Gatorade Center

  • 236 578
  • 830

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Gatorade saa minulta pisteet.

Kuulen päässäni "vanhojen jarrujen" voivottelut tästä, mutta tuollaiselle naurahtelu on minulle varsin mieluisaa.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olis se huonomminkin voinut mennä, toisaalta Hartwallilla olisi ollut paremminkin hallin nimeen sopivia tuotteita, Aura tietysti keihäänkärkenä. Kai tuossa on varmaan jotain rajoituksia että hallin nimi ei voi olla olunen koska sitten kuolemme kaikki viinaan.
Se huono puoli tässä sinänsä hienolta kuulostavassa nimessä on että puhekieleen se ei tule varmaankaan tarttumaan juuri ollenkaan, tai ainakin huonommin kuin HK, Typhoon tai Elysee. Aika jännä muuten että areena on kahdella eellä.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Itse pidin aina kummallisena sitä, että Tepsin kotihalli oli Helsingin Kauppiaat -areena, joten mikä vaan muutos tuohon on hyvä.
 
Se huono puoli tässä sinänsä hienolta kuulostavassa nimessä on että puhekieleen se ei tule varmaankaan tarttumaan juuri ollenkaan, tai ainakin huonommin kuin HK, Typhoon tai Elysee.

Juuri tätä minäkin tarkoitin viestissäni. Ei minullakaan mitään tuota nimeä vastaan ole ja tosiaan parempi kuin Helsingin Kauppiaat. Täytyy kehitellä helposti lausuttava lempinimi, jos HK Areena oli nakkikattila niin jatkossa Gatorade Areena on...?
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Kyllä! G-piste tai G-spot on hyvä. Lempinimi viittaa siihen, että G-pisteessä voi kokea kuumaa kiekkoviihdettä.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Niin ja ottaen huomioon iänikuisen kritiikin hallin sijainnista, niin joillekin se G-pisteen löytäminen voi olla vaikeaa.

Ja toisaalta ne, jotka tässä ovat kokeneita konkareita perille löytää hyvinkin liukkaasti.

Mutta siis, nuorempaa väkeä huudan itsekin yhdistystoiminnassa enemmän esiin (muuallekin kuin telkkareiden ja tietokoneiden äärelle), niin eihän tällainen kansainvälisemmältä kuulostava nimi voi heille haitaksi olla. Eläkeläisosastoa kun ei aivan kaikessa tarvitse eniten kuulla. Näin jos hieman kärjistän.
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Gareenalle peukku.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Joo sori, minäkin kovin kiireellä tuon laitoin lainaamatta enempiä. Mutta kun laukesin...

lisää: jotenkin tosiaan en ihmettele, josko vanhusosasto reagoi viha-nappuloilla somessa, nuorempi osasto kun tuosta löytää jotain kivankin kuuloista
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Itselleni ei Centeristä oikein tule mieleen halli vaan enemmänkin kuntosali, mutta kaipa tämä nyt on parempi kuin edellinen nimi. Taitaa olla ensimmäinen Center Suomessa? Onneksi hallia voi aina kutsua Turkuhalliksi.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Ihan hyvältä kuulostaa, mutta itselle ei kyllä tullut ekana mieleen mikään kuntosali, aan ennemmin auto tai mp myymälä. Eikös lähialueella aikalailla ole MP-Centereitä ja Auto-Centereitä.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Center toisaalta omaan korvaani tarjoaa myös konserttimahdollisuuksia jne. Jos sellaisia haluavat enemmän hallin tapahtumalistalle, niin ymmärtäähän tämän. Ei meillä liian hulppeita konserttiareenoita Turussa ole, paitsi toki jos Logomo riittää kaikkeen.
 
Tuo Center sopii tuohon Gaterade nimeen mielestäni paremmin kuin Areena. Ja kyllähän tuo paljon parempi on kuin vanha.

Peukku G-pisteelle ja pyörittelyt perään!

edit. modet voi varmaan vaihtaa ketjun otsikon? vai pitäisikö luoda uusi ketju kun uusi aikausi kuitenkin alkaa ;)
 
Viimeksi muokattu:

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins
Onhan toi center nyt ihan pirusti nykyaikaisempi ja kansainvälisempi ku areena tai halli tms. Vanhojenkin parrujen olis parempi vaan hyväksyä pikku hiljaa tää 2010-luku ja sen tuoma kielellinen( ja teknologinen) kehitys!

Ei kuulu tähän ketjuun, mut ainoo mitä TPS markkinointi vois miettiä, on että jättäis tollaset sanat ku 'jäätävä' jne. pois mainonnasta. Mun mielestä ne kuulostaa hiukan juntille, eikä oikeen sovi kuvaan, jos sitä koitetaan ns. freessata ja kansainvälistää. Esimerkiksi 'huikea' tai lainata lontoota mallia 'The Opening Night' tai 'Season Opener'.... Lainakieliset sanat ovat paljon enemmän nykypäivää ja suurimman osan aikuisista pitäisi se ymmärtää tai sitten ymmärtää googlata se. Nykynuorille lainasanat ovatkin jo, "valitettavasti", puolet äidinkielestä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös