Joukkueet tunnearvon mukaisessa suosikkijärjestyksessä

  • 18 960
  • 192

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
1. HIFK, ONE AND ONLY. BRÄNDI!!!!

2. Jokerit, tärkein vastustaja, en toivo menestystä, mutta parhaat matsit narreja vastaan. Silloin syntyy todellisia tunnekuohuja katsomossa.
3. Kärpät, taitavia yksilöitä, hyvä kasvattajaseura
4. HPK, Hämeen parasta kiekkoa totisesti, miellyttävä jengi, jossa yleensä muutama virtuoosi. Tekee hylkiöistä tähtiä, loistava ulkomaan scouttaus
5. Ilves, se parempi manselainen ja RAIPE on kuningasleijona
6. Ässät, perinteinen porilainen hulluus katoamassa, toivottavasti uusi tuleminen ja perinteet kunniaan
7. Lukko, pieni sympaattinen seura, josta on tullut taitavia kiekkoilijoita, nyt vain väärä mies ohjaksissa
8. SaiPa, idän ihme, mutta Karjalakin kaipaa joukkueen liigassa
9. Pelicans, en osaa oikein suhtautua, Lahti kuitenkin tarvitsee joukkueen sm-liigassa
10. Jyp, kahvakiekko
11. TPS, neitikiekko, ylimielisyys ja Jortikka, no menestystä tullut muttei saa sympatiaa meikkiksen silmissä
12. Tappara, matseissa hyvä fiilis Nordiksella, mutta Tappara nimenä ja organisaationa ei miellytä




13. Blyys, pisteautomaatti, mitäänsanomaton jengi
 
Viimeksi muokattu:

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Hmm, mielenkiintoista... Jukka Jalonen tuntuu kirvoittavan Tapparan miehissä varsin negatiivisia tunteita. Mistähän tämmöinenkin mahtaa johtua? :) Muiden joukkueiden kannattajat: miten on, onko Jukka saatanasta?
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
1. Narrit
2. Saimaan pallo. Ei pelkästään huonon menestyksen tuoman säälin perusteella. Lappeenranta on toinen kotikaupunkini.
3. Jyp. Halpa joukkue, joka tarjoaa jokereille aina kovan vastuksen. (mm. finaalit -92)
4. Loput...
...paitsi...
11. Kerho. Todella paha ja tekee ärsyttävän hienoja maaleja.
12. Blues. Rahajoukkue joka ei siitä huolimatta menesty.
13. HIFK. Pakko voittaa.
 

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Oikea rivi on seuraava:

järjestyshän on tietenkin seuraava:

1. Ässät - Perinteikäs joukkue ja ryminäjääkiekkoa minun mieleeni (ei tosin muutamaan vuoteen ole toiminut parhaalla mahdollisella tavalla)
2. HIFK - samantyylistä oikeata kiekkoa kuin Ässillä
3. Jokerit - tämä voi aiheuttaa mutinaa mutta tosiasiassa Hjallis oli kova jätkä ku nosti joukkueen yhdeksi parhaista, suosikkivastustaja n:o 2
4. Lukko - suosikkivastustaja n:o 1 jota ilman jääkiekko olisi paljon tylsempää, parhaat muistot juuri Lukkopeleistä, esim. pronssiottelu keväällä -95 jne... (poikkeus pari viimeistä vuotta...valitettavasti)
5. Tappara - osaa hyödyntää kookasta pelaajistoaan ja pelaa muutenkin ihan ok kiekkoa
6. HPK - näyttävää peliä kaikilla mausteilla
7. Saipa - pikkukaupungin joukkue ainakin taistelee vaikkei juuri menesty ja sille täytyy nostaa hattua
8. Pelicans - vaihtakaa nimeä ja pelipaitaa niin näyttää heti paremmalta
9. Blues - 'Suomen suurimman risteyksen' joukkue ei paljoa intohimoja herätä, ei menesty vaikka talouskin kai kunnossa
10. Kärpät - ei jääkiekkoa Tamperetta pohjoisemmaksi
11. Ilves - Mansen kakkosjoukkue ei herätä samanlaista kiinnostusta kuin se parempi joukkue, menestyskin pääosin 30-luvulta kun sarjassa pelasi vain Viipurin urheilijat ja Ipa
12. JYP - ei jääkiekkoa Tamperetta pohjoisemmaksi, tämä joukkue ei kiinnosta sitten yhtään
13. TPS - en tiedä mikä tässä joukkueessa ärsyttää mutta kun sijoitus on pakko antaa niin olkoon se sitten 13.
 

Jaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Toronto Maple Leafs
Koitetaans

1. Blues (Rahajengi, Ostoporukka, Makkarakeisari, Janina Caloun. Voiko vaihtoehtoja enää olla ykköspallille?)

2. HIFK (Se rakkain vihollinen jolle ei voi toivoa muuta kuin pahaa mutta silti se on ihastuttanut/vihastuttanut vuosien varrella niin moneen kertaan etten osaisi kuvitella SM-liigaa ilman IFK:ta. IFK-matsit sytyttävät aina Espoossa ja tunnelma on loistava matseissa. IFK:n mahdollisesta tappiosta saa aina lohtua jos Blues sattuu samana päivänä häviämään matsin. En kylläkään ikinä tunnustaisi punaista väriä vaikka Blues lakkauttaisi toimintansa.




3. Jokerit (herättää tunteita ja keskustelua. Paikallisvastus ja näin ollen selvä kakkonen kiinnostavuudessa mitä vastustajiin tulee. Ei kuitenkaan pääse lähellekkään IFK-statusta minun kirjoissani.

4. HPK (Tämä ainoastaan pelityylin takia. En pidä HPK:ta mitenkään erityisen värikkäänä joukkueena jonka kohtaamisia odottaisin kalenteri kourassa mutta aina kun HPK on Espoossa vieraillut on jäänyt edes jossain määrin hyvä maku suuhun matsin jälkeen toisin kuin tiettyjen jengien kohdalla.

5. TPS (Turkulaisuus jo ittensä on niin negatiivisia tunteita herättävä asia että kyllä TPS ehdottomasti kuuluu TOP5:een. Roboottikiekkoa joka ei sinäänsä viihdytä järin mutta TPS on aina kiva voittaa. Tosin 8matsia on LIIKAA)

6. Ilves (Raipe)

7.-13. Tappara, Kärpät, Pelicans, Jyp, SaiPa, Lukko, Ässät (Tasaharmaata massaa. Ei herätä pahemmin tunteita missään muodossa, kenties poikkeuksena Kärppä fanit jotka parjaavat rahajengejä ovat aina yhtä huvittavia. Mutta muuten tätä laumaa oikeen viitsi lähteä rankkaamaan sen tarkemmin. Kaikki kiinnostaa vieraillessaan Espoossa mutta muulloin harvemmin.)
 

WIP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, nykyään kylläkin Kärppien luokattoman huon
Tunnekuohuja

1. Oulun Kärpät, Syntyperäisenä Oululaisena ei voi takkia kääntää, vaikka lukuisista ei niin tyylikkäistä tempauksista siihen olisikin ehkä syytä

2. HIFK, Loistavaa agressiivista peräänantamatonta taistelua + kotihallin uskomattoman hieno tunnelma!

3. Espoon Blues, nykyisin Espoolaisena ei ole paljon vaihtoehtoja. Lisäksi toiminnajohtaja on mielestäni todella tyylikäs kaveri!

4. Helsingin Jokerit, ihastuttaa ja vihastuttaa, mutta minun sympatiat saavat lähinnä vanhat Oululaislähtöiset pelikaverit, ei niinkään joukkue.

5. HPK, liikkuvaa peliä ja kovaa yrittämistä on hieno katsoa. Lisäksi pienemmän budjetin joukkue on laittanut hanakasti kampoihin isommille joukkueille..

6. Tappara, lähinnä Pirneksen Essille toivoo menestystä.

7. Lahden Pelicans, ei mitään erityistä, hajuton ja väritön minun makuuni...

8. Jyp, no comments

9. Saipa, pienelle hieman synpatiaa...

10. Rauman Lukko, ei miulla ole mitään sanottaavaa

11. Porin Ässät, hautausmaa, joka olisi Nielikäisestä saanut väriä, mutta sitä lisäväriä ei sielläpäin ilmeisesti kaivattu...

12. TPS, jo pelkkä murre saa voimaan pahoin, neitikesäheinät Tuocco ja kumppanit omalla hienolla asenteellaan oksettavat!!!
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

mulehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
KIEKKO-ESPOO (käytin vanhaa nimeä, koska se on kuulemma sympaattisempi)

Gutaa:

HIFK ja JOKERIT
Paikallispelit tuovat aina lisävärinöitä. Vielä kun Blues saa pakettinsa pysyvästi parempaan kondikseen, tulee näistä matseista ennalta arvaamattomimpia ja kiinnostavampia (lue: alkais jo Blueskin voittamaan vieraissa, kele…)

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita:

TPS, HPK ja KÄRPÄT
Vanhuus on tuonut mukanaan monta ihmeellistä asiaa, kuten esim. Turku-vastenmielisyyden laantumisen. Näitä pelejä on mukava katsoa.

Pääsylippu ei mene hukkaan:

TAPPARA
Minulle se ainoa Manselainen vaihtoehto.

No joo…

LUKKO, ÄSSÄT, SAIPA, ILVES, PELICANS

Voi ei…

JYP
Olen valitettavasti samaa mieltä kuin kaikki muutkin espoolaiset kirjoittajat, eli Jypin vierailut ovat kidutusta, vaikka voitettaisiin 6-0. Joku jyväskyläläinen saa nyt kirjoittaa maakuntansa värikkäällä murteella, että miksi hänen joukkueensa ei ole HVM.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti rapster
Hmm, mielenkiintoista... Jukka Jalonen tuntuu kirvoittavan Tapparan miehissä varsin negatiivisia tunteita. Mistähän tämmöinenkin mahtaa johtua?
Viime kaudella JJ antoi Aamulehdelle ns. palstantäytehaastattelun, jossa kieli poskessa totesi, ettei pidä oranssista väristä. Tämäkös sai kirveet kalskahtelemaan.
Tulee muuten aika etikantuoksuista kommenttia myös Espoosta, mikä ei kyllä yllätä ollenkaan :cool:
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Designer
Viime kaudella JJ antoi Aamulehdelle ns. palstantäytehaastattelun, jossa kieli poskessa totesi, ettei pidä oranssista väristä. Tämäkös sai kirveet kalskahtelemaan.
Tulee muuten aika etikantuoksuista kommenttia myös Espoosta, mikä ei kyllä yllätä ollenkaan :cool:

Jalonen tapansa mukaan itki jotain turhaa myös joulukuun lopussa päivää ennen sunnuntain HPK-Tappara Hockey Night peliä. No oli kiva olla katsomassa ritarihallissa sekin peli joka päättyi 7-2 Tapparan voittoon. :) Seuraavana päivänä Jalonen olikin aika hiljainen mies. :D
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti TM
Jalonen tapansa mukaan itki jotain turhaa myös joulukuun lopussa päivää ennen sunnuntain HPK-Tappara Hockey Night peliä.
Satutko muistamaan tarkemmin, mitä JJ silloin sanoi? Pelin jälkeen sanoi suoraan, että joukkue pelasi kauden huonoimman pelinsä. Jos verrataan vaikka Jalosta ja Tapparan Leinosta, niin kumpi mielestäsi rutisee enemmän julkisuudessa? Leinonenhan sälytti osan Tapparan finaalitappioista Kerhon niskoille.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Designer
Satutko muistamaan tarkemmin, mitä JJ silloin sanoi? Pelin jälkeen sanoi suoraan, että joukkue pelasi kauden huonoimman pelinsä. Jos verrataan vaikka Jalosta ja Tapparan Leinosta, niin kumpi mielestäsi rutisee enemmän julkisuudessa? Leinonenhan sälytti osan Tapparan finaalitappioista Kerhon niskoille.

Selityksiä Jalonen osaa keksiä kaikenlaisia, siitä ei olekaan kyse. Miksi vertaat Jalosta ja Leinosta keskenään kun vain toinen heistä on joukkueen päävalmentaja tällä hetkelläkin? Satutko muistamaan että se teidän Lintumäkikin aukaisi suunsa viime kevään aikana niin että se herätti aika suurta huomiota?
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
TM

No jos kerran Jalonen osaa keksiä kaikenlaisia selityksiä, niin kai edes jonkin niistä osaat laittaa esimerkiksi? Leinonen esitti teesinsä hävittyjen finaalien jälkeen, ja Rautakorpi toisti sen äskettäin Aamulehdessä omassa mediapeliavauksessaan. Outoa muuten, että Jalonen sai viime kauden aikana muualta tunnustusta suoraselkäisistä lausunnoistaan, mutta teidän leirissänne hän sai tuollaisen leiman. Mistä lie johtuu.

Muistan toki, että Lintumäki sai sanktion lausunnoistaan. Lausunnot olivat samansuuntaiset kuin Leinosella, mutta Leinonen ei sanktioita saanut. Aiheutti hieman kulmakarvojen nostelemista.

Ei mutta, nyt ollaan menossa aika kauas ketjun aiheesta. Tätä voi jatkaa jossain muualla. Vaikka yv-puolella, jos näet tarpeelliseksi.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Designer

Voin tarvittaessa hakea niitä Jalosen vanhoja kommentteja, tosin hommaa hankaloittaa mm. se että Tapparan jälkipelien palvelintila täyttyi silloin pudotuspelien aikana ja vanhat viestit katosivat. Siellä niitä Jalosen kommentteja referoitiin paljonkin kauden mittaan. Toki niitä muualtakin pystyn löytämään tarvittaessa, siihen toki menee oma aikansa. En mielestäni ainakaan tahallani ollut viemässä tätä ketjua sivuraiteelle vaan vastasin alunperin yhteen heittoosi, jonka huomasin.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
poikkeuksena Kärppä fanit jotka parjaavat rahajengejä ovat aina yhtä huvittavia.

Hohhoijaa.. itse en ole pitkään aikaan nähny tai lukenu viestiä, jossa kärppäfani kiistää kärppien olevan rikas seura. Kärpät on rikas seura. Tuo rahajengi sana kuitenkin on sellainen, joka saa ajattelemaan että pelaajat ostetaan muualta. Kärppien omavaraisuus on liigan kärkeä ja omille junnuille tarjotaan mahdollisuutta... mutta elkää enää ottako kiinni tästä viestistä vaan pysykää aiheessa..

edit. enkä kyllä ole nähny että rahajengejä rahajenginä pilkattaisiin.. viimeaikoina...
 
Viimeksi muokattu:

MissCool

Jäsen
Nyt kun tätä tunnepolitiikkaa alettiin kehiin asettamaan, niin asetampa omanikin. Ihan mitään tiettyä järjestystä ei ole koskaan ollut, mutta tältä se suurinpiirtein näyttää - joskin sijat vaihtelevat useinkin ja paljon.

1. JYP - luonnollisesti
2. Tappara - ihme kyllä, vaikka vuosittain pelaajat kahmivatkin
3. TPS - vuodesta toiseen suosikki
4. HPK - kuin myös
5. Ilves - Raipe
6. Pelicans - Miellyttää muuten, onhan siellä entisiä Jyppiläisiäkin
-- Blues
-- Lukko
-- SaiPa
-- Ässät
11. HIFK - Se on vain HIFK, ei selittelyitä.
12. Jokerit - Rahaa... rahaa... vaikka Jokereita vastaan onkin hyvin mukava aina katsoa matseja - mielenkiintoisia.
13. Kärpät - Alkoi tämä rahalla pelaaminen, sitä ennen oli hyvinkin korkealla. Ja veivät vielä Tonon.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti TM
Voin tarvittaessa hakea niitä Jalosen vanhoja kommentteja, tosin hommaa hankaloittaa mm. se että Tapparan jälkipelien palvelintila täyttyi silloin pudotuspelien aikana ja vanhat viestit katosivat. Siellä niitä Jalosen kommentteja referoitiin paljonkin kauden mittaan.
Kaivele toki, niin pääsemme muistelemaan menneitä oikein kunnolla. Harmi vaan, että kaikkein luotettavimmasta lähteestä niitä ei enää saa. Jännä nähdä, miten suuri osuus hänen kommenteistaan oli "kaikenlaisia selityksiä" ja "itkemistä tapansa mukaan jotain turhaa". Jos löydät vielä kuvan, jossa Jalonen kyyneleet silmissään kertoo jotain, niin tarjoan joko tumman tsekkiläisen tai vaalean laagerin, valintasi mukaan, jos järjestetään Tappara-HPK -miitti kauden aikana.
 

jukkavuorio

Jäsen
Suosikkijoukkue
ilves, musta blokki
1. ilves (jos ilvestä ei olisi, ei koko jääkiekko kiinnostaisi paskan vertaa)
2. jyp (uuden kotikaupungin joukkuetta seuraa ihan mielellään ja väkisinkin, ja pelejäkin tulee nähtyä, joten kakkoseksi menee)
3. hifk (yksi samasta original-ryhmästä kuin ilveskin, lisäksi pelityyli kiinnostava ja paljon mielenkiintoisia persoonia ja meni seuralla huonosti tai hyvin saa paljon huomiota valtakunnallisessa mediassa)
4. jokerit (paljon rahaa, paljon julkisuutta)
5. hpk (pystyykö koskaan pääsemään eroon pienen seuran leimasta?)
6. tappara (lähinnä paikallisvastustajana ja muutenkin ilveksen näkökulmasta, pelaajat on keski-suomesta on hauska iskulause)
7. kärpät (juuri ja juuri erottuu massasta, koska on joitakin tähtiä, rivipelaajat tuntemattoman oloisia)
8. lukko, ässät, saipa, blues, pelicans ja tps eivät erityisemmin kiinnosta, paitsi niistä jotkut tietyt yksilöt.
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
1. Kärpät - Oma joukkue. Seurannut nousua II divarista SM liigaan. Liigakarsinnat ja kevät '01 ei unohdu.

2. HIFK - Värikäs, persoonallinen, pelityyli. Pentti, Frank M, etc.

3. Jokerit - Mielenkiintoinen joukkue, kakarana kannatin Narreja kun Selänne ja Janecky pelasi siellä. Matsit Jokereita vastaan ovat loistavia, mukaviakin muistoja löytyy.

4. HPK - Matsit Kerhoa vastaan hyviä, hyvä yksilöitä, kauniita maaleja. Scouttaus Suomen parasta.

5. Blues - K-Espoo oli sympaattinen 'pikkuseura', nykyään lasken Bluesin isoihin enkä pieniin. Hyviä yksilöitä, varsinkin tänä vuonna.

6. TPS - Vuodesta toiseen taulokossa korkealla, oululaisia pelannut Tepsissä jonkin verran.

7. Pelicans - Liigakarsinnat ei unohdu koskaan. Viime kausina tylsä pelityyli.

8. Lukko - Hämäläinen, Rousson, Riihijärvi. Oululaisia pelannut Lukossa paaljon.

----------

9. Ässät - Korppi, Levonen. Fandul ja Shirreffs. Värikäs.

10. Ilves - Raipe.

11. SaiPa - Machulda. Ei muuta.

12. JYP - Pelityyli.

13. Tappara - Pelityyli, Rautakorpi, Grönstrad. Essi ja Kossu.
 

Jet-Ace

Jäsen
Viestin lähetti Designer
Jos löydät vielä kuvan, jossa Jalonen kyyneleet silmissään kertoo jotain, niin tarjoan joko tumman tsekkiläisen tai vaalean laagerin, valintasi mukaan, jos järjestetään Tappara-HPK -miitti kauden aikana.

Mitä, jos kaataisitte yhdessä sen oluen joka tapauksessa sovinnon merkeissä ja jatkaisitte kinaamista vaikka yksityisviesteillä?

Tässä ketjussa tuskin on tarkoitus tällaista väittelyä käydä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Hauska ketju

...vedetään fiiliksellä. Vähänhän nämä vaihtelevat vuosien mittaan pelityylien muuttuessa, mutta peruspalikat ovat nämä:

1. HIFK - Jumalauta, mikä ryhmä! Ei riitä sanat kertomaan. Ainoa joukkue Suomessa, jonka rosteriin ovat mahtuneet Allu Lähteenmäki, Jan Caloun, Vesa Surenkin, Nicce Hedberg (!). Kun mokataan, mokataan kunnolla. Mäkkärin lähtiessä voittoisan Ahola-tappelun jälkeen suihkuun nähdäkseni koko halli antoi standing ovationit...jne jne. Tunnejuttuja.

2. Blues - Kotikaupungin jengi saa ikuiset sympatiat. Huomattavasti HMV-mainettaan parempi, nasta halli ja HIFK-matseissa ihan asiallista älämölöä Blöösfanien kanssa. Jan Calounia en kestäisi katsoa missään muussa SM-liigajengissä

3. Jokerit - Ilman Jokereita ei olisi paikallisvääntöjä. Sytyttää aina. En ole koskaan vihannut. Mitä nyt JA:n aikana vähän...heh, hakee tyyliään, minä muistan aina taitojoukkueena. Joskus huvittaa, kun pahistelevat. Rupesi kiinnostamaan kunnolla Erkan ja Ramin jälkeen.

4. Ässät - sielunveljet Porista. Hyvää ryminää ja myös paljon psykopaatteja vuosien varrella miehistössä. Viime kauden Ässät-HIFK joukkotappelu pisti melkein nostalgian kyyneleen silmiin. Ässät kuuluu SM-liigan peruskalustoon kuin McDonalds Suomen katukuvaan.

5. HPK - pieni hämäläinen seura, joka osaa scoutata. Faneilla joskus huonohko itsetunto (?), mutta joukkue pelaa mukavasti riskejä ottaen panostaen reippaasti hyökkäykseen. Jos olisi fyysisempi, tykkäisin vielä enemmän. Mutta keskiverrosta poikkeavaa uhkarohkeutta pitää kannattaa.

6. Lukko - peruskauraa SM-liigassa. Tuottanut tukun hyviä fyysisiä kiekkoilijoita ja punttitreenaus on aina ollut Raumalla kunnossa. Kuuluu SM-liigan kalustoon Ässien tapaan, on kuitenkin se värittömämpi näistä.

7. Tappara - fyysisempi Tampereen ryhmä, jonka ympärillä leijuva lievä huumorintajuttomuus a.k.a tosikkomaisuus vähän laskee pisteitä. Positiivinen meininki silti minulla Tapparaan päin

8. Ipa - tulee sen takia Tapparan takana, että Tappara on fyysisempi. Huikeat perinteet, mutta yllättävän vähän suuria persoonia...No joo, Raipe tietenkin, tottakai.

9. TPS - seura jota on hauska vihata ärsyttävän mikkihiireilyn ja marcotuokkojen takia. Toisaalta seura, jota on myös pakko arvostaa mahtavan menestyksen ja hyvän valmennuksen vuoksi. Ei silti minun näköiseni seura. Mutta Suomen parhaat nämä Mustat Kobrat!!

10. Saipa - aika vähän sanottavaa, mutta enempi positiivista. Hyvää ryhmää aina meidän hallissa. Turhan epäfyysinen minun makuuni pelillisesti, mutta MacTavish muistetaan kyllä pitkään

11. Jyp - öh.....ei herätä oikein mitään tunteita.Inhosin ennen kahvaamisen vuoksi, nyt myönnän että ei ne sen pahempia kahvaajia ole kuin moni muukaan. Väritön jengi, mutta mainiot känniset fanit lauantaimatseissa.

12. Kärpät - nastat fanit livenä. Vakavikkoja netissä. Vähän liikaa uhoa menestykseen nähden. Ja se mikkihiirityyli...en tykkää siis pelityylistä, en kerta kaikkiaan.

13. Pelicans - täysin yhdentekevä jengi, jonka pelityyliä vihaan erityisen paljon. Siis Elorannan aikaista. Jos alkavat rymistellä, nousevat heti arvostuksessani...
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
1. Blues

"Oman" kaupungin pojat jonka edesottamuksia on tavalla tai toisella tullut seurattua jo vuodesta 1984 lähtien.

2. HIFK

Viha/rakkaus suhde. Voisinpa melkein vannoa että jos Bluesia ei olisi, istuisin Nordenskjöldinkadulla, muistelisin Hakkia ja kumppaneita, ihmettelisin Penailua ja huutaisin "aja" kun Vopatilla on paikka taklata. Toisaalta, nyt kun Blues pelaa niin mikään ei vituta yhtä paljon kuin tappio HIFK:lle. Varsinkin kotipeleissä, Nordiksellahan se on ollut arkea jo kauan.

3. HPK

Viime kaudella liigan parasta kiekkoa, ainakin minun mielestäni. Vauhtia, maaleja ja taklauksia. Pelit Bluesia vastaan olivat ainakin erinomaista viihdettä. Esim Stapletonin av-maali 3 vs 5 tilanteessa oli kyllä erittäin bueno..

4. Jokerit

Ärsyttää niin paljon että voittaminen tuntuu erittäin hyvältä. Blues on yleensä kotonaan pelannut suht hyvin narreja vastaan.

5. Tappara

Tapparaa vastaan Blues on myös pärjännyt hyvin. Erinomainen joukkue joka pelaa mukiinmenevää kiekkoa, mutta kieltämättä tuo kiekoton peli laskee hieman pisteitä.

6&7. Kärpät/TPS

TPS:ää tuli seurattua paljon tämän paikallisvastustaja-asetelman takia. Kärpissä hyviä yksilöitä, plussaa runsaasta fanijoukosta.

8. Ilves

Ei kiinnosta yhtä paljon kuin Tappara, mutta kyllähän sitä joka kerta hieman pelkää kun Helminen-Viitakoski astuu kentälle.

9-12. Lukko, Ässät, Pelicans, SaiPa

Eipä juuri mitään tunteita. Pakkovoittoja kotona. Ässienkin symppispisteet ovat laskussa, sillä vanhalla porilaisella ryminällä olisi täälläkin kannatusta.

13. Jyp

Viime kausien perusteella nämä Blues - Jyp pelit pitäisivät olla ilmaisia. Tyyny mukaan...
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Viestin lähetti Vesku


Kiitos muuten kannatuksesta tammikuun Jokerit-Ilves -pelissä. Jokeri-maalin takana oli varsin hyvä tunnelma rumpuineen ja sumutorvineen, kun siellä oli parisataa ilvesläistä ja apujoukkoja HIFK-leiristä.
Kiitos sinnekin päin. Hauskaa oli! Tehkää näitä megamatkoja useamminkin tänne pk- seudulle päin, paranee aina fiilis.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
1. Blues - Suosikkijoukkue jo kakkosdivariajoilta oli K-Espoo, jonka matseja piti päästä katsomaan. Melkein siis koko historia Matinkylän ladosta LA-Areenalle on kuljettu joukkueen kanssa ja niin kauan jatketaan kuin hengitys kulkee.

2. HIFK - Perinteet, perinteet ja vielä kerran perinteet. Tätä joukkuetta joko rakastetaan tai vihataan. Fanit ovat pähkähulluja ja erittäin fanaattisia, mutta mukana ollaan täydellä sydämellä. HIFK-Jokerit paikallisvääntöjä on kiva käydä seuraamassa ihan sympatian ja fiiliksenkin takia.

3. HPK - Hienoa työtä tehdään Hämeenlinnassa. Pikkasen pienemmistä resursseista ollaan otettu kaikki irti. Sana "peruna" kuvaa täydellisesti yleisöä ja kaupungin meininkiä. Ervatsalolle erityismaininta. Eihän tätä meininkiä voi muuta kuin sympatiseerata.

4. Tappara - Oli ykkössuosikkini joskus kauan sitten, ennen Espoolaisen edustuskiekkoilun syntyä. Pikkuhiljaa tunteet ovat lähes kokonaan sammuneet. Silti jotain on vielä jäljellä.

5. Jokerit - Rahajengiä kaikki kateelliset panettelee, joten siitä sympatiapisteet narreille. Urheilu kuitenkin jäänyt busineksen jalkoihin. Ottelut yleensä hyvätasoisia ja jännittäviä.

6. Lukko - Raumalla on aina tullut juteltua paikallisten kanssa hyvässä hengessä jääkiekosta ja kaikesta muustakin. Mukavaa porukkaa, joilla talvella ei varmaankaan jääkiekon lisäksi ole paljoa seurattavaa. Pienin liigapaikkakunta ja hyvä meininki. Viimeksi kuitenkin viereinen äijä alkoi tärisemään ja puhumaan rahasta. Se tyyppi oli jostain pystymetsästä.

7. Pelicans - Lahdesta on tullut mukava lisä SM-liigaan. Resurssit on mitä on, mutta viimeistään viime kaudella Pelicans nousi iloisella pelillään suosikkien joukkoon. Toivotaan ettei vajoa takaisin harmaalle vyöhykkeelle.

8. Ilves - Joukkueella perinteitä vaikka kuinka paljon, mutta miten se näkyy tämän päivän Ilveksessä? Mielestäni ei mitenkään. Kun Raipe joskus lopettaa, niin sijoitus laskee HVM-tasolle.

9. Kärpät - Ouluun pitäisi joskus päästä seuraamaan peliä. Haluaisin nähdä sen kiekkobuumin, jonka takia organisaatio tekee miljoonien tulosta jääkiekkobusineksessa. Urheilullinen menestys tuntuu kaikesta huolimatta olevan se tärkein tavoite.

10. Ässät - Kymmenen vuotta sitten todella vaarallinen vastustaja, mutta nykyään lähes heittopussin maineessa. Toivoisi tässä jo menestystä ihan vaan fanienkin kannalta. Miksi joukkue kasataan joka vuosi samalla reseptillä? Hankitaan viisi täysin no-name ulkomaanvahvistusta ja tehdään hemmetinmoinen tappio.

11. JYP - Ei herätä minkäänlaisia tunteita. Kehityskäyrä selvästi laskussa. On kuulemma joskus pelannut finaaleissakin.

12. SaiPa - Hyvänä päivänä kova kotonaan, mutta Espoossa lähes vailla mahdollisuuksia. Tunnustusta kuitenkin hyvin hoidetusta Machuldan jatkosopparista. Ilman Machuldaa näitä matseja ei jaksaisi katsoa.

13. TPS - En koskaan unohda sitä, kun Elysee-areenalla viereeni istui perusturkulaisen luonteen omaava täysin idioottilta vaikuttava mies, jolle olisi pitänyt kokonsa puolesta myydä kaksi lippua. Koko ottelun ajan tämä äijä haukkui Bluesin pelaajia, organisaatiota, Espoota jne. Yleisö vihasi Calounia, huusi, buuasi ja vihelsi minkä ehti. Ottelun kuuluttaja oli omasta mielestään huumorimiehiä ja istui kultainen kypärä päässä. Ei herran jumala....elääkö nää vieläkin 80-luvulla?
 

EverÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu
Hmm..

Pääsenhän minäkin heittämään oman lusikkani soppaan:

1.Ässät
vahvasta patasydämestä kaikki alkoi..Minut kasvatettiin ässäfaniksi ja tälle tielle on jääty..Olen kokenut monia hienoja ässien kanssa,että koen olevani oikeutettu toivomaan parempaa huomista..Mitään toista seuraa en voisi edes kuvitella kannattavani jos Pori katoaisi kiekko kartalta..

2.Lukko
Ei tarvi kauaa miettiä..Monet hegemonia ottelut nähneenä ei vaihtoehtoja löydy..Harvoin pääsee isomäen illasta lähtemään ilman äänen käheämista varsinkin Lukko pelien jälkeen..Täytyy tosin myöntää että missään nimessä Lukkoa en kannusta vaan se nyt vaan on sytyttävin seura liigasta..(Porilaisesta näkövinkkelistä katsottuna :) )

3.Hifk
Fanikulttuuri on niin vahva ja pelityyli vastaa lähes omaa ideologiaani että mielenkiintoa tätä seuraa kohtaan löytyy..Ässät ja Hifk on ainoat rymistely joukkueet enää liigassa (toivottavasti ässät myös tälläkin kaudella) ja en muista 90-luvulla montakaan keskinäistä peliä joka olisi jäänyt näkemättä..

4.Hpk
Ei ehkä ennen mutta viime kaudella kerhon pelityyli upposi sydämiini..Taito kiekko oli upeaa katseltavaa ja muutenkin seurassa oli tekemisen meininki..

5.Tps
Ei pelityyli ei tyylipisteet vaan kokonaisuus, se sai minut pistämään turkulaiset tälle sijalle..Organisaatio on ollut kunnossa niin kauan ja suomalaisista NHL pelaajista lähes puolella on jonkinlainen TPS tausta..

6.Kärpät
Buumi oulussa on niin kova että olisi myös hieno joskus itse kokea..Tälläistä ME-henkeä tarvittaisiin myös täällä Porissa..ei voi kuin ihailla seuraa kaikin puolin..

7.Ilves
Ilveksessä perinteet velvottaa..Näin perinteistä jääkiekko seuraa ei voi jättää pois listojen keskisijoilta..Vahvat persoonat johtoportaassa ja muutamat mielenkiintoiset nimet kentällä ovat inspiroiva setti..

8.Jokerit
Liika raha joukkueen leima ei tee joukkuetta mielenkiintoiseksi..onhan se tietysti hienoa että tulee esim. paluumuuttajia mutta mielummin näkisin heitä kasvattaja seuroissa eikä Jokereissa..Tosin täytyy mestaria aina kunnioittaa oli kyseessä mikä tahansa seura..

9.Tappara
Viime kauden peleissä minulle tarttui silmään jatkuva koukkiminen ja mailahäirintä..Viedäänkö sillä muka eteenpäin suomalaista taitokiekkoa jos myös kiekotontakin pelaajaa pitää estää?!?Tosin mestaruudet puhuvat puolestaan..

10.Blues
Juokkue ei ole vielä onnistunut luomaan omaa egoa mutta prosessi on hyvää vauhtia käynnissä..Blues ei vaan ole saanut itseään niin kiinnostavaksi joukkueeksi mutta uskoisin että lähitulevaisuudessa se tulee nostamaan eniten osakkeitaan näissä listoissa..

11.Jyp
Ja syy on että joukkueella on enemmän perinteitä kuin kahdella muulla jäljellä olevalla joukkueella..monet nimekkäät pelaajat ovat saaneet oppinsa tai tullut kehittymään liigakelpoiseksi pelaajaksi juuri jyväskylässä..Jääkiekko tarvitsee myös näitä kasvattaja seuroja..

12.Saipa
Ehkäpä viime kausi muutti Saipan sijoitusta listalla sillä Kisapuistossa oli vielä viime kausina niin kova kotilataus että pisteitä ei pois pahemmin lpr:stä viety..ei paljoa pelaajia pelaa ulkomailla jotka olisi lappeenrannasta lähtöisin ja joukkuekaan ei ole katsojan silmissä kuin Mahculdan varassa joten petraamista löytyy..

13.Pelicans
Raumalla pitsiturnausta katsomassa ollessani huomasin monia positiivisiä piirteitä Pelicansin pelistä mutta lahtelaisten kannalta valitettavasti en antanut niille suurta painoarvoa tunne syistä..Lahdella on kaikki edellytykset luomaan loistava organisaatio sm tasolle mutta seura on vielä liian nuori luomaan koviakaan tunnetiloja..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös