Pelaajahankinnat - kausi 2009/10

  • 514 096
  • 998
Tila
Viestiketju on suljettu.

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mulle tuli taas jotenkin déjà vu, kun kuulin Hjalliksen kertovan, kuinka omiin junnuihin aiotaan panostaa jne. Eikös se ole niin sanonut monta kautta putkeen? Saa nähdä, että tuleeko kauden mittaan yhtään "Hancockia" tai "Lingiä" Jokereihin. Aika arpapeliä ovat Narrien ulkkarivahvistukset viime kausina olleet - jättävätköhän todellakin hankkimatta ensi kaudella yhtään? Itse veikkailen, että ennen kautta hankitaan yksi "Stapletonin" tapainen varma lenkki.
Aika kova haloo noussut, kun otetaan huomioon, että Hjallis totesi vain, että tämän kauden ulkomaalaisiin meni hermot ja mielummin antaa omien junnujen pelata heidän tilallaan. Tästä on saatu kaikenmaailman ulkomaalaisuusteemoja ja junnuprojekteja kehitettyä. Syksyllä sitten näitä keskusteluja kaivetaan esiin, kun Jokerit hankkivat ulkomaalaisia. Itse veikkaan myös, että pelkästään kotimaisilla pelaajilla kautta ei pelata. Pointti tässä vain on se, että tämän kauden ulkomaalaiset meillä eivät jatka.

Eri asia sitten on, että jos ulkomaalainen ei onnistu, roikotetaanko tätä koko kauden mukana. Toisaalta voitaisiin kopioida JYPiä ja Kalpaa, jotka kesken kauden antoivat Bicekille ja Öbergille kenkää, kun eivät jengiin sopineet. Samalla kopioitaisiin toki ainakin Tapparaa, Lukkoa ja tietenkin HIFK:ta.
 

KLdiver

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teemu&Mara
Mielestäni Hjalliksen kommentit voidaan laittaa sapluunaan "Hjallis vastaa, kun toimittaja kysyy" eli ei mitään maailmaamullistavaa vaikka värikkäästi asiat ilmaiseekin. Tosiaan, kuten tässä monet Jokereihin perehtyneet ovat todenneet, ensi kauden kuviot esitellään massiivisessa piakkoin. Hjallis nyt vain tyhjensi pöydän ennen uutta kattamista.

Mitä ulkomaalaisiin pelaajiin tulee, mielestäni Hjalliksella on täysi oikeus ilmaista tyytymättömyytensä viime kauden vierailijoihin ilman, että täällä naristaan Hjalliksen moraalista, ammattitaidosta, kaksoileuasta yms. Luulen, että tavoitteena on suomalainen joukkue, mutta jos raha-/taloustilanne antavat myöten, joukkueessa voidaan nähdä (toivottavasti) taitava pelimies pohjoisamerikasta. Tenuten jatko olisi ollut mieluista, mutta suuntanee isommille rahavesille.

Mitä tulee sihvoskortin heilutteluun täällä Jokeriosastolla, tiedoksi vaan, että mieshän on täysi tuuliviiri. Ennen tätä kautta hän jopa "äityi" julistamaan jokerikiekon paluuta!

Monia mielenkiintoisia nimiä ilmassa. Yksi ainakin varma, tervetuloa AJ Niemi!
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minnekköhän Pasi Nielikäinen suuntaa? Vaikka PN:stä jäi positiivinen mielikuva niin en usko hänen mahtuvan ensi kauden Jokereihin.
Harkimon lausuntojen mukaan, ei ainakaan heti olla potkimassa pois Jokereista. Louhi, Kerman, Eronen jne. olivat niitä joille ei jatkoa tarjottu, Pasia ei samassa yhteydessä mainittu.
 

Alexandre

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eri asia sitten on, että jos ulkomaalainen ei onnistu, roikotetaanko tätä koko kauden mukana. Toisaalta voitaisiin kopioida JYPiä ja Kalpaa, jotka kesken kauden antoivat Bicekille ja Öbergille kenkää, kun eivät jengiin sopineet. Samalla kopioitaisiin toki ainakin Tapparaa, Lukkoa ja tietenkin HIFK:ta.

Kannattaisi ottaa asioista selvää ennenkuin kirjoittaa täyttä paskaa. Tai siis Bicekin kohdallahan tilanne oli sellainen että kun Tuppurainen loukkaantui JYP hankki Bicekin korvaamaan hänet joulutaukoon saakka. Ja olisi mielellään pidetty koko kauden mutta verotus teki jatkon mahdottomaksi. Ensikaudeksi ottaisimme ilolla bicekin takaisin jos se vain olisi mahdollista.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nöyryys puuttuu täysin koko hommasta.
Otetaan hattu päästä ja luetaan hartaudella phakki:n meille antamia ohjeita. Kovasti ollaan kiitollisia antamistasi neuvoista, mutta yksi asia kyllä pikkaisen arvelluttaa. Jyp-kannattaja phakki saapuu Jokerien osioon ja

a) aloittaa väittämällä, että Jokerit yrittää nyt kopioida Jypin systeemiä saavuttaakseen menestystä
b) jatkaa toteamalla Jokerien-kannattajat ja seuran tuuliviiriksi, joka luulee, että ongelmat ratkotaan rahalla*
c) toteaa yksioikoisesti, että Jokerien pelitapaa eivät edes Jokerien kannattajat tiedä ja Jokerien toiminnalle nauravat jo naurismaan aidatkin
d) lopettaa laupiaan neuvojen jakelun ja toteaa, että nöyryys puuttuu täysin koko hommasta.

En tiedä miltä tämä muiden silmiin näyttää, mutta minusta ei tuo nyt ihan nöyryyden perikuva ole. Ja tämä kaikki vain siksi, että nyt vuosien ja vuosien kovan ja määrätietoisen työn jälkeen Jyp on saavuttamassa menestystä, jonka se nöyränä ja muita kunnioittaen ottaa vastaan.

Hjalmarilta ihan hyviä kommentteja ja ulkkarithan hankitaan jos tulee tarve ja/tai sopiva löytyy. Minä tulkitsen Hjalmarin lausahdukset siten, että menneen kauden ulkkarit vituttivat ja nyt ei toistaiseksi palkata yhtään ulkomaanelävää vaan koetetaan rakentaa kotimainen joukkue. Tämä tilanne voi muuttua koska tahansa ja silloinhan halukkaat voivat tulla vaikka tänne avautumaan, ettei Hjallis taaskaan pitänyt sanaansa.

*(oli muuten eka tänä vuonna, joka tässä asiassa meitä opasti)
 
Jyp-kannattaja phakki saapuu Jokerien osioon

Näin äkkiseltään on kiinnittänyt huomiota, että nimimerkki phakki on Valtra-kulkueen suurimpia idiootteja, jonka lähes jokainen tai ainakin todella moni JYP-osion ulkopuolinen viesti on tarkoitettu nimenomaan vastustajaa tai muita joukkueita provosoimaan.

Kyllä tässä on nyt kyseessä jonkinlainen asetelmien haku ensi kauteen ja JYPiläiset ovat ottaneet tässä kohteekseen Jokerit. Ilmeisesti JYP-kannattajat ovat nostaneet joukkueensa jo jonkinlaiseksi kestosuosikiksi? Toisaaltahan heillä jatkaakin moni pelaaja, mutta ensi kauden voimasuhteista ei siltikään ole vielä tarpeeksi tietoa.

Mutta Jyväskylässähän mestaruusjuna starttasi jo elokuussa, miksei sitten asetelmia seuraavaan kauteen voisi hakea jo huhtikuussa? Varmasti lievittää sitä tuskaa, joka syntyy, kun Blues tai Kärpät lakaisee syrjäkylän unelman takaisin maton alle.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Harkimon lausuntojen mukaan, ei ainakaan heti olla potkimassa pois Jokereista. Louhi, Kerman, Eronen jne. olivat niitä joille ei jatkoa tarjottu, Pasia ei samassa yhteydessä mainittu.

Tämä poispotkiminen on kyllä edelleen erittäin outo ilmaisu, kun puhutaan henkilöistä joilla ei ole edes työsopimusta työnantajan kanssa. miten voidaan potkia pois henkilö jolla ei ole työsopimusta?

Louhi, Kerman, Eronen ja kumppanit ovat ilman sopimusta, ja Jokerit menee jatkossa muilla miehillä. Ei sen kummallisempaa, ei tässä ketään olla potkittu pois. Kohua on aiheuttanut myös joku ihmeen Mikko Turusen "huono kohtelu" ja että hänet olisi jotenkin potkittu HIFK:sta. Ei tajua...
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Itseasiassa jos eräs aika hurja huhu pitää paikkansa niin se on kopioutu Kalpalta.

En nyt ihan S. Kapaseen vertaisi, mutta toteutuessaan olisi kyllä aikamoinen piristysruiske koko liigalle... Ja ettei nyt Selännettä sotketa mukaan, niin eiköhän Teemu lopeta uransa Anaheimissa olympialaisten ja Kurrin maalisaldon jäätyä taakse.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
En nyt ihan S. Kapaseen vertaisi, mutta toteutuessaan olisi kyllä aikamoinen piristysruiske koko liigalle... Ja ettei nyt Selännettä sotketa mukaan, niin eiköhän Teemu lopeta uransa Anaheimissa olympialaisten ja Kurrin maalisaldon jäätyä taakse.
Jos nyt ei Selännettä sotketa, kuten ei kannatakkaan, niin kenees sekoitetaan? Ei siellä montaa Jokeritaustaista löydy, ketä voi ees vähän Kapaseen verrata. Peltonen vai? Varmaan on Aravirran kanssa hyvää pataa. Onkohan Villelle kehkeytynyt vuosien varrella iso Jokeri-sydän, jonka takia palaa Ilmalaan eikä Nordikselle? :)
 
Luultavasti toi ketju sanoo jotakin jopa Jypinkin kannattajille ;) Vuosi 1992 anyone?

No perkele, kyllä muistetaan. Itse istuin katsomossa jokaisen Play Off -pelin ja tuolloin oli kova luotto JypHT:n mahdollisuuksiin mutta Otto ja Teme olivat sellaisia taitureita että itku meinasi tulla - mutta "taas" ollaan mitalipeleissä joten tänä vuonna sitten Jyväskyläänkin saadaan muutakin kuin katkeria muistoja.

Jottei menisi ihan ot:ksi niin hienoa että Niemi palasi ruotuun kunnon sopimuksella - ja toivottavasti Hjallis a) älyää tehdä "varmoille" pelimiehille vähintään kahden lappuja ja b) antaa oikeasti junnuille kunnolla mahdollisuuksia.

Ja itseasiassa minä en nyt niin hirveästi hämmästyisi vaikka Selänne palaisi kotiin kaudeksi kahdeksi ennen leppoisia eläkepäiviä - Kapanen oli ensimmäinen näistä isoista pelureista joten mikseikäs muutkin, saisi tulla lisääkin. Harmi vain ettei meillä Jyväskylässä ole omia NHL-huippuja jotka voisivat kotiin palata...

Uskon ja toivon että Jokerit tekee ensi kaudella paluun "jokerikiekkoon" sillä tämä kauden Hanlon-kiekko sai mieleen vain vitutusta ja itsemurha-ajatuksia!

Hanlon on jääkiekon kuolema.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
No perkele, kyllä muistetaan. Itse istuin katsomossa jokaisen Play Off -pelin

... a toivottavasti Hjallis a) älyää tehdä "varmoille" pelimiehille vähintään kahden lappuja ja b) antaa oikeasti junnuille kunnolla mahdollisuuksia.

Ja itseasiassa minä en nyt niin hirveästi hämmästyisi vaikka Selänne palaisi kotiin kaudeksi kahdeksi ennen leppoisia eläkepäiviä.

Kuten myös. Tosin tunnelmat taisivat olla hieman erilaiset... Mukava kuitenkin lukea vaihteeksi jonkun fiksunkin jyppiläisen kommentteja. Pitkälti samoilla linjoilla kanssasi sopimusasioista. Selännettä tuskin kuitenkaan liigassa tullaan näkemään, vaikka hankkisikin osan Jokereiden omistuksesta. Teemu voisi tulla Masaksi Masan paikalle. Keke TJ:nä, Stögö kakkosvalmentajana ja Teme UTJ:na. Maistuisi.
 

Johnnie

Jäsen
En nyt ihan S. Kapaseen vertaisi, mutta toteutuessaan olisi kyllä aikamoinen piristysruiske koko liigalle... Ja ettei nyt Selännettä sotketa mukaan, niin eiköhän Teemu lopeta uransa Anaheimissa olympialaisten ja Kurrin maalisaldon jäätyä taakse.

Keke tekee comebackin!? Tai Virmanen ottaa myös Keken duunin takaisin hoidettavakseen??
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jos nyt ei Selännettä sotketa, kuten ei kannatakkaan, niin kenees sekoitetaan? Ei siellä montaa Jokeritaustaista löydy, ketä voi ees vähän Kapaseen verrata. Peltonen vai? Varmaan on Aravirran kanssa hyvää pataa. Onkohan Villelle kehkeytynyt vuosien varrella iso Jokeri-sydän, jonka takia palaa Ilmalaan eikä Nordikselle? :)

Peltonen kävi mullakin mielessä ensimmäisenä. Sopimus Panthersin kanssa loppuu tähän kesään ja Villehän on todellinen Aran luottopelaaja... Tätä en kyllä tosin usko ennen kuin näen virallisen uutisen jossain. Olisi liian hyvää ollakseen totta!
 

baddinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
iiefkoo
Peltonen kävi mullakin mielessä ensimmäisenä. Sopimus Panthersin kanssa loppuu tähän kesään ja Villehän on todellinen Aran luottopelaaja... Tätä en kyllä tosin usko ennen kuin näen virallisen uutisen jossain. Olisi liian hyvää ollakseen totta!

Ville Peltonen on kyllä sanonut pelaavansa HIFK:ssa sitten, kun hän Suomeen palaa.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Peltonen kävi mullakin mielessä ensimmäisenä. Sopimus Panthersin kanssa loppuu tähän kesään ja Villehän on todellinen Aran luottopelaaja... Tätä en kyllä tosin usko ennen kuin näen virallisen uutisen jossain. Olisi liian hyvää ollakseen totta!

Onhan tuo liigajyrä vihjaillut kaksospoikien Helsinkiin tulemisesta joten odotellaan...
 

Jokerinho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Ville Peltonen on kyllä sanonut pelaavansa HIFK:ssa sitten, kun hän Suomeen palaa.

Mikään ei ole niin epävarmaa kuin huipunveljen siirtyminen IFK:hon.

Ja mikään puolestaan ei ole niin varmaa kuin se, että Jokerit on aina vetämässä välistä kun vastustajat pyrkivät hankkimaan omia kuninkaallisia takaisin. :)
 

kimbe66

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Näin äkkiseltään on kiinnittänyt huomiota, että nimimerkki phakki on Valtra-kulkueen suurimpia idiootteja, jonka lähes jokainen tai ainakin todella moni JYP-osion ulkopuolinen viesti on tarkoitettu nimenomaan vastustajaa tai muita joukkueita provosoimaan.

Kyllä tässä on nyt kyseessä jonkinlainen asetelmien haku ensi kauteen ja JYPiläiset ovat ottaneet tässä kohteekseen Jokerit.

Oma sanontasi on varsin ristiriitainen. Eivät JYP-kannattajat ole ottaneet Jokereita kohteekseen (korkeintaan nimimerkki phakki).

Onnittelen Jokereita AJ Niemen hankinnasta. On varmasti parhaita puolustajia liigassa ensi kaudella. Olen aina ihmetellyt, miksi AJ:tä haukutaan esim. maaotteluketjuissa, vaikka on todella varma puolustaja. Kelpaisi varmasti mihin tahansa liigajoukkueeseen. Ja nimenomaan ykköspakkipariin.

Sitten pari kysymystä. Onko tuo Aravirta jo ihan varma? Ja Pirnes? Ja Hentunen? Jos ovat, niin kova joukkue on Jokereilla ensi kaudella jo näillä näkymin kasassa. Kyllä se Hauhtonenkin pystyy kakkossentterinä pelaamaan, jos riittävän hyvät laiturit rinnalla on. Eli turha huolehtia siitä.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huhun lähde?

PELTONEN-PIRNES-HENTUNEN

Huhun lähde on pelaajan lähipiiri, eli suomessa asuvat tuttavat.
Pelaaja ei ole Ville Peltonen vaan aivan oikea Jokeri.
Kyseisen pelaajan lapset alkavat olemaan siinä iässä että äidinkieltä olisi mukava osata ihan oikeasti puhuakkin joten vaihtoehdoksi ei jää kun tulla Suomeen.
 

Sturm

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967
Pelaaja ei ole Ville Peltonen vaan aivan oikea Jokeri.

Nhl:ssä "oikeita Jokereita" ei taida olla kuin Bergenheim sekä Selänne. Eikä Teemukaan junnukiekkoa jokereissa aloittanut. Bergenheimillä taas ei taida olla yhtään lasta. Olen pihalla kuin lumiukko!
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Huhun lähde on pelaajan lähipiiri, eli suomessa asuvat tuttavat.
Pelaaja ei ole Ville Peltonen vaan aivan oikea Jokeri.
Kyseisen pelaajan lapset alkavat olemaan siinä iässä että äidinkieltä olisi mukava osata ihan oikeasti puhuakkin joten vaihtoehdoksi ei jää kun tulla Suomeen.

Tää on helppo. Tikkasen vitonen lasketaan katosta. Lepällä ja Valtterilla ei vielä muksuja ole, Peltonen on osittain julli (erittäin hieno mies kuitenkin) ja The Teemu ei ole Jokereille mitään velkaa. Muksut tosin ovat kouluiässä. Melko mielenkiintoista.

Mälkiälle minä näytän vihreää valoa. Loukkaantumisten välttämiseen Hjalliksen rahat ei riitä ja JYPin loukkaantumisvapaata menestyskonseptia on vaikea kopioida. Manelius ja/tai Eronen nähdään kehissä varmasti. Yhden SaiPa pelin areenalla näin ja hämärä mielikuva Mälkiästä jäi perusvarmana, mutta ei aivan kädettömänäkänä puolustajana. Toivottavasti en nähnyt/muistanut harhoja.

Ara-Törmäseen löytyy luottoa ja Juuso jatkanee maalilla. Ei tää tilanne masennukseen johda.

Joroisten Härkä-Essi-Huippu olisi jo aivan liian hyvää ollakseen totta, mutta toivottavasti Nykäskyläläiset antavat meidän edes unelmoida. Off-season tuntuu nykyään olevan Jokerifaninkin parasta aikaa.
 

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
En nyt ihan S. Kapaseen vertaisi, mutta toteutuessaan olisi kyllä aikamoinen piristysruiske koko liigalle... Ja ettei nyt Selännettä sotketa mukaan, niin eiköhän Teemu lopeta uransa Anaheimissa olympialaisten ja Kurrin maalisaldon jäätyä taakse.

Huhun lähde on pelaajan lähipiiri, eli suomessa asuvat tuttavat.
Pelaaja ei ole Ville Peltonen vaan aivan oikea Jokeri.
Kyseisen pelaajan lapset alkavat olemaan siinä iässä että äidinkieltä olisi mukava osata ihan oikeasti puhuakkin joten vaihtoehdoksi ei jää kun tulla Suomeen.

No näiden huhujen perusteella kyseessä taitaa olla Väänäsen Ossi. Miehellä loppuu sopimus tähän kauteen ja ei ole liiemmin päässyt waiversien kautta Vancouveriin siirryttyään pelaamaan. Ossin lapsitilanteesta en tiedä, mutta saattaahan sillä niitäkin olla.

Olishan tuo aivan mahtavuutta, jos tulisi! Siinä olisi jo kaksi ensimmäistä pakkiparia valmiit: Väänänen - Kauppinen ja Niemi - Koivisto. Huh huh, ei tällaisia huhuja saa edes kertoa. Alkaa toiveet nousta jo liian korkealle.
 
Viimeksi muokattu:

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nhl:ssä "oikeita Jokereita" ei taida olla kuin Bergenheim sekä Selänne. Eikä Teemukaan junnukiekkoa jokereissa aloittanut. Bergenheimillä taas ei taida olla yhtään lasta. Olen pihalla kuin lumiukko!

Ossi Väänänen kuulunee myös NHL:ssä tällä hetkellä pelaaviin "oikeisiin Jokereihin". Mies on vieläpä syntynyt Jokereiden kotikaupungissa. Selänne teki kesällä kahden vuoden sopimuksen Anaheimin palkkakatto -kuvioiden takia ja Teemua nimimerkki Masculine varmastikin tarkoittaa. Toivottavasti huhun lähde ei ole YLEn muutama päivä sitten esittämä videohaastattelu, jossa Selänne puhui ympäripyöreitä mahdollisesta Suomeen paluusta mainiten juuri tuon lastensa kielitaidon ja koulunkäynnin. Henkilökohtaisesti en osaa kuvitella Teemu Selännettä vääntämässä lähes nelikymppisenä multimiljonäärinä jossain Lappeenrannan Kisahallissa tai Porin Isometsässä. Liigalle ja kotimaiselle jääkiekkoilulle Selänteen Jokeri-diili olisi kuitenkin aivan käsittämättömän iso juttu; (HUOM!fantasiaa!HUOM) Sami Kapanen jatkaa KalPassa, Jere Lehtinen siirtyy Bluesiin, Ville Peltonen HIFK:hon ja Teemu Selänne Jokereihin = SM-liigan yleisökeskiarvo nousisi komeasti yli 5000.
 
Viimeksi muokattu:

Sturm

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967
Ossi Väänänen kuulunee myös NHL:ssä tällä hetkellä pelaaviin "oikeisiin Jokereihin".

Totta! Mutta eikö keskustelusta ollut kyse hyökkääjistä? Vai olenko taas pihalla kuin lumiukko? Harkimon kommentti, "selkeä ykköskenttä" tarkoittaa 3 erittäin kovaa Suomalaista hyökkääjää johon Peltonen-Pirnes-Hentunen olisi sopinut kuin nyrkki silmään...
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Totta! Mutta eikö keskustelusta ollut kyse hyökkääjistä? Vai olenko taas pihalla kuin lumiukko?

Ei kannata ottaa niin vakavasti näitä jokavuotisia Selänne-huhuja. Jotkut tykkäävät vaan aina sekoittaa pakkaa näillä huhuilla. Parempi vain kun ei odota liikoja, voi Massiivisesta muodostua aikamoinen pettymys muuten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös