Viuhkola palaa Ouluun

  • 56 700
  • 177

Derksen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Lippo
Petri Kontiola "teki mitä tahtoi" SM-liigassa parhaimmillaan ja pelaa tälläkin hetkellä AHL:ssä 1p/ottelu, mutta siitä huolimatta on vain päässyt käväisemään Hawksien ryhmässä. Eipä Konna kuitenkaan valita, vaikka näytöt ovat Euroopasta aika vakuuttavat(maajoukkueesta&seurajoukkueesta). Pitäisikö sinusta siis Konnan nyt tulla vain takaisin? Tai esim. olisiko Kipperin pitänyt tulla takaisin kun SJ:ssä joutui paitsioon? Tai Toskalan? Niko Kapasen? Antti Miettisen?
Kontiolalla on henkilökohtaisia näyttöjä parilta kaudelta Euroopasta. Muutaman vuoden ikäeron lisäksi Kontiolalle ei ole vielä ihan vastaavaa uraa Euroopassa kertynyt kuin Viuhkolalle. Kontiola onkin ainakin asteen lupaavamman kategorian pelaaja. Pelaajalla itsellään sekä hänen seurallaan NHL:ssä on vakaa yhteinen tavoite tehdä hänestä nopeahkolla aikataululla NHL-pelaaja. Se ehkä vaatii sen vuoden farmissa kasvamassa sikäläisiin ympyröihin. Joka tapauksessa Kontiolan kohdalla lienee aika lupaavat näkymät NHL:n suhteen verrattuna Viuhkolan vastaaviin.

Muiden mainitsemiesi nimien tilanne taisi olla lähempänä Viuhkolaa. Nämä ovatkin hyviä esimerkkejä siitä, että monesti suomalaisen kovan SM-liigapelaajan tie kunnon näyttöpaikkaan NHL:ssä on turhan pitkä. Toki se on sitten pelaajasta itsestään lopulta kiinni, että jos ei onnistu hyödyntämään ensimmäistä kunnon näyttöpaikkaa, niin kuinka kauan sitten jaksaa yrittää uudestaan. Tavallaan nostan toki hattua noillekin tienraivaajille, mutta ihan vain suomalaisena kiekkokannattajana katselisin heitä mieluummin pelaamassa huippukiekkoa täällä kuin lukisin juttuja heidän tuskaisesta tiestään kohti rapakontakaisia parrasvaloja. Hienoahan se sitten on, kun joku Kipper nousee lopulta tähdeksi. Toivoisin vain NHL-johtajien antavan helpommin parempia näyttöpaikkoja monen vuoden ajan kovia näyttöjä Euroopassa antaneille pelaajille. Lisää täkäläisen kiekon arvostusta siis kiitos. Sinulta varmasti löytyy tukku vasta-argumentteja tähän keskusteluun. Näkemyseromme taitavat olla vaan suht suuria, joten voi miettiä kannattaako tästä enää enempää vääntää.

Ehkä et ole vielä huomannut, mutta SM-liigassa huippupelaaja voi olla pelaaja, joka NHL:ssä ei taidollisesti(esim. voiman, nopeuden, taitojen, kokonaisuuden, jne.) vaan pärjää.
Valitettavan vähäisistä NHL:n seuraamismahdollisuuksistani huolimatta olen ollut aistivinani välillä jotain tuon suuntaista. SM-liigan aktiivisena seuraajana toivonkin, että mahdollisimman moni sellainen huippu, jonka rahkeet eivät NHL:ään tahdo riittää, pelaisivat täällä ennemmin kuin ajelehtisivat farmin ja NHL:n alempien ketjupaikkojen välillä.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Hmm... No, hienosti rinnastit tuon kirjoittamani faktan tuohon täydelliseen tuubaan mitä kirjoitit tuossa eka kappaleessasi. Huono sarkasmi ei naurata btw.

Täydellistä tuubaa on ensimmäinen visiosi siitä että pelaajien olot farmissa ovat jotenkin epäinhimilliset ja elämän verran huonommat kuin pelatessa Suomessa, ja etteikö paras vaihtoehto olisi peliura NHL:ssä. Eivät varmasti ole vieraspelireissut aina pumpulia, mutta ei se nyt kuitenkaan mikään maailmanloppu ole. Aika moni on hengissä selvinnyt.

Ihan varmaan hyvä vaihtoehto tuokin, jos tykkää elää pienellä palkalla ulkomailla erossa perheestään luottaen siihen 10% mahdollisuuteen, että joskus pääsee siihen unelmaansa, jonka vuoksi on koko reissuun lähtenyt.

Jos on yhtä pessimisti kuin sinä, ei varmasti kannata lähteä kokeilemaankaan kahden suunnan sopimuksella vaan tehdä hyviä jatkosopimuksia Suomessa/Euroopassa. TAI käydä vain leirillä kokeilemassa. TAI jäädä taistelemaan pelipaikasta edes yhden kauden verran. Puhuminen tosissaan yrittämisestä, mutta hyppäämisestä paluulennolle ensimmäisen vastoinkäymisen tullessa eteen, maitojuna. Kaikkea hyvää, ja niin edelleen, mutta tämän pitäisi olla ihan selkeä juttu.

Miten nämä vuodatukset nyt liittyy taas mihinkään? Karmeaa ylidramatisointia.

Heh, tarkoitatko nyt epäinhimillisiä visioitasi farmipelaajien kohtalosta?

Hieman eri asia lähteä nuorena lapsettomana miehenä hengailemaan farmiin. Nämä mainitsemasi kaverit ovat todennäköisesti jopa asennoituneet siten, että pelaavat alkuun alhaalla vaikkapa kauden tai kaksi.

Olet siis sitä mieltä että nuorella pojankoltiaisella, joka on tähän asti ollut äidin hoivissa, on helpompaa hypätä ammattilaiskelkkaan vieraassa maassa, kuin perheellisellä, hieman vanhemmalla, joka saa varmasti myös perheensä kuitenkin samalle mantereelle? Molemmissa tapauksissa siellä ollaan enemmän tai vähemmän tutista ja tissistä erossa, tosin todennäköisemmin nuoremmalla se on kauempana, ja arvelisi vanhemman osaavan asennoitua asiaan paremmin. Ns. aikuisten ja ammattilaisten tapaan.

Niinkuin yllä sanottiin niin kausi tai kaksi Viuhkolan tapauksessa on pois hänen parhaista pelivuosista. Ja jos tie ylös ei aukenisi kahdessa kaudessa, olisi taloudellinenkin häviö satojatuhansia. Mutta kaikki nämähän on tekosyitä eikö niin?

Sinäkin puhut kaudesta tai kahdesta, vaikka kaikista noista kokeilua kesti sen muutaman kuukauden verran. Todellakin jos tuon tason pelaaja ei saa yhtään kutsua kokonaisen kauden aikana ylös, ei kannata joukkueeseen jäädä.

Kyse on asennoitumisesta siihen, kuinka paljon aikoo tehdä unelmansa eteen töitä. Jos on puhuu pelipaikasta tappelemisesta, mutta samaan aikaan laskee eläkeprosentteja, ei varmasti saa pelipaikkaa. Jos taas unelma liittyy enemmän turvallisuuteen, pehmeisiin arvoihin ja Keskustapuolueeseen, kannattaa jättää puheet tosissaan yrittämisestä Matille ja Merville.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Toivoisin vain NHL-johtajien antavan helpommin parempia näyttöpaikkoja monen vuoden ajan kovia näyttöjä Euroopassa antaneille pelaajille. Lisää täkäläisen kiekon arvostusta siis kiitos. Sinulta varmasti löytyy tukku vasta-argumentteja tähän keskusteluun. Näkemyseromme taitavat olla vaan suht suuria, joten voi miettiä kannattaako tästä enää enempää vääntää.

Nykyinen CBA ja eurooppalaisten nuorten varauksien lähteminen jo ~20-vuotiaana viimeistään NHL:n on vaikuttanut myös siihen että kokeneemmat kaverit eivät saa varsinkaan tippuessaan farmiin ehkä aivan parhaita näyttöpaikkoja, kun nuoret lupaukset vievät ne helpommin.

Ja itse kaipaisin eniten tuota eurokiekon arvostusta faneilta P-Amerikassa, mutta sitä tuskin on tulossa. Kyllä kuitenkin NHL-johtajat edes jotenkin tietävät millainen tilanne on Euroopassa.

Itse yritän/yritin katsoa tilannetta eniten juuri Viuhkolan asemasta ja siitä mitä pelaaja voi urallaan haluta. Tämä onnistuu itselläni omista lähtökohdista kohtalaisen hyvin. Niinpä ymmärrän hyvin senkin että moni eurooppalainen lähtee NHL:n tavoittelemaan sitä lapsuuden uneelmansa. Ei tarvitse sitten sanoa "mitä jos". Samoin ymmärrän että siellä osa tahkoaa pidempään ja osa sitten ei. Ainoa mitä toivon onkin juuri se, että ei sitten kun lopettaa tarvitse miettiä uraa takaperin ja sanoa sitä "mitä jos...".

Mutta olet ihan oikeassa, turha tästä enempää vääntää. Kiitos kuitenkin asiallisista vastauksista, palstalla kun asiallinen keskustelu tuntuu joskus olevan katoava luonnonvara.

Ja lopuksi kaikkea hyvää Pikulle jatkossa, missä sitten uraa jatkaakin ja kuinka pitkään.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onhan tuo nyt aika selvä homma että perheellinen mies ei jaksa tahkota selkä paskana farmisarjassa kun voi tulla kotiin pelaamaan huippupalkalla ja katsella esikoislapsensa kasvavan. Farmiin pääsee jkyllä oka syksy uudestaankin jos kiinnostusta vielä riittää. Tiedä vaikka joku seura tarjoaisi 1-suuntaisen sopparinkin.

Nyt on tärkeintä saada selkä kuntoon että voi ylipäätään jatkaa uraansa. Keväällä voi sitten antaa lisänäyttöjä liigassa ja maajoukkueessa ja syksyllä sitten training campille uuteen yritykseen jos kiinnostaa. Joillakin saattaa olla muitakin tärkeitä asioita elämässä kuin NHL:ssä pelaaminen. Kysykää vaikka Aki Bergiltä.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Erikoinen yhtälö että ei voi pelata farmissa kun selkä on tohjona mutta Suomessa voi pelata huippupalkalla. Onko se selkä nyt kuinka rikki oikeasti vai onko kyseessä ns. Tsekkiläinen nivus?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Joillakin saattaa olla muitakin tärkeitä asioita elämässä kuin NHL:ssä pelaaminen. Kysykää vaikka Aki Bergiltä.
Ja jos kysyttäessä Bergin puheesta ei saa selvää tai muuten vaan vituttaa kuunnella Turun murretta, voi samaa asiaa kysellä vaikka J. Karalahdelta.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Erikoinen yhtälö että ei voi pelata farmissa kun selkä on tohjona mutta Suomessa voi pelata huippupalkalla. Onko se selkä nyt kuinka rikki oikeasti vai onko kyseessä ns. Tsekkiläinen nivus?

Kyllähän Kärpillä yleisesti on paremmat lääkärit (Tenkratin 48 kk -> kolme viikkoa) ja varmasti Viuhkola on pelikunnossa heti kun paperit ovat kunnossa.

Olen yrittänyt olla kirjoittamatta tähän ketjuun, mutta ei se näköjään ole mahdollista. Jari Viuhkola oksettaa minua, onkohan sillä oikeasti pillu? Tuo miehen irvikuva palaa nyt Suomeen, kun vähän selkään sattuu ja ei pääse NHL:aan.

Tuokaa nyt joku sille lämmintä maitoa lentokentälle, että tuntee olonsa heti kotoisaksi. Äitikin voi tehdä makaronilaatikon heti valmiiksi.

Jari luovutti nopeasti, yllättävänkin nopeasti.
Olikohan taas vaimo tekemässä päätökset? Viime kerralla kun Jarilla oli NHL-sopimus odottelemassa pöydällä (kesä 2006?) niin vaimo esti lähdön. Kuka tämä nainen on? Onko hän itse saatana?

Jarista ei tule koskaan NHL-pelaajaa, Jari on ja pysyy SM-liigapelaajana siinä missä Atte Pentikäinen, Juha Gustafsson, Valtteri Tenkanen tai Jussi Pesonen. SM-liigapelaaja. Luovutti helpolla. Tissiposki.
 

Kapo

Jäsen
Jari Viuhkola oksettaa minua, onkohan sillä oikeasti pillu?
Ollaan perimmäisten kysymysten äärellä.

Minä toivon että moni muukin suomalaispelaaja ei pitäisi ameikan farmiliigoja minään tavoittelemisen arvoisina paikkoina. NHL-jengin harjoitusleirillä voi käydä ja jos ei paikkaa aukea niin takaisin vaan. Näin ainakin itse tekisin.
 

Knower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit+Petteri Nummelin
Taisin kinata tästä asiasta Golden Awen kanssa edellisellä kerralla kun pohdittiin että Viuhkola on väärin jäänyt SM-liigaan, koska se on liian hyvä. Itse näkisin Viuhkolan ehkä vähän samantyyppisenä tapauksena kuin Ville Peltosen. Peltosellakaan ei parilla kerralla natsannut (joo, yritti kyllä kauemmin) ja tekikin sitten uraa Euroopassa. Kun kunnon sauma sitten annettiin, meni takaisin ja hoitaa nyt omaa hommaansa asiallisesti Änärissä. Voisin kuvitella Viuhkolalle samanlaista kokonaisratkaisua.

Ja mitä tulee siihen, että ei ole mies eikä mikään, jos ei jää kituuttamaan farmiin sillä fiiliksellä että ylös ei ole mahdollisuuksia, kotio vaan ja uudestaan myöhemmin jos nappaa. Urheilu mielletään aina sellaiseksi, että pitää tavoitella koo ajan korkeampia juttuja. Koska jääkiekkoilijakin on julkinen ammatti, kyllä tässä voidaan aina ulkopuolisena kritiikkiä heittää "ämmämäisistä" valinnoista jne. Emme kuitenkaan tiedä Viuhkolan arvoista mitään ja voi olla että lätkän pelaaminen on vain työ hänelle ja se oma kokonaispaketti ratkaisee onnellisuuden. Itse arvostan tällaisia tekoja, ihmisenä en häntä tunne yhtään, mutta mielestäni kertoo jotain kaverista. Urheilijana varmasti löytyy kovempia jätkiä, jotka taistelevat tiensä ylös ja arvostan minä niitäkin. Hyvä heille. Se on kuitenkin vain ja ainoastaan Viuhkolan asia, jos hänen Comfort Zoneen kuuluu mieluummin pelaaminen SM-liigassa näkyvällä paikalla ja isossa roolissa kuin farmissa nihkeily. On kuitenkin jo aikuinen mies. Noilla näytöillä "kuuluu" saada kunnon mahdollisuus heti ylhäällä. Junnut kiertää sitten sen farmin kautta.

Eli hienoa, että lisää kovia pelureita saadaan takaisin SM-liigaan!
 

Makis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viuhkolan selkätilanne _on_ Oulussa eri. Täällä joukkueella ja kannattajilla on enemmän kärsivällisyyttä, eikä Pikun ole pakko yrittää pelata puolikuntoisena.

Kuinka monella teistä "Viuhkola on mammanpoika"-märisijöistä on perhettä? Se voi tietenkin joillekin olla ihmeellinen ajatus, että perhe on NHL:ää tärkeämpi juttu, mutta niin se vain on.
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Radio Mega:

"Kärpät järjestää tiedotustilaisuuden tänään kello 14. alkaen Oulun Energia Areenan Kärppäklubilla. Kärppien toimitusjohtaja Juha Junnon mukaan tilaisuudessa kerrotaan mm. Jari Viuhkolan sopimustilanteesta."

Hmm, jäi mietityttään tuo sopimustilanne -sana. Oisko vielä niin etteivät olisi päässeet yhteisymmärrykseen ja soppari on vielä allekirjoitusta vaille ?

Ja nähtävästi muutakin tiedotettavaa on kuin Pikun tilanne. Pasi takaisin Kärppiin ? =)

Nooh, iltapäivällä tiedetään enemmän.
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kuinka monella teistä "Viuhkola on mammanpoika"-märisijöistä on perhettä? Se voi tietenkin joillekin olla ihmeellinen ajatus, että perhe on NHL:ää tärkeämpi juttu, mutta niin se vain on.

Kannattaa Makis jättää huomioimatta sellaset aivopierut. Espoolaisia pikkupoikia taitaa vaan vähän jännittää kun Joulupukin saapuminen on jo niin lähellä. Kyllä ne rauhottuu kun autorata (tai Barbie?) -paketit on avattu =)
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Emme kuitenkaan tiedä Viuhkolan arvoista mitään ja voi olla että lätkän pelaaminen on vain työ hänelle ja se oma kokonaispaketti ratkaisee onnellisuuden.

Me tiedämme mitä Viuhkola on puhunut NHL:een yrittämisestä tällä kertaa tosissaan, ja arvostelemme sitä, emme mitään muita arvoja.

Viuhkolan selkätilanne _on_ Oulussa eri. Täällä joukkueella ja kannattajilla on enemmän kärsivällisyyttä, eikä Pikun ole pakko yrittää pelata puolikuntoisena.

Kylläpä rapakon takanakin pidetään omaisuudesta aika tiukkaa huolta, toki AHL-pelurin kanssa ei mennä ehkä ihan yhtä pitkälle kuin Miikka Kirpusoffin ja kumppanien joille lääkäri lausuu omat kuntoutusohjelmansa sen mukaan mihin kisoihin ei kannata mennä pelaamaan. Demonisoit taas sitä että farmisarjassakin jotenkin järjestään pakotettaisiin pelaamaan "piikin avulla", omaa terveyttä ja kuntoutumista uhmaten. Onhan englannin puhuminen tosin aika haastavaa, pitää sanoa "yes" tai "no" kun tohtori kysyy "sattuuko tähän kohtaan, no entä tähän?.

Kuinka monella teistä "Viuhkola on mammanpoika"-märisijöistä on perhettä? Se voi tietenkin joillekin olla ihmeellinen ajatus, että perhe on NHL:ää tärkeämpi juttu, mutta niin se vain on.

Meillä kellään ei ole perhettä, olemme syntyneet Pyhästä Hengestä, osa keskelle kolmostietä, osa Martinniemeen. Aluksi oli kylymä.

*****

On muuten aikoihin eletty kun Tommy copy/pasteaa meikäläisen tekstejä. Hyvä Tommy, opit vielä!
 

zztop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Farmissa tahkoamisen voisi rinnastaa intin käyntiin, vittumaista puuhaa noin 30-vuotiaana kun pitäisi yrittää elättää kolme ihmistä. Piku teki varmasti parhaaksi näkemänsä päätöksen ja joskus voi NHL-paikka auetakin. Piku ei ole ensimmäinen eikä viimeinen joka pakkaa farmista kamansa kesken kauden.
 

IlarI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki muut paitsi Tappara tai JYP
Kyllähän Kärpillä yleisesti on paremmat lääkärit (Tenkratin 48 kk -> kolme viikkoa) ja varmasti Viuhkola on pelikunnossa heti kun paperit ovat kunnossa.

Olen yrittänyt olla kirjoittamatta tähän ketjuun, mutta ei se näköjään ole mahdollista. Jari Viuhkola oksettaa minua, onkohan sillä oikeasti pillu? Tuo miehen irvikuva palaa nyt Suomeen, kun vähän selkään sattuu ja ei pääse NHL:aan.

Pitkäänhän sitä pitikin odotella Kiekkokaupungin edustajien ensimmäistä asiallista huutelua vieraisiin pöytiin. Kommentin taso ei varmaankaan yllätä ketään.


Tervetuloa vaan takaisin Piku, hommaa selkäsi kuntoon. Varo tosin Länsi-Uudellamaalla pelatessasi kahta isoa pahaa: Rajamäen Ekiä ja Lostedin Patrikia, taitokiekkoilijoita jumalan arvosta. Ne kun on oikeita miesten miehiä.
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko se selkä nyt kuinka rikki oikeasti vai onko kyseessä ns. Tsekkiläinen nivus?

Kukaan täällä ei tiedä. Joku kuitenkin vissiin olettaa, että Viuhkola joskus pystyy pelaamaan, koska haluaa tehdä sen kanssa sopimuksen. Ja on Viuhkolalla niitä nivusvaivojakin ollut, joten nivusta ei kannata unohtaa spekulaatioista.

Viuhkolan yrittämisestä NHL:ään tällä kertaa tosissaan

Itsehän se määrittelee, mikä on tosissaan ja mikä ei. Piku lähti kahdensuunnan sopimuksella, joten oli ainakin aluksi melko tosissaan. Jos selkä brakasi silkasta pelosta ja stressistä, niin sitten näin kävi. Jos tuli vastoinkäymisen edessä koti-ikävä, niin sitten tuli. Jos Viuhkolalla on tissisyndrooma, niin sitten on, enkä puhu nyt tietenkään mistään vieraiden naisten tisseistä.

Maajoukkueeseen Viuhkola ei ole sopeutunut vielä viidessä vuodessa, joten miksi sopeutuisi NHL:ään? Leijonapaidassa Viuhkolan peli on yleensä ylivarovaista.

Ongelma ei ole se, onko Viuhkola on vässykkä vai ei. Ongelma on se, joku kuvittelee asian olevan valintakysymys. Miehiä on tasan neljänlaisia. Yhdellä ryhmällä on iso muna, mutta pienet pallit. Sellaisilla vermeillä yleensä pärjää. Näiltä puuttuu kivestä, mutta ovat huomanneet pärjäävänsä elämässä silti. He eivät koe syytä harmitella itseään.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Philly Flyers, Larva ja Todd Timantti
Jarista ei tule koskaan NHL-pelaajaa, Jari on ja pysyy SM-liigapelaajana siinä missä Atte Pentikäinen, Juha Gustafsson, Valtteri Tenkanen tai Jussi Pesonen. SM-liigapelaaja. Luovutti helpolla. Tissiposki.

Aivan. Jotain eroa näissä kavereissa kuitenkin on: taidot ja pisteet. Yleensäkin se että Viuhkola on Euroopan parhaita pelaajia.

Eikös tämä "maitojuna/tissiposki" juttu mene aidosti jo yli? Miksi mies ei saa tehdä päätöksiään koskien omaa elämäänsä vapaasti? Aina elämässä ei paina se mitä voi urheilussa saavuttaa, ja jos painaakin niin miksei Jari voisi saavuttaa myös Oulussa jotain, esim. Euroopan mestaruuden? Sinne kemuihin ei ole nimittäin asiaa pentikäisillä ja tenkasilla, kuten ei ole näillä herroilla myöskään mitään jakoja saada sopimusta rapakon taakse, kuten Viuhkola.

Toivotaan että Piku on heti kunnossa kun palaa, Pietariin miestä tarvitaan, Sm-liigaa varten jopa vähän yliampuva vahvistus.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Helvetin typerää alkaa heitteleen mitään tissiposki juttuja. Viuhkola on perheellinen mies ja jos hän koki tilanteen pohjois-amerikassa siten, että ylös tuskin olisi tällä kaudella päässyt, niin mielestäni hän teki täysin oikean ratkaisun palatessaan Ouluun. Tähän ei kannata heittää mitään "no on siellä farmissa muitakin isiä". Niin varmasti onkin. Toiset parempia, toiset huonompia. Eipähän Jarin ainakaan tarvi itkeä viiskymppisenä elämänkerrassaan missattuja lasten lapsuusvuosia.

Eikä myöskään kenenkään tehtävä ole huudella mammanpoikaa tai tissiposkea täällä sen vuoksi, että mielestänne Viuhkola ei yrittänyt tarpeeksi kovasti saavuttaa unelmaansa NHL:stä. Ehkä itseänne kaivertaa se, että lapsena kentältä oli aina kiire kotiin kun äippä huuteli ikunasta "SYÖMÄÄN!". Tais jäädä Viuhkolan poika silloin tekemään vielä parit kiemurat ja lämmitti makaroonilaatikkonsa iltaisin mikrossa.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Eikös tämä "maitojuna/tissiposki" juttu mene aidosti jo yli? Miksi mies ei saa tehdä päätöksiään koskien omaa elämäänsä vapaasti?

Voihan mielensä muuttaa vaikka parin, kolmen viikon säteellä täysin. Kiekko-Kaleva 26.11.:

"Kärsivällisyys on kovilla koko ajan, mutta toisaalta pitää muistaa, että loukkaantumiset kuuluvat lajiin. Toivottavasti saan loppukaudesta keväällä näyttöpaikkoja, koska unelma NHL:stä elää vielä voimakkaana", Viuhkola muistuttaa, eikä tässä vaiheessa anna ajatusten karata mahdolliselle paluulle Eurooppaan.

"Olen tullut tänne siksi, että haluan pelata täällä", hän kiteyttää."


Eivätpä pääse tenkaset ja pentikäiset lausumaan myöskään noin hauskoja juttuja.

Tais jäädä Viuhkolan poika silloin tekemään vielä parit kiemurat ja lämmitti makaroonilaatikkonsa iltaisin mikrossa.

Meidän lapsuudessa ei ollut mitään tissiposkisukupolven mikroa. Ennen koulua tosin vedettiin jo Decathlonia kuusnepalla ja vasta koulun jälkeen mentiin luistelemaan. Tunneiksi.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
"Jari Viuhkola on palaamassa NHL:stä jääkiekon SM-liigaseura Kärppien riveihin. Oululaisseuran on määrä vahvistaa asia tänään kahden jälkeen iltapäivällä.

Tietojen mukaan Kärpät ilmoittaa samalla myös toisesta pelaajahankinnasta."

Lähde: Ilta-Sanomat

Onnea vaan. Kuka lienee toinen hankinta? Eipä taida Kärpille kunnon haastajaa löytyä taaskaan keväällä näiden hankintojen myötä...
 

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Kyllä Viuhkola on tasan tarkkaan tiennyt mitä tuleva voi tuoda eteen, sen ainakin että NHL:ään ei haikailla 10 ottelun farmikokemuksella. Mielestäni farmikäytännössä on myös hyviä puolia. Esim. Viuhkolalla tuntuu olevan hankalaa sopeutua uusiin ympyröihin, joten hänelle pelaaminen Lowellissa olisi voinut olla todella hyödyllistä jos selkä olisi kestänyt. Farmissa sitä oppii jo jonkin verran NHL:n tyyliin esim. kierrellään manteretta pitkin poikin ja otteluita on paljon jne..

Se että oliko Viuhkola järkevä, että päätti jättää NHL-yrityksen loukkaantumisen takia vielä myöhempään tai jättää sen kokonaan pois, on tältä istumalta vaikea sanoa hyväksi tai huonoksi asiaksi, koska Pikulle juuri perheasiat voivat olla niin tärkeitä, ettei kumilätkän huiskiminen kepillä aidatullaa jääalueella sitä voita.

E: Oma mielipiteeni jäi ehkä vähän varjoon, mutta itse olisin pinnistellyt koko kauden pienemmällä palkalla farmissa, koska NHL Pikun unelmana on ollut. Unelmien eteen on paiskittava töitä. Tämä saattoi olla viimeinen mahdollisuus ja saattaa kismittää myöhemmin jos ei uutta tilaisuutta enää tule.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Meidän lapsuudessa ei ollut mitään tissiposkisukupolven mikroa. Ennen koulua tosin vedettiin jo Decathlonia kuusnepalla ja vasta koulun jälkeen mentiin luistelemaan. Tunneiksi.
No jos oli Decathlon, oli mikrojakin.

Ylipäätään on ainakin omasta mielestä helvetin typerää alkaa arvostelemaan toisten henkilökohtaisia ratkaisuja näin ankarasti. GoldwnAwen kanssa muistan keskustelleeni samasta asiasta täällä jo yli vuosi sitten.
 

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
On suorastaan väärin että tätä samaa s**t*n*n keskustelua käydään joka vuosi Viuhkolan kohdalla. Tällä kertaa kaveri lähti jopa sinne pohjois-amerikkaan, kävi niin että rahkeet eivät riittäneet - ainakaan tällä erää.

Onko kukaan huomannut että suuresta ja mahtavasta ameriikasta on viime vuosina erityisesti venäläispelaajia palannut "häntä koipien välissä" takaisin kotimaahansa pelaamaan? Miksi he eivät ole jääneet taistelemaan pelipaikastaan? Koska kotimaassaan heille maksetaan enemmän, he saavat enemmän peliaikaa, he saavat pelata liigassa jossa heitä arvostetaan, he saavat pelata ja asua tutussa ympäristössä ehkä jopa rakastamassaan kotikaupungissa. Nämä asiat toivottavasti lohduttavat tätä poloista joka ei saanut tonttia taikametsästä vaan joutuu tyytymään jäkälän peittämään havumetsään missä ei lennä lohikäärmeet eikä prinsessojakaan ole pelastettavana.

Itse ajattelin olla itsekäs ja olla helvetin tyytyväinen Viuhkolan paluusta. Harmi Jarin kannalta mutta olipa hyvä ettei se paikka ylhäällä auennut. Anteeksi.
 

Incarnation

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, PoPa
Onnea vaan. Kuka lienee toinen hankinta? Eipä taida Kärpille kunnon haastajaa löytyä taaskaan keväällä näiden hankintojen myötä...

Boumedienne? Ymmärtääkseni hyvin samanlaisessa tilanteessa omassa seurassaan kuin Viuhkola. Toisaalta eiköhän Bumen paluusta olisi tihkunut jotain tietoja jo ennakkoon, jos olisi palaamassa Kärppiin.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kuka lienee toinen hankinta?

Sanopa muuta. Bume olisi kyllä edelleen kova sana korvaamaan Karalahtea. Toisaalta Pyllykkä olisi menossa HIFK -> HPK. Olisiko kuitenkin tässä kohtaa meidän Nokka hakemassa The Pasin takaisin pohjoiseen tarkoituksenaan hommata kovuutta Pietariin? Siellä kuitenkin taas vedellään Pikua edestä ja takaa.

Kyllä on mahtavaa, jos sieltä ilmoitetaankin todellinen ässä, tyyliin lassejämsen.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös