Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

Buffalo Sabres 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana adetti, 17.05.2017 klo 16.46.

 1. adetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
  Täytyy kyllä avautua hieman tästä Sabresin tilanteesta varausten muodossa. Olen pannut merkille sen, että monella joukkueella on todella hyvin tullut sisään uusia nuoria pelaajia, jotka he ovat itse varanneet. Ja tässä otetaan huomioon pikemminkin myöhäsemmät varaukset. En ala luettelemaan erikseen tällaisia "löytöjä", mutta kyllähän se harmittaa ettei olla saatu samanlaisia hedelmiä viime vuosien aikana. Kokoonpanossa kyllä löytyy lukuisia varauksia, mutta näistä ei oikeastaan ole kuin kaksi pelaajaa noussut sille tasolle, mitä olettaa sopi. Nämä pelaajat ovat Eichel ja Ristolainen, eikä oikeastaan Eicheliakaan voida tähän listata, koska oli päivänselvä stara. Muita nykyisessä kokoonpanossa ovat Reinhart, McCabe, Bailey sekä Girgensons. Pommer tähän myös kuuluu, mutta ikänsä puolesta en sitä tähän noteeraa.

  Ristolaisen varaaminen oli lottovoitto aikoinaan ja varaaminen hänet kahdeksantena pidän tätä hyvänä varauksena. 2012 vuonna varattiin Girgensons ja Grigorenko, joista toinen on jo treidattu pois eikä Girgestäkään ole tullut sitä TOP-6 hyökkääjää. Toki mahdollisuuksia ei hänelle hirveästi ole annettu ja osoitti toki yhdellä kaudella pystyvänsä parempaan, mutta konkreettisesti hänen tasonsa on tämä mitä se nykysellään on. Ristolaisen kanssa ykköskierroksella varattiin Zadorov, joka hänkin painui samassa kaupassa Grigon kanssa muualle. 2013 vuonna toki varattiin helmiä myöhemmin, mutta heistä ei kukaan ole päässyt sille viimeiselle stepille. Bailey, Baptiste ja Malone ovat AHL:n miehiä, hiljalleen toki alkaa näkyä Baileynkin otteissa valonpilkahduksia paremmasta päästyään ylös pelaamaan. Silti odotin paljon enemmän. Samana vuonna varattiin JT Compher sekä Petersen ja nämäkin pelaavat jo eri seuroissa. Possler varattiin vasta kuudennella kierroksella ja hänestä OLI tulossa ryöstö, mutta kuinkas kävikään. Kärsinyt loukkaantumisista ja taso on hiipunut.

  Vuotta takaperin 2012 varattiin myös McCabe ja Ullmark, joista toinen on ykkösmaalivahti AHL:ssä ja toinen luutii Sabresin alakerrassa. McCabe on ihan kohtuu hyvä puolustaja, mutta mielestäni hyvin virheherkkä eikä se tuosta tule enää kehittymään. Ullmark haluttiin pitää joukkueessa ja hänestä uskotaan nousevan uusi ykkösvahti, mutta en pitäisi hengitystä tämän kanssa.

  Vuoden 2014 varaustilaisuudesta muodostui pannukakku näin jälkikäteen. Jälkiviisastelu toimii aina, että oltaisiin voitu varata joku muu kuin Reinhart, mutta tuolloin hän oli selvästi paras vaihtoehto sijalta 2. Reinhart ei valitettavasti ole ollut se pelaaja, mitä oltaisiin haluttu. Pisteet ovat keskinkertaiset, mutta pitäisi olla paremmat jos vertaa siihen, koska hänet varattiin. Jos näin sitä pystyy vertailemaan. Kolmas kausi NHL:ssä menossa eikä kehitysaskelia ole tullu mihinkään suuntaan. Ihmettelenkin suuresti mitä siellä ollaan kesällä tehty, kun liike on samankaltainen eikä lihasta ole kroppaan tullut. Reinharttia pyyhitään jäässä aika useaan otteeseen. Pisteitä ei näinä kahtena kautena ole tullut "kuin" reilu 40 ja näistäkin aika moni on syntynyt ylivoimalla. Se mitä Draisaitl tuo uutta ulottuvuutta ja leveyttä Oilersille, ei sitä Reinhart tuo kyllä Sabresille. Reinhart tuntuu vain rivimieheltä muiden joukossa. Kun varauksen muita nimiä katselee, niin näistä esille tulee vain Lemieux sekä Olofsson. Ensiksi mainittu pelaa Jetseissä ja jälkimmäinen SHL:ää. Olofsson puhkesi toki kukkaan viime keväällä Frölundassa. Varauksestakin toki on jo aikaa.

  Vuonna 2015 varattiin Eichelin kanssa Guhle kakkoskierrokselta, josta tullaan kuulemaan vielä. Pelaa tällä hetkellä siis AHL:ää, mutta on hyvin liikkuva puolustaja. Kahtena viime vuonna ollaan varattu ykköskierroksella Nylander ja Mittelstadt. Nylanderista on paha sanoa mitään, mutta on kärsinyt loukkaantumisista "yllättäen". Ei ole peliäkään pelannut tällä kaudella. Mittelstadt vaikuttaa hyvältä haulta, mutta en lähtisi vielä tässä vaiheessa hänestä puhumaan.

  Rehellisesti ottaen voidaan rullata aikaa tuonne vuoteen 2004 ja siitä myöhempään, ollaan onnistuttu varauksissa erinomaisesti ykköskierroksesta lähtien. Siinä välissä Sabresin varaukset ovat olleet parhaimmillaan pelaajat: Armia, Pysyk, Kassian, McNabb, Foligno, Myers, Ennis, Brennan, Enroth, M.Weber, Butler ja Gerbe. Hyvä esimerkki on vuoden 2010 varaustilaisuus, jossa varattiin yhdeksän pelaajaa ja näistä ainoastaan ykköskierroksen varaus on pelannut NHL:ssä, Mark Pysyk. Hänkään ei tietysti enää meillä pelaa.

  Sekin on tosin totta, että kun pelaaja on valmis pelaamaan AHL:ssä, ennen sitä NHL organisaatiolla ei ole muuta mahdollisuutta kuin toivoa, että tästä kaverista on johonkin. Eli hänen tasonsa on riittävä ja on aika ottaa seuraava askel kirkkaita valoja. Sikäli mikäli Sabresilla on ollut hyvin huonoa tuuriakin. Mutta sellaista tajunnanräjäyttävää kehitystä ei ole aikoihin kenelläkään näkynyt, että kesän aikana oltaisiin tehty niin paljon töitä, että se näkyisi tulevalla kaudella. Onhan tämä hyvin surullista.

  Jos edes joku olisi aiemmin ottanut roolia ja noussut odotetulle tasolle, ei varmasti tarvitsisi tehdä turhia kauppoja tai signata vapailta jotain mottipäisillä summilla. Nyt ollaan usein jouduttu siihen tilanteeseen, että maksetaan liikoja ja myöhemmin ostellaan pelaajat ulos, kun näihin rooleihin ei ole sopinut omista ketään. Ollaan lähdetty sitten riskillä ja rahalla liikkeelle.

  Joukkueessa on sitä, mitä menestyvä joukkue tarvitsee. Kaksi huippusentteriä ja loistava ykköspuolustaja. Löytyy nuoruutta, mutta myös kokemusta. Ei silti riittävästi. Liikaa vapaamatkustajia eikä tarpeeksi leveyttä. Kokeneetkin pelaajat eivät ole kovin vikkeliä pelaajia, joita nykypäivänä toivoisi joukkueessa olevan.
   
 2. Marwin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Buffalo Sabres
  Kirjoitellaanpa arviolta parin vuoden hiljaiselon jälkeen jotakin Buffalon kausiketjuun.

  Lainaus:
  Tästä olen jokseenkin eri mieltä. Lähinnä tuosta viimeisestä sivulauseesta. En näe mitään syytä, miksi McCabe ei tuosta enää kehittyisi. Mielestäni McCabella on kaikki ominaisuudet hyväksi TOP-4 puolustajaksi - on riittävä liike, pelikäsitys, kiekollinen taito sekä hyvä fysiikka. Tasaisesti hän on mennyt kausi kaudelta eteenpäin, enkä pidä 24-vuotiasta puolustajaa pelaajana, joka ei enää kehittyisi. Täytyy myös muistaa, että valmentajana on nyt entinen huippupuolustaja, joka teki aikaisemmin erinomaista työtä Nashvillen valmennustiimissä nimenomaan puolustajien kanssa. En tietenkään tarkoita, että McCabesta varmuudella kehittyisi tuosta vielä paljon, mutta en näe mitään estettä kehitykselle. Muusta lainaamastani tekstistä olen melko lailla samoilla linjoilla.

  Lainaus:
  Tästä täytyy olla pääosin melko samaa mieltä. Myös omaan silmään näyttää siltä, että Reinhart ei ole sitten tulokaskauden saanut yhtään lihasta lisää ja luistelukin on samanlaista taaperrusta. Välillä oikein ihmettelen, että millä ominaisuuksilla se poika pärjää edes noin hyvin. Peliälyhän on hänen ehdoton vahvuus, jolla hän pystyy paikkaamaan paljon heikkoja ominaisuuksiaan. Toinen hyvä ominaisuus on ehdottomasti maalinedus/maskipelaaminen, ja erityisesti kiekon ohjaaminen ilmasta, jolla hän onkin tehnyt paljon maaleja NHL-urallaan.

  Reinhart on äärimmäisen harvinainen pelaaja siinä mielessä, että en keksi oikein yhtään täysin samankaltaista ja samoilla ominaisuuksilla varustettua pelaaja NHL:stä, joka on kuitenkin pystynyt jo pari kautta pelaamaan ja kokoaamaan ihan hyviä tehopisteitä. Mikael Granlund nyt jossain mielessä, mutta mielestäni Granlundkaan ei ollut koskaan niin surkea luistelija mitä Reinhart on (hymiö). Annetaan kuitenkin Reinhartille krediittiä, onhan hänkin parantanut valtavasti noiden karmaisevien ensmmäisten pelien jälkeen.

  Yleisilme koko joukkueen pelistä on parantunut huomattavasti sysipaskojen ensimmäisen pelien jälkeen. Nuo ensimmäiset matsit olivat niin hirveää kuraa ja sisältivät niin valtavasti kiekonmenetyksiä ja harhasyöttöjä, että en muista tuntuiko edes tankkausvuosien aikana koskaan niin pahalta katsoa Buffalon pelaamista. Positiivisia asioita ovat mielestäni ne, että joukkue pystyy ottelusta toiseen luomaan hyviä määriä ja lisäksi vielä laadukkaita maalipaikkoja. Tämä toki perustuu täysin omaan tuntumaan, en ole tilastoja juurikaan katsonut. Hyökkäyksiin lähdöt ja kiekon omista pois pelaaminen on myös parantunut huomattavasti viime otteluissa.

  Joukkueellahan oli jo hyvä draivi päällä, kun heikon Vancouverin pelin jälkeen heti seuraavan päivänä otettiin Bostonista makea päänahka. 4-1 tappiolukemista nousu 5-4 jatkoaikavoitto tuntui harvinaisen hyvältä. Vaikka on Bostoninkin yskähdellyt alkukaudesta, niin olihan tuo silti mahtava venyminen ja tasonnosto. Tämän jälkeen voitettiin niukasti Detroit kotona. Detroit-pelin jälkeen ei taaskaan ollut lepoa tiedossa, vaan suoraan Columbuksen vieraaksi. Neljäs ottelu kuuteen päivään ja toisessa erässä selkäranka katkesi nopeasti, vaikka pitkään oltiin vain maalin päässä ja Buffalo jopa hallitsi ja loi valtavia määriä maalipaikkoja. Bobrovsky oli armottomassa vedossa. 5-1 taisi päättyä lopulta. Lauantain 3-2 kotitappio oli todella harmillinen. Mielestäni erittäin tasapainoinen esitys joukkueelta. Kaiken kaikkiaan toki tasainen ottelu, ja viime minuuttien maalilla Sharks haki historiansa toisen varsinaisen peliajan voiton Buffalosta.

  Paskan alkukauden jälkeen täytyy taas todeta, että rehellinen usko playoff-paikkaan karisi melko olemattomiin. Puolustus kaipaisi erityisesti vahvistusta. Sairastuvalla ovat Falk, Bogosian, Gorges ja Beaulieu. Falk on ilmeisesti ensimmäisenä näistä palaamassa, mutta en jaksa uskoa että hänestä olisi merkittävää upsidea Matt Tennysoniin, joka tuolta pitäisi ensimmäisenä saada pois. Viktor Antipinista pidän kovasti ja hän onkin mielestäni parantanut peliään jatkuvasti, vaikka peliaika on pysynyt hyvin maltillisena. Näen hänessä paljon hyvää, joka mahdollisesti realisoituu myöhemmin. Eihän hän enää mikään nuori lupaus ole, mutta kaikki eväät hyväksi NHL-puolustajaksi ovat jo nyt. Nyt tarvitaan vain lisää pelejä NHL:ssä.
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2017 klo 18.48
 3. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Bulls, Uruguay
  Mitenkäs Antipin on NHL-vauhdissa pärjännyt? Pisteitä on näköjään saanut tililleen vasta yhden, mutta eihän tuo KHL:ssä pelatessaankaan mikään pistelinko ollut.
   
 4. adetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
  Lainaus:
  Niin kyllähän McCabe on jo nyt TOP-4 puolustaja ainakin tässä joukkueessa ja on siihen kyllä lukittuna. Enkä häntä lähtisi mihinkään vaihtamaan, koska on perus puolustajana hyvä. En itse ole vain nähnyt sellaisia kunnon harppauksia hänellä ja ehkä tuo mainitsemasi tasaisuus kausi kaudelta eteenpäin sopii tähän hyvin. Hänen omaa aluettaan on enemmänkin tuo puolustusalue, missä tulee mielestäni turhia virheitä ja niitä tuli varsinkin viime kaudella. Toivoisin että pääsisi pelaamaan vielä Bogosianin kanssa parina, se tuntui toimivan. Harjoituspeleissä otti roolia hyökkäysalueella, mutta ne ovat jääneet hyvin vähäisiksi runkosarjassa.

  Lainaus:
  Tuossa jo aiemmin sairastuvalle joutui Ristolainen sekä Fedun. Jälkimmäisen odotetaan olevan 6-8 viikkoa poissa. Falk, Gorges ja Beaulieu siellä ovat jälleen luutineet, toki tästä viestistäkin on jo tovi aikaa. Bogosian on käsittääkseni luistellut, mutta tuntuu että hänen kohdallaan tilanne aina vain venyy.

  Hyökkäyksestä ainoa poissaolo on Josefson, kun viime otteluun farmiin pääsivät irti Rodrigues sekä Nylander. Luulen Rodin pääsevän ylös, kunhan saa pelejä alle farmissa. Ihan mielenkiintoinen ketju siellä oli pelannut viime ottelussa, kun näiden kahden viereen oltiin laitettu ylhäältä tiputettu Baptiste. Jotain positiivista saa sentään katsoa/lukea tästä organisaatiosta, kun Rochester Americans on viimeisestä 10 ottelusta voittaneet varsinaisella 7. Noita klippejäkin kun katsoi Nylanderin paluusta, oli hän melkoisessa vireessä. Mutta kyllähän voitoista saa maalivahtejakin kiittää, loukkaantumiset ylhäällä ovat vaikuttaneet tottakai siihen, että ollaan jouduttu naaraamaan puolustajia farmista. Ja näin ollen vaihtuvuus on ollut suuri. Mainittakoot vielä, että C.J Smith on tulokkaiden pistepörssin kolmas ja Guhle tulokaspuolustajien ykkönen. Jos nyt jotain pientä valopilkkua saa hakea farmin puolelta.

  Lainaus:
  @Marwin tuossa jo lyhyesti tiivisti hyvin. Hyvä liike ja sopii pieneen kaukaloon, ehkä vielä totuttelemista nopeisiin ratkasuihin. Tilaa oli kuitenkin enempi KHL:ssä. Totuttautumista myös omaan rooliinsa, sai hyvin paljon KHL:ssä vapauksia hyökkäysalueella, mitä hänen pelejään näin. Maltilliset peliajat tosiaan, keskimäärin 15 minuuttia pelannut, mutta pomppii ajat välillä huomattavasti. Detroittia ja Dallasia vastaan mm. 19 minuuttia peliaikaa. Mielestäni tämä on hyvä, että hänelle annetaan myös välillä paljon vastuuta, mutta ei kiirehditä hänen kanssaan. Kielen kanssa ainakin ongelmia, mikä ei yllätä, sääli ettei ole venäläistä kaveria joukkueessa. Tiedä sitten onko taustatukena joku muu. Kokonaisuudessaan kuitenkin hyvää tekemistä.
   
 5. adetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
  Wildia vastaan siellä oltiin jälleen vaihdettu ketjuja vaihteeksi ja nyt pääsee myös Josefson askiin mukaan. Siellä on siis kaikki hyökkääjät mukana ringissä. Saa nähdä kuka sieltä saa lähteä farmiin, kun siellä on 14 pelaajaa. Criscuolo pelannee ensi pelin todennäköisesti kolmosketjussa ja on ollut myös hyvä. Moulson ja Grifftih ovat mitä ilmeisemmin poppareilla ja voi olla että Griffith on se joka tippuu.

  Ristolainen ja Bogosian ovat olleet harjoituksissa ja heidän aikansa lähenee. Rasse oli sanonut olevansa valmis, mutta ei oteta turhia riskejä vielä. Jokohan se Bogokin nähtäisiin kentillä?

  Hieman naurahdin twiitille, jossa joku kommentoi NHL:n twitter sivulla siihen, että samassa lauseessa oli "awesome" sekä "Sabres". No, tälle löytyy selvä syy, sillä Sabres julkaisi heidän Winter Classic paitansa. Onhan nuo nyt sellaiset, jotka pitäisi olla koko ajan käytössä.
  https://twitter.com/BuffaloSabres/status/933350169143316486 (Linkki menee yllättäen Twitteriin)
   
 6. liuzka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, ManUtd
  Nyt kun Ristolainen on takaisin niin laskimpa piruuttani kuinka paljon pisteitä Buffalo on kerännyt keskiarvoisesti niissä 14 pelissä missä RR on ollut mukana vs niissä 9 mistä oli poissa. Lopputuloksena on että Rassen ollessa mukana Buffalo saalistaa pisteitä keskiarvolla 0,86 ja ilman 0,44. Tuo voi tietty johtua vain otteluohjelmasta ja näytteen ollessa noin pieni yksi peli heilauttaa tuota aika paljon, mutta onhan tuossa ihan valtava ero.
   
 7. Tuomio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Buffalo Sabres
  Vihdoin on Sabres-leirissä tapahtunut se mitä ainakin itse pitkään odottanut. Matt Moulson siirretty waiversiin.
   
 8. adetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
  Lainaus:
  Tämä olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten, mutta hyvä että asialle tehtiin jotain. 14 ottelua tällä kaudella tuli tilille eikä yhtään pistettä, viime kaudet ovat menneetkin osittain nelosketjussa sekä poppareilla. Eikä Matilla enää asiaa ole NHL:n puolelle, näin voisin väittää. Oikeastaan ei ole mitään osa-aluetta millä hän toisi painoarvoa joukkueelle, kun ei päässyt enää ylivoimallekkaan. Viime kauden hyvä ylivoima takasi hänelle maaleja. Tulivat sitten siihen johtopäätökseen, että hänet lähetettiin Ontario Reignsiin lainalle eikä täten pelaa Amerksissa. Mattihan on Ontariosta kotoisin, joten se vaikutti asiaan vahvasti. Hänen sopimustaanhan on vielä ensi kausi jäljellä, joten eiköhän se osteta ulos.

  Oikeastaan joka otteluun ollaan vaihdeltu kentällisiä eikä sieltä juuri kemioita löydy sen vuoksi. Eikä hirveästi ketjurulettia tarvitse ihmetellä otteiden puolesta, onhan tuo ollut melkoista taapertamista. Sabres saa jälleen kamppailla jämäsijoista eikä Buffalossa edelleenkään tulla näkemään poffeja. Mielenkiintoista onkin nähdä mitä tulee tällä kaudella tapahtumaan treidi rintamalla. JB:llä tuttu pelaaja Penguinsista Scott Wilson hankittiin varausvuoroa vastaan Detroitista ja täytyy jopa myöntää, että ihan kelvollisen debyytin hän pelasi Avseja vastaan. Wilsonista voi hyvin tulla se nelosketjun grinderi.

  Huhujun mukaan ainakin maalivahdit, Reinhart ja Kane olisivat liipaisimella. Kanehan on ollut jo kauankin huhujen kohteena ja hänestähän tulee kauden jälkeen UFA. Jos Kane kykenee jatkamaan tällä tahdilla mitä se on tällä kaudella ollut, hän tulee rikkomaan henkilökohtaisen piste-ennätyksensä ja voisi olla melko hyvää kauppatavaraa. Hänestä kuitenkin olen kahta erimieltä. Hän on soturi jäällä ja tekee duunia pelistä toiseen, mutta kuitenkin sieltä paistaa sellainen fleguilu joukkuepeliin ja ottaa myös turhia jäähyjä. Valitettavasti hän on ainoita pelaajia silti joukkueessa, joka kykenee tekemään maaleja.

  Reinhartin kohdalla ei olla tehty kiirettä sopimuksen kanssa eikä pidäkkään näillä otteilla. Tällä kaudella pisteitä on kertynyt ainoastaan 10 ja häntä ollaan heitelty ykkösen ja nelosketjun välillä. Reinhartilla voi silti olla vaihtoarvoa enkä juuri näe käyttöä Sabresissa, se on vain myönnettävä. Samsonilta on odotettu koko ajan sitä läpimurtoa, muttei sitä ole koskaan tullut eikä kehitystä ole eteenpäin mennyt. Kaksi väliinputoajaa ovat olleet myös Okposo sekä Girgensons, jotka ovat olleet aivan turhia tällä kaudella. Okposo ei tunnu saavan mistään sisään ja tuntuu menevän varjojen mailla. Girge taas joutui istumaan viime ottelun ihan syystä, koska ei ole hetkeen näkynyt sitä taistelijaa, jota se on aiemmin ollut. Pouliot on ollut ihan ok tällä kaudella ja täksi kaudeksi tehty halpa sopimus saattaa näkyä varsin hyvänä ratkasuna treidirintamalla.

  Oikeastaan uudet pelaajat rosterissa ovat olleet varsin hyviä. Fasching, Rodrigues sekä Wilson ovat tulleet näyttämään, että kuuluvat tähän kokoonpanoon. Tuosta kun vielä Fasching kehittyy ja luistelu paranee, hän on oikeasti mielenkiintoinen seurattava. Isokokoinen rightin hyökkääjä, joka ei pelkää mennä maalille.
   
 9. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Kanadan Ontario (josta Moulson on kotoisin) on hieman eri suunnalla kuin tuo Kalifornian Ontario, jossa Kingsin AHL-farmi sijaitsee.

  Ontario (Kalifornia) – Wikipedia
   
 10. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Juttua siirrosta:

  Veteran Forward Matt Moulson Joins Ontario Reign on a loan - LA Kings Insider

  ... He will also be able to quickly make the Left Coast home as he is the brother-in-law is current Kings goaltender Jonathan Quick and frequently spends time in the Los Angeles area in the offseason.
  ... The North York, Ontario, native, who has family living in the Los Angeles area, is a veteran of 650 NHL games over 11 seasons with the Kings (2007-09), ...

  Buffalon kausi (= playoff-haaveet) alkavat olla käytännössä ohi, joten minusta Sabres-organisaatiolta hyvä ja pelaajan huomioonottava veto.