Ilmoitukset

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Iisalmen Peli-Karhut 2017–2018 – karsinnoista pudotuspeleihin?

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana Knap, 06.04.2017 klo 19.00.

 1. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Olin katsomossa, ja minusta tuomarit vihelsivät varsin hyvin. Hipaisuja ei vihelletty, jäähyt tulivat todellisista rikkeistä. Sinkkonen mussutti jatkuvasti, mutta sehän ei ole mitään uutta. Kaiken kaikkiaan oikein onnistunut pelitapahtuma.
   
 2. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Joo, en ymmärrä minäkään Sinkkosen itkun syytä ainakaan perjantain pelin näkemisen perusteella. Viime kotiottelussa tosin oli monta syytä valittaa tuomareista ja ainakin silloin Jasilla oli useaan otteeseen asiaa tuomareille.
  Pitäs vaan keskittyä pelaamiseen, eikä sortua perjantain kaltaiseen purkautumiseen. Se tuskin ainakaan auttaa.
  Tänään on taas tiukka paikka Vantaan vieraana, mutta onneksi on Autio maalissa. Itse olisin peluuttanut Autiota perjantaina. Olisi nimittäin ollut etukäteen ajatellen jonkinlainen sauma ottaa TUTO:lta pisteet, sen verran alakanttiin ovat Aurajoen miehet aloittaneet sarjan. No, eihän se Tolonen huono ollut, mutta voittomaali (TUTO:n neljäs) lirvahti liian helposti hanskakäden puolelta maaliin. Ei meinaan ollut laukaus läheskään samanlainen tykki, jonka Katosalmi painoi erässä aikaisemmin maaliin.
   
 3. Aimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK
  Viikonlopun pelit eivät ollenkaan olleet huonoja. Pienet asiat ratkaisi voiton vastustajille ja niinkun Sinkkonenkin sanoi niin kotijoukkueet osasi tehdä IPK:n pelin vaikeaksi.

  Toisesta runkosarjan pelistä lähtien on pistänyt silmiin Kiviojan huikea suorittaminen. Miehestä näkee että on monessa liemessä keitetty ja tuntuupa olevan timanttisessa kunnossakin. Pisteiden muodossakin Kiviojalla lähtenyt mukavasti kulkemaan ja on mielestäni vähintäänkin ansainnut paikkansa hyökkäävistä ketjuista! Uskaltaisin jopa väittää että hän on ollut jos ei paras niin selvästi yksi parhaista hyökkääjistämme.

  Autio myös ollut vakuuttava mutta tuntuu, että joka pelissä vähintään se yksi "helppo" menee. Kaiken kaikkiaan kuitenkin tosi varma otteista ja rauhallista peliä. Omissa papereissa tämän hetkinen ykkönen, vaikka ei Tolonenkaan kaukana perässä tule.

  Toivotaan ettei Otto ole kauaa poissa. Galin mennyt viime kaudesta eteenpäin selvästi ja on mukava katsoa miehen otteita. Korhonen yllättänyt positiivisesti, pystyi haastamaan Tuto-pelissäkin rohkealla luistelulla ja kiekollisella pelillä.

  Kaiken kaikkiaan hyvin on pullat uunissa omasta mielestäni!
   
 4. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Lainaus:
  Kylläpä sitten ihan erilasein katsellaan peliä. Vaikka Kivi onkin pisteitä tehnyt niin kaukana on siitä energisestä vaihdosta toiseen kovia pommia jakavasta Kivestä jollaista itse odotan. Silloinhan Kivi on parhaiten ottelussa sisällä kun pääsee muutaman kovan töötin antamaan. Mahtava homma kuitenkin on saanut pisteitä alle, mutta kyllä matkaa lähellekkään top6 hyökkääjiä hänellä on. Onneksi kausi on nuori ja "vanha" sieltä varmasti vertyy. Kyllä, itse myös liputan loppukauden jatkoa Kivelle. Otto on tällä viikolla normaalisti mukana kuten käsittääkseni Heinonen ja Virtanenkin.
  Itsellä on Autioon hurjaluotto, harmi vaan Toloselle kun Tuto matsissa livahti muutama helppo, mutta kyllä se Tolonen sieltä tulee vielä haastamaan täysillä.
  Mitenkä on huhurintamalla asiat? Onko niiitä? Jossain hallin käytävillä kuulu puhetta yhdestä pakista ja hyökkääjästä....?
  Huomenna vastassa Sapko, lauantain pelillä miinus virheet Savonlinnasta on haettavissa täysi pistepotti. Perjantaina vastaan tulee hurjasti sarjan aloittanut Keupa, silloin pitää alakerran toimia täydellisesti sen verran vahva on keupa hyökkäys.
   
 5. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Lainaus:
  Samat silmät ollut Kivestä sinun kanssasi. Jotenkin ei näytä vanhalta Kiveltä, vaan on ollut aika näkymätön mutta on tehnyt maalit vaan oikeaan aikaan. Ilman TUTOa vastaan tehtyä läpiajomaalia ja KiVaa vastaan tehtyä YV-Maalia, en olisi ollenkaan vakuuttunut Kivestä, vaikka silti antaisin jätkälle kyllä sopparin kun parempaakaan ei ole tarjolla. Mutta ilmanmuuta Kivelle jatkoa menee hyvin 3-4 kentässä näin alkuun ainakin.

  @-Olvi- voi jakaa nimiä tänne mikäli kuullut jotain, vaikka ei olisikaan kun kuulopuhetta, niin kiva niillä on silti spekuloida ja haaveilla, anna tulla vaan.
   
 6. juhahujanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, SaPKo ja kaikenlainen laatukiekko
  Itsekin uudesta pelurista kuulin huhua. Itse en vielä paljon löisi vetoa paikkansapitävyydestä.
   
 7. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  En tiedä minkälainen pelimies kivi oli edellisillä mestis kausilla, mutta 2.div/SS kausilla veteli välillä puolivaloilla ja paikan tullen polkasi ohi tai kolasi pystyyn vastustajan.
  Välivuoden jälkeen meno näyttää samalta kuin SS:ssa, mutta erona siihen vastustajat on kovempia, joten paikoille on vaikeampi päästä ja fyysiset erot on pienemmät. Viimeistely on edelleen kivellä hyvällä tasolla, joten eiköhän pisteitä kauden mittaan tule ihan mukavasti, vaikka pelaaminen ei muuten näyttäisi niin hyvältä.
   
 8. Aimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK
  Noh niin tai näin mielipiteet on mielipiteitä. Kokoonpanossa näyttää taas olevan Huttunen ja Virtanen mukana, eli ei suurempia vammoja. Vielä kun se Fomin kaivetaan takaisin askiin niin hyvä tulee.
  Tänään Sapko kumoon!
   
 9. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Kinnunen tänään IPKssa, ollut melko huono KalPassa joten IPK ottaa avosylin vastaan. Käytännössä nyt on terveenä kaikki puolustajat, joten tänään voisi odottaa puolustukselta jo tosi hyvää peliä. Pirttimäki lainalle S-Kiekkoon joten hän ei tänään pelaa. Vähän pettymys minulle ettei Pirttimäki onnistunut vakuuttamaan valmennusta, kuitenkin tosi hyvä pelaaja kyseessä.. No ehkä vielä tällä kaudella.
  Pakkiparit tänään siis..

  Galin-Korhonen
  Koponen-Huttunen
  Sulin-Kinnunen
  Hyvin tasapainoiset parit kyllä saatu kasaan, jokaisessa parissa vähän hyökkäävämpi pari ja se varmistava. Voi olla Sulinin naama aika härskin näköinen tänään.. Hyökkäysketjuja myös rumplattu vaikka ne on toimineet ihan hyvin. Tolonen aloittaa maalissa, joko sieltä tulee tosi hyvä peli tai huono. En oikein osaa nähdä KeuPaa vastaan sellaista välimallin peliä.

  Erikoistilanteet aika huikealla tasolla juuri nyt. Alkukaudesta parjaamani ylivoima on aivan hävyttömän kova 41.2%, parempi olisi toimia tänäänkin jos ylivoimalle edes päästään (Pelkonen).. Alivoima on myös yli 80% ja siellä sen pitääkin olla. Puolustus on nimenomaan hyvä omaanpäähän, mutta pelin avaus on vähän ollut hakusessa kauden alussa. Tänään ei hirveästi olisi varaa syötellä vastustajille tai pitkiä kiekkoja.
   
 10. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Kelpo esitys pelikarhuilta tänään keupaa vastaan. Jos jotain negatiivista haluaa hakea tuosta pelistä niin toloselle meni muutama helppo, koponen oli todella epävarma ja nuo kaksi av-maalia.
  Positiivistä löytyykin sitten huomattavasti enemmän:
  + Katosalmi, paikoista sisään
  + Korhonen, liikkuu todella hyvin molemmissa päissä ja pääsee näin vetopaikoille.
  + Kinnunen, saa jäädä Iisalmeen
  + Hyökkäyksiin lähdöt ja nopeat keskialueen käännöt.
  + Kiekko liikkui hyvin ja kaikki hyökkäys kolmikot saivat peliä ja vetoja aikaiseksi.

  Tälläistä peliä olisi ilo myös katsella vieraskaukaloissa, mutta hankalaa on ollut ja peli on välillä näyttänyt samalta kuin viime kaudella. Toivottavasti se kurssi kääntyy keskiviikkona Hermestä vastaan kokkolassa ja aletaan pelata vieraissa kuin omissa.
   
 11. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  IPK opetti tilkkutäkeille vähän jääkiekkoa Kankaan montussa.. No ei vaiskaan, tänään tuntui vaan aika hyvin peli kulkevan. Olisko Jasi pitänyt pienen puhuttelun jätkille, että sen pelin olisi parempi alkaa kulkemaan. Ylivoima pyöri todella nätisti, ja välillä piti tarkistaa onko tuo varmasti IPK joka tuota ylivoimaa sahaa, ensimmäisen kerran koskaan näin syöttöjä ilman haltuunottoa IPKlta, ai että! Ensimmäisen kerran koskaan, tuomaripeli oli puolueellista IPKlle, minä laskeskelin sen sillein että IPKlta jäi kaksi täysin selvää vihelmättä, ja KeuPalle yksi täysin selvä, toki olisi siellä varmaan voinut huitomisesta viheltää, mutta ne meni aika tasan. Kinnunen oli näkymätön vaikka antoikin pari hyvää syöttöä, eli siis hyvä peli häneltä. Miksihän Sulin ei pelannut vaikka ilmoitettiin kokoonpanoon? Annettiinkohan huilipäivä tärskyn jälkeen kun Kinnunenkin saatiin kokoonpanoon? Kotiyleisö oli tänään aika vaisu, olikohan karhukoplassa vajausta vai mistäköhän johtui?

  Sisäisessä pistepörssissä oli kyllä kiva yllätys kun kävin katsomassa. Pakin paikallakin pelannut Niko Putkonen vetää PPG tahdissa tällä hetkellä, eli 2+5. Piipponen myös 4+3 ja Aleksi Hämäläinen aloittanut vakuuttavasti myös 1+6 tehoin. Katosalmen Janne jatkaa samantyyppisillä tehoin kun viime kaudella 4+1 , ja kuten Jani Säteri sanoi, Katosalmi on viisas pelaaja eikä syötä huonommille.

  Kuitenkin.. Hieno voitto sarjan tämän hetken kovimmasta joukkueesta, nyt on kasassa 9 pistettä, joka on hieman heikohko suoritus vaikka onkin ollut todella kovia joukkueita vastassa. Keskiviikkona Hermes, ja toivottavasti Kokkolalaiset eivät ole saaneet peliänsä vielä kuntoon, niin IPK saisi pisteet sieltä.
   
 12. Big Bear Jäsen

  Olihan tuo illan peli kotijoukkueelta aika nappiesitys. Tehot olivat huipussaan ja ylivoimakin paranemaan päin. Kauneusvirheenä toki kaksi KeuPan av-maalia. Kotona pärjätään, mutta sama draivi pitäisi saada siirrettyä myös vieraspeleihin. Onkohan muuten ensi keskiviikon kotijoukkueella aitiossa uusi luotsi? Veikkaan, että on. Siinäkin mielessä voi tulla karhuille hankala peli.
  IPK:n tiedottaminen taitaa olla tällä hetkellä jonkun tettiläisen harteilla. Harvat facebook-jutut vilisevät kielioppivirheitä, eikä tiedottamista sitä paitsi juurikaan ole. Noilla jutuilla ei hypeä nosteta. Hommatkaa nyt ihmeessä joku pätevämpi tyyppi tilalle!
   
 13. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Lainaus:
  On edes jotain, vaikka samaa mieltä olen että saisivat kyllä tuohon panostaa enemmän. Nyttenhän mediataululle on tullut aivan käsittämättömän hieno (:D) IPKn logo jossa ympärillä on vähän kuin basso. Maalinkin jälkeen valot alkavat vilkkumaan hallissa! Teknologian edellä kävijöitä Iisalmessa!
   
 14. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Lainaus:
  Kun vielä laitetaan plekseihin ledi-valot ja kattoon projektori niin meno on kuin hartsulla konsanaan. Rinkside-kapakka meiltähän jo löytyykin.
   
 15. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Huomenna Hermes ja melkein täydellinen kokoonpano. Hermeksen kauden avaus on ollut aika farssi, mutta on ainoastaan ajan kysymys milloin se peli lähtee kulkemaan, ja takaraivossa pieni pelko että se päivä on huomenna. IPKn peli kotona on ollut hyvää ja vieraissa ihan ok. Jokaisessa kauden vierasmatsissa on pelattu kaksi erää kolmesta, se yksi erä on vaan aina jotenkin koomailtu. Huomenna koomaan ei ole varaa jos meinattiin ensimmäiset vieraspisteet ottaa. Playoffeihin pääsy on aika vaikeaa jos voittaa vaan kotona.

  Tietääkö joku jotain Fominin tilanteesta? Onko reeneissä jo? No contact paidalla vai ilman? Olisi kyllä hienoa jos perjantaina tekisi jo debyytin. Entä onko uusia pelaajia havaittavissa, neuvotteleeko IPK edes kenenkään kanssa tai onko edes katseet vapaissa pelaajissa?
   
 16. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Naurettavaa. Milloin me saadaan myös Kankaan monttuun kunnolliset tuomarit? Vieraissa tuomarit vetää hyvin lähes aina, mutta kotona viheltää lähes aina päin vittua. Kuten Jasi sanoi, tuomareitten takia ei hävitty kun ne ei niitä maaleja tee (vaikka varmasti haluaisi parit tehdä IPKn verkkoon), mutta se on helvetin vaikea pelata, kun oltiin esimerkiksi koko 2.erä melkein boxissa. 18 minuuttia rangaistuksia 2.erässä IPKlle, 26-14 rangaistukset muutoin. Avauserässä jäi viheltämättä kaksi kertaa kun Vantaalaiset huitoivat IPK pelaajien naamaan, ja etenkin se Katosalmeen osunut olisi pitänyt viheltää koska tahansa, missä tahansa ja kuka hyvänsä olisi viheltämättä. Vaikea on voittaa boxista.

  Ei tuo peli nyt muutenkaan kulkenut, mutta ilman noin helvetinmoista jäähysumaa voittokin olisi ollut mahdollinen, kun Vantaalaisilla ei myöskään kulkenut. Jännä kun Pasi Arvonen sanoi YV pelin toimineen tänään, mutta en kyllä samaa mieltä voi olla jos toverit pelaa puolet pelistä YVllä ja tekee yhden ylivoimamaalin. IPK voitti myös laukaukset neljällä kenttäpelaajalla, miltähän olisi näyttänyt kun oltaisiin saatu pelata viidellä kenttäpelaajalla.

  Pitää katsoa ottelu vielä uudestaan Fanseatista, että näkee mistä ne on löytänyt nuo kaikki vitun huitomiset, koukkaamiset ja muut mitä minä en katsomosta nähnyt, eikä kovin moni muukaan äänistä päätellen. Pitää myös tarkastella mitä rikkeitä nään Kiekko-Vantaalta, mitä tuomarit ei nähnyt. Kaikkea ei voi viheltää, eikä pidäkkään, mutta kun olisi joku perkeleen linja.
   
 17. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Allekirjotan täysin sun koko postauksen vaikka lainaan vain osan.Tiesin jo ennakkoon että tuomarointi menee vihkoon kun päivän kaksikosta toinen on viheltämässä.

  Mulle riittäisi se että tuomaritoiminnassa olisi joku linja! Liian usein käy niin että toisessa tilanteessa vihelletään jäähy mutta hetkeä myöhemmin ei vihelletä. Uskomatonta! On varmasti pelaajillakin haastavaa pelata kun ei tiedä miten tilanteessa saa tuomarilinjan mukaan pelata.

  Esimerkkinä tämän päivän pelistä nostan tilanteen jossa Kinnunen lähti istumaan kakkosta hyvin hepposesta huitomisesta. Hetkeä aiemmin Vantaan pelaaja huitoi omassa päässä aivan kuin olisi ollut perjantai-saunaan puita halkomassa. Huitomisen seurauksena häneltä itseltään katkesi maila.

  Sitten toinen asia jota en ymmärrä on että annetaan jotain helvetin hyvitysjäähyjä jos jokin tilanne on jäänyt viheltämättä. Munatonta hommaa!