Kerhon kokoonpanoketju kaudella 2016–2017

  • 216 385
  • 1 214

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Joo, kyllä näkyi Porselandin poissaolo. Etenkin Almari ja Tuulola aivan liian suuressa roolissa kykyihin nähden. Kumpikin putoaa kyllä pelaavasta kokoonpanosta, kun Porse palaa ja O'Brien saapuu.
Tuulolaa dissataan ihan syyttä. Kaveri on pelannut ihan hyvin viimeajat ja +/- tilastojen valoissa hän on joukkueen eliittiä ollen valovuoden edellä esim forsbergiä. Kaiken lisäksi Tuulola on pelannut oikealla puolella, joka on ainakin aikaisemmin ollut hänelle heikompi puoli. Tänään Forsbergin pelistä oikealla puolella ei tullut ainakaan mitään. Eli oikean puolen pakit tulevat jatkossa kokoonpanossa olemaan Porse, Nikkilä ja Tuulola. Vasemmalla puolella jatkavat Manninen, O'Brien, Lehtivuori ja Forsberg. Tuskimpa kukaan heistä tässä vaiheessa kautta alkaa vaihtamaan puolta, muuten kuin pakosta.
 
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
Tuulolaa dissataan ihan syyttä.

Täysin samaa mieltä. Tosin onhan kritiikki laantunut viime aikoina ja alkukaudesta sitä lenteli aivan syystäkin, myös täältä suunnasta. Tuulola on ehdottomasti löytänyt takaisin oikealle tielle ja itseluottamus on aivan eri tasolla verrattuna alkukauteen, jolloin tuntui jatkuvasti tekevän väärän ratkaisun niin kiekon kanssa kuin ilmankin. Samalla kun kiekollinen tekeminen on parantunut, otteisiin on tullut myös lisää tietynlaista äijämäisyyttä.

Kyllähän pakiston runko loppukautta ajatellen on Porseland, SOB, Lehtivuori, Nikkilä, Tuulola, Manninen ja Fobba luutii seiskapakkina. Almarista on meille varmasti vielä paljon iloa seuraavien kausien aikana, mutta tällä hetkellä vielä liian raakile.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Eli TOP7 on tällä viikolla ilman loukkaantumisia tämä?

Porseland, Nikkilä, Manninen, Tuulola, Lehtivuori, O'Brien ja Olkkonen.

Foppa ja Almari vaikka LeKiin.
 

Ralph

Jäsen
Tai sitten siellä on tullut joku loukkaantuminen, josta ei ole vielä tiedotettu. Tai Porselandin kuumetauti onkin joku keuhkokuume.

EDIT: Tai jos se O'Brien liittyy peleihin vasta lauantaina, Olkkonen ja Forsberg pelaa keskiviikkona sekä torstaina.
 
Viimeksi muokattu:

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa

Mielenkiintoinen veto. Olkkonen mukaan kahdeksi viikoksi ja samalla alkaa SOB:in kahden viikon try-out. Pääsee Joel näkemään harkoissa, miten änärimies vetää. Tai sitten Joel otetaan jo mukaan, jos vaikka SOB onkin paska. Mitä kaikkea, mutta hienoa että mies otettiin mukaan.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Mielenkiintoinen veto. Olkkonen mukaan kahdeksi viikoksi ja samalla alkaa SOB:in kahden viikon try-out. Pääsee Joel näkemään harkoissa, miten änärimies vetää. Tai sitten Joel otetaan jo mukaan, jos vaikka SOB onkin paska. Mitä kaikkea, mutta hienoa että mies otettiin mukaan.
Niin tai jos ajatellaan realistisesti, niin jospa SOB:ille annetaan aikaa päästä kuntoon ja mielellään niitä jämävaihtoja ja parit reenit alle, ettei mene pelissä opetteluksi ja sinne tarvitaan taasen sellanen jätkä rotaatioon, jolla on sitä pelituntumaa. 6 pakilla ei oikein voi lähteä viikon kolmeen peliin ja SOB:llä kuitenkin jetlagia ja pelituntuman puutetta, varmasti halutaan peluutta ennemmin pienillä minuuteilla alkuun ja vaikea on vetää vaikka viidellä jos se tauti yhtään leviää. Fiksua toimintaa varmistaa selusta tässä tilanteessa. Yksi peli Porsen flunssan takia menisi vaikka viidellä, mutta 3 peliä ja 4 päivää, ei mene millään.
 

Ralph

Jäsen
Niin tai jos ajatellaan realistisesti, niin jospa SOB:ille annetaan aikaa päästä kuntoon ja mielellään niitä jämävaihtoja ja parit reenit alle, ettei mene pelissä opetteluksi ja sinne tarvitaan taasen sellanen jätkä rotaatioon, jolla on sitä pelituntumaa.
Näinhän se on, mutta olisihan ilman Olkkostakin ollut seitsemän muuta pakkia käyttää plus O'Brien. Eli O'Brien olisi ollut seiskana ja pelaavassa kuusikossa Forsberg tai Almari.

Tämä Olkkosen nosto tarkoittaa, että luotto Forsbergiin ja/tai Almariin meni tai joku pakki loukkaantui. Näin itse asian näen.

Mielenkiintoista nähdä pakkiparit, jos Olkkonen on pelaavassa kuusikossa, eikä kukaan vanhasta top-5:stä ole loukkaantuneena. Helposti ajateltuna Manninen ja Tuulola sekä Lehtivuori ja Nikkilä ovat kaksi vanhaa toimivaa paria, joten kolmas olisi Olkkonen ja Porseland. Mutta kun Olkkonen ja Porseland ovat kaksi täysin samantyylistä pelaajaa ja vieläpä ainoat rightin äijät, he tuskin pelaavat vakituisesti parina. Joten olisiko parit seuraavanlaisia?

Lehtivuori - Porseland
Nikkilä - Olkkonen
Manninen - Tuulola
Almari/Forsberg/O'Brien

Toki saattaa hyvinkin olla Tapparaa vastaan:

Forsberg - Porseland
Lehtivuori - Nikkilä
Manninen - Tuulola
Olkkonen
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Näinhän se on, mutta olisihan ilman Olkkostakin ollut seitsemän muuta pakkia käyttää plus O'Brien. Eli O'Brien olisi ollut seiskana ja pelaavassa kuusikossa Forsberg tai Almari.
Niin eli kuten sanoin, lähdettäisiin vetämään 3 peliä 4 päivässä 6 pakilla, jos Porseland ei ole vielä kunnossa. Se on aivan tuhoton riski. Kuudella, koska se seiska pakki ei ole sellainen, että jos jotain tapahtuu, niin sitten sen voisi laittaa seuraavaan peliin automaattisesti kuudenneksi pakiksi.

Keskiviikkona jos joku loukkaantuu, sairastuu tms. niin se peli menisi varmasti 5+1 pakeilla, eli SOB pelaisi edelleen jämävaihtoja ja 5 muuta enemmän. Mutta torstaina sitten väsyneenä olisi käytännössä pakko laittaa SOB kehiin, tai toivoa että Porseland olisi jo kunnossa. Lauantaina olisi sitten jo oikeasti ruikulit housussa kun vedetty 5 pakilla 1+ peliä ja edelleen ei olisi heittää askiin kuin 5+1. Tätä tarkoitan. Jos jotain tapahtuu niin SOB ei varmasti ole sellaisessa kunnossa, että se voi vetää jo normaaleja kolmosparin minuutteja, jos on niin sittenhän mitään ongelmaa ei ole. Kaikki logiikka sanoo, että vara ei venettä kaada ja SOB pelaa seiskapakkina ja rotaatiossa on yksi kaveri ylimääräistä, jos Porse ei kuntoudukkaan tai joku muu sairastuu/loukkaantuu.

Kerholla oli tasan 7 pakkia joukkueessa ja uutena koko kauden pelaamatta ollut SOB, Porseland ollut flunssassa, missä menee yleensä se viikko tai jopa kaks toipuessa, sitkeä perkele tuo mikä pyörinyt. Nyt on sentään 8 pakkia ja SOB, kun Olkkonen tuli.
 
Viimeksi muokattu:

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Kerhon pakkiparit tänään aamujäillä:

Lehtivuori-Nikkilä
Manninen-Olkkonen
Forsberg-Almari
O'Brien-Jalonen

Eli poissa reeneistä oli Porseland, Karjalainen, Cornet ja Tuulola. Lisäksi S.Manninen näytti saavan kiekosta pikkaisen poskelle joten jännitetään pelaako huomenna.
 

Ralph

Jäsen
Jimi "Jukan poika" Jalonen olisi kiva yllätys kokoonpanossa huomenna, heh.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Näyttää pelottavan vahvalta tuo Kerhon pakisto.

Olkkonen on kuitenkin mysteeri Liigassa. Mitä nyt olen vähän vilkuillut Jokipoikien kokoonpanoja pitkävedon takia, niin muistaakseni lähes aina se on ollut merkittynä kolmos pakkipariin. Mikä sitten lienee totuus pelaamisen suhteen, koska merkitähän voi lähes miten vaan, mutta jäällä tilanne voi olla toinen. Jonkun joensuulaisen kommentit Olkkosen otteista kertoisi enemmän. Olkkonen on kuitenkin paras pakki pisteissä Jokipojissa, jos en väärin vilkaissut.

Ja Jalonen taas. No eikös toi aika kookas ole eli ei näytä Haaraselta SOB:n rinnalla.

Luotto Pendoon on kova.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Tuosta innostuneena vaadin johonkin peliin pakkipariksi Haarasen ja SOBin.

Että silleen...

Itse en pitäisi tätä edes tyhmänä kokeiluna, vaikka Haarasen kausi onkin mennyt penkin alle. Mielestäni hän olisi kuitenkin parhaimmillaan tällaisen puolustuspelin erikoismiehen kanssa, joka omalla panoksellaan voisi paikata Haarasen keveyttä. Jalka pojalla kuitenkin riittää komeasti ja kiekollisesti hän on hyvä. En ihan vielä haluaisi luovuttaa hänen kohdallaan.
 

Ralph

Jäsen
Toivottavasti huomenna saadaan Ukko-Pekka Luukkonen maalille!
 

Ralph

Jäsen
Kerho kaataa tänään Mansessa mouhijärveläisten fanittaman epäoranssin joukkueen tällä koostumuksella:

Sakari Manninen - Otto Paajanen - Eero Somervuori
Jaakko Turtiainen - Niko Kapanen - Janne Lahti
Teemu Turunen - Oula Palve - Juho Keränen
Waltteri Hopponen - Severi Sillanpää - Miro Ruokonen

Joonas Lehtivuori - Niclas Almari
Oskari Manninen - Joel Olkkonen
Henrik Forsberg - Petteri Nikkilä
Jimi Jalonen

Emil Larmi
Ukko-Pekka Luukkonen

Semmoista lottokonearvontaa käynyt, että Palve nappaa Kapaselta laiturit. Eikä Forsbergia ja Almaria uskalleta peluuttaa parina.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Turtiaisen pirteät otteet palkitaan paikalla kakkoskentässä ja samalla rikotaan tuo hyvin toiminut nelonen. Tämä on hieman sääli, mutta minkäs teet. Toivottavasti Turtiainen toimii tuossa nyt sitten köyhän miehen Keräsenä.

Pakistosta en nyt kamalasti jaksa puhua. Kovaan testiin tänään joutuu.
 

Ralph

Jäsen
Toivottavasti mestarivalmentajan poika nähdän ylivoimalla. Käsittääkseni sinne riittää taitoa. Jos toinen ylivoima on sama kuin lauantaina eli Kapanen, Lahti, Lehtivuori, S.Manninen ja Paajanen, niin toinen voisi olla Jalonen, Keränen, Palve, Somervuori ja Turunen.

Jalonen näemmä täytti kymmenen vuotta päivää ennen Kerhon mestaruutta. Taisi isällä venyä pojan pyöreitten juhliminen pitkäksi lopulta.

Olisi muuten mediataloille helppoja ilmaisia klikkejä tarjolla, jos niitä kiinnostaisi kirjoittaa Kerhosta. "Vuoden valmentajan poika debytoi SM-liigassa".
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuulola ja Porseland siis pakistosta poissa. Porseland ilmeisesti vielä sitten pidempään. No, ainakin nyt voidaan ajaa uusia kokelaita sisään kunnolla, kun tiedossa on peliaikaa. Hyvä, ettei O'Brienia tuoda vielä mukaan sekoittamaan pakkaa. Siinä voi nimittäin melkoista sekaannusta tulla jo muutenkin uusien parien myötä. O'Brien voi kuntouttaa itseään sen pari viikkoa ja hypätä sitten mukaan, kun vakiomiehet ovat (toivottavasti) myös jo mukana.

Cornetin poissaolo myös paha takaisku. On päässyt hyvään vireeseen ja ollut tärkeä palanen kentällä. Ilmeisesti kättään satuttanut Ässät-pelissä jossain tilanteessa, joka meni itseltäni ainakin täysin ohi.

No, näillä mennään. Peruspelaaminen on uomissaan vaikkakin heilahduksia pelin sisälläkin vielä sattuu. Tänään ei auttaisi puolustupäässä sekoilla, sen verran kova vastus Tappara on. Hyvä testi joka tapauksessa tänään.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Olisiko hyökkäysketjut loppuviikosta seuraavat:

Manninen - Palve - Lahti
Hagman - Kapanen - Keränen
Turunen - Paajanen - Somervuori
Turtiainen - Sillanpää - Ruokonen

Ja kun Cornet palaa pudotuspeleihin, niin hän tulee tuohon Somervuoren paikalle kolmoseen.
 

Kelloparho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Olisi kyllä ollut hienoa jos sekä SOB että Hagman olisivat debytoineet huomenna Rinkelinmäellä. Vaan ei taida kyllä Hakki olla vielä huomenna kokoonpanossa. Toivotaan toki että viimeistään lauantaina nähdään molemmat kaverit askissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös