Alle 20-vuotiaiden MM-kisat Kanadassa 2011-12

  • 709 662
  • 1 675

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Nyt Armialla kävi tuuri ja tavottavasti tämän tuuriosuman ansiosta mies saisi peliinsä ryhtiä.

Varmaan noinkin mutta myös niin, että on se vaan vuosikymenestä toiseen kummallista kun maalintekijöillä käy tuurikin ja sitten on teemuelomoja, jotka tarvitsevat sata samanlaista paikkaa kunnes maaliverkko heiluu.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No huhhuh.

Lähinnä tarkoitin että mikäli ei ykkönen ja siinä snaipperin roolissa toimiva Pulkkinen ala tekemään maaleja niin sekoitetaan ketjua. Pulkkista tuskin kukaan järkevä ihminen lähtee haukkumaan. Pulkkisessa tuntuu olevan nykyään enemmän pelintekijän vikaa kuin maalintekijän...
Mitä on tämä Pulkkisen polkeminen? Jos ehdotetaan ketjumuutosta kun ei toistaiseksi erityisen hyvin ole toiminut?

Joukkueen etua ajatellaan. Mielummin kaksi toimivaa tulosta tekevää ketjua kuin yksi, eikö?


Joel Armia on osan kritiikistä ansainnut. Osa kritisoijista tuntuu vaan toivovan mielummin 0+0 niska limassa duunia tekevää pelaajaa...

Fakta on se että ensimmäisessä ottelussa Kanadaa vastaan joukkueessa ei ollut yhtään hyvin pelannutta pelaajaa. Tämän päivän jälkeen löytyi niitä hyvin pelanneita, kirkkaimpina tähtinä Aittokallio ja Armia.

Armia näytti saaneen itseluottamusta tuosta ensimmäisestä väärintehdystä tuurimaalistaan ja tuloksena oli toinen tuurimaali. Salomäki pelasi helvetin hyvin, Donskoi syötti pelissä useammin kuin kuin kymmenen kertaa, puolustus paransi otteitaan huomattavasti. Kolmos- ja nelosketju pelasivat hyvin, maalivahtikysymys on ratkaistu.
Ehkä isoin pettymys pelaajan oma taso huomioiden on ollut Mikael Granlund. Vaikka onkin pelannut ihan ok, mutta ei lähelläkään parasta tasoaan.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Kolmannessa erässä pelkästään kolme ja toisessa erässä yhden mikä johti Salomäen maaliin.

Kyllä, tuon Salomäen maaliin johtaneen siis huomioin, voi olla, että vei sitten kolmannessa muutaman. Vastaukseni pointti oli kuitenkin se, että Armiaa on järjetöntä pitää mitenkään erityisen "fyysisesti valmiina" kun on sillä osa-alueella selvästi vielä aivan raakile. Muuten olen all-in sen puolesta, että Suomi tarvitsee maalintekijöitä. Itseäni ei haittaa se, että näyttää laiskalta jos tulosta kerran tulee.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä, tuon Salomäen maaliin johtaneen siis huomioin, voi olla, että vei sitten kolmannessa muutaman. Vastaukseni pointti oli kuitenkin se, että Armiaa on järjetöntä pitää mitenkään erityisen "fyysisesti valmiina" kun on sillä osa-alueella selvästi vielä aivan raakile. Muuten olen all-in sen puolesta, että Suomi tarvitsee maalintekijöitä. Itseäni ei haittaa se, että näyttää laiskalta jos tulosta kerran tulee.

Ihan totta. Itse olen ainakin siitä asti kun olen Armiaa tarkasti seurannut kuvitellut, että Joel tulee nousemaan loistoonsa vasta pari vuotta 20 ikävuoden tuolla puolen. Mikäli olen oikein ymmärtänyt niin Armia on harjoitellut vasta yhden kesän kuin urheilija, ja jos olen myös oikein ymmärtänyt niin Granlundit, ja muut huippujunnut ympäri maailmaa ovat olleet "huippu-urheilijoita" jostain 12-vuotiaista alkaen.

Takuulla Armiassa on ainekset joksikin Bobby Ryaniksi, mutta sitä saa muutaman (n.5) vuoden odottaa. Siinä mielessä Joppe on mielenkiintoinen suomalaispelaaja, että samanlaista isoa taitavaa laituria ei Suomessa modernin jääkiekon aikana ole tullut.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Takuulla Armiassa on ainekset joksikin Bobby Ryaniksi, mutta sitä saa muutaman (n.5) vuoden odottaa. Siinä mielessä Joppe on mielenkiintoinen suomalaispelaaja, että samanlaista isoa taitavaa laituria ei Suomessa modernin jääkiekon aikana ole tullut.

Kyllä ja sitä Bobby Ryaniakin jouduttiin odottelemaan varauksen jälkeen se 3-4 vuotta.

Armia varattiin tuolla numerolla potentiaalinsa, maalintekotaitonsa, kokonsa sekä hyvien käsien ja varsinkin hyökkäspään pelinlukutaitonsa ansiosta numerolla 16. Jos Jopella olisi ollut puolustuspäänpelaaminen, kaksinkamppailut, voimatasot ja taklausominaisuudet samaa tasoa kuin mainitsemani hänen hyvät ominaisuutensa, olisi hän mennyt TOP5. Scouttien arviossa hänen numeroaan tiputti juuri se, että hän ei ollut täydellinen kokonaisuus (+Suomi floppi lisä) ja mahdollinen NHL ura scouttien papereissa oli epävarma NHL:ssä pelaaminen, jolloin kentissä 1-2 tai muutoin suurella todennäköisyydellä ei ollenkaan.

Yksi hyvän "Sniperin" ja hyvä pelaajan ominaisuus on kovissa otteluissa ratkaista tai muulla tavoin tuoda joukkueelle se voitto, hyvillä pelaajilla on myös paljon tuuria ja tätä Armia sekä Mikke juurikin teki vaikka molemmat eivät ole vielä ihan- tai lähellekään parhaaseensa pystyneet.

Kisoissa pelaavia 1. varauksia tai mahdollisia tulevia sellaisia:

Mikael Granlund FIN 0+1 (vs. Kanada/USA)
Joel Armia FIN 2+1 (vs. Kanada/USA)
Alexander Barkov 0+1 (vs. Kanada/USA)
Rickard Rakell SWE 0+2 (vs. Latvia/Sveitsi)
Mika Zibanejad SWE 2+0 (vs. Latvia/Sveitsi)
Filip Forsberg SWE 0+0 (vs. Latvia/Sveitsi)
Nick Bjugstad USA 1+0 (vs. Tanska/Suomi)
Charlie Coyle USA 3+1 (vs. Tanska/Suomi)
Emerson Etem USA 0+3 (vs. Tanska/Suomi)
J.T. Miller USA 1+0 (numeroa ennen Armiaa varattu) (vs. Tanska/Suomi)
Austin Watson USA 0+2 (vs. Tanska/Suomi)
Mikhail Grigorenko RUS 1+2 (vs. Sveitsi/Slovakia)
Yevgeni Kuznetsov RUS 0+0 (vs. Sveitsi/Slovakia)
Nail Yakupov RUS 0+1 (vs. Sveitsi/Slovakia)

Kanada sitten erikseen, sillä he ovat joukkueena olleet muita selkeästi edellä alusta asti.

Tosin vielä on turnausta jäljellä ja itselleni on tärkeintä, että joukkue voittaa, mutta tuntuu hienolta kun tulevaisuuden lupauksemme tekevät pisteitä ja Barkoville toivon sitä maalia, jota hän itsekin toivoi. Toivottavasti joukkue kasvaa ja tiivistyy turnauksen edetessä, se on kaiken A ja O.

Moi Teemu Pulkkisen isä ja äiti!

Tähän vahva sama.

Edelleenkin, kuten aikaisemmasta viestistäni voi lukea, Pulkkinen on pelannut hyvin, tosin laukonut nyt 2 ottelussa jotain 20 kertaa ja ehkä 5 kertaa kohti maalia. Mitä tulee Mikkeen, niin vastaan vaikka olikin aika trollivaikutteinen viesti Narrifanilta, eli kyllä Mikke on pedannut Pulkkiselle varmaan 10- ehkä jopa enemmän maalintekopaikkoja 2 ottelussa tai ainakin tuo on lähempänä kuin sinun 1.

Viime kisoissa Donskoi-Pulkkinen parivaljakko teki kovaa jälkeä ja vaikka 1. kentän peli on ihan hyvää, niin mielestäni siinä on nyt 2 kokkia samassa keittiössä, kuten aikaisemmin sanoin ja eilen parissa sekavaihdossa näytti, että Donskoi-Pulkkinen parilla peli toimi loistavasti. Itse voisin kokeilla Joppea 1 laidassa ja jopa uhrata Maken mahdollisesti 2 kenttään ja Härkä ykkösen laitaan.

Eli:

Salomäki-MIG-Armia
Donskoi-MAG-Pulkkinen
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Olihan tuo USA-peli aivan eri planeetalta kuin Kanada vastaan pelattu nöyristely. Diggasin erityisesti Salomäen pelaamisesta, kaveri antoi kovuutta ja siinä ohessa nakkasi kiekon aivan yläpeltiin. Oli esimerkillinen pelaaja muulle joukkueelle. Aittokallio pelasi hyvin, USA laukoi suurimmaksi osaksi alas patjoihin ja sitä kautta pyrkivät ribareihin, mutta Suomen puolustus hoiti maalinedustan erittäin hyvin. Annettiin siellä jopa vähän kovuuttakin USA:n jätkille. Ykkösketju on mielestäni kokonaisuudessaan aivan sukka. Siinä vuoron perään jokainen yrittää kikkailla jotain legendaa ja tilanteet kuivuvat kokoon, ennen kuin ovat edes kunnolla alkaneet... En sitä Pulkkistakaan jaksaisi kehua, on ollut yhtä surkea kuin Mikael Granlund. Tämän ketjun kemia ei toimi, niin miksi peluutetaan yhdessä?
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pakkohan se on hieman vetää takaisin sanojaan Armiasta. Olkoon minkälainen löysä makaroni tahansa jos tekee jatkossakin ratkaisuhetkillä pari maalia peliin. Eipä silti, minäkin olen sitä mieltä että ensimmäinen Armian maali oli lähinnä tuuria. Tuollaisia voi sattua kelle tahansa, ja sattuukin. Joppehan ei oikeastaan edes vetänyt tuossa läpiajossaan koska suti kiekon yli mutta kuitenkin se lirui maaliin. Armian toinen olikin sitten jo miehen hyvyyttä. Sitkeästi karvasi kiekon pois vastustajalta laidassa ja Donskoi pääsi hakemaan sen itselleen. Siitä vain maalille jonne Donskoi kiekon Jopelle toimittikin. Jälleen hieman epäonnistunut sutiminen mutta tulos joka tapauksessa yhtä hyvä. Samaten Granlundin maali oli hirveää munkkia. Mikke syöttää käytännössä poispäin maalista mutta jostain puolustajan mailasta kiekko kuitenkin pomppi maaliin. Munkkia tai ei niin nämä onnistumiset avainrooleihin kaavailluille pelaajille tekee varmasti hyvää jatkossakin. Vielä kun Pulu saisi edes yhden vedon lähtemään maalia kohti niin eiköhän sieltä maalikin joku päivä tule. Donskoi ansaitsisi myös jo maalin työnteostaan.

Pakko on kehua kokonaisvaltaisesti Suomea eilen. Jos en tietäisi olisin lähes varma siitä että kentällä esiintyi eri joukkue kuin Kanadaa vastaan. Tällä kertaa Suomipojat eivät pelänneet mörköjä vaan pelasivat kuin ketä tahansa vastaan. Suomi oli käytännössä koko ottelun ajan kuskin paikalla ja se jos mikä lupaa hyvää jatkoa ajatellen. Taklattiin, raastettiin, ärsytettiin ja tehtiin kaikkea muutakin voiton eteen. Juuri näin pitääkin pelata. Se mikä taidossa hävitään, korvataan asenteella ja taistelulla. Erityismaininta kaikista edellä mainituista toimenpiteistä Miikka Salomäelle. Sihvonen sanoi joskus UL:ssä että Salomäki tekee paremman NHL-uran kuin Granlund. Vaikka en kyseistä "analyytikkoa" hirveästi arvostakaan niin pakko on myöntää että tuossa asiassa hän saattaa hyvinkin olla oikeassa. Salomäen pelityyli sopiii kuin nakutettu pieneen kaukaloon.

Ja Aittokallio. Ei tarvinne enää miettiä kuka on Suomen ykkösveska loppukisojen ajan? Mieshän oli suorastaan jäätävä maalilla. Kotikatsomoon asti huokui varmuus ja itseluottamus kaikesta tekemisestä maalilla. Maalille ei voinut oikeastaan mitään. Kun tuolla tavalla pääsee maalin edestä ohjaamaan niin kiekko menee helposti sisään paremmillekin veskareille, vaikka ohjaus sinänsä ei kovin paha ollutkaan. Ratkaisuhetkillä Aittokallio otti kuitenkin monta gamesaveria ja antoi Suomelle mahdollisuuden voittaa matsi. Enempää ei maalivahdilta tarvitsekaan vaatia.
 

pakki3000

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Sinällään hauska lukea kommenteista kuinka erilailla pelin voikin nähdä eri televisiosta katsottuna. Omasta mielestä Suomi saa olla todella onnellinen voitosta, koska olihan siinä ihan perk*leesti jenkkien painostusta pitkiä aikoja Suomen päädyssä. Ja ettei kenenkään tarvitse tulla aukomaan päätä taas jostain negatiivisuudesta, niin olen kyllä erittäin tyytyväinen voitosta. En vain tuon voiton perusteella antaisi samoja kommentteja mitä Raipe antaa mediassa ja iltapäivälehtien "USA:n raatelu" juttuja..kuitenkin tilanne olisi voinut todella helposti olla omasta mielestä esim. 5-1 jenkeille.

Armialle onnistumiset tärkeään paikkaan ja toivottavasti tätä lisää tulosten valossa. Vaikka kuinka taiteilija tai mitä tahansa, niin olisi omasta mielestä suotavaa vetää täysillä joka vaihdossa..
 

rpeez

Jäsen
Taisi USA lähteä vähän ylimielisellä asenteella otteluun, kun Suomelle oli kuitenkin rökäletappio Kanadaa vastaan alla. Oli kyllä niin munaton esitys USA:lta.

Mitään Suomen esityksestä pois ottamasta, olen samaa mieltä, USA tuli otteluun takki auki. Hauska katsella jenkkien hämmennystä kun tajusivat melko pian ettei homma menekään ihan niinkuin luultiin :).

Itseni Suomi kyllä yllätti täysin, en olisi edes uskaltanut toivoa näin suurta tasonnostoa Kanada ottelun jälkeen. Monet hyvät kiekon ylöstuomiset syöttöketjuilla ilahdutti. Ehkä tästä sittenkin tulee vielä ihan hyvä tulos.

Mitä tulee MiG:in esityksiin nyt ja uraan NHL:ssä, en olisi kovin huolissani. NHL:ssä tulee kuitenkin pari asiaa olemaan toisin; vierellä kaksi hyvää NHL pelaajaa ja paikallinen valmennus.
 

kaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eli:

Salomäki-MIG-Armia
Donskoi-MAG-Pulkkinen

Tämä voisi olla myös ihan toimiva ratkaisu. Pulkkinen ja Markus Granlundhan tekivät ihan hyvää tulosta tuossa syksyn maajoukkueturnauksessa, joka Suomessa pelattiin. En kyllä muista kuka oli ketjun kolmantena lenkkinä silloin. Vielä on periaatteessa aikaa ketjuja kokeilla, että löydettäisiin toimivimmat yhdistelmät ennen puolivälierää.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Olihan tuo USA-peli aivan eri planeetalta kuin Kanada vastaan pelattu nöyristely.
Avainsana on juuri tuo nöyristely. Se matsi oli jo valmiiksi hävitty, mutta nyt nähtiin että ei joukkue ihan niin huono ole kuin mitä avauspelin perusteella saattoi luulla.

Voipi jopa olla, että kunnon perseraiskaus heti turnauksen alkuun oli tarpeellinen herättäjä. Edelleen tuo porukka voi mennä pitkällekin tai sitten noutaja saattaa tulla jo puolivälierävaiheessa. Molempiin on ainekset olemassa.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Sinällään hauska lukea kommenteista kuinka erilailla pelin voikin nähdä eri televisiosta katsottuna. Omasta mielestä Suomi saa olla todella onnellinen voitosta, koska olihan siinä ihan perk*leesti jenkkien painostusta pitkiä aikoja Suomen päädyssä.

Niin no, näennäistä painostusta oli paljonkin, noin ziljoona toivotaan-toivotaan laukausta eikä juurikaan pääsyä reboundeihin tai dominointia maalin edustalla. Suomella puolestaan oli huomattavasti terävämpiä vastahyökkäyksiä, joista myös olisi voinut tulla enemmän maaleja. Peli oli hyvin hallussa.

Vähän outo tuo USA oli - vielä keskialueella hyökkäykset vaikuttivat nopeilta ja vaarallisilta, mutta sitten Suomen päädyssä peli puuroutui ja oli tehotonta. Vaikka varmasti oli asenteesta kiinni myös, mutta oli siinä Suomen joukkuepuolustuksellakin melkoinen sija. Tälläistä peli olisi voinut olla myös Kanadaa vastaan, vaikka sitten oltaisiinkin lopulta hävitty. Minusta oli ihan oikeutettua arvostella sitä peliä ja valmennusta rajustikin, mutta USA-ottelun jälkeen voidaan kyllä jo vähitellen se ottelu unohtaa.

Varmasti mitali vaatii venymistä ja paperilla on useampikin vahvempi joukkue, mutta omilla vahvuuksillamme Suomellakin on omat mahdollisuutensa. Ihan tavallisia kuolevaisia myös pohjoisamerikkalaiset pelaajat ovat, kuten myös ruotsalaiset ja venäläiset. Puolustus on meillä tietysti huolestuttavan kapea ja ykkösketju pelottavan tehoton, mutta tämä peli jo näytti, ettei meillä mikään toivoton tilanne ole. Lisää samaa!
 

PJx

Jäsen
Voipi jopa olla, että kunnon perseraiskaus heti turnauksen alkuun oli tarpeellinen herättäjä.
Ehkäpä kuitenkin kannattaisi muistaa, että nyt on kysymys vielä junnu-joukkueesta. Näillä kavereilla ei ole vielä välttämättä keinoja käsitellä huonoja peliin lähtöjä tai vastaavia ”yllätyksiä”, jolloin taso vaan heilahtelee nähdyllä tavalla.
Toki miehissäkin valmentaja kaipaa joukkueeseen kavereita, jotka voi hädän hetkellä komentaa kentälle tietäen, ettei maila tärise käsissä...
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Jos Rautiainen olis kisoissa, se voittais koko joukkueen pistepörssin, koska se on parempi, kun Pulkkinen ja Armia yhteensä.

Maajoukkueosio minkä tahansa kisojen aikana ei vain petä.

Jukka Jaloselle kenkää!
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Niin no, näennäistä painostusta oli paljonkin, noin ziljoona toivotaan-toivotaan laukausta eikä juurikaan pääsyä reboundeihin tai dominointia maalin edustalla. Suomella puolestaan oli huomattavasti terävämpiä vastahyökkäyksiä, joista myös olisi voinut tulla enemmän maaleja. Peli oli hyvin hallussa.

Ottelu oli USA:n hallussa aina Gibsonin ottamaan jäähyyn asti. Suurin osa Suomen "terävistä" vastahyökkäyksistä ajautui kulmiin tai päättyi huonoihin syöttöihin. Ei sellaisilla vastahyökkäyksillä mitään maaleja tehdä, kun ei saada laukausta kohti maalia.

Suomi sai yhden maalin toivotaan-toivotaan syötöllä, joka pompi vastustajan puolustajan mailan, luistimen ja tolpan kautta maaliin ja kaksi maalia surkeilla sinne päin sutaisuilla, jotka maalivahti imuroi sisään. Salomäen maalissa Gibson kyykisteli yläetukulman auki, vaikka juuri se hänen olisi pitänyt peittää - pakkihan blokkasi alakulmaan vetoa. Jos maalivahdit olisivat pelanneet toisinpäin, niin USA olisi voittanut ottelun.

Aittokallio oli ottelun avainpelaaja, John Gibson ja kahdesti flegmaattisen paskasti kamppailutilanteessa pelannut Derek Forbort ratkaisijoita toiseen suuntaan.
 
Lainataanpas tänne otteluseurannan sivukäsikirjoitus

EDIT. Ei vittu tota Armiaa..

Armia on kyllä uskomattoman paska.

- Pulkkinen tekee tänään vielä maalin,
- Pakkipari Hakanpää-Mäkinen pelaa hyvin,
- Joel Armia loppuerän yhtä tilanetta lukuunottamatta aivan pilvessä,
- Mi.Granlund. Tuntuu että hän etsii kiekollisena hyökkäysalueella itselleen parempaa paikkaa jotta voisi syöttää. Minusta hän voisi hakeutua enemmän laukaisuetäisyyksille ja laukoa. Miken tarkkaa rannelaukausta nähty nyt aivan liian vähän.
Joel Armia, viimeistä kertaa Amerikan maalla? Aika vaisua menoa..

Huh, mikä taistelu Kärppä-kaksikolta. Salomäeltä huikea viimeistely!

-Armia on pehmeämpi kuin pumpuli. Vähän kovuutta (eli helvetisti lisää) niin hyvä tulee. Menettää turhaa kiekkoja.

Hauskaa katsottavaa tuo Armian peli. Kaksi kertaa n. 5 sekunnin sisään joutui vastaanottamaan kovan taklauksen.

Kun ei ole Aki Uusikartano tarjoilemassa syöttöjä, niin Joppe on vähän hukassa.

Onko Armialla jokin loukkaantuminen, vai vältteleekö se muuten vain noita kontakteja?

Onko Armia joskus ottanut kontakteja?

Jumankauta toi Armia on veltto ku mikä.

Miten tuo Armia voikin olla noin sairaan pehmeä jätkä?

Olemukseltaan mies on kuin rätti ja rättihän lentää aika kevyesti.
Miksihän Armiasta tulee jotenkin mieleen Niinimäen Uuno? Iso löysä ja pehmeä. Taiteilijankin täytyy tehdä töitä.

Armia taitaa olla tuleva floppi. Nyt jo toiset junnukisat eikä vieläkään kehitystä havaittavissa.

Ihan saman meinasin tulla kirjoittamaan. Todella flegmaattinen ollut ainakin tänään.
Armia ykköskierroksen varaus on yksi tämän vuosituhannen parhaista vitseistä.

Joel Armiaa haukutaan, koska mies on ollut kahdessa ottelussa täysi floppi ja pilaa flegmaattisuudellaan muidenkin pelin.
Joo kyllä tuo Armia pilaa koko kakkosen pelin.

Käsittämättömiä ratkaisuja kyllä koko ajan kiekon kanssa.
Armia tekee vahinkomaalin!

Upea avaus pakilta ja Granlundin Makelta. Armia sitten menetti kiekon, mutta sieltähän se meni puikoista.

Jotenkin kuvastaa Armian turnausta. Tekee maalin huitaisemalle kiekosta ohi :DD

Kyseiselle sairaudelle pitäisi antaa varmasti oma nimi. Yhdysvaltoja vastaan 2+1 ja silti esitetään, että poika ei ole mennyt lainkaan eteenpäin. Lisäksi tietoniilot osaavat vetää jo johtopäätöksiä siitä, että Armia vetelee viimeisiä pelejään P-Amerikassa. Vertaukseksi voisi heittää Ville Leinon, joka lähti NHL:ään 25-vuotiaana. Niilojen mielestä Armia on ilmeisesti saavuttanut jo henkilökohtaisen huipputasonsa 18-vuotiaana.

Sairauden yhtenä oireena mainittakoon väittämä Suomen avausmaalista, joka oli ilmeisesti Kärppä-kaksikon huikea taistelu, vaikka Donskoi oli monen metrin päässä kiekonriistoalueelta. Sairastunut näkee mitä haluaa ja vastaavasti kykenee olemaan näkemättä sitä, mitä ei halua. Armia juotti näille kolmannessa erässä katkeraa myrkkyä, mutta onneksi sairastuneilla oli lääke olemassa. Kyseessähän oli tuurimaalit. Valitettavasti ne tuurimaalit ovat jääneet mm. Pulkkiselta tekemättä, vaikka esim. nimimerkki heskey tiesi Pulkkisen iskevän eilen maalin.

Kun se poika vielä virnisteleekin siellä kentällä joskus ja viitsii kokeilla harhautuksia. Miksei se ymmärrä, että siellä pitää polkea naama irvessä nollatehoilla ympäri kaukaloa? Ottaisi vähän Pulusta mallia ja lopettaisi hakkaamasta kiekkoja sisään sadan prosentin tehokkuudella, niin aiheuttaisi vähemmän oirehtimista.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Heh, Toejoen Veikko laittoi edellä huikean postauksen miten Armia monien mielestä tekee kaiken väärin. Faktahan on se, että Suomella on menneinä vuosina ja tälläkin hetkellä ylitarjontaa 3-4.ketjujen rouhijoista, jotka kyllä painavat duunia kentällä hullun lailla, mutta tiukoissa paikoissa jäävät maalit tekemättä. Armia on juuri sellainen ärsyttävän v-mäinen pelaaja, joka saattaa surffailla kentällä 55 minuuttia ja pistää lopussa kaksi maalia ja ratkaisee pelin. Sellaisia Suomi tarvitsee, uskokaa pois.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
koko stoori
Ymmärrän halusi tulla kuittailemaan, mutta valitettava fakta on se että jokainen noista lainaamistasi kommenteista on totta. Jokainen niistä kirjoitettiin ennen kuin Armia oli tehnyt yhtään maalia näissä kisoissa. Noilla maaleilla Armia pelasti paljon, mutta se ei poista sitä tosiasiaa että mies on löysä kuin keitetty makaroni. Toki minulle, kuten jo aiemminkin sanoin, on aivan sama onko mies keitetty vai raaka makaroni jos paukuttaa (tai vaikka liruttaa kuten eilen) jatkossakin pari maalia per peli.
 

lindros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sinällään hauska lukea kommenteista kuinka erilailla pelin voikin nähdä eri televisiosta katsottuna. Omasta mielestä Suomi saa olla todella onnellinen voitosta, koska olihan siinä ihan perk*leesti jenkkien painostusta pitkiä aikoja Suomen päädyssä. Ja ettei kenenkään tarvitse tulla aukomaan päätä taas jostain negatiivisuudesta, niin olen kyllä erittäin tyytyväinen voitosta. En vain tuon voiton perusteella antaisi samoja kommentteja mitä Raipe antaa mediassa ja iltapäivälehtien "USA:n raatelu" juttuja..kuitenkin tilanne olisi voinut todella helposti olla omasta mielestä esim. 5-1 jenkeille.

Sama.

Kyllä Aittokallio pelasi aika pitkälti pelin Suomelle. USA hyökkäsi organisoidusti kolmelta kaistalta huomattavasti useamman kerran kuin Suomi ja puolustajien pakittellessa laukaisupaikkoja tuli pahoiltakin sektoreilta. Jos olisivat saaneet onnistumisia alkuun, niin peli olisi ollut aivan eri.

Seppänen tiivistää asian hyvin. "Keskiviikkona oli jälleen kaikki katastrofin ainekset kattilassa suomalaisittain. Helmisen porukka väisti luodin, ja tulosta tulee kunnioittaa."

Loton päävoitto Suomeen - â€Kaikki katastrofin ainekset kattilassa†| Jääkiekko | Urheilulehti.fi
 

Lasipolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Hifk ja Leijonat
Laitetaanpas itsekin tähän asti seuratuista kisoista pari kommenttia.
Armia on flegu ja itseäni ärsyttää katsoa sitä selkäsuorana surffailua.Oli eilen tehokas ja se riittää.Vaarana tässä on se, että jos tehot jäivät tähän ei Jopella ole mitään käyttöä joukkueessa, mutta kai se taas jossain matsissa sohii pari sisään.

Eniten huolissani olen kuitenki ykkösketjun pelistä. MaG ei ole saanut itsestään irti mitään.Pulkkinen ei jostain syystä tunnu osuvan edes jalkapallo maaliin vaikka muuten onkin ollut kiekollinen ja pirteä.MiG on jostain syystä jäässä.Onkohan C rinnassa vienyt Mikken keskittymisestä pois, mutta jotenkin tuntuu että ei luista ja jotain pientä turhautumistakin on kasvoilta nähtävissä.Mikke väläytteli Kanadaa vastaan ja olin varma, että johtaa ja dominoi Usa pelissä mutta toisin kävi.

Sitten häkkipäät lähinnä Pokka, Barkov, Määttä joilla odotusarvot olivat suhteellisen kovat. Tämän hetkisten näyttöjen mukaan pojat ovat saamassa arvokasta kokemusta, mutta kyllä nämä kisat ovat vielä liian aikasin heille saadakseen jotain tulosta aikaan.Positiivisenä häkkipäistä nostaisin Ristolaisen, joka on ollut erittäin miehekäs ja kiekollinen pakistossa.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Ymmärrän halusi tulla kuittailemaan, mutta valitettava fakta on se että jokainen noista lainaamistasi kommenteista on totta.

Ainoa asia mikä on totta, on se, että ilman Armian maaleja Suomi ei kovin helpolla olisi voittanut peliä. Niitä maalintekijöitä kun ei jonoksi saakka tunnu riittävän Suomi-kiekossa. Uskon vakaasti että monta viime yön kiekkotietäjää harmittaa Armian onnistuminen.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sitten häkkipäät lähinnä Pokka, Barkov, Määttä joilla odotusarvot olivat suhteellisen kovat. Tämän hetkisten näyttöjen mukaan pojat ovat saamassa arvokasta kokemusta, mutta kyllä nämä kisat ovat vielä liian aikasin heille saadakseen jotain tulosta aikaan.Positiivisenä häkkipäistä nostaisin Ristolaisen, joka on ollut erittäin miehekäs ja kiekollinen pakistossa.
Oliskohan tuossa viimeisessä lauseessa ihan pikkaisen kotiinpäin vetoa havaittavissa? Nimittäin Ristolainen oli Kanadaa vastaan joukkueen ylivoimaisesti huonoin pakki. Aivan täysi reimari kanukeille. Paransi kyllä rutkasti USA-peliin ja hyvä niin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös