Joukkueen rakennus kaudelle 2016–2017

  • 603 142
  • 3 468

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuntuu että mikään ei pysy salassa, siis millään seuralla tällä hetkellä...
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Hyvin on noita huhuja liikenteessä, joten toimistolla riittää kiireitä. Jos muutama jatko nykyisten kanssa tehdään niin rinki saattaa olla 1-2 pelaajaa leveämpi ensi kaudella mikä on vain positiivinen asia.

Tää Suonranta taitaa olla pari pykälää vahvempi huhu kuin nää Pöystit ja Greenit ja Makkoset ja mitä kaikkia nimiä tuossa onkaan pyörinyt. Ei ehkä kuitenkaan mikään täsmähankinta nykyrosterin vahvistukseksi. Noinkohan esim. Masi on sittenkäään jatkamassa ensi kaudella?
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Suoranta on hyvä ja potentiaalinen haku alaketjuihin. Toivottavasti pitää paikkansa. Kyllä mies ainakin Ahlgrenit ja kumppanit lyö sata-nolla.

Marttinen ei näillä näkymin tosiaan ole jatkamassa Porissa. Ei ole sopimusta Jyrillä vielä muuallekaan mutta Ässät ei ole halukas maksamaan Jyrille kovinkaan paljon. Marttisen nykysopimus on kuulemma samaa luokkaa kuin Uusitalon eli 150.000€ paremmalla puolella ja jos haluaa Porissa jatkaa niin tarvisi suostua palkka-aleen. Toisaalta ymmärrän Ässien näkemyksen. Onhan Marttinen ensikauden alussa jo 34 vuotias ja nämä loukkaantumiset ei ainakaan case Ryanin jälkeen hyvältä tunnu ja onhan Udellekin maksettu pari viime kautta roimaa ylihintaa, mikä varmasti myös toimii pelotteena Marttisen neuvotteluissa.

Olishan se hienoa jos Marttinen jatkaisi mutta mies on itse alkanut valmistautua siihen ettei ole jatkamassa. Lähde luokaa luotettava.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Onhan Marttinen ensikauden alussa jo 34 vuotias ja nämä loukkaantumiset ei ainakaan case Ryanin jälkeen hyvältä tunnu ja onhan Udellekin maksettu pari viime kautta roimaa ylihintaa, mikä varmasti myös toimii pelotteena Marttisen neuvotteluissa.

Eikös tuo Marttisen loukkaantuminen ollut enemmän huonoa tuuria (pahassa asennossa lensi päin laitaa) kuin kropan heikkoutta? Kyllä joukkueeseen mahtuu muutama arvokkaampikin pelaaja ja ehdottomasti Marttiselle kuuluu maksaa hyvää palkkaa. On kuitenkin "vasta" 34v ensi kaudella, pystyy hyväkuntoisena kaverina vetämään Liigassa vielä nelikymppisenäkin.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
On kuitenkin "vasta" 34v ensi kaudella, pystyy hyväkuntoisena kaverina vetämään Liigassa vielä nelikymppisenäkin.

Kuulostaa pelottavasti samalta mitä Ville Uusitalosta sanottiin muutama vuosi takaperin.

Minusta Marttiseen ei kannata pistää mitään +150 keuroa ainakaan kiinni jos halutaan se suht tasainen ja leveä rosteri. Kun kyseessä ei kuitenkaan ole esimerkiksi mikään kiekollisen pelin mestari eikä missään nimessä sen luokan johtaja joka hinaisi vaikeissa paikoissa muuta ryhmää perässään. Pienellä palkan pudotuksella jos suostuu jäämään, niin hyvä on ja minä painotan että pienellä, koska onhan selvä, ettei pelaajilta voida neuvottelupöydässä mahdottomia vaatia.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kuulostaa pelottavasti samalta mitä Ville Uusitalosta sanottiin muutama vuosi takaperin.
.

Voi kuulostaa muttei näytä kentällä. Marttinen oli pelaamassa erittäin vahvaa kautta ja ilman loukkaantumista olisi ollut taas siinä ns. EHT-kunnossa. Marttisella on lisäksi hänen kannaltaan se hyvä puoli, että kelpaa varmasti Liigassa joukkueeseen kuin joukkueeseen, eli ei tule jäämään syksyllä työttömäksi.
 

Takarauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Sen tiedän että Marttisen kanssa on kahden vuoden pahvista väännetty ja saman kuulin, että palkan alennus Ässien tarjouksessa on huomattava. Ei siis jatka.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Voi kuulostaa muttei näytä kentällä.

Eipä se näkynyt Udellakaan silloin aikanaan. Ymmärrän hyvin Ässien riskitietoisuuden tässä, sillä Marttinen edustaa pelaajatyyppiä jonka pelityyli altistaa loukkaantumisille. Totta kai kyseessä on parhaimmillaan eht - tason pakki, mutta oletettavasti kello käy jo sen suhteen kuinka kauan hän on sitä ja millaisella hinnalla.

Ehdoin tahdoin en toki itse haluaisi Marttista muualle päästää, siitä ei ole kysymys.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Sen tiedän että Marttisen kanssa on kahden vuoden pahvista väännetty ja saman kuulin, että palkan alennus Ässien tarjouksessa on huomattava. Ei siis jatka.

No en tästä Marttista syytä enkä Ässiäkään. Jos suunnitelmiin ja budjettiin ei mahdu niin ei mahda mitään. Kuten jo todettu, Marttinen ei jää työttömäksi mutta Uusitalon kohdalla saattaa Liigaportit olla jo kovinkin tiukalla.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Onhan Marttinen edelleen ihan ykköskorin all-around puolustaja liigaan. Liigan paras puolustaja omassa päässä ja kykenee myös kiekolliseen peliin. Ei pitäisi olla mitään ongelmaa tai syytä tehdä parin vuoden jatkoa, ilman mitään palkanalennusta. 150k/kausi on pilkkahinta noin laadukkaasta puolustajasta.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mulla on semmonen etiäinen, että jos Hansen siirtyy KalPaan tai SaiPaan, niin ketchuppipullo aukeaa ja hän lyö läpi liigassa.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ketäs kaikki tänne oli nyt huhuttu: Bertrand, Poukkula, Pöysti, Makkonen, Mäkelä, Tommila, Vainio, Suoranta. Oliko vielä muita?
Eli kun laskee mahdolliset poislähtijät ja tulijat, kiva spekuloida, ollaanko paperilla parempia. Marttinen, Uusitalo, Sammalkangas vs. Mäkelä, Tommila, Vainio, kokemus vaihtuisi siis nuorempiin ja jonkinlaiseen potentiaaliin. Gratton, Mullane, Hansen, Saarela, vs. Bertrand, Pöysti, Poukkula, Makkonen, Suoranta, taitoa ja liikkuvuutta tulisi lisää, tosin Saarelaa ei korvaa kukaan. Sitten on vielä noita sopimuksettomia kavereita, Masi, Saha, Kallela, noistakin joku lienee ensi kaudellakin täällä.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mullane, Hansen ja Kallela. Pidetäänkö näistä ketään ensi kaudella? Kaikilla periaatteessa potentiaalia Liigakiekkoon mutta kellään ei ihan putkeen ole mennyt. Hansen ei saa mistään sisään, Mullane on kovin pehmeä kaksinkamppailussa ja nopeaa Kallelaa ei monasti edes huomaa peleissä.

Leveyspelaajina kaikki 3 ihan ookoo mutta näiden varaan ei voi mitään laskea. Halvalla voisi jonkun pitääkin, tuskin kaikkia kolmea kuitenkaan.
Veikkaisin, että jos joku noista jatkaa, se on Kallela. Hansen pörrää ja taistelee, on tehoton, joku Poukkula tai Suoranta korvaa Hansenin ja samoin Makkonen korvaa Mullanen.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Asia on sitten sillä selvä!

Järvinen, Kukkonen ja Tallinder ovat vain jotain yliarvostettuja paskoja!

Tallinderin kohdalla olisi taipuvainen olemaan samaa mieltä - etenkin kun mies ei varmasti ole NHL-statuksen myötä sieltä halvemmasta päästä. Kukkonen on ainakin ollut ihan hyvä. Järvinen... voisi kysyä että kuka Järvinen? Mutta listalta jäi pois Kanki Kankaanperä, jonka ottaisin mieluusti joukkueen takalinjoille.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Jos täällä esitetyt tiedot Jyrin palkka-alesta pitävät paikkansa, niin eihän Jyrin kannata jäädä ja itse asiassa toivonkin ihailemani pelaajan puolesta, jotta menee pelaamaan sinne, missä saa ansaitsemansa palkan.

Marttisen profiili on noussut siitä, millä tuli Ässiin aikanaan, hän saa aivan varmasti reilusti yli 150k muualta, vähän tarpeesta riippuen joku Hifk tms voi maksaa vielä paljon enemmänkin.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Arvostan Marttista. Ehdottomasti Ässien paras puolustaja ennen loukkaantumistaan. Palkan alennus tuntuu perusteettomalta. Kokemusta tarvitaan myös ensi kaudella ja en luota kokeneen Viitasen pelaavan 60 peliä.
Samaa mieltä Marttisesta! Viitanen ei yleensä pelaa puoliakaan kaudesta, eikä todellakaan tuosta ainakaan terveemmäksi ole tulossa. Toisaalta Viitasen poissaollessa puolustuksemme päästää vähemmän maaleja, joten jos on pakko pitää vielä ensi kausi rosterissa, niin isäntä voisi olla penkin takana luomassa henkeä ja jättäisi pelihommat paremmin osaaville.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
No jos huhutut pakit tänne saapuvat, niin Marttista tarvitaan edelleen. Kukaan huhutuista ei ole oletusarvoltaan edes samassa huoneessa Jyssyn kanssa.

Se on tietysti sitten asia erikseen, onko jotain muuta tasokasta pakkia kaavailtu tuolle tontille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös