Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

Junttimaisinta mitä tiedät

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana HLe, 17.10.2010 klo 19.59.

 1. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Lainaus:
  Venäjällä ei tarvitse vaivautua uurnille asti, virkailija äänestää sinunkin puolesta ja osaa valita oikean ehdokkaankin. Mahtavaa äänestäjän palvelua!
   
 2. HTEspi Jäsen

  Tääl Turus ainaki on juntteja tä jengi, mikä ei pärjää sen kanssa, että samassa kaupungissa on sekä TPS, TuTo ja Inter. Fanaattiset TPS-hemmot karkaavat kaikista henkseleistään, kun kuulee sanan Inter tai TuTo. Etenkin futiksessa tämä on kovin outo tilanne, sillä TPS putosi konkurssin partaalla divariin Interin jatkaessa Veikkausliigassa. Silti tuntuu olevan kovinkin aihetta etsiä paskaa "hinaajista". Samalla jaksetaan TuTon pudotuspelikatsojamääristä vittuilla, vaikka luulisi tyhmänkin tietävän, että katsojamäärät ovat suoraa seurausta järjestelmästä, jossa Mestiksellä ei ole oikeastaan mitään väliä. Samalla myös TPS pelasi pudotuspelejä. Kupittaalla katupylvääseen teipataan "pidetään kaupunki siistinä" -tarra, jossa hahmo paiskaa Interin logon roskakoriin. Siitä otetaan kuva, laitetaan Twitteriin, jossa voidaankin porukalla hassutella asian kanssa. Junttia.

  Itse seuraan toki eniten TPS:n jääkiekkoa, mutta käyn silti mielelläni katsomassa myös TuTon pelejä. Jalkapalloa en juuri seuraa, mutta TPS-jengissä on kyllä vahva "olemme parempia ihmisiä" -meininki läsnä.
   
 3. Panther Claw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  - Suomettumisen uusi tuleminen.

  Kiinan kansantasavallan presidentti kun käy Suomessa vierailulla, niin se on monien mielestä äärettömän hieno asia.

  Ok.

  No, miksi esim. Putinin vierailu ei olisi yhtä hieno juttu?
   
 4. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Näin "ulkopuolisena" olen sitä mieltä, että TuTo on Turun hienoin jengi, muita joukkueita väheksymättä. Ei liity mihinkään asiaan oikein mitenkään, mutta tulipahan sanottua. Toivottavasti kukaan ei tuosta hermostu.

  TuTo liigaan niinkuin olisi jo!
   
 5. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  Vaikka olen juurikin TPS-jengiä niin olen huomanut saman ilmiön ja se on perseestä.
   
 6. Kendo26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vegas Golden Knights
  Auto pysäköidään. Kuljettaja nousee autosta ja sytyttää tupakan. Hän ottaa kontista öljypullon ja tyhjentää sen sisällön konepellin alle. Tyhjä pullo heitetään viereiseen ojaan. Takaisin kontille, josta tyhjät kaljatölkit mukaan ja heitetään ne siihen samaan ojaan. Sitten auton sisälle, josta otetaan tuhkakuppi ja kaadetaan tuhkat ikkunasta maahan. Lopuksi käydään vielä kusemassa siihen samaan ojaan, johon on heitetty öljypullo ja tölkit. Kustessa voi katsella kuinka kivasti ne jätteet jo maatuu siellä ojan pohjalla. Nuori juntti oli kyseessä, mutta vanhempana kuuluu varmaan jo siihen porukkaan joka vie mm. vanhat sohvat levähdyspaikoille, kun ei ole "varaa" viedä kierrätykseen.
   
 7. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  En minä kyllä oikeastaan keksi yhtään syytä miksi pitäisi "vaihtaa leiriä" johonkin Interin puolelle, vaikka TPS olisikin tippunut I-divariin? Moniko Jokerit tai HIFK-kannattaja vaihtoi leiriä kun Jokerit siirtyi Koheloon tai monellekko jomman kumman leirin jäsenistä se toinen alkoi olla "sitten kuitenkin ihan kiva ja sympaattinen joukkue"? Voisin sanoa, että ainakin niiden viestien perusteella mitä minä olen nähnyt niin viha on yhä vahvasti läsnä ja hyvä niin. Tunnetta pitää olla ja ihan samalla tavalla sitä piikittelyä tulee paikallisvastustajille kaupungista riippumatta - Ihan niin jääkiekossa (Tappara - Ilves, Lukko - Ässät, HIFK - Jokerit, TPS - TUTO yms) kuin jalkapallossakin. Juu voihan se olla jonkun mielestä junttia, mutta meikäläisellä tietynlainen (hihihih, H)Inter-viha on vaan syntynyt eikä se ole oikeastaan mihinkään kadonnut, vaikka jalkapallon seuraaminen on nykypäivänä varsin minimissä. Jääkiekossa kuitenkin esimerkiksi TUTO nyt ei aiheuta hirveästi reaktioita suuntaan tai toiseen, mutta "paikallisvastustaja" Lukko taasen aiheuttaa vahvemman, negatiivissävytteisen, tunnereaktion.

  e. Ja tarkennetaan siis vielä, että todellakin monissa muissakin "paikalliskamppailuissa" on aika yleistä, ei nyt siis ainoastaan kyllä Turussa. Ihan samanlaista perkeleen "isoveli-pikkuveli" vääntöä se on täällä Kuopiossa esimerkiksi KalPasta ja JYPistä. "Meijän pippeli on isompi ku teijän pippeli".
   
 8. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  [QUOTE="FutureHockey, post: 7018970, member: 28139"Moniko Jokerit tai HIFK-kannattaja vaihtoi leiriä kun Jokerit siirtyi Koheloon tai monellekko jomman kumman leirin jäsenistä se toinen alkoi olla "sitten kuitenkin ihan kiva ja sympaattinen joukkue"? Voisin sanoa, että ainakin niiden viestien perusteella mitä minä olen nähnyt niin viha on yhä vahvasti läsnä ja hyvä niin. Tunnetta pitää olla ja ihan samalla tavalla sitä piikittelyä tulee paikallisvastustajille kaupungista riippumatta - Ihan niin jääkiekossa (Tappara - Ilves, Lukko - Ässät, HIFK - Jokerit, TPS - TUTO yms) kuin jalkapallossakin.
  [/QUOTE]

  Oon kuullut huhun yhdestä IFK-fanista, joka rupesi "fanittamaan" sitä toista seuraa. Vähän ihmettelin, kun yksi sen toisen seuran kannattaja kertoi, että on kannattaminen vähentynyt kun seura vaihtoi sarjaa. Ei vissiin kuitenkaan lakannut.
   
 9. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Kaupassa tänään hyllyllä möllöttänyt Juti-olut mahtuu helposti tähän ketjuun.
   
 10. muaddib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Neutraalit Tarkkailijat
  Irina laulamassa Yön biisiä. Mitä vittua mä näin? Ei kai edes porilaiset kato tätä?

  muaddib
   
 11. Klassinen sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
  Lainaus:
  Miltäs maistui?
   
 12. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Jäi hyllyyn, mutta eiköhän huomenna pidä yksi yksilö kotiuttaa. Laitan toki arvion.
   
 13. Panther Claw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Vain Elämää (TV-sarja)
   
 14. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Ryyppäämisen jatkuva korostaminen. Erityisesti jatkuva kaljasta puhuminen. Aina kun vituttaa haluttaa kaljaa. Vapaapäivinä haluttaa kaljaa. Jääkaapissa on voimariini, vanha maito ja helvetisti kaljaa. Ruokaan ei ole rahaa. Silti pitää olla kaljaa.
   
 15. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Maistuu aikalailla sille väljähtäneelle kuralle mitä suurimmassa osassa maan jäähalleja kaljakarsinoissa erätauoilla imetään eli osuu varmasti aika lähelle sitä mitä on haettu. Kyllä tällä eteenpäin mennään.
   

  Liitetyt tiedostot:

 16. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP ja Tammisen pelikirjan hienous.
  Kyllähän haalarit ja ylioppilaslakki päällä kaupungilla tissuttelu on todella junttimaista. Ehkä jopa vähän tyttömäistä. Toisin sanoen, vappuna "drinksuilu" porukalla on todella junttimaista.
   
 17. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Ei, ei ja ei. Viestissäsi mainitaan sanat ylioppilaslakki, kaupunki ja "drinksuilu", joten tämä ei voi mitenkään olla junttimaista. Snobeilua ehkä, mutta ei missään nimessä junttimaista. Junttimaista on tehdä kevätkylvöjä samaan aikaan, kun kaupunkilaiset viettävät vappua.
   
 18. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP ja Tammisen pelikirjan hienous.
  Lainaus:
  Esim. tänään näin hyvän esimerkin, kun työmaa on kaupungin keskustassa. Porukka juo haalairessaan sidukkaa ringissä ja kuuntelevat JVG:tä, jollain ihme härpäkkeellä. Eikö tuo muka tosiaan ole junttimaista? Aiheutti jopa myötähäpeää.
   
 19. BileTooth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kyllähänä "sidukka" (käytätkö oikeasti itse tätä sanaa vai oletatko, että kyseiset opiskelijat kutsuvat siideriä sidukaksi tai jotain?) ja JVG:n kuunteleminen ovat melko junttia, mutta miten tämä liittyy vappuun, opiskelijahaalreihin ja ylioppilaslakkeihin?
   
 20. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP ja Tammisen pelikirjan hienous.
  Lainaus:
  Koska näitä nyt sattuu näkymään näin keväisin yllättävän paljon. Vappuna sitten reippaaminen. Ei kai siinä muuta. Vai pitäiskö itsekkin lähteä kaupungille ryyppäilemään likaisissa työvaatteissa ja hankkijan hatussa?
   
 21. BileTooth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Onhan se vappu työväen juhla, joten miksipä ei, jos sellainen itsestäsi tuntuisi hauskalta. Kunhan et kuuntele JVG:tä etkä juo sidukkaa.
   
 22. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP ja Tammisen pelikirjan hienous.
  Lainaus:
  Totta tuokin, mutta ei se olisi hauskaa ja hyvin nopeasti juntiksi leimattaisiin, joten levikset enemmin korviin ja baanalle.
   
 23. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
 24. Kendo26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vegas Golden Knights
  Elämämkorkeakoululaiset osoittavat mieltään, kun Pariisissa ei saa ostettua alkoholia jäähallista. Nouhätä! Suomi junteilla on ratkaisu valmiina; "Otat halliin mukaan votkalla kostutetun vessapaperirullan ja viet sen vessaan. Sitten käyt erätauolla imemässä sitä paperia". Jooh. Ilta-sanomissa oli juttu aiheesta, mutta en sen aviisin linkkejä viitsi tänne jaella.