Arvostamasi nimimerkit

  • 235 511
  • 883

Fordél

Jäsen
Jos minulla oli täysi-ikäinen tytär, niin sanoisin hänelle, että tuolla Jatkoajassa on nimimerkki Fordél, ota siitä mies itellesi. Niin että hyvää vävypoika-ainesta.

Heh, aivan loistava kommentti. Kiitos tästä, laittoi ison hymyn huulille!

Wiljamille, hyvä jos sentään ulospäin tuntuu, että täällä ollaan järjissään.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
cottonmouth: Välillä tuntuu, että haetaan väkisinkin vastakkainasettelua ja kuittaillaan, mutta mikäs siinä.

Noh noh Forkká, enhän minä koskaan millään pahalla. Tästähän ollaan joskus yksityisviesteinkin keskusteltu eli ukon kanssa näistä kiekkojutuista viitsii aina ajoittain vääntääkin, kun tietää ettei ole ihan peruspuusilmä vastassa. Usein oma katsantokanta avautuu ihan uudella tavalla ja yleensä kirjoitat sen verran hyvää tekstiä, että tulee pakostakin etsittyä kohtia, joista saisi edes hieman kiinni. Kirjoita siis huonommin. *hymiö*

edit: Ja laitetaan sampiollekin krediittiä siitä miten suhtautui tuohon taannoiseen viestisekoiluuni.
 
Viimeksi muokattu:

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
J.Grönvall: Laadukkaita näkemyksiä lätkästä vaikka välillä loppuu into keskusteluun:)

No kiitos, haleja ja pusuja sinnekin. Halusin vain sanoa, että loppuisi se into sinullakin jos aina pitäisi selitellä vanhat asiat uusiksi ja pyydellä anteeksi, että sattuu olemaan asioista jotain mieltä. Olenhan Petteri Sihvosen fanipoika joten luonnollisesti täytyy useamman käydä vittuilemassa kirjoitti mitä tahansa.

Sinä olet Fordél hyvä sparrikaveri, haastat jatkuvasti perustelemaan väitteet, välillä jopa rasittavuuteen asti. Pidän kuitenkin siitä ja myös siitä, että osaat ottaa asiat asioina. Jos tuntuu, että minulla on välillä hiekkaa pimpissä, niin se voi olla, että sitä on. En kuitenkaan ikinä lähde mielipiteiden vuoksi hyökkäämään henkilökohtaisesti sitä ihmistä vastaan, siksi me pystymme vääntämään vaikka mistä.

Minä arvostan kaikki nimimerkkejä jotka ovat mukana pelikirjakeskustelussa, etenkin niitä jotka uskaltavat sanoa näkemyksensä ja ovat riittävän rohkeita pistämään ajatuksensa kaikkien arvosteltavaksi. Se on oikeasti helvetin hienoa. Näitä obi-waneja en sen sijaan ymmärrä yhtään mutta kai siitä kiksit saa siitäkin.

Jos nyt muutaman tähän yksilöisi niin:

siffa
Tarinankertoja
Cobol
TosiFani
Golden Awe
jne.

No, kyllä te tiedätte keitä olette, en muista kaikkia nimimerkkejä ulkoa. Pitäkäähän jatkossakin lippu korkealla!

Ja Käyttäjänimetön on hauska sälli, loistavaa sarkastista ja mustaa huumoria ajoittain.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
There can be only one....... JHag, olet mielestäni jatkoajan paras kirjoittaja !

Onhan täällä siis monta asiakirjoittajaa, mutta itse lueskelen lähinnä HIFK-ketjua, muuta urheilua ja kierrätyskeskusta. JHag on monta kertaa HIFKin puolella antanut minulle päivän naurut, vaikka puhuukin samalla myös asiaa. Seuraava lainaus on minulle henk.kohtaisesti ehkä jatkoajan paras kirjoitus koskaan :D

Yksi pointti vasta 26-vuotiaasta Ihmiskyrvästä - ja tätä ei kannata unohtaa: Hän on voittanut vielä lyhyellä urallaan SM-liigassa kultaa, hopeaa ja pronssia. Tällaiselle cv:lle sanon jees. Katsoin Tyler Retiisin samaa ja löysin yhden pihapelivoiton Alaskasta vuonna 1990. Se tuli ringettestä.
 

Fordél

Jäsen
Pidän kuitenkin siitä ja myös siitä, että osaat ottaa asiat asioina. Jos tuntuu, että minulla on välillä hiekkaa pimpissä, niin se voi olla, että sitä on. En kuitenkaan ikinä lähde mielipiteiden vuoksi hyökkäämään henkilökohtaisesti sitä ihmistä vastaan, siksi me pystymme vääntämään vaikka mistä.

Jep, tähän pitää tosiaan koko ajan pyrkiä eli jätetään kaikki henkilökohtaiset hyökkäykset pois ja koitetaan pitää asiat asioina. Ja kun täällä keskustelevat lähinnä toisilleen tuntemattomat henkilöt nimimerkkien takaa, on sille mielestäni hyvät lähtökohdat. Vaikeahan mun on jo lähtökohtaisestinkin lähteä vaikka J.Grönvallia sivaltamaan millään henkilökohtaisuudella kun kyseessä on täysin vieras henkilö. Toki vaikka tuntisinkin niin ei tänne palstalle kuulu mikään persoonaan liittyvä sivaltelu.

Ja Käyttäjänimetön on hauska sälli, loistavaa sarkastista ja mustaa huumoria ajoittain.

Kyllä, tämä tuli kait tuossa ylläkin jo hyvin selville.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Kävin vähän lueskelemassa muiden joukkueiden palstoja, ja täytyy kyllä arvostaa nimimerkki Fordélin paneutuneisuutta monien eri joukkueiden tilanteisiin. Yleensä kommentit ja huomiot ovat hyvin perusteltuja, ja tulevat useimmissa tapauksissa - luonnollisesti - ulkopuolisen näkökulmasta. Ulkopuolisen tarkoittaessa ei kyseisen seuran kannattajaa. Itselläni ei riitä asiantuntemus eikä intokaan tähän, harvoin mihinkään, joten omaan räpellykseen verrattaessa Fordélin tekstejä on mukava lukea, ja tulee myös luettua aina vähän tarkemmin.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olen joskus tähän muistaakseni osallistunutkin, mutta sen verran päivitän, että edelleen arvostan paljon Vladia, JHagia, BOLia, Käyttäjänimetöntä, Fordelia ja FASlasta. Oliko kaikki aiemmin, vanha ei muista, mutta tämän hetken nojalla nuo kiipesivät kallostani ulos. Varmasti pitemmällä miettimisellä löytyisi muitakin, mutta nämä nyt sitten tässä näin. Asiaa ja huumoria sopivassa miksauksessa keskenään.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Pakkohan tähän on jotain sanoa minunkin. Alle vuoden reilusti täällä pyörineenä silmään on pistänyt muidenkin runsaasti huomioiva Vlad, siinä hyvä kirjoittaja ja taittuu aihe kuin aihe viihdyttävällä tavalla. Musta Nuoli saa myös kiitosta siitä, että tulee asiaa tekstiä säästämättä ja laadusta tinkimättä useimmiten. Tähän ei tokikaan vaikuta se, että eräistä asioista mielipiteemme hiukan taannoin erosivatkin sehän kuuluu keskustelupalstojen henkeen. Sitten vielä asiantuntemuksen huippua edustaa ehdottomasti Bosco, riittää kun lukee hänen viestinsä niin tietää kaiken oleellisen mitä Penguinseissa tapahtuu. Uudempi tuttavuus Pengu tuolta pingviiniosastolta ansaitsee ehdottomasti myös kumarruksen hienoista videoklipeistä ja asiantuntevista kommenteistaan. Muitakin on monia mutta tältä istumalta tulivat nämä em. henkilöt ensimmäisinä mieleen. Oma osallistuminen Penguins-palstalla on ollut vähäistä kun työsulku on mykistänyt minut totaalisesti, mutta onneksi täällä on näin paljon muutakin mielenkiintoista sisältöä J.A.:ssa
niin kuluu aika NHL-kauden alkua odotellessa. Nyt se sovittelija sais hoitaa asiat etiäpäin siellä kun ei muuten osapuolet lähene toisiaan. sitä odotellessa...
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
olkikuukkeli: Erityisesti mieleeni ovat jääneet lukuisat uskontoja käsittelevät viestit, joissa hän esittää perusteltuja mielipiteitä tai silkkaa raakaa faktaa. Arvostan!

Palautetaan nyt kunnianosoitus näin hyvästi jälkikäteen, kyllähän meikäläinenkin vladin tekstejä aina arvostaa, vaikka joskus saattaisin olla eri linjoillakin.

Jatkoaika on täynnä hyviä kirjoittajia, olisi melkein helpompi poimia ne omasta mielestäni epäkelvoimmat yksilöt kuin erotella yksilöitä siitä suuresta hyvien kirjoittajien joukosta.

Erityisesti haluaisin mainita Caniacin änäripuolelta, koska häntä en tässä ketjussa pikavilaukselta nähnyt. Kirjoittaa pelkästään asiaa, näppäimistöä säästämättä. Erittäin asiantunteva ja perehtynyt kirjoittaja.

Amerikanihme, varjo, kovalev, Ted Raikas, Fordél, Saikka... Hyviä kirjoittajia voisi luetella loputtomiin. Palstassa yleensäkin on positiivista myös se, että näkökantoja on useita, mutta (ainakaan aina) se ei tarkoita ihmisten keskinäistä riitelyä. Sen takia täällä tulee keskusteltua muustakin kuin jääkiekosta, palsta nyt vain on laadukkain ja monipuolisin, missä olen ikinä kirjoitellut.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Nostelen taas tätä selkääntaputteluketjua.

Joidenkin kirjoittajien kohdalla arvostukseni on laskenut ja joidenkin kohdalla noussut. Tietenkin on helpompi arvioida sellaista kirjoittajaa, jonka kanssa pyörii samoissa ketjuissa.

Pitää mainita pari kirjoittajaa:

Grainger
Etenkin jalkapallokeskustelun puolella miehen tekstejä on näkynyt, ja pidänkin häntä ehkä palstan parhaana futiskirjoittajana. Fiksu kaveri, jonka arvostan todella korkealle.

Scissors
Real Madrid-osasto on näköjään tehnyt vaikutuksen. Scissors on myös hyvä kirjoittaja, monta hyvää näkemystä ja laatukirjoituksia. Keskustelee suht aktiivisesti myös TPS-puolella.

Muista nimimerkeistä mm. Ikävänkantaja on tullut viime aikoina positiivisesti esille, eaglellakin hyvää tekstiä. Lisäksi kunniamaininta niille, jotka osaavat perustella mielipiteensä asiallisesti eivätkä ole täysin mauttomia. Objektiivinen ja realistinen näkemys on aina positiivinen asia.
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Pakko jakaa respectiä kahdelle uudelle kirjoittelijalle:

elmorautio - Toi Kärppäosioon hyvän oman mausteensa. Pommittelee hyviä ja viisaita ajatuksia.

Wicked - Viimeaikoina kun on lukenut HIFK:n ketjuja, niin sieltä saisi listattua monta sivua nimimerkkejä tuohon Vähiten arvostamasi nimimerkit-ketjuun. Wicked on toista maata.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Voi että kun heitä on niin paljon! Monta kertaa on ollut tämä vastaa ketjuun -kenttä auki, mutta mielen on täyttänyt aatos, jos en juuri tällä hetkellä muistakaan kaikkia. On jäänyt sitten aina listaamatta hienot palstalähimmäiset.

Nyt mieleen juolahtavat taitokirjoittajat ensin lueteltakoon: FASlapsi, Käyttäjänimetön, JHag, Evil, Pisin Kääpiö186cm, Stigu, Rööri, Freddie Freeloader.

Sitten on Jatkoajan sivistyneistö. Sistis on siellä ihan selvästi erottuva kirjoittaja laajoilla tiedoillaan, samoin Designer kun hän ei repostele yksityisviesteillä. Taitokirjoittajistakin tietysti löytyy sivistyneitä, jopa huovishenkiä. Musta Nuoli osoittaa melkein aina sivistyneisyyttä, joskus ehkä olisi hyvä tiivistää. Myös vlad kuuluu ehdottomasti sivistyneisiin, hänellä on myös tärkeää sydämen viisautta. Arvostan myös schollia, sampiota (kiva isoveli, mutta hermostuu helposti, kun vähän härnää), ukkometsoa (pussuttanee hermosavuja piipusta aina välillä), sekä harvoja Jatkoajan naisia kuten TQoFE:tä ja BOL:ia. Valitsisin palstajoukkueen kokoonpanoon myös Ted Raikkaan ja masennusketjun urheat avautujat. Kalsarikänniketjusta arvostan melkein kaikkia, on siellä ollut niin eepillisiä juoksuja että. Arvostan tietenkin myös niitä, jotka näkevät vaivaa äänestyksissä, Vintsukka ja Everton tulevat mieleen heti. Hieno mies Beneway masinoi Pulp Jatkis -riennot viime kesänä. Kaikki siihen kirjoittaneet ovat tietenkin loistotyyppejä ja varmasti kovia panemaan.

Nämä tältä istumalta. Jatkan myöhemmin.
 
Pistetään ilmoille jokunen arvostustani nauttiva palstaveli.

Pisin Kääpiö 186cm: tuttavuus lähinnä vapaan puolelta. Näppärää sanojenpyörittelyä sekä tarpeellista kykyä hahmottaa, miten maa makaa. Jos pitäisi valita yksi palstalainen, kenen kanssa laittaa Suomen sosiaalipolitiikka uusiksi, kallistaisin kuppia Kääpiön kanssa jossain pubissa.

Musta Nuoli: Fiksunoloisia näkemyksiä niin lätkässä kuin vapaallakin. Jos pitäisi valita yksi palstalainen, kenen kanssa kehittää Mestistä, kippaisin Nuolen kanssa muutaman Kukon Kupittaalla.

mjr: Pääosin tuttu vapaan puolelta, jossa melko tuottelias ja asioista jotakuinkin perillä. Tosin olen useimmista asioista täysin eri mieltä. Meikäläiseen kohdistamat näppärät kuvailunsa pistävät useimmiten hymyilyttämään. Jos pitäisi valita yksi palstalainen, kenen kanssa keskustella Viron hakeutumisesta Sosialististen neuvostotasavaltojen liiton jäseneksi, kirjoittautuisin keskustelupalstalle sisään ja aloittaisin keskustelun esim. historian myyteistä.

Ck: Tuttu vapaalta ja maajoukkueosiosta. Jos pitäisi valita yksi palstalainen kenen kanssa muodostaisin taisteluparin, valinta olisi Ck.

JHag: ÄTPPOMKin isä ei voi olla muuta kuin hieno mies. Eri mieltä monesta seikasta, mutta välläkö häliä. Sana hallussa, eikä piiperrä turhista. Jos pitäisi valita yksi palstalainen, kenen kanssa keskustelisin Pentti Matikaisesta, ruotsin kielen asemasta tai EU:sta kumoaisin IFK-Ässät-matsin aikana tuopin poikineen Nordiksella.

magnum37: Jäänyt mieleen sekä vapaalta että Sport-osiosta. Jos pitäisi valita yksi paltalainen, jonka kanssa käydä keskustelua narsististen ilmentymien yleistymisestä yhteiskunnassa tai Ässä-kasvattien lainaamisesta Sportiin.

Sitten on sellainen kiikunkaakun tapaus:
Vellihousu: Tässä nimimerkki, joka aiheuttaa eniten ristiriitaisuuksia. Muutamien kirjoitusten jälkeen olen ollut jotakuinkin varma, että kaverin paikka olisi jossain muualla kuin vapaana kansalaisena. Silti, jos pitäisi valita yksi palstalainen, jolle vittuilla tuopin ääressä mahdollisimman rankasti, valinta olisi Vellihousu. Voi olla, että otsaanlyöntikilpailulta ei vältyttäisi. Nimimerkki, jonka kanssa on hyvä testata omaa vittuilunsietokykyään.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Pakkohan tänne on lisätä benicio. Suuri kuspiä, mutta aina tuskallisen oikeassa.
 

Bay

Jäsen
Ehkä yllättäen scholl. Hyvää ja sujuvaa tekstiä omalla tyylillään provoten. Alkuun ärsyttävää mutta nykyään viihdyttävää. Ei lipsu luomastaan hahmosta ja taustatyötkin tehty tekstien pohjalle.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ehkä yllättäen scholl. Hyvää ja sujuvaa tekstiä omalla tyylillään provoten. Alkuun ärsyttävää mutta nykyään viihdyttävää. Ei lipsu luomastaan hahmosta ja taustatyötkin tehty tekstien pohjalle.
En liene ainoa, joka uskoo schollin olevan ihan oma itsensä ilman trollailua ja luotuja hahmoja. Ihan samanlainen se oli livenäkin.
 
En liene ainoa, joka uskoo schollin olevan ihan oma itsensä ilman trollailua ja luotuja hahmoja. Ihan samanlainen se oli livenäkin.
Jep, ilmoittaudun joukkoon. Kyllähän tuon ihmistyypin edustajia on tullut vastaan moniakin. Schollissa vaan on se hyvä puoli, että kun jutut lukee netistä, niin homma pysyy turvaseksimäisen steriilinä ja pakoon pääsee näytön sulkemalla.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
FASlapsi on tämän palstan ehdottomasti hauskin, asiantuntevin, viisain ja kaikella tavalla paras nimimerkki. Voi vain arvata miten suunnattomia pellollisia viisaudenjyviä seuloutuu ulos kuin tuo nimimerkin taakse kätkeytyvä mestariaivo yrittää tuoda ajatuksenvirtansa hienoimmatkin vivahteet ilmi käyttäen pelkkää kömpelöä näppäimistöä huippuunsa hiottujen ajatustimanttiensa välitykseen. Jos kaikki maailman ihmiset olisivat FASlapsia, olisi tämä niin ihana ja valloittavan ihmeellinen paikka että Jumalakin ottaisi Jeesusta kädestä kiinni ja pomppaisi tänne sieltä Taivasten Valtakunnastaan.

FASlapsi, minä rakastan sinua!
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos kaikki maailman ihmiset olisivat FASlapsia, olisi tämä niin ihana ja valloittavan ihmeellinen paikka että Jumalakin ottaisi Jeesusta kädestä kiinni ja pomppaisi tänne sieltä Taivasten Valtakunnastaan.

Jaksaisiko Jeesus vetää pomppaavan Jumalan takaisin Taivasten Valtakuntaan?
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Vedetään sukurutsausta, mutta minusta Alvajärven Urho on erittäin arvostettava kirjoittaja tähän keskustelupalstaan. Monelle varmasti tuntematon suuruus, mutta monesti olen kateellisena seurannut vierestä sitä, kuinka kyseinen nimimerkki (ja ilmeisesti henkilökin Anonymous-hakkerijärjestön taustalla) voi esittää asiansa niin selvästi ja ytimekkäästi. Tarkennuksena: ei pelkästään esitä asiaa, vaan kirjoittaa asiaa.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olen samaa mieltä Alvajärven Urhosta. Hieno ja fiksu kirjoittaja JYP-osiossa.

Kovin monia kirjoittajia arvostan ja heidän kirjoituksiaan mielelläni luen, mutta yksi mainitsematon on Vuokralainen. Hänen kirjoituksiaan on mukava lukea. Sen lisäksi mies vaikuttaa kaikinpuolin järjen ihmiseltä, joka omaa avaran katseen ja on muutenkin sympaattisen oloinen. Vuokralainen on niitä harvoja jatkoaikalaisia, jonka saattaisin haluta tuntea ihan oikeassakin elämässä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Nimimerkkin "Moderaattorit" tekstit ovat mielestäni hyvää luettavaa! Kieliasu on kohdallaan, eikä teksteissä juurikaan jaaritella turhaan. Aika asiantuntevalta vaikuttaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös