Merkkipaaluviestit

  • 236 307
  • 2 637

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Tämä on 700. viestini Jatkoajan keskustelupalstalle.

Eiköhän Jouluun mennessä päästä tuhanteen.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Tämä on viesti numero 1791, mutta koska kuitenkin unohdan, niin 1800 viestiä tulee täyteen viimeistään ylihuomenna.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Tämä on 2000. viestini Jatkoajan keskustelupalstalle. 10 vuotta siinä taisi mennä. Pitkä aika suoltaa tuubaa suurin piirtein joka toinen päivä.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
1000

Melkoinen juhlavuosi kun heinäkuussa tuli 10 vuotta täyteen rekisteröitymisestä ja tässä tulee tuhannes viesti :D Koskaan ei ole tullut millekään foorumille kirjoitettua tuhatta viestiä.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Jaaha. 2 viestiä sitten oltiin saatanallisen viestimäärän äärellä. Kys. viesti meni sattumalta aiheeseen "mitä teet kuoltuasi".
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Torille!!

1995
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
2015

Jos olisin kirjoittanut yhden viestin vuodessa, niin olisin voinut olla Jeesus Nasaretilaisen ystäviä. Todennäköisemmin kuitenkin olisin varmaan ratsastanut mongoolien kanssa Siperian aroilla ja häiriköinyt Kiinan poikia.
 

Ralph

Jäsen
Voi nyt helkkari. Tuli jo 15 000 täyteen. Ja nyt muuten on oikea määrä nollia!
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
BitterX

- 1000 viestiä

- Viestikeskiarvo 0,78 / päivä

- "Sijoitus" viestien määrässä 329

- Trendi nouseva

- Tasaista suorittamista viestistä toiseen


Kunnioitettavaa, vaikka itse sanonkin.

- 2000 viestiä

- Viestikeskiarvo 1,01 / päivä

- "Sijoitus" viestien määrässä 202

- Trendi siis edelleen nouseva

- Suorittaminen edelleen tasaista, joskin varmasti melko tylsää. Tai ainakaan bänniä ei ole mistään riemastuttavista avautumisista tai provoiluista napsahdellut.

Jotenkin tuntuu siltä, että kolmen tonnin rikkoutuessa viestikeskiarvo lähentelee jälleen tuota 0,78. Viimeinen tonni on ollut meinaan aikamoista tykitystä, johon en olisi uskonut pystyväni. Jotkuthan täällä paukuttavat viittäkin viestiä päivässä pidemmälläkin tähtäimellä, mutta tuommoiset lukemat ovat not-for-me.

Noniin.

- 3000 viestiä

- Viestikeskiarvo 1,21 viestiä / päivä

- "Sijoitus" viestien määrässä 162.

Trendi siis edelleen ollut nouseva ja jopa selkeästi niin. Olen taas sitä mieltä, että jos 4000 yleensäkään täyteen saan, ei tuo viestikeskiarvo enää ainakaan noussut ole. Mutta saas nyt kuitenkin nähdä.

Pitäisiköhän hankkia elämä?

- 4000 viestiä

- Viestikeskiarvo 1,25 viestiä / päivä

- "Sijoitus" viestien määrässä 147.


Päin helvettiä olen ennustanut joka kerta: trendi edelleen nouseva, joskin tasaantuva.

Hidastuva talouskasvu tietää lamaa.

5000 viestiä.

Viestikeskiarvoa ei näy tässä uudessa formaatissa mistään eikä sen kummemmin tuota sijoitusta viestien määrässä, mikä on aivan perseestä.

Löysin kyllä jonkun helvetin "merkittävät jäsenet" -listan, jossa oli palstan top-20 kirjoittajat viestien määrässä mitattuna.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tässä on kuudestuhannes viestini tälle palstalle. Pasila, Porilaisten marssi. Torilla tavataan! Ensi vuonna on näköjään itsenäisyyspäivänä juhlan paikka, kun kymmenen vuotta palstalla tulee täyteen. Edellyttäen tietenkin, etten menetä kirjoitusoikeuksiani ennen sitä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Reilut kolme kuukautta ja kolmisen viikkoa ovat tuottaneet taas tonnin täyteen, eli tämä nimenomainen viestini on viesti numero 9000 Jatkoajan foorumille. Viimeksi siis tasaluku tuli täyteen 10.3.2014. Nyt alkaa siis lähtölaskenta kohti viisinumeroista viestimäärää, ja kun se on täynnä, loppuu minun kirjoitteluni tänne...

...vähintään minuutiksi, kunnes saan kirjoitettua seuraavan viestin eli mitään aikeita ei ole lopettaa. Saisivat nytkin jo lopettaneet eli esim. Fordel taas jatkaa, turhaahan se on mitään pakkoboikottia kenenkään pitää.

Yhtä kaikki tilastoihin:
-viestejä per päivä: 2,28. Vähän noussut, suht samaa silti kuin viimeksikin.
-kaikkien aikojen eniten kirjoittaneiden listalla olen ylösnoussut kolmossivulta sivulle kaksi, ja sillä sivulla varmaan pysyn pysyvästi elleivät edellä olevat salaperäisesti katoa tästä todellisuudesta, sillä niin kova on viidenkympin kärki, ettei sinne niin vain mennä. Olen tälle hetkellä 59. eniten kirjoittanut yhtä kaikki. Kaiken kaikkiaan jatkoaikalaisia on rekisteröityneenä 12913.

Tämä on joko juhlahetki tai sitten osoitus siitä, kuinka vailla todellista elämää minä olen ilman muuta elämänsisältöä kuin tänne kirjoitteleminen, sillä tämä viesti jota juuri luet on allekirjoittaneen kymmenestuhannes viesti Jatkoajan keskustelupalstalle eli siis viesti numero
10 000.

Edellisestä täydestä tonnista tuli kolme kuukautta ja 27 päivää. En halua edes ajatella mitä kaikkea muuta olisin saanut aikaiseksi näillä tekstimäärillä jos olisin kirjoittanut vastaavan tekstimassan edestä jotain muuta. Kenties kasan paskaa, joka olisi julkaistu tajunnanvirtamaisena monologina ja jolla olisin voittanut Finlandia-palkinnon ja tonneittain rahaa. Luultavasti olisin vain haaskannut aikani johonkin muuhun, elämähän on pohjimmiltaan vain ajan tappamista kunnes elinkautinen päättyy ja armahdus koittaa poismenon myötä. Ennemmin sitä kirjoittaa tänne kuin käy esimerkiksi ulkona, harrastaa liikuntaa tai tuijottaa tositeevetä telkkarista.

Varmaa on, että siirto nelinumeroisesta viestimäärästä viisinumeroiseen viestimäärään on viimeinen laatuaan, sillä kuusinumeroista viestimäärää ei kukaan saavuta, en ainakaan minä. Nykyviestimäärän tuplaaminen esimerkiksi 20 000 viestiin tuntuu myös erittäin epätodennäköiseltä varsinkin kun itse foorumin pääasia eli jääkiekko on menettänyt kiinnostustaan erityisesti sarjatasolla koko ajan, ja pian lienee edessä tilanne, jossa vain arvokisat jaksavat kiinnostaa enemmän.

Se on sääli, että kiitos palstauudistuksen mistään ei enää näe viestikeskiarvoja eikä myöskään sitä, millä sijalla on kaikkien aikojen kirjoittaneiden listalla. Ei näillä tiedoilla paljoa tietysti tee, mutta oma hupinsa niissäkin.

Tämä oli tältä illalta tässä.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Se on sääli, että kiitos palstauudistuksen mistään ei enää näe viestikeskiarvoja eikä myöskään sitä, millä sijalla on kaikkien aikojen kirjoittaneiden listalla. Ei näillä tiedoilla paljoa tietysti tee, mutta oma hupinsa niissäkin.

Tämä oli tältä illalta tässä.

Sepä harmittaa hiukan minuakin ettei enää pääse seuraamaan tilastoja niin helposti kuin ennen, ei voi tutkailla omia viestikeskiarvoja sun muita tai sitten etsiä helposti eri kirjoittajia - ennen tämäkin oli helppoa kuin heinän teko verrattuna nykyiseen.

***

Omalla kohdalla muutenkin kiinnostus kirjoittamiseen on alkanut hiipua entisestään, merkittävimpänä syynä on tietty se ettei kiekko kiinnosta oikeastaan enää laisinkaan, se kiekko jota minä opin seuraamaan ja rakastamaan on tapettu ja kuopattu, joten mitäpä sitä enää itseään kiduttamaan ja otteluita katsomaan. Ja kun kiekko ei kiinnosta, alkaa tuntua entistä useammin siltä, että mitä turhaan sitä edes avaan Jatkoaikaa ja ryhdyn lukemaan ketjuja kun tunnen itseni totaalisen vieraaksi täällä. Asettelin keväällä ja kesällä tavoitteeksi 20 000 viestiä mutta nyt sekin alkaa tuntua liian kovalta tavoitteelta - jospa luovutan aiemmin...

Tämä viesti on numero - jotain - ei kuitenkaan lähelläkään 20 000 viestiä.

vlad.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Tämä on viesti nro 4444. Ensimmäisestä viestistä on yli viisi vuotta, joten vauhti ei ole kauhea. Toki joskus kun on aikaa tulee yli kymmenen viestiä päivässä. Mutta vastapainoksi on viikkoja, ettei ole asiaa ollenkaan.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Jaaha, 600 tuli täyteen, vuoden loppuun jos saisi ton 666 aikaiseksi niin voi aloittaa uuden vuoden hyvillä mielin.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
3900 täynnä. 2,6 viestin päiväkeskiarvolla tulisi 4k täyteen juuri uudenvuodenaattona. Ehkä lähetän seuraavan merkkipaaluviestini, kun vuosi vaihtuu.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Tämä on viesti on numero 10 000. Suhteellisen nopeasti meni tämä kymppitonni rikki.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
24.3.2002 taival alkoi ja tähän on tultu, tämä viesti saa kunnian olla 19 999 Jatkoaikaan kirjoittamani viesti.

vlad.
 

Bacon

Jäsen
Hitto vie tarkoitus oli tulla tähän ketjuun kirjoittamaan, kun 1000 tulee täyteen. No sehän onkin kaikessa hiljaisuudessaa paukahtanut ohi ja tämä on 1033 viesti. Tahti ei kovin kova ole ja täytyy hattua nostaa niille ketkä paukuttavat tuota 20 000 viestiä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt kai se mittari kierähti 1000:n kohdalle. Harkitsin jopa, että toisella tuhannella alkaisin käyttämään viesteissä ranskalaisia viivoja ja sellaisia ilmaisuja kuten "pohdintoja" tai "huomioita illan pelistä". Eppäillä tuota soppii.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös