Conn Smythen metsästys

  • 12 073
  • 48

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Pleijarien ensimmäinen kiekka on vasta lopullaan, mutta ajattelin että voisi olla paikallaan seurata ja kehua yksittäisten ottelusarjojen selkeimpiä onnistujia. Kuka lienee matkalla tämän vuoden Conn Smythen voittoon?

Meidänhän ei tarvitse seurannan kanssa mennä loppuotteluihin asti. Finaaliparistahan se voittaja tulee löytymään, mutta yleensä todelliset Cup MVP:t aloittavat marssinsa jo ensimmäisellä kiekalla. Ainakin niin pitäisi olla, notta pelaaja tosiaan potkii joukkuettaan perseelle joka kiekalla.

En panisi pahakseni vaikka tässä käytäisiin läpi hävinneidenkin joukkueiden onnistujia. Sopii mainita siis vaikka ykköskiekan selkeitä pudotuspelionnistujia, vaikka se helkkarin laiha tahi olematon lohtu olisikin.

Mielestäni eräs eka kiekan mielenkiintoisimmista onnistujista on Anaheimin Jonas Hiller. Erityisesti siksi että joukkueessa kuitenkin on jo Conn Smythe-voittaja, mutta tämä melkein-rookie istuttaa mestarismiestä penkillä hyvillä otteillaan. Kaksi nollapeliä runkosarjan voittajia vastaan.

Roberto Luongo tylytty Bluesia päästämällä vain viisi maalia neljässä matsissa. Selkeä ykköstähti ja ehdokas, jos Canucks menee loppuun asti.

Michael Ryder ei pelannut edes mitään älyttömiä minuutteja, mutta kyykytti entistä seuraansa seitsemällä tehopisteellä neljässä matsissa.

Pittsburghissa Malkin ja Crosby ovat jatkaneet siitä mihin runkosarjassa jäivät.

Ketäs muita sankareita tänä keväänä saatetaan nykyvauhdeilla leipoa Conn Smythen voittajaksi? Seurataan tilannetta.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Hawksin paidasta täytyy nostaa esiin Cam "Bram Stoker" Barker. Kaveri, jota olin trade deadlinella treidaamassa ties minne, on ollut yksinkertaisesti aivan helvetin hyvä tähän mennessä. Game 4:ssa toki sattui se pieni hassi, josta Jokinen pääsi rokottamaan, mutta noin muuten mies on niin peliesitysten kuin tehojenkin muodossa ollut todella jäätävä. 3+3 kuuteen matsiin, ei paha. Tehotilaston miinus yksi hieman häiritsee kokonaiskuvaa, mutta onhan Hawksin joukkueesta seitsemän muutakin kaveria pakkasella.

Liian nimetön mies Conn Smythen voittajaksi, mutta eihän sitä koskaan tiedä.
 

TML

Jäsen
Luongo on tällä hetkellä selkein valinta jos hänen joukkueensa kannun hoitaa. Wingsistä voi valita taas puolitusinaa pelaajia. Melkolailla arpakauppaa kuka sen lopulta saa jos he voittavat.
Hawksilla nostaisin Khabbyn seuraksi Sharpin ja miksei vaikka Bufyglienin. Jos Buf jatkaa samaa menoa ajelemalla eniten kaikista pelaajista ja tekemällä ratkaisupeleissä kolmea pinnaa, vaikeaa on kaveria sivuuttaa.
Jos Ducks etenee pitkälle on Getzlaf melko todennäköinen.

Idässä Bruins on myös sellainen tiimi josta löytyy vaikka ketä Smythe -ehdokkaita. Luulen että Marc Savard tulee olemaan erittäin tärkeä palanen tänä vuonna. Jo ekalla kierroksella näki Savardin naamasta että nyt tai ei koskaan ja että Savard on todella vakavissaan tänä keväänä.

Henke, Varlamov, Brodeur ja Ward ovat omien joukkueidensa tärkeimpiä ja Pensillä valitaan tod. näk. Malkin tai SC.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Joe Thorntonhan se voittaa, eikös...?

Noh, Wingsin osalta vaikea sanoa. Veikkaan silti hieman erikosiesti, että tämä on Johan Franzénin tai Marian Hossan kevät, jos loppuun asti mennään. Muuli sen olisi voittanut viime vuonna, jos ei olisi loukkaantumisten takia huilannut niin montaa peliä. Mies iski uskomattoman määrän ratkaisumaaleja ja taashan se sieltä ilmestyi katkaisemaan edellisen ottelusarjan gamewinnerillään. Hossalta ei ole vielä kaikkea nähty ja nälkää ukolla taatusti on.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Noh.

Martin Brodeur, Maailman Paras Maalivahti, tiputtaa ensi yönä Hurriganesin nollapelillä. Capitals tippuu seuraavaksi, Marty pitää kolme kertaa maalinsa puhtaana. Bruinsia vastaan nolla pysyy kahdessa pelissä, samoin kuin finaalisarjassa jossa kaatuu Canucks.

Repikää siitä.
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers / Carolina Hurricanes
Martin Brodeur, Maailman Paras Maalivahti, tiputtaa ensi yönä Hurriganesin nollapelillä.

Kyllähän nyt Hurriganesista ainakin Remu onnistuu yhden pistämään maailman parhaan taakse?

'Canesin puolelta Cam Ward taitaa edelleen olla se Conn Smythen arvoinen. Mutta jos Wardoa ei nyt valittaisi, niin sitten nykyisen ykköskentän miehet ovat vahvoilla eli Staal, LaRose tai Whitney. Ja lopulta Staal vie sen oman tähtistatuksensa avulla...
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Sen verran toistohuumoria kuuluu viljellä, että Marian Hossa voittaa Conn Smythen, mutta ei Stanley Cupia. Idän voittajatiimin GM saa kesällä puhelinsoiton pudotuspelien parhaalta pelaajalta, jotta voisiko sen kannunkin hoitaa...
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Sen verran toistohuumoria kuuluu viljellä, että Marian Hossa voittaa Conn Smythen, mutta ei Stanley Cupia. Idän voittajatiimin GM saa kesällä puhelinsoiton pudotuspelien parhaalta pelaajalta, jotta voisiko sen kannunkin hoitaa...

Ei ole capissa tilaa.

Bruinsilla on tosiaan paljon ehdokkaita, kuten joku edellä jo totesi. Vaikka joukkue on kokonaisuutena kokematon NHL:n kevätkinkereissä, niin monella hyökkäyspään pelaajalla on loppupeli -onnistujan maine alemmilta tasoilta. Savard kerännee näistä tasaisimmin pisteitä ja hänen onnistumisestaan on pitkälti kiinni Bruinsin lento - en nimittäin usko, että Julien pystyy tarpeeksi nopeasti esim. siirtämään vastuun ylivoimasta Krejcille...

Charalla on saumansa riippuen vähän siitä, kuinka kovia tähtiä hän pimentää matkan aikana. Toivevastustajia ovat siltä kannalta Pingiivinit ja sen jälkeen Caps. Toki nämä taitavat olla joukkueelle muutenkin sopivimmat vastukset, eikä vähiten Charan takia.
 

Dominator39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings kaudesta 1992-1993
Wingsistä voi valita taas puolitusinaa pelaajia. Melkolailla arpakauppaa kuka sen lopulta saa jos he voittavat.

Totta. Itse nostaisin esille Muulin lisäksi kaverin nimeltä Dan Cleary.

Mies pelaa viime kauden loukkaantumisen jälkeen kuitenkin taas hyvää playoff kautta. Ei ole otsikoissa ja valokeilassa Hossan, Pavelin ja Zetan tavoin mutta onnistui Columbusta vastaan 4 pelissä tekemään tehot 2 + 3 = 5 ollen Detroitin paras pistemies heti muulin jälkeen.

Toinen miehen 2 maalista on voittomaali ja Tämän lisäksi mies johtaa playoffien tehopörssiä mukavalla +6

Ei ehkä se "Seksikkäin" valinta mutta tuolla tahdilla jatkaen varteenotettava valinta.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tämän hetken jengeistä nämä kaverit ovat matkalla Conn Smytheen:

Boston - Thomas
Washington - Ovechkin
Pittsburgh - Crosby
Carolina - Staal

Detroit - Lidström
Vancouver - Luongo
Chicago - Khabibulin
Anaheim - Getzlaf
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Tämän hetken jengeistä nämä kaverit ovat matkalla Conn Smytheen:

Washington - Ovechkin

I beg to differ. Itse olisin Varlamovin kannalla - ilman tuon kaverin panosta joka ikisessä matsissa ottelusarja olisi tällä hetkellä menossa jo hyvää vauhtia 3-0:aan Penguinsille.
 

Mad Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Francis#10
Tämän hetken jengeistä nämä kaverit ovat matkalla Conn Smytheen:

Carolina - Staal

Staal on huippukaveri, mutta katsotaan nyt kerrankin sinivalkoisin silmin ja nostetaan musta hevonen tästä joukkueesta Jussi Jokinen.. On tehnyt tod näk uransa tärkeimmät maalit näissä pleijareissa, jotka hyvin pitkälti pudotti devilsin jatkosta ja taas viime yönä overtime goal...
 

Puukallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Calgary Flames
Kyllä tätä menoa pysti koristaa Jonas Hillerin palkintokaappia kauden lopussa. Esittänyt parempia otteita kuin Varlamov vaikka hänkin toki ottanut tärkeitä koppeja mm. Crosbyn steali. Jos Anaheim selviää finaaliin asti, on pysti mentävä Hillerille kävi finaalissa itsessään miten tahansa sillä siihen mennessä Anaheim olisi tiputtanut 2 suurinta mestarisuosikkia tieltään paljolti juuri maalivahtinsa ansioista.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Itse olen sitä mieltä, että Anaheimin hyvyys ei perustu Hillerin ilmiömäisyyteen, vaan enemmän puolustuspelin hyvyyteen. Ainakin Detroit -sarjassa laukaukset ovat olleet helppoja torjuttavia, joista on toiveissa reboundeja/ohjauksia. Red Wings -hyökkääjät ova vain olleet kykenemättömiä pääseemään reboundeihin/ohjauksiin käsiksi, koska Ankat puolustaa niin hyvin. Esim. Osgood on tehnyt paljon enemmän gamesavereita mitä Hiller, sveitsiläisellä se taas on enemmän "edessäseisomista".

Laukausmäärä tässä sarjassa ei ole kertonut yhtään mitään mistään. Kyse on vain erilaisesta pelifilosofiasta. Ankat on luonut enemmän vaarallisia maalipaikkoja omalla pelityylillään, mitä Red Wings laukomistaktiikallaan. Sitä en tiedä mikä tilanne oli Sharks-sarjassa, koska siitä en jokaista peliä nähnyt, mutta uskoisin sen olleen hyvin pitkälle samanlainen, koska ei se McLellanin pelikirja juuri Babcockin vastaavasta eroa. Red Wings pommittaa turhilla vedoilla Hilleristä tähden aivan kuten Suomi-puupäät teiki eilen Eschelle.

Getzlaf on ollut hyökkäyksen työhevonen ja helvetin tehokas semmoinen tähän asti erottuen täysin kirkkaasti kapeasta hyökkäysmateriaalista. Tehoja on tullut hurjasti muidenkin jengien supertähtiin verrattuna. Jos Getz on nyt hyytymässä, niin sitten Conn Smythe ehdokkuus voipi kääntyä Hillerin hyväksi, mutta vielä tähän asti Getzlaf on ollut mielestäni Ankkojen MVP.
 
Viimeksi muokattu:

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Minun piti tästä aiheesta avata ketju jo ensimmäisen kierroksen loppupuolella, mutta moderaattorit päättivät asiasta toisin puolestani. Meinasin silloin nostaa esille yleisen pohdinnan tämän palkinnon valintaperusteista ja siitä, että mikä on sitä oikeaa tärkeyttä joukkueelle. Tuntuu nimittäin, että iso osa kirjoittajista tykkää valita MVP:ksi pelaajan jonka joukkue voittaa sarjan seitsemännen pelin jatkoajalla, mutta onko tämä oikein? Eikö Conn Smythe kuuluisi enemmän sen joukkueen parhaalle pelaajalle, jonka joukkue voitti vastustajan 4-0? Eikö pelin voittaminen 5-1 ja siinä tehot 2+1 tekeminen ole kovempi suoritus kuin pelin voittaminen 2-1 ja siinä jatkoaikamaalin tekeminen?

Tässä tapauksessa ensimmäisen kierroksen MVP olisi ehkä ollut Bostonin Ryder.

Muuten olen samaa mieltä Henkan kanssa tuosta Hilleristä, jonka lempinimi on meillä päin kekseliäästi "juusto".
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Tuntuu nimittäin, että iso osa kirjoittajista tykkää valita MVP:ksi pelaajan jonka joukkue voittaa sarjan seitsemännen pelin jatkoajalla, mutta onko tämä oikein? Eikö Conn Smythe kuuluisi enemmän sen joukkueen parhaalle pelaajalle, jonka joukkue voitti vastustajan 4-0? Eikö pelin voittaminen 5-1 ja siinä tehot 2+1 tekeminen ole kovempi suoritus kuin pelin voittaminen 2-1 ja siinä jatkoaikamaalin tekeminen?

Mun mielestä kyseinen palkinto pitäisi aina mennä Stanley Cupin voittaneen joukkueen pelaajalle (ainoastaan viisi kertaa jaettu hävinneelle osapuolelle). Tällöin pitäisi myös tarkastella pelaajan suoritusta jokaisessa ottelusarjassa kokonaisuutena eikä vain niitä finaaleja tai sitä viimeistä ottelua.

Helpoimpia valintoja ovat varmastikin maalivahti (jos on pelannut lähes kaikki ottelut) tai kenttäpelaaja joka on iskenyt huomattavan määrän voittomaaleja tai muuten vain tehoillut tärkeissä peleissä. Pudotuspeleissä yksi voittomaali jatkoajalla on tärkeämpi kuin 2+1 tehot pelissä joka päättyy joukkueensa 5-1 voittoon tai vaikka 3-4 tappioon.

Jos taas voittaneessa joukkueesta löytyy useampi pelaaja joiden voidaan katsoa kokonaisuutena olleen joukkueen menestykseen lähes yhtä tärkeitä niin tällöin finaalien ja erityisesti viimeisen pelin esitykset pitäisi korostua. Lähtökohtaisesti näen työmyyrän joka pelistä toiseen pimentää vastustajan tähtipelaajat onnistuen jäämään tehotilastoissa plussan puolelle aivan yhtä tärkeäksi kuin tähtipelaajan joka vetää pudotuspelit piste per peli-tahdilla.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Pudotuspeleissä yksi voittomaali jatkoajalla on tärkeämpi kuin 2+1 tehot pelissä joka päättyy joukkueensa 5-1 voittoon..

Miksi? Jos vielä oletetaan, että nuo 2+1 tehot 5-1 päättyneessä ottelussa sisältävät voittomaalin, niin en näe mitään syytä pitää tärkeämpänä maalia kuin maalia.

Kyllä se on niin, että parhaat pelaajat ratkaisevat pelit jo ensimmäisessä erässä. Jatkoajalla jää liikaa sattuman varaan.

Itsehän olen sitä mieltä, ettei joukkuelajissa kuuluisi jakaa henkilökohtaisia palkintoja ollenkaan. Ne kun myönnetään suurelta osin ansioista, jotka ovat toissijaisia tavoitteita pelaajille. Pystejä jaettaessa nähdään pisteet yms. tilastot, ei sitä kuinka pelaaja suojasi viimeisellä minuutilla yhden maalin johtoasemassa kiekkoa oman pään kulmassa 20 sekuntia. Siinä tavallaan on ironia - mvp-pysti menee pelaajalle, joka yrittää vastaavassa tilanteessa tehdä maalia ja onnistuu esim. kahdesti kolmesta yrityksestä. Siitä yhdestä epäonnistuneesta yrityksestä vastustaja tasoittaa pelin. MVP-pysti jää saamatta pelaajalta, joka suojaa kiekkoa onnistuneesti kolme kertaa kolmesta - ja joka kerta edesauttaa joukkuettaan voittamaan.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Miksi? Jos vielä oletetaan, että nuo 2+1 tehot 5-1 päättyneessä ottelussa sisältävät voittomaalin, niin en näe mitään syytä pitää tärkeämpänä maalia kuin maalia.

Kyllä se on niin, että parhaat pelaajat ratkaisevat pelit jo ensimmäisessä erässä. Jatkoajalla jää liikaa sattuman varaan.
Tämä oli nimenomaan se ajatukseni jota halusin tuoda esille, kiitoksia tarkennuksesta.

Vaikka tuollainen 5-1 peli on tuloksellisesti selvä ja on helppo ajatella, että joukkue olisi voittanut ilman niitä 2+1 tehojakin, niin käytännössä niin ei vain asia käytännössä ole. Ne ensimmäiset maalit usein ratkaisevat pelin jo heti alkuunsa (avausmaalin tärkeys tai vastaavasti 1-1 tasoituksen merkitys) ja jos pelaaja on tehnyt tehot 2+1 ja vienyt sillä joukkueen 3-0 tai 3-1 johtoon, niin loput maalit ovat usein ihan silkkaa kosmetiikkaa molempien joukkueiden keskittyessä jo seuraavaan otteluun (eli ts. niitä ei olisi välttämättä syntynyt ollenkaan ilman että peli olisi jo ratkennut).
Itsehän olen sitä mieltä, ettei joukkuelajissa kuuluisi jakaa henkilökohtaisia palkintoja ollenkaan. Ne kun myönnetään suurelta osin ansioista, jotka ovat toissijaisia tavoitteita pelaajille.
Tämäkin on ihan totta. Pelin tarkoitus on voittaa, ei tehdä maaleja. Yksi vaihtoehto olisi tietenkin antaa nämä henkilökohtaiset palkinnot suosiolla sellaisina lohdutuspalkintoina sellaisille reppanoilla, jotka eivät muuta voita (esim Thorntonille tai Nabokoville). Vähän niinkuin nuori suomi-hengessä.

Tosin tätä linjaa onkin jo toteutettu niin että Hart trophyt annetaan usein jonkun heikomman joukkueen pelaajille ja perustellaan sitä niin että hyvässä joukkueessa pelaa liian hyviä pelaajia.
 
Viimeksi muokattu:

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Heitetään puskista Jussi Jokinen! 10 ottelussa 3 voittomaalia, ei mitenkään huono suoritus ja muutenkin 11 peliin 10 tehopistettä. Ei ihan olisi uskonut runkosarjan perusteella, että Jokinen näin kovaan iskuun nousee playoffeissa.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
->Playoffien pistepörssistä sellainen huomio, että moni syöttökoneena tunnettu tähtipelaaja on näin keväällä päättänyt alkaa mättämään kiekkoa reppuun ainaisen lätyn heittelyn sijaan. Crosby on tehnyt 9 maalia ja antanut 7 syöttöä, Savardin vastaavat luvut ovat 5+6 ja ylipäänsä pörssin kärjessä näkyy, että maalien ja syöttöjen suhde on (Getzlafia ja Bäckströmiä lukuunottamatta) vähän toinen kuin runkosarjassa, mm. Staalilla komeasti 9+3.

Tämä kyllä taitaa olla jokakeväinen ilmiö, mutta mielenkiintoinen se on silti.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Crosbyn ja Savardin ohessa myös meidän oma jääkiekkonörttimme on tehojen muodossa vaihtanut syöttelyn maalintekoon. Runkosarjassa kahden kauden aikana 46+96, mutta nyt playoffeissa 5+4.

Mitä ketjuun tulee, niin aiemmin mainitsemani Cam Barkerin voi unohtaa. Hyökkäyspään tehot hävinneet ja puolustussuuntaan epävarmempi kuin aikoihin. Toki jos Hawks menee päätyyn asti ja mies pelaa loistavat finaalit, niin sitten ehkä, mutta meiltä löytyy vahvempiakin ehdokkaita. Kuten Patrick Kane. Epätasainen, eikä tehojakaan ole tullut AO:n tai Crosbyn tapaan, mutta on astunut esiin aina silloin kun sitä on hieman kaivattu. Flames-sarjan päätöspelissä 1+1, Canucks sarjan ensimmäisessä pelissä nosti yksinään Hawksin taistelemaan voitosta ja sitten se viime pelin huikea esityö Bollandin voittomaalin. Miehen pää kestää myös hyvin Rypienin kaltaisten sikailijoiden sikailut, pelimiehen merkki.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Ei niin yllättäen Evgeni Malkin pokkasi tämän pystin palkintokaappiinsa. 36 pistettä yksissä playoffeissa on aivan jäätävän kova suoritus, paremmaksi ei ole tainnut pistää kuin Gretzky (muutamaan kertaan), Lemieux ja Coffey.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ei niin yllättäen Evgeni Malkin pokkasi tämän pystin palkintokaappiinsa. 36 pistettä yksissä playoffeissa on aivan jäätävän kova suoritus, paremmaksi ei ole tainnut pistää kuin Gretzky (muutamaan kertaan), Lemieux ja Coffey.

Totean ennen nukkumistani vielä sen, että Genon hyvyys ei kulminoidu vain pisteisiin, vaan kokonaisvaltaiseen peliin. Malkin on ollut siitä saakka kun ensimmäisen kerran näin aina hyvä puolustussuuntaan, mutta se vuosi vuodelta silti edelleen paranee. Toki hieman liiallinen itseluottamus on ajoittain voinut kostautua omassakin päässä, mutta taito pelata kiekottomanakin(sekä hyökkäys- että puolustuspäässä) on NHL:n parhaimmistoa ellei parasta. Tähän päälle vielä useimmiten hyvä asenne(ja halu ottaa vastustajalta se kiekko vaikka väkisin pois), niin ollaan lähellä täydellistä jääkiekkoilijaa, ainakin niin lähellä kun tällä hetkellä kukaan on.
 

TML

Jäsen
Olenhan minäkin Malkinia kritisoinut. Ja edelleen olen samaa mieltä mitä olen aikoinaan sanonut. Malkin ei ole ollut voittajatyyppiä aiemmin. On toki nuori joojoo, mutta jotenkin ratkaisuhetkillä en ole huomannut että hän olisi saanut parastaan irti.

Kuten jo tuossa jossain vaiheessa aiemmin kuitekin kirjoitin, alan pikkuhiljaa perua puheitani. Pari peliä Caps -sarjassa sujui heikosti, mutta tämän jälkeen loppukevät meni Malkinin tahdissa. Oli kokonaisvaltainen ja ansaitusti Conn Smythe.

Tiukkaa on kun miettii ketkä kuuluvat TOP3 pelaajiin tässä liigassa. TOP5 on itsellä selvillä (hyökkääjistä koska pakkeja ja hyökkääjiä on vaikea vertailla, puhumattakaan kassareista), mutta kolmen joukko on jo vaikeampaa. SC, AO ja Geno, mutta Zeta on myös lähellä. Getz ottaa paikan viidentenä ja tiputtaa Datsunin pienellä marginaalilla pois.

Ei geno omiin suosikkeihini kuulu, mutta mahtavat pleijarit pelasi ja sai minun pääni kyllä kääntymään. Joku voi tietenkin sanoa "nytkö vasta tajusit kuinka hyvä se Malkin on?"
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Malkinille ansaittu Conn Smythe voitto. Nosti selvästi tasoaan konferenssifinaaleissa ja oli siitä lähtien Pittsburghin paras pelaaja. Kaikkien aikojen seitsemänneksi kovimmat tehot playoffeissa ja loistavaa kahdensuunnan peliä. Crosby oli myös loistava playoffeissa, mutta finaaleissa Zeta ja Lidas saivat hyvin nollattua Crosbyn, joten Conn Smythen kohtalosta ei ollut epäselvyyttä.

Art Ross, Conn Smythe ja tärkeimpänä Stanley Cup-voitto jo palkintokaapissa tältä kaudelta. Saa nähdä saako Malkin vielä tuon jatkoksi Hartin ja Lester B. Pearsonin vai menevätkö ne Ovechkinille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös