Ässien erikoistilannepelaaminen

  • 448 407
  • 3 355

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Mä nyt listaan tähän alle kaikki Ässä-pakit jotka saavat viivalta vedon ohi ensimmäisestä ukosta:

-Lindell

Siinä se komea lista. Voisi sen joku muukin opetella, kysykööt vaikka Esalta neuvoa.

Rocky osaa myös varmasti neuvoa miten ammutaan viivalta! :) Tämä on ikävä kyllä totta. Kaikki muut ampuu päin ekaa vastustajaa ja Uden veto ei mene maalille asti vaikka menisikin joskus ohi ekasta blokkaajasta. On käsittämätöntä, että Rocky pelaa yv:tä kahdella pakilla molemmissa ketjuissa! Viljanen pois ykkösyv:stä ja Elo keskelle ja Ojamäki Viljasen tilalle. 2 Rightin hyökkääjää on suurempi pelote kuin 165cm pakki keskellä selkä maaliin päin. lisäksi Elo tekee parempaa maskia keskellä jos ja kun Lindell pääsee vetämään.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Marttinen on mies paikallaan eritoten av:n tappamisessa, mutta tasakentällisin kaipaisin häneltä(kin) selkeästi enemmän aggrea ja v-koodia kentälle. YV-kentällisiin Marttisella ei pitäisi normaalisti olla mitään palaa, mutta kun rosterista ei Lindellin lisäksi löydy ketään muutakaan... YV:nkin osalta Marttinen on kuitenkin Tapsaa ja Udea parempi vaihtoehto.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
YV:llä voisi olla nyt hyvät mahdollisuudet ajaa sisään vaikka Kärki-Saarela-Kerälä kolmikkoa, viivalla Lindell ja Vuorisalo. Ei YV:n suhteen ole oikein huonompaankaan enää mahdollisuuksia.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kärki pääsi tänään ylivoimalle, tosin vain jämäsekunneille. Niin paskaa Ässä-ylivoima on tänä vuonna ollut, että Kärjen pitäisi olla ehdottomasti 2 pelaavassa ylivoimakokoonpanossa. Ei ainakaan huonommin voisi mennä ja se olisi kuin rahaa laittaisi pankkiin tulevaisuutta varten.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Kärki pääsi tänään ylivoimalle, tosin vain jämäsekunneille. Niin paskaa Ässä-ylivoima on tänä vuonna ollut, että Kärjen pitäisi olla ehdottomasti 2 pelaavassa ylivoimakokoonpanossa. Ei ainakaan huonommin voisi mennä ja se olisi kuin rahaa laittaisi pankkiin tulevaisuutta varten.

Mielestäni Kärki tuossa ylivoiman lopussa pysyi hyvin kiekossa ja vielä haki liikkeellä variaatioita. Toinen pointti olisi myös se, että Kärki pystyisi myös itse ratkaisuihin ja sikäli olisi vaarana myös oma laukaus.

Yksi iso ero muiden parempien YV joukkueiden pelaamisessa verrattuna Ässien vastaavaan on pienessä tilassa pelin rauhoittaminen ja kiekosta luopuminen.
Ässät paineistettaessa luopuu kiekosta ränniheitolla tai tyhjään tilaan kiekon siirrolla, jossa usein omat ja vastustajat yhtä lähellä ja paineistuksen jatkaminen on helppoa. Monesti YV:llä kun uskalletaan pysyä kiekossa ei paine tule loppuun asti, vaan se on näennäistä syöttölinjojen ja nousun estelyä, jossei havaita kiekon karkaamista tai olla skoutattu tätä. Kiekkoa kuuluisi pitää ja vetää vastustajan pelaajia itseensä ja siitä rauhoittava levittävä syöttö toiselle puolelle tai pudotus viivaan. Siellä pitäisi aina olla vapaita syöttölinjoja tarjolla?
Edellä mainittuun voi olla useampia syitä, itselle ainakin tullut mieleen itseluottamuksen puute, 5vs5 pelitavasta johtuva puolustusvoittoinen ajattelu myös YV:llä yhdistettynä vastustajan tietoon pelitavasta(vastustaja uskaltaa paineistaa) ja pelaajien riittämätön taitotaso?

Niemen kentän YV on kuten monesti täälläkin mainittu aivan liian yksinkertaista ja mitään variaatioita ei ole. Niemi voisi useammin pelata itseään maalin taakse jolloin Kiilholma tulisi Niemen paikalle, jolloin kätisyydet olisivat kohdallaan ja tällöin voisivat hakea paikkaa nousulle keskemmälle josta voisi suoraan syötöstä päästä ampua. Vaihtoehtoja on monia ja varmasti toimiviakin, mutta tämä nykyinen ei toimi.
Kakkos YV pelaa oikeastaan aika samalla kaavalla, Niemen paikalla vaan Hedden ja tilanne aivan sama. En tiedä onko tämä valmennuksen ohjeistama pelitapa?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Tilastollisesti Ässä-yv pelasi muuten silloin pari kuukautta sitten varsin hyvin ja nopeimmat ehtivät täälläkin jo julistamaan, että ei hätää, yv toimii. Loppuviimeksi se miltä peli näytti ei kuitenkaan valehdellut, karmean näköistä tekemistä tilastopiikistä huolimatta.

Ässien tapaiselle alemman kastin jengille olisi tärkeää saada myös yv kulkemaan, mikäli halutaan poff-sarja voittaa tai ainakin haastaa. No, onhan tässä aikaa vielä.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Tilastollisesti Ässä-yv pelasi muuten silloin pari kuukautta sitten varsin hyvin ja nopeimmat ehtivät täälläkin jo julistamaan, että ei hätää, yv toimii. Loppuviimeksi se miltä peli näytti ei kuitenkaan valehdellut, karmean näköistä tekemistä tilastopiikistä huolimatta.

Ässien tapaiselle alemman kastin jengille olisi tärkeää saada myös yv kulkemaan, mikäli halutaan poff-sarja voittaa tai ainakin haastaa. No, onhan tässä aikaa vielä.

Tilastollisestihan Ässien YV on koko kauden osalta näyttänyt jopa yllättävän hyvältä, vaikka YV:ssä on ollut ongelmia koko kauden.
Sisäänvienti on ollut koko kauden aivan kauheata katseltavaa, syörään syötöistä ei ole juurikaan päästy laukomaan missään kohtaa kautta ja YV:ssä ei ole juurikaan luovuutta näkynyt muutamia poikkeuksia lukuunottamatta (kuten syksyinen TPS peli, jossa elo kiersi neliön toiselle puolelle ja Niemi tarjoili maalin takaa).

Ässien YV on ollut lähinnä pelaamista Elolle ja Lindellille ja sieltä veto ilman mitään kuviota.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Eilinen toi ylivoimapeliin taas pienen valonpilkahduksen, johtui se sitten HPK heikkoudesta tai pienestä viilauksesta. Kerho oli kyllä tosi passiivinen ja antoi avaimet täysin Ässille. Viljanen siirtyi kuitenkin takakolmiossa sinne vsemmalle missä Elo odotteli syöttöjä useamman pelin, turhaan. Elo neliön keskellä sitoo vastustajaa entistä enemmän ja jättää tilaa muualle, ihan hyvä ratkaisu. Viljanen veti 2-0 maalissa lyhyellä virityksellä aika jäätävän one-timerin, joten kyllä se laukoa näemmä osaa. Niemi hoiteli sisäänviennit melko vaivattomasti, mutta kuten sanottua, HPK:n alivoima ei ollut kummoinen mittari. Onnistumiset kuitenkin pääasia tässä kohtaa!

Kakkosylivoima onkin sitten se ainainen murheenkryyni. Ei mikään ihme ettei oikein toimi, kun sitä lyödään pelaamaan aina silloinen, vaihteleva kakkosketju. Isossa kuvassa tähän pitäisi rakentaa joku oikea ylivoimaketju, vaikka Heino eilen aikansa lapioituaan saikin sen yhden perille asti. Viivassa voisin pitää jopa Uden Lindellin roolissa, tosin pelkästään jakamassa kiekkoa. Tämä siis oletuksella että Rocky ei esim. Parkkosta siellä peluuta. Uden rannari on heikko, mutta lämärillä lähtee ihan ok vetoja ja syöttösilmä ja liike kiekon kanssa on kuitenkin taas löytymässä. Marttinen hakee puolestaan jotain sankarisuorituksia ja pitäisi poistaa ylivoimapelistä suorittamaan muita juttuja, omilla vahvuuksillaan.

No miten se toinen ylivoima sitten pitäisi kasata? Kannattaako sen olla edes kopio ykkösylivoimasta? Ässillä on hyvä tilanne siinä, että kelvollisia rightin -laukojia on jopa jonoksi asti. Jos nyt kuitenkin kopioisin suoraan tuosta ykkösestä:

Niemi = Hedden
Elo = Ojamäki
Kiilholma = Kärki,Heino,Kerälä
Lindell = Uusitalo, Saarela(!)
Viljanen = Vuorisalo, Hansen

Kyllähän noista saisi ihan kelvollisen toisen ylivoiman. Suurimpia ongelmia kauttaaltaan on ollut kuvion kasaan saaminen ja pelin rauhoittaminen silloin, kun sisäänvienti tökkii ja vastustaja pelaa agressiivisesti. Silloin kun Viljanen pelasi sitä ihmepaikkaa, ei hänestä ollut apua päätykiekkojen voittamisessa omille. Ässät joutuu ylivoimalla tosi usein kulmapaineihin, missä ollaan alivoimaisena. En tiedä onko tuohon kukaan muu kiinnittänyt huomiota? Ne kiekot jos voitetaan, mihin vastustaja iskee jopa kolmella pelaajalla, niin johan aukeaa tilaa. Mutta tuntuu siltä, että vastustaja vie nuo kamppailut poikkeuksetta? Eli joku mättää tietyissä tukitoimissa mitä noihin pitäisi tarjota.

Ykkösylivoima lienee lukittu tältä osin, joten siitä ei tarvinne koostumuksen osalta puhua enempää. Kuvio on sinällään ihan ok, mutta enemmän kaipaisi sitä painetta alivoimaa kohtaan silloin kun kiekosta taistellaan alueella pitämiseksi.


Mutta se kakkosylivoima, johon kerättäisiin kaikki loput munat samaan koriin. Hedden on ottanut Niemen roolin ja lienee siihen ihan ok vaihtoehto, ei hänen laukauksensa kuitenkaan ole Niemeä kummoisempi pelote joten lukitaan vastaava rooli. Kärjestä on kasvanut juonikas kulmapelaaja ja hän pystyy voittamaan kiekkoja itselleen joppemaiseen tyyliin, joten paikka Kiilholmana olisi varsin perusteltu. Maalinedustalla tosi vaarallinen! Ojamäki uskaltaa laukoa ja osuu todistetusti kiekkoon poikittaissyötöissä, joten ihan oiva valinta Eloksi. Toki Hansen voisi romuluisempana tulla myös tähän, jotta saataisiin sinne kulmapaineihin ja vääntöihin vähän jerkkua. Hedden nimittäin tarjoaa kovin vähän tuota osa-aluetta peliin. No mutta ne takamiehet. Realistina todetaan, että kapteeni pelaa tässä koostumuksessa. Hän ei kuitenkaan ole se isoin ongelma, joten Uusitalo Lindellin paikalle liikuttamaan kiekkoa nopeasti. Fantasiakoutsina näkisin tässä toki mielelläni Saarelan, mutta ei tule koskaan toteutumaan. Vuorisalo sitten Viljasen jalansijoille tarjoamaan rightin lapaa, jos nyt lähdetään siitä että sama kuvio säilyy kuin ykkösessä. Hansen voisi myös vetää tuossa, ei olisi suurikaan uhka omiin hyvän luistelunsa ansiosta ja voisi tarjota apuja kulmavääntöön.

Toki olisi vastustajan kannalta ikävää, jos Ässien toinen ylivoima pelaisikin täysin erilaisella kuviolla ja vielä toimivasti. Tähän on vaan turha uskoa enää kauden tässä vaiheessa. Ongelmat ovat kuitenkin melko yksinkertaisia, oli kuvio mikä tahansa: Laadukkaita laukauksia ja kiekon maalille toimittamista tapahtuu aivan liian vähän. Ei se paljon lämmitä vaikka meillä olisi maalin edessä joku hyväksikin todettu räkämaalien tekijä, jos sopivia kiekkoja ei putoile. Toinen ongelma on sitten tämä jatkuva kiekkojen häviäminen jos sisäänviennissä joudutaan turvautumaan rännikiekkoon.

Kivikova alivoima sentään jatkuu illasta toiseen, joten ei me erikoistilanteissa sinällään hirveästi hävitä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Kerho oli kyllä tosi passiivinen ja antoi avaimet täysin Ässille...

Tuossa boldattuna se oleellinen. Mikään pelitavallinen supeasiantuntija ei tarvitse olla, että näkee tietyn jatkumon tässä hommassa. Pelicansin ja eilisen Kerhon kaltainen passiivinen av sopii Ässille ja ainakin jossain määrin kelvollisesti saadaan kuvio kuntoon. Spektrin toisessa päässä sitten kovaa alivoimalla paineistavat KalPa ja JYP, jotka tuplaavat kiekollisen heti kun kiekko vähänkin pomppii=ylivoima ihan hirveää kuraa.

Kerhon eilisessä pelissä epäonnistui luonnollisesti aika monikin asia, mutta etenkin tuosta heidän av-pelaamisestaan menee aika paljon pyyhkeitä heidän valmennuksensa suuntaan, Ässien ylivoiman heikkoudet ovat olleet kaikkien nähtävillä jo pitkään. Toki kyseessä on kaksisuuntainen tie ja kyllähän Ässät oli ylivoimallakin pelivalmis, Niemikin taisteli joka irtokiekon loppuun asti.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Kreivin aikaan Ässät on saanut vähän järkeä tuohon ylivoimapeliinsä. Toki huomenna ja viikonlopun kuolemanpeleissä sitten nähdään, että oliko kyseessä vain muutaman ottelun kestänyt suonenveto vai ei. Taas kerran: en katsoisi muutaman ottelun otannalla sitä, montako maalia on tehty tai jätetty tekemättä yv:llä, vaan ihan puhtaasti sitä, miten kiekko liikkuu ja miten pakkopeliä ollaan saatu pyörimään.

Kakkosylivoima on näyttänyt aika hyvältä sekin, Heddenillä on paljon ideoita kiekon kanssa ja kaventaa nopeasti tyhjän tilan pois, jos sellaista tulee. Asia, mihin Myllymaa on myös lähetyksissä ottanut kiinni.
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kreivin aikaan Ässät on saanut vähän järkeä tuohon ylivoimapeliinsä.............

Asioita voidaan nähdä monella tavalla, mutta eilinen oli taas varsin heikkoa ylivoimapelaamista. Yksi tuurimaali saatiin, kun Lindell onnistui vetämään asennosta, josta Moskovan suuren sirkuksen akrobaattikin olisi kateellinen. Normipuolustaja olisi vetänyt tuosta pölyt kiekon päältä ja kaveri av:llä karkuun.

Ykkösylivoiman idea hävisi Ojamäen mukana. Siihen neliön keskelle tarvittaisiin "pieni" uhka, jotta iso uhka, eli Eero saisi kiekkoa lapaan. Nyt Elo pelataan systemaattisesti pois ja maali tulee, jos on tullakseen, Lindellin toimituksesta maalille. Tarvitaan Ojamäki neliön keskelle, ja Elo takakolmion vasemmaksi kärjeksi, muuten homma ns. kusee.

Kakkosylivoima siirtelee kiekkoa pitkin ränniä ja Hedden ampuu aina silloin tällöin yläkaarelta, ei tule maaleja myöskään tällä kuviolla pitkässä juoksussa.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Asioita voidaan nähdä monella tavalla, mutta eilinen oli taas varsin heikkoa ylivoimapelaamista. Yksi tuurimaali saatiin, kun Lindell onnistui vetämään asennosta, josta Moskovan suuren sirkuksen akrobaattikin olisi kateellinen. Normipuolustaja olisi vetänyt tuosta pölyt kiekon päältä ja kaveri av:llä karkuun.

Ykkösylivoiman idea hävisi Ojamäen mukana. Siihen neliön keskelle tarvittaisiin "pieni" uhka, jotta iso uhka, eli Eero saisi kiekkoa lapaan. Nyt Elo pelataan systemaattisesti pois ja maali tulee, jos on tullakseen, Lindellin toimituksesta maalille. Tarvitaan Ojamäki neliön keskelle, ja Elo takakolmion vasemmaksi kärjeksi, muuten homma ns. kusee.

Kakkosylivoima siirtelee kiekkoa pitkin ränniä ja Hedden ampuu aina silloin tällöin yläkaarelta, ei tule maaleja myöskään tällä kuviolla pitkässä juoksussa.

Tässä on paljon tottakin ja toki olisin voinut tarkentaa, että yv-maalista huolimatta eilinen ei ollut niin vahvaa esitystä. Samoin mainitsemasi rännikiekon pelaaminen - eilen a la Marttinen & Uusitalo - oli välillä heikkoa. Etenkin Villellä tuntuu olevan vähän itseluottamuksen puutetta noissa välillä: hän pelaa niin varman päälle aina ränniin tai päädyn kautta.

That said, kyllä yv:llä kiekko on liikkunut paremmin viimeisissä peleissä. Epäilemättä asiasta on puhuttu, Niemi ei ihan yhtä paljoa sitä kiekkoa hiero.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...That said, kyllä yv:llä kiekko on liikkunut paremmin viimeisissä peleissä. Epäilemättä asiasta on puhuttu, Niemi ei ihan yhtä paljoa sitä kiekkoa hiero.

On liikkunut, kun vastassa on ollut Sport ja TPS. HIFK on onneksi heikko alivoimajoukkue, mutta pelin merkityksen kasvaessa, pelaajien suorittamisen tasokin nousee.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
On liikkunut, kun vastassa on ollut Sport ja TPS. HIFK on onneksi heikko alivoimajoukkue, mutta pelin merkityksen kasvaessa, pelaajien suorittamisen tasokin nousee.

Nyt en näiltä seisomilta muista, että millaista Hifkin alivoimapelaaminen on. Mikäli sen perusajatus on kova karvaaminen, paineistaminen ja tuplaaminen kulmissa (kuten mm. KalPalla) on Ässät vaikeuksissa. Mikäli se perustuu varsin passiiviseen pelaamiseen (mallia Pelicans) saa Ässät kyllä paikkoja.

Hifkiä ajatellessa tulee muistaa se, että heillä on ollut turbulenssia todella paljon veskaripuolella, tämäkin asia vaikuttanee erikoistilanteisiin. Sikäli mikäli Hifk nyt edes se tuleva vastustaja on, toki torstaina pelataan heitä vastaan varmuudella.
 

George O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, ja suuret sympatiat HIFK
Edellisiin lisättynä vielä, että varsinkaan HPK, Sport ja TPS eivät ole ylivoiman toimivuuden todellisia mittareita jatkopeleissä. Kaikki nuo pelasivat suhteellisen staattista ja paikallaan olevaa alivoimaa, jolloin tuossa ykkösyv:ssä jäi aikaa pelata. Aktiivisesti puolustusav:tä pelaavien joukkueiden kanssa ollaan vaan ongelmissa. Jotenkin tuolloin se pelitapa katoaa, tai liike ei riitä, olkoon siinä keskellä Ojamäkikin. Ja Viljanenhan tuossa kohtaa oli täysin väärä valinta.

Viidessä viimeisimmässä pelissä summattuna - Kärppiä vastaan kolme yv:tä, nolla maalia. HPK:ta vastaan oli kuusi ylivoimaa ja yksi maali. Bluesia vastaan neljä ja yksi maali, Sportia vastaan viisi, yksi maali (toki viimeinen yv 59 min jälkeen) ja TPS:ää vastaan kolme yv:tä ja yksi maali. Siis viidessä viimeisimmässä pelissä 21 yv:tä ja neljä maalia, eli Ässien kannalta vähän keskimääräistä parempi. Kaikki nuo yv:n maalit ovat tulleet ykkösen aikana. Ylivoiman pyörimisestä ja tilanteiden luomisesta jokainen on sitten omaa mieltään.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen

George O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, ja suuret sympatiat HIFK
No tämä on helppo tarkistaa tilastoista, mutta kai nyt kahden spesifin joukkueen välisissä peleissä merkitsee jotain myös näiden kahden joukkueen pelityylit, miten sopivat juuri toisilleen...mutta tähänhän vastausta saadaan sitten huomenna seuraavan kerran...

Vähän OT:nä, mutta kumminkin jäi vaan mieleen tuo lokakuun lopun kotipeli Ässät-HIFK, jossa kymmenen minuutin jälkeen Rinne valui vaihtoon 0-3 tilanteessa, tuolloin HIFK kyllä pelasi tuloksellisesti parasta jaksoaan. Ja samanlaista tulosta oli vähän Lappeenrannassa eilen. Yleisestihän HIFK:n alivoima on ollut huonoa, TF:n linkistä näkee totuuden. Mutta jotenkin vaan molempia joukkueita seuranneena Ässät ei ole tuota heikkoutta päässyt oikein hyödyntämään. Jotenkin vaan noin on käynyt - Husso tai Lankinen ovat molemmat kyllä niin heikossa hapessa, että tuo ei vaan voi olla vaikuttamatta HIFK:n suoritustasoon. Jos tuo ottelupari toteutuu, niin se kyllä ratkeaa noihin erikoistilanteisiin. Tai siis Padan kannalta ylivoiman hyödyntämiseen. Se Vero on kyllä oikeassa, että Ojamäkeä pitäisi tuossa tapauksessa kokeilla sinne ykkösylivoiman neliön keskelle.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Toisen erän alkuun pari ylivoimaa peräperää, ei maalia eikä kunnon paikkojakaan. Tässä oli tänään yksi pelin kulminaatiopiste. Huomenna ylivoimissa olisi syytä tapahtua, näissä tiukat pelit yleensä ratkeavat.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kauden tärkein peli ja ylivoimassa huseeravat pistelingot a'la Huhtanen, Marttinen ja Uusitalo. Ei ihme, että suurin osa ratkaisuista on kiekko päätyyn ja kukaan ei ehdi perään. SaiPalla yyvee pyörii selvästi idearikkaammin vaikkei sielläkään joka ukko mikään kiekkovirtuoosi ole. Tälläiset maalinpelit, kuten tänään, valitettavasti vain monesti ratkeavat erikoistilanteisiin.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Ässät ei ensimmäisen kolmen erän aikana ole montaa kertaa päässyt edes koittamaan ns. sota-alueelta. Sen sijaan laukaisukartta näyttää ainakin kahta silmät kii ja sinne päin -roiskaisua keskialueelta (sen sijaan että olisi jalalla viety kiekko syvään)
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Jos, vaikka ennen ensi kauden alkua harjoiteltaisiin yv pelaamistakin, kun puolustuspeli kuitenkin on kohtuu hyvin kuosissa...
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Jos, vaikka ennen ensi kauden alkua harjoiteltaisiin yv pelaamistakin, kun puolustuspeli kuitenkin on kohtuu hyvin kuosissa...

Kolmas kausi Jasserilla Ässien koutsina päättyi juuri ja tänä aikana tuossa yv-pelissä ei ole ollut havaittavissa järjen hiventäkään. Olisikohan syytä miettiä paitsi UJ:n myös päävalmentajan asemaan uudelleen?
 

rama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Habs, FC Jazz-j, Newcastle United
Ja niin siinä sitten kävi, että kaikki jo runkosarjan aikana havaitut synkät pilvet Ässien yv-pelin suhteen realisoituivat näissä jatkopeleissä. Rocky ei uskalla ottaa yv-pelin suhteen riskejä, vaan nämä kaksi peliä hakattiin taas päätä seinään, vaikka kummassakaan pelissä ei yv-maali ollut lähelläkään. Kaikki kunnia Uusitalolle ja Marttiselle, hienoja taistelijoita, mutta kummankaan paikan ei todellakaan pitäisi olla ylivoimalla (Marttinen max ehkä maskissa).
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuollainen Lofqvist tai vastaavanlainen kun saataisiin tuohon yv- kuvioon, voisi muutama maali tulla, on sillä sen verran kova veto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös