2011-Suosikkijoukkue kesälomalla, ketäs sitten kannatetaan?

  • 65 432
  • 242
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Bluesin kärryissä ollaan. Toivottavasti JYP hävisi sitten tälläkin kaudella sille Suomen parhaalle joukkueelle. Lohduttaisi ainakin vähän, vaikka ei tässä kyllä suurempia vitutuksia ole edes tullut.

Jos käykin niin, että IFK voittaa koko paskan, niin sitten voin lohduttautua sillä, että olen pitänyt tätä kautta IFK:n kautena ensimmäisestä JYP-HIFK-pelistä lähtien.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Skitso tilanne. Jos kyseessä olisi mikä hyvänsä muu vastustaja, roottaisin Bluesia. Hullu Solifer-mies ja kädettömät ajokoirat ovat tehneet vaikutuksen! Mutta kun se on oma rakas IFK ei vaihtoehtoja ole :)
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Jypin "tiputtua" toivon täysin voimin Bluesin voittoa, mutta kyllähän IFK taitaa viedä. Toki, kuten Noosebleed 68686 aiemmin mainitsi, on tämä kausi näyttänyt HIFKin kaudelta melko pitkään. Työkaverille sanoinkin muutaman IFK tappion jälkeen, että JYP voi mennä tälläkaudella pitkälle, jos IFK:ta ei kohdata. Nyt riitti tyrmäykseen Blues...ei tarvittu IFK:ta.

Muista kommentoineista JYP-kannattajista poiketen, täytyy vaan sanoa, etten voi sietää Camillo Miettistä afroineen! (ja yleensä diggaan afroja). Saisi vaikka siirtyä Jokereihin, niin olisi muukin syy inhota, kuin pelkkä ulkonäkö :)
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei tarvitse katsoa kuin penkin taakse, niin vastauskin on selvillä. Kojo versus Matikainen, aika selkeää kauraa Bluesin eduksi. Matikaista pitää kyllä arvostaa, oikeaan paikkaan saanut taas joukkueensa suorittamaan todella kovalla tasolla ja tuo pelikirjan muuttaminen ja reagointi vastustajan mukaan on aika hienoa seurattavaa, mitenhän lie IFK:ta vastaan aikovat pelata.

Pelaajisto nyt ei vedä peukkuja oikeastaan kummankaan suuntaan, mutta onhan Bluesilla sentään Jere ja HIFKillä Tommi Kovanen. Bluesille siis tämäkin 100-0. Mitenhän muuten Jeren kuuppa kestää pelata finaaleita nordiksella, mutta ei punanutussa :D

Ei mulla mitään HIFKiä vastaan ole, ja montaa muuta joukkuetta vastaan olisin HIFKin puolella, mutta nyt tää menee kyllä Bluesille.
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Täältäkin hypätään Espoon Sinisten kärryihin. Upeasti taisteleva joukkue, hieno valmentaja ja joukkueessa ei yhtään heikkoa lenkkiä. Pisti oikein silmään perjantain pelissä ennen 3. erän alkua, kuinka kentällä olevan Blues-viisikon jätkät löivät hanskaa yhteen, mailaa polkkareihin ja tekivät kaikenlaista tsemppihenkeä välittävää joka kerta kohdatessaan. Siitä viimeistään tiesin, että tuo jengi ei päästä voittoa käsistään, ei sitten millään. Siellä on nyt käsittämätön flow päällä, samanlainen, joka mestaruuteen tarvitaan.

HIFK:lla on kova pähkinä purtavanaan...
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Kaipa sitä voisi Bluesin puolella olla. Voisi ainakin sanoa, että mestaruus olisi ansaittu, jos tiputtaisi pleijareissa ensin miljonääri-Kärpät ja tämän jälkeen runkosarjan koko kärkikolmikon.

Itse vaan olen miettinyt sitä, että yleensä nämä urheilun "suuret sankaritarinat" päättyvät - lajista riippumatta - kuitenkin finaalitappioon. Ässät -06 hyvä esimerkki.

Oikeastaan ainoa "loppu hyvin, kaikki hyvin" tarina on se Kreikan futiksen EM-kulta muutaman vuoden takaa. Huvittavaa siinä taas on se, että futisfanit joukkueeseen katsomatta aina muistelevat noita kisoja ja niiden loppuratkaisua pelkästään huonolla: Olipas paskat kisat.
 
Suosikkijoukkue
En gång HIFK, alltid HIFK. Real Madrid
Hullut porilaiset me otetaan HIFK:n vankkureihin. Muita ei kelpuuteta, eikä heitä näköjään oikein haluta tullakaan ; ). Kyllä jos HIFK olisi tippunut, niin Ässien bandwagonissa olisin mennyt. Tosin sellainen poltehan aina jää pois, kun oma seura tippuu. Mihinkään anti-vaunuihin en ole lähtenyt vuosikausiin, vaan urheilu pitää osata ottaa ns oikein. Aikanaan Tappara oli punainen vaate, mutta nykyään sekin taisto on vähän rauhouttunut. Jokereitakaan vastaan ei oikein ole mitään suurta kismaa, tosin eihän paikallisvastustajalle voi liian mukavia aikoja toivoa.

Mutta Ässien bandwagonissa on tullut oltua, jos/kun HIFK on ollut pihalla ennen Ässiä.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Aivan loistava tilanne. Ei ole antipatioita kumpaakaan seuraa kohtaan, joten nyt voi keskittyä vain seuraamaan / toivomaan hyviä otteluita, paljon maaleja ja railakasta taklauspeliä. Kummastakin jengistä löytyy pelaajia, joita tsemppaan yksilötasolla. Jere Karalahti, Camilo Miettinen, Roope Talaja, Patrik Lostedt, Tommi Kovanen, Lennart Petrell, Siim Liivik, Eetu Pöysti....näitähän riiittää.

Toivottavasti nähdään seitsemän ottelua!
 

Jarzki

Jäsen
Tommi Kovanen

Huhhuh...

Muuten hyvin paljon Takkuturkin kanssa samaa mieltä, toivotaan vain hienoja pelejä ja mielellään vaikka ne kaikki seitsemän kappaletta. Toisaalta toivoisin HIFK:lle mestaruutta, mutta Jalosen takia vaaka kallistuu Bluesille. Toisaalta Blues on niin tylsä joukkue verrattuna HIFK:hon(pitkällä tähtäimellä), että tältä kantilta HIFK:n puolella. Eli tasan mennään, pääasia on saada hienot pelit aikaan ja eiköhän se parempi tämänkin sarjan voita.

E:
Jos mietitään yksilöitä, niin minä tsemppaan lähinnä Petrelliä, Granlundia ja Peltosta. Petrellin pelityyli on vain jotain niin yksinkertaisen kaunista, josta minä pidän valtavasti, Granlund nuori ja taitava talentti ja Peltonen on Peltonen. Bluesin puolelta en keksi ketään, joka suuresti minua kiinnostaisi. Lammassaari toki on kova tekijä, mutta on hieman väritön.

Eli kai tämä menee 51-49 HIFK:n puolelle :)
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
En suuremmin kannusta kumpaakaan. Jos Blues voittaa, niin onhan se eräällä tavalla hieno kertomus siitä, miten kaukaa on voitu nousta mestaruuteen. Sen lisäksi Kärpät olisi sitten tippunut mestarille, eikä Kärpät pudotuspeleissä hävinnyt Bluesille kertaakaan varsinaisella peliajalla, joten olisihan sekin pieni lohtu...

HIFK:n voitto tuntuisi siltä, että mestaruus menisi sinne, missä sitä on todellakin kaivattu. Ja eikö siellä ole puoli Lapin lääniä ole HIFK:n kokoonpanossa, valmentajasta lähtien. Toisaalta HIFK:n osastot itkut mahdollisen hopeatilan jälkeen olisivat niin muikeaa luettavaa. Sillä osastolla on sana hallussa.

Koomistahan tässä on tuo, kun molemmat valmentajat on fanien toimesta kauden aikana enemmän tai vähemmän lytätty ja seurankin taholta jo valmiiksi potkittu pois ensi kautta turmelemasta.

Katselen pelejä ja ihan sama kuka sen pytyn nostaa.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Ihan yksi lysti kumpi voittaa, kunhan ei HIFK. Vitsivitsi. Pääasia, että tulee tasaiset, jännittävät finaalit. Molemmilla on eräänlainen tuhkimotarina edessä ja hyvä niin. Pitkäjänteinen työ palkitaan mestaruudella. Onnea molemmille jo etukäteen!
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Oikestaan ihan sama kumpi vie...
Ehkä HIFK ku nappulana 30v. sitte oli jo "I love HIFK" rintamerkki puseros, mut toi "underdog" ajokoirat käy myös.

Hieno finaalisarja tulossa, kummatki otellet yhäpajo matseja, yhtäpaljo lepoa ennen finaaleja jne jne...

Tää on hienoo aikaa jääkiekkoa seuraavalle henkilölle livenä tai sitte tv:stä.

V###ttu ei nää keskiviikkona ekaa matsia mistään ylitöitten takia...

Annetaan ja odotetaan ku kaikkien aikojen finaalisarja alkaa!
 

Dängleri

Jäsen
Näin suomalaisittain altavastaajana oleminen lienee ominta, joten pakkohan se on asettua Bluesin puolelle. Toivotaan että Bluesin vahva joukkuehenki ja armoton työnteko veisi voiton HIFKin materiaalista. Se jos mikä olisi urheilun voitto.

Toisaalta HIFK (117p) pelasi onnistuneen runkosarjan ja Blues (86p) vähemmän onnistuneen, jonka pohjalta voitaisiin kyseenalaistaa nykyisen sarjajärjestelmän järkevyys. Onko runkosarjalla juurikaan merkitystä, jos sijalta 10/14 voi voittaa mestaruuden? Mutta säännöt ovat sääntöjä, ja näillä mennään.

Jos ja kun omaa joukkuetta ei playoffeissa nähdä, ja sensaatiojoukkue Ässätkin odotetusti tippui, hurrataan nyt sitten espoolaisille.
 

Saarinen#41

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid C.F, Helsingin Jokerit
Bluesin bandwagonissa ollaan, toivottavasti HIFK kaatuu Blegin kättelyssä.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
HIFK:lle toivotaan voittoa, kuten ollaan toivottu siitä asti kun Ilveksen kausi loppui.

KalPa oli toinen joukkue jolle toivon aina menestystä keväisin, jos Ilves ei sitä saa.

Onneksi en silti näe finaaleita kotonani, kuin ostamalla jonkun 30 vuoden pakko-ostos-kanavapaketin 190e/kk.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jotenkin Blues olisi ansainnut sympatiat, mutta eilistä peliä kun katsoin, niin alusta asti mieli vaan oli Hifkin puolella, joten tämäkin menee tunteella punapaitoja kannustaen :)
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Blues.

HIFKiä vastaan ei oikeastaan ole mikään, mutta minua vituttaa esimerkiksi iltapäivälehtien hifk-puolueellisuus. "Lennu sitä - Lennu tätä". Jos Peltosella heiluisi joku ylhäällä jäljellä oleva leego, niin iltalehdessä varmasti lukisi joku raflaava teksti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös