HIFK:n ketjuruletti kaudella 2014–2015

  • 240 680
  • 1 057

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Myös Heikkinen otti osumaa, mutta en nyt tiedä oliko tuo nyt mikään suuri menetys.
 

TrueThat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Rangers, Real Madrid
Mielenkiintoiseksi kyllä menee ketjuruletti, jos Puustinen loukkaantui pahemmin. Ei sillä, että mies nyt tän hetken esityksillään mikään suuri menetys olisi. On siellä ainakin Lamberg reservissä, mutta ei noita laitureita kyllä enempää sais enää tippua. Heikkinen ei nyt mikään menetys olisi, heitetään vaikka Teppo tilalle. Ihme ettei Teppo tänään ollut kokoonpanossa. Mitä se Stögö Heikkisessä näkee...
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noniin onko meidän pakkikalusto huomenna sitten seuraavanlainen:

Otto Honkaheimo - Yohann Auvitu
Juuso Salmi - Sebastien Moberg
Eemeli Heikkinen - Juha Tarkkanen

Ja sitten on pakit loppu?
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Eihän tällaiselta loukkaantumissumalta pysty suojautumaan millään tavalla, tilanne on absurdi. Loukkaantuneet pakit; Söde, Taipalus, Grilli?, Nyqvist ja Teppo. Vielä kun joku loukkaantuu, niin sitten joudutaan käyttämään A-junnuja tai lainataa pelaajia jostain... Hankinnat eivät tietysti olisi pahitteeksi tällä haavaa, niitä odotellessa.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Kyllä on kyyti huomenna kylmää... Todella kylmää... JÄÄTÄVÄ puolustus!
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ihme vinkumista taas! Kukaan ei anna omille jätkille mitään saumaa vaan kaikki on taas hävitty. Paska pakisto päästi taas tänään kokonaiset 1 maalia ja sekin runnottiin ineen melkoisen sikailun jälkeen. Paskaa, silkkaa paskaa. Åstenkin on niin vitun huono, ettei mahtuisi pelaamaan missään koskaan. Harmi, että teki tänään voitomaalin

Mun mielestä on vitun hienoa, että kokoonpanossa on niin paljon nuoria omia jätkiä ja pisteitä tulee. Sorry.

Ps. Ramtsedt on ollut aivan huikea tällä kaudella...ja huomenna Lukkoa turpaan!
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Niin, vinkumista ja vinkumista. Itse ainakin odotan menestystä joka siunattu kausi, ja vertaan rosteria ja valmennusta ns. odotettuun kärkipäähän.

Tänään hieno peli, mutta pakisto vetää aivan äärirajoilla. Nyt heikostakin pakistosta vietiin 2 parasta pois, joten mites suu pistetään toimistolla nyt. Alkaa käydä ilmi se, miten heikosti on alakerta rakennettu.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Alkaa käydä ilmi se, miten heikosti on alakerta rakennettu.
Heikosti ja heikosti. On kyllä totta, että yhtä pakkia olisin toivonut jo ennen kauden alkua, mutta sitä ei tullut. Se, että nyt vaikuttaisi olevan kolme kärkipakkia sivussa on jo melko huonoa tuuria. En siis todellakaan edes odota että voitaisiin pelata kausi lävitse ilman loukkaantumisia, mutta kolmen kärkipakin poissaolo samaan aikaan on jo huonoa tuuria. Tähän kun lisää sen että kauteen lähdettiin mun mielestäni yhden pakin vajauksella niin lopputulos on tämä. Huonoa kasaamista ja paskaa tuuria, mutta ei missään nimessä pelkästään jengin kasaamisesen takia. Kuinka monen liigajengin pakisto muuten kestäisi kolmen kärkipakin samanaikaisen poissaolon?

Mainitaan nyt tosiaan vielä uudestaankin se, että itse odotin että HIFK olisi hommannut yhden pakin lisää jo kauden alkuun, ja viimeinen silaus pakistossa olisi tehty tarvittaessa myöhemmin talvella.
 

Shanahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Douppi sori, mut ruikutusta ja vinkumista joka ikisen hifki tapahtuman jälkeen.. voitto, häviö, Taipalus sitä tätä, nybari, moberg .. mitä vaan. Hirveetä vinkumista. Huoh.

Totuus oli se et Stadin Bulit voitti pitkästä aikaa pohjanmaalla! Yhdessä mennään ja hävitään. Ei ny jumalauta vinguta ihan aina! Eihän (y)
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin kyllähän se pitää positiivisena nähdä, että tuollainen pakisto saa raavittua pisteitä. 3p Vaasasta on ihan yhtä paljon keväällä kuin mitä se on nyt. Hieno suoritus, kliinistä vieraspeliä parhaimmillaan(paitsi enemmän olisi voinut tulla maaleja ruikutiruikuti).

Moberg, Heikinen, Salmi. Kelatkaa, noilla 3p. Lisäksi Aitipu ja Hongankolistaja. Huikeaa, ei jaksa kyllä negatiiviseksi heittäytyä. Tänään on uusi matsi ja uudet kujeet. Liika negailu aiheuttaa närästystä, kuulemma. Itsehän olen HIFK:n takia kärsinyt akuutista paskahalvauksesta(Askey, Hacker, Redenbach), rankasta päänsärystä(Cacan kuviot, Sopan hidastelut) ja huikeasta ryyppyputkesta(-98, -11).
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Just näin, nuoret pakit, kuten koko joukkue saivat taas varmaan isompaa vaihetta silmään eilisellä voitolla. Samoin faneilla, ainakin itselläni oli nasta fiilis voitetun matsin jälkeen, bonuksena näki Tomekin ottavan pulttia. Maaleja olisi voinut tehdä enemmän, mutta pääasia, että mestoja riittää.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
No joo, myönnetään että loukkaantumisista johtunut vitutus sai kynän sauhuamaan ehkä turhankin negatiivisesti.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihme vinkumista taas! Kukaan ei anna omille jätkille mitään saumaa vaan kaikki on taas hävitty. Paska pakisto päästi taas tänään kokonaiset 1 maalia ja sekin runnottiin ineen melkoisen sikailun jälkeen. Paskaa, silkkaa paskaa. Åstenkin on niin vitun huono, ettei mahtuisi pelaamaan missään koskaan. Harmi, että teki tänään voitomaalin

Mun mielestä on vitun hienoa, että kokoonpanossa on niin paljon nuoria omia jätkiä ja pisteitä tulee. Sorry.

Sorry nyt vaan, mutta mielestäni ei ole vinkumista todeta HIFK:n pakiston olevan varsin kehno, kun verrataan muihin Liigan kärkijoukkueisiin. Jos taas verrataan Sportin pakistoon, niin jopa eilinen miehityksemme oli tietenkin materiaalisesti heidän pakistoaan rutkasti edellä, sillä Sport on edelleen Mestis-tason joukkue. Toiston uhallakin lainaan itseäni toisesta ketjusta:

Kyllä noilla jätkillä pärjätään Liigassa, mutta kärkipaikkoja ei noilla kuitenkaan hätyytellä. Minun mielestäni Honkaheimo ja Auvitu, ovat rooliensa puolesta vääräntyylisiä pelaajia tuohon meidän nykypakistoon, sillä kummallakaan ei ole mitään erityisosaamista, eikä kumpikaan noista ole osoittanut kykenevänsä kuin harvoin tasaisiin otteisiin puolustuspäässä. Ja nythän jengillä menee ihan sekaisin ''nimet'' ja ''roolit'', sillä HIFK:n pakisto on roolitettu ihan päin persettä:

- ei ole yhtään rightin kätisyyden omaavaa puolustajaa;
- meillä on kiekollisina puolustajina vain Taipalus ja Söde, joista toinen ei ole pelannut peliäkään;
- Söde on ainoa kovaa pelaava puolustaja, joka ei ole edelleenkään pelannut vielä peliäkään;
- Auvitu, Honkaheimo, Grillfors (on hyvä), Teppo, Nyqvist, Salmi ja muut ovat kaikki yleispuolustajia, joista jokainen (pl. Grilleri) olisi joukkueelleen ideaalitilanteessa 3. parin rotaatiopuolustaja; ja
- meillä on määrällisesti liian vähän laatupuolustajia.


Uskallan väittää, että tänään nämä kaikki puutteet tulevat näkymään Lukkoa vastaan, sillä nyt on vastassa vähän eri tason joukkue kuin eilinen Sport. Minun mielestäni on posketonta sivuuttaa selvät ongelmat puolustuspäässä, sillä perusteella, että eilen ei päästetty Sportia vastaan kuin yksi maali... Kalpakin toki voitettiin, mutta se joka väittää meidän puolustuksen suoriutuneen hienosti tuossa ottelussa, ei kyllä varmasti nähnyt tuota matsia.

Edelleen, joukkueessa on älyttömän hieno tekemisen meininki pitkästä aikaa, mutta joukkueen pakisto verottaa kokonaisuutta aivan liikaa tällä hetkellä. Nyt tippui Grilleri ja Taipalus pois ruljetista, joten tämän iltainen pakistomme näyttää tod. näk. tältä:

Auvitu - Heikkinen
Moberg - Honkaheimo
Salmi - Tarkkanen?

Tuosta rykelmästä kokeneilla Auvitulla ja Honkaheimolla ei pitäisi olla lähtökohtaisesti asiaa 3. pakkiparia korkeammalle (menestystä tavoittelevassa liigajoukkueessa), mutta nyt molemmat herroista pelaavat varmaankin +25 minuuttia tänä iltana. Minusta on ihan kohtuullista kritisoida joukkueen kasaamista puolustuksen osalta, vaikka eilen tosiaan päästettiinkin vain yksi maali omiin Kalpaa vastaan...
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

30 Kevin Lankinen
34 Ville Husso (varalla)

Hyökkääjät

67 Tomas Zaborsky - 91 Corey Elkins - 62 Robert Leino
78 Nikolai Goldobin - 46 Teemu Ramstedt (A) - 45 Micke Åsten
29 Toni Leinonen - 11 Matti Kuparinen (A) - 19 Sami Blomqvist
39 Arttu Luttinen (C) - 80 Thomas Nykopp - 28 Jasse Ikonen

Puolustajat

43 Miihkali Teppo - 47 Juuso Salmi
44 Otto Honkaheimo - 33 Sebastian Moberg
18 Yohann Auvitu - 6 Eemeli Heikkinen
4 Juha Tarkkanen

Enpä uskalla tällä kokoonpanolla toivoa voittoa. No kohta nähdään.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Tilastofaktoja:

Liigassa HIFK:n rupupuolustusta enemmän maaleja päästäneitä joukkueita ovat: JYP, Lukko, HPK, SaiPa, Blues, Ässät, TPS, Kärpät, Pelicans ja Sport.

HIFK:n rupupuolustusta vähemmän maaleja päästäneitä joukkueita Liigassa ovat: Tappara ja KalPa.

HIFK:n täysin epätasaisesti kasatussa puolustuksessa yksikään pelaaja ei ole pelannut keskimäärin yli 22 minuuttia per peli.

Nämä vielä niin, ettei puolustuksen liideri ole vielä pelannut peliäkään. Eilisen pelin jälkeen puolustuksesta on koko top kolmonen poissa loukkaantumisten takia. Aivan varmasti tämä näkyy kaluston "laadussa".

Itselleni on jo aikoja sitten tihkunut tieto, että verorajan aikoihin on tulossa artisti, vaikken mihinkään sisäpiiriin kuulukaan. Söderholmin palattua tuossa on jo kaksi "uutta" puolustajaa. Nämä siis ennen eilistä ja nyt kun näyttää siltä että kaksi tärkeää palasta tippui pois, niin aivan varmasti tilanteeseen reagoidaan. Tosin tuskin viikonlopun aikana mitään radikaalia pystytään tekemään.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Kunhan sieltä jäähyboksista pysyisi poissa, olisi jo ihan hyvä koska Lukko rankaisee ylivoimalla saletisti.
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Kertakaikkiaan huikea puolustus. Tänään jos pinnat raavitaan Raumalta, niin se vaati huikeaa Hussoa ja jengi laittaa ramun passeista kiekkoa maaliin hyvällä prosentilla.

Tänään ei ole mitään odotuksia pelistä, niin eiköhän sieltä meikäläisen yllätykseksi tule 0-2 voitto ja Salmi 0+2.
 

TrueThat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Rangers, Real Madrid
Jos nyt jotain positiivista hakee niin ainakin on puolustajat puolustajien paikalla. Ja Teppo sekä Tarkkanen tuovat tuoreita jalkoja, kun eivät eilen pelanneet. Siellä on Lankinen maalilla, toivottavasti eivät ihan täysin tuhoa pojan itseluottamusta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelottaa illan ottelu aivan saatanasti, kun tuota pakistoa katselee. Toki nyt kun odotuksia ei ole, niin eiköhän sieltä joku 1-3 yllätysvoitto revitä.
Jäähyjä ei voi ottaa. Lukon YV ihan uskomattoman tehokasta ja iskevät sillä sen maalin pari tänäänkin...Ramstedt ottaa jengin reppuselkään ja taikoo voiton meille.
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Hienosti sisäistin kokoonpanon. Lankinen siis maalissa. Noh Lankiselle sitten elämänsä peli.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
HIFK on tähän asti pelannut puolustusmateriaaliin nähden hyvän syksyn. Yhtään romahdusta ei ole koettu, vaan kaikki häviöpelitkin ovat olleet ns. yhden maalin pelejä loppuun asti (kahden maalin tappiot ovat tulleet ilman maalivahtia lopussa rypistäen). Tänään pitäisin jo huippusaavutuksena, jos hävitään vain maalilla. Alivoimaprossat on joukkueella edelleen liigan pohjasakkaa , toiseksi huonoin, ja Lukon yv on liigan 2. parasta. Miracle on Icea odotellessa...
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
IFK ikväll:

1. kenttä
#67 Zaborsky #80 Nykopp #28 Ikonen
#48 Pikkarainen #43 Teppo
2. kenttä
#78 Goldobin #46 Ramstedt #45 Åsten
#47 Salmi #33 Moberg
3. kenttä
#19 Blomqvist #11 Kuparinen #21 Partanen
#18 Auvitu #6 Heikkinen
4. kenttä
#27 Tamminen #91 Elkins #62 Leino
#44 Honkaheimo
Maalivahdit
#34 Husso, Ville
#30 Lankinen, Kevin

Että näin, nyt on sitten sekoitettu ketjuja oikein urakalla, ja kuka f***ng Tamminen!
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Honkaheimo on siis tippunut, jopa tässä nykyisessäkin miehityksessä joukkueen 7. puolustajaksi, ja vieläpä ihan syystä. Hank on odotetusti alustava joukkueen "ykköspuolustaja" illan matsissa, ja fiilikset ovat yhtä lannistuneet kuin vielä eilenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös