä "kuka kovaan punkkariin vois rakastua", oli Korroosio.
   
 24. Panther Claw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  TÄMÄ oli olennainen korjaus. Kiitän. Sen verran toki puolustaudun häpeänkin kourissa, että tietoa oli mutta sekoitin Korroosion ja Ratsia. Hienoja bändejä molemmat.
   
 25. Radiopää Jäsen

  Äänestämättä jättäminen tai sen esilletuominen, joskus jopa sillä ylpeily.