Jarkko Ruutu – Jokeri

  • 994 766
  • 3 184

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Sikäli jos HIFK on JRuudun uusvanha koti, takit kääntyvät jälleen salamana: Ruutu on oikeasti parasta mitä tuolla rahalla liigaan saa ja kuuleman mukaan Ruutu pelaa HIFK:ssa kunniasta ja rakkaudesta seuraan ilman merkittävää rahallista korvausta.

Hyi vittu! Sairasta läppää jo! Jarkko ei varmasti ole tulossa IFK:hon ei varmasti ole! Jos tämmöinen paskaläjä saapuu IFK:hon niin saa hävetä taas silmät päästä sen temppuja yms. paskaa mikä ei kuulu jääkiekkoon. Yhtäkään Jarkon maalia en tuuleta jos IFK:hon tulee, mutta en edes vaivaa päätäni enempää tällä ajatuksella.

Jarkko Ruutu ei pelaa enää koskaan HIFK:ssa piste.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Jarkko Ruudun palaaminen HIFK paitaan olisi kyllä jätkän kovin hämmennys so far. Olisi tosiaan aivan helvetin hauskaa seurata millaista meininkiä se aiheuttaisi faneissa ja itse säveltäisin takinkäännön suhinasta ja hevosen paskan lapioinnista Nordiksella ambient levyn. Pidän tälle peukkuja, mutta kai sitä Jakkea Jokereissakin voisi katsoa jos Westerlund näkee hänelle jotain käyttöä.
 
Viimeksi muokattu:

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Hyi vittu! Sairasta läppää jo! Jarkko ei varmasti ole tulossa IFK:hon ei varmasti ole.

Ei välttämättä, mutta kahteen kertaan korotettu tarjous saattaa vielä pyörtää JRuudun pään. Yhdessä vaiheessa oli lopettamassa uraansa tähän kauteen, nyt jatkamassa jopa kaksi vuotta. Ja Helsingissä asuen. JRuutu tuo Nordikselle 250 lisäkatsojaa per ottelu ja muutamien sirkustemppujen jälkeen oma poika kiinnostaa enemmän kuin koskaan. HIFK:n talousmiehet laskivat että JRuutu tuo ainakin yhden paikallismatsin veraan rahaa kassaan, joten siinä syy. Ja pian huomaat itsekin kirjoittavasi, että onhan se toisaalta parempi että JRuutu on HIFK:n sika kuin vaikkapa JYP:n sika.

Näillä mennään :)
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nyt jos Jarkko on hereillä niin äkkiä joku IFK aiheinen kuva twitteriin/faceen/instagramiin yms

Saisi kettumaisesti muutamat IFK-fanit unettomiksi, siirtyi sitten tai ei ensi kaudeksi Nordikselle *hymiö*
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ja pian huomaat itsekin kirjoittavasi, että onhan se toisaalta parempi että JRuutu on HIFK:n sika kuin vaikkapa JYP:n sika.

Ei, en arvosta semmoisia pelaajia tippaakaan jotka yrittävät tempuillaan vahingoittaa vastustajaa eivätkä osoita kunnioitusta kanssapelaajia kohtaan. Jarkon kohdalla tämä on mennyt aivan liian pitkälle.

Olen sanonut tämän ennenkin, mutta sanotaan se nytkin sitten, että onhan Jarkko hyvä pelaaja kun keskittyy pelaamiseen ja vaikka hieman hämmentää, mutta tällä kaverilla se menee usein yli jolloin oma joukkue kärsii siitä. Ja sitten kun aletaan yrittää vahingoittaa vastustajaa muka "puolihuolimattomasti" niin se menee jo omassa arvoasteikossani liian pitkälle. Tuo paskakasa ei IFK-paita päällä pelejä enää pelaa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ei, en arvosta semmoisia pelaajia tippaakaan jotka yrittävät tempuillaan vahingoittaa vastustajaa eivätkä osoita kunnioitusta kanssapelaajia kohtaan.

Listaa voisi toki tässä tapauksessa jatkaa loputtomiin, mutta ajattelin että "HIFK:n talousmiehet laskivat että JRuutu tuo ainakin yhden paikallismatsin veraan rahaa kassaan" ja hymiö Virmasen "Näillä mennään" tokaisun perässä kertoo lukijalle sen ettei ihan tositarusta ole kyse. En toivo HIFK:lle mitään muuta kuin jaloilleen pääsyä ja mestaruutta kaudella 2014-2015. JRuudun sainaus olisi kyllä melkoinen perseily brändille ja kannattajille eikä sellaista oikeasti tule tapahtumaan. Kai.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Listaa voisi toki tässä tapauksessa jatkaa loputtomiin, mutta ajattelin että "HIFK:n talousmiehet laskivat että JRuutu tuo ainakin yhden paikallismatsin veraan rahaa kassaan" ja hymiö Virmasen "Näillä mennään" tokaisun perässä kertoo lukijalle sen ettei ihan tositarusta ole kyse.

Saatana ei tuommoista skeidaa saa suoltaa enää tähän aikaa!
 

Zero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
Listaa voisi toki tässä tapauksessa jatkaa loputtomiin, mutta ajattelin että "HIFK:n talousmiehet laskivat että JRuutu tuo ainakin yhden paikallismatsin veraan rahaa kassaan" ja hymiö Virmasen "Näillä mennään" tokaisun perässä kertoo lukijalle sen ettei ihan tositarusta ole kyse. En toivo HIFK:lle mitään muuta kuin jaloilleen pääsyä ja mestaruutta kaudella 2014-2015. JRuudun sainaus olisi kyllä melkoinen perseily brändille ja kannattajille eikä sellaista oikeasti tule tapahtumaan. Kai.

Saitpahan aikaan sydämentykytystä naapurissa, kun joku näitä jatkuvasti pääkaupunkiseudun palstoja vilkuileva ässäfani meni sinne kyselemään huhun todenperäisyyttä. No, pientä hymynkaretta tässä tarvitaankin.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Mustaa huumoria,
mustaa kahvia
ja murskattuja haaveita
niin täydellisen turhalta
tää kaikki tuntuu
ilman playoffeja.

Nyt saunaan ja sitten alkaakin NHL.
 
Jarkko Ruudun palaaminen HIFK paitaan olisi kyllä jätkän kovin hämmennys so far. Olisi tosiaan aivan helvetin hauskaa seurata millaista meininkiä se aiheuttaisi faneissa ja itse säveltäisin takinkäännön suhinasta ja hevosen paskan lapioinnista Nordiksella ambient levyn.

Kyllä siinä taitaa takit kääntyillä melkein yhtä vinhaan tahtiin Jaffalassakin, joten ota ne Pasilan suhinat myös levylle mukaan. Siinähän sitä erottuisivat sitten edukseen ne lätkän seuraajat, jotka ovat kykeneviä arvioimaan pelaajaa tämän tekojen perusteella, eikä rinnassa olevan logon. Onhan niitä tässä ketjussa Jokeri-faneistakin Cobol ja muutama muu.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin huikeaa kuin naapurien takinkäännön seuraaminen olisikin, niin eihän tämä voi pitää paikkaansa. Toimistohommiahan Rudille on meiltä luvattu. Osaomistajakin, pelaa Suomessa vain Jokereissa.

Niin varmasti kun tällaisen tilanteen osa teistä saisikin kuviosta väännettyä, niin ikävä tuottaa pettymys. Meidän leirissä on yhä osa porukasta sellaisia, joille Jakke kelpaa ja jotka yhä sanovat "tollanen se oli meilläkin, mitä sitten". Sitten on myös niitä, jotka Jarkon meillä pelatessa manasivat kaverin alimpaan helvettiin ja kokivat hänen häpäisevän koko jengin. Toki monella rennomman asenteen omaavalla kannattajalla asenne taipuu melko luonnollisesti olosuhteiden sanelemana. Vähän kuten teidän leirissä, kun kaikkien aikojen 13. eniten otteluita HIFK:ssa kiekkoillut pelaaja liittyi joukkueeseenne.

Jarkkoa en kyllä jääkiekkoilijana ja urheilijana juuri kykene arvostamaan. Jatkuvat osoitukset kanssapelaajien kunnioituksen puutteesta vievät arvon herran pelitaidoilta, etenkin kun kyseessä ei kuitenkaan mikään Gretzky tai Crosby ole taitojenkaan osalta. Suurena syynä arvostuksen puutteeseen myös se, että en usko sekuntiakaan näitä löpinöitä joukkueen ja voittamisen eteen tehtävästä showpelleilystä, josta saa maksaa kovaa hintaa. Aika naiivi saa olla jos tuon ostaa, varsinkin ottaen huomioon että Jarkon showt ovat melko järjestäen hävinneet, eivät voittaneet tärkeitä pelejä/ottelusarjoja (esim. HIFK:ssa). Minulle on ennemminkin jäänyt kuva narsistista, joka on keksinyt näppärän oikeutuksen sille, että saa nostaa itsensä jatkuvasti parrasvaloihin kaikenlaisella yleisesti halveksuttavalla toiminnalla, ja näin jopa saanut hyväksyntää toiminnalleen. Varmaan on alkanut jossain vaiheessa itsekin uskoa siihen, että joukkueelle tässä pelataan.

Osa ihmisistä näkee JR:n kaltaisten pelaajien todellisen olemuksen vasta silloin, kun he pelaavat vastustajan riveissä. Osa ei sitä näe koskaan missään tapauksessa, mutta onpa vielä sekin osa, joka kykenee näkemään sen värilaseista huolimatta omassa jengissään. Hattua nostan niille, jotka siihen täälläkin kykenevät. Heitä kuitenkin löytyi Rudin HIFK-aikoinakin ja löytyy yhä.

Jotenkin tuntui että Jarkko kiteytyy tavallaan tuohon Kärppämatsin toimintaansa: Kauden tärkein peli, Jarkko ensin omalla panoksellaan varmistaa joukkueensa häviön nousemalla pellen rooliin väärässä paikassa, ja tämän jälkeen kaunistaa omia tilastojaan merkityksettömällä maalilla pelin ratkettua.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sitähän Hifk:ssa vuoroin yrittivät Melartit ja Gilliesit, mutta ei se vaan onnistu, jos Jarkko ei halua. Sitten tulee näitä yksipuolisia päällekarkauksia, joissa Jokerit hyötyy saamalla ylivoimaa ja vastustajan pasmat sekaisin. Jarkko tappelee, jos häntä huvittaa. Ei se tulisi muuttumaan mitenkään.

Liigassa tappeluista tulevat sanktiot ovat sitä luokkaa, ettei Ruudun väkisin hakeminen kannata. KHL:ssä tästä tilanteesta paikallinen kuripito antoi kolmen ottelun pelikiellon:

Evgeny Artyukhin gone mad - YouTube

Venäläinen kulttuuri korostaa monessa kohtaa kunniaa, tästä syystä esimerkiksi Komarovin kuva pääsi Omskin fanikatsomon portaisiin, saavat näin talloa häntä. Ruutu joutuisi väkisinkin vastaamaan hanskojen heilutteluista, kyykkäilyistä jne, halusi hän sitä tai ei.

En epäile hetkeäkään, että Ruutu pelkäisi vaan kysymys on jaksaako vanha mies lähteä uudelleen tappeluiden tielle. Liiga on Ruudulle mukava sarja, koska hän saa täällä vittuilla niin paljon kuin haluaa ja Liiga suojelee häntä.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Samanlaisia itkupotkuraivareita nähtiin kun Ville "Bin-Laden" Peltonen siirtyi Jokereihin ja mites sitten kävikään.

Ville Peltonen edusti Jokereita HIFK:ta vastaan pelaamalla hyvin. Jarkko Ruutu sikailemalla ja pelleilemällä. Kun Peltonen pelaisi Jokereissa katselin sitä haikeana. Kun Ruutu pelasi Jokereissa katsoin sitä hämmentyneenä. Kun Jarkko Ruutu edellisen kerran pelasi HIFK:ssa lock out kaudella, niin sanoin että tuolla tavalla pelaavaa Jarkko Ruutu ei tarvitse HIFK:hon ikinä tuoda. Nyt on ihan sama millä pelityylillä herra pelaa. En häntä HIFK:ssa halua nähdä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ville Peltonen edusti Jokereita HIFK:ta vastaan pelaamalla hyvin. Jarkko Ruutu sikailemalla ja pelleilemällä. Kun Peltonen pelaisi Jokereissa katselin sitä haikeana. Kun Ruutu pelasi Jokereissa katsoin sitä hämmentyneenä. Kun Jarkko Ruutu edellisen kerran pelasi HIFK:ssa lock out kaudella, niin sanoin että tuolla tavalla pelaavaa Jarkko Ruutu ei tarvitse HIFK:hon ikinä tuoda. Nyt on ihan sama millä pelityylillä herra pelaa. En häntä HIFK:ssa halua nähdä.

Ehkä näin mutta kyllä siellä teillä varsin asiatonta käytöstä nähtiin nimenomaan Peltosta kohtaan, nukkeja hirtettiin ja oli Bin Peltonen lakanaa jne. Silti kun Ville palasi HIFKiin takit kääntyi hetkessä suhisten, vielä hetki sitten teille suuri saatana olikin itse vapahtaja. Ja en väitä etteikö takit suhise täälläkin suunnalla kun näitä ristiinsiirtoja tapahtuu.
 

Luke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Haluan nähdä miten siellä tämä siirto perusteltaisiin, kun ensin on kolme vuotta haukuttu äijää maanrakoon ja kiitelty luojaa, etteivät kovasta yrityksestä huolimatta Rudia saaneet takaisin kotiinsa kalasteltua.
Varmaan tuo jotakuinkin samanlaisella epämääräisellä logiikalla tapahtuisi, jolla Jokerifanitkin saivat Ruudun kolme vuotta sitten itselleen myytyä. Ei mene läpi kaikille, mutta osalle menee. Osa ei välitä, osa ei välitä muiden mielipiteistä. Jokainen valitsee oman totuutensa.

Ei näissä asioissa jää faneille kuin voimattoman sivustaseuraajan rooli. Se on otettava iskut vastaan ja koitettava jatkaa. Muulle et voi, kuin omalle suhtautumisellesi asiaan. Pää riipuksissa takaisin hallille, ja kannattamaan seuraa ohi yksittäisten pelaajien. Tämä taitaa olla nykypäivän arkirealismia vähän joka jengin faneille.

Itse en Rudia takaisin toivo, mutta jos tulee niin en asialle mitään voi. Sitten mennään niin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Hei, rotsit suhisee aina kun pelaaja liikkuu joukkueiden välillä. Se on luonnonlaki. Sanon nyt oman kantani J.Ruudusta niin selvästi kuin osaan: kun hänen siirtonsa narreihin varmistui, mua vitutti. Olin nimimerkki Kempeksen kanssa suunnilleen ainoa meidän osiossa, joka olisi ottanut Rudyn mielellään HIFK:hon. Vaikka hän olikin jo aikamoinen kaatuilija. No, vuodet narreissa, siis ihan se tyyli millä Ruutu on pelannut, ovat saaneet mut suhtautumaan negatiivisesti häneen. En halua, en todellakaan halua häntä enää HIFK:hon. En myöskään usko hänen tuloonsa. Lupaan olla looginen ja tällä kertaa pettynyt, jos Ruutu tulee HIFK:hon. Ja pysyn pettyneenä, jos hän jatkaa siitä, mihin Ilmalassa lopetti.

Loppupeleissähän tässä on aina kyse siitä, mitä kentällä tapahtuu. Ja on silkkaa tyhmyyttä olla muuttamatta mielipidettään, jos pelaajan otteet jäällä sitä vaativat. Joten - jos J.Ruutu tulee ja rupeaa pelaamaan jääkiekkoa pelleilyn sijaan, lupaan kääntää rotsiani. Mutta se vaatisi tosi paljon duunia häneltä. Hyvä esimerkki pelityylin merkityksestä on Jere. Vaikka Jere on pelannut narreissa tämän kauden, olen silti digannut hänestä jääkiekkoilijana. Jere on keskittynyt pelaamiseen pelleilyn sijaan. Mä en vastustaisi, jos Karalahti tulisi HIFK:hon takaisin, koska saisimme hyvän pelaajan. Samasta syystä kelpasivat Peltonen ja T.Ruutu aikanaan. Joten isossa kuvassa Jere kelpaisi takaisin, Jaken hankkiminen olisi rätti vasten kasvoja. Mutta senkin asian kanssa pitäisi vain elää. Tällaistahan se fanin elämä on.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehkä näin mutta kyllä siellä teillä varsin asiatonta käytöstä nähtiin nimenomaan Peltosta kohtaan, nukkeja hirtettiin ja oli Bin Peltonen lakanaa jne. Silti kun Ville palasi HIFKiin takit kääntyi hetkessä suhisten, vielä hetki sitten teille suuri saatana olikin itse vapahtaja. Ja en väitä etteikö takit suhise täälläkin suunnalla kun näitä ristiinsiirtoja tapahtuu.

Ainahan sitä asiatonta touhua on, kun tämän tason seuran oma kasvatti siirtyy. Jonkun Juudas nuken pystyy masinoimaan kaksi ihmistä. Kaikilla ihmisillä ei ollut tietoa siirron taustoista.
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Ehkä näin mutta kyllä siellä teillä varsin asiatonta käytöstä nähtiin nimenomaan Peltosta kohtaan, nukkeja hirtettiin ja oli Bin Peltonen lakanaa jne. Silti kun Ville palasi HIFKiin takit kääntyi hetkessä suhisten, vielä hetki sitten teille suuri saatana olikin itse vapahtaja. Ja en väitä etteikö takit suhise täälläkin suunnalla kun näitä ristiinsiirtoja tapahtuu.

Unohtamatta myöskään Juudas-Hirsoa, joka siirtyi suoraan Jokereista Hifkin kapteeniksi. Peltonen taisi myös siirtyä suoraan kapteeniksi(?) tosin ulkomailta.

Ei ole varaa huudella naapurista mitään. Molemmat joukkueet haalii toisten kasvatteja surutta.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ainahan sitä asiatonta touhua on, kun tämän tason seuran oma kasvatti siirtyy. Jonkun Juudas nuken pystyy masinoimaan kaksi ihmistä. Kaikilla ihmisillä ei ollut tietoa siirron taustoista.

En väitä vastaan mutta sen teidän puolen silloisen toiminnan leimaaminen vain parin ihmisen aikaan saamaksi masinoinniksi on melkoista vähättelyä. Ruutu varmasti aiheuttaisi palatessaan enemmän näppylöitä kuin Ville, vähän samaan tapaan kuin Karalahti aiheutti meille ja siitähän fanitoiminta ei koko kauden aikana enää noussut vaan edellisten kausien noususta romahdettiin todella alas.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ruutu varmasti aiheuttaisi palatessaan enemmän näppylöitä kuin Ville, vähän samaan tapaan kuin Karalahti aiheutti meille ja siitähän fanitoiminta ei koko kauden aikana enää noussut vaan edellisten kausien noususta romahdettiin todella alas.

Oli miten oli, mutta en tiedä mitä pitäisi tapahtua, että Ruutu onnistuisi oman arvostukseni takaisin lunastamaan. Siihen ei todellakaan pelkkä punanuttuun pukeutuminen riitä...eikä kyllä varmaan riitä mikään muukaan esiintyminen, joka herran on mahdollista tehdä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ruutu ulos Jokereista, Karalahti sopi jatkosta | Jääkiekko | Iltalehti.fi

Ruutu ulos

Jokerien KHL-joukkue ei ole vielä valmis. Uusia miehiä on tulossa vielä melkoisesti. Myös lähtijöiden lista on pitkä.

Jarkko Ruutu ei jatka KHL-Jokerien riveissä.

Elokuussa 39 vuotta täyttävä Ruutu pelasi 11 kauden NHL-kierroksen jälkeen kolme kautta Jokereissa. Tuona aikana hän aiheutti melkoisesti hämminkiä vastustajien mutta myös oman joukkueen keskuudessa.

Lähdettä tietenkään ei ole kerrottu minkäänlaista niin ehkäpä tuolla uutisella ei ole mitään totuuspohjaa, voi toki olla että väsyneenä missasinkin maininnan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jarkkoa en kyllä jääkiekkoilijana ja urheilijana juuri kykene arvostamaan. Jatkuvat osoitukset kanssapelaajien kunnioituksen puutteesta vievät arvon herran pelitaidoilta, etenkin kun kyseessä ei kuitenkaan mikään Gretzky tai Crosby ole taitojenkaan osalta. Suurena syynä arvostuksen puutteeseen myös se, että en usko sekuntiakaan näitä löpinöitä joukkueen ja voittamisen eteen tehtävästä showpelleilystä, josta saa maksaa kovaa hintaa. Aika naiivi saa olla jos tuon ostaa, varsinkin ottaen huomioon että Jarkon showt ovat melko järjestäen hävinneet, eivät voittaneet tärkeitä pelejä/ottelusarjoja (esim. HIFK:ssa). Minulle on ennemminkin jäänyt kuva narsistista, joka on keksinyt näppärän oikeutuksen sille, että saa nostaa itsensä jatkuvasti parrasvaloihin kaikenlaisella yleisesti halveksuttavalla toiminnalla, ja näin jopa saanut hyväksyntää toiminnalleen. Varmaan on alkanut jossain vaiheessa itsekin uskoa siihen, että joukkueelle tässä pelataan.
Hiukan pitkä lainaus, mutta täyttä asiaa, jonka allekirjoitan täysin.

Olen yksi niistä faneista, joka on joskus osannut arvostaa J. Ruutua, mutta - kun asiaa tarkemmin ajattelee - lähinnä maajoukkueessa ja NHL:ssä. Ei se ole sattumaa, että Ruudun idioottimaisimmat tempaukset on tehty juuri SM-liigassa. Maajoukkue on oma lukunsa, kun pelataan turnauspelejä, jolloin on pakko pelata järkevää joukkuepeliä (vaikka onhan Jakke Leijonapaidassakin toki joskus hölmöillyt). Joka tapauksessa Ruutu on viimeisten kolmen Suomessa vietetyn kauden aikana alentunut sellaisiin touhuihin, joita ei olisi uskonut näkevänsä noinkin kokeneelta ja meritoituneelta kiekkoammattilaiselta. Enää en herraa arvosta, en pätkääkään.

Sitäkin olen välillä pohtinut, että meidän fanien on helppo ilmaista mielipiteemme pelaajan edesottamuksista, mutta ollapa liigapelaajan asemassa. Ehkä vielä vastustajajoukkueen edustajanakin voi sanoa Jarkolle, että "vitun pelle", mutta mahtaa Jarkon joukkuetovereilla olla kestämistä. Tosin nyt, kun Jokereiden kausi päättyi ja Tomek kertoi joukkueen olleen harvinaisen epäyhtenäinen, tuli heti ensimmäisenä mieleen J. Ruutu ja se, että juuri hänen voisi kuvitella olevan vähintäänkin ristiriitainen persoona joukkueen sisällä. Meikäläiselläkin on kokemusta joukkueurheilusta yli 25 vuoden ajalta (tosin harrastepohjalta) ja voin vain kuvitella, millaista olisi olla samassa joukkueessa Ruudun kaltaisen sirkuspellen kanssa.

Asia on kuitenkin hiukan eri oikuttelevien supertähtien kanssa, jotka kuitenkin takovat pisteitä ja ratkaisevat otteluita, voittavat mestaruuksia. Esimerkiksi Jan Caloun oli HIFK-aikoinaan melkoinen primadonna pahimmillaan, mutta sai aika paljon anteeksi sillä, että mätti helvetillisiä tehoja tiskiin peli toisensa jälkeen. Tai Marek Zidlicky, joka kävi usein kuumana kuin hellankoukku, kilahteli ja otti tyhmiä jäähyjä tai kikkaili alimpana miehenä ja aiheutti sydämentykytyksiä faneille ja joukkuetovereilleen. Vastapainona kuitenkin saattoi heti seuraavassa vaihdossa tehdä aivan mestarillisen byyrin. Eli ne taidot ja tehot olivat sitä luokkaa, että välillä saattoi hiukan perseilläkin.

Jarkko Ruutu sen sijaan on vienyt perseilytkin aivan uudelle tasolle. Joitain yksittäisiä kilahduksia ja muita tötöilyjä sattuu yhdelle sun toiselle kiekkoilijalle, mutta tämä jätkä on tehnyt niistä jatkuvaa "taidetta". Samaan aikaan hän ei kuitenkaan ratkaise pelejä joukkueensa hyväksi kovinkaan usein, päinvastoin. Erittäin vaikea uskoa, että muuta narrijoukkuetta ei vituttaisi Jarkon touhu. Olisi kyllä erittäin kiva joku päivä kuulla suoraa puhetta joltain Jaken ex-joukkuetoverilta siitä, miten kyykkääjän temput vaikuttivat joukkuehenkeen ym. jengin sisäisiin asioihin.
 

Sturm

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967
Mun piti oikeasti tarkistaa että olinhan tullut Jokereiden osioon, sen verta moni julli nähtävästi täällä viihtyy.

Jollain pervolla tavalla haluaisin nähdä Jarkon vielä jokeripaidassa. En vaan usko että pystyy joukkuetta auttamaan enään vaadittavalla tasolla, ainakaan KHL:ssä. Onhan tosin mahdollista että Erkan alaisuudessa jäisi kaikki ylimääräinen show pois, tämä kuitenkin aika kaukaa haettu scenario. Kyllähän se joskus siltä näytti, että Jarkkoa jos pelaaminen ja yrittäminen kiinnostaa kaiken sen spedeilyn takaa, kyllä tulostakin syntyi.

Kiitos Jake näistä Jokerivuosista! Jos pelata et osannut, ainakin laitoit kiekon rankuista sisään ja sait jullin kiukuttelemaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös