Ketjuviritykset kaudella 2015–2016

  • 32 469
  • 157

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Blues tänään:

Korhonen - Hirschovits - Somervuori
Talaja - Makkonen - Mahbod
Lahtinen - Tiivola - Rooba
Sailio - Liivik - Poukkula
Kantola

Kukkonen - Rantakari
Kaijomaa - Westermarck
J. Vainio - Kuukka

Engstrand (Kähkönen)

Aika odotetut ketjut, mukava nähdä Mahbod heti tositoimissa.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Nyt kun on tullu nähtyä Mahbod ns.livenä niin aika taas kirjotella tähän ketjuun. Eli tää katsomovalkku iskisi seuraavat ketjut:

Korhonen - Hirschovits - Kantola
Talaja - Makkonen - Mahbod
Poukkula - Tiivola - Somervuori
Sailio - Liivik - Rooba/Puhakka

Mahbod oli itselle positiivnen yllätys ja tarjoisin kyllä nyt heti enemmän vastuuta. Liike on hyvä ja näyttäs myös että taitoa löytyy. Onhan se pieni, mutta kun kanukki on niin pyrki kyllä aina taklamaan ja otti iskut vastaan. Myös Puhakka oli positiivinen ylläri ja jos meno jatkuu tollasena niin tulee kyllä ihan tosissaan haastamaan Rooban tosta 12. hyökkääjän paikasta. Kun ottaa huomioon että varastossa on vielä Pitkänen ja Lahtinen niin alakenttien laituriosastolle on tunkua/hyvä kilpailutilanne.

Olen edelleen sitä mieletä että Poukkula Hirson ketjussa on kuin helmiä sioille joten kokeilisin nyt tota Kantolaa. Onneksi Kantola sentää pelaa ykkös YV:ssä eikä siihen ole tungettu Poukkulaa. Joka taas on kakkos YV:ssä viivamiehenä. Itse iskisin Mahbodin kakkos YV:hen kun se pelataan nyt täysin leftin miehillä ja Mahbod on selkeesti Giliatin tyyppinen pelintekijä/snaipperi. Eli kakkos YV muotoon:
Mahbod - Talaja - Tiivola - Korhonen - Kaijomaa

...ja jos jotakuta kiinostaa se mikä se ykkös YV on niin se on nyt muotoa:
Somervuori - Kantola - Makkonen - Hirschovits - Rantakari

Liivk on siis tipahtanut molemmista YV:kentistä veke. Omasta mielestä periaatteessa täysin oikea ratkaisu. Kantola rightin kaverina on paljon parempi vaihtoehto tohon ykkös YV:hen ja Talaja on maskimiehen roolissa paljon parempi.
 

EEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko & Leijonat
Kun tuolla peliotteet kaukalossa -ketjussa keskustelu käy kuumana, niin toinen katsomovalkku täällä ehdottelisi ketjuiksi seuraavaa:

Korhonen - Hirschovits - Mahbod
Kantola - Tiivola - Somervuori
Kangasniemi - Liivik - Poukkula
Sailio - Makkonen - Talaja
13. H - Lahtinen/Rooba/Saari/Puhakka

Korhonen ja Hirso pelaavat hyvin yhteen, sitä koostumusta on turha rikkoa. Mahbodille antaisin kunnon näyttöpaikan, nyt kun peli Liigassa alkaa sujua. Somervuori tarvitsee kädellisemmät ketjukaverit, mutta samalla kaverit pystyvät vääntämään kulmissa. Kangasniemen vetäisin Mestiksestä, sillä palan halusta nähdä miten kaveri pärjää Liigassa. Kangasniemi väkkäränä pyörittäisi peliä ja Liivik ja Poukkula olisivat sota-alueella ottamassa iskuja vastaan ja hakkaamassa kiekkoja sisään. Makkosen kentän voisi sitten heittää jäälle tilanteessa kuin tilanteessa.
 
Käydään näitä meidän pelaajia joiltain osin läpi aloittaen epäonnistuneista:

Mun mielestä Talaja ei oo tällä kaudella antanut mitään semmosia näyttöjä, joilla voisi perustella miehen paikan kokoonpanossa. Maalipaikoissa kaatuu hallitsemattomasti ja menettää täten tukipisteensä, jonka myötä laukaukseen ei saa voimaa, eikä se mene maaliin. Vastaavasti esimerkiksi Kantola kaatuu aina hallitusti, jonka myötä säilyttää jonkinlaisen tukipisteen (polvillaan jäällä) ja on pieni mahdollisuus tehdä maali. Kenties Kantolan pitäisi näyttää tätä "näin-kaadut-maalipaikassa"-tekniikkaa myös Talajalle, jotta mies pääsisi omalle tasolleen. Tietenkin kaikista paras tilanne olisi se, että ei kaaduttaisi aina kun pitää laukoa, mutta valitettavasti tällä budjetilla joudutaan jostain luopumaan ja näköjään Blues on luopunut pelaajien kyvystä pysyä pystyssä luistimilla.

Somervuori tekee kovasti duunia, mutta ei valitettavasti omaa minkäänlaista kykyä laukoa kiekkoa muualle kuin logoon. Monella tapaa järkytys, sillä jos Somervuori on aina ollut yhtä huono, niin mitä se kertoo liigan tasosta. Toisaalta onhan meidän toinenkin tähtipelaajamme Makkonen (maalintekijä #1 kaudella xx-yy) näyttänyt taitojaan siitä miten kiekkoa ei toimiteta maaliin, eli onkohan pojilla joku skaba menossa siitä kuinka keskelle logoa voi kiekolla osua. Positiivista tässä skabassa on myös, sillä kohteen vaihtuessa logosta yläkulmaan alkaa varmasti maaleja tulla liukuhihnalta, sillä niin monta napakymppiä molemmat on tässä kisassa jo saanut.

Nuoret ovat jälleen vuoden vanhempia ja taidot yhä samalla tasolla. Tiivola, Lahtinen, Rooba ja Vainio joista jokainen pystyisi aivan varmasti pelaamaan paremmin, mutta kun ei onnistu, niin ei onnistu. Jotain pitäs tehdä, mutta onko se Thaimaan all-inclusive matka vai viivaluistelu jää arvoitukseksi. Kenties joku psykologinen analyysi "miksi en pelaa niin hyvin kuin voisin"? Nuorista Westermarck on totutun hyvä, mutta Aho ei ilmeisesti diggaa miehestä liian vähäisten virheiden takia ja on täten oikeutetusti viltissä.

Rantakari on menettänyt kykynsä laukoa ohi ensimmäisestä miehestä. Valitettavasti kukaan ei ole tainnut kertoa miehelle, että sillä ei ole mitään merkitystä laukooko mies 20km/h lujempaa kun viime kaudella, jos se kiekko jää aina ensimmäiseen mieheen tai menee ohi maalista. Viime kaudella kehuin miestä siitä, että omaa ainutlaatuisen kyvyn toimittaa kiekon maalille, mutta tällä kaudella on vaipunut monien muiden peruspakkien tasolle, jossa kiekko toimitetaan ensimmäiseen vastustajaan.

Ylimäääräinen huomio:
Mahbod omistaa kyvyn nähdä peliä, joten ei sovi Bluesin asenteeltaan huikeaan (tämäkin taitaa olla mennyttä), mutta taidoiltaan vajavaiseen joukkueeseen. Olen kuitenkin ehdottomasti sitä mieltä, että tämä kortti pitää katsoa loppuun.

Sitten se kenties tämän kauden paras hankinta: Poukkula. Tuhlaa noin kymmenen maalipaikkaa enemmän pelissä kuin muu joukkue yhteensä, joka kertoo tässä joukkueessa ainutlaatuisesta kyvystä hakeutua maalipaikkoihin sekä luoda niitä yksilönä. Purkaa paineen Bluesin alueelta luistelullaan useammin kuin kukaan muu tässä joukkueessa ja pakottaa vastustajan oikea aikaisesti hitaaseen tai kontrolloimattomaan lähtöön, jolloin seurauksena vastustajan hyökkäyksen tyssääminen lähes välittömästi. Kannattaa ihan oikeasti seurata sitä kuinka usein Poukkula on jäällä, kun vastustaja tekee maalin/saa maalipaikan vrt. muut Bluesin pelaajat.

Tältä pohjalta kun lähdetään kokoomaan kenttiä niin ne menee jotenkin näin (Aho saa kopioida):
Kantola - Hirso - Korhonen
Mahbod - Tiivola - Poukkula
Sailio - Liivik - Rooba
Somervuori - Makkonen - Talaja

Kaijomaa - Kukkonen
Malmivaara - Vainio
Westermarck - Kuukka
Rantakari

Kähkönen (Engstrand)

Toki kylmä faktahan on se, että Blues ei ole varmaan 5 vuoteen saanut liigajumbolta kauden aikana enempää pisteitä, kun kyseinen joukkue meiltä eli turha tässä on mitään muutoksia tehdä. Ässät, Sport ja Ilves ainakin on tulee mieleen näistä. Ei tuo ole vain Ahon Bluesin ongelma, mutta jostain syystä tässä jengissä kehittyy ihan uskomaton ylimielisyys heti kun ollaan pienikin ennakkosuosikki otteluun ja seuraus on sen mukainen.
 

R.I.P

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Blues. Kiekko-Espoo, Nottingham Forrest
Sitten se kenties tämän kauden paras hankinta: Poukkula.

Tässähän tämä totuus lyhykäisyydessään on.
Kun "paras" hankinta ei ole kuin mestistasoa ja pelailee ykkösketjussa, niin vähän näyttää siltä kun oltaisiin kokoajan alivoimalla
 
No ei kyllä ole. Mikko Kukkonen on kauden paras hankinta. Ja on oikeasti hyvä peruspakki.
Jep kyllähän Kukkonen on oikeasti noista hankinnoista paras ollut tähän asti ja valitettavasti se kertoo aika paljon siitä kuinka paskasti nämä uudet jannut on pelannut. Jokainen on suorittanut alle oletetun tason pois lukien ne, joilta ei oikein mitään voinut odottaa (Kukkonen, Poukkula, (Vainio)). Poukkulahan on siitä mielenkiintoinen hahmo, että kovasti on joutumassa fanien sylkykupiksi johtuen Ahon peluutuksesta, vaikka on pelannut ihan järjettömästi paremmin kuin käytännössä kukaan muu hyökkääjä.

Jokanen matsi tuottaa kyllä ihan järkyttävän vitutuksen. Eilisessä pelissä jokanen jätkä pelas ihan puolivaloilla neppaillen pois lukien Micke Saari, jolla oli kovasti yritystä, mutta ei se oikein Ahoa vaakuuttanut kun peliakaa ei tullut. "Tähtipelaajat" Hirso, Rantakari ja Somervuori... järkyttävää katsottavaa. Hyvin säesti myös jokainen kokeneempi pelaaja eli turha sieltä on ketään yksittäistä epäonnistujaa hakea tälläkään kertaa.

Rantakari on aivan järkyttävän huono tällä hetkellä. Onko se parempi Vainio millon käytettävissä, kun olisi Veetille sopiva paikka toi Rantakarin nykyinen pelipaikka. Avaukset vastustajan lapaan ja laukaukset vastustajan munille. Pari peliä popparia ja miettimistä siitä miten sitä tulosta viime kaudella tuli voisi tehdä hyvää (eli ymmärrys siitä, että helppo syöttökin riittää ja vedon toimittaminen maalille asti on tärkeämpää kuin laukauksen kovuus). Toisaalta sitä toistakin Vainiota voisi koittaa tossa paikalla ja katsoa miltä näyttää.

Hyökkääjistä Makkonen, Liivik, Talaja ja Somervuori on ne joilta odottaisin eniten tasonnostoa ja mielellään välittömästi. Puolustajista Rantakari on omassa kastissaan, mutta ei siellä muillakaan ole hyvää pelaamista ollut nähtävissä.

On se pelaaminen taas helvetillistä suossa tarpomista. Nykysillä palikoilla tosta jengistä on mahdoton tehdä hyviä ketjuvirityksiä eli toisaalta turha tähän ketjuun on mitään kirjottaa.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Vähän ihmettelen pakiston olematonta rotaatiota. Seppälä ja Veeti Vainio eivät ole vielä pelanneet lainkaan tällä kaudella. Tehdäänkö kierrätystä vasta sitten kun joku loukkaantuu?
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Nyt kun Mestiksen ja liigajengin välillä on ovi käynyt molempiin suuntiin muotoilisin ketjut tämän illan peliin näin:

1. Poukkula - Hirschovits - Korhonen

Tämän ketjun alisuorittaja on ollut Hirso mutta hänen suhteensa meillä ei ole vaihtoehtoja. Sitä paitsi eiköhän tuo alisuorittaminen ole väliaikaista.

2. Mahbod - Makkonen - Talaja

Nopea ja taitava laituri - sentteri - rouhijalaituri. Makkosen paikkaa mietin mutta päädyin pitämään kokoonpanossa koska hänellä on ollut tapana parantaa kauden aikana.

3. Sailio - Liivik - Pitkänen

Eli palautetaan viime kauden Tapiolan Daltoniketju. Uskon että tuosta tulee hyvä nyt kun Pitkänenkin on saanut peliotteesta kiinni.

4. Kangasniemi - Tiivola - Rooba

Kangasniemi on nopea ja taitava ja omaa varmasti näytönhaluja. Rooba taas hoitaa rouhimisen. Tiivola on tietääkseni tervehtynyt joten ottaa paikkansa kokoonpanosta.

Suomela sitten vaikka 13.hyökkääjänä. On pelannut lupaavasti ja ansaitsee jatkaa kokoonpanossa.

Somervuori voi vaikka viihdyttää matsiin saapuvia lapsia hallin puuhapisteillä.

Edit: Muokattu, Mahbod unohtui.
 
Viimeksi muokattu:

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
2. Mahbod - Makkonen - Talaja
3. Sailio - Liivik - Pitkänen
4. Kangasniemi - Tiivola - Rooba
Ykkönen olisi minun papereissa samassa muodossa, mutta muuten tekisin seuraavat viilaukset:

2. Talaja - Makkonen - Kangasniemi

Kangasniemi tarvitsee roolin, jossa pääsee käyttämään vahvuuksiaan hyödyksi. Nelosketjussa tämä tuskin tapahtuu, vaikka peluutus olisi aiempaa tasaisempaa.

3. Pitkänen - Liivik - Mahbod

Mahbod pelasi hyvin kolmosketjussa ja sopii muutenkin Daltonien identiteettiin nopeana, fyysisenä ja taitavana pelaajana. Giliatia vastaava pelaajaprofiililtaan, ja ehkä jopa hieman taitavampi.

4. Sailio - Tiivola - Puhakka

Rooba ei ole vakuuttanut minua tällä kaudella, Puhakalle vastuuta alkuun ja Rooba mukaan 13. hyökkääjäksi.
 

melooni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Scott Foster
2. Talaja - Makkonen - Kangasniemi
4. Sailio - Tiivola - Puhakka

Itse vaihtaisin vielä Tiivolan ja Makkosen päittäin. Tiivola-Kangasniemi -kombo on pakko kokeilla ja Makkosen esitykset eivät mielestäni tällä hetkellä oikeuta kakkosketjun sentterin paikkaan. Toki Makkosella on kokemusta on paljon Tiivolaa enemmän ja Tiivolan kunto loukkaantumisen jäljiltä on täysi mysteeri.

Bluesilla taitaa muuten olla tällä hetkellä vain Hirschovits ja Suomela 100% senttereitä. Makkonen, Liivik, Tiivola ja Saari tietenkin pystyy paikkaa pelaamaan, mutta jos esim. Hirso loukkaantuisi, menisi pakka ihan totaalisen sekaisin.

Suhteellisen samanlainen tilannehan oli viime kaudella kun Miroa peluutettiin sentterinä kunnes Kearns tuli mukaan.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Henk.koht kokeilisin Hirson laidalla vaihteeksi Talajaa. Talaja kun on kuitenkin iskenyt liigassa 18 maalin kauden joten omaa omasta mielestä paljon enemmän maalintekopotentiaalia kuin Poukkula. Lisäksi kun ei toi Makkonen mikään raketti luistimilla ole niin ehkä ois hyvä että sitten laiturit ois. Ennen kuin heittäisin Somervuoren poppariosastolle niin kokeilisin häntä vielä tossa Liivki-Sailio parivaljakon kanssa. Eli ketju menis silloin seuraavasti:

Korhonen - Hirschovits - Talaja
Poukkula - Makkonen - Mahbod
Sailio - Liivik - Somervuori
Kangsaniemi/Puhakka - Tiivola/Suomela - Rooba/Pitkänen
 

K.Nuget

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
Blues tänään:

Korhonen-Hirso-Poukkula
Talaja-Liivik-Mahbod
Makkonen-Tiivola-Kangasniemi
Sailio-Suomela-Pitkänen

Makkonen laitaan ja Somer-Eero penkitetty! Tänään tulee voitto!
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Jos tuosta ongelmia hakee, niin...

-Poukkula ei tee pisteitä, Hirso on taas syys-jäätynyt ja on todella hiiiidas.
-Kakkosessa kukaan ei osaa lukea peliä, kaikki koohottaa keskenään.
-Kolmosessa Tiivola esittää "suolapatsas-puolustusta", missä pääpaino on vihulaisen seuraamisessa katseella. Vain katseella.
-Nelonen on lähtökohtaisesti hyvä, mutta uusi kokoonpano. Aika näyttää.

Pakiston osalta Rantakari saisi lopettaa sen lähimmän vastustajan rääkkäämisen. Nyt 4/5 kutia osuu metrin päässä olevaan vastustajaan. Kaijomaa saisi myös skarpata, mies on turhan usein jäällä kun omissa soi.
 
-Kolmosessa Tiivola esittää "suolapatsas-puolustusta", missä pääpaino on vihulaisen seuraamisessa katseella. Vain katseella.
Hassua, itsellä ihan päinvastaiset tulkinnat, eli siis puolustanut hyvin.. pitänee laittaa tänään erityisen suurennuslasin alle... vaikka mies kuuluukin suosikkipelaajiini tällä hetkellä (Punkeron kanssa).
 

R.I.P

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Blues. Kiekko-Espoo, Nottingham Forrest
Jos tuosta ongelmia hakee, niin...

-Poukkula ei tee pisteitä, Hirso on taas syys-jäätynyt ja on todella hiiiidas.

Tässähän tämä onkin.
Voisiko oikeastaan olla vaikuttamatta Hirson peliin, kun ketjussa ei ole Korhosen lisäksi liigatasoista laituria?
Hirson toiseksi laituriksi vaikka Lahtinen. Silläkin paranis paljon.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Jos Blues jotenkin tällä kaudella pystyy taas nousemaan tuhkasta pleijareihin, Poukkulassa on kyllä ainesta vuoden Jari Tolsa -palkinnon voittajaksi. Poukkula tekee paljon oikeita asioita, vaikka ei tilastoissa näykään. Jossain vaiheessa onnistumisiakin alkaa tulla.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Poukkula tekee paljon oikeita asioita, vaikka ei tilastoissa näykään.
Poukkula tekee ehkä oikeita asioita, mutta on vaan nyt sellaisessa ketjussa että onnistumiset pitäs näkyä myös tilastoissa. Poukkula ois oikea kaveri Liivikin ketjuun joka pelaa vastustajan ykköstä vastaan. Mutta Hirson ketjussa pitäs olla kaveri joka sitten niistä tekopaikoista tekee maalin ja siihen ei Poukkulalla ole selkeästi minkäänlaisia eväitä. Se että Aho änkee Poukkulaa tohon ykköseen on saanut miettimään että onkohan Aho nyt ihan täysissä sielun ja ruumiin voimissa.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Poukkula tekee ehkä oikeita asioita, mutta on vaan nyt sellaisessa ketjussa että onnistumiset pitäs näkyä myös tilastoissa. Poukkula ois oikea kaveri Liivikin ketjuun joka pelaa vastustajan ykköstä vastaan. Mutta Hirson ketjussa pitäs olla kaveri joka sitten niistä tekopaikoista tekee maalin ja siihen ei Poukkulalla ole selkeästi minkäänlaisia eväitä. Se että Aho änkee Poukkulaa tohon ykköseen on saanut miettimään että onkohan Aho nyt ihan täysissä sielun ja ruumiin voimissa.

No onhan siinä Korhonen - tietysti toinenkin maalintekoon pystyvä pelaaja olisi hyvä olla rinnalla. Ja olen ihan samaa mieltä siitä, että onnistumisten pitäisi näkyä tilastoissa tuossa roolissa.

Mutta Poukkulassa on jotain samaa kuin Tolsassa - pelien kovetessa uskon jostain kummasta tehojenkin löytyvän. En oikein osaa selittää sitä, mistä tuo fiilis johtuu.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Hyvässä joukkueessa Korhonen olisi se "Poukkula" ja toisella laidalla olisi se varsinainen maalintekijä. Jotenkin haluaisin edelleen nähdä ykkösen muodossa Korhonen - Hirso - Somervuori.

Vielä kerran: jos hyökkääjä pitää kritisoida niin Makkonen ja Somervuori ovat ne pahimmat alisuorittajat.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Mä olen selittänyt tätä samaa asiaa jo aiemminkin, mutta Poukkula pelaa ykkösessä minun käsityksen mukaan sen takia, että Aho haluaa siihenkin ketjuun ns. röyhijän. Jos joukkue olisi parempi (=kalliimpi), Korhonen olisi varmastikin tämän roolin mies ja toisella laidalla viilettäisi "McTavish", mutta tämän hetken realiteetti on se, että Korhonen on meidän maalitykki, jolloin toisella laidalla on hyvä olla sellainen kaveri, joka pystyy karvaamaan aggressiivisesti, tekemään tilaa ketjun muille pelaajille ja osaa myös puolustaa asenteella. Eli Poukkula. Toki siinä voisi olla myös Lahtinen, Rooba tai joku muu samoilla statseilla pelaaja kaveri, mutta heidän suoritusvarmuus heittelehtii vielä liikaa. Ajoittain ketjussa on nähty myös Somervuori, jolla on haettu nimenomaan sitä, että Korhonen olisi tämä tilanraivaaja paremmilla käsillä varustettuna eli pystyisi myös maalintekoon. Mutta koska Eerolla homma ei suju nyt juuri kovin hyvin, on Poukkula minusta parempi vaihtoehto ykkösketjuun, kuin oikeastaan kukaan muu. Talaja olisi ehkä ainut selkeä vaihtoehto, mutta hänellä on taas hyvä rooli kakkos-kolmosketjuissa.

Olisihan se varmaan aika simppeliä, että Poukkulan siirtäminen neloseen tai katsomoon tuottaisi suoraa pisteitä ja voittoputken, mutta ei se mene ihan noin yksinkertaisesti... Täydellisessä maailmassa jokainen alisuorittaja laitettaisiin katsomoon ja tilalle saataisiin paremmin pelaaja jannu, joka toisi heti jotain uutta kokoonpanoon. Mutta eihän tämäkään mene näin. Pelaajien pitää antaa kehittyä ja hakea paikkaansa pidemmällä aikavälillä. Silloin on hyväksyttävä myös epäonnistumisia ja pidempiäkin huonoja kausia. Varsinkin meidän taloustilanteessa.
 

R.I.P

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Blues. Kiekko-Espoo, Nottingham Forrest
Poukkulan siirtäminen katsomoon tai nelosee ei ainakaa vähentäisi pisteiden tulemista. Siinä ykkösen laidassa on kokeiltu kai kahta muuta laituria, (+Kantolaa) vielä siellä riittäisi kierrätettäviä.
Lopputulema on kuitenkin se, että Poukkulan ei siinä kuuluisi pelata. Se pitäisi olla kuitenkin olla se tulostatekevä ketju.
 

MrBluus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Poukkulan siirtäminen katsomoon tai nelosee ei ainakaa vähentäisi pisteiden tulemista. Siinä ykkösen laidassa on kokeiltu kai kahta muuta laituria, (+Kantolaa) vielä siellä riittäisi kierrätettäviä.
Lopputulema on kuitenkin se, että Poukkulan ei siinä kuuluisi pelata. Se pitäisi olla kuitenkin olla se tulostatekevä ketju.

Kantolaahan siinä ei edes tällä kaudella kokeiltu missään vaiheessa. Ylivoimassa oli pari kertaa, mutta tasakentällisin. Talajahan noista röyhijöistä lienee kyvykkäin maaleja tekemään, eli mun mielestä myös loogisin ratkaisu ykköseen.

Makkonen oli eilen aivan kuutamolla koko ottelun, vaikka tähän asti on mielestäni ollut laidassa parhaimmillaan. Nyt laidassa kauden ensimmäinen ottelu ja todella huonoa kiekollista pelaamista.

Pitkänen ollut todella pirteä lainalta paluun jälkeen, Mahbod ja Kangasniemi voisi oikeasti olla hyvä tutkapari. Vauhtia riittäisi ainakin ja varmasti sitä kautta myös vaarallisia tilanteita. Tiivola on nöyrä sentteri, joka osaa lukea hyvin peliä. Tulevaisuuden Sallinen.

Itse lähtisin näin eteenpäin, sikäli, kun olisi tilanne, että kaikki ukot kunnossa:
Korhonen - Hirschovits - Talaja
Kangasniemi - Tiivola - Mahbod
Poukkula - Makkonen - Somervuori
Sailio - Liivik - Pitkänen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös