Jokerit - HPK ti 8.3.2005

  • 19 667
  • 131

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Viestin lähetti Meteor
Jaahas, taitaa huomenna tulla sellainen mukava 1-3 voitto eräälle kaikkien tuntemalle RY:lle. Maalit Mäkelä x3.
Ja ottelun jälkeen tulee Jokeri-fanit joukolla Jatkoaikaan vinkumaan: "Ei me muuten, mutta kun taktikoitiin nyt vähän...". Että näin.

Niin, hyvä Meteor, aloitan vinkumisen jo nyt niin sinun ei tarvitse keskiviikkona ruokavälituntiasi käyttää jatkoajassa lorvimiseen.

Jortikalla olisi nyt hyvä sauma näyttää ylivertaisuutensa taktikoinnin saralla ja ottaa huomenna ihan sovinnolla pataan maakunnan pojilta ja täten saada samat jampat vastaan sitten välierissä.

Taivahan tosihan on, että kerho on huomattavasti helpommin pyöräytettävissä kun Hifk, joka on varsin kova nippu tänä keväänä!

Joten ottakaahan turenkilaiset keskiviikko pekkasta ja pitäkää kunnon voitonkarkelot huomis-iltana!
 
Viimeksi muokattu:

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Viestin lähetti rinkeli22
Olen kuitenkin sitä mieltä, että tämän asian mukanaan tuoma painolasti alkaa pikkuhiljaa olla Jokereilla, koska nykyinen tilanne alkaa olla jo tilastollinen mahdottomuus.

En edes muista, kuinka monen kauden aikana olen jaksanut toitottaa tuota samaa.

Vielä joku kerta mä lataan kaikkien Kerhon liigahistorian aikana pelaamien ottelujen tulokset, maalintekijät, yleisömäärät, ym. detailit SPSS:ään ja alan mittailemaan kaiken maailman mielenkiintoisia korrelaatioita ja etsin selittävät muuttujat sille, miksi HPK ei voita ikinä siellä saatanan Ilmalassa. Tulokset mä myyn Korpelalle kalliilla ja sitten, kun Kerho on niiden tulosten avulla voittanut Jokerit Jaffalassa, mä julkaisen ne Jatkoajassa.

Terveisin,

Sosiaali- ja taloustutkimuksen sekä politiikan tutkimuksen guru
 

Meteor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Devils
Viestin lähetti Elton
Niin, hyvä Meteor, aloitan vinkumisen jo nyt niin sinun ei tarvitse keskiviikkona ruokavälituntiasi käyttää jatkoajassa lorvimiseen.
Kiitos, arvostan tätä. Onneksi siellä Helsingin päässä on sentään hyvät tavat vielä, kun itseltäni ne on jo päässyt unohtumaan. Noh, ei siinä mitään, ei haittaa minua vaikka taktikoisivat niin että lepuuttaisivat Thomasta ja laittaisivat vaikka Merikukan maaliin, kunhan voitto tulee tänne Hämeenlinnan perunapelloille.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Meteor
ei haittaa minua vaikka taktikoisivat niin että lepuuttaisivat Thomasta

Niin siinä kävi, että tässä ottelussa kaadetaan ykkösporukalla Kerho jälleen kerran. Mitäpä sitä Kerhoa voittoon Areenalla avittamaan. Jokerit esiintyy siis Kerhoa vastaan parhaalla käytettävissä olevalla kokoonpanolla. Metro parantelee vielä kuvattua nilkkaansa (johon osui kiekko Raumalla), joten häntä ei nähdä vielä. Muuten siis ykkösillä.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Varma voitto!

Koska en itse pääkallopaikalle tällä kertaa pääse, niin jo pelkästään sen takia uskon HPK:n ottelusta ottavan sen kauan kaivatun voiton.

Moni muukin asia kyllä puoltaa Kerhon voittoa. Itse asiassa en näe tällä hetkellä yhtään sellaista asianhaaraa, joka kertoisi jostain muusta kuin Ritariryhmän voitosta.

Suosittelen käymään vaikkapa sellaisella konsonanttialkuisella kioskilla ja veivaamassa lappuun rastit kohdalle nolla ja seitsemän. Niillä rasteilla saa huomenna rahnukkaa ja sitähän me kaikki tarvitsemme viimeistään mestaruusristeilyllä.

Tuukka "enpäs tuukka" Mäkelän ja laidan väliin jää Jokeri 2+5+20 minuutin arvoisesti. Valitettavasti niistä saa saman kuin ihmisistäkin. Ennen välikohtausta viskaistaa kuperalta puolelta kiekko maalin kattoon ja avitetaan vielä frendiä samanmoiseen suoritukseen.
Viestin lähetti ervatsalo
Jokerit ajautuu kurimukseen ja kesä koittaa Pasilan poikaleirissä ennen kuin Hesburgerin Minimega muuttuu paskaksi keskivertonarrifanin suolistossa.
Paska muuttuu paskaksi paskan mahassa? Ihmeellinen juttu tuo Hesburger, puhumattakaan poikaleirikannattelijoista.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Viestin lähetti cobol
Metro parantelee vielä kuvattua nilkkaansa (johon osui kiekko Raumalla), joten häntä ei nähdä vielä. Muuten siis ykkösillä.

Eikös sen pitänyt olla olkapää? Oli mikä oli, Metron puuttuminen kokoonpanosta ei ainakaan helpota HPK:n huikean menestystarinan ylläpitämistä Areenalla.

Maaleja, maaleja ja vielä kerran maaleja halutaan narripakan ampuvan. Lisäksi haluamme ylivoimassa onnistumisia ja vielä kaupan päälle hyvän puolustuspelin. Kannattajat ovat tämän tästä pelistä ansainneet. Liian monta peliä on nähty jotain muuta.

HPK:lla on selvästikin elämänsä tilaisuus. Ei annetta käyttää sitä, eihän?

p.s. HPK:lle tiedoksi: kaksi tehtyä maalia Thomaksen taakse pitäisi riittää =).
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Re: Re: Metropolkin Sveitsiin?

Viestin lähetti cobol
Olen parhaillaan maakuntamatkalla scouttaamassa ensi kauden täydennyksiä....

Niin, löytyykö niitä Burströmmejä?

Täältä tähän
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Viestin lähetti BitterX

Vielä joku kerta mä lataan kaikkien Kerhon liigahistorian aikana pelaamien ottelujen tulokset, maalintekijät, yleisömäärät, ym. detailit SPSS:ään ja alan mittailemaan kaiken maailman mielenkiintoisia korrelaatioita ja etsin selittävät muuttujat sille, miksi HPK ei voita ikinä siellä saatanan Ilmalassa.

Ja sitten lopetetaan heti alkuunsa tuo infernaalinen kiroilu. Pataan saisit jos nyt ylttyisin. SPSS-ohjelmaa ihanine ristiintaulukointeineen+muine perkeeleen 0,5= "tulos on validi" juttuineen ei enää ikinä palauteta meikäläisen mieleen. Ikinä!

Sinänsähän em. mainitut siniviivaan kompastumiset olisi tietysti kiva vetää läpi mokomasta softasta. Täytyisi vaan saada nauhaa joka perkeleen Kerhon pelistä Jaffa-Areenalla. Ja ainakaan meikäläisen maksa ei kestäisi moisen lähdeaineiston läpikäymistä. Eikä pää. Tyydytään siis vaan laadulliseen tutkimukseen, jooko? Veikkaan Brusinin Karin purkan sijaintipaikan ensimmäisen erän kymmenennellä peliminuutilla (oikea- vai vasen poski) korreloivan lopputuloksen kanssa. Ihan niin kuin "mitä enemmän paloautoja palopaikalla, sitä isommat vahingot. Ei kannata lähettää paloautoja tulipalopaikalle..."

Mutta juu. 0-6, ihan kuin aina ennenkin näistä matseista. Yksplusykköstä pukkaa Tuukka "Ylipäällikkö" Mäkelälle.
 

Stan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Re: Metropolkin Sveitsiin?

Viestin lähetti cobol
Olen parhaillaan maakuntamatkalla scouttaamassa ensi kauden täydennyksiä, mutta saamani tekstiviestin mukaan Jokerit on luonut hyvinkin toimivan yhteyden maankuuluun turkulaiseen ihmeparantajaan.

Vai Jokereihin ne turkulaiset ovat sen hukanneet. Tarvitsisivat kyllä aika kipeästi ihmeparantajaa itsekin - loukkaantuneina Koivu, Kiprusoff, Aalto... ja lista pitenee koko ajan.

Täytyy itsekin vääntäytyä todistamaan sitä ihmettä kun kerho ottaa ensimmäisen voittonsa hjareenalta. Tai sitten ei ota. Häkkisessä piilee kerhon paras mahdollisuus. Kerho on aina ollut todella aneeminen ilmalassa, toivottavasti riksulainen on keksinyt jotain millä saada joukkueensa liikkeelle.

En usko, että Jokereita hirveästi pelottaa joku HIFK:in kohtaaminen välierissä, ja että sen takia tämä pitäisi mennä tahallaan häviämään. No, ainakin joku syy, jos (ja kun) kerho vie.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Re: Re: Re: Metropolkin Sveitsiin?

Viestin lähetti Stan
Kerho on aina ollut todella aneeminen ilmalassa, toivottavasti riksulainen on keksinyt jotain millä saada joukkueensa liikkeelle.

Lopputulosten valossa kyllä. Pelillisesti olen kyllä nähnyt muutamaan kertaan Kerhon vievän ja Narrin vikisevän. Lopussa kuitenkin tulos on ollut sitä samaa.

Ja heti perään pitää sanoa, että onhan siellä pelattu myös niitä pelejä, joissa jäitä ja lunta on tullut paritalonpuolikas täyteen alta viidentoista minuutin. Tai sitten viimeistään siinä perinteisessä toisen erän 3-5 alivoimassa.
 
Viimeksi muokattu:

Stan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Re: Re: Re: Metropolkin Sveitsiin?

Viestin lähetti Gagne
Lopputulosten valossa kyllä. Pelillisesti olen kyllä nähnyt muutamaan kertaan Kerhon vievän ja Narrin vikisevän. Lopussa kuitenkin tulos on ollut sitä samaa.

Niin, täytyy myöntää etten ole hirveän montaa näiden joukkeiden kohtaamista nähnyt paikanpäällä, muutaman kuitenkin sekä Rinkelinmäellä että hjareenalla. Sellainen muistikuva on, että narrit ovat vikisseet hämmästyttävän paljon enemmän juuri rinkulalla ja kerho ollut suht kesy vieraissa. Ainakin niissä peleissä siis mitä minä olen ollut todistamassa. Mutta pakko on tämänkin tilastokummajaisen siirtyä jossain vaiheessa historiaan...
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Kylläpä on ristiriitaiset fiilikset ennen peliä. Toisaalta IFK:n olisi syytä pysyä neljäntenä loppuun asti ja se edellyttäisi Kerhon voittoa, mut sit taas toisaalta... Joka tapauksessa, tänään jos hävitään, niin se kirpaisee varmasti vähemmän kuin koskaan, milloin, muulloin tahansa HPK:ta vastaan kotona kärsitty tappio.
Toivottavasti nähtäisiin vaihteeksi maalirikas Jokerien kotipeli.
 

ACME

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Taktikoinnin paikka

Viestin lähetti Papa


Paikalle tullaan ja fanattinen kerhofani mukana. Saas nähdä miten meidän ja ympäristön käy ;)


-Papa-

Hieman korjaisin titteliäni ja lisäsin etuliitteen semi, sillä tämä kausi on jäänyt minulta hieman vähemmälle huomiolle omien "seliseli" kiireiden vuoksi. Fanaatisuuteni ei tänään tule esille, koska olen vääräuskoisten keskuudessa aivan yksin.

Tänään Jokeri-pelaajat juhlivat oikein kunnolla. Ensimmäinen varma juhlinnan aihe on naistenpäivä ja toinen tietenkin tappio Ritareille, joka siivittää yleensä punaisissa pelaavan jääkiekko-joukkueen neljänneksi.

Tosiasiassa pelkään, että ilta on neitimäistä pelailua, jossa pelätään taklata ja ottaa taklauksia vastaan loukkaantumisten ja pelikieltojen pelossa. Maaleja tulee kolme ja ne kaikki yhteen päähän.

Jos tulee Jokereilta turpaan niin se ei haittaa mitään, sillä paluumatkalla valittsee se tuttu turvallinen tappion tunne. Mutta voiton osuessa kohdilleen, voi olla, että paluumatkalla alkavat mestaruusjuhlien kenraaliharjoitukset!
 

M10

Jäsen
Tänään mitataan kerhon kantti Hjaffalassa seitsemännensadannen kerran. Toinen mikä mitataan on Herbie Hancockin jalkojen hydraulijärjestelmien toimivuus.

Saas nähdä lähdetäänkö taistoon samoilla kentillä kuin sunnuntaina. Mun puolesta voitaisiin säilyttää kentät sellasinaan. No ehkä sen Väisäsen voisi nostaa Lahden tilalle Loikaksen ja Mäkiahon vitjaan.

Metropolitin pelaaminen vai epävarmaa? Harmi, sillä liigan parasta pelaajaa ei näe koskaan liikaa.

Nyt tästä pelistä voitto niin Hifk pysyy takana ja saadaan tod.näk. Tps vastaan pleijareissa.

Ennustus: Jokerit-Hpk 0-2
Maalit: Väisänen ja Laamanen
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pakko!

Kai se on tänään pakko raahautua tuonne Hartwallille katsomaan josko nyt kuitenkin ehkä kai Kerho ottaisi sen historiallisen voittonsa.

Kerho pääsee pitkästä aikaa peliin lähes täydellä miehityksellä (poissa ainoastaan En mä "Mäkelän" tuukka). Lisäksi ketjuja on jälleen sotkettu mm. Mäkiaho tiputettu 13. hyökkääjäksi. Tämä tosin saattaa olla niitä jo kauan sitten ennalta sovittuja asioita. Tuossa kuitenkin Kerhon kokoonpano:

Mika Noronen, Maalivahti AK

Miika Wiikman, Maalivahti


1. kenttä
Tuomas Eskelinen, Vasen puolustaja AK

Jukka-Pekka Laamanen, Oikea puolustaja AK

Josh Holden, Vasen laitahyökkääjä AK

Jukka Voutilainen, Keskushyökkääjä AK

Oliver Setzinger, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

Veli-Pekka Laitinen, Vasen puolustaja

Mikko Jokela, Oikea puolustaja

Janne Laakkonen, Vasen laitahyökkääjä

Riku Hahl, Keskushyökkääjä

Jani Rita, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

Vladimir Sicak, Vasen puolustaja

Rostislav Klesla, Oikea puolustaja

Jyrki Louhi, Vasen laitahyökkääjä

Jani Keinänen, Keskushyökkääjä

Jani Hassinen, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

Tuomas Immonen, Vasen puolustaja

Toni Mäkiaho, Hyökkääjä

Janne Lahti, Vasen laitahyökkääjä

Juha-Pekka Loikas, Keskushyökkääjä

Hannu Väisänen, Oikea laitahyökkääjä

Kyllähän tuo voitto kieltämättä maistuisi. Toivottavampaa kuitenkin olisi, että Kerho olisi saanut pelinsä kuntoon ja niitä tehojakin alkaisi taas pikku hiljaa löytymään. Mikäs sen mukavampaa olisi aloittaa pleijareihin valmistautuminen.
 

Begbie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
HPK:n kokoonpano

Mäkkäri aloittaa viltissä. Jalosen ketjulotto sen kun jatkuu. Joku voisi kysyä, miksi näitä toimivia ketjuja ryhdyttiin hakemaan vasta 5 viimeisen runkosarjakierroksen aikana. Ehkäpä Welhon lamakauden vuoksi.
 

Jokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
PASI JA KALTEVA RINKIIN

Jokerit tänään


Pasi Häkkinen, Maalivahti AK!
Tim Thomas, Maalivahti

1. kenttä
-----------
Martti Järventie, Vasen puolustaja AK
Brian Campbell, Oikea puolustaja AK

Tomek Valtonen, Vasen laitahyökkääjä AK
Petri Pakaslahti, Keskushyökkääjä AK
Tomi Mäki, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
-----------
Sami Lepistö, Vasen puolustaja
Mikko Kalteva, Oikea puolustaja

Marko Jantunen, Vasen laitahyökkääjä
Quinn Hancock, Keskushyökkääjä
Toni Dahlman, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
-----------
Ossi Väänänen, Vasen puolustaja
Jan Latvala, Oikea puolustaja

Juha Lind, Vasen laitahyökkääjä
Valtteri Filppula, Keskushyökkääjä
Petri Varis, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä
------------
Samuli Jalkanen, Vasen puolustaja
Kevin Kantee, Oikea puolustaja

Teemu Kuusisto, Vasen laitahyökkääjä
Arto Kuki, Keskushyökkääjä
Arto Koivisto, Oikea laitahyökkääjä
 
Viimeksi muokattu:

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Viestin lähetti Owen
Kari Martikaisen mukaan Metro ei tällä kaudella pelaa enää yhtään peliä, ei edes pleijareissa.

Mahtoikohan Martikainen puhua itsestään, koska ei tänään ole kokoonpanossa. Häkkiselle toinen peli tällä kaudella ja Kalteva kokoonpanossa. Mitäköhän kaikkea sitä vielä tapahtuukaan ennen kun kausi on ohi.

Edit: Jokeri oli nopeampi
 
Viimeksi muokattu:

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: HPK:n kokoonpano

Viestin lähetti Begbie
Mäkkäri aloittaa viltissä. Jalosen ketjulotto sen kun jatkuu. Joku voisi kysyä, miksi näitä toimivia ketjuja ryhdyttiin hakemaan vasta 5 viimeisen runkosarjakierroksen aikana.
Meikäläinenkin jo puhaltelee. Voisi sanoa, että mielenkiintoiset kentälliset. Minä kun luulin, että tänään palataan vanhoihin kenttiin. Erikoisia ratkaisuja näin kentällisissä etukäteen:
1) Kaikki parhaat maalintekijät samassa kentässä, erikoista.
2) Kentän parhaat kädet ja sitten NHL-avut, joilla kädet on hieman heikompi osa-alue. No, pojat tekee Lakulle tilaa.
3) "Omat pojat". Miksei voisi toimiakin?
4) Looginen nelonen, jos Lahti olisi Mäkiaho.

Ans kattoo, miten näillä käy. Mielenkiintoinen ilta tulossa. Kerho vie ja häkki(nen) soi.
 

Lipton

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: HPK:n kokoonpano

Pallokerhon laaja materiaali mahdollistaa suuren määrän - ainakin paperilla - hyviä ketjusommitelmia. Kyllä mulle nämäkin kokoonpanot kelpaavat, ei siinä mitään, ja kiva seurata, miten nämä ketjut onnistuvat. Oikeastaan kaikki ketjut ovat mielenkiintoisia, mutta erityisesti Holdenin ja Voutilaisen onnistumista ykkösvitjasta toivon kovasti. Jotenkin tuntuisi, etteivät kaverit kuitenkaan samaan vitjaan sovi, mutta katsotaan nyt peli ensin.

On nämä kokoonpanomuutokset aika mielenkiintoisia. Runkosarjan viimeisillä kierroksilla koko paketti laitetaan monta kertaa täysin uusiksi. Ehkä lopussa kiitos seisoo, mutta maallikkona toivoisin tiettyä pysyvyyttä ketjuihin. Nyt kun niitä muutellaan jokaisen pelin jälkeen, ei se voi kovin hyvää tehdä. Tietysti loukkaantumisten sattuessa on hyvä, että lähes kaikki ovat pelanneet kaikkien muiden kanssa samassa ketjussa.

Kerho taitaa voittaa tänään. Usko ensimmäiseen voittoon on kova. No, niinhän se on ollut monta kertaa aikaisemminkin, mutta tänään se lopulta tapahtuu.

Pallokerhon ylivoimapeli olisi hyvä saada kuosiinsa. On se kumma, ettei sitä saada toimimaan, vaikka lähes kaikkea on jo kokeiltu ja kausi lähenee loppuaan. Pistäkääs se Hahl maalinedustalle ja Hassinen viivalle Laamasen kanssa ykkösylivoimaan. Sillä onnistuu.

Ai niin, piti vielä Lahden Jaskasta kirjoittaa sen verran, että hyvältä näyttää kaverin peli. Tosin hieman ailahtelevuuttakin on, mutta noin pienellä jääajalla se on täysin normaalia. Lahti tulee olemaan Kerholle tärkeä pelaaja pleijareissa. Toivottavasti tänäänkin natsais.
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voiko tämä olla totta. Jos en nyt aivan väärin nähnyt niin kokoonpanossa oli Mikko Kaltevan nimi. Hieno homma, jonka jälkeen ottelun lopputulos on ainakin henkilökohtaisesti sivuseikka. Toivottavasti Kalteva pelaa sen verran vakuuttavasti, että tämä ei jää myöskään kauden viimeiseksi otteluksi.
 

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
Onhan se hienoa nähdä tuollainen puolustus pitkästä aikaa. Martikainen on ansainnut lepopäivänsä ja Kalteva näyttöpaikkansa. Myös Häkkisen toinen esiintyminen on positiivinen asia, sillä vastustajaakin voi pitää todellisena tason mittaajana. Hyvillä mielin illan koitokseen.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jortikka näyttää analysoineen illan pelin lähtökohdat oikein. Ainoastaan rohkeus jäi puuttumaan. Olisi nimittäin kannattanut lepuuttaa kaikkia muitakin avainpelaajia saman tien, sillä Jaffalassa Kerhon voittaisivat vaikka Jokerien c-juniorit.

Kahdeksan nobel-tasoisen tiedemiehen, puolen tusinan kallonkutistajan, kolmen ihmeparantaja ja viiden meedion työryhmä on selvittänyt kaikessa hiljaisuudessa ns. Areenan kirousta ja päätynyt siihen lahjomattoman objektiiviseen tulokseen että:

HPK on jääkiekkojoukkue ja voi siis voittaa vain jääkiekkohallissa pidettyjä jääkiekko-otteluja. Koska illan peli pelataan pääkaupunkiseudun merkonomien ja merkanttien yhteissaunassa ja vastustajana ryhmä niitä, jotka korttipakasta heitetään yleensä sivuun ennen pelaamisen aloittamista, on täysin luonnollista, ettei pelistä tule mitään.

Näistä lähtökohdista pelin tunnusluvut ovat siis odotetut tutut ja turvalliset:

- maalit 2-1
- torjunna 57-13
- jäähyt 2 min - 18 min

Paikalla nähdään myös:

- "hauskoja" inserttejä jumbotronilla
- taustanauhalta tulevaa jokeri-kannustusta
- Manu t-paitaisia jokerilippua heiluttelevia gloryhunttereita
- 30 Kerhon kannattajaa, jotka huutavat muun katsomon kumoon.

Pelin jälkeen nähdään ketjun jatkeena nimimerkki Cobol elvistelemässä Jokereiden loistavalla esityksellä.

Näillä mennään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös