Vitutusketju

  • 10 535 563
  • 56 130

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Joo. Vaikka muuten asiamiespostit yms ovat loistava keksintö, niin ärrällä se ei toimi, kun muutenkin siellä asiointi on kovin hidasta.

En halua mitenkään erityisemmin pelotella, mutta nämä asiamiespostit ovat tulevaisuudessa siirtymässä yhä enemmän ja enemmän R-Kioskien puoleen.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Tein tuossa kuolemaa vielä tunti sitten, kun palasin melkein kolmen tunnin sulkapallosessioilta. Ajattelin luonnollisesti saunoa kämpille palattuani. Sauna alkoi olla kypsä, joten kipaisenpas hakemaan sen ainokaisen saunaoluen jääkaapista ja lauteille, mutta ei... löin tölkin tuolin selkämykseen ja kohtahan tuota alekokkia tuli siitä reiästä kuin formulakisojen palkintopallilla samppakaljaa konsanaan!

Nyt on sitten melkein kattoa myöten koristeltu kämppää oluella. Ikkunat, TV, TV-taso, seinät, lattiat... ja nyt kämpässä haiseekin sitten ihastuttava oluen ja Tolun yhdistelmä! Toki se nyt voittaa sen, mitä porraskäytävästä koettaa välillä tupsahdella eteiseen, kun naapurin vatipää polttelee naurutupakkia sisällä taasen.

Sinänsä erikoinen ilmiö muuten tuli tuossa samalla todistettua: vein tietysti pikaisesti tuon suihkuavan tölkin pesualtaaseen, ettei tule ihan joka paikkaa koristeltua. Pahimmat damaget siivottuani oli sitten aika suunnata saunaan ja mietin, että onkohan tuosta oluesta enää mitään jäljellä, tai onko se juotavaa enää väljähtäneenä. Yllätyksekseni kun avasin tölkin sieltä tarkoituksenmukaisesta paikasta alkoi tuo "haava" kyljessä vuotaa uudelleen. Liekö sitten aikansa paineita purettuaan alkanut sitten paineen tasautuminen aiheuttaa lopulta alipaineen tölkin sisälle ja nestepinta oli haavan yläpuolella, näin ollen toimien ikäänkuin tulppana alipaineen avulla? Fysiikka kiinnostaa aina, mutta vittu että ei kiinnosta tämä uusi kuosi pitkin ikkunoita ja seiniä, tai tämä saatanan haju!

*ttu.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Menee hyvin tämän otsikon alle tämä hellehehkutus. Ei mene kesäaikaan varmaan yhtään päivää, etteikö edes jommankumman iltapaskan lööpeissä lukisi sääasiaa. Tuleeko ne helteet nyt vai eikö tule? Jos ei tule, niin siitä kirjoitetaan negatiivisesti ja jos tulee, sitä hehkutetaan koko etusivun verran. Kuka vittu on päättänyt että ne helteet on jotenkin hieno juttu? Jossain lämpimämmissä maissa jengi tajuaa mennä varjoon kun on kuuma, mutta täällä jengi ihmettelee jos et istu auringossa kun on niin lämmin ja kaikkea.

Ja auta armias jos valitat helteistä niin toistetaan nämä samat paskat mantrat, "äläs nyt valita kun talvi on niin pitkä", "kyllä se talvella sullakin on ikävä näitä kelejä, heh heh", jne. Voi vittu! Totta helvetissä valitan, jos sitä soijaa puskee joka huokosesta vaikkei tekisi muuta kun istuu Jatkoajassa. Ja talvella ne on sitten ihan eri tyypit jotka valittaa pakkasista. Kylmää varten voi sentään pukeutua, mutta miten vitussa pukeudut hellepäivälle kun t-paita ja shortsitkin ovat liikaa?

Aikuiset ihmiset kyselee ihan tosissaan, että miten on noin kovin vaalea iho keskellä kesää, eikö ole tullut otettua aurinkoa? Joo ei, löysin parempaakin tekemistä vapaapäivälle kun maata grillaamassa itseäni muiden valopäiden keskellä. Yleensä nämä ovat vielä niitä samoja kanariapaitoja, jotka viettävät puolet kesästään jossain Espanjassa.

Helvetti, että on ollut hieno kesä tähän asti. Tasaista +18-22 joka päivä ja välillä virkistävät sateet. Sormet ristiin, että kestää loppuun asti.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Vituttaa nää kelit. Vika lomaviikko ja lupaavat ukkosta. Haluaa rannalle.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Yllätyksekseni kun avasin tölkin sieltä tarkoituksenmukaisesta paikasta alkoi tuo "haava" kyljessä vuotaa uudelleen. Liekö sitten aikansa paineita purettuaan alkanut sitten paineen tasautuminen aiheuttaa lopulta alipaineen tölkin sisälle ja nestepinta oli haavan yläpuolella, näin ollen toimien ikäänkuin tulppana alipaineen avulla? Fysiikka kiinnostaa aina, mutta vittu että ei kiinnosta tämä uusi kuosi pitkin ikkunoita ja seiniä, tai tämä saatanan haju!

*ttu.

Ainakin jossain opiskelijapippaloissa jengi joi kaljaa juuri tuolla tavalla, että teki sinne kylkeen jotenkin sen reiän, laittoi sen reikäkohdan suulle ja avasi tölkin niin oluet tuli hyvin äkäistä tahtia kurkkuun.

Opiskellessa oppii kaikkea hienoa.

Niin ja ei vituta mikään, ei edes se, että duunin ilmastointi on paskana, koska työpäiviä on enää 8,5 jäljellä tässä lafkassa!
 

Jeihki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Vittu, hirven vittu ja sit vielä isäkissan vittu siihen kaupan päälle. Siinähän sitä yhteen lauseeseen ihan tarpeeksi.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Kihlasormus ja liki kymmenen vuotta vanha peukalosormus ovat kaiketi hävinneet. Possessiivisuffiksit unohtuivat, mutten jaksa liittää niitä edelliseen virkkeeseeni enää tällä kännylläni. Mutta joo, vähän vihloo mieltä nuo kaksi metallinpalaa.
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Nyt on kyllä ruvennut vituttamaan ja oikein kunnolla. Antakaapa kun selvitän tilannetta:

Nyt alkukesästä lähtien on asunnossamme alkanut kuulumaan outoa vihellys- / vinkumisääntä, joka ei tosiaankaan kantaudu korviimme oman asuntomme sisältä. Ääni tuntuu vain kuuluvan "jostain ylempää", asummehan ensimmäisessä kerroksessa. Taitaapi ujellus liittyä jotenkin vedenlaskemiseen, tai hanoihin/suihkuihin yleensä, sillä mistä muualta tuollaista jatkuvaa vihellystä voisi tulla.

Vittumaisintahan hommassa on se, että nuo vinkumissessiot eivät ole mitään ihan lyhyen mittaisia. Tänäänkin ujellus starttasi jo tuossa klo. 5.00 ja kesti sellaiset puolitoista tuntia. Vaikkei ääni mikään järkyttävän kova olekaan, niin yritäppä tuossa sitten nukkua, kun korvissa ja pään sisällä kuuluu jatkuvaa ujellusta. Viime sunnuntaina vihellyskonsertti kesti yli kolme tuntia iltapäivästä aina iltaan asti. Ja sitten uudestaan vielä yhdentoista jälkeen loppuillasta jokusen hetken. Tuota ääntäkin kun pitkään kuulee niin nousee päänsärky aika mukaviin lukemiin.

Jumalauta, että menee hermot tuohon ääneen. Tälläkin hetkellä kuuluu täällä tuo saatanallinen ujellus, eikä siltä tunnu saavan hetkeäkään rauhaa. Teimme huoltoyhtiöön ilmoituksen, josta joku näppärä Korjaaja-Pena tuli itsekseen käymään asunnossamme. Oli "tutkimissessionsa" päätteeksi jättänyt pöydälle lapun, jossa oli viesti: "Olin asunnossa puoli tuntia, eikä mitään ääntä kuulunut. Naapurin vedenkäyttö kuului, mutta vihellystä ei." Puoli tuntia... Voi saatanansaatana. Tosin, eipä tuolle äänelle mitään tästä kämpästä käsin varmaan voikkaan tehdä, joten vian korjaaminen vaatisi muidenkin asukkaiden jeesiä.

Laitoinkin tässä aamulla vitutuspäissään rappukäytävän ulko-oveen lapun, jossa ihanan ystävällisesti selitin ongelman, ja pyysin apua asian selvittämiseksi. Laitoin oikein urhoollisena omat yhteystietoni ja ihan luvan tulla pimputtelemaan ovikelloa, jos asiasta olisi tietoja. Vitut tuokaan auta varmasti yhtään. Varmaan ei kukaan laita viestiä tai tule selvittämään asiaa, paitsi jotkut juttuseuraa kaipaavat mummelit. Onko sitä taas ruvettava muuttamaan johonkin muualle.

Kohta soittelen vielä isännöitsijäfirmaan, kunhan vain niiden putiikki aukeaisi. Saatana saavat tulla vaikka tarkistamaan kahden rapun kaikkien asuntojen hanat ja suihkut, jos sikseen on. Perkele vähempään en tyydy.

Anteeksi kielenkäyttöni, mutta annan itselleni oikeudekseni kiroilla tässä yhdessä ketjussa mielinmäärin, sillä käyttäydyn muuten niin perkeleen esimerkillisesti. Vittu.

Ja niille, jotka tulevat mukahauskuuttelemaan siitä, että josko kyseinen vinkumisääni johtuisi tyttöystävästä niin älkää vaivautuko, sillä niin asia ei ole.

Kysytään nyt täältäkin, että onko muilla kerrostalo-asukeilla ollut samanlaista vihellysääniongelmaa? Mikä avuksi?
 
Viimeksi muokattu:

Elazi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Kuinka korkea kerrostalo on kyseessä? Voi toki liittyä veden laskemiseen, mutta toinen mahdollisuus on, että jossain raossa (seinissä, hormissa) pääsee ilma virtaamaan ylöspäin (savupiippuilmiö), mikä aiheuttaa ujelluksen. Onko siellä tehty jotain remonttia viime aikoina?
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Kuinka korkea kerrostalo on kyseessä? Voi toki liittyä veden laskemiseen, mutta toinen mahdollisuus on, että jossain raossa (seinissä, hormissa) pääsee ilma virtaamaan ylöspäin (savupiippuilmiö), mikä aiheuttaa ujelluksen. Onko siellä tehty jotain remonttia viime aikoina?

Viisikerroksinen talo on tässä tapauksessa kyseessä.

Itse asiassa ylimmässä kerroksessa tehdään ilmoitustaululta löytyvän lippulappusen mukaan remonttia paraikaa. Toisaalta vihellysäänet ovat vaivanneet jotakuinkin kesäkuun alusta saakka, ja lapun mukaan tuo ylimmän kerroksen remontti alkoi 2.7. Meidän asunnossa ei remonttia olla kuitenkaan tehty lainkaan.

Toisaalta olemme pähkäilleet ongelman liittyvän juurikin veden laskemiseen, sillä joskus kuuluu putkista pieni kolahdus/kumahdus - siis sellainen mikä joskus kuuluu, kun hana laitetaan juuri kiinni. Tuon kumahduksen jälkeen vihellys lakkaa. Ainakin hetkellisesti.

Tässä talossa on myös aika ohuet seinät, ja esim. jos iltamyöhällä käydään vaikkapa yläkerrassa suihkussa, kuuluu veden lorina selkeästi asuntoomme asti. Vinkumista onkin esiintynyt juuri (jostain) kuuluvan veden lorinan kanssa samanaikaisesti, kuten myös esim. vessanpöntön vetämisen yhteydessä, joka kuuluu myös meidän asuntoon hiljaisuuden aikana. Mitään vinkumista ei kuitenkaan esiinny, kun itse käytämme vettä.
 

ace

Jäsen
Koko teksti

Aikoinaan asuin silloisen tyttöystävän kanssa kerrostalon viidennessä ja samalla ylimmässä kerroksessa. Samanlainen vihellys alkoi myös meillä, mutta ääni kuului vain keskellä yötä. Huoltoyhtiöön soitto ei aluksi auttanut mitään, koska eihän ne keskellä yötä ehdi mitään ääniä kuuntelemaan. Päivällä kävivät, mutta ei ääni silloin kuulunut. Pitkän taistelun ja valvottujen öiden jälkeen, muistaakseni isännöitsijälle valitettuamme, äänen syy selvisi. Talon ilmastointi tjms. lähti käyntiin aina yöllä ja systeemin siipipyörästä oli laakeri vioittunut.

Huoltomiehet kertoivat ilmoittaessaan vian korjatuksi, että oli 5min. homma vaihtaa laakeri. Paljon suurempi työ oli saada heidät tulemaan kuuntelemaan tuota vihellysääntä.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Talon ilmastointi tjms. lähti käyntiin aina yöllä ...

Benewaynkin tapauksessa ilmanvaihto lienee se todennäköisin vaihtoehto. Nuo kellonajatkin siihen sopisivat about, eli tehostettu ilmanvaihto on yleensa ajoitettu juuri aamuisin esim klo 6-9 ja iltaisin 16-18 tai jotain vastaavaa. Minkä ikäinen talo?
Toki vesijohdot tai lämpöjohdotkin voi viheltää. Olisko lämpöjohdoissa kiertopumppu päällä kesäaikaankin ja termostaatti tai muu venttiili viheltää?
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Aikoinaan asuin silloisen tyttöystävän kanssa kerrostalon viidennessä ja samalla ylimmässä kerroksessa. Samanlainen vihellys alkoi myös meillä, mutta ääni kuului vain keskellä yötä. Huoltoyhtiöön soitto ei aluksi auttanut mitään, koska eihän ne keskellä yötä ehdi mitään ääniä kuuntelemaan. Päivällä kävivät, mutta ei ääni silloin kuulunut. Pitkän taistelun ja valvottujen öiden jälkeen, muistaakseni isännöitsijälle valitettuamme, äänen syy selvisi. Talon ilmastointi tjms. lähti käyntiin aina yöllä ja systeemin siipipyörästä oli laakeri vioittunut.

Huoltomiehet kertoivat ilmoittaessaan vian korjatuksi, että oli 5min. homma vaihtaa laakeri. Paljon suurempi työ oli saada heidät tulemaan kuuntelemaan tuota vihellysääntä.

Benewaynkin tapauksessa ilmanvaihto lienee se todennäköisin vaihtoehto. Nuo kellonajatkin siihen sopisivat about, eli tehostettu ilmanvaihto on yleensa ajoitettu juuri aamuisin esim klo 6-9 ja iltaisin 16-18 tai jotain vastaavaa. Minkä ikäinen talo?
Toki vesijohdot tai lämpöjohdotkin voi viheltää. Olisko lämpöjohdoissa kiertopumppu päällä kesäaikaankin ja termostaatti tai muu venttiili viheltää?

No niin. Kiitokset vaivannäöstä. Tässähän mennään ihan House -tyyppiselle pulmanratkaisutasolle. Ilman lunttausta muistelisin, että talo on rakennettu 1977. Mahdollisista peruskorjausvuosista ei ole mitään tietoa.

Yksi puhelukin tuli tuon minun tekemäni lappusen avulla. Ylimmästä kerroksesta joku nainen soitti ja kertoi, että joskus kauan sitten oli heillekin kuulunut jonkinmoista ulinaa. Tuolloin tuo oli juuri johtunut noista katolla olevista ilmanvaihto-/tuuletuslaitteista, joihin oli tullut jotain vikaa, ja se aiheutti viheltelyn.

Nyt tuota ujellusta ei kuitenkaan kuulu tuonne heidän vitoskerroksen kämppäänsä lainkaan, eli aika matrix-tyyppinen saa tuo ujellusääni olla, että se pujottelee katolta ainoastaan alimmassa kerroksessa olevaan asuntoon. Mahdollista lienee toki.

Juttelin asiasta myös erään tuttavan talonmiehen kanssa (ei liity mitenkään taloon, jossa nyt asumme), jolla on alalta monien kymmenien vuosien kokemus. Hänkin tarjosi ensiksi tuota ilmanvaihto-/tuuletusvikaa. Kun kuitenkin kerroin siitä, että vihellystä kuuluu ajoittain samaan aikaan naapurien veden lorinan kanssa, löytyi mieheltä vastaus kuin apteekin hyllyltä. En todennäköisesti tätä tarjottua osaa selittää vikaa kunnolla, mutta koitetaan: Eli kyseessä olisi vika kiertovesipumpussa. Pumpun moottorissa on jokin akseli, jossa on jossain kohti jonkinlaiset tiivisteet. Talkkari sanoi, että nuo tiivisteet kun löystyy, tai kuluu, tuottaa laite vihellystä putkien kautta. Eli vinkuminen ei edes kuulemma kuulu ulospäin, vaan kulkee ainoastaan pumpun sisältä putkien kautta eteenpäin. Tämän selityksen ostaisin paremmin kuin tuon tuuletusvian, sillä asumme tosiaan ensimmäisessä kerroksessa, ja ilmeisesti tuo kiertovesipumppu on jossakin alapuolellamme kellaritasossa. Olisi varsin järkeenkäypää, että tuo vihellysääni kulkeutuu pumpusta juurikin tähän lähimpään asuntoon, eikä enää muualle, kuten nyt oletamme, sillä muita ilmoituksia äänestä ei ole tullut.

Tuo tuttu talkkari sanoi myös, ettei uudet hanat tuota vihellysääniä. Vanhat "ruuvattavat" hanat sitä kuulemma voi tehdä, muttei nuo uudemmat päältä aukaistavat. Tiedä sitten tuosta.

Soittelin toistamiseen isännöitsijälle ja tarjosin hänelle noita vikoja. Kiitteli kovasti, ja sanoi, että laittaa huoltomiehen asialle. Nyt vain sitten odotellaan. Jos tämä ei tuota tulosta, niin on keinot hieman vähissä. On ilmeisesti alettava ratsaamaan muita asuntoja, laskea asunto kerrallaan vettä liikkeelle, ja kuunnella, että viheltääkö. Tuo onkin sitten isompi urakka ja vaatii muidenkin apuja.
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Eilen tuli sitten lennettyä ulos kaivohuoneelta kesken kaverin synttäreiden juhlistamisen. Narikkaan olin viemässä reppua ja siinä joku lihapää poke huomasi, että joku oli sylkäissyt lattialle. Lähimpänä tapahtunutta kun olin, tuli tämä gorilla huutamaan minulle. Koitin parhaani mukaan selittää, etten ollut osallisena tapahtuneeseen, minulla kun ei ole tapana syljeskellä edes ulkona, saatika sitten sisätiloissa.
Sain jo vakuutettua portsarin syyttömyydestäni, mutta koska en kyennyt osoittamaan sormella sylkijää, minut heitettiin ulos. "Pakkohan sun oli nähdä ku seisot siin ihan vieressä" Vitun taliaivo, eipä kuulu mun hommiin kytätä muiden asiakkaiden tekemisiä. Ulkona olleella pokella olikin sitten toinen ääni kellossa ja pahoitteli kovasti tapahtunutta, mutta eipä paljon lohduttanut kun jäi juhlinta kesken ja juuri ostetut juomat pöytään.

Tällä hetkellä vituttaa siis Kaivohuone ja tämän asiakkaan kohtelu kyseisessä raflassa.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Tällä hetkellä vituttaa siis Kaivohuone ja tämän asiakkaan kohtelu kyseisessä raflassa.

Suosittelen laittamaan sähköpostia Kaivohuoneelle. Varmasti heille kelpaa asiallinen palaute. Enkä nyt tarkoita, että tarvitsee odotella suuria vahingonkorvauksia, mutta varmasti sieltä mahdollisesti tulevat pahoittelut saavan vitutuksen laskemaan ainakin vähän.
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Suosittelen laittamaan sähköpostia Kaivohuoneelle. Varmasti heille kelpaa asiallinen palaute. Enkä nyt tarkoita, että tarvitsee odotella suuria vahingonkorvauksia, mutta varmasti sieltä mahdollisesti tulevat pahoittelut saavan vitutuksen laskemaan ainakin vähän.

Laitoin Kaivohuoneen sivujen kautta palautetta ravintolapäällikölle tuossa iltapäivällä. Ihan asiallisesti ja hyvässä hengessä. Kyllähän tämä vitutus tästä nyt on päivänmittaan laskenut. Jos tapahtuneesta jotain hyvää hakee, niin enpähän saanut tuhlattua aivan älyttömiä summia siihen muovituopissa myytävään, kuuden euron hintaiseen haaleankeltaiseen nesteeseen, jota oluena myyvät.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Haistakaapa punkit vittu!

Kerrankin voin samaistua sun juttuihin. On nimittäin vittumaisia otuksia ne punkit. Yksi sellainen oli jo reidessä tänä kesänä. Borrelioosia odotellessa.

Sama. Kerran olen elämäni aikana sellaisia saanut. Intissä v-95 oltiin leirillä Isosaaressa ja siellä kaksi punkkia onnistui ryömimään munakarvoihin. Oli kyllä vittumaista hommaa tonkia pois.
 

Taikakaulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mullakin oli pari viikkoa sitten nivusissa punkki. Ja äitillä, veljellä ja veljenpojalla oli myös. Täällä päin niitä taitaa olla aika paljon. Viime kesänä oma isä, sekä kaverin isä saivat borrelioosin. Oma isäni sai sen tosin paarmanpuremasta, joten kannattaa niitäkin varoa.

Vituttaa tässä Suomen kesässä nää kaikenlaiset ötökät, hyttyset ja muut. Ja punkit tietenkin myös.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihmiset, jotka menevät täysin naisensa mielen mukaan. Muija oli sopinut menevänsä tyttöjen kanssa ulos ja me oltiin tietenkin sovittu keksiä jotain maailmaa mullistavaa, mutta ei. Muijalle tullutkin lievä migreeni ja haluaa tunkea jätkän luokse, joten jätkäkään ei pääse minnekkään. VI-TUT-TAA!
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Vittu että Kespro voi olla perseestä. Muutenkin kuormissa tulee mitä sattuu, mutta kesän aikana yksikään kuorma ei ole mennyt oikein. Kamaa puuttuu kokoajan, eikä tyhjiä pulloja saada vietyä pois. Tänään oli jo niidenkin asteikolla hieno suoritus. Kananmunat oli pakattu keskelle kuormaa, puolet paskana ja puoli kuormaa pitää pestä niiden kananmunien takia. Kuorma oli kyllä noin viisi tuntia myöhässä, nauratti keittiötä vitusti kun kesken kiireisimmän illan virolainen kuski tunkee kamaa keittiöön.
 

Rosenrot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
12 päivää duunia putkeen ja afterille. Vittu ja eikös lähibaarin weihenstephaner oo pilalla! Vittu, kiitos tästäkin taas
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös