Ville Peltosen pahoinpitely

  • 697 673
  • 2 110
Tila
Viestiketju on suljettu.

DreamHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vähän hätäisesti kirjoitettu ja olisi pitänyt käyttää sanaa "oletettavasti" tms. Jokerit oli kyllästynyt Melartin noutoihin liigassa, jossa tappelut on kielletty ja keinoksi niiden lopettamiseksi nähtiin Peltosen muistus. Sitä on vaikea sanoa oliko tällä skenaariolla sitten spekuloitu etukäteen. Ilman Melartin takomista hommassa ei olisi ollut mitään pointtia. Jokereissa tappelemattomuus oli hyväksytty Kekäläisen johdolla linjaksi jo vuosi sitten.

Torstai taitaa kaiken kertoa. Mielenkiinnolla katsellaan Totalista leimahtaako uusi osa tästä jutusta.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Oma näkemykseni:

Koko tapahtumaketju lähti liikkeelle Ruudun taklatessa Pakarisen sairastuvalle. Jokerileirissä taklaus koettiin puhtaaksi, HIFK:n leirissä tarkoitukselliseksi vahingoittamisyritykseksi. Tässä ensimmäinen ristiriita.

Ruudulle huudeltiin kuitin tulevan seuraavassa pelissä ja Jokerit ei tätä sulattanut. Jokerit päättivät ennen surullisenkuuluisaa ottelua, että mikäli Melart käyttää kuittivihkoa käyttävät hekin. Jokereiden mielestä kuittivihkoa ei koodin mukaisesti olisi tullut käyttää, HIFK:n mielestä piti. Toinen ristiriita.

Kekäläinen on vanhan liiton mies ja NHL:n toimintatavat ja mallit itseensä imenyt lätkäjätkä. Ruutu on Kekäläiselle yksi joukkueen arvokkaammista palasista, jota kokemus NHL:stä vain vahvistaa, Melart taas on Kekäläiselle nobody, joka ei ole sen arvoinen, että Ruutua kannattaisi tälle uhrata. Ruutu on toisinsanoen Jokereiden silmissä ykköskorin pelaaja, HIFK:n silmissä pelle ja pelin arvoille persettään näyttävä pelkuri. Kolmas ristiriita.

Kekäläinen tuntee Villen paremmin kuin todennäköisesti yksikään tälle palstalle kirjoittavista. Kekäläinen myös tietää Villen aseman ja auktoriteetin HIFK:n kopissa kapteenina ja henkisenä johtajana. Jokerit oletettavasti päättivät, että mikäli Melart tulee haastamaan Jarkkoa käyttää se kuittivihkoa siihen henkilöön, joka omalla asemallaan allekirjoittaa oman joukkueensa kuittivihkon. Kun Jokerit (ja Kekäläinen) lisäksi vetävät yhtäsuuri-merkin Ruudun ja Peltosen välille siihen, mitä tulee uraan kokonaisuutena, merkitykselle omalle joukkueelleen ja statukselle oli kohde Jokereiden puolesta looginen. Jokerit usuttivat oman, uhrattavaksi soveltuvan Ben-Amorin Villen kimppuun ja vetivät samalla yhtäsuuri-merkin myös Ben-Amorin ja Melartin välille. Neljännen ja suurimman ristiriidan aiheuttaa joukkeiden välinen suhtautuminen Peltoseen. Peltonen on HIFK:lle kapteenien kapteeni, legenda ja seuraikoni. Jokereille kärjistetysti kuittivihkon allekirjoittaja.

Mitä tulee koko tapahtumaketjuun oli se sarja vääriä ratkaisuja ja tulkintoja kautta linjan leirin molemmin puolin. HIFK:n puolelta väittäisin tapahtumiin ratkaisevasti vaikuttaneen sen, että Ruudun temppuihin oli mitta tullut täyteen jo edelliseltä kaudelta ja Pakariseen kohdistunut taklaus läikytti mukin yli. Tässä vaiheessa ei ollut enää merkitystä sillä oliko taklaus puhdas vai ei. Ainoastaan, että sen suoritti Ruutu oli merkitystä. Jokereiden puolelta koettiin Ruutua kohtaan käynnissä olevan puhtaan ajojahdin, joka on lähtenyt lapasesta ja johon ei enää Ruudun toiminnalla ole merkitystä. Tähän lisänä vielä se, että ottelu oli erinomainen tilaisuus hakea asetelmia tulevaa liigakautta varten ja molempien joukkueiden peräsimissä oli kokematon valmennusjohto, jolla oli tarve pullistella hauiksiaan mahdollisimman näyttävästi.

En lähde arvailemaan Kekäläisen osuutta tapahtumiin, koska minulla ei ole asiasta pienintäkään tietoa. Jos Kekäläinen on asiaa ollut suunnittelemassa ja antamassa sille hyväksynnän eikö Kekäläinen olisi asiasta joutunut infoamaan myös Hjallista vai onko tämä tapahtunut Hjalliksen selän takana?
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Itse lupaan olla pois tästä ketjusta jatkossa, kuten olen luvannut, etten koskaan mene katsomaan yhtään HIFK- Jokerit matsia myöskään paikanpäälle. Syynä se, etten pysty lupaamaan oman käytökseni pysyvän hyvän mauan rajoissa jatkossa. Jokainen voi arvailla syyt siihen. Ymmärrän jollain tapaa sen, että Jokerit ei hyväksy sitä, että Melart haastaa Ruutua. Toisaalta Ruutu on enemmän kuin täysin itse aiheuttanut sen kaiken ja ymmärrän aivan yhtä hyvin, että kuittia on haettu.

Sitä en ymmärrä, että miksei Jokerit laittanut sitten tätä Amoria jossain vaiheessa Melartin kimppuun, jos HIFK:n toimintatapa ei miellytä. Aivan hyvin tilannetta voi verrata siihen, että nyt jossain ottelussa joku jämäpelaaja teloo naapurin Ilarin pois pelistä mitään keinoja kaihtamatta. Itse en tuota pystyisi normaalissa tilanteessa hyväksymään, nyt tässä tilanteessa en ole ihan miten siihen suhtautuisin. Itse olen Kekäläisen kanssa ollut jutuissa aikonani useaan otteeseen, nyt en viitsisi miestä enää kätellä ja on aika naivia väittää, ettei hän tiennyt mitä on suunnitteilla. Siitä olen taas melkoisen varma, että ei Jarmokaan tiennyt, että tämä Amor ei ole kaikkein suurimmalla aivokapasiteetillä liikenteessä ja tilanne varmasti meni kaiken suunnitellun yli. Nyt poistun ja Jokerit saavat pelailla ihan kuten haluavat jatkossa, ei kiinnosta ja toivottavasti HIFK keskittyy myös omaan pelaamiseen, varmistaen kuitenkin aina sen, että tarvittaessa kuitataan ja riittävän laadukkaasti.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kysytään sitten Hegulta, mikä on jälkikäteen saamaasi tietoa? Ja edelleenkään, lähde ei kiinnosta. Kiinnostaa vain sisältö. Mitä sellaista olet jälkikäteen saanut tietoosi, mitä suurin osa ei tiedä, mutta on kuitenkin lätkäpiireissä yleisesti tiedossa?
Eikä Kekäläisen osaltatarvita mitään salaliittopuheiksi leimattavaa. Kekäläisen historian tuntien (tämä maininta ei sisällä mitään insidetietoja) voisin kuvitella, siis minä voisin, hyvinkin hänen osallistuneen linjavetoihin Valtosen ja Lämsän kanssa. Esim. mitä tehdään, jos Melart taas käy yrittämässä kuittia (lätkäkoodit molemmin puolin hip, hei) Ruutua kohtaan, jotta näytetään mistä kana pissii. Tämä ei tarkoita, että Kekäläinen olisi ajatellut tuloksena olevan nähdynlainen shitti, mutta hän on työnantajana tällöin ollut hyväksymässä poikkeuksellista tapausta, jonka lopullinen toteuttaja on täysin menettänyt harkintakykynsä. Minä arvelen hänen olleen tietoinen ja hyväksyneen asian, ja mielestäni tällöin pitäisi vastuun mennä ylös vaikka tarkoitus ei ollut noin kovaa satuttaakkaan. En pidä Kekäläistä myöskään hirviönä ja tiedän, kuten jo viestini aiemmasta pätkästä huomaa, meillä tehtävän luonnolisesti myös ihmeellisiä äijäläppiä. Mutta, korostan varmuudeksi tämän olevan vain spekulointia hyvin skeptiseltä henkilöltä tosin jääkiekkopalstan nimimerkin takaa. Enempää en tätä tapausta kommentoi, ennen kuin oikeuslaitoksen kaverit antaa siihen jotain merkittävää ja uutta aihetta.
Anteeksi pitkä lainaus, mutta tässä on myös minun mielipiteeni, jonka olen muodostanut kuulemani perusteella. Sanotaanko näin, että käytin väärää termiä eli "tieto/tietää". Bra modersmål har ladrig varit mitt besta.... Kenen puheista olen mielipiteeni muodostanut on oma asiani enkä halua niillä täällä revitellä.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oma näkemykseni:
...

Olipa loistava kirjoitus aiheesta! Tuskin tuota paljon objektiivisemmin voi tarkastella, ja allekirjoitan viestisi täysin, vaikka pidänkin Peltosen ottamista kohteeksi todella halveksittavana temppuna.

St_Patrick #16: Ymmärrän kyllä tarkoituksesi, ei ollut tarkoitus vittuilla. Minua vaan sattuu ärsyttämään ihan tasapuolisesti kaikkien tapa tuoda omia spekulaatioitaan ja mielipiteitään esiin nimenomaan faktoina. Joskus tuntuu, ettei kirjoittaja edes tiedä mitä fakta tarkoittaa. Nyt ei toki ollut siitä kyse.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno tiivistys...

Oma näkemykseni:tekstiä...
Mun lähteeni taisi juuri paljastua... :)
Hyvin kirjoitettu, ei olisi multa onnistunut noin selkeästi. Tiivistys tapahtumien kulusta ilman kiihkoilua tai liian sumeita fanilaseja.
Hjallista on turha sotkea tähän... Jokerifanitkin tietävät kenen pimahduksesta tämä homma meni tälle tasolle asti, että asiasta jauhetaan täällä kuukausitolkulla. Siitä on videomateriaaliakin löydettävissä tällä palstalla, kenellä karkasi mopo yli koodien...
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
En lähde arvailemaan Kekäläisen osuutta tapahtumiin, koska minulla ei ole asiasta pienintäkään tietoa. Jos Kekäläinen on asiaa ollut suunnittelemassa ja antamassa sille hyväksynnän eikö Kekäläinen olisi asiasta joutunut infoamaan myös Hjallista vai onko tämä tapahtunut Hjalliksen selän takana?

Jos Kekäläinen olisikin viestinyt ennen matsia Lämsälle & Valtoselle tyyliin "lähettäkää tarvittaessa vastakuitti sinne minne oikeasti sattuu, nyt treenipeleissä on vielä varaa ylilyödä"(minusta sinänsä ihan oikein), niin ei varmasti ole asiasta Harkimoa informoinut. Ja miksi olisikaan, koska Hjalliksella ei ole kiekkopuolen toimintaan enää sananvaltaa, vaan Kekäläinen saa tehdä joukkueella budjetin rajoissa kuten parhaaksi katsoo.

Minä uskon, että molemmissa leireissä uskottiin ennen 1.9 matsia selviävän mahdollisesta gangsterisodasta ilman sakkoja ja suurta mediahuomiota, koska kyseessä oli kuitenkin treeniottelu ilman TV-näkyvyyttä. Homma lähti kuitenkin lapasesta, eikä lopputuloksesta hyötynyt mikään taho. Ei pelaajat ole robotteja, joten kaikissa käskyttämisissä on aina pieni riski ylikuumenemiseen ja oikeisiin vaaratilanteisiin.
 

Antib

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, old time hockey, Florida Panthers
Jos Kekäläinen olisikin viestinyt ennen matsia Lämsälle & Valtoselle tyyliin "lähettäkää tarvittaessa vastakuitti sinne minne oikeasti sattuu, nyt treenipeleissä on vielä varaa ylilyödä"(minusta sinänsä ihan oikein), niin ei varmasti ole asiasta Harkimoa informoinut. Ja miksi olisikaan, koska Hjalliksella ei ole kiekkopuolen toimintaan enää sananvaltaa, vaan Kekäläinen saa tehdä joukkueella budjetin rajoissa kuten parhaaksi katsoo.

Minä uskon, että molemmissa leireissä uskottiin ennen 1.9 matsia selviävän mahdollisesta gangsterisodasta ilman sakkoja ja suurta mediahuomiota, koska kyseessä oli kuitenkin treeniottelu ilman TV-näkyvyyttä. Homma lähti kuitenkin lapasesta, eikä lopputuloksesta hyötynyt mikään taho. Ei pelaajat ole robotteja, joten kaikissa käskyttämisissä on aina pieni riski ylikuumenemiseen ja oikeisiin vaaratilanteisiin.
Menee saivarteluksi, mutta jos Hjalliksella on Kekäläisen palkanneen Jokerit HC Oy:n osakkeita, niin tottakai hänellä on sananvaltaa. Mikäli osake-enemmistö, niin vieläpä vime kädessä aivan ehdoton valta. Luonnollisesti toimitusjohtaja kuitenkin hoitaa itsenäisesti hommaa sovittujen tavoitteiden mukaisesti, eikä tuota valtaa ole syytä käyttää, jos kaikki menee ok.

EDIT: ja en todellakaan usko, että Harkimo olisi millään tavalla tässä mukana
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Menee saivarteluksi, mutta jos Hjalliksella on Kekäläisen palkanneen Jokerit HC Oy:n osakkeita, niin tottakai hänellä on sananvaltaa.

Saivarteluksipa hyvinkin, koska kysymys ei ole tuosta, vaan siitä, ettei Harkimon kanssa kuulu neuvotella kaukalossa tapahtuvista asioista etukäteen, koska ne asiat kuuluvat yksiselitteisesti Kekäläiselle ja valmennukselle. Jokerit on tässä suhteessa hieman ammattimaisempi lafka kuin ennen :). Tottakai pääomistaja voi kaikkien esimiehenä sitten jälkikäteen sanoa mielipiteensä tapahtuneesta sekä moittia (ja vaikka erottaa) alaisiaan, ml. Kekäläinen.

Tämä lähinnä menneistä katkeran Petteri Sihvosen esiin tuoma "oliko Peltosen noudolla etukäteen Harkimon siunaus" on älyvapaata pohdintaa. Muutenkin tuota suunnitelmallisuutta on liioiteltu. Minusta on selvää, että jokerivalmennus oli varautunut tällä kertaa kostamaan takaisin (ehkä vielä juuri Peltoselle), jos jotain noutoja IFK:n puolelta ilmenee. Se miten kuittivihot sitten - puolin ja toisin - jäällä realisoituivat, tuskin oli yhdenkään ihmisen tarkasti ennustettavissa. Yli meni, osumaa tuli jossain muodossa molemmille ja elämä jatkuu.
 

ilu

Jäsen
Hyvä, että riensit paikalle provoilemaan, mutta ei kai siitä ole mitään epäselvyyttä, että valmennus käskytti Ben-Amorin Peltosen kimppuun. Tästä ei kaiketi tarvitse alkaa taas vängätä?

Moni on ymmärtääkseni väittänyt, että tarkoitus oli muistuttaa HIFK:ta ja toteutus sitten karkasi käsistä. Oliko koko homma lopputulosta myöten mielestäsi Valtosen ja Lämsän käsialaa? Aika huolestuttavalta kuulostaa. Tästähän yritin herätellä keskustelua jo ennen kauden alkuakin, alentaako Valtonen itsensä pelaajien tunnetasolle ja mitä siitä seuraa?
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Toivottavasti Raadon johdolla kuitataan tämä tapaus 23.2.2013 ja IFK:n "miespilluilu" loppuu.
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nythän on kuukausi aikaa suunnitella miten otteluun valmistaudutaan.
 
K

kiwipilot

Veikkaan että tuota tapausta ei kuitata yhtään mitenkään; ei kukaan (Summanen) voi olla niin tyhmä, että lähtee sytyttämään jo sammuneen palon uudestaan ja nostaa jo kuopatun härdellin uudestan framille. Aivan varmasti myös liigan puolelta on oltu asian tiimoilta yhteydessä Nordikselle eikä mitään ylilyöntejä tulla suvaitsemaan. Luulisin myös, että sääleihin rimpuileva IFK yrittää seuraavan paikallisen aikaan keskittyä lähinnä pisteiden haalimiseen eikä jonkun syksyn tapahtuman kostamiseen.
 

ilu

Jäsen
Veikkaan että tuota tapausta ei kuitata yhtään mitenkään; ei kukaan (Summanen) voi olla niin tyhmä, että lähtee sytyttämään jo sammuneen palon uudestaan ja nostaa jo kuopatun härdellin uudestan framille. Aivan varmasti myös liigan puolelta on oltu asian tiimoilta yhteydessä Nordikselle eikä mitään ylilyöntejä tulla suvaitsemaan. Luulisin myös, että sääleihin rimpuileva IFK yrittää seuraavan paikallisen aikaan keskittyä lähinnä pisteiden haalimiseen eikä jonkun syksyn tapahtuman kostamiseen.

Monille varmasti tämän tapauksen hautaaminen vähin äänin sopisi paremmin kuin hyvin, mutta on ennenaikaista puhua sammuneesta palosta tässä yhteydessä. Pinnan alla kytee edelleen ja tulee kytemään jatkossakin.
 
Suosikkijoukkue
Kaunein kaikista!
Veikkaan että tuota tapausta ei kuitata yhtään mitenkään; ei kukaan (Summanen) voi olla niin tyhmä, että lähtee sytyttämään jo sammuneen palon uudestaan ja nostaa jo kuopatun härdellin uudestan framille. Aivan varmasti myös liigan puolelta on oltu asian tiimoilta yhteydessä Nordikselle eikä mitään ylilyöntejä tulla suvaitsemaan. Luulisin myös, että sääleihin rimpuileva IFK yrittää seuraavan paikallisen aikaan keskittyä lähinnä pisteiden haalimiseen eikä jonkun syksyn tapahtuman kostamiseen.

Kas, kas. Jokerifanit alkavat jo pelätä.

Itse toivon totisesti, että 23.3.2013 jää suomalaisen jääkiekkoilun historiaan päivänä, jona IFK:n kunnia palautettiin. Tavalla josta tulevat sukupolvet vielä ylistäen laulavat.
 

Carlos

Jäsen
Toivottavasti Raadon johdolla kuitataan tämä tapaus 23.2.2013 ja IFK:n "miespilluilu" loppuu.

No eikö tämä nyt jo hemmetti sentään voida unohtaa, ihan lapsellista läpsyttää enää mitään "kostoja" kun tapahtuneesta on mennyt about 27 vuotta. Ei siitä kukaan mitään hyötyisi, kaikkein vähiten Hifk:n maine. Vähän sama kuin kuvitteellinen poika Jaakko saa käkättimeensä Markolta jonkun aikaa jatkuneen vihanpidon jälkeen, ja antaa asian olla. Mutta sitten Jaakon vanha kaveri Pekka muuttaakin paikkakunnalle takaisin, ja käy vetämässä Pekan kanssa käsikädessä Markoa pataan. Kuka näyttää pelkurilta ja tyhmältä?

Eiköhän sen kaikki tiedä että Ramin jengeille ei vittuilla, ilman mitään "opetuksiakin". Mitä tapahtuu tästä eteenpäin kuuluu Raadolle, mitä tapahtui tätä ennen ei kuulu.

Ja toisekseen Raadon puolueettomaksi tarkoitettu asiantuntijalausunto ko. tapauksen käsittelyssä joutuisi ehkä "hiukan" outoon valoon jos hän nyt sitten käskyttäisi jonkun pillipiiparisen jonkun BenImurin kimppuun.

Parasta kaikille on että nyt Summasen Hifk täytetään romuluisilla jääkaappipakastimilla, jotka sitten kirjaimellisesti jyräävät vastustajat jäänrakoon. Siihen loppuu samalla miespilluilu.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Uskon ja toivon, että Summasella lista sopivista pelaajista olemassa, jotka palauttavat IFK:n kunnian. Ja toivottavasti Ben-Amor sitten vastaa puhelimeen. Ilari on liian arvokas pelaaja tähän kunnian palautus tehtävään.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Kas, kas. Jokerifanit alkavat jo pelätä.

Itse toivon totisesti, että 23.3.2013 jää suomalaisen jääkiekkoilun historiaan päivänä, jona IFK:n kunnia palautettiin. Tavalla josta tulevat sukupolvet vielä ylistäen laulavat.

Mitä tuo mielestäsi voisi olla?
Itse olen toisaalta samaa mieltä siitä, että tuo homma on jäänyt kyllä pahasti kuittaamatta IFKn osalta, mutta homma oli niin överi Jokereiden osalta etten tosiaan tiedä miten tuo pitäisi kuitata. Ei ainakaan yhtä oksettavalla tavalla kuin naapuri teki, ts. kohdistamalla hyökkäys Jokereiden taitopelaajia kohtaan.
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kas, kas. Jokerifanit alkavat jo pelätä.

Näinhän se näköjään menee. Sitähän Kekäläisen kommentitkin toivoivat ja toivottavasti väärin kuvittelivat, että tuo olisi unohdettu siinä kohtaa kun s/m-liiga antaa jonkun pelikiellon.

Paska-liigan kummoloilla sun muilla ei näissä asioissa tule olla mitään määräämisvaltaa tai vaikutusta.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Toivottavasti Raadon johdolla kuitataan tämä tapaus 23.2.2013 ja IFK:n "miespilluilu" loppuu.

Mitä tarkoitat tällä kuittaamisella? Meinaatko, että Salmi ja Liivik ei jo yrittänyt? Kuka kuittaa ja kenelle? Onko Melartin paras kausi uhrattavissa?
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Jos Summanen on niin tyhmä että käskyttää maalitykki Melartin Ben-Amorin kimppuun niin antaa tulla vain. Ben-Amorin taso on laskenut peli peliltä ja miehelle on hankala löytää rosterissa paikkaa kun loukkaantuneet pelimannet tulevat saikulta pois.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Eikö tämän ketjun voisi laittaa jo lukkoon, koska mitään uutta tähän liittyen ei ole tapahtumassa. Kostotoimet ovat aivan hanurista, jos joku olisi halunnut kuitata jotakin, niin se olisi pitänyt tapahtua jo pari kuukautta sitten Nordiksella. Ja millä tavalla HIFK:n kunniaa on loukattu? Johan siellä Salmi hyökkäsi kyseisessä örvellyspelissä Filppulan kimppuun. SBA:n kanssa tappeliminen yhtä tyhjän kanssa, vaikka se koodiston mukaista olisikin, nyt se on vaan jo myöhäistä, koska tilaisuuksia on ollut aikaisemminkin. Toisekseen, HIFK:lla ei ole edes sellaista pelaajaa, joka tuohon kannattaisi uhrata. Ja mitäs sitten tapahtuu, jos SBA vetäisisi oikein huolella käkättimeen sitä pelaajaa, joka kuittia menee tarjoamaan?

HIFK:lla taitaa olla muutakin funtsittavaa kuin yksi pelaaja Jokereista. Tai näin oletan, toivottavasti eivät ole angstinsa kanssa samalla tasolla kuin osa tänne kirjoittavista.
 
Viimeksi muokattu:

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Mitä tarkoitat tällä kuittaamisella? Meinaatko, että Salmi ja Liivik ei jo yrittänyt? Kuka kuittaa ja kenelle? Onko Melartin paras kausi uhrattavissa?

Antakaa nyt hyvät ihmiset jo olla!!! Ei meitä katsojia ja kuluttajia ole ennenkään näihin juttuihin sitoutettu tai mielipiteitä kyselty. Ihan sama mitä päässänne suunnittelette tulevaan koitokseen, niin sillä ei ole mitään väliä. Ratkaisut tehdään muualla kuin jatkoajassa.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Antakaa nyt hyvät ihmiset jo olla!!! Ei meitä katsojia ja kuluttajia ole ennenkään näihin juttuihin sitoutettu tai mielipiteitä kyselty. Ihan sama mitä päässänne suunnittelette tulevaan koitokseen, niin sillä ei ole mitään väliä. Ratkaisut tehdään muualla kuin jatkoajassa.

Juuri näin. Siksi yritinkin tuoda valoa tunneliin. Ei HIFK tule tekemään yhtään mitään.
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo-o.. Kaikki on niin kivaa ja kaikille palkintoja. Kaukana on näköjään monen osalta se, että asioihin suhtauduttaisiin jotenkin tunteella eikä vain yleisellä tasolla.

NHL:ssä voi toki mennäkin niin, että ei kannateta mitään seuraa vaan katsotaan vain kliinistä pelailua ja siis sarjaa ilman mitään tunnetta. Samaahan se on futiksessa tai ainakin Valioliigassa selkeästi ajetaan alas vanhan ajan kulttuuria ja lopputuloksena ollaan sitten katsomossa hiljaa. UCL-pelithän on myös tästä hyvä esimerkki.

Kyllähän sen ymmärtää jossain ilmalan-eläintarhassa ei asioita ymmärretä, mutta kuvittelisin, että tilanne on tällä alueella erilainen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös