Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Zero
Viimeksi havaittu:
23.05.2016 klo 01.31
liittynyt:
12.03.2009
Viestejä:
637
Kaupunki:
Helsinki
Ammatti:
IT-alalta haen leipäni. Sinne hukkaan aikani myös.

Zero

Jäsen, sijaintina Helsinki

Zero nähty viimeksi:
23.05.2016 klo 01.31
 • Jäsenen Zero profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Kaupunki:
  Helsinki
  Ammatti:
  IT-alalta haen leipäni. Sinne hukkaan aikani myös.
  Suosikkijoukkue:
  Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
  Vanha mies, kannattanut Jokereita melkein alusta asti, muistan jo kun Late Mononen laittoi jossain ohjelmassa kuoreen kevään Mestarin nimen syksyllä. Ja sieltähän se suosikkijoukkueeni Jokerien nimi keväällä 1973 paljastui. Oppinut sanavalmiiksi 70 ja 80 luvulla HIFKn viedessä ja koulukaverien pottullessa. Ollut hallilla katsomassa yllätysvoiton Ilveksestä 10-0 1984, ja tappion HIFKlle 13-0 v.78. Joten kivaa ja kamaluutta on nähty, mestaruudetkin koettu. Ja huudettu ääni käheäksi divarimatseissa

  Kaikkea kivaa. Urheilusta viiniin, suunnistuksesta tietokonepeleihin. Siis unelmissa. Todellisuudessa työntekoa.