Hifk 2002-2003

  • 1 299 362
  • 10 974
Tila
Viestiketju on suljettu.

bull

Jäsen
Totta minunkin mielestä että vastuun kantaa koko organisaatio! Jos valmennus on perseestä ni johdon pitää tajuta asia ja toimia, sama koskee vaikka kyseessä olisi tj...

Itse olen todella pettynyt joukkueen peliin... Mitä tuohon tappelu-huhuun tulee ni voihan olla et ku Ape on kieltänyt kovat taklaukset ni jätkät ei pääse purkamaan paineita kentällä, ja sit ku tulee vielä turpiin ni näytetään omille...
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
BOIKOTOIDAAN

Viestin lähetti seeyou@jäähalli

Sovittaisiinko boikotti johonkin kotipeliin? Kukaan jatkoaikalaisista ei menisi Nordikselle, ja paikalla olisi 2 327 katsojaa. Ehkä se herättäisi hallituksen...

Mukana ollaan boikotissa sunnuntaina. En varmasti mene katsomaan kisumirrejä. Toivottavasti mahdollisimman moni muukin ymmärtää jättää ottelun väliin. Ainoa tapa vaikuttaa hallitukseen?
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Valmentajajutuista

Koko valmentajahomma on ihmetyttänyt jo pidemmän aikaa. Viime tammikuussa sai monoa koko trio ja tilalle tuli ainoastaan A. Suhonen. Rindellhän nostettiin brändin sisältä. Nyt sama kaksikko jatkaa touhujaan apunaan viime kauden maalivahti, joka melkein pelasi tällä kaudella.

Miten tämän rindellin vanhan "viran" kanssa on oikein käynyt? Onko se täytetty? Vai onko jotain suurempaa tulossa?

Vaihtoehtona voi aina olla brändin puolelta odotus siitä mitä tapahtuu Aravirran seuraajan kanssa. Päätetty että mennään alku näillä kahdella ja yht'äkkiä paukkaistaan uusi ykkönen. Rindell palaa entiseen "virkaansa" ja Suhonen Apeilee kakkosena. Tai tasavertaisena ykkösenä tai vaikka ykkösenä. Ihan sama mulle, kunhan sinne tulisi joku peleissä aggressiivisemmin mukana ja hengissä oleva ukko mukaan. Eli onko koko alkukausi vedetty puoliteholla valmennuksen suhteen?

Toivottavasti mutta tuskin. Pentti pitää siitä huolen.

Hallitusta syytetään siitä ja hallitusta syytetään tästä. Hallituksen duuni on vetää linjat ja valvoa ettei tulos mene pakkaselle. Päin vastoin, voitto on suotavaa. Toimitusjohtaja on vastuussa homman kusemisesta. Hallituksen duuniin kuuluu tietysti antaa toimitusjohtajalle monoa jos homma ei skulaa. Mutta hei, hallissa riittää väkeä ja fyrkkaa tulee. Ei se kauhean huonosti ole siinä valossa mennyt.

Kautta on vielä jäljellä, mutta jos näillä mennään, mennään päin v..tua, taas. Pelaajistossa ei suurempaa vikaa ole, RPL ja tovottavasti jopa Karalahti mukaan niin Hedberg ei todennäköisesti enää kentällä pelleile. Hyökkäyksessähän riittää taitoa voittamaan matseja. Pakko uskoa, koska nythän on vedetty ilman yhteistä ajatusta eikä vielä pahemmin olla tiputtu muiden kyydistä. Mutta mestat on vielä vaikka minne, seuraavat kymmenen matsia näyttää suunnan. Kontrolloitu yhteispeli ajatuksen kanssa kondikseen ja se lienee olevan siinä.

Ensi kausi on näillä näkymin menossa aivan yhtä vituiksi kuin tämäkin, ja edellinen. Yhteinen tekijä löytyy toimitusjohtajan pallilta. Pentti on vetänyt koko brändin aivan uuteen uskoon. Voisi sanoa Pentin korvanneen vanhan brändin uudella, Penttimäisen huonolla brändillä. En usko valon näkymiseen ennenkuin tuo viiksekäs mies on palannut viemään kaljatelttoja konkkaan.

HIFK:hon se mies ei näyttäisi kuuluvan.
 

punainenpeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR
Liityn joukkoon

Ei tämän Suhosen kanssa mitään tule. Kun ei taklata, ei myöskään voiteta. Nössöilyä, nössöilyä, nössöilyä.

Valitettavasti puhdistettavaa vaan on joka puolella organisaatiossa Penasta ja Tuohimaasta lukien.

Talous on kunnossa (?), peli ei. Kohta ei ole talouskaan. Ei tätä skeidaa kukaan jaksa kauaa katsoa. Perkele, kun on tullut maksettua kausari koko kaudelta.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Havantoja

Eilinen esitys muistutti junnujengiä ilman johtajaa. Jokainen puski päälle täysin vailla järkeä ja TPS venas, nauroi ja iski vastaan. Tässä muutamia havantoja tältä kaudelta:

* Apella ei mitään ideaa peluuttamisessa
* Apella ei mitään silmää pelaajien suhteen
* miksi Hedberg pelaa ????
* mitä on tapahtunut Hirtsolle ? Mies on ollut Apen jälkeen mun silmissä kauden pahin floppi. Kyllä pahempi kuin Simikin. En oo nähnyt mieheltä vielä yhtään peliä joka ois lähelläkään viime vuotista
* miksi Capo, Viitaluoma ja kumppanit pelaa ylivoimaa joka pelissä ? Ei oo pojilla mitään ideaa yv:stä (jos nyt ei oo kyllä muillakaan). Yv vaatii kokemusta ja nää pojat ei oo kyl saaneet mitään aikaseks kertaakaan yv:llä, vaikka muuten kausi onkin hienosti sujunut
* mitä eilen tapahtui kun tps pelas 5/3 ? Tsp 4-1 hyökkäys ja Saarinen meidän hyökkäyssinisellä, simi punasella. Haloooooooo !
* tällä budjetilla sarjan hännillä, loistavaa !!!
 

torso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässähän alkaa turhautuminen kasvaa niin paljon, että joutuu kirjoittelemaankin tänne pelkän lukemisen lisäksi.

Olen Moton kanssa täysin samoilla linjoilla. Kausikortin omistajana jaksoi painua hallille vaikka Kalpaa vastaan hyvillä mielin. Irtolipuilla europinon upottaminen munattomaan surffailuun ei hirveästi kiinnosta.

Tämän kauden muutama peli riittää tässä vaiheessa. Katsotaan uudestaan, kun IFK palaa jäälle - jos se nyt enää palaa.

Iso, röyhkeä ja periksiantamaton. Kolme minun Joukkueeseeni kuuluvaa adjektiivia. Tällä hetkellä IFK on röyhkeä, mutta vain omia kannattajiaan kohtaan. Ettei vain Pentillä ole käynnissä joku "rahat pois rikkailta hurreilta" -kampanja.

Alpohan sai kunniallisen poistumistien NHL:stä sydänvikoihin vetoamalla. Olisikohan parin rytmihäiriön aika? Täällä päin pumppu ei enää kestä ankeaa menoa.
 

Joda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
nordis boikottiin

Myös minä jätän seuraavan pelin väliin ja sitä seuraavan
ja niin edelleen. Tämän teen siihen asti kunnes kuulen että
nordiksella on taas alettu pelaamaan JÄÄKIEKKOA.

10 vuotta on käyty matseissa ja eilinen esitys oli kyllä yksi munattomista tänä aikana.

Itkettää vaan HIFK`n muodon muutos.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Alpolle kenkää jaosto taisi saada uuden jäsenen, eli minut.

Mutta P**alle kenkää olisi suurempi ilouutinen.

Lopettakaa hedbergin haukkuminen, ei hän niin huono ole kun annatte ymmärtää. Nauratti eilinen buuaus Hedbergille. Zidlicky mokasi 5 vaihtoa putkeen karkeasti, sitten Hedberg ei pysäyttänyt purku kiekkoa hyökkäys sinisellä niin koko B2 nauraa.
Marek mokaa triplasti sen minkä Nikke.

Todettakoon lopuksi että Hedberg on minusta paska ja että vain p**a voi hankkia tälläisiä kavereita.
 

bull

Jäsen
Viestin lähetti Nuorempi Nelson
Alpolle kenkää jaosto taisi saada uuden jäsenen, eli minut.

Mutta P**alle kenkää olisi suurempi ilouutinen.

Lopettakaa hedbergin haukkuminen, ei hän niin huono ole kun annatte ymmärtää. Nauratti eilinen buuaus Hedbergille. Zidlicky mokasi 5 vaihtoa putkeen karkeasti, sitten Hedberg ei pysäyttänyt purku kiekkoa hyökkäys sinisellä niin koko B2 nauraa.
Marek mokaa triplasti sen minkä Nikke.

Todettakoon lopuksi että Hedberg on minusta paska ja että vain p**a voi hankkia tälläisiä kavereita.

Totta! Eihän se Nicen vika oo jos kaverilla ei riitä kykyjä liigaan... Kaverihan on fiksu ku on löytänyt hyvän agentin joka saa aikaan diilin ifk:hon! :o)

Kyllä Nicce mogaili mutta kans tsemppas!

Ja tarkennuksena etten haluaisi katsella Nicceä kentällä!
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
TheAnimal viitsii vielä haukkua Calounia vaikka antaisin heti Hifkin ulkomaalais"vahvistukset" Calounista jos olis mahdollista.
Mitä nää nykypelaajat on Calouni rinnalla?
Caloun ratkaisi yksin pelejä Hifkille ja tekee sitä nyt Bluesille ollen etelä-Suomen paras pelaaja.
Niin kauan kuin Fööni on remmissä en usko että Calounin tapasta pelaajaa voidaan enää saada.Caloun oli Keklun löytö niin kuin kaikki muutkin hyvä pelaajat viimeisen 10 vuoden aikana.Mutta eihän niitä löytöjä voi faksin takaa tehdä.Keklu kiersi jatkuvasti matseissa mutta epäilen onko Matikainen käynyt yhdessäkään ei Hifkin matsissa ulkomailla viime vuosina.Tuskin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Yön yli nukuttuani olen vaihtannut mielipidettäni

...eilen sanoin Ape vittuun. Tänään sanon Ape helvettiin!

Muutamia faktoja täällä puheenolleista valmentajakandidaateista:

-Sakke Pietilä, joka muuten satavarmasti peluuttaisi brändissä brändin mukaisempaa lätkää kuin Ape, on Chicagon palkkalistoilla ja hänen sopimuksessaan on valmennuskielto. Kiellon saa purettua rahalla. Jumalattoman kallis mies siis. Minulla vähän vaikuttaa käsityksiin, että tunnen hyvin ko. kaverin ja tiedän, että hänen mediapersoonansa on hieman erilainen kuin todellinen Sakke. Mies vetää konsulttiyritystä ja toteaa opeissaan, että yrityksen on kaivettava voimansa omista vahvuuksistaan ja tämä on hänen mielipiteensä HIFKistäkin. Mutta näillä näkymin ei ole tulossa, olkaa huoletta.

-Tami; no, hänhän on periaatteessa vapaana, naisten maajoukkue ei kovin paljon työllistä. Ja on myös usein ilmaissut julkisestikin sympatiansa HIFKiä kohtaan. Lisäksi hän on ex-HIFK pelaaja. Miksei?

-maajoukkuekuviothan menevät niin, että Summasesta tulee päävalmentaja ja Ara on menossa kotikonnuilleen Ouluun, Jortikka puolestaan Ilmalaan. Julkinen salaisuushan tämä on ja olen varma, että ainakin 2/3 toteutuu. Joten ei apuja sieltä. Jos joku Aran joksikin avuksi ylipäätään laski.

-Samu Kuitunen on omasta organisaatiosta. Tein kuten veljemme Brewer neuvoi ja kyselin vähän pelaajilta. Ei aivan mutkatonta ole ollut yhteistyö, mutta hei! Oma jätkä, annetaanko tilaisuus.

-Vepu Surenkin. HIFKimpi kuin HIFK itse ja nyt Virossa. Eikös osteta pois sieltä kuljeksimasta? Vepun kanssa ei olisi huolta vanhan HIFK-tyylin hylkäämisestä. Vepu pisteli A:ta valmentaessaan pelaajia penkille, jos he eivät taklanneet tarpeeksi! Lisäksi Ilkka Pikkarainen on omaksunut pelityylinsä pääasiassa Vepun ohjauksessa, nyt Piku ajelee käsijarru päällä, mutta Vepun kanssa nähtäisiin aivan toisenlainen Piku. Samoin Capo Grunn on Vepun koulun hedelmiä.

-joku muu...ammattimies tyyliin Mika Saarinen. Herättikö mitään tunteita? Ei minussakaan.

Tamminen & Kuitunen & Surenkin?? Miksei? Ja kun Tami, projektimies, poistuu, Vepu ja Samu jatkavat? Brewerin vastauksen tähän tiedänkin: ziiiiisuuuss!!

PS.
Brewer, laitetaan nyt tähän se Kirsti Wallaswaaran poika, joka on pelannut HIFKissä, kun ei kukaan muu ole vastannut. Hieman autettunahan (paha se kantrivinkki) osasin sanoa, että Mikael Kotkaniemihän se on.

Kysäisenpä itse, että tuleeko Hagmanin, Peltosen ja Salmelaisen lisäksi mieleen muita isä-poika pareja HIFKin organisaatiosta? Siis sellaisia, että ainakin toinen on edustanut HIFKiä myös pelaajana.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ja turha jotain Hedbergiä on haukkua sillä ei kai häneltä kukaan ole mitään odottanutkaan.
Sama kun haukkuis ison firman siivoojaa jos firmalla menee päin pyllyä.
Haukkukaa niitä jotka nostaa isoo liksaa tekemättä tulosta.
Siis urheilullista tulosta koska Ifk:ssa ei ole ketään jolle taloudellista tulosta tekis.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
JHag

Miten olis Jarmo Tolvanen Leksandista ensi kaudeksi?
Leksand on saanut moitteita kun pelaa kuulemma liian agressiivista kiekkoa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Outoa on, että kukaan ei ole nostanut juuri nyt todellisuudessa käytettävissä olevien kandidaattien joukkoon Matti Hagmania. Hänellä on aivan selvä missio: HIFK:n on pelattava HIFK:n näköistä kiekkoa. Kokemusta valmentamisesta on jonkun verran...tuota, no ehkä on parempi etten kerro mistä, mutta pelaajana kokemusta on todella paljon änäriä myöten. Sopisi varmasti projektivalmentajaksi siinä kuin mediapellet Pietilä & Tamminen. Tai sinänsä ihan hyvää jälkeä tekevä Vesa Surenkin.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Viestin lähetti cobol
Outoa on, että kukaan ei ole nostanut juuri nyt todellisuudessa käytettävissä olevien kandidaattien joukkoon Matti Hagmania. Hänellä on aivan selvä missio: HIFK:n on pelattava HIFK:n näköistä kiekkoa. Kokemusta valmentamisesta on jonkun verran...tuota, no ehkä on parempi etten kerro mistä, mutta pelaajana kokemusta on todella paljon änäriä myöten. Sopisi varmasti projektivalmentajaksi siinä kuin mediapellet Pietilä & Tamminen. Tai sinänsä ihan hyvää jälkeä tekevä Vesa Surenkin.

Niin ja nyt kun Riihirannan Hexi vapautuu maajoukkueesta pikku hiljaa, eikö sekin kannattaisi ottaa sinne penkin taakse punottamaan. On todellakin HIFK:in näköinen mies. Mies ei ole tainnut valmentaa, mutta vaikkapa sitten joukkueenjohtajaksi.

Hagman, Surenkin, Riihiranta. Siinä se on.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Cobol

Tuskin Hakilla on Hifkiin tulemista ennen kuin politbyroo on vaihtunut sillä välit taitaa olla poikkie liian monen kanssa jotta paluu olis mahdollinen.Mulle kävis mutta kun aikuiset miehet eivät pärjää henkilöinä toistensa kanssa niin ei kai siitä sitten mitään tule.

Vakio-Hexi oli aikanaan kakkosena,taisi olla juuri Matikaisen kakkosena.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Cobol:

Penan valmentaessa HIFK:ta 80-luvun lopulla miesten sukset menivät sen verran ristiin että Hakin valmennushommat ovat mahdoton ajatus niin kauan kun Fööni istuu tj:n pallilla (toivottavasti ei kauaa).
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Re: Yön yli nukuttuani olen vaihtannut mielipidettäni

Viestin lähetti JHag
[B
Kysäisenpä itse, että tuleeko Hagmanin, Peltosen ja Salmelaisen lisäksi mieleen muita isä-poika pareja HIFKin organisaatiosta? Siis sellaisia, että ainakin toinen on edustanut HIFKiä myös pelaajana. [/B]

Hannu, Kimmo ja Sami Kapanen

Niklas ja sen faija (?) Bäckström
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
JHag & Cobol

JHag : Hyvin pystyit päättelemään Kotkaniemen . Onnittelut !
Isä / Poika pareja tulee mieleen heti näin aluksi Perhe Moberg ( Isä oli legendaarinen Fränkki ja poika , vieläkin legendaarisempi maalivahti Marc )

Cobol : Loistava nickname Surenkinille ! Vesa " tekee selvää jälkeä " Surenkin !
Mahtaakohan Hakki tulla Matikaisen vetämään IFKhon ? Enpä oikein usko. Kyllä Hakin ja Pentin välit ovat " hieman " huonot.
Otetaan A - junnusista vaan Samu Kuitunen ja katsotaan mitä tuleman pitää................................
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
JHag & Cobol

JHag : Hyvin pystyit päättelemään Kotkaniemen . Onnittelut !
Isä / Poika pareja tulee mieleen heti näin aluksi Perhe Moberg ( Isä oli legendaarinen Fränkki ja poika , vieläkin legendaarisempi maalivahti Marc )

Cobol : Loistava nickname Surenkinille ! Vesa " tekee selvää jälkeä " Surenkin !
Mahtaakohan Hakki tulla Matikaisen vetämään IFKhon ? Enpä oikein usko. Kyllä Hakin ja Pentin välit ovat " hieman " huonot.
Otetaan A - junnusista vaan Samu Kuitunen ja katsotaan mitä tuleman pitää................................
 

coolman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Heräs yx kysymys arvon tietäjät :
Onko vika valmentajassa jos kokeneet ammattimiehet ei saa ylivoimalla kiekkoa maaliin, vai oliko Ape siellä maskimiehenä joka ei tehnyt maskia, vai eikö se laukonut viivalta edes kohti maalia??
Okei valmentajan ohjeiden mukaan pelataan mut kyl pitäis olla sen verran ammattitaitoa ja YLPEYTTÄ omastakin takaa ettei noin montaa ylivoimaa voi ryssiä.
Ja ennenkuin tulee puukkoa niin en ole apen faniklubin jäsen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Bravooo

Mahtava suorite tuo eilinen.Statos taatusti väärässä joukkueessa,
tuollainen organisaatio ei ansaitse kyseistä kumiukkoa.
Erittäin loistavasti hoidettu eilinen maalivahdin poisotto maalilta.
Siinä silmä lepäsi kun katseli, kuinka veskari odotteli merkkiä vaihtoaitiosta,että koska ja milloin,harvoin näkee kyseistä komiikkaa edes näyttämöllä.
Ja mitä tulee tappeluihin ifk:ssa etenkin joukkueen sisällä niitä on riittänyt alkuvaiheesta tähän päivään.
Täällä joku puolustelee hedbergiä, kiva kun joku jaksaa antaa sympatiaa ehdottomasti liigan LAHJATTOMIMMALLE yksilölle.
En yhtään ihmette sitä miksi kukaan kenttäpelaaja ei jaksa yrittää saatika vaatia muilta 100%:sta suoritetta,jos esimerkki vaihtoaitiosta on todella flekmaattista ja tilanneköyhää.

Mutta,koska kaikille pentin kavereille täytyy löytyö työtä kiekkoilun saralta tulee jälki olemaan kyseisen kaltaista.Taito ja ymmärrys ei kohtaa näitä vahakabinetti hirviöitä.
(te olette todellisia sankareita)
Itse aion boikotoida joukkueen edesottamuksia katsomosta pois ollen on helpompi kiristellä hampaita himassa pimeässä kun taivaltaa helvetin lieskoja pitkin nirvanaan katselemaan tuhoon tuomittua taistoa enkeleiden kesken.
cool,cool,cool.
 

khilou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koutseja ja kilkkeitä

Viestin lähetti JHag
Tamminen & Kuitunen & Surenkin?? Miksei? Ja kun Tami, projektimies, poistuu, Vepu ja Samu jatkavat?

Tää kuulosti jotenkin korvaan tosi hyvältä.

Tosin tilanne, jossa maksetaan liksaa puolelle Suomen koutseista on kyllä naurettava. IFK=jääkiekkovalmentajien työttömyyskassa?

Sekalaiset:

Hagman? Katkeria kommentteja IFK:sta siellä sun täällä siitä lähtien kun tiet erosivat. Kaukalossa suuresti kunnioittamani, sen jälkeen...huokaus.

Caloun: Kiitokset keväästä 1998 ja IFK:n loistavin pelisilmä sitten Hagmanin. Silti en halua meidän brändiin kaatuilevia ja kiukuttelevia tshekkejä, sorry. Mieluummin lisää haalarinikkareita à la Darren Boyko.

Edit: typo
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Re: Re: Yön yli nukuttuani olen vaihtannut mielipidettäni

Viestin lähetti Johannes
Hannu, Kimmo ja Sami Kapanen

Niklas ja sen faija (?) Bäckström

Ai joo , niin tietysti Kapaset !
Maalivahtilegenda Tor Bäckström oli ( R I P ) maalivahti Niklas Bäckströmin isoisä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös