Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2017–2018

  • 827 938
  • 3 252

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Murheellisen alun jälkeen SaiPa on kyllä hienosti noussut, pimpelipom-Tero tehnyt hyvää työtä ja Tuohimaa ollut ilmiömäinen. Ja viime aikoina voitot eivät ole olleet pelkästään selviytymistä, vaan hyökkäyspelikin on alkanut toimimaan paremmin ja paremmin. Vielä kun liigan ylivoimaisesti paskin YV ja heikko av alkavat toimimaan, ei SaiPaa pysäytä kukaan.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Juu, ehkä "ei kukaan" ampuu vähän yli. :D

Mutta kyllä näkisin, että SaiPa jotain pudotuspeliä pelaa tällä kaudella. Säälit on realismia.
Kaikella rakkaudella kysyisin suorittaako SaiPa miten paljon yli odotetun tason vai oliko menestykselle todellisia odotuksia jo ennakoissa? Vuosi sitten näihin aikoihin Jukurit taisi olla vielä jossain top4 sijoituksilla, tosin kävi ottamassa ensimmäistä kertaa (neljästä) turpaan SaiPalta vieraissa ja siitähän se romahdus taisi lähteä (vai lähtikö Kärppien vierailusta Mikkelissä itsenäisyyspäivän tienoilla, no vituiks meni joka tapauksessa vahvasti parisen kuukautta vuodenvaihteen ympärillä joka osa-alueella). Toki ihan kiva jos pidätte draivin päällä, Savot sakkaa tällä kaudella pahasti niin josko Kaakosta pääsisi porukat jatkopeleihin.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa on suorittanut yli tasonsa materiaaliin nähden. Ja saanut enemmän pisteitä kuin tilastollisesti olisi pitänyt. Toisaalta nuo pisteet ovat tulleet ilman 1-2 setteriä (Löfman) ja odotusarvoltaan parasta kiekollista pakkia (Taipalus). Molemmat liittyvät vahvuuteen tauon jälkeen. Silloin nähtänee todellinen tilanne.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
SaiPa on suorittanut yli tasonsa materiaaliin nähden. Ja saanut enemmän pisteitä kuin tilastollisesti olisi pitänyt. Toisaalta nuo pisteet ovat tulleet ilman 1-2 setteriä (Löfman) ja odotusarvoltaan parasta kiekollista pakkia (Taipalus). Molemmat liittyvät vahvuuteen tauon jälkeen. Silloin nähtänee todellinen tilanne.
Itselläkin on semmonen kuva, että juurikin tilastollisesti on liikaa voittoja tullut. On ollut monessa pelissä ottavana osapuolena mutta hyvä puolustaminen ja mvpeli on tuonut tarvittavat maalinvoitot. Nuin tuskin koko kautta mennään. Tasoittunee ajan kanssa, mutta en usko mihinkään syvään kyykkäykseenkään. Eriasia on sitten jos tulee loukkaanttumissuma. Sitä ei SaiPa kestäisi
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vuosi sitten näihin aikoihin Jukurit taisi olla vielä jossain top4 sijoituksilla, tosin kävi ottamassa ensimmäistä kertaa (neljästä) turpaan SaiPalta vieraissa ja siitähän se romahdus taisi lähteä (vai lähtikö Kärppien vierailusta Mikkelissä itsenäisyyspäivän tienoilla, no vituiks meni joka tapauksessa vahvasti parisen kuukautta vuodenvaihteen ympärillä joka osa-alueella).
Jukurit oli sarjanelonen kohdatessaan kotihallissaan joulukuun viides päivä vuonna 2016 täysin sekaisin olleen ja säälienkin ulkopuolella majailleen Oulun Kärpät. Jukurit oli voittanut edellisissä peleissään Tapparan, TPS:n sekä JYPin ja oli erittäin kovassa tikissä. Kärpät puolestaan oli ottanut umpisurkean alkukauden pohjakosketuksen häviämällä erittäin heikolla esityksellä Ilvekselle Raksilassa. Kymmeneen edelliseen peliin Kärpät oli voittanut varsinaisella peliajalla yhden ja koko alkukauden pistekeskiarvo taisi olla jotain yhden luokkaa. Kärpät voitti vastoin kaikkia todennäköisyyksiä Jukurit Mikkelissä 6-1. Syntyi Mikkelin ihme! Tuosta pelistä alkoi Kärppien nousu ja Jukureiden alamäki, uskomaton vedenjakaja molempien joukkueiden kausille.

Paljon voi vielä tapahtua. Jos pitäisi ennakoida Mikkelin ihmettä vastaava nousujoukkuetta ja laskujoukkietta tälle kaudelle, niin nousijaksi valitsisin KalPan ja romahtajaksi SaiPan.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Eriasia on sitten jos tulee loukkaanttumissuma. Sitä ei SaiPa kestäisi
No sehän tässä on hassua että SaiPalla on ollut aika paljon loukkaantumisia, ja silti on pärjätty. Voittoja on tullut kun senttereinä ovat pelanneet Elmeri Kaksonen ja (56 Mestis-ottelun kokemuksella 25-vuotiaana Liigassa debytoinut) Tomi Iso-Mustajärvi. Tauon jälkeen jos/kun Anssi Löfman ja Eetu Koski palaavat ruotuun, niin ei pelin tason pitäisi ainakaan heikentyä!
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Eriasia on sitten jos tulee loukkaanttumissuma. Sitä ei SaiPa kestäisi
Väittäisin, että SaiPalla on tuo loukkaantumissuma ollut melkein koko alkukauden. Sieltä on ollut suuren osan kaudesta poissa vähintään 2 top4 pakkia sekä senttereistä 2-3 kpl ja muutamia laitureita ja Markkanen. Nyt joukkue saattaa tauon myötä päästä vihdoin suhteellisen hyvin pelikuntoon, jos Taipalus, Löfman, Koski ja Virkkunen kuntoutuvat.
 

Ferris

Jäsen
Nyt joukkue saattaa tauon myötä päästä vihdoin suhteellisen hyvin pelikuntoon, jos Taipalus, Löfman, Koski ja Virkkunen kuntoutuvat.

Tai sitten käy se toinen vaihtoehto ja hyvin (puolustuksellisesti ainakin) kasassa ollut paketti leviää, kun kerralla tulee sisään useampi pitkään sivussa ollut. Hoppas not!
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Kaikella rakkaudella kysyisin suorittaako SaiPa miten paljon yli odotetun tason vai oliko menestykselle todellisia odotuksia jo ennakoissa?
No, sanoisin, että SaiPan puolustus nyt on ollut jo lähtökohtaisesti parempi, mitä keskustelupalstan yleisissä odotuksissa on kirjoiteltu ja lähinnä on vain hehkuteltu kaikenmaailman pelicansien ultimaattista muuria etc. Siinä mielessä kun on joukkueen peli saatu puolustuksen osalta uomiinsa, en ole kovin yllättynyt, että omiin menee kohtalaisen vähän. Toki Tuohimaa on myös pelannut hyvällä tasolla koko alkukauden, jota pieniltä lukemilta aina vaaditaan.

SaiPan hyökkäys ei millään mittarilla ole Liigan kärkitasoa, mutta en sanoisi, että se mitenkään ylikanttiin olisi syksyllä suorittanutkaan. Potentiaalia kaivettavissa sieltäkin vielä on ja myös Lehterän iso teesihän on yksilöiden kehittyminen ja kehittyviä kavereitahan erilaisista pubiliigoista rapakon takaahan tuonne kaivettiinkin, Goodwinia, Radkea, Oksasta sun muuta. Siihen nähden, kun katsoo, että meiltä on ollut jo pitkään sivussa kaksi ns. tulostason sentteriä, Löfman ja Koski, ovat tulokset olleet varsin hyviä. Kunyk on ollut tässä iso apu, sekä yksi ja ainoa Ville Koho tietysti, niin tasakentällisin, kuin varsinkin alivoimalla. Kunyk on myös tehnyt tulosta (5+6=11) kuuteentoista otteluun, mutta tehotilasto +13 on tällä hetkellä koko sarjan kolmanneksi paras. Kolme kertaa on mies ollut kentällä, kun on päästetty maali tasakentällisin omaan päähän. Vahvaa suorittamista molempiin päihin.

Jos Kunyk vain pitää henkilökohtaisen tasonsa ja jos ja vain jos Koho, Löfman ja Koski pysyisivät loppukauden ehjänä, uskoisin, että Tanuksesta, Goodwinista, Nättisestä ja kumppaneista sen verta saataisiin tehoja irti, että se säälipaikka olisi laskelmissani realismia. Toki rosteri on liian kapea pitkille loukkaantumissumille, jossa tavallaan on jo koko syksy oltukin. Että tietysti sitä toivoisi näkevänsä edes miltei täysin terveen joukkueen ja sen, mitä siitä voitaisiin mitata taululle.

Puolustuksesta vielä, kun totesin, että SaiPan pakkikalustoa ei paljoa olla noteerattu, niin sielläkin on nyt eletty taas kehittymisen/onnistumisten syksyä synkän viimekauden jälkeen.

Brett Carson on aina tasavahva, iso ja kokenut pakki. Viime kausi meni pipariksi ja vielä pitkä loukkaantuminen siihen. On ollut hakemista, mutta parantaa koko ajan, vaikkei alkukaudestakaan ollut huono.

18-vuotias Urho Vaakanainen on meidän peliaikakunkku. 23:30 peliaikaa per peli. +6 tehotilasto. Parantaa taatusti koko ajan kevättä kohden. Lähtee joko änäriin tai sitten kehittyy vielä toisen kauden.

Lasse Lappalainen on nyt taas tullut sille tasolle, jota jo viime kaudella odoteltiin, mutta koko viime kausi nyt oli iso vitsi. 3+7=10 +5. Hyvä molemmissa päissä.

Kalle Maalahti on nuorempi versio Lauri Taipaluksesta. Nyt alkukauteen 4+5=9 +1. Omassa päässä välillä hakee, mutta ratkaisut vastustajan päädyssä vievät miestä selvästi plussalle ja taatusti parantaa vielä kauden mittaan, koska trendi koko puolustuksessa on sen suuntainen.

Sitten on surullisen kuuluisa Per Savilahti-Nagander, joka on suunnilleen kaikkien yllätykseksi viime peleissä jo osoittanut perusvarmaa peliä. Peliä, jota mies esitti useamman kauden. Ehkä itseluottamus horjui vain liikaa. Saa nähdä, parantaako vielä. Ainakin historian valossa en näkisi syitä, miksei. 1+3=4 -1.

Ja Lauri Taipalushan on ollut sivussa miltei koko kauden. Kaverin taidot parhaimmillaan kaikki tietävät. Väittävät jotkut, että on vain kuupasta kiinni hyvän ja huonon päivän ero. Ehkä Lehterä saa taiottua Laurin pelin kohdalleen. Tiedä häntä.

Eli potentiaalisia hyökkääviä puolustajia meiltä ei puutu. Kojo vielä sitten on Liigan tasolle varsin kelpo oman pään makuupaikkojen jakelija. Sneck, Koponen, Torikka ja Maarnela siinä sitten yrittävät antaa tukea ja kilpailutilannetta parhaansa mukaan.

Ja kyllä. Käytännössä yhdellä maalivahdillahan tässä nyt mennään, kun Volvo on sivussa ja vaikka olisi ns. pelikunnossa, mikä olisi enää miehen tatsi. Vähän tuntuu siltä, että alkavat Markkasen pelit kilpatasolla olla pelattu. Kakkosenahan meillä luukkua aukoo nuori Westerholm, joka kävi ottamassa turpaansa Tapparalta taannoin, mutta torjuikin kait jonkun 40+ kiekkoa ja pelasi mallikkaasti.

Lehterän ajatuksia käsittäen, uskoisin, että Niklas pelaa jatkossakin pelin siellä pelin täällä antaen Tuohimaalle lepoa edes hetkeksi. Onhan noita maalivahteja ennenkin pelannut liki koko kauden ja mestaruuksiakin sillä on voitettu. Loukkaantuminen on sitten se juttu, joka voi kaataa pahimmillaan koko kauden joukkueelta. Nimenomaan maalivahdin kohdalla. Kaikkihan tietävät, että vaikka tulisi kelpo paikkaaja, jengi pelaa aina paremmin, kun sen takana alitajuisesti on se tuttu mies, mihin luotetaan kuin muuriin.

Katsellaan. Hyökkkäys on vieläkin arpa isossa kuvasa. Ja seura toki hakee ainakin yhtä miestä, mutta ei ole Tuomenoksan silmään vielä kuulemma osunut sitä, mitä tahdotaan.

On toki täysin mahdollista, että jossain vaiheessa tiukat voittopelit kääntyvät tiukoiksi tappioiksi ja lopulta sijoitus on 12. Itse en siihen usko, vaan veikkaan, että sieltä 7-9. paikkeilta SaiPa löytää nimensä kevään koittaessa. Ainahan mahdollisuus on korkeammallekin niin kauan kun se on teoriassa mahdollista. Mutta tuolloin se Lehterän kuuluisa Tammi vaatisi kyllä melko rankat Biolanit.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
SaiPalla on pari pistettä "ylimääräistä" odotusarvoon nähden silläkin perusteella, että se on seitsemästä jatkoajalle menneestä ottelustaan voittanut kuusi. Pilkkukisat 3-0 ja jatkoajat 3-1 on sellainen rekordi keskikastin joukkueelle, että siinä täytyy olla vähän onneakin matkassa. Kuitenkaan playoff-viivan alapuolella ei tällä hetkellä näy kovin potentiaalisia haastajia (ehkä Kerhoa lukuunottamatta), joten itse ennustan SaiPalle runkosarjan päätteeksi sijoja 9-10. Kausi on tietenkin nuori vielä, ja paljon ehtii muuttua. Esimerkiksi Sportin viime aikojen heikosta pistesaldosta osa menee vaikean ohjelman piikkiin, joten ehkä mahdollisuuksia nousuvireeseen on sielläkin.
 

Surmanajaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Saipa on pelannut kilpikonnaa menestyksekkäästi melko pitkään, Ilvestäkin vastaan pysyivät ekan erän kivasti pelisuunnitelmassa, heittelivät pitkiä ja iskivät pari maalia niistä paikoista mitä tuli. Sit kyllä tajusivat että kisumirrit on niiin pihalla puolustuspelinsä kanssa että kentällähän voi tehdä mitä tykkää ja latoivat tamperelaiset velliperseet suohon. Suurin pieleen mennyt ennakkoarvio taitaa koskea Ilvestä, kovasti nuora kisulaumaa sijoiteltiin jopa 8 joukkoon, mutta ilman totaalista muutosta jää käteen taisto jukureiden kanssa viimeisestä sijasta. Mikään tilasto ei toistaiseksi ennakoi että Ilves nousisi, vahvat ehdokkaat sijoille 15-14 on siis valittu, säälitaisto onkin vielä täysin auki. toki noilla pahnanpohjimmaisillakin on vielä matemaattista saumaa, mutta huonolta näyttää. Kärki alkaa erottumaan, ja joukkueet vahvistuvat päivä päivältä, kokonaisuutena ihan mielenkiintoinen liigakausi menossa vaikka oma suosikki ottaakin kuivana kakkoseen ilta toisensa perään.
 

Justus76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Esimerkiksi Sportin viime aikojen heikosta pistesaldosta osa menee vaikean ohjelman piikkiin, joten ehkä mahdollisuuksia nousuvireeseen on sielläkin.

Käsittämättömän ailahtelevaa pelaamista Sportilta, en usko sen kantavan edes sääleihin. Muutaman Sportin pelin nähneenä mielestäni taso heittelee hurjasti pelistä toiseen ja jopa ottelun aikana. Välillä ollaan todella varjojen mailla pelillä, jolla ei pärjäisi edes alemmalla sarjatasolla, kun taas välillä haastetaan sarjan kärkiporukoita tasapäisesti. Sanoisin että koko liigan epävakain porukka ollut tällä kaudella, missä lie vika, että hyvää tasoa ei saada pidettyä kuin hetkittäin yllä.
 

WigWam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Warkis, KalPa.
Käsittämättömän ailahtelevaa pelaamista Sportilta, en usko sen kantavan edes sääleihin. Muutaman Sportin pelin nähneenä mielestäni taso heittelee hurjasti pelistä toiseen ja jopa ottelun aikana. Välillä ollaan todella varjojen mailla pelillä, jolla ei pärjäisi edes alemmalla sarjatasolla, kun taas välillä haastetaan sarjan kärkiporukoita tasapäisesti. Sanoisin että koko liigan epävakain porukka ollut tällä kaudella, missä lie vika, että hyvää tasoa ei saada pidettyä kuin hetkittäin yllä.

Ja näyttää vieläpä paperilla ihan kelpo liigajengiltä. Ainoa ongelma tuntuisi olevan, ettei Vaasassa edes tunnuta haluavan edes ajatella toisenlaista valmennuskonseptia/joukkuebrändiä. Ainoastaan Valtonen rakentamassa pikkuHIFKiä Vaasaan kelpaa.
Ei taideta Tomekista päästä Vaasassa eroon ennen kuin miehestä aika jättää.......
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Ja näyttää vieläpä paperilla ihan kelpo liigajengiltä. Ainoa ongelma tuntuisi olevan, ettei Vaasassa edes tunnuta haluavan edes ajatella toisenlaista valmennuskonseptia/joukkuebrändiä. Ainoastaan Valtonen rakentamassa pikkuHIFKiä Vaasaan kelpaa.
Ei taideta Tomekista päästä Vaasassa eroon ennen kuin miehestä aika jättää.......

Tähän pakko kommentoida. Viime lauantain Kärpät - TPS pelissä satuin kuulemaan oluella ollessa, kun kaksi, puhetyylistä päätellen ei oululaista, jutteli Sportin valmennuskuvioista. Siinä oli jotain puhetta, että Törmänen vois olla tulossa takasin Vaasaan. En toki tiedä Valtosen sopimustilanteesta, että koska tämä ois tapahtumassa. Mutta tämmöstä tuli sivukorvalla kuultua.
 

WigWam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Warkis, KalPa.
Tähän pakko kommentoida. Viime lauantain Kärpät - TPS pelissä satuin kuulemaan oluella ollessa, kun kaksi, puhetyylistä päätellen ei oululaista, jutteli Sportin valmennuskuvioista. Siinä oli jotain puhetta, että Törmänen vois olla tulossa takasin Vaasaan. En toki tiedä Valtosen sopimustilanteesta, että koska tämä ois tapahtumassa. Mutta tämmöstä tuli sivukorvalla kuultua.

Käsittääkseni ainakin tämä ja seuraava kausi on Valtosella sopimusta jäljellä. Korjatkaa jos olen väärässä. Ilmeisesti kallispalkkainenkin on kesken sopimuksen pois potkittavaksi jos sport joutuu tämän ja ensi kauden palkan kaverille vielä potkujen jälkeen maksamaan niin syö kyllä budjettia.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Joka kausi joku pikkuseura yllättää alkukaudesta. Keväällä kuitenkin ollaan korkeintaa sääleissä mukana.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Joka kausi joku pikkuseura yllättää alkukaudesta. Keväällä kuitenkin ollaan korkeintaa sääleissä mukana.
Lasketaanko KalPa suur- tai edes keskikoon seuraksi?

SaiPa pelasi Tirkkosen aikaan kaksi kertaa suoria pleikkoja ja toisen kerran sijalta neljä.

Toki nämäkin menevät vielä tilastoheittoihin ilman sarkasmia.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Lasketaanko KalPa suur- tai edes keskikoon seuraksi?

SaiPa pelasi Tirkkosen aikaan kaksi kertaa suoria pleikkoja ja toisen kerran sijalta neljä.

Toki nämäkin menevät vielä tilastoheittoihin ilman sarkasmia.
Niin ehkäpä keskisuureksi just ja just KalPa lasketaan. Nuin budjetiltaain kuin suorituksiltaan. Viimeisen 10v sisään tullut ihan jonniilaista menestymistä. A-junnujen SM kultaa 07, 07-08 jumboilua. 08-09 kuudensakkiin ja pronssia. 09-10 runkosarjan 2. sijotus 4. 10-11 runkosarjan 5. ja lauluun. 11-12 runkosarjan 1. ja kuuluisa sulaminen. 12-13 runkosarjan 5 ja lauluun. 13-14 oli taas jumbo sija ala Laukkanen. 14-15 runkosarjassa 6. ja lauluun. 15-16 runkosarjan 8. ja lauluun. 16-17 runkosarjan 3. ja hopeaa.

Eli viimeiseen 10 vuoteen 8/10 pelattu Kuopiossa playoffeja ja napsittu jopa pari himmeämpää mitalia. Pelaajabudjetti kävi tuhlausvuosina 2.4miljoonan tasolla? Ja siitä maksetaan vieläkin..
 

Pipolätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Dallas
Niin ehkäpä keskisuureksi just ja just KalPa lasketaan..
Ei liigassa oikein minusta pikkuseuroja ole muu kuin Jukurit. Oikeastaan aika vaikea on määrittää edes mitään "keskikokoisia" seuroja. KalPa menee samaan kastiin kuin 7 muuta liigaseuraa( HPK, Ilves, Kookoo, Sport, SaiPa, Sport,Ässät). Noilla on suunnilleen sama pelaajabudjetti, mitalejakin tai ainakin suoria playoff-paikkoja taitaa löytyä kaikilta viimeiseltä 10 vuodelta(Sport ja KooKoo tietysti eivät ole, mutta ne ovat nousseet liigaan vastikään). Lisäksi kaikilla noilla on kyky ottaa vastaan edes jonkinnäköinen iso taloudellinen miinus. Jukurien taas veikkaisin kaatuvan, mikäli nuo saisivat jotain - 700 000€ tuloksia. Nämä siis ihan Mutu-tuntumalla.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Erittäin mielenkiintoista nähdä näiden hankintojen vaikutus voimasuhteisiin. HPK vahvistui merkittävästi Morinin ja Viitaluoman ansiosta. Uskon nimittäin, että Viitaluoma tekee kaikkien aikojen tason noston kun siirtyy Tomekin alaisuudesta Pennasen talliin. Kärki tekee saman Ässissä ja nostaa porilaisten iskukykyä. Erittäin suurella mielenkiinnolla seuraan Sportin tilannetta. Millaiseen ukkoon nuo Viitaluomasta vapautuneet rahat isketään kiinni.
 

Ulos T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko kotimaassa +suomalaiset maailmalla +Kärpät
Tää lainaus hieman kauempaa mutta sopii hyvin..
Kevyttä vastustajien aliarviointia rankata Kärpät ykköseksi, ei jumalauta, muutaman harkkapelin perusteella vielä. :D Omien pierujen haistelu senkun jatkuu.
Miltäs ne pierut nyt haisee? Kyllä mun mielestä saa perustellusti laittaa vähän eri joukkueita kärkeen kuin mitä se nimilista antaa olettaa. Luottamus omiin ja syvä tuntemus kuten @McTorso niin pystyy "näkemään tulevaisuuteen" vaikka tulevaisuus olisikin positiivinen omasta mielestä.
 

Ulos T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko kotimaassa +suomalaiset maailmalla +Kärpät
Pari muuta hieman vanhempaa juttua joihin pakko kommentoida. Ensinnä tämä vastine @McTorso :lle
Sinä näet Ville Leskisen ensi kaudella parhaana laiturina ja Mikael Ruohomaan EHT-sentterinä, kukaan muu ei.
@McTorso näkee minne muut eivät. Makuasioitahan nämä ovat mutta kolmasosa kautta mennyt niin Leskinen on ollut aivan jäätävän kova. Liigan kovin? No ei varmaan ole mutta hattua nostan tälle ennustukselle kuitenkin, aika harva uskalsi edes ääneen tuollaista sanoa. Ruohomaan kyvyt tiedettiin (vaikka ne osa kielsi pilalle menneen kauden takia) mutta Ruoho on selkeästi palannut omalle, laadukkaalle vakiotasolleen.
Minun mielestä Veini on Rinteen jälkeen Liigan toiseksi paskin veskari, enkä ymmärrä, miten hän tekee jostain veskakaksikosta Liigan parhaan.
Kehittymistä tapahtuu. Kai näissä kauden alla tehdyissä arvioissa voi arvailla hieman kehittymistä ja kesätreeniä? Vai onko oletus että kaikki pelaa 100% samalla tavoin kuin viime kaudella?

--
edittiä vielä hieman. Tämä mielenkiintoinen vetokin löytyi tän ketjun syövereistä:
Voin lyödä 20e vedon kanssasi siitä että Miika Koivisto tekee enemmän pisteitä kuin Janne Niskala? Voidaan sopia joku ottelumäärä mikä pitää tulla kasaan molemmille.
Tämä käy hyvin, olisko vaikka 50 peliä?
Tähän kun olisitte laittaneet vielä mukaan +/- tilaston.. sehän ei ole Niskalan vahvuus ikinä ollut. Toki kaverin peliä on mukava seurata kun kummassakin päässä tapahtuu sillon kun Niskala on mukana hämmentämässä.

Ja ennenkuin joku alkaa nillittämään vanhojen viestien kaivelusta niin eipä hermostuta, ei tämä niin vakavaa ole. Jotain juttua jouduin tuossa etsimään ja oli niin mielenkiintoista lueskella keskusteluja parin kuukauden takaa. Kukaan meistä ei onneksi osaa tulevaisuuteen katsella.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös