Jatkoajan leffakerho

  • 2 323 359
  • 12 029

passenger

Jäsen
Mikali kyseisen leffan laittaa kauhu-kategoriaan, ei ihmekaan etta pettyy tai on vahintaankin kaksijakoiset tunnelmat leffan jalkeen. Kyseessahan kuitenkin on satiirinen komedia joka tietylla tapaa parodioi seka kunnioittaa kulttikauhuelokuvia.

Minulle leffa oli kyllä suuri pettymys laittoi sen sitten ihan mihin tahansa kategoriaan. En pysty käsittämään mihin hyvät arvostelut perustuvat, mielestäni satiirin keinot ovat liian hienovaraisia ja kauhun ja satiirin kanssa kikkaileminen ei toimi ja elokuva vaikuttaa täysin tusinaleffalta. Onhan siinä toki lukuisia parodisia viittauksia muiden leffojen eri hahmoihin ja dialogiin, mutta mielestäni leffa oli kyllä kertakaikkisen tylsä tekele. Komedian ja kauhun yhdistelmä on mielestäni jo lähtökohtaisesti huono idea, joten ehkä olen sikäli jäävi leffaa haukkumaan. Paskaa jokatapauksessa.
 

Kyle

Jäsen
Minulle leffa oli kyllä suuri pettymys laittoi sen sitten ihan mihin tahansa kategoriaan. En pysty käsittämään mihin hyvät arvostelut perustuvat, mielestäni satiirin keinot ovat liian hienovaraisia ja kauhun ja satiirin kanssa kikkaileminen ei toimi ja elokuva vaikuttaa täysin tusinaleffalta. Onhan siinä toki lukuisia parodisia viittauksia muiden leffojen eri hahmoihin ja dialogiin, mutta mielestäni leffa oli kyllä kertakaikkisen tylsä tekele. Komedian ja kauhun yhdistelmä on mielestäni jo lähtökohtaisesti huono idea, joten ehkä olen sikäli jäävi leffaa haukkumaan. Paskaa jokatapauksessa.

Samoilla linjoilla itsekkin. Luin kyseisestä elokuvasta lähes ylistäviä arvosteluita, lisäksi loppuratkaisun piti olla suorastaan nerokas. Lähdin siis suht innokkaana katselemaan elokuvaa, jonka äärellä menisi nopeesti vajaa pari tuntinen, mutta kuitenkin maltillisesti ettei kompastuisi vanhanaikaseen liian suurien odotusten takia. En saanut kyllä mitään irti kyseisestä rainasta, menihän aika nopeesti joten siitä plussaa. Tosin varmaan johtui siitä että odotin koska tapahtuu jotain juonellisesti mielenkiintoista.
Suosittelen elokuvaa krapulasunnuntain täytteeksi, mutta jos haluat viettää esim. tyttöystäväsi kanssa elokuva-illan niin en suosittele.

Toinen suht uusi elokuva sen sijaan mitä voin suositella kaikille toiminnan ja gansteri elokuvien ystäville on indonesialainen The Raid: Redemption (linkki: IMDB). Juoni on yksinkertainen, poliisien erikoisjoukko ja tarkoituksena nopea ja matalaprofiilinen yllätysisku maata hallitsevan huumediilerin päämajaan. Elokuvassa ei pääse pulssi missään vaiheessa tasaantumaan ja leffa vedetään samalla sykkeellä alusta loppuun. Mielestäni 2000-luvun toimintaelokuvien ehdottomasti kärkeä, jos Act ov Valor upposi uppoo tämäkin ja päinvastoin.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Nyt on vihdoinkin katsottu joululahjaksi saatu Christopher Nolanin viimeisin The Dark Knight Rises -leffa. Tykkäsin kyllä kovasti, paljon samoja hahmoja, synkkä ja epätoivoinen ilmapiiri ja uusia pahiksia. Tom Hardyn esittämä Bane oli kyllä uskottava pahis. Anne Hathawayn esittämän kissanaisen tilalle olisin ottanut mielummin Jessica Bielin joka oli ollut kuulemma ehdolla myös. ;)

Leffan lopussa oli myös pari ylläriä ja arvosanan tälle Batman-trilogian päätösosalle annan peräti 9!
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Anne Hathawayn esittämän kissanaisen tilalle olisin ottanut mielummin Jessica Bielin joka oli ollut kuulemma ehdolla myös. ;)
Noilla kahdella on se ero, että Hathaway on pätevä näyttelijä ja Biel taas on sellanen romcomhömppä joka välillä esiintyy efektitoiminnoissa. Ja koska kyseessä on Nolan, valinta noiden kahden välillä on helppo ja yksinkertainen, kuten näkyy muustakin castista.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
En oikein missään vaiheessa ymmärtänyt mitä Hathaway teki tuossa roolissaan niin että sen sen vuoksi olisi mennyt vituiksi. Hahmo oli sinällään turha ja osittain huonosti kirkoitettu mutta ei se esittäjästä johtunut.

Ja Bielia kyllä vie 100-0 taidoissaan ja meikäläisen mielestä ulkoasussakin
 

Mairouh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça
Tom Hardyn esittämä Bane oli kyllä uskottava pahis.

Samaa mieltä. Heath Ledgerin ohella paras Batman-pahis. Bane itseasiassa oli kaikista pahiksista vaarallisin ja sai näyttämään itsensä todella isolta pahikselta. En aluksi tiennyt että Tom Hardy näyttelee häntä, mutta myöhemmin selvisi ja enpä ollut yllättynyt. Viime aikoina todella hienoja roolisuorituksia Hardy on tehnyt.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Tomas Alfredsonin Pappi lukkari talonpoika vakooja (Tinker Tailor Soldier Spy) on kenties paras tämän vuoden puolella näkemäni uutuus leffa. Leffaan oli koottu varsin miellyttävä näyttelijäkaarti Colin Firthistä alkaen mutta kaikella tavalla parhaimman ja jäätävimmän suorituksen teki itseoikeutetusti Gary Oldman. Eikä minusta olisi ollut suuren suuri vääryys vaikka Oldman olisi vienyt parhaan miespääosan Oscar-pystin, mutta nyt ei onni lykästänyt - ikävä kyllä.

Elokuva oli viehättävä, paikoin viipyilevä ja pohdiskeleva - juuri oikealla tavalla tunnelmaa nostattava ja ihmismielen liikkeitä maalaileva. Siinä oli ripaus toimintaa mutta kaikki tämä oli äärimmäisen harkitusti suoritettua ja sillä ei missään nimessä ollut tärkein painoarvo vaan tärkeimmän työn teki ihmisaivot ja ihmisen psyyke oli lopulta se mikä ratkaisi "voiton". Havainnot, tarkkaavaisuus eikä silmitön toiminta. Tällaisista vakoiluelokuvista pidän, George Smiley (Oldman) vie viileydessään ja tietynlaisessa eleettömyydessään "nykyajan agenttisankareita" kuin märkää rättiä. Ei tarvita voimaa ja nyrkkejä vaan oikeita henkilöitä ja älliä, jonka avulla rakentaa palapeli kasaan ja ratkaista jälleen yksi arvoitus. Mutta samalla elokuvan henkilöhahmona Smiley oli myös ihmismäinen ja haavoittuvainen ja tavallinen kuolevainen. Häneen kykeni samaistumaan!

Ja vaikka elokuvassa arvoitus - myyrä - paljastettiin, ei voida sanoa, että elokaan olisi rakennettu ylitsevuotavan onnellinen loppu. Ennemminkin raadollinen ja varsin tyly, vaikka "moni" palkkionsa saikin - tavalla tai toisella. Pitänee hankkia käsiin John le Carrén romaani, sillä jos elokuva edes hiukankaan vetää vertoja Carrén romaanille, lukukokemus on epäilemättä miellyttävä.

vlad.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
The Best Exotic Marigold Hotel

Tuli vaimon suosituksesta katsottua. Elokuvassa on hyvä tarina, hyvät henkilöhahmot ja hyviä näyttelijöitä. Elokuva kertoo vanhuksista, jotka lähtevät viettämään viimeisiä elinvuosiaan syystä tai toisesta Intiaan. Elokuvaa katsoessa tuli fiilis, että miksi ei joskus itse tekisi samaa.

Iän karttuessa on tämänkin tyyppisiä elokuvia alkanut kertymään katsottujen listalle, mutta tämän tyyppisten elokuvien sitten oikeasti pitää olla hyviä, että saa meikäläisen tarttumaan otteeseensa. Jotain keskiverto Stallonen/Statham rainaa jaksaa katsoa aivot narikassa. Näitä ei.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Vuoden 2012 viimeisenä leffana näin Indie-leffan Bellflower. Kyseessä yhtä outo leffa kuin on sen nimikin. 2 lapsuudenkaveria, viskiä, muijia, seksiä, muskeliauto, liekinheitin ja aivovamma, miltä kuulostaa? Itse diggasin, kannattaa katsoa, toimi hyvin nousuhumalassa, heh. ;) Arvosana 8.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Vuoden 2012 viimeisenä leffana katsastin Rakkauden rasvaprosentti - siitäkin syystä, että pääosissa on Miina Maasola (jonka siis tunnen). Jännä on katsoa valkokankaalla ihmisiä, joiden kanssa on käyty koulut jos toisetkin. Sinänsä ihan hyvä elokuva, kliseisestä lopustaan huolimatta. Olin ennen pitänyt Nousiaisen Mikkoa lahjattomana näyttelijänä, mutta pisteet nousivat tämän leffan myötä.
Viime vuonna katsastin 40 leffaa. Parhammistosta lisää sitten tuolla toisaalla. Sellainen tutina on, ettei alkava leffavuosi voi olla mennyttä huonompi.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tuli elien katsottua digiboksilta Network - Kasvot kuvaruudussa joka tuli hiljattain YLE teemalta. Enpä leffasta tiennyt yhtään mitään etukäteen mutta päätin sen varmuudenvuoksi nauhottaa kun IMDB:ssä keskiarvo oli ihan lupaava 8.2. Täytyy sanoa että kyllä mä tykkäsin ja on aina mukavaa kun joku leffa pääsee ylättämään positiivisesti omat odotukset täysin.

Tuli myös hiljattain katsottua vihdoin ja viimein Yön Ritarin paluu joka taas oli pienoinen pettymys. Ihan ok leffa mutta tähän Batman-faniin ei vaan oikein tunnu uppoavan Christopher Nolanin Batman leffat.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Paranormal Activity 4. Olisi ehkä pitänyt mennä Näkemättä paskaa-osioon, mutta ajattelin sitten katsella vanhojen aikojen muistoksi. 45 minuuttia jaksoin katsoa, ja aivan alun kidnappausta lukuun ottamatta, kerran on mennyt ovi kiinni. Yliluonnollisesti kai, mutta sekin kohtaus olisi ollut jännempi, jos olisi todettu kyseessä olleen juuri öljyttyjen saranoiden ja talon läpi käyvän vedon. Toinen kiljuntaa ja hampaiden närästystä aiheuttanut juttu, kristallilamppu meinasi pudota teinitytön kupoliin. Kolmas, kameralle tallentui "hämmentävä" valoläikkä. Sori jos spoilasin katseluelämyksen joltakin.

Tiedä enää saanko nukuttua.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Nyt tuli kenties katsottua elokuva, joka liikkui niin pitkälle "tuntemattomuuden rajamaille", että jopa minun on paikoin vaikea mieltää ja ymmärtää, että mikä on homman qluu! Kyseessä on Pier Paolo Pasolinin Teorema - Kiihko, valmistunut 1968 ja varmasti aikanaan elokuvan uskonnollisuuteen viittaavat teemat liikkuivat alueella, jota monen oli vaikea tai jopa mahdoton hyväksyä. Edes Pasolinin kenties tunnetuimpiin kuuluva teos Salò - Sodoman 120 päivää ei nostattanut Teoreman kaltaista kiihkoa mutta minun on tunnusettava, että minuun Salò teki suuremman vaikutuksen ja minä nautin - jos asian voi näin ilmaista - kyseisestä elokuvaklassikosta.

Teoremasta minun on hiukan vaikea kirjoittaa mitään konkreettista, koska epäilemättä elokuva kaipaa toisen kerran, jotta sen sisällön ymmärtäisin täysin. Nyt "salaperäisen muukalaisen" toiminta aiheutti kysymysmerkkejä ja se mullisti yhden perheen elämän täysin. Tytär vaipui transsiin, äiti ryhtyi tarjoamaan ruumistaan muukalaisille ja isä lahjoitti tehtaansa työläisilleen - ja kenties poikakin hiukan vinksahti.

Oliko tämä muukalainen jumalan vai paholaisen asiamies? Mikä oli hänen motiivinsa "langettaa perheelle tuomio" - vai tarvitseeko jumalan tahi paholaisen asiamies motiivia teoilleen? Ja oliko kyse edes"tuomiosta", jospa kyse oli tiestä "pelastukseen".

Hämärä, vaikea ja kiehtova elokuva jonka kenties joskus katson uudelleen.

vlad.
 

#76

Jäsen
Jack Reacher elokuva nyt nähtynä. Ihan viihdyttävä ja hyvin tehty,muttei mitenkään mieleenpainuva. Reacher hieman erilainen pääosa henkilö, joten siltä osin hieman poikkeava elokuva. Elokuva jätti kyllä toivomaan lisää Reacher-elokuvia. One shot ei ole minusta kirjasarjan parhaimmistoa, vaikka ihan kelpo opus onkin.
 

teemu_s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, Montreal Canadiens
Jack Reacher elokuva nyt nähtynä. Ihan viihdyttävä ja hyvin tehty,muttei mitenkään mieleenpainuva. Reacher hieman erilainen pääosa henkilö, joten siltä osin hieman poikkeava elokuva. Elokuva jätti kyllä toivomaan lisää Reacher-elokuvia. One shot ei ole minusta kirjasarjan parhaimmistoa, vaikka ihan kelpo opus onkin.

Tuli itsekin eilen päivystettyä ko leffa. Jack Reacher on tosiaankin varsin epätyypillinen sankari amerikkalaisessa jännityskirjallisuudessa. Tämä elokuva kävi aika pintapuolisena esittelynä. NYT-liitteessä oli arviointi elokuvasta ja siinä pidettiin Tom Cruisen karismaa riittämättömänä tälle hahmolle. Jotenkin täytyy olla samaan mieltä. Sitä en kiellä etteikö Tom Cruise sinänsä ole karismaattinen mutta nyt on laitettu paatintappi esittämään ikimäntyä. Jack Reacherin näyttelijäksi kaipaisi Alexander Skarsgårdin mitoissa olevaan kaveria, tosin jopa hiukan vielä leveämmäksi treenattuna. Ikä on tosin Tompan puolella: itse olen hahmotellut Jack Reacherin olevan siellä 40-50 ikävuoden haarukassa.

Joitakin juonenkäänteitä ei oltu perusteltu ihan niin hyvin kuin mielestäni pitäisi ja sen vuoksi elokuva jäi hiukan pinnalliseksi. Elokuva oli kuitenkin varsin viihdyttävä juurikin Jack Reacherin erilaisuuden vuoksi.

Sanotaan nyt lopuksi vielä että tämän hahmon toteuttaisi paremmin tv-sarjana.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Sain vihdoin katsottua kaikki Saw-elokuvat. Pari leffaa (1., 3., 4.) olivat toimivia paketteja, mutta loput olivat sellaista paskaa, että vain vaivoin jaksoin ne katsoa. Mielenkiintoisinta oli odottaa, millä tavoin varsin epäkarismaattiset uhrit tultaisiin listimään. Valitettavasti joissakin leffoissa se kaikkein rasittavin hahmo jäi eloon, kuten esimerkiksi kakkosleffassa. Erik Knudsenin ei olisi koskaan pitänyt alkaa näyttelemään.

Parhaimmat roolisuoritukset vetivät Tobin Bell, ensimmäisessä leffassa mukana ollut Cary Elwes (jonka roolisuoritus viimeisessä elokuvassa oli todella surkea), Betsy "MILF" Russell (johon hullaannuin aikas kovasti), Emmanuelle Vaugier (toisen leffan tähti, jonka karuna kohtalona oli kuolla) sekä viidennessä mukana ollut Julie Benz, jolle sopii erinomaisen hyvin myös musta tukka (sekä pieni toppi).

Yhtäkään Saw-sarjan leffaa ei voi sanoa kauhuksi, sillä ne eivät varsinaisesti pelota. Eniten puistatuksia aiheuttavat gore-kohtaukset, jotka menivät toisinaan yli oman sietokyvyn.

Viimeiset leffat sarjasta harvinaisen huonoja elokuvia ja erityisen hyvin tuo pätee sarjan päättäneeseen pläjäykseen. Mistäköhän se johtuu, että näiden monia jatko-osia suoltaneiden leffojen viimeiseksi jääneet leffat ovat useimmiten niin huonoja verrattuna ensimmäisiksi ilmestyneisiin?
 

Mairouh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça
007 Skyfall tuli katsottua nyt näin viime hetkillä, kun pitihän keretä äänestämään vuoden 2012 parhaita leffoja. Eihän siitä olisi tullut mitään ilman Bondia nähtynä.

Noh, vähän erikoiset fiilikset. En ole aiemmin pitänyt niin paljon Craigin bondeista, koska ne ovat meinanneet sekoittua liikaa muihin tyypillisiin action-leffoihin. Nyt taas tuntui, että mentiin vähän toiselle laidalle. Vaikka leffassa oli toimintakohtauksia, niin jäi silti sellainen maku että vähän bliisuksi jäi koko leffa. Ei bondimaista juonikkuutta tai brittiläistä tyyliä.

Kun kritiikit on päästy ulos, niin on jotain kehujakin sanottava. Juoni oli ihan mielenkiintoinen sillä tavalla, että se rakensi itseään kokoajan loppua kohden. Vertaan tätä juonen kulkua hieman Yön Ritarin paluuseen. Loppuun saatiin siis hyvä huipennus ja lopetus oikein hyvä. Mielenkiinto pysyi koko leffan ajan enkä tylsistynyt missään vaiheessa, joten sekin hyvä merkki. Ei kuitenkaan mitään erityismainintaa tule mieleen leffasta, joten se oli sitten siinä.

Kuitenkin ikuisena Bond-fanina katson aina yhtä mielellään jokaisen bondin, eikä tämäkään ollut poikkeus. Arvosanana 8. Parantamisen varaa kuitenkin ja odotan paljon enemmän seuraavaan.

Aina väkisinkin tulee ajateltua, että kuinka tyhmästi jotkin asiat ovat leffassa. Esimerkiksi
lopussa kun talo on räjäytetty, niin tämä metsänvartija hilluu taskunlampun kanssa ympäriinsä siellä ämmän kanssa..ihan fiksua toki. Luulisi osaavan ilman valoakin suunnistaa. Toinen taas on se, että miten nämä pahikset näkivät sellaisessa loimussa sinne pimeyteen niin tarkasti. Hohhoijaa turha näistä on marista jokakerta. On kuitenkin aina sanottava :)
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Ai saatana, tuli katsottua Quentin Tarantinon uusin eli Django Unchained ja pakko sanoa, että meni heittämällä meikäläisen TOP 3 elokuviin. Aivan saatanan viihdyttävä ja niin tarantinomainen länkkäritoimintapläjäys. Jamie Foxx vetää helvetin hyvän roolin, eikä kyllä jää kukaan muukaan huonommaksi vaikka ehkä vähän taka-alalle, Foxxin esittämän Djangon viedessä päähuomion oikeastaan läpi leffan.

Harvoin jää kyllä näin hyvä fiilis minkään leffan jälkeen, tulee varmasti katsottua useampaan kertaan.

Jos jonkun arvostelun laittaisi niin ehdottomasti 5/5!

---------------------------------

Lisäksi tuli tuossa toissa päivänä katsottua myös uusin Tsunamileffa The Impossible, joka kertoo siis erään perheen tositarinan 26.12.2004 tapahtuneesta tsunamista Thaimaassa. Pääosia esittää Ewan McGregor sekä Naomi Watts.

Eipä kyllä ole tullut leffaa vastaan, joka koskettaisi näin syvältä tätä ihmistä. Elokuvan nimi kuvaa kyllä hyvin koko leffaa, mutta ei siitä sen enempää. En epäröi myöntää, että useamman kerran itkin leffan aikana, niin rankka ja samalla koskettava elämys oli. Ehdottoman hyvä ja katsomisen arvoinen leffa!

4/5
 
Viimeksi muokattu:

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Näin pitkästä aikaa oikeasti ahdistavan, tylyn ja raa'an kauhupätkän Eden Lake. Kyseessä Brittituotanto jonka ohjauksesta vastasi James Watkins. Emäntä jätti tämän suosiolla välistä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Piin elämä oli hieno elokuva!

Olipa elämänmakuinen leffa ja mielestäni hauska blandis Forrest Gumpia, Benjamin Buttonia sekä Slumdog Millionairea. Bonuksena se, että kerrankin oli jotain "hyötyä" 3D:stä, siis aivan fantastisia merellisiä maisemia ja otuksia! Suosittelen lämpimästi.
 

Stamkos911

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Russian Players
Nämä leffat suosittelen etenkin Saw leffojen ystäville:

The Collector. v. 2009 The Collector (2009) - IMDb
The Collection v. 2012 (jatko-osa) The Collection (2012) - IMDb


Josh Stewart pääosissa ja pärjää hyvin mielestäni siinä. Viihdyttäviä leffoja joissa on myös jännitystä. Etenkin ensimmäinen. The Collectorin ohjaaja ja toinen käsikirjoittaja Duncan on käsikirjoittajana neljännessä (2007), viidennessä (2008), kuudennessa (2009) ja seitsemännessä Saw-elokuvassa.

Jos joku on jo nähnyt Texas Chainsaw Massacre 3D kertokaahan fiilikset!
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Näin pitkästä aikaa oikeasti ahdistavan, tylyn ja raa'an kauhupätkän Eden Lake. Kyseessä Brittituotanto jonka ohjauksesta vastasi James Watkins. Emäntä jätti tämän suosiolla välistä.

Vetipä hiljaiseksi tämä leffa. Puoli minuuttia leffan loputtua tuijotin vaan ruutua jähmettyneenä.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Tuli katsottua muutaman kuukauden kuukauden kuluttua Suomeen virallisesti saapuva mahtipontinen ja eeppinen elokuva Cloud Atlas. Kyseistä liki kolmetuntista elokuvaa tähtittävät Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weaving, Jim Sturgess ja muun muassa Susan Sarandon.

Mitään elokuvasta itsestään paljastamatta sanon, että tämä leffa on viime vuoden toiseksi paras elokuva. Näyttelijät, tapahtumat, visuaalinen ilme ja yleinen tunnelma herättivät niin voimakkaita tunteita (en tarkoita vitutusta), että vain harva filmi on kyennyt samaan. Suosittelen ehdottomasti kaikkia kiinnostuneita tsekkaamaan tämän, kun se aikoinaan teattereihin saapuu.
 

Killeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Muutaman täällä olleen kommentin perusteella katsoin kanssa Eden laken ja vähän samanlaiset fiilikset kuin muillakin. Olihan siinä karua meininkiä, jos niin nyt voi sanoa. Itse tykkäsin kyllä leffana. Tuskin kaikille sopii, mutta suosittelen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös