Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

Iisalmen Peli-Karhut 2017–2018 – karsinnoista pudotuspeleihin?

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana Knap, 06.04.2017 klo 19.00.

 1. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Olipahan upea taisteluvoitto IPK:lta Keupaa vastaan ja kirkkainpana kruununa ottelussa Aution nollapeli. Juuri ennen Nevalaisen maalia otti mahtavan kaksoistorjunnan jonka jälkeen suoraan Nevalainen löi naulan Keupan arkkuun. Vaikka katsonkin mustakeltalasien läpi otteluja ja viimeksi Tuto pelissä peräänkuulutin taklauksen vastaanottajan vastuuta niin nyt voi samaa sanoa taklaajan vastuusta. Minun mielestä Putkonen veti todella törkeän taklauksen, tai no eihän se ollut kunnon taklaus vaan kiilaus laitaan ennemminkin mutta jos lopussa painat kaverin päästä niin että osuu just pleksin loppumis kohtaan niin onhan se brutaali ja oikean tuomion saanut teko. Olisi jättänyt tuon pään ohjaamisen väliiin, niin ei olisi tullut mitään. Onneksi kaverille ei käynyt pahemmin. Nevalaisen saama vastapallo oli hieno ja puhdas avojääpommi, eikä siitä joukkuekkaan ollut mitään vaatimassa. Pää ylös ja peli jatkuu, niinhän se Nevalainen tekikin ja niittasi Keupa selkärangan poikki. Muuten olen noista @Knap tuomioista samaa mieltä. Toivottovasti Autio jatkaa maalilla lauantaina, kun Roki tulee haukkaamaan tyhjää täydestä Kankaan hornankattilasta.
   
 2. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa HT
  Lainaus:
  Oikeita huomioita, Putkoselle langetettu viiden ottelun pelikielto. Mestis - IPK:n Niko Putkoselle viiden ottelun pelikielto
   
 3. Big Bear Jäsen

  Putkoselle pamahti sitten kakkua oikein kunnolla. Kun tuota taklausta useamman kerran kelailee, niin todellakin olisi voinut "Spude" jättää ajamatta loppuun saakka. Toisaalta ei tainnut KeuPan kaveri tilanteessa loukkaantua, niin tuo viisi peliä tuntuu aika kovalta rangaistukselta.
  No, ei muuta kuin eteenpäin ja huomenna RoKille selkään.
   
 4. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Lainaus:
  Jep, lukuisten kelailujen jälkeen ulosajon pystyy hyväksymään näin jälkikäteen, itse ottelussa se näytti ihan normaalilta tilanteelta. Mutta viiden ottelun pelikieltoa onkin jo pikkuisen vaikeampi hyväksyä? Tai siis miten helvetissä? 5 ottelua on kuitenkin todella paljon, eikä Putkosen teko mielestäni vastaa 5 ottelun pelikieltoa. Jopa Fofanovin teko oli mielestäni pahempi, tai samaa luokkaa, ja siitä ei tullut kuin 3 peliä. Se oli sentään aivan tahallinen teko, eikä siinä ollut tuollaisia vahingon merkkejä. Rankaiskaa nyt kunnolla vaan IPKta, siitä se riemu repeää vasta, jos Rokia vastaan on paskat tuomarit ja tulee taas ulosajo. Toivottavasti herrasmiehet Sorankangas, Orava, Vihriälä ja Kovanen ei näytä naamansa vähään aikaan Iisalmessa, kävisi vaikka jonkun tuomaroinnin alkeiskurssin (ei siis viittaus siihen ulosajoon).

  Katosalmen Jannehan voisi laittaa vähän oikeusjuttuja käyntiin, ensiksi KeuPan pelaaja varastaa (varastaminen on rikos), ja sen jälkeen tuhoaa vielä omaisuutta. No joo vitsi vitsi, mutta aivan käsittämätöntä että tuosta ei tullut mitään.
   
 5. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Lainaus:
  Noh aina helppo IPK ja kolme pojoa. Ollaan tyytyväisiä. Maalivahteihinko se nyt kaatu? Harvoinhan tällaisia mv lottoja näkee.
   
 6. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Koko vitun joukkue koomaili heti ensihetkistä alkaen. Joukkue järjesti sellaisen markkinointitempauksen, että sai karkoitettua kahden erän jälkeen satoja ihmisiä kotiin. Voi mennä hetki aikaa, että halliin saadaan taas yli tuhat katsojaa.
  RoKilta ei mitään pois, vauhdikas joukkue sai IPK:n näyttämään joltain kaljasarjan jengiltä. Vituttaa ja hävettääkin joukkueen puolesta.
   
  Viimeksi muokattu: 02.12.2017 klo 20.55
 7. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Aivan älytön mokkelotto. En ymmärrä miks Autio ei alottanu voittopelin+nollapelin jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa ku molemmilla veskoilla itseluottamus painettu alas. Kuka perkele tästä mokkepeluuttamisesta vastaa? MV-koutsi jolla ei oo mitään annettavaa veskareille.

  En sanois että maalivahteihin tänään kaatu. Joukkue moken edessä oli hengetön ja haluton. Liekkö jännittäny ihmispaljous hallissa! Aivan lampaita kaikki Katosalmen Jannee ja Virtasjuhaa lukuunottamatta.

  Roki oli erinomanen tänään. Kiekko liikku, ukot liikku ja tulosta tuli! Oli hienoo että muutama rokikannattaja oli saapunu Kankaan monttuun! Tulkaa uudestaan isommalla porukalla!
   
 8. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Lainaus:
  Ehkä hieman heikko kommentti 1-7 voiton jälkeen "aina helppo IPK". Vastustajan kunnioitus jne. Ja ei kaatunut maalivahtiin, vaan aivan käsittämättömän paskaan peliin.

  Lainaus:
  Valtteri Pihlajamäki pelasi ihan hyvin tänään, jakoi kunnon pommeja, vaikka yhteen ikävästi Springare loukkaantui. Mutta tuollaiset pommit ovat tärkeitä. Sorakangas-Orava duo olisi muuten varmaan tuominnut siitä ulosajon.


  En ole tämän päivän lehdistötilaisuutta katsonut, kun ei kiinostanut. Mutta eiköhän sielläkin ole, että "Olen hyvin pettynyt joukkueeseen" kuten jokaisessa edellisissäkin häviössä. Eikö Jasilla ole auktoriteettia, vai miten se on aina pettynyt? Tuomarit oli tänään sentään hyvät, ei yhtään outoa tuomiota, samat tänne jatkossa niin kumpikin joukkue voi voittaa.
   
 9. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Totta, Pihlajamäki jäi mainitsematta! Pirteä esitys ja toivottavasti jatkaa samaa tekemistä jatkossa. Sorakangas-Orava-Silvennoinen-Pelkonen olisivat varmasti heittäneet Pihliksen ulos koska eivät nähneet tilannetta mutta vastustaja loukkaantui.

  En ole nähnyt lehdistötilaisuutta mutta luulen että Jasi on peliä noilla sanoilla kommentoinut. Jasi kyllä saa joukkueen pelaamaan ja taistelemaan mutta mielestäni nyt pitäisi katsella tarkemmin ketkä on kuumia pelaajia ja ketkä ei. Ne pelaa joilla joilla kulkee!
   
 10. Big Bear Jäsen

  Kun kotona koetaan perseraiskaus, niin eipä tee mieli kehua IPK:sta ketään. En esimerkiksi ymmärrä tätä Pihlajamäen kehumista. Jätkän ainoa avua on edelleen taklaaminen ja sellainen pelimieshän olisi löytynyt omistakin Nuutisen muodossa. Nuutinen sentään pääsi silloin tällöin pakista ohi, mutta enpä muista Pihlajamäen sellaiseen "urotyöhön" vielä pystyneen. Paljon pitää pojan vielä parantaa, että saa minulta edes puhtaat paperit.
  RoKin 21-vuotias Metsävainio on kyllä lupaava peluri. Tänäänkin heitti kolme sellaista syöttöä, joista ukkomustilainenkin olisi tehnyt maalin. Luisteleva tietokone, ei voi muuta sanoa. Oululaislähtöisellä kaverilla oli viime keväänä nippu tarjouksia edessään mutta pohjoisen poikana valitsi RoKin.
  Löytyisipä meillekin joskus tällainen nuori pelaaja.
   
 11. stemme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, RoKi, Kärpät
  Paikan päällä tuli oltua, teillä on kyllä kiva käydä vieraissa kun ihmiset jututtaa ja antavat kannustaa vierasjoukkuetta rauhassa. Hieman jopa harmittaa IPK:n puolesta tollanen esitys ilmaispelissä. Näillä ilmaispeleillä olisi hyvä sauma saada satunnaiskatsojia halliin mutta nyt ensimmäiset valuivat pois jo avauserässä 1-4 maalin jälkeen. RoKin toinen maali oli kyllä täysin k-18 kamaa, huhhuh. Metsävainion ketju ollu hyvässä liekissä viime aikoina ja siltä ketjulta ei rumia maaleja näekkään.

  Tuomareihin tuli kiinnitettyä erityishuomiota kun niistä on niin paljon siellä Iisalmessa valitettu, mutta nyt sattui ilmeisesti se hyvä peli heillekin. Kouvalaiselle jäi yks kakkonen viheltämättä kun meni sörkkimään Hölsän räpylää, mutta muuta ei jäänyt kyllä itsellä mieleen. Pihlajamäen taklaus näytti ihan puhtaalta, ehkä vähän myöhässä ja turha tuossa tilanteessa mutta loukkaantuminen oli huonoa tuuria, ei siitä kukaan tuomari olis ulos heittäny.

  Karhukopla sais kyllä tulla vastavierailulle Rovaniemelle. Tsemppiä teille jatkoon, toivottavasti törmätään pleijareissa.
   
 12. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Lainaus:
  Aikamoinen loukkaus Pihlajamäelle puhua Nuutisesta samana päivänä. Siinä on se ero, että Pihlajamäki saattaa ne taklaukset kunnolla loppuun ja täräyttää kunnolla. Nuutinen jakaa aika paljon myös sellaisia pikkusia tönäisyjä. Pihlajamäeltä löytyy myös varmaan yksi joukkueen kovimmista lämäreistä, tuota kun pääsisi hyödyntämään useemmin, niin voisi olla esimerkiksi 10 maalin mies Mestiksessä, no ehkä sitten ensi kaudella. Niin, milloinhan Nuutinen on päässyt pakin ohi? Joskus Suomi-sarjassa? En muista kyllä Mestiksessä Nuutisella olleen edes monesti kiekko, niin tuollaisia urotekoja tuskin on tapahtunut Mestiksessä. Niin, ja ei kovin moni muukaan koko joukkueesta pääse vastustajan pakkien ohitse (lue: Nevalainen), niin Nuutinen sit on sellainen virtuoosi vissiin et pääsee ohi. Voisi muuten ton Fofanovin heittää helvettiin ensi kaudella, hyvä että joukkueessa on sellainen pieni rottailija, mutta melkein joka pelissä hommaa jonkun todella tyhmän jäähyn sillä verukkeella, että se on joku hänen roolinsa.
   
 13. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että Pihlajamäki on täydellinen HUTIHANKINTA, kuka lie siitä vastuusta? Mutta antaa pojan vielä näyttää, onhan tässä runkosarjaa vielä jäljellä ja nykyistä menoa myöten vielä karsintakin. Sielläkin on niitä sankarin viittoja tarjolla.
  Kuusi viimeistä ottelua, joista yksi voitto...tällä menolla ei totisesti hyvä hyrrää.
  Jotenkin näytti tänään ettei joukkue pelaa enää valmentajalle, toivottavasti olen väärässä.
   
 14. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Lainaus:
  En nyt oikein huntihankinnaksi uskaltaisi sanoa, kun jätkä pelannut neljä ottelua. Tuskin kukaan odotti A-Junioreista tulevalta Pihlajamäeltä mitään jäätäviä tehoja, tai edes tuloskentän paikkaa. Tehnyt nimittäin A-Junioreissakin vain puolipistettä/peli tahdilla. Ainakin tähän mennessä itse olen nähnyt juuri sitä Pihlajamäkeä, kuin oletinkin. Hyvä luistelu, erinomainen laukaus ja erinomainen fyysinen puoli. En nyt oikein osaa nähdä samanlaista ongelmaa kuin sinä.
   
 15. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Joo, en odottanut minäkään mitään pistetehtailijaa, eikä hänestä sellaista taida ihan heti tullakaan. Kun joukkueeseen hankitaan, siis oikeasti hankitaan, pelaaja, niin jotain ekstraa hänen pitäisi mukanaan tuoda. Tällä hetkellä tuo ekstra on mielestäni vaan niin vähäistä. Nuori jannu tosin kyseessä, että annan vielä aikaa ja loukkaantuminenkin alla. Joo, kova laukaus varmaan hänellä, mutta sitä pitäisi pystyä myös käyttämään pelissä.
   
 16. Big Bear Jäsen

  Joo, yksi voitto seitsemään viimeiseen peliin. Jos perjantaina vielä hävitään Peliitoille, niin saa alkaa tosissaan pelaamaan sarjapaikasta.
  Piipponenkin lähti KalPaan ja noilla esityksillä ei tule ihan heti takaisin, joten pitäiskö tässä jo huolestua?
   
 17. Big Bear Jäsen

  Hiljaiseksi on mennyt tämäkin palsta, mutta eipä se ole mikään ihme sillä hiljaiseksi vetää joukkueen pelaamisen tasokin tällä hetkellä. Eilen näytti kiinnostavan pelata ihan yhden erän verran. Yleisökin on hiljalleen hylkäämässä joukkueen. Ei hyvältä näytä, ei.
   
 18. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Lainaus:
  Tokkopa tuo mitään hylkäämistä on, ihmiset eivät ole vain kiinostuneet vastustajajoukkueista. Farmi-LeKi nyt ei mikään järkyttävä yleisömagneetti ole tai sarjajumbo Peliitat, missä ollut kehnoja yleisömääriä. Eiköhän Kiekko-Vantaa pelissä ole taas yli 700 ihmistä.

  Hieno nousu LeKiä vastaan, Ukko-Pekka on kyllä vireessä, eikä ainakaan Suomi tule kaatumaan U20-kisoissa maalivahtipeliin. Huolestuttava asia oli eilen se, että IPKlla oli 4 läpiajoa/rankkaria ja nolla maalia niistä. Kangasniemen rangaistuslaukaus oli outo vihellys.
   
 19. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Näytti ainakin viime vuonna vielä LeKikin Iisalmessa kiinnostavan, kun yleisömäärät olivat kahdessa kohtaamisessa 867 ja 1087. Eilen 531!
   
 20. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Ihan normaali juttu että katsojamäärät pikkuhiljaa laskevat alkuhuuman jälkeisinä vuosina ja sekin vielä kun alkukaudella IPK pelasi voitokkaasti kotipelinsä, mutta sittemmin on alkanut sakkaamaan. Päivittäisiä erojahan tulee katsojamäärissä, mutta miksi K-Vantaa houkuttelisi sen enempää kuin LeKikään (koska Jokeri-logo rinnassa) enkä minä ainakaan henkilökohtaisesti en ole sen kiinnostuneempi jostain vastustajasta kuin toisesta. Ja väitän että peruskatsoja ei mieti sitä että onko jossain joukkueessa enemmän lainapelaajia kuin toisessa, koska ei sillä sinällään ole mitään merkitystä peliin. Taitaa nyt joillain vaan olla "turhaa" inhoa LeKiä kohtaan.
   
 21. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Juu, Mestiksen hienous alkaa olla Iisalmessa jo koettu juttu joten nyt katsojamäärät alkavat elää siihen pysyvämpään suuntaan. Se toki on paljon kiinni joukkueen markkinoinista, menestyksestä jne mikä se ”pysyvä” taso on. Mutta se alkuhuuma on varmaan jo vähitellen ohi joka tuo halliin sarjanousua tavoiteltaessa ja sen saavuttamisen jälkeen lisää yleisöä.
   
 22. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Lainaus:
  Onhan se normaalia, mutta ei Iisalmen luvut todellakaan ole 500-600, vaan +700. Aina. IPK voittomarginaali tosiaan laskenut, mutta ei se edelleenkään huono ole, IPK sarjan kolmanneksi kovin kotijoukkue, edellä vain sellaiset joukkueet kuin KeuPa HT ja SaPKo. Yleisömäärien laskun uskon olevan vian väliaikaista, jotenkin kaikki sattui samaan aikaan, niin yleisöä ei kiinostanut. Tuomarispedeily alkoi useammassa ottelussa kotona, koko ajan boxissa ja sieltä ei pelejä voiteta. Joukkueella kiristyi hermot ja oma peli sakkasi, eikä kellään ole hauskaa silloin. Tuomareista pakko sanoa, että on muuten viesti mennyt perille, kun ollut todella tasapuolista viheltämistä nyt.

  Itse käyn katsomassa joka pelin, olisi vastassa kuka vaan, mutta kyllä minua kiinostaa enemmän Kiekko-Vantaa kuin LeKi. K-Vantaa on silti enemmän "omavaraisempi" seura, vaikka se logo onkin ainut identiteetti enää. LeKi on vaan niin farmi kuin farmi voi olla, että se vituttaa jo ihan siksi.

  E: Ajatusvirhe korjattu
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2017 klo 11.08
 23. Aimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK
  Viime vuonna kävi (muistaakseni) sama ilmiö yleisömäärien kanssa ennen joulua. Pikkujoulujen ajankohdat taitavat sattua päällekkäin ainakin viikonlopun pelien kanssa ja osakseen voi yleisömäärän väheneminen myös siitä johtua. Toki harvemmin keskiviikkoisin pikkujouluja vietetään...
  Noh, eiköhän väki taas löydä halliin joulutauon jälkeen!

  On muuten hyvä että Kouvalainen sai tänään maalin. Mies on ollut viime peleissä todella pirteä mutta apina on roikkunut selässä. Nyt se tippui ja helpotus näkyi myös tuuletuksesta. Fomin parantaa myös peli peliltä. Viime aikoina taitanut melkein joka pelissä vähintään sen yhden syöttöpisteen napata.
   
 24. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Vierassaldolla mitattuna IPK on sarjan heikoin, joten tarkoitit varmasti kotisaldoa.