Arvostamasi nimimerkit

  • 235 290
  • 883
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
@Kennel
Jätkä on tehnyt Jokerien tilastojen esille tuomisesta taidetta. Eikä kaverin panos rajoitu siihen, mutta tämä foorumilta.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
@Mr.Fox! Vitsi mikä tilasto- ja numeronikkari! Nytkin keskellä yötä sellasta settiä Liigan yleisömäärät -ketjussa, että heikompaakin hirvittää! Arvostan!

Kyllä, aamen! Ajattelin tulla hehkuttamaan Herra Kettua, mutta johan sitä ollaan vuorokausi myöhässä. Erityisplussa siitä, että teksti on erittäin selkolukuista, vaikka seassa on laskelmaa, lukua, summaa, jakokulmaa ja derivaattojakin varmaan.

Keep up the good work, @Mr.Fox!
 

Hurraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
@pettter ansaitsee kunniamaininnan. Pitää kalsarikänniketjua pystyssä käytännössä yksin. Respect!
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Nimimerkin Virveliä kainaloon perusteelliset otteluketjunavaukset ansaitsevat maininnan. Virkamiehenä arvostan myös niissä käytettäviä vakioasetteluja.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Nimimerkki @Everton, nostan sinulle virtuaalista hattuani kaikista kisoista ja visoista mitä olet tänne jaksanut värkätä. Kunnioitettavaa viitseliäisyyttä. Yhteenkään en ole vastannut mutta noita on hauskaa seurata, kiitos. Ehkä joskus vielä intoudun vastaamaankin.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Näitä tällaisia nimimerkkejä olisi enemmänkin NHL-puolella, mutta koska Kings on suosikkijoukkueeni, niin @heikkik saa varauksettoman arvostukseni, kun päivittelee silloin tällöin Kingsin tilanteesta. Katson paljon otteluja ja luen jonkun verran englanninkielisiltä sivuilta uutisia ja muita juttuja aiheesta, mutta on erittäin mukava lukea noita "koosteita" myös suomeksi, varsinkin laadukkaita ja hyvin kirjoitettuja sellaisia.

Toisaalta kun kirjoittajat pitävät riman korkealla ei kaltaiseni semikannattaja uskalla kirjoittaa NHL-puolelle satunnaisia otteluseurantoja lukuun ottamatta oikein mitään, mutta se ei ole NHL-puolen laadukkaiden kirjoittajien vika. Niin ja olen ihan mielellänikin NHL-puolella pelkästään lukijan roolissa. Oikeastaan kaikille tuon osion aktiiveille tahdon nostaa virtuaalista hattuani, on tuo NHL-osio nimittäin Jatkoajan keskustelupalstan ylivoimaisesti lukijaystävällisin osio.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Kyllähän @TomiP tänne kuuluu. Erittäin asiantuntevaa ja rohkeaa settiä hiihtoketjuissa. Ja sitten mainitaan @Ralph , kirjoittaa moneen osion laadukasta tekstiä. Ja onhan meillä yhteisiäkin suosikkeja kuten Tv-sarja Salatut elämät. Ja vielä @Lampinen , herranjumala tuota tietomäärää Ruotsi-kiekosta. Arvostan kaikkia niitä ,jotka osaavat kirjoittaa asiantuntevaa settiä muistakin maajoukkueista kuin Suomesta, Yhdysvalloista tai Kanadasta.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Arvostan @pettter iä erittäin paljon hänen tekemistään tarkkanäköisistä - ja ajoittain jopa lämminhenkisistä - arjen huomioista, joista hän muistaa raportoida palstalle. Tuoreena esimerkkinä toimikoon oheinen ihmettely asianmukaisessa ketjussa:
Yks päivä ihmettelin metrossa kun niin moni lastenrattaiden kanssa liikkunut äiti antoi sille pienelle lapselle karkkia. Välillä voi tietenkin herkutella, mutta pisti vaan silmään kun niin moni näytti tekevän sitä. Ja ne lapsetkin oli vielä niin pieniä.

Saattaahan se myös olla että ne äidit halusivat ettei se muksu itkisi tai muuten metelöisi julkisissa tms. En tiedä.
Jos tämä palsta olisi yöllinen taivaankansi, siteeraamani kaltaiset viestit olisivat kvadrantidien meteorisateen kirkkaimpia välähdyksiä.
 
Viimeksi muokattu:

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Tylsänä sunnuntaipäivänä pakko heittää muutama:

Pettter. Elämänmakuista kommentointia oikeastaan asiasta kuin asiasta. Vähän stereotypisen suomalaisen piirteitä, mutta toisaalta sitten aivan eri maata. Mielenkiintoinen persoona laivamatkusteluineen ja no.. sanotaanko näin että jos joku Jatkoaikalainen sanoo Janne Katajaa homeperseeksi jonka ääni vituttaa televisiossa, pettter toteaa siihen että "Mikähän tuossakin niin vihastuttaa, en ymmärrä, ilmeisesti vaan vituttaa kun tienaa enemmän ja on julkkis".

Barnes: Tietää hiihtolajeista ja oikeastaan lähestulkoon lajista kuin lajistakin niin pirusti että ihmetyttää oikein noinkin laaja asiantuntemus. Voisi sanoa että foorumin tietosanakirja urheiluun liittyen.

Mr. Fox / Kennel
Historiankirjat ja tilastoinnit on näillä kahdella henkilöllä pirun hyvin hallussa. Ei voi kuin hattua nostaa sille ajalle mitä käyttävät mm. yleisökeskiarvojen ja pelaajatilastojen laskeskeluunkin jostain 80-luvun puolestavälistä. Vain sen takia että me hätäisimmät emme jaksa ottaa googlea käyttöön.
 

Jeffrey

Jäsen
Pettter. Elämänmakuista kommentointia oikeastaan asiasta kuin asiasta. Vähän stereotypisen suomalaisen piirteitä, mutta toisaalta sitten aivan eri maata. Mielenkiintoinen persoona laivamatkusteluineen ja no.. sanotaanko näin että jos joku Jatkoaikalainen sanoo Janne Katajaa homeperseeksi jonka ääni vituttaa televisiossa, pettter toteaa siihen että "Mikähän tuossakin niin vihastuttaa, en ymmärrä, ilmeisesti vaan vituttaa kun tienaa enemmän ja on julkkis".

Lisäksi tällaista lukihäiriöistä ihastuttaa kovasti miehen käyttämä suomenkieli. Hienosti kirjoittaa, omaan silmään puhdasta kieltä, ja tämä yhdistettynä tuohon tietynlaiseen junttimaisuuteen on äärimmäisen viehättävä kombinaatio.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Tulikin tuossa joitakin päiviä sitten mieleen, että voisi oman tähdistökentällisen tehdä, ja nyt oli sopivasti ketju nostettu:

Mr. Fox - Oijennus - Bacon

Jaws - Bunder

Savon Detroit

Päävalmentaja: HCH
Apuvalmentaja: Ikävänkantaja
Maalivahtivalmentaja: Dissonanssi

Ykkösessä Bacon on snaipperi ja tekee yllättäviä ratkaisuja, Oijennus on ketjun "jarkkomalinen", hyvää duunia kahteen suuntaan. Mr. Foxin tietokone raksuttaa aina oikeita ratkaisuja.

Jaws on joukkueen esalindell, vahvuudet kiekollisessa pelissä, tasaista suorittamista illasta toiseen. Bunder luotettava peruspakki joka osaa myös hämmentää.

Maalivahdit on aina vähän erikoisia persoonia, ja Savon Detroit tuo hyvää positiivisuutta joukkueeseen, ja nollaa helpot maalit nopeasti.

Valmennukseen on kopioitu Bluesista tuttu Matikainen-Marjamäki -kaksikko, Dise seuraa Corsin jalanjäljissä veskariosastolla.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Emmää nyt arvostuksesta tiedä, mutta tässä nyt on muutama ihQdaa joiden jutut luen varmasti jos nään et on viimeksi kirjoittanut ketjuun :) Mulle on itseasiassa avautunut vasta palstauudistuksen myötä kaikki nimimerkit, kun selainversiossa piti myyrän aina suurentaa niin paljon että jäi nimet sivuun.

Ilmari Ahde
pettteri
V-G-
Kääpiö
Sanainen Arkku
Radiopää
ToFfeE
Mikko6000
Banaaniheebo
Vuokralainen
Freya
Käyttis
ernestinpötsi
Oijennus
Benkku
ikävänantaja
Alfred N.
 
Jos jotain olen oppinut vuosien saatossa, niin sen, ettei Pettterin viestejä lukiessa kannata syödä tai juoda mitään. Sen verran hauskaa luettavaa miehen tarinat ovat todella usein.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Kyllähän @TomiP tänne kuuluu.
Nyt täytyy kyllä kyseenalaistaa oma valintani tämän ketjun nimimerkkien joukkoon. Tietoahan tällä kirjoittajalla on, mutta viime aikoina on vähän turhauttanut itseäni tuo herran asenteellisuus tiettyjä urheilulajeja kohtaan.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
edesmennyt @siffa (oli ehdottomasti hienoimpia kirjoittajia)
Hieman OT: Viime viikolla tuli mieleen ettei siffaa ole näkynyt hetkeen. Viimeisin viesti lokakuulta. Mutta onko ihan oikeasti edesmennyt?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Hieman OT: Viime viikolla tuli mieleen ettei siffaa ole näkynyt hetkeen. Viimeisin viesti lokakuulta. Mutta onko ihan oikeasti edesmennyt?
Valitettavasti kyllä on.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tarvitsee nostaa esiin ainakin palstaa kohtaan orastavasti laskevaa mielenkiintoani paluullaan nostanut, monen muunkin arvostama @Jaws.

Panostaa tekstinsä ulkoasuun paljon, joka tekee lukemisesta äärimmäisen miellyttävää. Näkisin nykyistä useammin futispuolellakin, ja kuten olen todennut niin myös kauden aikana TPS-osiossa jossa vaikeina aikoina tarvitaan analyyttisiä ja perusteltuja viestejä. On saanut kirjoittamiseensa myös paljon oikeanlaista särmää kokemuksen karttuessa. Lisäksi osaa hakea positiivisen kautta nostetta luoden buumeja ja trendejä TPS-aiheisissa ympyröissä, joka on äärimmäisen arvostettavaa.
 

Gemondo

Jäsen
Tarkimmin tulee luettua Jokerien osiota, joten mainitaan ensin sieltä ainakin @sekolust , @Cobol @McMulligan , @Deko ja tietenkin @C.Orr , jotka ovat jääneet mieleen siitä että heiltä löytyy nimenomaan "jääkiekkotietämystä". Näiden herrojen kirjoituksia on lähes aina mukava lukea koska huomaa että he todella ymmärtävät jotain jääkiekosta eikä viestit ole vain pelkkää puusilmäistä fanitusta tai pahanolon purkua. Varmasti sieltä löytyy muitakin osaavia mutta nämä tulivat nyt ensiksi mieleen.

NHL-puolelta muistuu mieleeni ensimmäisenä seuraavat nimimerkit; @Henkka , @lunde , @secord , @Bosco , @aessi , @TAM , @tsajari , @TKH sekä @Footless . Saatana kun ei muistu nyt mieleen mikä oli nimimerkki mutta Ducksin ketjuun kirjoitteli myös joku todella asiantuntevaa tekstiä. NHL-osiosta tosin löytyy kasapäin muitakin hyviä ja asiansa osaavia nimimerkkejä ja taso siellä tuntuu olevan suhteessa korkein ja osiota onkin kaikinpuolin mukava lukea. Kiitos siis melkein kaikille sinne kirjoittaville.

Muista yhteyksistä mieleenpainuneita ja maininnanarvoisia nimimerkkejä ovat @meciar81 , @Saul Goodman , @Lampinen , @Hxxx , @Marquez , @Grainger ja @Scissors . Välkyimmät varmaan osaavatkin näiden ansiosta päätellä mitä osioita tulee seuraavaksi eniten luettua.

Liigan puolelta taas on nostettava esille erityisesti TPSin osio. Tuntuu nimittäin että sinne on kasautunut suhteellisesti varsin suuri määrä asiantuntemusta. Toki sieltäkin löytyy myös niitä vähemmän arvostamiani nimimerkkejä mutta myös rutkasti laatua. Erinäisiä nimimerkkejä sieltä on hankala muistaa (tässä viestissä muissa yhteyksissä mainuttujen lisäksi), mutta sitä on jokatapauksessa ilo lukea.

Aivan erityispeciaali maininnan ansaitsee vielä @Mr.Fox ! Ai että mä tykkään niistä kaikista tilastoista mitä kaveri tuottaa lähes asiasta kuin asiasta! Kiitos niistä!
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Pitkästä aikaa jaksoin taas tutkia ja lueskella jatkoaikaa oikein perusteellisesti ja mieleeni juolahtikin jakaa vähän krediittiä suuresti arvostamilleni nimimerkeille. Seuraan pitkälti TPS:n palstaa, joten haluaisin alkuun nostaa sieltä muutaman nimimerkin;

@Jaws. Jaws on ennen kaikkea erinomainen kirjoittaja; hyvä kirjoitusasu ja mukaansatempaava kirjoitustyyli. Harvemmin tulee kummaksuttua tai ihmeteltyä, että mitä Jaws tuolla tarkoittaa jne. On siviilissäkin mukava kaveri, joten ei pääse moittimaan mistään. Omalla tavallaan laivueen kapteeni.

@Scissors. Scissors on erittäin tarkka, mutta silti huumorintajuinen. Scissors osaa näin TPS:n vaikeinakin aikoina kirjoittaa hyvin esimerkiksi siitä mitä TPS:n pelissä mättää eikä sorru näihin "Ei kiinnosta enää, haistakaa vittu koko TPS" -viesteihin, joita näkee varsin usein. Harvemmin tulee oltua erimieltä kyseisen käyttäjän kanssa, kaikenkaikkiaan fiksu mies.

@Mr.Fox. Tilastonikkareiden aatelistoa, erittäin fiksuja ja vahvoja mielipiteitä ihan tavallisistakin arkipäivän asioista joita harvemmin tulee edes ajateltua. Omaa hyviä ideoita mm. lipunmyynnin jalkauttamisesta lähikuntiin sekä urheilutapahtuman monipuolisesta kehittämisestä. Kettuherra on harvoja kirjoittajia jonka asian jaksaa aina lukea, erityisesti tarinat Sveitsistä kiehtovat ja niitä on mukava lukea. Välillä tosin jankkaa samaa asiaa vähän liiankin kauan, mutta ei anneta sen häiritä.

Muuta palstaa en lue niin tarkasti, että osaisin tarkasti määrittää parhaat kirjoittajat, joten annetaan nyt krediittiä niille jotka erottuvat teksteistään;

@Ralph. Huomaan hyvin usein, että ajattelemme Ralphin kanssa jääkiekosta samalla tavalla. Muutamia kertoja on käynyt sillä tavalla, että juuri kun olen ollut kirjoittamassa jotakin viestiä, niin Ralph ehtinyt ensin kirjoittamaan lähes tismalleen saman mitä olin itse juuri kirjoittamassa. En henk.koht tunne, mutta vaikuttaa ainakin ihan mukavalta jantterilta.

@Anu Saukko. Vaikka miehellä(?) onkin naurettava nimimerkki ja paha tapa ärsyttää vaasalaisia (isot pisteet siitä, heh), niin omaa silti myös asiallisia ja fiksuja mielipiteitä. Usein varsinkin Lukko-osiota lueskellessani huomaan olevani samaa mieltä usein juuri kyseisen käyttäjän kohdalla. Kirjoittaa monipuolisesti.

@Steegil. Viimeaikoina kunnostautunut fiksuilla mielipiteillään maajoukkuetta käsittelevissä ketjuissa. Kirjoittaa myös hyviä juttuja myös NHL:n puolella.

@MustatKortit. Rauhallinen, toiset huomiova ja monipuolinen kirjoittaja. Kirjoitttaa milloin mistäkin ja harvemmin on ainakaan totaalisen pihalla. Tykkään kyseisen nimimerkin tavasta kirjoittaa tekstejä.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Olen jo pitkään miettinyt joukkueen kasaamista ja nyt minä sen teen:

@Daespoo - @MustatKortit - @Pisin Kääpiö 186cm
Väkevä ykköskentällinen, Daespoo on esatikkasmainen räksyttäjä, joka kuitenkin tietää, mitä tekee. MustatKortit on palstan ehdoton ykköstykki ajateltaessa yleistietämystä ja PK186(kuulostaa muuten hiukan rynnäkkökivääriltä) omaa uskomattomat kirjoitustaidot, olen joskus epäillyt häntä tohtoristasonmieheksi.

@Mack - @Radiopää - @Ikävänkantaja
Tiukkaa media-analyysia luvassa, kun nämä kirjoittajat pääsevät vauhtiin. Mack spekuloi ansiokkaasti Salkkareita ja jääkiekon televisiointia, Radiopää tutkii kaikenlaista mediatyötä ja Ixu kyylää otsikointia ja YLE:ä.

@Steegil - @erku - @TosiFani
Perinteinen duunarikentällinen, omaa näkemystä puolustetaan viimeiseen asti. Steegiliä kunnioitan, koska hän on rohkeasti kriittinen Suomi-kiekkoa kohtaan omaten aidon huolen maamme kiekkoilusta. Erkulla taas on paha taipumus mennä henkilökohtaisuuksiin, minkä takia pahin provo tulee suodattaa pois. TF on rauhoittunut vuosien varrella, mutta näkemyksiä löytyy asiaan kuin asiaan.

@Captain Slow - @Ralph - @Uuhis #97
Kapteeni ja Uuhis ovat kaltaisiani intohimoisia moottoriurheilufaneja ja mielipiteemme ovatkin usein samankaltaisia. Ralph on helkkarin aktiivinen, mutta teksti on syvällistä ja perusteltua.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Annetaanpa useammalle nimimerkille nyt tunnustusta, kun tässä vain odottelee noita 17:15 alkavia MM-otteluita.

Ensinnäkin TPS-puolelta nostaisin esiin jokusen kirjoittajan:

@Scissors : Älykäs kirjoittaja, argumentoi laadukkaasti ja kirjoittaa pitkiä sekä analyyttisiä viestejä. Monesti olen kehaissut ja pitää kehaista nytkin. TPS-osion parhaita kirjoittajia.

@Power : En ole kauheasti ennen kiinnittänyt huomiota tämän kirjoittajan teksteihin, mutta viime aikoina silmiin ovat osuneet pitkät, huolella argumentoidut seikkaperäiset viestit. TPS-osio tarvitsee tällaisia keskustelijoita lisää.

@Mr.Fox : Tilastoniilo ja keskieurooppalaisen kulttuurin ylin ystävä. Hänetkin olen muutamaan otteeseen tässä ketjussa maininnut, joten ei ole Kettuherra paikkaansa menettänyt.

Muualta:

@Musta Nuoli : Viime aikoina Nuoli on käsittääkseni ollut vähän hiljaisempi mitä palstaan tulee, mutta fiksuja kirjoituksia häneltä on saanut aina lukea. Vahvalle turkulaisedustukselle siis jatkoa.

@Ikävänkantaja : Kukapa ei Ixusta pitäisi? Penää medialta laatujournalismia, ja kuten olen aiemminkin sanonut, Ikävänkantaja on yksi niistä harvoista, joilla on oikeasti kompetenssia kritisoida nykymenoa.

@sekolust : Olen saanut tästä kirjoittajasta erittäin älykkään vaikutelman. Useasta asiasta samaa mieltä hänen kanssaan, ja vaikken aina olisi, niin onpahan hyvin perusteltuja ja fiksuja mielipiteitä. Arvostan.

@Cobol : Toinen jokerikirjoittaja, joka on pakko mainita. Hänen viestejään olen muistaakseni lukenut huomattavasti vähemmän, mutta ne harvat lukemani ovat olleet selvästi palstan keskitasoa ylempänä olevia viestejä.

@MustatKortit : Jack of all trades, eli jokapaikan tunnollinen höylä. Asiantuntemusta asiaan kuin asiaan. Melko usein huomaan jakavani erilaisen käsityksen asioista, mutta eipä se haitaksi ole.

@vetoo : Pakko katsoa ylöspäin kirjoittajaa, joka on seurannut slovakkikiekkoa varmaan jo ajalta ennen meikäläisen syntymää. Perin tylsä olisi Slovakia-sektori, ellei siellä olisi vetoon kaltaista asiantuntijaa.

@IceBlacks : Pienten kiekkomaiden sanansaattajia. Divarikisoissa oli hyvää pöhinää ja tuli vaihdeltua paljon sanoja sekä julkisissa ketjuissa että yksityisviestin. Iso arvostus paneutumisesta pikkumaihin!

@Pisin Kääpiö 186cm : Joskus olen tainnut unohtaa mainita Kääpiön tässä ketjussa, mutta mainitaan nyt. Osa palstan älyllistä keskusteluriihtä. Hyvä, että kirjoittaa myös vapaan puolelle.

@Barney : Tullut vähän puskista minulle, mutta tuottaa hyvää tekstiä. Hienoa huomata, että palstalla on laaja taso, vaikkei se ihan ensituntuma olisikaan. Jatkoa fiksujen kirjoittajien joukolle.

Sitten meidän junnupuolelta nostoja:

@Virveliä kainaloon : Norjaa fanittava virvelipoika, joka symppasi Denis Godlaa vuodenvaihteessa. Joskus osaa olla jopa ärsyttävä, mutta se kuuluu juttuun. Tsemppiä vaan pääsykokeisiin!

@Deko : Parasta vuosikertaa. Oli kiva päästä toivottelemaan aamuja, kun itse jo kotiutuneena tiesin Dekon aloittavan tammikuussa. Älykäs nuorimies, ja viestiensä perusteella on sopeutunut erinomaisesti inttiin. Pian reserviin ja palstalle, mars mars!

@Barnes : Ymmärtääkseni ei ole vielä edes äänioikeutettu, mikä hitusen hämmästyttää. Olisi kova prospekti, jos palstalla olisi jotain varaustilaisuuksia. Jatkahan samaan malliin!

Unohdin varmasti monta nimimerkkiä, pahoittelut näille. Varmasti jo mainittujen nimimerkkien lisäksi palstalla on vielä monia hyviä kirjoittajia, jotka olisivat ansainneet tunnustuksen.

Ja hei. Enhän minä nyt yhtä voisi unohtaa, joten kirsikkana tälle leipomalleni kakulle:

@SeQuins : Pirteä, söpö, sympaattinen, ihana, mitä näitä adjektiiveja nyt onkaan, mitkä sopivat kuvaamaan tätä tyttöä. Aivan paras! :3
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös