Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Iisalmen Peli-Karhut 2017–2018 – karsinnoista pudotuspeleihin?

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana Knap, 06.04.2017 klo 19.00.

 1. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Olipahan tosiaan maali, tuo Tutopelin voittomaali. Aivan käsittämätön kooma iski Pohjanoksaan, periaatteessa ei mitään kiirettä ollut ja ois voinut vaikka sulkea kiekon mutta ei niin ei. Ihan kuten Jasi eilen pressissä sanoi, eka erässä oltiin vähän purjeessa, mutta äärettömän fiksua vieraspelaamista kokonaisuudessaan eilen. Joukkue taisteli, blokkasi, taklasi yhdessä, kyllä tuollaisella pelillä pisteitä alkaa vierasreissuiltakin irtoamaan. Selostaja Säteri oli kova poika taas heittämään läppää, mutta aika turhaan muutamaan otteeseen IPK:ta morkkaili esim. jälkipelaamisesta, sitä mitä Tuto itse harrasteli 2erää. Nevalaisen tasoitusmaalin jälkeen joku veteli Aatun poikkarilla jäähän kun meni maalia juhlimaan. Sitten IPK alkoi antamaan samalla mitalla takaisin, niin selostaja näkee vaan nämä. Ihan kuten siinä tilanteessa missä joku kolasi kiekottoman Aleksin, niin siinä vaiheessa tämä Tuton "kovapoika "uskaltautuu ilmestymään tönimään Galinia kun on kaksi tuomaria turvaamassa selkäsaunan. Se on kyllä mahtava huomata nyky IPK:sta että turha on kovuudella koittaa pehmittää. Tänään pelit jatkuu Espoossa, eilinen Tuto voitto nosti varmasti jätkien itseluottamuksen uudelle tasolle. Tänään siis omalla nöyrällä pelillä pisteet lähtee Iisalmeen
   
 2. Aimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK
  Erittäin tyytyväinen siihen että vieraspeli peikko on saatu selätettyä ja että saatiin tämmöinen draivi päälle vielä ennen taukoa. Huttusen peli kulkee koko ajan paremmin ja sen huomaa myös tehotilastoista. Mies on kirjannut viime peleissä takuuvarmasti ainakin sen yhden pisteen ja eilinen siniviiva osuma oli kyllä maailman luokan kuti.

  Fomin vielä herättelee itseään ja niin kuin eilisen Espoopelin selostaja sanoi, kaukalossa oli aivan eri Fomin eilen kuin viime vuonna Peliittapaidassa. Uskon että tauon aikana mies saa itsensä iskukykyiseen kuntoon ja alkaa lunastaa niitä odotuksia mitä iisalmelaisilla häntä kohtaan on. Aikaa pitää miehelle kuitenkin antaa. Ei ole helppoa tulla uuteen joukkueeseen ja vielä loukkaantumisen jälkeen.
  Maalivahtipeli on tällä hetkellä taattua tavaraa! On myös ilo ollut huomata miten Sinkkonen on usean pelin jälkeen tällä kaudella avoimesti sanonut olevansa ylpeä omasta joukkueestaan.

  Muut kirjoittakoon laajemmat analyysit alkukaudesta, mutta itse olen tyytyväinen syyskauden antiin!
   
 3. Big Bear Jäsen

  Huikea viikonloppureissu, eipä voi muuta sanoa. Jasi on saanu joukkueen puolustuspelin kelpo kuntoon. Kannattaa ottaa huomioon, että Turussa ja Espoossa pelattiin melkoisilla lentsikkakentillä ja siitä huolimatta meni vain yhteensä kaksi kiekkoa omiin. Ja olihan se puolustuksen keskusta niin tiivis kuin vain olla voi.
  Tästä on hienoa jatkaa pienen tauon jälkeen sarjaa. Viitossija tässä vaiheessa kautta on todellakin enemmän kuin uskalsin odottaa, tosin muutamalla tappiolla/voitolla sijoitus voi vaihtua melkoisestikin. Sarja näyttää jatkuvan puolentoista viikon päästä pahassa paikassa, Rovaniemellä. RoKikin kävi hakemassa etelästä kuusi pojoa, joten voi kai sanoa viikonlopun olleen Mestiksessä POHJOISTA VOIMAA!
  Fomin parantaa saadessaan pelejä alle, se on selvää. Henrissä meillä on vielä täysin käyttämätön kortti! Maalivahtipelaaminen on ollut todella korkealla tasolla. Ihan sama että kummanko veskarin laittaa maalille, niin silti on ainakin katsomossa turvallinen olo.
  Uskon, että ensi keväänä nähdään Iisalmessa ensimmäistä kertaa historiassa Mestiksen pudotuspelejä. Hieman olen ihmetellyt kotipelejen vaisuja yleisömääriä, vaikka etenkin kotona on tullut voittoja lähes solkenaan. No, jospa se yläsavolainen yleisö pikkuhiljaa heräilee. Onneksi Karhukopla sentään jaksaa pitää meteliä yllä, joten sinänsä kotipelien tunnelmassa ei ole ollut moittimista.
   
 4. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Ensimmäinen neljäs on takana kautta, ja oltaisiinkan tällä pistekeskiarvolla (1,53) pudotuspeleissä, viime kaudella se olisi myös riittänyt. Ensimmäiset 12 ottelua meni ilman ykkösvahvistus Henri Fominia hienosti, vaikka olisi sieltä voinut joitain pisteitä saada lisää Fominin panostuksella, mutta tuskin mitään kovin ratkaisevaa menetettiin alkukaudella. KalPa lainat ovat olleet kaikki hyviä, paitsi Koponen ei kyllä ole ainakaan hyöty joukkueelle. Käsittämättömiä avauksia joko A) vastustajille tai B) pitkiksi kiekoiksi. Kinnunen taas ollut hyvä, vaikka ei ole samanlaisia nousuja tullutkaan, kuin viime kaudella.

  Galin on ollut puolustuksen ehdoton leaderi, aivan käsittämättömän hyvä puolustaja. Jani Säteri sanoi, että Galin mahtuisi Jukureiden pakistoon aivan heittämällä. Toivottavasti muut joukkueet eivät nää Galinin erinomaisuutta, vaan saataisiin pitää äijä Iisalmessa mahdollisimman pitkään, nimittäin on niin huikea äijä. Otto Huttunen on parantanut koko ajan, ja alkaa olemaan pikku hiljaa totutulla tasolla, vaikka miehen luistelu on verkkaista, niin onnistunut hyvin paikkailemaan mailapelillä ja sijoittumisella sitä, tulee myös tyylikkäitä nousuja omalta alueelta ajottain. Pakistossa ei ole yhtään hasardia (no Koponen kyllä), niin pystytään pelaamaan Sinkkosen haluamaa peliä, ei ihme että oli hieman vaikeaa se puolustuksen tilkitseminen viime kaudella kun siellä oli Pälve, Tolvanen ja Määttä spedeilemässä. Nyt voikin nauraa kaikille ennakoille paskaista naurua, kuinka IPKn pakisto on niin heikko Mestis tasolle, tällä hetkellähän se on paras, vaikkei nimekkäin. Nimenomaan paras puolustamaan, mitä puolustajien pitääkin tehdä. Jos jostain löytyy jotain blokkidataa Mestiksestä, niin väittäisin IPKn olevan ykkösenä siinä. Vaikka maalivahtipeli ollut hienoa, niin kyllä tuo joukkueen blokkausmoraali tekee maalivahtien työstä niin paljon helpompaa.

  Hyökkääjistä pakko nostaa esille Topi Piipponen. Viime kaudella kävi pari peliä pelaamassa, en vakuuttunut yhtään, ja oletin hänen olevan tälläkin kaudella sellainen kolmannen kentän täytemies. No, jätkä on pelannut kyllä aika mallikkaasti, ja onkin siirtynyt minun papereissa kolmannen kentän täytemiehestä ykköskentän snaipperiksi. Snaipperi on kyllä myös väärä sana, kun jätkä on todella kokonaisvaltainen, pelaa alivoimatkin. Mikä parasta, Piipponen uskaltaa haastaa, eikä tyydy aina helpoimpaan ratkaisuun, ei ole aivan liikaa noitakaan jätkiä kokoonpanossa.

  Anton Kokkonen aloittanut ilmeisesti hyvin Hokissa, ja ollut heittämällä paras pakki, mitä kyllä pitääkin olla kun Mestiksestä tulee. Joku sitten Hokki ketjussa väläytteli, että jos ostaisivat Kokkosen itselleen loppu kauden ajaksi. Olisi aika win-win-win tilanne, Hokki vahvistuisi, Kokkonen saisi ykköspakin roolin, IPK saisi rahaa ja sitten vielä yhteishyvä: IPK-Hokki ottelut takaisin Mestikseen. No ehkä ei vielä niin pitkälle mennä, mutta kuitenkin. En kyllä tiedä onko järkevää kuitenkaan myydä Kokkosta, mikäli omia loukkeja tulee, niin kyllä sielä olisi kiva peluuttaa Kokkosta eikä Putkosta.

  1. Damir Galin
  2. Tuomas Tolonen/Aleksi Autio
  3. Niko Putkonen
  4. Topi Piipponen
  5. Niko Korhonen
  Listalla olisi helppo ollut nostaa Otto Huttunen, Aatu Hämäläinen tai vaikka Katosalmen. Jokainen on pelannut joukkueessa todella hyvin, floppeja ei oikeastaan ole, mikäli nyt ei Janne Koposta siihen listaan laske.

  Kaikki tosiaan toimii, ja voisi melkein sanoa, että IPKn kannalta tauko tuli huonoon paikkaan, kun peli kulkee. Lyhyet analyysit siitä, enkä pelin sisäisiin asioihin jaksanut puuttua, kun ne ovat kunnossa.
   
 5. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Kysytään tähän väliin onko kellään heittää yhtään käytävähuhuja liittyen hankintoihin tms.? En nyt väitä, että olisi mitenkään akuuttia tilannetta pelaajiston suhteen kun peli toimii, mutta joku aika sitten pyöri huhuja uudesta pelimiehestä, joten onko uusia huhuja ilmaantunut?
   
 6. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  En ole kuullut huhuja ja mielestäni ei ole ainakaan tässä vaiheessa suuremmin järkeäkään hommata uusia pelaajia. Peli kulkee hyvin, eikä loukkaantuneitakaan ole enää montaa. Taisipa viime kaudesta tulla jonkin verran tappiota seuran kassaan, joten viisainta toimia tuolla rintamalla harkitusti.
  Liekö yleisötulotkaan budjetissa, joten nyt turha hötkyily on aika turhaa.
  Tämä on siis minun mielipide.
   
 7. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Hienoa alkukauden paketointia palstaveljiltä. @Knap veisteli top5pelaajat alkukaudesta ja kyllä täysin allekirjoitan tuon, tosin sijalla 5. voisi olla moni muukin pelaaja kuten laitoit. Koposta täällä ei hirveästi arvosteta, mutta jos vertaa vaikka viimekauden Pälveeseen niin onhan se nyt paljon parempi pakki. Täytyy muistaa että Koponen pelaa ekaa täyttä kautta miesten sarjoissa, joten varmasti parantaa kauden aikana otteitaan. Galin on kyllä ollut huikean hyvä, viime peleissä hän on hakenut hurjia taklauksiakin mitä tuolla kropalla pitää viljelläkin. Itse en usko että Damir tällä kaudella minnekkään Iisalmesta lähtee, näillä otteilla ei olisi ihme jos joku liigaseuroista haluaisin Galinin ensi kaudeksi. Mies itse halusi nimenomaan tänne tuttuun paikkaan kehittymään vaikka tarjolla olisi ollut pelipaikka muualtakin. Pelaajahuhuista sen verran, itse olen kuullut että ollaan hankkimassa ykköskorin hyökkääjä joukkueeseen. Milloin tai kuka? siitäpä ei tarkempaa tietoa, verkot vesillä siis.
  Jos oli viimekaudella surkea tuo seuran tiedottaminen, niiin tällä kaudella se vasta paskaa on ollutkin. Ihan käsittämätöntä että tuohon ei johto reagoi, pelataan kuitenkin suomen ykköslajia korkealla tasolla. Vähintään viikoittain pitäisi olla juttua pelaajista/joukkueesta tarjolla. Pihlajamäen kuntoutumisesta oli tehty hieno video, näitä lisää!!!!

  Sarja jatkuu tulevalla viikolla, ihan tässä voi luottavaisin mielin lähteä kohti viikon otteluja. 6pistettä on täysin otettavissa viikon matseista, kotona perjantaina ainakin tulee Espoo olemaan kovassa rummussa.
   
 8. Big Bear Jäsen

  Ootteko arvon palstaveljet katsoneet tehotilastoa? Piipponen -8 ja IPK:n eniten miinuksella Koponen -11.
  Hieman ihmetyttää Piipposen rajut pakkaslukemat, kun on kuitenkin tehnyt 11 pinnaa. Ilmeisesti iso osa niistä ylivoimalla. En ole viitsinyt tarkemmin tutkia. Ihmetystä lisää se, että ketjukaveri Nevalainen on muistaakseni tehotilastossa lukemassa +3!
   
 9. Big Bear Jäsen

  Olipahan todella vaisu esitys Espoota vastaan. Joo, Espoo puolusti hyvin, mutta siinä tapauksessa pitäisi keksiä jotain. Vaikka kiekkoa syvään ja voittaa päädyssä kaksinkamppailut. Nyt kuskattiin kiekkoa vuoron perään kunnes menetettiin. Aatu sentään pystyi jopa yksin rakentamaan tilanteita, muu porukka veti aika pahasti vihkoon. Etenkin hyökkäyksessä. Ja minkä ihmeen takia hyökkäysketjut oli myllätty lähes täysin. Ei oltu samalla kartalla ja sen huomasi. Ensi viikolla on vain yksi suunta, vai alkaako tästä kaamosmasennus. Toivottavasti ei.