Ilmoitukset

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Epäpuhtaat ja kyseenalaiset taklaukset Pohjois-Amerikan sarjoissa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Axbor Nocturne, 19.01.2010 klo 08.43.

 1. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Lainaus:
  Edelleen, sekä että. Minun käsitykseni taas on se, että normaali kopautus ei halkaise sormea tuohon malliin. Toisaalta kovakin kopautus voi mennä ilman vahinkoja, jos se osuu suojattuun paikkaan.

  En näe ristiriitaa.
   
 2. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Aika nostella tämäkin ketju jälleen ylös.

  Tom Wilson kerkesi jo ottamaan kahden harjoitusottelun mittaisen pelikiellon itselleen: Wilson suspended two preseason games for interference | NHL.com

  Andrew Desjardinsilla puolestaan edessään kuuleminen viikonlopun aikana Miles Woodille antamastaan taklauksesta ja sieltä voi tulla toinen pelikielto sitten heti perään.
   
 3. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 4. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 5. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Saas nähdä tuleeko Hanzalille jatkoseuraamuksia tuosta taklauksesta. Weber ei palannut tuon niitin jälkeen peliin. Kyllähän tuo päähän taitaa osua ensimmäisenä, vaikkakin Weber vähän kurottaakin eteenpäin kiekon perään juuri ennen osumaa. Ehkä yhden ottelun arvoinen.
   
 6. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Epäonninen taklaus, jollaisia tulee niin kauan, kun pelissä saa taklata.

  Nimenomaan viime hetken kurotus on tuossa se ratkaiseva tekijä, joka käytännössä aiheuttaa päähän osumisen. Hanzal ei mielestäni sen kummemmin hakenut osumaa päähän, mutta ei myöskään voinut välttää osumaa päähän, koska aikaa reagoinnille ei jäänyt.

  Ansaittu vitonen epäonnisuudesta sekä Weberistä ja hänen asennostaan huolimatta, mutta ei mielestäni yhdenkään ottelun pelikiellon arvoinen.
   
 7. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
 8. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Rottailuketjussa tuosta jo oli tarpeettoman monta viestiä, ei pliis jatketa täällä.
   
 9. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Sori, en oo käynyt siellä. Eli ei ole enää käsittelylle tarvetta.
   
 10. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Rick Nashin kyynärpään ojennus jotain Devilsin pelaajaa päähän. Kakkosella selvis pelissä mutta saas nähdä tuleeko jotain lisää vielä. Mun mielestä oli ruma.
   
 11. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 12. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Kyllähän tuo Trouba kädet edellä/ylhäällä tulee... olis joutanut ainakin 2min ottaa tuosta. Tuskin tulee jatkoja, eikä mielestäni tarvitsekkaan.
   
 13. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Kontaktihetkellä käsi näyttäisi olevan vartalossa vielä kiinni, saatossa sitten irtoaa. Ehkä boksin paikka joo, mutta ei tuosta jatkoseuraamuksia luulisi tulevan tosiaan.

  Edit: Jaa sehän olikin melkein viikon vanha taklaus, mjoo, eteenpäin.
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2017 klo 21.48
 14. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  No ei tuo nyt oikein ollut edes taklaus, tuollainen tuuppaisu. Vähän ehkä väärään ketjuun eksyi tämä. Ja tuostakin jo melkein viikko aikaa, joten eipä tuosta mitään tullut NHL:n puoleltakaan. Tosin mistä tuossa olisi rankaistu?
   
 15. Rantojen mies Jäsen

  Lainaus:
  Itse en näe tuossa mitään rangaistavaa. Käsi pysyy kropassa kiinni ja Trouba päättää taklata kun huomaa Draisaitlin kääntyvän jyrkästi häntä kohti. Draisaitl jättää itsensä huonoon asentoon kääntyessään ja vaikka taklaus tulee osittain pään alueelle, Trouba ei tee mielestäni mitään, mikä tekisi tuosta tauklauksesta vaarallisen. En antaisi edes pikukakkosta.
   
 16. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Zac Rinaldo tekee tänään ilmeisesti debyyttinsä tämän kauden osalta. Alkukaudestahan Rinaldo kärsi tuon viiden ottelun mittaisen pelikieltonsa pois, jonka hän sai jo toissakaudella. Sen jälkeen viettänyt aikaa vain AHL:ssä joten se ei ollut aikaisemmin ehtinyt kulua pois.

  Ihan vaan sen varalta mainitsen tämän kun todennäköisesti huomenna tähän ketjuun saadaan linkittää Rinaldon uusimpia tempauksia.