Boston Bruins 2010-11

  • 134 365
  • 412

slaikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Beantown Bruins

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ainakin tuo treidi heikensi Torontoa, joten se tulevan kesän Toronton 1st pick luulisi taas sijoitukseltaan nousevan.

Kovia muutoksia on Bruins tehnyt, mielenkiintoista nähdä saako joukkue uudet naamat klikkaamaan vanhojen kanssa miten nopeasti yhteen.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Mites tuo Bruinsin sentteriosasto nyt järjestellään, kun Peverley tuli joukkueeseen. Ihan muutaman pelin olen tällä kaudella vain Bruinsilta nähnyt, jota varmaan olen väärässä, mutta eikö joukkueessa ole aika paljon senttereitä. Laskin, että Bergeron, Krecji, Marchand, Campbell ja Seguin oli jo ennestään ja tällä viikolla on tullut Kelly ja Peverley. Omien muistikuvien mukaan nuo uudet jätkät on melkein umpisenttereitä ja niin on nuo Bostonin kaksi kovintakin. Miten luulette, että ketjut järjestyy tai miten kannattaisi laittaa. Niin ja onko kukaan noista entisistä senttereistä pyörinyt kauppahuhuissa? Savard oli kai loppukauden sivussa?
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Palaan treideihin tarkemmin vielä huomenna tms, mutta sellaisen hauskan yksityiskohdan voisi nyt heittää ilmoille, että Bruinsilla on nyt kolmen ensimmäisen kierroksen varaukset, mutta yksikään ei ole oma. Omat vuorot ovat Leafsilla (Kaberle), Sensillä (Kelly) ja Panthersillä (Horton, Campbell) mutta Bostonilla on Leafsin (Kessel), Wildin (Kobasew) ja Coyotesin (Morris) pickit. Sinänsä tietysti tilanne on hieno että kaikki vuorot ovat parempia kuin omat.

Mites tuo Bruinsin sentteriosasto nyt järjestellään, kun Peverley tuli joukkueeseen. Ihan muutaman pelin olen tällä kaudella vain Bruinsilta nähnyt, jota varmaan olen väärässä, mutta eikö joukkueessa ole aika paljon senttereitä. Laskin, että Bergeron, Krecji, Marchand, Campbell ja Seguin oli jo ennestään ja tällä viikolla on tullut Kelly ja Peverley. Omien muistikuvien mukaan nuo uudet jätkät on melkein umpisenttereitä ja niin on nuo Bostonin kaksi kovintakin. Miten luulette, että ketjut järjestyy tai miten kannattaisi laittaa. Niin ja onko kukaan noista entisistä senttereistä pyörinyt kauppahuhuissa? Savard oli kai loppukauden sivussa?

Peverleyn olen kyllä nähnyt laidassakin, ja tätä tukee myös minua paremmin uraa seuranneiden scouting reportit - joku ainakin on sanonut että kykenisi pelaamaan mitä hyökkäyspaikkaa tahansa. Marchand taas on pelannut Bruinsissa pelkästään laidassa ja Seguin vaihdellut sentterin ja laiturin väliä. Myös Kellyllä on kyllä kokemusta myös laiturin tontilta.

Eli määrä täsmää ja Bergeron, Krejci, Campbell ja jompikumpi Kellystä ja Peverleystä lienevät ne sentterit. Luontevammin ehkä Kelly, mutta toisaalta Peverleyn aloitustilasto on niin vakuuttava, ettei sitä haluaisi jättää hyödyntämättä...

EDIT: niin ja taitaa Campbelliltäkin periaatteessa laiturin hommat luonnistua, mutta itse olen kyllä kovasti tykännyt hänestä nykyisessä roolissaan.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Hieman kuitenkin pelottaa Chiarellin maine reiluna kaupantekijänä. Kaberlen hinta voi olla siis mitä vain ja jos sinne Torontoon aletaan ykköskierroksen (mielestäni edes sitä omaa) varauksia heittämään niin silloin niiden pitää olla riippuvaisia siitä että Tomas tekee jatkosopimuksen.

Parin-kolmenkymmen pelin vuokramiehestä tuskin tullaan maksamaan kummankaan joukkueen ykkösvarausta. Omien lasieni läpi näen Minnesotan 2 kierroksen varauksen ja 1-2 b-luokan prospectia (Hamill, Bodnarchuck) menevän Torontoon.

Paskat kaupat. Olen pettynyt. Tätä pitää sulatella.
 

Andrew

Jäsen
Eiköhän Tomas Kaberle jatkosopimuksen tee, kun noin paljon halusi Bostoniin. Hinnasta voidaan aina olla montaa mieltä mutta kyllä tämä trade nosti Bostonin samalle viivalle Pennsylvanialaisten joukkueiden Flyersin ja Penguinsin kanssa taistelusta Stanley Cup finaaliin pääsystä.

Mielenkiintoinen kevät tulossa Bruins faneille.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Tulipa viime yönä valvottua ja katsastettua pari debyyttiä, tosin alkupuolesta jäi osia väliin nettiongelmien takia. Itse peli oli tuollaista viime aikojen Bruinsia, eli hirveää kuraa matalalla pelitempolla ja nollaintensiteetillä. Pelin edetessä tasoa pikkuisen nostettiin ja sitten kolmannessa erässä osin tuurillakin ne tarvittavat maalit, tosin useampi hieno laukaus oli ja ihan tervetulluttahan se on että tuollainen joukkue kaatuu heikommallakin pelillä. Vastustajista Spezza oli alati vaarallinen, ja vain joukkuetoverit ja Rask estivät lisäpisteet hänelle.

Kellystä jäi lähinnä pari hyvää alivoimapelaamista mieleen ja onkin varmasti hyvä lisä tuohon osastoon. Toki poistunut Wheeler oli tässä myös yleensä hyvä, mutta ehkä tällä vaihdoksella jää ne Wheelerin satunnaiset räikeät mokat pois? Tasakentällisin pelasi tosiaan Ryderin ja Seguinin keskellä, muut ketjut niin kuin ne on viime aikoina totuttu näkemään kaikkien pelatessa. Mielenkiintoista nähdä mihin Peverley sitten laitetaan - Bruins-johtohan korosti, että hänen laukaisutaidollaan saataisiin parannettua tehokkuutta maalipaikoissa, eli tuosta voisi jotain johtopäätöksiä vetää...

Kaberle taas... Jatkosopimus, kiitos, niin mä ainakin lupaan etten huutele kovasta treidihinnasta yhtään mitään! En nyt tiedä synkkasiko 5-5 pakkipari Seidenbergin kanssa aina niin hyvin, mutta joko alkaa toimia kun tottuvat toisiinsa tai sitten katsotaan koostumuksia uudestaan. Mutta yksilönä kun katsoo, niin ei hemmetti tuota luistelutaitoa ja käsiä ja pelinäkemystä ja malttia. Myös viivan pito lähenteli välillä ilmiömäistä. Ja hymyilytti tuo voittomaaliin johtanut ylivoima kun kaveri oli jäällä koko sen yli puolitoista minuuttia kun tuota sahattiin ja olisi kyllä ansainnut kolmossyötön...

Toki kaikki tietävät millainen mies Kabby on, mutta olihan tuota aika makoisaa Bruins-nutussa katsella.

Kaupoista sitten... Paljoltahan tuo Kabbystä maksettu hinta vaikuttaa, ja jos kävelee keväällä eikä nyt ole ihan kannua tuonut niin kyllä ottaa päähän. Mutta kuten sanottua niin en valita jos saadaan sopimuksen alle. Aika hit-or-miss tuo Colborne, ja pelottaa kyllä että hänestä kehittyisi joku "thornton" ja tulisi jatkuvasti Leafs-paidassa vastaan. Väkisin laittaa kysymään, että eikö nyt olisi edes riittänyt vaikka tuo Minnesotan kakkosvaraus tuohon Colbornen viereen? Tarkoitan siis että vaikkei Burke olisi helpolla luopunut niin luulisi että tuosta paketista olisi vielä jotain voinut hioa pois.

Kelly-treidiin suhtaudun edelleen vähän ristiriitaisesti. Oliko tuo nyt todella se, mitä Bruins tarvitsi, varsinkin kun mies haiskahtaa vähän ylipalkatulta ensi kaudeksikin? Mutta toisaalta alivoima on ollut niin kujalla viime ajat, että joku herätys sinne oli pakko saada. Ja varauksia nyt tosiaan edelleen on onneksi ihan kohtuullisesti.

Peverley-kaupasta olen ihan hyvillä mielin. Peverley on ainakin toistaiseksi selkeä upgrade Wheeleriin ainakin hyökkäyssuuntaan (Bruinsille suurempi tarve), ja edullista sopimusta on vielä vuosi jäljellä. Ensi kaudella herrojen palkkaero voi olla melkoinen. Ainoa miinus tässä on se mahdollisuus, että Wheeler kehittyy merkittävästi. NHL-pakkeja meillä oli yli oman tarpeen ja Stuart käytännössä menetti yllättäen paikkansa McQuaidille, joka pykälää kiekkovarmempana ja vieläpä rightin miehenä myös sopii pakettiin tällä hetkellä paremmin. Toki Valabik on valahtanut (heh) farmiin vähän vastaavasta syystä, eli kaverilla on aika pahoja puutteita kiekon ja varsinkin liikkeen kanssa. Tai jos ihan suoraan sanotaan, niin hän ei oikeastaan järin hyvin osaa pelata jääkiekkoa ellei lasketa niitä osa-alueita jotka tulevat luonnostaan kun on kaksimetrinen, sataviisitoistakiloinen helvetin pahansisuinen äijä. Kaupan throw-in, NHL-kokemusta omaavaksi kasipakiksi ja Providenceen. Ainakaan sellaista ei tarvitse sitten erikseen hankkia. Loppukausi näyttää saako jatkoa, ainakin slovakki pääsee idolinsa Charan kanssa samaan organisaatioon.

Stuartin lähtö aavistuksen kirpaisee, sillä odotin hänestä meille tuommoista uutta donsweeneyä pariksi vuosikymmeneksi, mutta sen sijaan että olisi kehittänyt jotain kiekollisen pelin tynkää niin kuin potentiaali ja toissakausi antoi odottaa, menetti hän jostain syystä parin viime vuoden aikana sen rippeetkin. Kun ei mies saa tehtyä mitään hyökkäyssuuntaan ja omissa kiekko hukkuu jatkuvasti, ja vaihtoehtona on toinen jämerä pakki joka on halvempi, nuorempi, osaa hyökkäyspäässä sentään toimittaa kiekon työmiesmäisesti maalille ja menettää kiekon aivan äärimmäisen harvoin (oikeasti, oletteko kiinnittäneet huomiota millä varmuudella McQuaid sen perusratkaisun tekee?), niin valinta on aika helppo. Vaikka jotenkin tuo luolamies oli kyllä niin rakastettava tapaus kaikkine puutteineenkin...
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Tuossa Kental hyvin kirjoittikin siirroista mutta laitan vielä ajatukseni tähän alle.

Kauppa 1:
Keskushyökkääjä Chris Kelly hankittiin paikkaamaan sentterien "vajausta" hyvissä ajoin eli kolmisen viikkoa ennen siirtorajaa. Hyvänä joukkuepelaajana ja alivoimamiehenä Kelly on täsmälleen sama pelaaja kuin meillä jo ollut Gregory Campbell paitsi maksaa kaksi kertaa enemmän. Kakkoskierroksen varaus meni vaihdossa Ottawaan. Hyvä täytepala mutta tämän tason pelaajia olisi ollut tarjolla vielä siirtorajalla.

Kauppa 2:
Sentterilaituri Peverley ja "pieni ja nopea" puolustaja Valabik vaihdettiin Stuartiin ja Wheeleriin. Palkkaa piti saada liikkumaan että tuo kohta numero kolme saataisiin toteutumaan joka tarkoitti Ramsaylle tuttujen poikien lähettämistä Atlantaan. Wheeler on ollut lähtökuopissa jo jonkin aikaa ja jos saa otettua vielä askeleen tai kaksi eteenpäin niin Thrashers sai hyvän pelaajan. Stuartin hommat vei McQuaid hyvillä otteillaan. Harmi että jouduttiin luopumaan, hyvä vähän ilkeä peruspakki.

Itse olen Peverleystä varovaisen optimistinen että voisi olla pudotuspelien koittaessa hyvä lisä maalintekopuolelle ja siellä syvyyttä ei ole koskaan liikaa. Valabik ei todennäköisesti pelaa yhtään peliä ylhäällä Bostonissa mutta jos saa paikat kuntoon ja jos luistelua saadaan parannettua ja jos kehitys kiekkoilijan jatkuu ja jos Chara pystyy auttamaan toisen reilumman kokoisen pakin peliä niin Boriksesta voi olla iloa. Ilmeisesti pelit on sujuneet ihan ok alhaalla joten ei vielä luovuta toivosta.

Kauppa 3:

Tomas Kaberle on juuri sitä mitä on kaivattu mutta hinta oli kyllä suolainen (Colborne, BOS #1/2011 ja mahdollisesti BOS #2/2012 +Thrashers-kauppa) ja tällä kaudella on pakko päästä vähintään finaaliin asti tai kauppa menee selvästi Torontolle. Pitää yrittää unohtaa hinta ja keskittyä iloitsemaan siitä että Kabs on vihdoin Bostonissa.

Järki sanoi että kaikki valtit on Kaberlen ja Chiarellin käsissä jos neuvottelulupa oli vain Bostonin kanssa mutta niin vaan maksettiin ns. maltaita ja kirsikkana tämän paskakasan päällä on se kakkoskierroksen varaus vuodelle 2012 jos Kaberle Bruinsissa jatkaa. Tämä kirpaisi ja kovaa mutta onneksi olen viimeisen kahden vuoden aikana alkanut tykkäämään Leafseista niin Colbornen tuleva nousu kovaksi tekijäksi on hieman helpompi käsitellä.


Jälkikäteen on aina helppo olla viisas mutta Chris Kellyn hankinnassa Chiarelli laukesi kyllä reilusti ennen kuin edes vetoketju oli auki. Miksi oli hirveä kiire hankkia keskushyökkääjä ennen kuin Kaberlen kauppa oli valmis? Takaisin tuli tietysti lisää miehiä keskelle mutta kai se on joukkueen valittu linja että puolet hyökkääjistä on senttereitä. Puolustuksen kiekollinen taito on ollut ongelma jo monta vuotta ja Kaberle on hyvä ratkaisu tähän mutta miten pitkäksi aikaa, käykö Tomas pokkaamassa cupin Bostonissa ja palaa sitten rakastamaansa Torontoon ufana?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Boston vastasi Penguinsin tuoreeseen huippuhankintaan Matt Niskaseen ottamalla Shane Hnidyn koeajalle. Reilut sata peliä parin kauden aikana Bostonissa pelannut "Sheriffi" palauttaisi Mark Stuartin mukana mennyttä kovuutta Bruinsin takalinjoille ja toivotaan että sopimus syntyy.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Ilmeisesti kuntouttanut koko kauden olkaansa, mutta toivotaan että Sheriffi on kunnossa ja pystyisi ansaitsemaan syvyyspaikan. Hieno mies.

EDIT: Katsoiko muuten kukaan Flames-peliä, itse missasin tuon? Mitään havaintoja uusista miehistä, varsinkin Peverleystä (kun ei ollut vielä näkemässäni Sens-matsissa)?
 
Viimeksi muokattu:

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Hieman meni sivusilmällä katseluksi kun tuli muuta hommaa siinä samalla. Peverley-Kelly-Ryder ketjusta ei jäänyt mieleen kuin Ryderin tuttu yksin yrittäminen kiekon kanssa ja Peverleyn pohjeblokki Charan lämäriin maalin edessä. Vaikuttivat molemmat uudet kuitenkin Ryderiä nopeammilta luistimilla ja kaikki nopeus Bruinsin pelaajistoon tulee tarpeeseen.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Hieman meni sivusilmällä katseluksi kun tuli muuta hommaa siinä samalla. Peverley-Kelly-Ryder ketjusta ei jäänyt mieleen kuin Ryderin tuttu yksin yrittäminen kiekon kanssa ja Peverleyn pohjeblokki Charan lämäriin maalin edessä. Vaikuttivat molemmat uudet kuitenkin Ryderiä nopeammilta luistimilla ja kaikki nopeus Bruinsin pelaajistoon tulee tarpeeseen.

Kiitokset tästä. Luistelu on todellakin tässä organisaatiossa hyvin tervetullutta. Canucks-peliä odotellessa että pääsisi omin silmin todistamaan.

Colborne vaikuttaisi aloittaneen Toronton farmissa ihan asiallisesti, maali per peli tähän asti. ;)
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
->Yhden Bruins ottelun perusteella Peverley on juuri sitä mitä odottaa saattoikin. Perusälykäs kiekkoilija, jolla on hivenen luovuutta ja hyvät jalat. Laukausta ei päästy oikeastaan näkemään. Nähdyn perusteella erittäin sopiva pelaaja nyky-Bruinsiin ja varsinkin sen kolmosketjuun. Pystynee stunttaamaan ilman häpeää ylempänäkin, mutta mitään säväyttävää Peverleyltä tuskin kannattaa odottaa.

Kelly on jättänyt varsin hajuttoman ja mauttoman kuvan itsestään. Näkisinkin, että hänen kohdallaan on ratkaisevinta se, miten hän selviytyy vastustajien ykkössenttereitä vastaan sitten kun sen aika on - jos sitä aikaa ylipäänsä tulee. Toistaiseksi Julien luottaa yhä Bergeroniin, mutta parempi tietysti olisi, että Bergeronia voitaisiin käyttää hyökkäävämmässä roolissa - Kellystä siihen ei ole.

Muista pelaajista on mainittava se, että Seguin on ollut hyllyllä käyntinsä jälkeen hyvä. Ei arastele enää samoin kuin alkukaudella, on paremmin pelissä mukana ja luo osaamisellaan tilanteita.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
hivenen luovuutta ja hyvät jalat.

Kiitokset raportista! Tämä lainattu oikeastaan jo kertookin että kaveri on tarpeellinen lisä kun yleispelaaminen on kuitenkin kunnossa. Kumpikin sellaisia ominaisuuksia jotka ovat varsin tervetulleita.

Kellyssä risoo ennen kaikkea se mitä Pica sanoi tuossa ylempänä ja itsekin jossain, että kaveri on käytännössä kalliimpi Campbell-kopio. Alun perin vaikutti siinä mielessä ymmärrettävältä että luotettavia senttereitä on ollut saatavilla melko niukasti jos jätetään utopistiset huhut pois, mutta Peverleyn hankinnan myötä Kelly-treidi alkoi kyllä tuntua yhä oudommalta. Siinähän se pakettia paremmin täydentävä sentteri olisi ollut. Toki toivon Kellystä nostetta av-peliin.

En olisi yhtään yllättynyt, mikäli Kelly siirrettäisiin kesällä eteenpäin, noin ihan cap-tilannettakin katsoessa. Tämä tietysti tavallaan parantaisi tehtyä kauppaa kun ainakin osan hinnasta saisi takaisin. Mutta turhapa tuota on vielä spekuloida, katsotaan ensin millaisia tulevat esitykset Bruins-paidassa ovat.
 

Rännikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold, Philadelphia Flyers
Chiarellin ja Kellyn yhteisellä historialla oli osittain tekemistä sen kanssa, miksi Kelly hankittiin Bostoniin. Julien ei varmastikaan nähnyt hankinnassa niin paljoa järkeä kuin Chiarelli, mutta pitää luottaa nyt vain siihen, että GM tietää mitä tekee.

He has a lot of playoff experience, very good on faceoffs, he’s a high character person. He plays both ways and he can… we needed a centerman that is going to give us some depth. Chris can give us that and he can play up and down the lineup also. I’ve obviously had a connection to him in my time in Ottawa, and know him as a person. He’s a very good person, has good leadership characteristics. He’s under contract for next year, also. And we’re happy to have him in the organization. He’s going to help us.
Lähde: http://bigbadblog.weei.com/sports/boston/hockey/bruins/2011/02/16/peter-chiarelli-transcript-from-chris-kelly-trade-press-conference/

No... Ainakin on playoff-kokemusta jos ei muuta. Ja taitaa sillä olla karvan verran pehmeämmät kädet kuin Campbellilla.
 

Vigil Ignis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Boston, Skins.
Boston vs Vancouver

Iso matsi tulossa yöllä.
Itselle Canucks ollut aina suht punainen vaate, eteenkin hom... siis Sedinien mentyä sinne ja varsinkin kun ne pirulaiset pärjäävät vielä hyvin ja ovat tehneet joukkeesta voittavan, ainakin runkosarjassa.
Odotan Bruinseilta voittoa, toivon murskavoittoa sekä tulostaululla ja tanssilattialla. Vielä kun Lucic, Chara, Boynton, Thornton tai ihan ketkä tahansa ajelisivat Sedineitä koko illan plekseihin, mainoksiin, jäänrakoon...
Satunnainen tappio Phillylle tai Habseille ei niinkään satuta, mutta tämä tuntuisi todella pahalta, on voitettava! Mielellään suurin numeroin ja nöyryyttäen, go Bruins!!!!!
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Kellyssä risoo ennen kaikkea se mitä Pica sanoi tuossa ylempänä ja itsekin jossain, että kaveri on käytännössä kalliimpi Campbell-kopio. Alun perin vaikutti siinä mielessä ymmärrettävältä että luotettavia senttereitä on ollut saatavilla melko niukasti jos jätetään utopistiset huhut pois, mutta Peverleyn hankinnan myötä Kelly-treidi alkoi kyllä tuntua yhä oudommalta.

En ole ihan samaa mieltä. Roolitusta ja peluuttamista ajatellen Peverley on lähinnä huono kakkossentteri siinä kun Kellyllä saattaa olla eväät hyväksi kolmoseksi. Ts. Peverleytä ei uskaltaisi ikinä päästää jäälle Staalia, Crosbyä tai vastaavan kaliiberin sentteriä vastaan, Kellystä siihen hommaan voi olla.

Toisekseen uskon Kellyn johtajaominaisuuksien olleen suuri syy hankinnalle. Kellyn myötä Stuart saatettiin päästää menemään, ja koska Bruinsilla oli enemmän tarvetta kolmossentterille kuin seiskapakille, vaihto oli perusteltu, vaikka captilaa olikin uhrattava.

Bruinsin koppi on kuuleman mukaan hyvähenkinen, mutta mukavuudenhaluinen ja hivenen pehmeä. Kellyn (ja try-outilla olevan Hnidyn) kaltaiset suorapuheiset mutta rehdit duunaripelaajat tuovat riveihin ryhtiä jos ote alkaa kaukalossa lipsua. Hnidyhän tuli edellisellä visiitillään tunnetuksi siitä, että ripitti kaikkia tähtistatusta katsomatta ja kapteenia myöten, jos näillä ei Sheriffin mielestä ollut kaukalossa kaikki pelissä.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
En ole ihan samaa mieltä. Roolitusta ja peluuttamista ajatellen Peverley on lähinnä huono kakkossentteri siinä kun Kellyllä saattaa olla eväät hyväksi kolmoseksi. Ts. Peverleytä ei uskaltaisi ikinä päästää jäälle Staalia, Crosbyä tai vastaavan kaliiberin sentteriä vastaan, Kellystä siihen hommaan voi olla.

Ymmärrän kantasi, riippuu ihan siitä miten ketjuja kokonaisuutena katsoo. Mä en oikein näe että Bruinsin pelaajisto tukee noin perinteistä kakkossentteri/kolmossentteri -ajattelua. Aika vahvasti tuo rosteri on rakennettu siltä pohjalta, että on kolme monipuolista mutta periaatteessa hyökkäävää ketjua ja Bergeron hoitaa siinä sivussa perinteiset "kolmosen" hommat. Savvyn tilalle ei tietenkään ollut saatavilla samantasoista korvaajaa, mutta minusta siirtyminen kolmesta hyökkäävästä ketjusta kahteen (jolloin Kelly olisi ideaalikolmossentteri) on tuolla laiturimateriaalilla vähän hassu ajatus.

Muut pointtisi allekirjoitan, kiinnostava ajatus tuo Stuart-"yhteys".
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Kieltämättä olisi vaikka mitä mistä kirjoittaa - on ilmoittauduttu mestariehdokkaaksi voittoputkella ja Vancouver-voitolla, uudet pelaajat tuovat jalalla jännää elementtiä ja pikku kauppojakin syntyi. Sen sijaan otan puheeksi Adam McQuaidin. Tuossa pari viikkoa sitten täällä ylistin hänen varmuuttaan ja kykyään toimittaa kiekko pelattavalla tavalla maalille. Sen jälkeen jätkällä neljässä pelissä 0+3 ja +6, syöttöpinnoista kaksi täsmälleen sillä pelillä mihin viittasin. Pitää vissiin alkaa kehua pelaajia täällä.

Niin ja johtaa muuten NHL:n +/- -tilastoa...
 

Riiseli

Jäsen
^ Ei tarvitse juuri miettiä oliko Stuartin kauppaamiseen varaa. Hienoa, että Darth Quaider on osoittanut olevansa luottamuksen arvoinen. Pudotuspelejä ajatellen Stuart olisi ollut hyvä nro 7, Kampferin edellä, mutta kaikkea ei voi saada. Olenkin tyytyväinen, että Hnidy saatiin puolustuksen syvyyttä paikkaamaan (olettaen, että kuntoutuu normaaliin tikkiin) kevättä silmällä pitäen.

Boston on tosiaan voittanut kaikki (6) pelinsä Kaberlen (& Kellyn) liityttyä joukkueeseen. Näyttää siltä, että pelaajatkin vakuuttuivat siirroista, vaikka kyllähän pukukopissa jo syksyllä hyvin selväsanaisesti porukan tavoite (to win the Cup) ääneen lausuttiin. Kaberlen ylihinnan nielin heti kättelyssä, koska joukkueella oli siihen varaa. Nyt, kun mitään hinta-laatusuhteeltaankaan parempaa ei siirtorajallakaan liikkunut, tuokin treidi näyttää vielä paremmalta kaupalta. Se PMD oli kuitenkin saatava jostain.

Moni joukkue kaipaa senttereitä, joten täytyy nostaa hattua Chiarellille, että pari kelvollista onnistui kauppaa käydessään joukkueeseen lisäämään. Ykkösketjun senttereistä se huutavin pula toki on, mutta nykyiset hankinnat olisivat varmaan kelvanneet muillekin. Onneksi sentteriosastosta suurin osa kykenee pelaamaan myös laidassa eli se, että senttereitä on vaikka lampaiden syödä, ei ole ongelma.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Boston on tosiaan voittanut kaikki (6) pelinsä Kaberlen (& Kellyn) liityttyä joukkueeseen.

Nuo oli kaikki vielä vieraspelejä ja tuo kuuden voiton vieraskiertue on Bruinsin historian paras sitten vuoden 1972. Vieläkö joku palstan Bruins-kannattajista muistaa mitä muuta tuolla kaudella tapahtui?
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
^ Ei tarvitse juuri miettiä oliko Stuartin kauppaamiseen varaa. Hienoa, että Darth Quaider on osoittanut olevansa luottamuksen arvoinen. Pudotuspelejä ajatellen Stuart olisi ollut hyvä nro 7, Kampferin edellä, mutta kaikkea ei voi saada. Olenkin tyytyväinen, että Hnidy saatiin puolustuksen syvyyttä paikkaamaan (olettaen, että kuntoutuu normaaliin tikkiin) kevättä silmällä pitäen.

Jep, ja viimeistään Stun jatkosoppari (3 vuotta, 5.1 miljoonaa näin ulkomuistista) kertoi kyllä sen, että tuo pudotuspelien seiskapakki on ainoa mitä hän enää olisi tässä organisaatiossa ollut ennen itsensä ulos hinnoittelua.

Boston on tosiaan voittanut kaikki (6) pelinsä Kaberlen (& Kellyn) liityttyä joukkueeseen. Näyttää siltä, että pelaajatkin vakuuttuivat siirroista, vaikka kyllähän pukukopissa jo syksyllä hyvin selväsanaisesti porukan tavoite (to win the Cup) ääneen lausuttiin. Kaberlen ylihinnan nielin heti kättelyssä, koska joukkueella oli siihen varaa. Nyt, kun mitään hinta-laatusuhteeltaankaan parempaa ei siirtorajallakaan liikkunut, tuokin treidi näyttää vielä paremmalta kaupalta. Se PMD oli kuitenkin saatava jostain.

Joo, en ole nyt ehtinyt kaikkia pelejä katsoa, mutta yhtään sellaista perseilymatsia mitä tuo joukkue on viime vuosina harrastanut ei ole näkynyt. Ehkä siellä muutama pelaaja noiden kauppojen jälkeen havahtui että hei, tämä taitaa tosiaan olla SE kausi.

Kaberle-kauppaa pidän ilman muuta hyvänä ja se piti tehdä, mutta odotan edelleen jatkosopimusta ennen kuin lakkaan miettimästä returnia. Tai no riittää se Cupkin vaikka sen jälkeen kävelisi.

Moni joukkue kaipaa senttereitä, joten täytyy nostaa hattua Chiarellille, että pari kelvollista onnistui kauppaa käydessään joukkueeseen lisäämään. Ykkösketjun senttereistä se huutavin pula toki on, mutta nykyiset hankinnat olisivat varmaan kelvanneet muillekin. Onneksi sentteriosastosta suurin osa kykenee pelaamaan myös laidassa eli se, että senttereitä on vaikka lampaiden syödä, ei ole ongelma.

Tämä on muuten todella hyvä pointti, jota en tullutkaan ajatelleeksi. Turha sitä lienee esim. Kellystä maksettua toisen kierroksen varausta miettiä kun siellä on liikkunut kolmosista Lapierreä ja jopa Winchesteriä. Taisi olla hyvä veto tehdä nuo kaupat niin aikaisin.

Nuo oli kaikki vielä vieraspelejä ja tuo kuuden voiton vieraskiertue on Bruinsin historian paras sitten vuoden 1972. Vieläkö joku palstan Bruins-kannattajista muistaa mitä muuta tuolla kaudella tapahtui?

Hehe, ei saa keulia toisten mopoja! ;)
 

Vigil Ignis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Boston, Skins.
Ajjaijaijai kun oli hieno peli Tampaa vastaan!

Lucicin voittomaali kirvoitti juuri melkoisen karjaisun: kauhea avohärdelli Boltsien maalilla, 8 Tampalaista makaa kaatuneena pesänsä edellä, kentän coolein sälli Milan Lucic löytää lätkän nollakulmasta ja pehmeillä käsillä sijoittaa sen yli ihmiskunnan yläpesään!!!!

Bruinsit kulutti jäähypenkkiä kovuuden osoituksillaan taas runsaasti, mutta mikäs siinä kun T.Thomas ja alivoima toimii. Boychuckin luita rusentavat taklaukset lämmittivät vanhan mieltä :)

Maalit tiukassa, mutta Ellis (ja Thomas totutusti) olivat oikeasti hyviä, kyllä niitä byyrejä vielä tulee. Pääasia että poinseja ropisee ja peli näyttää ihan hyvältä, tästä on hyvä jatkaa, GO BRUINS!
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Samaa mieltä, tiukka peli jossa molemmilla oli paikkansa mutta niin vaan Bruinsin kolmanen erä rutistus riitti taas voittoon. Maalivahdit pelasi hyvin ja Tampan Smithille tuli pari ns. haamukoppia ja muutenkin vahva esitys viimekertaisen TD Gardenin katastrofin jälkeen. Lopussa ei sitten enää tahtokaan riitänyt kun omia ja vieraita makasi päällä kentällisen verran.

Bruinseista Boychuck (Boytruck eilen) pelasi parhaan pelinsä miesmuistiin ja Kaberlen otteet kentällä lähenevät jo taidetta.
Nuori Kampfer oli monessa mukana: ohjasi Brewerin laukauksen Thomasin ohi, sai kovan puhtaan taklauksen Ritolalta mutta pystyi jatkamaan peliä ja teki tärkeän tasoituksen. On kuitenkin ensimmäisenä siirtymässä katsomon puolelle jos Hnidy halutaan mukaan.
Puolustuksen heikoimpia kiekollisena oli Chara. Hyökkäykseen lähdöt ei onnistunut ollenkaan ja pelin avaaminen meni kiekon hautomiseksi ja kurvailuksi. Toki on sanottava että kuva rajaa hyökkääjät tehokkaasti pois joten ehkä avauspaikkoja ei vaan ollut. Chara on kuitenkin ihan ok kiekollisena mutta eilen ero Kaberleen oli iso.

Seuraavaksi vastassa Pittsburgh, toivottavasti lyödään lyötyä ja nuijitaan Pens niin kentällä kuin tulostaululla. Paskakasa-Mooresta lisäpisteitä.
 

Riiseli

Jäsen
Nuori Kampfer oli monessa mukana: ohjasi Brewerin laukauksen Thomasin ohi, sai kovan puhtaan taklauksen Ritolalta mutta pystyi jatkamaan peliä ja teki tärkeän tasoituksen. On kuitenkin ensimmäisenä siirtymässä katsomon puolelle jos Hnidy halutaan mukaan.
Pelasi taklauksen jälkeen kaksi vaihtoa toisen erän loppupuolella. "...got his bell rung" sanoi Julien pelin jälkeen ja totesi, että kaiken varalta istui loppu pelin ajan sivussa. Kampfer siirtynee katsomoon, kun Ference on pelikunnossa, jos ei tämän tärskyn seurauksena jo aiemmin.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Jotenkin hahmotin aikakäsitykselläni asiat niin että maali tuli vasta taklauksen jälkeen mutta näin ei siis ollutkaan. Jäi myös nuo paikallisaviisit lukematta pelin jälkeen. Taklaus oli kova ja sekavan oloisena Kampfer laidasta nousi joten "ylävartalovamma" voi olla mahdollisesti tulevan levon syynä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös